Α Ε Κ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο χαμός.  Μέχρι να φτάσουμε κατ΄αρχάς. Με μπλοκαρισμένη όλη την Αττική οδό, την Καποδιστρίου, την Κηφισίας. Ο χαμός μέχρι να μπούμε από τις ουρές στα κλουβιά ελέγχου. Ο χαμός μέχρι να κάτσουμε μετά τον σωματικό έλεγχο. Κι ο χαμός από το ζούλιγμα των διπλανών, μαζί με τον χαμό όταν μπήκαν οι ομάδες στο γήπεδο.

Τι ατμόσφαιρα ! Τι φωνή, τι τραγούδι ! Πόσα χρόνια είχαμε να δούμε αυτό το πράμα. Πόσα χρόνια είχαν οι παίκτες να δουν τέτοια λαοθάλασσα. Σάμπως κι οι αντίπαλοι, είχαν ξαναπαίξει μπροστά σε εξήντα πέντε χιλιάδες κόσμο; Λυσασμένους για την πρόκριση, φουσκωμένους από περηφάνεια, αλλά σε μοναδικό κόσμιο επίπεδο. Το πρώτο ρεκόρ σήμερα του ερχόμαστε. Όπως ήρθα κι εγώ με τον μεγάλο γιό μου, ενώ ήμουν συνδεδεμένος με τον μικρό που το παιχνίδι θα το έβλεπε εκεί στη Νέα Υόρκη από το διαδίκτυο .

Και ξεκίνησε το παιχνίδι με το μεγάλο ερωτηματικό της διαχείρισης του κόσμου. Ποιός θα μπορούσε καλύτερα να σταθεί στο γήπεδο, κάτω από την τρομερή πίεση της εξέδρας. Αυτό ήταν το πρώτο ημιχρόνιο πρακτικά. Ένα παιχνίδι σούπα, άτεχνο, κακοχυμένο, που αν ήταν κλασσικό ντέρμπυ πρώτης κατηγορίας, όλοι θα μιλάγαμε για συμφωνημένη ισοπαλία. Σκέτη κούραση και τίποτε άλλο.

Τα ατού μας τα επιθετικά, ήταν αλλού γι’ αλλού. Ανάπτυξη δεν υπήρχε ούτε από τα πλάγια , ούτε από τον άξονα. Όλη η ιστορία ήταν στις αναχαιτίσεις στο κέντρο, που δέσποζε ο Γιόχανσον, παρά και τα κάποια μικρολαθάκια του. Έσκυψα και ψιθύρισα δίπλα μου οτι τα εξαφανισμένα εξτρέμ μας ήταν για κατανομή δυνάμεων. Η ελπίδα βλέπεις. Που χωρίς να ξέρω αν τελικά θα ερχόταν, ξεκάθαρα συμπέραινες οτι ο αντίπαλος, χωρίς να έχει απειλήσει, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο.

Ήταν σαν να φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το ανάποδο. Κι όταν συμβαίνει αυτό, το μόνο που σου μένει είναι το άγχος μην ξανακάνει μαλακία ο Ανέστης, εκεί που στάθηκε τυχερός. Μα είναι τρομερό, να προβλέπεις οτι θα κάνει άστοχη έξοδο. Όπως είναι τρομερό να βλέπεις οτι όλος ο αντίπαλος είναι ο Τσόρι αλλά να μην έχεις ακόμα κλασσικό παίκτη για man to man. Κάκιστο πάντως θέαμα, που αποκλειόταν να επαναληφθεί στο δεύτερο μέρος. Περίμενα τους χώρους του ρίσκου του αντίπαλου, που τολμώ να πω οτι αυτός έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για το κακό θέαμα. Καταλαβαίνετε οτι γράφω στο διάλειμμα.

Αλλά όλα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Άνοιξε κάπως το παιχνίδι και χωρίς καμία ουσιαστική οργάνωση, γίνανε δυό κλασσικές ευκαιρίες της ΑΕΚ, που πήγανε στο βρόντο. Το παιχνίδι όμως έγινε πολύ ευχάριστο, σχεδόν ροντέο που θα κρινόταν πλέον στο ένα γκολ. Κι όλα τα σχέδια πήγανε άπατα, όταν πλέον χτυπήσανε οι δυό αρχηγοί των ομάδων, κι άρα θα έπαιζε ρόλο η έμπνευση όσων πλέον είχαν μείνει στο γήπεδο. Εκεί που θα φαινόταν η τιμή των ρόστερ.

Το παιχνίδι εξακολούθησε να είναι άναρχο, με σαφέστατα καλύτερο τον αντίπαλο. Ειδικά όταν οι αλλαγές μας ήταν πιο φθηνές και δεν μπορούσε να γίνει το απαραίτητο κράτημα της μπάλας , αφού αποφάσισε ο Μπάγιεβιτς να προκριθεί με ισοπαλία. ΕΚΕΙ Η ΑΕΚ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ. Επήλθε ο πανικός κι από τύχη δεν φάγαμε το γκολ, εκεί που κοιμήθηκε ο Θεός. Στο δοκάρι από τον μισό πόντο.

