Καλο μηνα!

marioneta_d3a

Κλεισαμε μηνα με τους πρωτη φορα αριτσερα (επιτηδες το τς που βγαινει από το ΤΣΥΡΙΖΑ- για να κατσω στη καρεκλα).

Αφου λοιπον ο πρωτος νομος του Αλιεξη ηταν να σκισει το μνημονιο την πρωτη μερα που θα ηταν κυβερνηση, περασε ενας μηνας και αντε να εχει σκισει καμμια πιτσα-κοκα κολα στο ‘ντερμπυ’ προχτες. Αφησε (γιατι βλακας ΔΕΝ είναι) το ΝΑΡΚΙΣΣΟ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ να λεει τα ΟΥΑΟΥ για να τραβαει πανω του όλα τα φωτα και εχει λουφαξει στη καρεκλα. Σηκωσε και το γιακα ο άλλος, γιατι μετα από τοσο φατουρο γυρναγε κάθε βραδυ με κοκκινο σβερκο σπιτι, και πλεον μετα από ένα μηνα εχουμε καταφερει να αλλαξουμε το μνημονιο σε προγραμμα, το δανειο σε γεφυρα και τη τροικα σε επιτροπη. Επισης πηραμε παρατα 4 μηνες ακομη για να το σκισουμε μια και καλη το μνημονιο-ουπς το προγραμμα εννοουσα. Γιατι μαλακας και ορθως ο πιτσαδορος αλλα εδώ καναμε ολοκληρο χαμο που μας ειχε ο αθεοφοβος μεχρι 28-2 μεσα- για 2 μηνες δηλαδη. Ενώ εμεις θελουμε αλλους 4. Τι να πρωτοσκισουμε σε 2 μηνες? Κατά τα αλλα η χωρα ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ELA, οι τραπεζες συνεχιζουν να δανειζωνται με 1500% ακριβοτερα από ότι επι κακιας δεξιας για να εχουν τα γκισε να δινουν 2 δις την εβδομαδα σε αναληψεις- προχτες (από γνωστο) εμαθα ότι οι μονες διαθεσιμες θυριδες στην Alpha ηταν μερικες στο…Μαρκοπουλο!- και για τα spreads δε μιλαμε καν: αν ΤΟΛΜΗΣΕΙ με αυτά τα επιτοκια να βγαλει ομολογο βλεπω στη FED να παθαινουν ανακοπες από τα γελια..

Φυσικα δημοσια εσοδα ΔΕΝ υπαρχουν μιας και ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΛΟΣ παει να πληρωσει τωρα όταν ακουει για 50% εκπτωση και 100 δοσεις. Μαυρη τρυπα και εκει Αλιεξη σας λειπουν γυρα στα 3,5 δις ΗΔΗ. Καλο και αυτό το παραλαβαμε χαος αλλα ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ. Ηξερες ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και τι παρελαβες και τι εισουν υποχρεωμενος να κανεις στην Ε.Ε. Γι αυτό και από τη πισω πορτα εστελνες τους αλλους στο City. Ασχετα αν μετα τις συναντησεις ειχατε ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ γινει το joke of the year με τις ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ που ξαμολαγατε. Το δεξι εξτρεμ μου στην ομαδα ειναι απο τα top στελεχη της Brevan Howard: Τετοιες ασυναρτησιες και τετοιες θεωρητικες αρλουμπες και γενικοτητες δεν εχουμε ξανακουσει. Οι τυποι παρουσιασαν ενα προγραμμα που οποιος το δει- αν κρατηθει απο τα γελια να φτασει ως το τελος- ειναι  για παιδακια απο το πρωτο ετος του πανεπιστημιου..Θεωρια, ιδεατες καταστασεις και wishfull thinking. They proposed a super market managment with the income of a local off-licence small store..TOTAL WASTE OF TIME, η πρωτη και η τελευταια προταση του..

