ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α Ε Κ

Κουρούμπελα ήμασταν. Ξενύχτι μέχρι τις έξι το πρωί στον Διογένη, χάσαμε και μιά ώρα ύπνου λόγω της αλλαγής της ώρας ( ήρθε ξανά η ώρα του λεχρίτη ), πού να τρέχαμε τώρα στον Ταύρο; Μας πήδηξε το ξενύχτι σε ένα πρόγραμμα, που όσοι δεν το είδαν, δεν χάσανε και τίποτα. Η Ασλανίδου ψιλοϋπερτιμημένη, ο Ζουγανέλης έξω από τα νερά του κι ο Ρέμμος για άλλη μια φορά να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση χωρίς όμως να έχει και σούπερ αποτέλεσμα. Οπότε τι έκανες ρε μεγάλε μέχρι τα ξημερώματα; Περίμενα κι εγώ την ελπίδα…

Την ίδια ελπίδα που περίμενα στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, χαζεύοντας το παιχνίδι από την τηλεόραση. Τι ήταν αυτό ρε παιδιά; Από ξενύχτι ήταν και οι παίκτες μας; Να μασάς και να φτύνεις. Ούτε την σέντρα να μην έχουμε περάσει, ούτε μια προσπάθεια της προκοπής, ούτε καν συνοχή σε αμυντική λειτουργία, απέναντι σε αντίπαλο της πλάκας. Με το ένα πόδι υποβιβασμένη η Καλλιθέα που είχε μάλιστα ανεβάσει και την άμυνα της σχεδόν στην περιοχή μας.

Και πάνω που ανταλλάσαμε και τα μηνύματα με τον Δημήτρη ( Snitch ) σχετικά με τον Πίου, νάσου που μια εκπληκτική ντρίπλα του Ανάκογλου, έφερε ένα καταπληκτικό σουτ του Ντούνη, που άνοιξε το σκορ. Η ελπίδα είχε φτάσει κι είχε λύσει τα πάντα. Κύρια την ταλαιπωρία μας. Απογοητεύτηκε η Καλλιθέα κι εμείς πήραμε μπρος κύρια από τον άξονα, χάνοντας μάλιστα και μια ευκαιρία με τον Πίου.

Δικαιολογίες βέβαια υπάρχουν μπόλικες. Κακός ο αγωνιστικός χώρος και μπόλικες ελλείψεις. Όταν σου λείπουν όλα τα άκρα σου, μπρος και πίσω, τι ανάπτυξη να κάνεις . Με τον Δέλλα να προσπαθεί να μπαλώσει τα κενά με ό,τι έχει αλλά και να προσπαθεί να βρει τον παίκτη που μπορεί κάπως να παίξει τον ρόλο του Μάνταλου. Νομίζω αδύνατον είναι αυτό, οπότε καλό θα ήταν να δούλευε κι ένα άλλο σύστημα, ειδικά τώρα που γύρισε κι ο Ισπανός.

Η Καλλιθέα λοιπόν πέταξε λευκή πετσέτα, κάτι που έγινε ολοφάνερο στο δεύτερο ημιχρόνιο : Όταν βλέπες οτι σου βάζει γκολ μέχρι κι ο Πίου, τρέχα γύρευε. Απλά δεν σε θέλει η μέρα. Χάνοντας μάλιστα και δυό σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσεις το σκορ και να ελπίζεις κι εσύ. Οπότε με αυτήν την εξέλιξη το παιχνίδι έγινε πιο γρήγορο και πιο ενδιαφέρον. Ανεβοκατέβαινε η μπάλα και μας πέρασε και μας το hungover.

To οποίο πρέπει να έπιασε τον Βούρα, που επέμενε να θέλει να αποδείξει οτι είναι χειρότερος από τον Ανέστη. Κι επέμενε να θέλει να εκθέσει κι αυτον τον Σαρρή, που σήμερα γιά μένα ήταν ο καλύτερος παίκτης.  Τέλος πάντων την γλυτώσαμε και προχωρήσαμε άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στη λίγδα. Άρα είμαστε ευχαριστημένοι εν γένει αλλά με κάποιες σκέψεις ακόμα.

Από τη μιά να έχεις αυτόν τον ενεκδιήγητο που μετέδιδε το παιχνίδι κι από την άλλη τον Πίου. Δηλαδή κι αν ο Τσίπρας που μπήκε, ΕΙΧΕ σχέση με τον πρωθυπουργό, τι θα γινότανε; Ρε φοβερά πράματα, όπως φοβερό οτι εκτός του οτι ο μαύρος δεν έχει σχέση με την μπάλα, δεν έχει και φυσική κατάσταση κιόλας. Ήθελα νάξερα ποιός ακριβώς τον ψάρεψε από το τεχνικό τημ, εκτός αν την δουλειά την έκανε η άλλη που πιθανώς να θέλει να γευτεί έγχρωμο. Που μόνο εκεί πάει το μυαλό μου πλέον.