Άρχισε να βρωμάει η κατάσταση με την ΑΕΚ να έχει παραχωρήσει το γήπεδο. Ακόμα κι ο Ρόβας όταν μπήκε, έδειξε τον πανικό του πάγκου. Αντί να πάει πάνω στον Τσόρι, πήγε γενικώς κι αορίστως. Πλέον μόνο από τύχη θα ερχόταν η πρόκριση. Μιά τύχη που χρειάστηκε αρκετά στην φάση του γκολ που φάγαμε. Και μιά τύχη που δεν χρειάστηκε όταν μπήκαν οι γνωστοί ανεγκέφαλοι στο τερέν. Αυτούς που εξακολουθούμε να τους κανακεύουμε. ΠΑΡΤΕ ΞΑΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. 70 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟΥΣ;

Εγώ οφείλω να μην κρύβομαι. Και να μην αυταπατώμαι. ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΤΡΑΚΛΑ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΟΜΠΕΡΤΟ. ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.

Από εκεί κι έπειτα, κατανοώ την πίκρα και την στενοχώρια αλλά ακόμα δεν είχα ακούσει οτι είχαμε στόχο το κύπελλο. Κι ειδικά όταν απέναντι σου είναι ο μόνιμος πρωταθλητής, καλώς κακώς. Εμείς πρέπει κύρια να επικεντρωθούμε στα λάθη μας. Πέραν της λιγοψυχίας που είναι λογικό να υπάρχει όταν υπάρχει Μπάγιεβιτς στην ομάδα. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.

Από τα καθαρά αγωνιστικά, το μόνο που έχω να πω είναι οτι μετά τον Γιόχανσον, ήταν αρχοντικός ο Τζανετόπουλος, πολύ καλός ο Λαμπρόπουλος – που βέβαια δεν έπρεπε να παίξει αλλά υπάρχουν και τα γούρια του Σέρβου – και δυνατός ο Μπακάκης. Να τονίσω επίσης την πολύ καλή παρουσία του Ανάκογλου αμυντικά αλλά και του Αραβίδη, όπως και του μοιραίου Μάνταλου.

Από εκεί κι έπειτα, τα πάντα πλέον είναι εμφανή και τα έχουμε τονίσει. Ο Ανέστης είναι καθαρός τροχονόμος, αριστερή πλευρά δεν υπάρχει, όπως και δεν υπάρχει δεξί εξτρέμ αλλά και σέντερ φορ. Όταν λοιπόν  υπάρχουν τέτοιες ελλείψεις, μόνο από αδυναμία του αντιπάλου ή από τύχη μπορείς να περάσεις. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Δεν έχω να πω άλλα, αφού η πίκρα μου είναι πολύ μεγάλη, ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ,  ούτε ισοπαλία δεν πήραμε από μιά ομάδα δεύτερης εθνικής με κλασσικό δεκάρι, ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ. ΣΑΝ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ. ΜΟΝΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ.

Ο χώρος όμως εδώ είναι σοβαρός και δεν ασχολείται με κορώνες οπαδού, μεγιστάνα που γλύτωσε και το πριμ του τεράστιου ποσού των εκατό χιλιάδων ή πιθανών sites που θα μιλήσουν για διαιτησία. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους εξωαεκτζήδικους παράγοντες. Κι ούτε με νοιάζει αν η τρόικα λέγεται πλέον Brussels group. Με νοιάζει να μην με δουλεύει η ΑΕΚ με τις μπουλντόζες που ΘΑ είχανε μπει, με νοιάζει να μου πλασάρεται ένα ρόστερ που ΘΑ είχε νικήσει και με νοιάζει ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΜΚ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΙΑ ΑΡΚΑΔΗ. ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΚΛΕΨΙΕΣ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

26 Responses to Α Ε Κ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

    1. Δεν υπήρχε περίπτωση ο Ντομίνγκεζ να έβγαζε 90 λεπτά αν έπαιζε ματς την Κυριακή ο γαύρος. Ούτε θα πίεζαν τόσο πολύ.

    2. Τραγικά λάθη ο Δέλλας στις αλλαγές. Κλείνεσαι που κλείνεσαι κάντο σωστά. Γιατί βάζει Ντούνη κ δεν έβαλε Κολοβέτσιο? Δύο φορές έβγαλαν φάση στη μικρή περιοχή με τον ίδιο τρόπο. Βάλε έξτρα παίχτη.

    3. Ότι και να λέμε φάνηκαν οι μεγάλες αδυναμίες της ομάδας. Έλλειψη πάγκου και έλλειψη ποιότητας σε τέρμα, πτέρυγες και κορυφή.

    4. Το γκολ εγώ το είδα χέρι αλλά ήταν δεν ήταν άλλο έχει σημασία. Αν έτρωγε ο γαύρος τέτοιο γκολ θα είχε ακυρωθεί ΣΤΑΝΤΑΡ. Μόνο με την υποψία χεριού.

  2. Ο/Η adminxania λέει:

    Κρίμα !!!
    Η ομάδα του ”κράτους” έπαιξε τα τελευταία 25 λεπτά χωρίς κέντρο και κατάφερε να μας κερδίσει με τον 34χρονο Τσόρι και τον τουρίστα Αφελαϊ.
    Προσέγγιση του παιχνιδιού πολύ συντηρητικά και το πληρώσαμε.
    Αδικαιολόγητη κατηφόρα για μισή ώρα στο 2ο ημίχρονο απο αντίπαλο αποδεκατισμένο, αλλά τελικά ποιο ώριμο για τέτοιο μάτς.
    Ανέστης…..ανέκδοτο!!! Ούτε για δεύτερος.Σέντερ φορ και δεξί εξτρέμ πρέπει να τα πληρώσει καλά για του χρόνου.
    Τα αγωνιστικά προβλήματα του αντιπάλου (παράλληλα με την καλή εμφάνιση της ΑΕΚ στο 1ο παιχνίδι) είχαν δημιουργήσει προσδοκίες.
    Η πίκρα είναι διπλή.
    Και για τον αποκλεισμό και για το αγωνιστικό πισωγύρισμα.
    Δυστυχώς το ”μέταλλο” που πολλοί νόμιζαν ότι κουβαλάει η ιστορία και φανέλα της ΑΕΚ χάθηκε μαζί με τον υποβιβασμό της ομάδας.
    Ακόμα και ο (διψασμένος για λίγη χαρά) κόσμος δεν κατάφερε να την σπρώξει σε μια πρόκριση έδρας.

