Τα 3-2

10173722_433502450128355_1254479667_nΣτο ταψι σε πηγε εμπλοκη με τα φαουλ τα offside και τις καρτες. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ.  Εισουν στο ‘έξωτερικο’ ομως και δεν πιανει. Λες και αμα ηθελες (οπως μας λες) να εχεις κουμαντο περιμενες την ωρα του αγωνα.

Σημερα στον ορισμο των αγωνων παλι εξωτερικο εισαι? Γιατι εχει βουηξει εδω και μερες τι παει να γινει.

Την ανακοινωση η ΒΒ την εγραψε? Η ο Σταυρακας? Γιατι τη διαβασαν εκει στο Πειραια και εβαλαν τα κλαματα: ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ…

ΥΓ Καλο ειναι να μιλας αλλα ακομη καλυτερο ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. Προς το παρων εχουμε δει το πρωτο σε αφθονια και το δευτερο σε ελλειψη

ΥΓ Βαλτε να σας δειξουν πως ειναι τα mask ip. Η τα dark για να μαθαινετε και κατι. Που μου θελετε και ανωμυνες ‘κριτικες’ του κολου απο τα Hellenic Parliament Net χωρις να λετε ΤΙΠΟΤΑ. Γκε γκε?

ΥΓ3 Οτι οι ‘πρωτη φορα αριστεροι’ θα καταψηφιζαν τον Δημα για να βγαλουν προεδρο το Πακη, θα εβαζαν υπουργο τον ΨΕ-ΚΑ(Σ)ΜΕΝΝΟ και θα συμφωνουσαν στο 70% του μνημονιου με το αλλο 30% να το λενε ΟΑΣΑ (που κατηγορουσαν τον Σαμαρα οτι πηγε πριν 2 χρονια) ουτε και ο πιο φανατικος ‘αριστερος’ δεν τον ονειρευωταν σε 20 μερες μεσα!

Και που ‘σαστε ακομα. Εχει να πεσει ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ-ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΙΑΔΑ που θα παει συννεφο. Ηδη με τα εσοδα τις εφοριες και τα νεα ΕΝΦΙΑ εχει γινει της …

Η ΕΛΠΙΔΑ ΗΡΘΕ. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to Τα 3-2

  1. Ο/Η adminxania λέει:

    Επιδειξη δυναμης απο τον αντιπαλο,και επικοινωνιακη ηττα για τον κυριο που ελεγε ”τελος οι αδικιες για την ΑΕΚ”.
    Δυστυχως μονο λογια.
    Η χουντα για την οποια μιλουσε μοιαζει ακλονητη.
    Ποτε θα σταματησει η καρπαζια;

  2. Ο/Η thomas Sillywizard λέει:

    ξεκουραστοι να ερθουν κ χωρις δικαιολογια..την μπαλιτσα μας να παιξουμε και η πουτσα θα ερθει εντος γηπεδου !

  3. Ο/Η bandog λέει:

    ξεκουραστους και με τους βασικους (γιαχο,σπαθα, ζωγραφο κλπ) τους θελουμε να ερθουν στη ρεβανς.
    οποτε θελουν αυτοι να γινει το ματσακι.
    να ορισουν ημερα , ωρα και διαιτητη.
    ο,τι θελουν τα κοριτσια. χατηρια δε χαλαμε…

    ετσι επρεπε να ηταν η ανακοινωση της παε…

    α στα διαλα που θα βγαλουμε και οργη με το ρδελομπου…

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Είσαι θλιβερός.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ρε Hellenic Parliament εγω ειμαι οτι πεις. Και θλιβερος και κωμικος και οτι θες,
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ εχεις να μας δωσεις σε αυτα που γραφουμε? Αν εχεις ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ. Με ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Αυτα τα θλιβερος, ομορφος, ψηλος, μαγκας, τιγρης, ελεφαντας κλπ κρατα τα για εκει που περνανε τα σαλια ΣΟΥ για το μεροκαματο. Τι πιο απλο απο το να αναρτησετε στο επισημο site της ΠΑΕ το λογαρισμο με το εξτρε και τις καταθεσεις ΟΛΩΝ των μελων ΠΡΙΝ την ΑΜΚ?
    Τον αλλο λογαριασμο τον εχετε? Να δουμε και ποσα λεφτα ειναι το 50% περσυ, ποσα το 85% φετος που ειναι, ποτε κατατεθηκαν και ποιος τα διαχειρηζεται. ΚΑΙ ΠΩΣ: αναληψεις- καταθεσεις- υπολοιπα. Το οποιο και κανονικα εχει ΔΥΟ (2) ΚΙΝΗΣΕΙΣ απο το ανοιγμα. Κινηση ΕΝΑ (1) ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ των καρτων 2013-2014 και ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ 50% ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. Κινηση ΔΥΟ (2) ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ των καρτων 2014-2015 και ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ 85% ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
    Εμπρος ωρε επικοινωνια. 2 κινησεις ειναι. τι φοβαστε? τους θλιβερους???

    ΥΓ Σταματηστε τας πυρινας ανακοινωσεις του κολου. Τους εχει πιασει το στομαχι απο τα γελια στο Gay. Εκτος αν το σχεδιο ειναι να τους πεθανετε στα γελια.
    ΥΓ2 Εγω αμα ειμουνα ‘γατα’ σα κατι αλλους της ευγενους ταξης των αιλουρων ξερεις τι θα εκανα? Θα επαιρνα τα λεφτα των καρτων (μιας και ΟΥΔΕΙΣ τα εχει δει, ΟΥΔΕΙΣ ξερει ποσα ειναι και ΟΥΔΕΙΣ γνωριζει ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οπως ΟΥΔΕΙΣ γνωριζει ΠΟΙΟΣ τα διαχειριζεται) και θα εκανα ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ την περιφημη ΑΜΚ. Θα τα αλλαζα τσεπη δηλαδη. Εγω βεβαια ειμαι και θλιβερος οποτε λεω και μια κουβεντα παραπανω..