Περισσοτερα όμως μολις γινει η ΠΛΗΡΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ και το φερετε στη βολη για ψηφισμα: εκει θα πεσει το γελιο της αρκουδας. Να δω τη Ραχηλ που δεν ψηφιζει μνημονια- προγραμματα να δω το ΨΕ-Κα(σ)μενο τον αντιμνημονιακο που θα του τριψει προς ψηφιση το ‘προγραμμα’ ο αλλωτε αντιδικος του για τον Αντρικο (εκει που τρωγανε παρεουλα τας επιδοτησεις των δεκαδων εκκ της ΜΚΟ-NGO) ο μεγας σαχλαμαρας ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ. Να δω Λαφαζανεικο και λοιπους απλυτους αριστερο-θολοκουλτουριαδηδες με 15 ακινητα ο καθενας να ψηφιζουν το νέο ΄προγραμμα’ με το νέο ΕΝΦΙΑ που θα το λεμε ΦΜΑΠ. Να δω τις αριστερες συνιστωσες της ΜΠΙΧΛΑΣ μαζι με τους Γλεζους, παρεα με τον ΚΑΡΑΔΕΞΙΟ Τερενς ως Υφυπουργό Επικρατείας αγκαλιτσα να κλαψουριζουν από τη μια και να ψηφιζουν από την άλλη.

Δεν χρειαζεται ΚΑΝ αντιπολιτευση. Αυτοι κανουν μονοι τους με τους Λαπαβιτσες και τους Κατρουγκαλους. Sit back and enjoy. Πειτε ΝΑΙ σε ότι κανουν. Ετσι κ αλλιως δεν εχει καμμια διαφορα με σας. Μονο οι λεξεις αλλαξαν. Μη μιλατε καν, δεν υπαρχει λογος. Βαλτε μονο ένα τυπο να βγαζει μια ανακοινωση με το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ. Χωρις σχολια. Μονο αυτό. Πρεπει να είναι η πιο ευκολη αντιπολιτευση EVER.

Χτες λεει εγινε η συνεδριαση της Super Ring: On the right corner the undisputed HEAVY WEIGHT champion VAGGELAS. On the left corner the contender AL-AF-OUZOS. Πεσανε κατι μπουγελα (όπως καναμε στο σχολειο πριν 30 χρονια) κατι εισαι χοντρος- όχι εσυ εισαι καραφλας και μετα μπηκαν και κατι φουσκωτοι και επεσαν και 1-2 μαπες.

Ο Ref ΜΠΟΡΟΘΡΥΛΛΟΣ όμως ηταν ‘πιασμενος’ και δεν ανακοινωσε νικητη: « Αυτά είναι θέματα που λόγω των πολλών ανθρώπων που ήταν παρόντες θα τα μάθετε. Είναι θέματα κουτσομπουλιού και τραυματίζουν το ποδόσφαιρο. Υπήρξε ένταση και γι’ αυτό διέκοψα το συμβούλιο. Δεν είναι θέμα να πάρω θέση. Αν θέλει κάποιος να προχωρήσει το θέμα σε επίπεδο πειθαρχικό, μπορεί να το κάνει. »

Τωρα θα μου πεις αμα σε ολοκληρη Ριζουπολη δεν ‘ειδες’ κατι και όλα ηταν καλα και νομιμα, τοτε οντως κανα μπουγελο και 2-3 φαπες είναι απλα κουτσομπολιο στο οποιο και γιατι να παρεις θεση? Σαμπως εχεις και κανενα θεσμικο ρολο για να παρεις θεση? Απλα ‘προεδρος’ εισαι. Ουτε βεβαια κανενα πειθαρχικο υπαρχει από τη δικη σου πλευρα. Τι εγινε δηλαδη? Βγηκε κανα κουμπουρι? Πυροβολησε κανενας? Τραυματιστηκε καποιος? Προς τι ο λογος για πειθαρχικο? Τι πιο φυσιολογικο από το να παιζουν μπουγελα και μπουνιες με μπραβους σε συνεδριαση της (Σουπερ-τρομαρα σας) Λιγδας?

Παμε στο Κοντονη λοιπον, που θα παει στον Αλιεξη να μας λυσει το προβλημα.. ΤΩΡΑ ΔΕΣΑΜΕ! Αμα περιμενουμε από τον Αλιεξη να πει τι θα γινει τα πιασαμε το λεφτα μας. Ειδικα αν λαβει κανεις υπ οψιν και την μοναδικη μεχρι στιγμης ‘αθλητικη’ τοποθετηση του, στην οποια το κομμα του ειχε δεσμευτει να ψηφισει ΥΠΕΡ του γηπεδου, μετα ο Αλιεξης ειπε ναι αλλα οι βολευτες (και καλα) τον εγραψαν (ενώ ηθελε το παιντι αλλα ντε μπορουσε) και τελικα οι ΥΠΕΡ εκαναν- Ω ΤΙ ΕΚΛΠΗΞΗΣ-!!!    Κ-Ο-Λ-Ο-Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Α και ειπαν όχι.