  3. Ο/Η J.Patikas λέει:

    steven τι θα γινει με τα πρεζακια? Δεν μπορουν ή δεν θελουν να τα διωξουν? Απο την αρχη του ματς σουλατσαραν στο ταρταν με φουλ φεης. Εκεγαν πανο του γαυρου, απλωναν πανο δικα τους, εκαναν βολτες στο στιβο μπροστα απο το πεταλο. δεν τους εβλεπαν τι περιμεναν οτι θα γινει εαν στραβωνε το ματς?

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το παιχνίδι οπως το ειδα:
    Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Πλατέλλας. Ο ποδοσφαιριστής μπαρμποσα έπαιζε και μπροστά μου ( στην 9 καθόμουνα πανω στη Σέντρα) ειναι για να παίζει μήλα. Τακουνάκια τσαλιμάκια κ αηδίες.
    Το ίδιο και αυτός ο βλάκας ο σοιλεδης που έκανε ενα ματς και εγινε μούρη κ αυτός.
    Η δε έμπνευση 6 φορες σερί του Ανέστη να δίνει τη μπαλλα μονιμα εκει ηταν για γέλια.

    Ο ανέστης ειναι για διακοπή συμβολαίου προς παραδειγματισμό, για υπερχείλιση μαλακιας. Εκατό φορες το Βούρο με το μαλακα που τρέμει τον ίσκιο του.

    Η ομάδα κόβεται στα 2 με την έξοδο του Μάνταλου και ο ΣΕΡΒΟΣ βάζει μέσα τον ντακολο!! Ουτε τον ισπάνο να κρατήσει κιγο τη μπαλλα στο κέντρο και να μαρκάρει ούτε καν το φουλη αφού δε έχεις αλλον!
    Ενα ματσάκι που άνετα το είχες μέχρι το 75 το έκανες ΔΩΡΟ με τις σερβικές μαλακιες..
    Το εχω πει πολλάκις: ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ η ομάδα θα βγάζει ηττοπάθεια ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. 30 χρονια δεν αλλάζουν. Ούτε τα ντέρμπι εντός που τον ξεκολιαζαν όλοι πι τυχάρπαστοι ούτε η Ευρώπη με τις μολντε τις χερενφειν κλπ
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ LOOSER πάρτε το απόφαση.

    Το γκολ ειναι κανονικότατο. Τέλος

    Ο κόσμος ηταν άψογος. 68 χιλιάδες θα κάνουν πολλα χρονια να δουν όλοι μαζί. Η ατμόσφαιρα ποκυ καλή μέχρι και τα συνθήματα ηταν (σχεδόν) κόσμια.
    Για ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ διακοπή τα είχα πει απο προχτές.
    Αφού μωρή ΒΛΑΜΜΕΝΗ δε θες τους 65.000 νορμαλ κάτσε πλήρωνε για τους 3-4 χιλιάδες πρεζωμενους..
    Γι αυτο ο νορμαλ κόσμος σε έγραψε στα αρχιδια του και έκανες πάτο χειρότερο ρεκόρ στα διάρκειας. Γιατί ειςαι ενα βουρλο και μισό μια απλή μπατσινα.
    Είχες ενα γεμάτο ΟΑΚΑ και τουλάχιστον 5 λεπτά αγώνα ακόμη αλλα τα μπουμπούκια που ΑΦΗΝΕΙΣ και μπουκάρουν μέσα ΕΔΙΩΞΑΝ το κόσμο και δεν έδωσαν ευκαιρεια να ισοφάρισσμει η ομάδα το ματς.
    ΒΟΥΡΛΟ.

    Οι 3 ζώνες ελέγχου: ειμαι με δερμάτινο μηχανής, μπότες μηχανής τζιν και το κράνος στο χέρι. Για όποιον δε με ξέρει ειμαι 1,85, 90 κιλά ξυρισμένος. Ε δεν σε προδιαθέτει η εμφάνιση οτι ειμαι Κανας φλωρος.
    Πρώτη ζώνη ελέγχου: παιδιά τα εισιτήρια στα χέρια. Περνάμε
    Δεύτερη ζώνη ελέγχου: παιδιά τα διαρκείας ( είχα ενός φίλου) απο εδω
    Τρίτη ζώνη ελέγχου: μπάτσος με βλέπει να πλησιάζω:
    Σήκωσε τα χέρια
    Σηκώνω το ενα μονο στο αλλο εχω το κράνος: έλα ρε μεγάλε δεν εχω τίποτα.
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ! Οκ περνά…

    Αν εξαιρέσεις RPG μπορούσα άνετα να εχω μέχρι και ούζι πανω μου.

