O MπαΔΕλιτς

1

Ελπιζω να πειστηκε και ο τελευταίος που αμφέβαλε για το ποιος κανει κουμαντο στην ομαδα. Ποσο διακοσμητικος είναι ο ψηλος στο παγκο για ένα μεροκαματο. Εχει και η Κυπρος τις απωλειες της ειδικα αμα κοιμασαι ορθιος και περιμενεις το ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ να δεις που πηγαν τα λεφτα.

Αλλαγη στο 70-75 ΚΛΑΣΣΙΚΑ οσο κλασσικοι είναι οι 29 κατασκευαστες που αμα τσονταραν από 10 φραγκα ο καθενας θα ειχαν βαλει ένα τριακοστο για να συμπληρωσει το νουμερο. Όπως μπηκαν ας πουμε διαφοροι απιθανοι σε μια ενωση φιλων και ξαφνικα ΣΑΣ βγηκαν και μεγαλομετοχοι. Προσεξε μονο γιατι η συγκεκριμενη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ. ΧΑΛΑΡΑ σε ΠΟΥΛΑΕΙ αμα μυρισει αερα Τζανειου στη παραλαβη παραδοση σκυταλης. Ξερεις νομιζω για τι μιλαμε.

Ο Ζοριτς φιλε stevenδεν είναι να παιζει ουτε στα οικογενειακα διπλα. Τι να εμπιστευθει δηλαδη? Ο ανθρωπος είναι Α-ΜΠΑ-ΛΛΟΣ. Κάθε φορα που μπαινει γελανε πλεον και οι δικοι μας. Στο τελευταιο ματς παιρνει ασιστ μεσα στη μικρη περιοχη, παταει με το ένα ποδι το άλλο και πεφτει κατω μονος του!!! Μεγαλωσες και τον εχεις μαθει το καραγκιοζη. Ότι ΓΙΟΥΓΚΟ παρουσιαζει ως αποκαλυψη είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΑΛΤΟ 100%. Εξαιρεση ο Τονι ΜΟΝΟ. Μη λεμε ονοματα τα ξερεις. Στο τελευταιο περασμα μας ειχε φορτωσει τον Σανελ Γιαχιτς, το θυμασαι? Το στοπερ που εκανε περισσοτερες γκαφες από το Βεγγο στο Θου-Βου και ειχαμε βαλει τα παπαγαλακια να μας λενε για αργεντινους που εκαναν κλικα και επαιζαν στοιχημα! Σωστα. Ο προεδρος και ΟΛΟ το τεχνικο επιτελειο που κοιμωντουσαν με τα κουπονια αγκαλια δεν μας πειραξαν. Κατι αλλοι που φορτωσαν το μισο νησι με τον Ιωνικο ΔΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΝ. Το αν ο Σαχα επαιξε κανα χιλιαρικο μας χαλασε. Λες και τον πληρωνατε.. ΑΚΟΜΗ ΦΕΣΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.

Μη πουμε για τον Ποποβιτς. Η τον Ντακολ(ο). Η τον Μπεεεσεβιτς. Η να το πουμε και χοντρα: TOΦΟΥΡΤΑΔΟ-ΠΙΟΥ που μας κουβαλησαν. Γιατι να μη παιξει από την αρχη ο Χρυσανθεμος? Εχει το κολο πισω και οι αλλοι τον εχουν μπροστα? Εδώ μας ζαλισανε τα ουμπαλα ότι ερχεται από ΠΛΗΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ, προπονημενος κλπ. Τωρα ΠΩΣ αυτος ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ μια Σιβασπορ, ερχεται από πληρη ρυθμο αυτό ρωτα το Κωστα να στο πει. Ποιος παικτης δηλαδη σε ποια ομαδα στο κοσμο που τον ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ εχει ρυθμο? Που το βρηκε? Στο παγκο η στο πουλμαν της αποστολης? Η στα οκτω ματς με ΕΝΑ (1) Γκολ? Στατιστικα του κολου δηλαδη ιδια με αυτά του ΧΟΝΤΡΟ-ΓΚΟΥΝΤΙ που μετα εσκιζε διχτυα με 11 γκολ σε 58!!!! ματς (2 χρονια) στο απιστευτης δυσκολιας Βελγικο πρωταθλημα

Ο Σουηδος γιατι μπηκε (παντα στο 75’) στο πρωτο ματς και από τοτε παιζει βασικουρα συνεχεια? Αυτος δηλαδη τι είναι? Αυτουνου το πρωταθλημα που εχει τελειωσει από 2 Νοεμβριου 2014 δε μετραει? Αυτος γιατι εδεσε εχει ρυθμο και παιζει? Αυτος δεν είναι κουρασμενος? ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ: O ενας είναι ποδοσφαιρηστης έν ενεργεια και ο άλλος ενας 30+αρης που κανει μια αρπαχτη από τους ΙΤΣ. Που μας τον παρουσιαζουν και 26 χρονων το μπαρμπα-θωμα.

2 χρονια ΜΑΠΑ με 5 παιχνιδια αναλαμπες δε κανουν κανενα Σερβο προπονητη. Οσο και να κρυβεται πισω από τον ψηλο που μου απεκτησε και αποψη. Το ματς προχτες ηταν μεν καλο αλλα επαιξε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ η αντιμετωπιση των παικτων που επεφταν σα καμικαζι σε ολες τις κοντρες. Αυτό δεν είναι τακτικη ουτε τιποτε. Γιατι αμα μαρκαρεις με τα ματια δε πα να κλεινεις χωρους και να τρεχεις και να παιζεις αλληλοκαλυψεις. Σουρωτηρι θα σε κανει ο άλλος.

