ΠΑΛΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

Πού να κρατηθεί η πρόεδρος των μεγαλομετόχων μας; Βαλτή, ξεβαλτή, είπε να ξανακάνει δουλειά. Να βγάλει ανακοίνωση. Που το ” βαλτή ” το αποκλείω, γνωρίζοντας το πώς διοικεί ο τίγρης. Αλλά ήθελα νά ξερα, γιατί δεν σηκώνει το τηλέφωνο ο γιατρός να πάρει αυτόν που παριστάνει τον υπουργό.

Τέλος πάντων. Η νέα σημερινή ανακοίνωση, είναι να ξανακρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια. Διότι πριν μπω στην ουσία των λεγομένων, ήθελα να ρωτήσω το εξής : Για ποιόν βγήκε η ανακοίνωση; Για τον ελληνικό λαό; Δηλαδή ποιός αλλόθρησκος ποδοσφαιρικά, πρόκειται να διαβάσει το λογίδριο; Αλλά και ποιός άλλος άνθρωπος, ελαφρά πιο απομακρυσμένος από τις αρένες που σικ ονομάζονται ελληνικά γήπεδα, που απλά τηρεί μια προσωπική ενημέρωση, θα κάτσει να διαβάσει ένα κείμενο κάποιας ποδοσφαιρικής ομάδας; Εγώ λέω κανένας και το διασταύρωσα πριν το γράψω.

Θα μου πεις οτι η ανακοίνωση μιάς ομάδας, είναι κύρια για τον κόσμο της αλλά και γι’ αυτόν στον οποίον αναφέρεται. Ε, γι’ αυτο είπα γιατί δεν τηλεφωνάγανε στον Κοντονή. Μα ήταν και για τον κόσμο μας. Σώπα. Και ποιός είπε οτι οι Αεκτζήδες, θέλουν να γλύψουν τον υπουργό οτι καλά το πάει ; Επειδή εκεί μέσα, πιστεύουν οτι ελέγχουν την Original ; Αυτό είναι η ΑΕΚ τελικά. Ίσως.

Γράφει λοιπόν το χρονογράφημα, οτι “…να φύγει η διαφθορά των ολίγων…” Ποιοί είναι οι λίγοι μωρέ; Οι οπαδοί της δαφνοστεφανωμένης αδερφής; Ρε σίγουρα ξέρετε τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο ή έχετε πάθει μπαγεβιτσικό αλτσχάιμερ; Μπορεί η πλειοψηφία των ομάδων να αδικείται από τον γάβρο, αλλά συνολικά η ομάδα του Πειραιά, έχει την πλειοψηφία των φιλάθλων. Επίσης η πλειοψηφία των παραγόντων των ομάδων που αδικείται από τον γάβρο, ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ με τον γάβρο. ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΟΙΑ ΡΕ ΧΑΠΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ; Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,  ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. Όπως και στο ελληνικό κράτος. Τι μαλακίες γράφονται θεέ μου.

Η επικοινωνία όμως της ΑΕΚ 2013, συνεχίζει με την επιθυμητή απομάκρυνση των ταραχοποιών στοιχείων. και τραβάει ένα μπράβο στον υπουργό, επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Χέστο αυτό  όμως. Εσύ σαν εταιρεία, σαν σωματείο, σαν ΑΕΚ, τι διάολο έχεις κάνει με τα δικά σου ταραχοποιά στοιχεία; Μόλις πέρσι, σε ερασιτεχνικό επίπεδο,  είχαμε αφαίρεση βαθμών και τιμωρία έδρας. Φέτος, οι κροτίδες, τα βεγγαλικά και οι  μπαταξήδες, δεν υπάρχουν; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ; Τον Κοντονή περιμένεις να σου κάνει την Original λέσχη; Αν τόχες κάνει πριν, δεν θα ήσουν μοντέλο αντιγραφής για όλον τον μικρόκοσμο του ποδοσφαίρου; Ποιόν κοροϊδεύεις; Εμένα, τον σοβαρό κόσμο της ΑΕΚ αλλά άντε και της Ελλάδας ή τον εαυτό σου ;

Και κλείνει η μαλακία, με το “…έχουμε ελπίδα στον νέο υπουργό…” Πέραν του σπατουλαρίσματος, είναι δυνατόν κάποιος να έχει ελπίδα σε πολιτικό; Και δεν το τσουβαλιάζω λόγω κακής παρελθοντικής εμπειρίας. Το λέω έτσι, διότι είμαι της άποψης οτι οι επιχειρηματίες διοικούν κι αυτοί επιβάλουν την θέση τους στην κεντρική κυβέρνηση. Οι επιχειρηματίες κόπτονται για να πουλήσουν το προϊόν τους και πολύ μετά έρχονται οι πολιτικοί, που δήθεν ελέγχουν τον υγιή ανταγωνισμό.