    Καλο βράδυ…

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Προς adminxania : ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΕΜΑΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ, ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΣΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ. Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους : Παιδιά τα εχουμε πει όλα. ΦΑΓΑΜΕ ΚΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ. Τι να λέμε παραπάνω; Εντάξει, ΦΕΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΕΡΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ. ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΙ ΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΒΛΕΠΕ ΒΛΑΚΑ, ΚΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕΣ; ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΚΙ ΕΧΑΣΕΣ; ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  7. Ο/Η AEK λέει:

    Ο χώρος όμως εδώ είναι σοβαρός και δεν ασχολείται με κορώνες οπαδού, μεγιστάνα που γλύτωσε και το πριμ του τεράστιου ποσού των εκατό χιλιάδων ή πιθανών sites που θα μιλήσουν για διαιτησία. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους εξωαεκτζήδικους παράγοντες. Κι ούτε με νοιάζει αν η τρόικα λέγεται πλέον Brussels group. Με νοιάζει να μην με δουλεύει η ΑΕΚ με τις μπουλντόζες που ΘΑ είχανε μπει, με νοιάζει να μου πλασάρεται ένα ρόστερ που ΘΑ είχε νικήσει και με νοιάζει ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΜΚ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΙΑ ΑΡΚΑΔΗ. ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΚΛΕΨΙΕΣ.
    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Τί έγραψες ρε άνθρωπε… Respect.

  8. Ο/Η Κάρολος Πολσεμάνογλου λέει:

    Το σπαστικό πέρα από τα γνωστά αγωνιστικά, είναι το ότι η θρυλική Βαγγέλα μας βγαίνει και τιμητής των πάντων χάρη στις συγκυρίες. Η Βαγγέλα που τρέφει τους Τσουκαλάδες (που με το καλπαζον Αλτσχάιμερ του θα βγει σε λίγο στο “αμπελελέ”), ενώ παράλληλα, ο ίδιος πριν λίγα χρόνια έλεγε στον Σισέαν ότι τον εσυνουσίασε εις το τέως στάδιον και από το 2004 τζαμπέ γήπεδον Καραϊσκάκη. Μετά βέβαια ο Σισέας του έδειξε τη μαλαμπέρδα και η Βαγγέλα κατάπιε 143 Ζανάξ μονοκοπανιά, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
    ΥΓ
    Εγώ πάντως εκτιμώ το Ελληνικό όνομα του Κρίσαντους (Χρύσανθος). Ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς του.

  9. Ο/Η alex λέει:

    steven το τελευταίο σχόλιό σου τα πε όλα..

    όσον άφορα τα επεισόδια..
    είναι ηλιθιότητα να μιλάμε για χασισομενους,καταστροφή του ποδοσφαίρου,μετρά ασφάλειας,πρόστιμα κτλ…
    όταν έχεις αντίπαλο τον νταβατζή,που έχει στήσει τα πάντα,που προκαλεί την βια,
    όταν έχεις εναποθέσει τις ελπίδες σου σε κάποιον που το μόνο που ξέρει είναι να παραμυθιάζει και να μην έχει κάνει τίποτα 2 χρόνια,
    όταν σε βομβαρδίζουν κάθε μέρα ότι πας να γαμήσεις και ότι έχεις ομάδα,
    όταν στο τέλος σε γαμάνε αυτοί,
    και έχεις και έναν μπάσταρδο γυφτοπορτογαλο να σε προκαλεί,
    ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΣΙΣΟΜΕΝΟΣ….ε τότε μπαίνεις…τι κάνεις δλδ???δεν μπαίνεις???
    στην 8 ήμουν αλλά με δυσκολία θα κρατιόμουν αν γινόταν το σκηνικό μπροστά μου..

    πρώτα κοιτάς να τιμωρήσεις τον χοντρό,τον καραπαπαρα,τον πορτογαλο και μετά τους χασισομενους..όταν το πας αντίστροφα κοροϊδεύεις..
    δεν γίνεται να σου φταίει ο πρεζάκιας και να μην σου φταίει αυτός που εξαγοράζει ψήφους,που εκλεγεί προέδρους,που ελέγχει ομοσπονδίες και δικαστές που ξεπλένει χρήμα που είναι έμπορος ναρκωτικών..

    από το 1ο παιχνίδι φάνηκε το ξεφτίλισμα του τιγρη..
    Ρε πέφτεις γ εθνική,παίρνεις την αεκ τζάμπα,περνάνε 2 χρονιά,
    παντελονιάζεις εκατομμύρια και σου τυχαίνει ο πούστης στο κυπελο..
    ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΝ ΡΟΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΚΟΛ????
    ρε μας κοροϊδεύεις?????

  10. Ο/Η bandog λέει:

    θα μπορουσα να ειχα ξενερωσει:

    α) απο την αεκ που επαιζε για δυο αποτελεσματα ενω θα ερπεπε να παιζει για ενα.

    β) απο το τεχνικο τιμ που βρισκοταν σε αλλο γηπεδο , ιδιαιτερα στις αλλαγες

    γ) απο καποιους παικτες που απλα δεν κανουν

    δ) απο τη διοικηση που δεν μπορει να προστατευσει την ομαδα μεσα στο σπιτι της

    ε) απο το μεγιστανα που ειχε μια θλιβερη τηλεοπτικη παρουσια και του εκανε πλακα ο χοντρος

    στ) απο τον κοσμο στο γηπεδο που κοιμηθηκε μαζι με εμας στην τηλεοραση αντι να ξυπνησει την ομαδα στο τελευταιο δεκαλεπτο

    ζ) απο τα πρεζακια που δευτερη φορα φετος διακοπτουν αγωνα ενω υπαρχει χρονος να ξαναμπει η ομαδα στο παιχνιδι

    αλλα ΑΕΚ ειμαι , δε ξενερωνω ποτε….