Βεβαια σε κατι αλλα πιο trivial θεματακια, όπως για παραδειγμα το να μη ψηφισουν Δημα αλλα να ψηφισουν ΠΑΚΗ! για προεδρο ο Αλιεξης καταφερε να ‘επιβληθει’ στους ανεμομυλους που ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΝ ΠΑΡΩΝ πριν κανα διμηνο αλλα ΨΙΘΥΡΙΖΑΝ το ΝΑΙ στο ΠΑΚΗ προχτες σε σημειο που μεχρι και αυτό το ΒΟΔΙ στο προεδρείο να τους πει να ψηφιζουν πιο δυνατα γιατι δεν τους ακουνε!  Μη τους ακουσουνε τους ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! Ελεγε το ναι η Ραχηλ και το Λαφαζανη αλλα απο μεσα τους! Αμα εισαι αριστερος βεβαια παιζει ρολο αν θα εχεις στεντόρεια φωνη η όχι όταν ψηφιζεις. Όχι ΤΙ ψηφιζεις αλλα με ποσο σθενος το κανεις.

ΥΓ Ο Σερβος μεσω της ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ του χτες μας εδειξε άλλο ένα επεισοδιο του ασπρου αλογου. Μοναδικη η σκηνη που αυτό το αγορι ο Ζοοοο-ριτς στη πρωτη φαση πεφτει μονος του καπου στη σεντρα και στη αμεσως επομενη, στο σουτ του Μανταλου- ερχεται προς τα πανω του η μπαλλα από την αποκρουση και παθαινει τετοιο ταρακουλο που ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ μονο με τη σκεψη ότι κατι (δεν εχει σημασια τι) πρεπει να κανει.. Δευτερο highlightτο άλλο κουτσουρο που εχουμε στο τερμα. Μιλαμε για μεγαλο νουμερο. Δε βγαινει ουτε στη μικρη περιοχη 2 μετρα μαλακας! Από την άλλη στο Α πηγε να παρει πρωτοβουλια και εδωσε τρομερη ασιστ στον επιθετικο επιλεγωντας να κανει πασα στο οριο της περιοχης την ωρα που ο Μπακακης εχει πλατη το γηπεδο!!! Και στο Β εκανε το ΚΟΤΣΑΝΑ του πρωταθληματος. Θες και τριπλιτσες ΓΙΔΑ..

ΥΓ2 Για προεδρος με τα 3 που ζητησες δε σε βλεπω.Αντε και τη ΧΟΝΤΡΟΚΟΛΑ ΒΛΑΧΑ τη στελνουμε πισω στη ΓΑΔΑ. Αντε και αλλαζουμε και τον γωγο- ετσι και αλλιως αμα του βγαλουμε την ενδοσυνεννόηση παιζει και να μην μιλαει. Τον ασπρο αλογο δεν τον διωχνεις όμως. ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ τον παλευεις. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ όμως δε λεει να φυγει με τιποτα. Τεσσερις φορες μετασταση εχει κανει. Ντε φεβγκο τι ντε καταλαμπαινεις μπρε?

ΥΓ3. Βρεθηκε ακουστικο στο παγκο της ΑΕΚ. Αυτος που το βρηκε το φορεσε και ακουγε συνεχεια τις ιδιες λεξεις: Εισπνοη- Εκπνοη. Πιο διπλα ο ‘προπονητης’ μας ηταν αναισθητος στη καρεκλα..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to Καλο μηνα!

  1. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    clip_image002

    clip_image006

    Στην επιστολή αιτήματος παράτασης (http://www.kathimerini.gr/804294/article/epikairothta/politikh/to-plhres-keimeno-toy-aithmatos-poy-ypevale-h-kyvernhsh) του Βαρουφάκη αναφέρεται μεταξύ άλλων:

    Οι ελληνικές Αρχές αναγνωρίζουν ότι οι από τις προηγούμενες κυβερνήσεις συμφωνηθείσες διαδικασίες διακόπηκαν από τις πρόσφατες προεδρικές και εθνικές εκλογές και ότι, ως αποτέλεσμα, αρκετές από τις τεχνικές διευθετήσεις έχουν ακυρωθεί. Οι ελληνικές αρχές τιμούν τις οικονομικές υποχρεώσεις της Ελλάδας προς όλους τους πιστωτές και δηλώνουν την πρόθεσή μας να συνεργαστούμε με τους εταίρους μας προκειμένου να αποτραπούν τεχνικές επιπλοκές στο πλαίσιο της Κύριας Σύμβασης Χρηματοπιστωτικής Διευκόλυνσης, την οποία αναγνωρίζουμε ως δεσμευτική ως προς το χρηματοπιστωτικό και διαδικαστικό της περιεχόμενο.