Οι οποίοι όμως ξέρουν πολύ καλά πού γέρνει η ζυγαριά, και πού είναι η πλειοψηφία. Κι άρα η ελπίδα είναι φρούδα αφού όλοι αυτοί, πρακτικά το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι το πώς θα εκλεγούν ξανά κι όχι αν θα σχίσει χασέδες η ΑΕΚ αγωνιστικά. ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ; Που δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν υγειείς, διότι η αγορά μας, είναι ασήμαντη σε σχέση με τον αριθμό των ομάδων. Αλλά κι αν κάποιες γίνουν υγειείς, λέμε και καμιά μπούρδα, μπορεί ποτέ να ελέγξει τα παραποιημένα στοιχεία των ισολογισμών; Οι πρόεδροι των ελάχιστων ” υγειών ” ομάδων, είναι βασικοί χρηματοδότες των κομμάτων.

Κι αντί να ασχολείστε εκεί μέσα με την αναδιοργάνωση των πάντων σε πρωτογενές επίπεδο και μακριά από το κωλοκράτος, βγάζετε ανακοίνωση για τον Κοντονή; Ο οποίος, για να δείτε τι κατάφερε, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, διότι μας λέει οτι δεν καταλάβαμε τι είπε. Τρεις παρεμβάσεις για να ολοκληρώσει την αρχική θέση του και να καταλήξει στο περίφημο “… αν ορίσει η ΕΠΟ τη ρεβάνς ΑΕΚ – ΟΣΦΠ, τότε θα τοποθετηθούμε…” ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ. Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ.

Θέλετε να βγάλετε ανακοίνωση αφού δεν ξέρετε τι άλλο να κάνετε; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ; ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. Που συμφωνείτε με τον Κοντονή, που ακόμα δεν ξέρουμε τι θα κάνει κι απλά έκοψε τα ματς για να είναι σίγουρος. Άντε πιά καρεκλοκένταυροι.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to ΠΑΛΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Κατι τετοια διαβαζω και ειμαι ετοιμος να την στειλω την αιτηση !!! Και δε μου λες Στηβεν,αμα μου την δωσει την θεση ο μεγαλος,υπαρχει περιπτωση να τσονταρω κιολας αντι να πληρωνομαι?

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater :
    – Αγαπητέ, έχω μάθει οτι έχετε προσόντα να στελεχώσετε την εταιρεία. Σας ενδιαφέρει πραγματικά;
    – Μάλιστα κύριε εγγυητά.
    – Οκ, πόσα θα δώσετε για την θέση;

  3. Ο/Η alex λέει:

    όταν δεν σου κάθεται ούτε η καρδίτσα….
    πως να πείσεις και τους υπόλοιπους ότι τον έχεις για χαρτοπετσέτες??

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς alex : Δηλαδή στην Καρδίτσα οφείλει την δύναμη του ο βόθρος; Μην βιάζεσαι. Διάβασε Μαρξ, που είναι επίκαιρος κιόλας.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ιδιαιτερα του Κόκκαλη τόσα χρονια.. Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετα το χούι.
    Σιγά μη απαντήσουν σε αυτα που ρωτάς. Όχι γιατί δε ξέρουν τις απαντήσεις αλλα γιατί δεν έχουν σκεφτεί ακόμη οτι υπάρχουν ερωτήσεις!
    Δε βλέπεις τι γίνεται; ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ειναι και μισό, χτισμένο στις προοδευτικές βάσεις του 1992! Με στρατό αρκαδη και Σέρβο..
    Όπου ναναι σκάει και ραβουσης με βοηθό ντινο – τα παίρνω-Μπαλλή.

    Μονο να πετάγεται η χοντροκολα να μας κάνει νουθεσίας να αποσυρθουμε ξέρει απο τη μια και απο την άλλη παρακαλάει να αγοράσουμε μετοχές της εταιρείας-μακέτα και διαρκείας δε τιμές premier league να βλεπουμε το Ροβα και το δμέτρο ξυλαγκουρο στο τέρμα.

    Πες μου ΕΝΑΝ απο αυτούς που θα έπαιρνες στο μαγαζί σου έστω με το βασικό!

    Εγω πάντως πρόεδρο θα έβαζα το Κυρ Μιχάλη. Να παει στην ΕΠΟ και να τους πλακώσει τους φιλλιπικους να πηδάνε απο τα παράθυρα..
    Ο Ζουραρις δηλαδή καλύτερος ειναι;;

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Snitch : ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ

  7. Ο/Η conpater λέει:

    Στηβεν,αν ειναι αυτουσιος ο διαλογος αυτος τοτε φοραω φουστα κλαρωτη και παω για Συνταγμα,αλα Γεωργιου speaking…..Το πιο πιθανο ειναι οταν βρεθουμε,αφου κερασω και τον καφε στο γραφειο του,να μου ζητησει και τιποτα ψιλα για την ενισχυση του γηπεδου…..