    δε θα κρυψω ομως το οτι τσαντιστηκα που δωσαμε λογο στις λιποσαρκες αδερφες του πειραια να μας τη βγαινουν τωρα ως μαγκες και εξυγειαντες του ποδοσφαιρου….

    βεβαια τοσο φιλοτιμο εχουν και οι τσουκαλαδες ωστε να βγουν να πανηγυρισουν κιολας….

    ελπιζω οι αρμοδιοι να ελαβαν το σημερινο μηνυμα για το τι θα πρεπει να πραξουν το καλοκαιρι ωστε να κοψουν τον αερα σε οσους πρεπει….

    ΥΓ: για το γκολ , το τελευταιο που με νοιαζει ειναι το αν μπηκεμε το ποδι , με το χερι ή με το ριπαπα του χαρα…

    αυτο που νοιαζει ειναι η φτηνια τετοιου γκολ σε τετοιο ματς, σε τετοιο χρονικο σημειο…

  11. Ο/Η netrino λέει:

    Μπακάκης,Ανακογλου,Μανταλος και Γιοχανσον,κανουν για βασικοι στη ΛΙγδα

    Σοιλεδης,Μπαρμποσα και Ανεστης ειναι επικινδυνοι,ουτε για τον παγκο του χρονου

  12. Ο/Η adminxania λέει:

    Προς ανώνυμο:
    Δυστυχώς στην Ελλάδα οι ομάδες χτίζονται ανάλογα με τα έσοδα τους.
    Ρομαντικοί λεφτάδες δεν υπάρχουν.
    Παράδειγμα οι γαύροι που το παίζουν επενδυτές με τα χρήματα απο το CL, τα οποία έχουν εξασφαλίσει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
    Οσο για την διαιτησία στο σύνολο των 2 παιχνιδιών δεν την λες δίκαιη.
    Ολες οι αμφισβητούμενες φάσεις ήταν υπέρ του ενός, ειδικά στο 1ο που η ΑΕΚ ήταν καλύτερη.

    Προς Steven:
    Τι μπορούσε να κάνει κατα την γνώμη σου στο συγκεκριμένο παιχνίδι;

  13. Ο/Η Γιάννης Περισσός λέει:

    Στη τελευταία παράγραφο κυριολεκτικά γάμησες. Τουλάχιστον επί αφραγκίας αδαμίδη είχαμε και έναν γκούντιονσεν μπροστά (και ας ήταν παλτό). Ούτε ακούγαμε πίπες για μπουλντόζες. Αν είναι να έχω έναν τόσο λεφτά πρόεδρο όσο λένε και στην ουσία να είμαι στα ίδια επίπεδα με αδαμίδη (χωρίς γήπεδο,χωρίς ρόστερ και στις ήττες να μου μιλάει για διαιτησίες και ΕΠΟ) τι να τον κάνω? και εννοείται δεν έφταιγε καμία διαιτησία χθες. Δίκαια χάσαμε.

  14. Ο/Η Savvi λέει:

    Για το παιχνίδι το οποίο δεν έχρισε και δάφνες ποιότητας για την ιστορία η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια και κέρδισε δίκαια τις εντυπώσεις. Αν σκεπτούμε ότι στο πρώτο παιχνίδι τα πουστράκια είχαν και το διαιτητή το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε λήξει 0-2 υπερ της ΑΕΚ και τώρα δεν θα λέγαμε τίποτα. Όπως και αν δεν έμπαινε το γκολ στο 88 και καταφέρναμε να περάσουμε με λευκή ισοπαλία. Αλλά με τα αν και τα μπορεί δεν γίνεται δουλειά (πράγματα τα οποία τα σκέπτεσαι εκ των υστέρων και σου γυρίζουν τα άντερα ανάποδα). Ας πάμε τώρα και στο παιχνίδι. Δεν είναι δυνατόν κύριε Δέλλα να παίζεις μπροστά σε 70.000 κόσμο περίπου και να κατεβαίνεις φοβισμένος. Δηλαδή για να καταλάβω πόσο κόσμο θες για να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στο σπίτι σου και ότι δεν είσαι μόνος, 100.000++++++;(μη γαμησω) Από εκεί και πέρα τακτικά είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Γιατί όμως; Αρχικά με το βγαίνει ο Μάνταλος(δεν έχεις καν παίκτη στο ρόστερ να τον αντικαταστήσεις ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ) μου βάζεις τον Ντακολ να κάνει τι; Εκεί φίλε μου Δέλλα χωρίς να θέλω να κάνω τον προπονητή, τακτικά πετάς μέσα ένα αμυντικό χαφ και γεμίζεις το κέντρο σου. Και γιατί θα μου πεις τώρα χαφ. Γιατί πολύ απλά ο Ανάκογλου είναι ανύπαρκτος και ο Σουηδός τρέχει συνέχεια να καλύψει τις μαλακίες και την ανυπαρξία του. Άρα αφού δεν τραβάει τον βάζεις να παίξει ποιο ψηλά. Και συνεχίζω, βλέπεις ότι δεν τραβάει η ομάδα και παραπαίει ΒΑΛΕ 3το ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ διπλή άμυνα ζώνης και άστους για δέκα λεπτά να τρώνε τα χορτάρια πάρε το 0-0 και για σας ( ας με βοηθήσει κάποιος να μου πει ποιους είχε στον πάγκο γιατί από ότι καταλαβαίνω έχει και εκεί ευθύνη ο Δέλλας). Για τους «φιλάθλους-οπαδούς» ο θεός να τους κάνει (πραγματικά, πόσο μα πόσο μαλάκες) δεν έχουν καταλάβει ότι η δουλεία τους είναι στην κερκίδα να φωνάζουν, να γιουχάρουν, να τραγουδούν, να γουστάρουν, να, να, να….και μετά σπίτι ούτε μπουκαλάκια ούτε μπούκες ούτε τίποτα. Έλεος πλέον με τους οπαδικούς στρατούς κάθε επιχειρηματία. Για μένα ΟΛΟΙ οι σύνδεσμοι πρέπει να διαλυθούν όχι σήμερα αλλά ΧΘΕΣ. Γιατί στερείς από την ομάδα τα 5-6 λεπτά παιχνιδιού; εδώ η MU σήκωσε τσου λου μέσα σε 2 λεπτά. Και στο τέλος έχουμε και τις δηλώσεις τίγρη το κερασάκι στην τούρτα. Βγαίνεις και μου κλαίγεσαι για την διαιτησία αντί να πεις ότι χάσαμε δίκαια και να καυτηριάσεις τους ανεγκέφαλους εξυγίαντη του γλυκού νερού. ΕΓΙΝΕΣ ΡΟΜΠΑ. Σωστή η διοίκηση στην διαχείριση του ντέρμπι πριν τον αγώνα με το σύνθημα πρόσεχε τον διπλανό σου αλλά μέχρι εκεί.