    Σ’ αυτό το πλαίσιο, οι ελληνικές Αρχές αιτούνται τώρα την επέκταση της Κύριας Σύμβασης Χρηματοπιστωτικής Διευκόλυνσης (MFA) για μια περίοδο έξι μηνών από τη λήξη της, κατά την οποία περίοδο θα προχωρήσουμε από κοινού, αξιοποιώντας την υπάρχουσα ευελιξία στην παρούσα διευθέτηση, προς την κατεύθυνση της επιτυχούς ολοκλήρωσης και αναθεώρησης στη βάση των προτάσεων, από τη μια πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης και από την άλλη των θεσμών.

    Ο στόχος της αιτούμενης εξάμηνης παράτασης της διάρκειας της Σύμβασης είναι:

    α) Να συμφωνήσει στους αμοιβαία αποδεκτούς χρηματοπιστωτικούς και διοικητικούς όρους, η εφαρμογή των οποίων, σε συνεργασία με τους θεσμούς, θα σταθεροποιήσει τη δημοσιονομική θέση της Ελλάδας, θα επιτύχει τα κατάλληλα πρωτογενή δημοσιονομικά πλεονάσματα, θα εγγυηθεί τη βιωσιμότητα του χρέους και θα βοηθήσει στην επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων για το 2015 οι οποίοι λαμβάνουν υπόψη τους την παρούσα οικονομική κατάσταση.

    β) Να βεβαιώσει, συνεργαζόμενοι στενά με τους Ευρωπαίους και διεθνείς μας εταίρους, ότι οποιαδήποτε νέα μέτρα θα έχουν πλήρη χρηματοδότηση, απέχοντας από μονομερείς ενέργειες οι οποίες θα υπονόμευαν τους δημοσιονομικούς στόχους, την οικονομική ανάκαμψη και τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

    στ) Να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάμεσα στις τεχνικές ομάδες για τη δυνατότητα ενός νέου Συμβολαίου για την Aνάκαμψη και την Aνάπτυξη στο οποίο προσβλέπουν οι ελληνικές Αρχές, ανάμεσα στην Ελλάδα, την Ευρώπη και το ΔΝΤ, και το οποίο θα μπορούσε να ακολουθήσει την τρέχουσα Συμφωνία.

    η) Να συμφωνηθεί η εποπτεία υπό το πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και, στο ίδιο πνεύμα, υπό το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, κατά τη διάρκεια της επεκταθείσας Συμφωνίας.

    Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η Ελληνική Κυβέρνηση εκφράζει την αποφασιστικότητά της να συνεργαστεί στενά με τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ενωσης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

    Φυσικά γνωρίζοντας η κυβέρνηση ότι έχει να κάνει με ΖΖΖΖΖΩΑ, μασκάρεψε και λόγων των ημερών,

    την ΤΡΟΪΚΑ σε ΘΕΣΜΟΥΣ

    το τρέχον ΜΝΗΜΟΝΙΟ σε ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ (MFA)

    το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ που θα μας φέρουν σε ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

    ο Ισοσκελησμένος Προϋπολογισμός έγινε Πρωτογενή Πλεονάσματα ενώ δεν κάνει λόγο πουθενά (όχι μόνο στη συγκεκριμένη επιστολή) για έξοδο στις Αγορές, για κατάργηση ΕΝΦΙΑ (το πολύ πολυ να τον πούμε ΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ και καθαρίσαμε), για καταργηση ιδιωτικοποιήσεων και για επαναφορά κατώτατου μισθού, παρά μόνο ζητάει νεα δανεικά. Προφανώς έτσι αντιλαμβάνεται και η Κυβέρνηση και τα χάπατα που μαζεύονται «αυθόρμητα» (αν είναι αυθόρμητες οι συγκεντρώσεις τότε τι τους πληρώνουν αυτούς στο υπόγειο της Κουμουνδουρου) στο Συνταγμα την Εθνική Υπερηφάνεια και Αξιοπρέπεια. Να δίνουμε ένα ΣΟΟΥ με τσαμπουκάδες και επαναστατικές κορώνες και από πίσω στα μουλωχτά να ζητάμε ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΚΑ.

