Α Ε Κ – ΕΡΜΙΟΝΗ

Είναι από αυτά τα Σάββατα, που δουλεύεις το πρωί κι έχεις την ανάγκη να αράξεις γιά κάποιες ώρες. Ειδικά μάλιστα αν η ώρα του παιχνιδιού πέφτει πολύ κοντά στην βραδυνή κοινωνική υποχρέωση. Πού να τρέχεις τώρα στο ΟΑΚΑ; Χώρια που έπαιζε κι ο γιός μου μπάλα και θάμουνα μόνος.

Μα τι λέω τώρα; Τρίχες λέω. Ήμουν κι εγώ σε προσωπικό rotation. Οι δυνάμεις χρειάζονται για την Τετάρτη με την δαφνοστεφανωμένη εγκληματική αδερφή.  Συνομίλησα λοιπόν με τον προσωπικό μου coach και με άφησα στον πάγκο.

Όπως πολύ σωστά έπραξε εκεί που μπορούσε, κι ο Δέλλας. Έξω λοιπόν τα ακραία μπακ, έξω  το δεξί εξτρέμ, κι έξω και το αμυντικό χαφ μαζί με τον τέρμα και τον λίμπερο. Με σίγουρη οδηγία να καθαριστεί το παιχνίδι γρήγορα για να γίνουν κι άλλες αλλαγές  βασικών παικτών. Τι να γίνει; Όλοι ζουν για τη ρεβάνς του κυπέλλου. Ο μόνος που είναι άνετος είναι ο tiger αφού το 1,5 μύριο των εισπράξεων είναι ήδη τσεπωμένο.

Και μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα, η ομάδα θα ήταν ελαφρώς χαλαρή και με λογικότατη έλλειψη ομοιογένειας. Όλα αναμενόμενα, όπως και η σφιχτή τακτική του αντίπαλου, που θα επεδίωκε κάτι σε κάποια κόντρα. Ένας αντίπαλος αξιόμαχος, που μας είχε κόψει και βαθμούς στον πρώτο γύρο.

Το πρώτο ημιχρόνιο λοιπόν, κύλησε με αυτήν την συντριπτική κατοχή μπάλας που είχαμε αλλά και με πολύ ενδιαφέρουσα ανάπτυξη, αφού οι μπροστινοί – με εξαίρεση τον Μπαρμπόσα όπως πάντα – προσπάθησαν  και να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα ορθολογιστικά, είτε από τα πλάγια είτε από τον άξονα, αλλά και να αλλάζουν συνέχεια θέσεις για τα λογικά μπερδέματα. Κι είναι αλήθεια οτι δεν βγάλαμε και μάτια με την απόδοση μας, αλλά όταν σαν αποτέλεσμα έχεις ένα δοκάρι, δυό πολύ καλές ευκαιρίες κι ένα προβάδισμα με δυό τέρματα, τι άλλο να ζητήσει κάποιος από την ζωή, που λέει κι ο Πάριος ! Τα γκολ μπορεί να ήταν ελαφρώς τυχαία και προϊόν συνωστισμού παικτών στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν θα διυλίσουμε και τον κώνωπα τώρα. Ας μπουν έτσι και μεθαύριο.

Η συνέχεια λοιπόν του δεύτερου μέρους ήταν προϋπολογισμένη. Ο αντίπαλος θα είχε την απογοήτευση και την κούραση,  και η ΑΕΚ θα έρριχνε τις στροφές.   Κάτι το οποίο σηματοδοτήθηκε,  όταν ολόσωστα ο Δέλλας έβγαλε έξω όλο το κέντρο μας  κι έβαλε μέσα τον Κορδρέρο που πιθανόν να χρειαστεί μεθαύριο σαν αλλαγή αλλά κι αυτόν τον Πίου ( Κρισάντους ). Αυτός λοιπόν ο τελευταίος, πρόλαβε να διεκδικήσει τον τίτλο του χειρότερου παίκτη μας σήμερα από τον Μπαρμπόσα που αντικαταστάθηκε κι αυτός.

Η ομάδα συνέχισε τον υγιεινό περίπατο της και την προπόνηση στο σύστημα με το οποίο αγωνίζεται τελευταία. Δεν κινδύνεψε πουθενά, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες και πέτυχε και τρίτο γκολ με την φετινή προσωποποίηση του αγωνιστή Αεκτζή σε παίκτη ( Αραβίδαρος ). Σε ένα χαλαρό μεν, αλλά πολύ ευχάριστο τελικά παιχνίδι. Παίρνοντας άλλο ένα τρίβαθμο χρήσιμο για την τυπική διαδικασία του ερχόμαστε αλλά και την διαφορά βαθμών που χρειάζονται για τα μπαράζ. Μαζί και με ένα τέταρτο γκολ, που το χρεώνεται όλη η άμυνα της Ερμιόνης μαζί,  άσχετα αν το φύλλο αγώνα γράφει Ντακόλ.

Κλείνοντας, την κριτική αυτήν, κι αφού δώσω συγχαρητήρια στους εμπλεκόμενους στο ΟΑΚΑ, οφείλω να τονίσω οτι η εγκληματική δαφνοστεφανωμένη αδερφή, έβγαλε μάτια με την απόδοση του ΚΑΠ σήμερα. Πλέον δεν υπάρχει στην αναβολή ενός αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, το ίδιο μέρος την ίδια ώρα την επόμενη μέρα.  Πλέον υπάρχει τεχνικό επιτελείο – ειδικά στην Κομοτηνή – που ξέρει και πώς θα είναι το γήπεδο αύριο.

ΓΑΜΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to Α Ε Κ – ΕΡΜΙΟΝΗ

  1. Ο/Η Savvi λέει:

    Αυτά μόνο αυτοί. Οι άνθρωποι είναι διεστραμμένοι σατανάδες.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : ΑΠΛΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΘΡΟΙ

  3. Ο/Η bandog λέει:

    η αναβολη του αγωνα του GAYρου ηταν νομιμη.

    ο καπ αναφερει οτι η διοργανωτρια αν κρινει οτι ο αγωνιστικος χωρος ειναι αθλιος χωρις δυνατοτητα αποκαταστασης του εντος 24ωρου , μπορει να αναβαλει οριστικα τον αγωνα χωρις να περιμενει την επομενη μερα.

    το ζητημα που προκυπτει βεβαια ειναι το αν θα επαιρνε αυτη την πρωτοβουλια και ευθυνη η διοργανωτρια αν στη θεση του γανυμηδη ηταν ο ατρομητος , ο οφη ή ο παναιτωλικος…

    τεσπα , εμεις ξεκουραστο τον θελουμε , να μετρησουμε τις δυναμεις μας.

    ΥΓ: τωρα βρηκαν αλλο τροπαρι οι τσουκαλοκαραπαπαδες…
    θα εχουν 2 εβδομαδες απραξιας και δε θα μπορουν να αποδωσουν καλα…

    πως ειχε πχ 2 μηνες απραξιας η ντνιεπρ?
    ε, καπως ετσι…

  4. Ο/Η Dimitris-Sweden λέει:

    Καλογερόπουλος κύριοι…
    Πάλι 14 πρέπει να νικήσουμε. Ας ελπίσουμε να μην ξεφύγει για να μην ξεφύγει κι ο κόσμος αλλιώς θα έχουμε εποχές ποντίκη και τιμωρίες…