    Ε να πούμε και μια κουβέντα για τις κομπλεξαρισμένες και κακογαμιμένες αδερφές του Πειραιά τους σατανάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν λέω να τιμωρηθεί και πολύ σωστά θα τιμωρηθεί η ΑΕΚ και με αφαίρεση βαθμών για την μπούκα. Και έρχομαι στο δια ταύτα πείτε μου πουστράκια του Πειραιά η ομάδα σας δεν προκαλεί την βία; δεν είναι ο ηθικός αυτουργός με τις εμπρηστικές δηλώσεις της και τον δασκαλεμένο κλόουν που έχει φέρει για προπονητή και με τον καραπαπάρα να τον προστατεύει για να μην δεχθεί ερωτήσεις; Δεν πρέπει και αυτός να φάει -9 για ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ; ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.

    ΥΓ1: Ρε σεις φάγαμε γκολ από τον Χαρα L O L

    ΥΓ2: Έτσι και αλλιώς στόχος είναι η άνοδος δεν χάσαμε και τίποτα υπομονή.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς adminxania : Φυσικά δεν είμαι προπονητής, αλλά οπωσδήποτε έπρεπε να μπουν οι Κορδρέρο και Κολοβέτσιος για ένα τέταρτο μίνιμουμ.

  16. Ο/Η conpater λέει:

    Τα εχετε γραψει ολα.Μα ολα…Εγω θα αναφερθω για δευτερη φορα σε ενα συγκεκριμενο ατομο.Αυτον που συνδεσε το ονομα του με τις τελευταιες επιτυχιες της ΑΕΚ,οποτε κι αν ηταν αυτες,εγω θυμαμαι λογω ηλικιας,ο Αντρεας ξερει οτι του εχω πει εγω.Στα 14 ειναι…..Οπως και πολλα παιδια ακομα. Λεω λοιπον πως ο ανθρωπος αυτος εχει βαλθει να ” ξεσυνδεσει” το ονομα του απο αυτο της ΑΕΚ. Φυσικα,το περιβαλλον το οικονομικο,το πολιτειακο,το κοινωνικο,δεν ειναι ιδιο οπως πριν 20 χρονια.Ουτε ομως κι αυτος ειναι ιδιος.Αλλο το μεγεθος του τοτε,αλλο τωρα.Θα περιμενε κανεις,να ειχε ηδη ξεπερασει τα οποια εμποδια για το γηπεδο.Οπως και το να εχει στα χερια του μια ομαδα η οποια επεσε Γ Εθνικη,να εβαζε τις βασεις για ενα συνολο που θα σου αφηνε μια αισιοδοξια για το μελλον.Εγω να δεχτω τους οποιους συναισθηματικους δεσμους με ανθρωπους που ειναι πραγματικα φιλοι του και τους συνδεει μια φιλια 25 ετων.Οταν ομως ρε ΦΙΛΕ ,εχεις τοσο κοσμο στο πλευρο σου,ανωνυμο κι ΕΠΩΝΥΜΟ,εχεις φραγκα για οτιδηποτε θελεις να κανεις,διασυνδεσεις πολιτικες,και πανω απο ολα την ΑΝΟΧΗ ολων αυτων των Αεκτζηδων που επιζητουσαν την επιστροφη σου,τοτε οφειλεις να πραξεις το κατι παραπανω,και το λεω μετρια – μετρια….Εμεις που ζησαμε την εποχη ΜΠΑΚΑ,την εποχη της μαχης της “γραββατας” στο ΟΑΚΑ,Την εποχη της “στεγανης” καταπακτης στην Φιλαδελφεια,προσδοκουμε κατι περισσοτερο απο την μεχρι τωρα παρουσια σου στην ομαδα. Εγραψε καποτε ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ,στα ξεβλασταρα του,πως δεν ειναι ο ιδιος ο ΤΙΓΡΗΣ οπως ηταν καποτε.Σεβαστο,αυτα γινονταν καποτε,Ο κοσμος παει μπροστα,αλλα το να μην κανεις και τιποτα…..!!! Δεν με πειραζει που ο Κοκκαλης και μετα ο Μαρινακης εχουν καβατζαρει πρωταθληματα,εφημεριδες,τηλεορασεις,Με πειραζει που ενω ολοι περιμενουν απο τον Μελισσανιδη να πραξει τα αυτονοητα για την ΑΕΚ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Για αυτο και η απορια μου πως ειναι δυνατον να θελει να διακοψει την οποια συνδεση του ονομα τος του με την ομαδα…….