Αντε γιατι θα ξεχασουμε και αυτά που ξεραμε. Με 3-4 κανονικους ποδοσφαιρηστες 2-3 από τα πανερια τυπου Πλατελα και το Πιου ομαδα δε κανεις. Η μαλλον κανεις τη Κυριακη χαρα και ΟΛΗ την άλλη εβδομαδα λυπη. Μια στις 10 δηλαδη. Γιατι αμα σε ζοριζουν να παιξεις ΜΠΑΛΛΑ (χεστηκαμε για το σκορ) οι Βαζακες, μετα από 2 χρονια ‘δουλειας’ τοτε αστο να παει στο διαολο. Που μου θες και CH.L. Να παμε να πεσουμε με κανα σοβαρο σε 1,5 χρονο και να σπασουμε το κοντερ του Gayμε τα 7. Και εκει με το Φραπε αμυντικο χαφ ειχε κατεβει. Με τον ιδιο φραπε που μας κουβαλησε και εμας.. ΡΕ ΟΥΣΤ

ΥΓ Αντε σημερα δεν σου βαζω ερωτησουλα για την ΑΜΚ. Προσεχε μονο μη το παιζεις εξυπνη γιατι θα σου αρχισω τις δυσκολες που εχουν να κανουν με ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΕΣ. Και εκει όπως ξερεις δεν είναι πλακα το σκηνικο. Εκει εχει ΜΠΟΥΖΟΥ αν σε ψαξουν και θελουν..

ΥΓ 2 Η ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ. ΟΛΟ το παρεακι εκει που ανηκει ΔΙΣ: ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΟ-ΚΟΚΚΙΝΑ

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to O MπαΔΕλιτς

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τι ακριβώς ψάχνεις και γιατί επιμένεις να γράφεις ανακρίβειες;Δεν έχεις επαφή ούτε θα αποκτήσεις επαφή με την ΠΑΕ και θα παραμείνεις ημιμαθής.Τα στοιχεία της αύξησης κεφαλαίου δημοσιεύονται,υπάρχει πλήρης διαφάνεια για τα στοιχεία που υποτίθεται σου αποκρύπτει η εταιρία.Σταμάτα να γράφεις, εκτίθεσαι.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μπα μας γραφετε και απο ελληνικο κοινοβουλιο τωρα? Η απο το Ινστιτουτο τεχνολογιας? Αυτη ειναι η ‘πρωινη’ δουλεια ως ΜΠΑΤΣΙΝΑ? Πες μας ‘ανωνυμο-επωνυμη’ τα στοιχεια λοιπον. Να με εκθεσεις. Αυτο θελω, να μας δειξεις τα καταθετηρια ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ της κινησης που εγιναν ΠΡΙΝ την ΑΜΚ, προς αγορα μετοχων. Οχι τι εγινε τελικα. Τι εγινε ΠΡΙΝ απο τα μελη. Οτι πηγε ο χ Βουτσας με ΑΔΤ ταδε στο ταδε καταστημα της ταδε μερας και εβαλε το ταδε ποσο. Το εξτρε (ξερεις τι ειναι?) δηλαδη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ που σε μια ΝΥΧΤΑ εγιναν μεγαλομετοχοι- αλλα επι μηνες δεν ειχαν δωσει ουτε ενα δεκαευρω να παρουν μια μετοχη. Απο το Βουτσα το Μαυρο κλπ Επισης πες μας ΑΚΡΙΒΩΣ ποσα χρηματα ειναι το 50% των διαρκειας περσυ, ποσα αντιστοιχουν στο αναλογο 85% φετος, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ και ΠΟΤΕ με ποιον δικαιουχο. Δεν εχει δικαιωμα ο μετοχος να ξερει ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ?
    Πες μας μεχρι ΠΟΤΕ θα παρακρατουνται τα χρηματα των μετοχων και ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ ο κοσμος. Ποτε δηλαδη ξεκιναει, ποτε θα τελειωσει και αν εχετε σκοπο να γυρισετε (και ποσα) χρηματα πισω μιας και παμε για 2 χρονια και δεν εχει μπει τουβλο.
    Ο Steven ειπε οτι δεν εγινε ΚΑΝ Γ.Σ. Ειναι αληθεια?
    Το παραχωρητηριο ΔΙΑΒΑΣΘΗΚΕ πριν την ψησιση? ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Απο τα 13,000 περιπου μελη ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ?
    Τελικα ΠΟΣΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ εκανε η ΑΕΚ φετος? Μαθατε η ειναι μυστικο που θα μας το πεις οταν αρχισει το πρωταθλημα (του 2057?)

    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ: EΞΕΘΕΣΕ ΜΕ
    Σιγα μην εχω επαφη με ενα τσουρμο ΛΑΜΟΓΙΑ στη ΠΑΕ. Εχω δικια μου δουλεια κουκλιτσα μου. ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ καταλαβες? Δε περιμενω κανενα να μου δωσει μεροκαματο σα και σενα.

    Και κατι τελευταιο: Εγω να εκτιθωμαι ΕΠΩΝΥΜΑ. Εσυ που εισαι σε ολα σωστη και νομιμη γιατι γραφεις ανωμυνα η ετσι τουλαχιστον νομιζεις?? Εκτος αν το HellenicParliamentNet ειναι ανωμυνο..
    Αιντε … ΜΙΑ ΧΟΡΤΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. Για τη πλακα μου..και μονο. Εγω αμα θελω να κανω κατι το ΠΛΗΡΩΝΩ. ΕΣΥ???

    ΥΓ Το αν θα σταματησω να γραφω η οχι θα το αποφασισει ενας και μονο: EΓΩ.Αντε και ο steven που μας φιλοξενει αμα δεν του αρεσει το τι και πως. Διαταγες στα μπατσακια σου και στους Δημητρελλους οχι σε μενα. Δεν ειναι ΓΑΔΑ εδω..