    Κατά τα άλλα «τροϊκα τέλος» και «το μνημόνιο τελείωσε στις 25 Γενάρη».

    Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρόκειται για ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. Διότι δεν μπορεί να ήταν όλα αυτά οι προηγούμενοι που αποδέχτηκαν το μνημόνιο και να μην είναι αυτοί που αποδέχονται το ίδιο ακριβώς και ετοιμάζουν και ΝΕΟ. Ούτε είναι δυνατόν οι προηγούμενοι να μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και αυτοί να μην μπορούν.

    Αυτοί ήταν που έλεγαν προεκλογικά ότι «μπορούμε αλλιώς, χωρίς μνημόνια και χωρίς την ΤΡΟΙΚΑ θα τα πάμε καλύτερα και θα βελτιωθεί η ζωή του κοσμάκη». Αν ήταν να εφαρμόσουν 70%, που θα γίνει 90% και στο τέλος 120% μνημόνιο, ας το έλεγαν προεκλογικά να το ήξεραν τα χάπατα.

    Και εννοείται ότι ο κουτσός θα τους ξευτιλίσει

    clip_image008

    για τους τσαμπουκάδες και τις ψευτομαγκιές

    (εδώ ο Βαρουφάκης το προηγούμενο διάστημα https://www.youtube.com/watch?v=77OnDBiZ2NA και εδώ τώρα και τις επόμενες ημέρες https://www.youtube.com/watch?v=AgJ4xng08UM).

    Αυχενικό θα πάθουν τις επόμενες ημέρες (εδώ ο Τσίπρας https://www.youtube.com/watch?v=RxHd-enGLIY).

    Βέβαια εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με τον Σόιμπλε. Τον θεωρώ πολύ επιεική. Θα ήθελα να τους βάλει όλους μαζί, Τσίπρα, Μπαρουφάκη, Τσακαλώτο, Δρίτσα, Μητρόπουλο, Βαλαβάνη να τρέχουν γύρω-γύρω από την Πύλη του Βρανδεμβούργου και να φωνάζουν «ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΟΟΟ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΟΟΟ». Έτσι προς ηθική ικανοποίηση όσων αισθάνθηκαν μαλάκες μετά την ανακοίνωση της Βαλαβάνη για 50% κούρεμα στις οφειλές των μπαταχτσίδων και για τιμωρία για την υφαρπαγή ψήφων προ ενός μηνός.

    Δυστυχώς κάποια δεν προβλέπονται στο Μνημόνιο και δε θα τα αποφύγουμε, όπως την «ΡΕΤΣΙΝΙΑ» της Αριστείας, την απελευθέρωση των παράνομων μεταναστών της Αμυγδαλέζας, την κατάργηση του Νόμου Διαμαντοπούλου για τα Παν/μια κ.α.

    ΥΓ. Το «θα πάρουμε πίσω τα λιμάνια» έγινε «Η Ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ σταματά εδώ», μετατράπηκε σε «θα επανεξεταστεί» και προχτές είχαμε Κινέζικα http://www.newsit.gr/politikh/omilia-tsipra-kinezika-limani-peiraias-kina-2002

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    NY Times: οικονομική βοήθεια, εφόσον η χώρα πληροί ορισμένες υποχρεώσεις που ορίζονται από τους πιστωτές της.
    Reuters: η συμφωνία υποχρέωσε τον ριζοσπάστη Αλέξη Τσίπρα σε πολιτική υπαναχώρηση από τις υποσχέσεις για αποχώρηση από το σύμφωνο οικονομικής διάσωσης, τερματισμό της συνεργασίας με την περιβόητη “τρόικα” και αντιστροφή της λιτότητας.
    The Guardian: Το πρόγραμμα βοήθειας της Ελλάδας θα παραταθεί για τέσσερις μήνες, με την νέα κυβέρνηση της Αριστεράς να δεσμεύεται ότι δεν θα αποσύρει τα μέτρα λιτότητας.
    La Republica: Η Ελλάδα δεσμεύθηκε, να μην αλλάξει τα μέτρα, ή να τα αποσύρει μονομερώς, σε περίπτωση που έχουν επιπτώσεις επί του δημόσιου προϋπολογισμού.

  3. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Συνεχιζεται κανονικα η εξορυξη χρυσου στις Σκουριες http://www.capital.gr/News.asp?id=2239092. Ξεπερνανε και τον “εξω οι βασεις”.