  17. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Καλό μεσημέρι από Σάρρευ. Είναι σχεδόν 2 χρόνια που τα ξανάπαμε, εύχομαι να είστε όλοι καλά.
    Συμφωνώ 100% μαζί σου. Η διαιτησία πρέπει να εξετασθεί και στα 2 παιχνίδια συνολικά και όρισε ουσιαστικά τη δαφνοστεφανωμένη ως κυπελλούχα. το ίδιο και τα παραμάγαζα του τζάμπα δε χατ, ΕΠΟ και λίγδα. Αλλά σάμπως και στις καλές μας μέρες πάλι με 14 κόντρα δεν παίζαμε? Οπότε καλό είναι να την αφήσουμε πίσω την κουβέντα γι’ αυτούς, πάλι μπροστά μας θα τους βρούμε.
    Ο Τίγρης είναι γατάκι πια, αλλά εύχομαι οι κινήσεις να γίνουν όταν πρέπει. ΒΑΣΙΚΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ.
    Τώρα ο Κοντονής με τον μύστακα, καλά θα κάνει να μας ρίξει 3 κεκλεισμένων και -3 και -2. Ας προσέχαμε.
    Ο δε Δέλλας, λες και έπαθε πάλι μετεμψύχωση πριγκηπική. Κι εγώ το deja vu δεν το είδα στα 30 πρεζέ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΤΡΑΓΙΚΟΣ…εντάξει δεν έχεις πάγκο, είσαι ακόμα ομάδα Β’ εθνικής σε φάση ανάπτυξης. Νο problem. Αλλά άπό το 70′ σε έχουν βάλει στα καρέ ο Ντοσεβί, ο Αφελάι και ο Μανιάτης (ΗΜΑΡΤΟΝ!), βασικά ο τσόρι, και οι επιθετικοί σου τα έχουν φτύσει και πας για το 0-0, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟΒΕΤΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΔΕΡΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ, αντί για ντακόλ (ΗΜΑΡΤΟΝ!) και ντούνη (ΗΜΑΡΤΟΝ!). Μιλάμε τη μπάλα τους την πετάγανε πίσω λες και έκαιγε, χεστήκαν πάνω τους. Και να πω εδώ ότι ο γιόχανσον είναι μιά χαρά και ο ανάκογλου με εκπλήσσει θετικά. Μόνο αυτοί κάαατι πάλευαν να κρατήσουν ,αλλά μόνοι δε γινόταν.
    Ήταν μόνιμα 3 άτομα μέσα στην περιοχή μας και αυτός εκεί! με 2 κεντρικούς και καθόλου κράτημα.
    Ο δε τσόρυ, ο μόνος κανονικός ποδοσφαιριστής εκεί μέσα είναι 34 και δεν του έβαλε κανέναν να τον τρέξει και βγάλει τη γλώσσα από το 55’…

    Θα προσθέσω (εύχομαι) 2 παραμέτρους ακόμα. τη διαχείριση πριν και μετά.
    Πιστεύω ότι ΚΑΚΙΣΤΑ ανήχθη το παιχνίδι σε νυν υπερ πάντων αγώνα. Εντάξει, ο τίγρης ήθελε να βγάλει 1 μύριο, ΟΚ, αλλά χάνεται από αλλού. Τη μπάλα χαμηλά έπρεπε να κρατήσουν, γιατί άξαφνα γίναμε μπαρτσελώνα σε αναμονή και τα δαμε. Δεν έχουμε ούτε την ομάδα ούτε την προστασία να κάνουμε ανοιγματα, ακόμα στη γαμημένη Β’ εθνική είμαστε με κάτι παιδάκια που χθες ΧΕΣΤΗΚΑΝ. Είναι απολύτως αποδεκτό για μένα ότι δεν έχει επενδύσει στην ΑΕΚ Β’ Εθνικής, πολύ καλά κάνει. Αλλά μπαίνεις σε παιχνίδι με αντίπαλο με δεκαπλάσιο μπάτζετ και αυτό χρειάζεται άλλη διαχείριση.

    Άσε που σου την έχουν στημένη (δες τι έπαθε η βαζέλα ή ακόμα κι εσύ με απόλλωνα και αιγάλεω πέρισυ…)…και πέσαμε μέσα σούμπιτοι. Εντός και εκτός γηπέδου.
    Εκτός άμα περιμένεις με παρέλαση του γερο-νέστωρα και με τις ανακοινώσεις της αρκάδη να κάτσουν τα πρεζέ χαλαρά…
    επίσης, αφού ξέρεις ότι ο επαναλητπικός θα είναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΕΤΟΣ που θα πιεστείς, τι σύστημα και παίκτες κατεβάζεις? Το ίδιο με τα εκτός έδρας στην Παναχαική, την Καλλιθέα και την Ερμιόνη.

