Επεσε ο Server..

Apple_I_Computer
Από τη ζητηση στην ΑΕΚ. Ο Server πρεπει να είναι κανας Αpple 1 από την εποχη Μπαρλου στην ΑΕΚ. Γιατι αν για 50k αντε 70k λεω εγω, επισκεπτες πεφτει ο ….server τοτε ακομη και εκει αστα να παν στο διαλο εισαστε. Μου κανατε και show για το καινουργιο γαματο site τρομαρα σας!! Που επεσε στο πρωτο ντερμπυ.. Αμα επεφταν ετσι οι server στα e-shops τοτε δε θα δουλευε τιποτα στο κοσμο. Δε μιλαμε για τραπεζες και λοιπες βαριες εφαρμογες (TAXISNET-Υπουργεια-Στρατιωτικα πρωτόκολλα) ουτε για κολλοσους τυπου apple, amazon κλπ. Για απλα ελληνικα μαγαζια με επισκεψιμοτητα 5 φορες απανω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και e-shops με χιλιαδες προιοντα σε δεκαδες σημεια παραλαβης στην Ελλαδα, από τη μια και μοναδικη φορα που σας ετυχε χτες και καταρρεύσατε..με 30+ λεπτα αναμονη. Που να ειχατε και e-shop να πουλατε και προιοντα δηλαδη.. Το Μαρλαφέκα ξερατε να τον βαλετε χορηγο. Καμμια σοβαρη δουλεια δε ξερετε να κανετε..
Ξερω ότι είναι εξοδο αλλα με 60+φπα το εξαμηνο εχει servers με ssd δισκους στη Γερμανια-Ολλανδια που δε πεφτουν ποτε. Κανε λιγο κρατει στη βαφη, πρεπει να σου βγαινει 2-3 μπουκαλακια λιγοτερα. Καλο θα σου κανει ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ αν και δε το βλεπω.. εχεις καψει φλατζα προ πολλου. Πες το στο νιαου παντως μπας και επενδυσει. Καταλαβαινω βεβαια ότι αν γεμισει με 69.618 το ΟΑΚΑ στις 11 και με τα διαρκειας στα 8500 (ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ?) και τιποτα προσκλησεις και ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ σα και του λογου σου, θα εχετε πουλησει γυρω στα 60κ εισητηρια. Με 20 ευρω είναι 1,2εκκ ευρω εισπραξεις. Αν με το καλο προκριθουμε θα πεσει και το ‘πριμ’ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του ιλιγγιώδους ποσου των 100,000 ευρω! Αρα μενει ένα +μυριακι ΤΣΕΠΑΤΟ να κανει παρεα με τα υπολοιπα μυριακια που κανεις δε ξερει που είναι.. Σε παω χωρις τα εσοδα από καντινες κλπ εντος σταδιου που είναι το μεροκαματο…Ξερεις απο αυτα που παιρνεις χυμα κοκα-κολα 2 ευρω και η αποδειξη ειναι καπου γενικα στο… διαστημα. Οπως και το ΦΠΑ φυσικα.. Ε?

Μη πεταχθεις να μου πεις για ΦΠΑ και αποδοσεις σε ΟΑΚΑ γιατι ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Σε αντιθεση με τα εσοδα που είναι CASH και στην ωρα τους ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ. Kαλα τα λεω η δεν εχω επαφη παλι? Χρειαζεται καμμια ιδιαιτερη επαφη για να κανεις πολλαπλασιασμό τον αριθμο των θεσεων με τη τιμη του εισητηριου? Η θες καμμια επαφη να κανεις προσθεση OTETV-JEEP-ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-ΟΠΑΠ-αλλου χορηγους- απλα εισητηρια-διαφημισεις γηπεδου (για αρχη) και μετα αφαιρεση τα συμβολαια των παικτων+ τα λειτουργικα για να δεις ποσα πανε ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ?
Όπως ειπα όμως θα περιμενω τον ισολογισμο. Ωραια ηταν περσυ που δεν ηταν υποχρεωμενο το μαγαζι να πει κουβεντα και τη βγαλατε με τους ΠΟΠΟΒΙΤΣ και το γαματο ροστερ που το στειλατε ΟΛΟ (πλην 2-3 που θα φυγουν φετος) για τσαι.

ΥΓ Όλα τα λεφτα της ‘αξιοπιστιας’ η αιτηση του Νιονιου με προεδρο τον Δαρα του gay να παιξει Κυριακη, για να αλλαξει ο gay σε Σαββατο το δικο του ματς. Ε όπως και να το κανεις όταν σου κανει πλακα μεχρι και η Ντιμπρο ΚΑΙ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΔΙΦΡΑΓΚΑ οποτε γουσταρει μια ξεκουραση τη θες..
Όπως λεει και ο steven όλα τα προβληματα λυθηκαν αμεσα από αυτους που τα προκαλουν χρονια τωρα. Μεχρι και ο Βαγγελας δε θα ερθει στο γηπεδο. Ετσι κι αλλιως ΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ θα τη φαμε που θα τη φαμε, που να τρεχεις τωρα?? Το εχουμε ετοιμο το θυμα. 2-3 φαουλακια αναποδα καμμια καρτουλα, κανα πεναλτακι και στο πρωτο καπνογονο διακοπη και τελος. Πιο απλα δε γινεται! Και με σφραγιδα Κοντονη για να μη λετε.

Αλλωστε ΠΡΙΝ τα μπουγελα και τας φαπας ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ολοι: η ΑΕΚ δεν πρεπει να συμμετεχει του χρονου. Το ΓΙΑΤΙ δεν μας ειπαν μονο..Γιατι δεν υπαρχει κατι ασυμβιβαστο. Οπως δεν υπηρχε επι δεκαετιες επι θειου-ιντραλοτ. Αν δε ξερετε ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΗ. ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ.
ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.