    Άρα, κατ’ εμέ η διαχείριση πριν το παιχνίδι ήταν ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΗ και ανησυχητικό σημάδι για το μέλλον. Χρειάζεται πιο βαθιά αλλαγή νοοτροπίας και

    Στη διαχείριση εκ των υστέρων:

    Διάβασα τη μαρθοβουρτσική ανακοίνωση πριν απο λίγο, καλά όλα, αλλά μούγκα για τις κασσέτες και τα στημένα. Οπότε κλαψόοοοοοο. Τέσπα, συμπαρατασσόμαστε “σφάξε με αγά μου να αγιάσω” με το ελληνικόν κράτος να τηρήσει τους νόμους (WHAT THE FUCK! άκου εκεί, το ελληνικό κράτος…να εφαρμόσει τους νόμους…στη μπάλα κιόλας…)

    Δουλειά γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν αμφιβάλλω, αλλά πρέπει κάπου οι στόχοι να είναι ξεκάθαροι. Και περιμένω, Στήβεν, τον Κάρτραιτ. Χθες δεν ήταν ακόμα ώρα να μπει, αλλά όλοι οι άλλοι τα κάναν ΣΚΑΤΑ.

    ΥΓ: φυσικά του χρόνου θέλουμε 6+ εντεκαδάτους και όχι από το πανέρι μαζί με τον Κρισάντους. Εκτός άμα ερχόμαστε ακόμα και πάμε για 5δα…οπότε πάλι στα 4 με τη δαφνοστεφανωμένη…

  18. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Συμπληρώνω σε φράση που άφησα ανολοκλήρωτη παραπάνω. Νοοτροπίες πρέπει να αλλάξουν, και επειδή αυτές ΔΥΣΚΟΛΑ αλλάζουν, ειδικά άμα βάζεις ψηλούς στόχους, πρέπει να αλάξεις πρόσωπα.
    Και δεν εννοώ τον Δέλλα, αυτός ακόμα μαθαίνει και μπορεί κάτι να βγει. Του χρόνου θα φανεί.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργη : ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΤΕΜΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΚΑΡΤΡΑΪΤ. Βόμβα ε ;

  20. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Δυστυχώς όχι, διότι όπως πιστεύω ότι διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές μου, αυτό έβλεπα κι εγώ, πριν μου το πεις.
    εκείνες οι κασσέτες στο συρτάρι (που έχουν πια δημοσιοποιηθεί)? Θα κλειδωθούν στο χρονονοτούλαπο στο όνομα της ελπίδας ότι κάποτε θα βαρεθούν οι δαφνοστεφανωμένες και ότι τα ντηλ με την περιφερειάρχη στις ψαροταβέρνες θα τηρηθούν?
    Το στίγμα σου για το μέλλον ζητώ κι ας είναι πρόσκαιρο…
    ΥΓ: Κι εσύ κι ο Ντίμι αν βρεθείτε λονδίνο (δεν κάνεις stop over όταν πας στο γιό σου στην αμέρικα?) στείλτε κάνα μέηλ…

  21. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η πραγματικοτητα τελικα ποια ειναι, ειναι τιγρης, θυμιζει Ντεμη τον εχει για χαρτοπετσετες το χοντρο, η ο χοντρος του κανει πλακα.Οτι και να ισχυει το εχεις γραψει και θα εισαι δικαιωμενος στο τελος

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Θυμίζει Ντέμη; Ο χοντρός του κάνει πλάκα; ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ; ΓΙΑ ΚΑΝΕ COPY PASTE ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΡΑΠΤΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.

  23. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Προς Γιώργη : ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΤΕΜΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΚΑΡΤΡΑΪΤ. Βόμβα ε ; Αυτο το σχολειο σου δεν αφορα τον Μελισσανιδη, εχω καταλαβει λαθος?

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Ξαναλέω κάνε copy paste τα κείμενα μου, αν τα βρεις αυτά που ισχυρίζεσαι. Εγώ εδώ είμαι και περιμένω.
    Για το σχόλιο μου στο οποίο αναφέρεσαι : ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΤΕΜΗΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΠΡΟΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ. ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. ΨΑΞΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΡΤΡΑΪΤ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ. ΤΟ ” ΦΑΙΝΕΤΑΙ ” ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, και κάτι ξέρω ελαφρώς.

  25. Ο/Η adminxania λέει:

    Προς Steven:
    Ειλικρινά δεν περίμενα τον ”κοντό” για υποψήφιο πρόεδρο λόγω διαφορετικής κουλτούρας και φιλοσοφίας με τον αρχηγό!!!
    Αν τελικά συμβεί, πιστεύεις ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα;

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς adminxania : ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΠΟΣΙΚΟΣ. Να βοηθήσει; Τι να βοηθήσει; Λεφτά ψάχνει ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΧΘΕΣ, και θα δώσει ενωτικό πρόσωπο. ΔΗΘΕΝ. Στη λαϊκή βάση θάναι πρώτος με ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΗ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ. Άστα, μην τα ψάχνεις. Έχουμε και το άλλοθι του ΟΠΑΠ.