Με τέτοιο αντίπαλο λοιπόν, τα κενά φάνηκαν και πλέον μιλάμε για μίνιμουμ έξι παίκτες ενδεκάδας, χώρια τα πιθανά back up. Μιλάω για τέρμα, στόπερ, αριστερό μπακ, δεξί εξτρέμ και σέντερ φορ. Κι όλα αυτά εφόσον το σύστημα αλλάξει όπως προείπα, οπότε υπάρχει πληρότητα στο κέντρο, κι εφόσον ο Μπαρμπόσα αποφασίσει να νττοπαριστεί. Αλλιώς, με το 4-2-3-1,  θέλουμε επτά παίκτες χωρίς καμία υπερβολή και κανέναν πανικό. Χρόνος υπάρχει, χρήμα υπάρχει ( μην γελάτε ) αλλά και διάθεση ( δεν κάνω καμία πλάκα, αφού έχουν εγκριθεί τα σχετικά budgets για τις ΕΠΣ, εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ του χρόνου ).

Το επόμενο λοιπόν παιχνίδι της Καλλιθέας είναι με τον Πανηλειακό , παιχνίδι βέβαια που δεν θα γίνει, οπότε κόλλησα κι εγώ από τον speaker, περιμένοντας πλέον να πάμε στο στο δικό μας επόμενο παιχνίδι που βέβαια δεν το ξέρουμε, κι εύχομαι να μην είναι με τον Ηρακλή εντός. Όχι οτι το φοβάμαι, αλλά να ρε παιδί μου, θάθελα να δω τον γηραιό ζωντανά. Θάταν αύρα από άλλη εποχή αλλά μάλλον και το πιο σοβαρό παιχνίδι που θα έχουμε να παίξουμε. Να είστε καλά σύντροφοι και υπομονή και για την βραδυνή ταλαιπωρία που μας περιμένει το βράδυ με την εθνική ομάδα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

12 Responses to ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Oπως ειπαμε: O ΠΙΟΥ μου φανηκε σημερα λιγο πιο χοντρος απο τη περασμενη φορα- το στομαχι ειναι εμφανες οπως και η κολαρα ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΤΕ.. αρα τα παρακατω μπορει να συμβαινουν:

    1) Τρωει ΟΛΟ το φαι του. Και καπακι και του διπλανου του, αντε και του παραδιπλα.
    2) Η προπονηση που κανει κοντα 2 μηνες τωρα ειναι στους κοιλιακους: Με τιποτα διπιττα και μπυρες να στρωσει κοιλια δηλαδη. Αντε και στους προγουλιακους.
    3) Ειναι εγκυος και μεγαλωνει το παιδι.
    4) Εχει να παει για χεσιμο 3 μηνες.

    Οτι και ναναι ομως ειναι ΑΤΙ ο κερατας. Θελει τον αναλογο χρονο του Ραμπεσατρατανα να κατεβει το γηπεδο και οταν ερθει η ωρα του control γελανε τα αντιπαλα μπακ: ειναι και αυτος ενας τροπος να τους πιασεις απροετοιμαστους.

    ΥΓ Το ποιο ΒΑΣΙΚΟ ξεχασες: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ, να αλλαξει το χεσμενο.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : χαχαχα ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ.
    Υγ. Όχι δεν ξέχασα, απλά βαρέθηκα να το λέω.

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Χοντρος ειναι αλλα καλη επαφη με την μπαλα εχει κ δεν τον λες αργο,στην Αγγλια εχει χοντρους ποδοσφαιριστες αλλα ειναι σφαιρες.Τα εχετε λιγο μπερδεψει τα πραγματα, ο Χρυσανθος πρεπει να χασει κιλα οκ, αλλα ειναι γρηγορος ακομα κ ετσι

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    E βεβαια σε σχεση με τον Μπεεεσεβιτς που το κοντρολ εχει ακτινα 7-9 μετρα τα 5 αυτουνου ειναι καλα δε λεω.
    Οπως ειναι και καλη η επαφη με τη μπαλλα- οτιδηποτε ειναι μεταξυ γονατο και καλαμι μια χαρα ειναι..
    Ειναι και γρηγορος ο ατιμος. Σφαιρα λεμε ισα που τον πιανει η καμερα.

    Στην Αγγλια εχει χοντρους ποδοσφαιρηστες!! που ειναι και σφαιρες κιολας..
    Μαλιστα.
    Για πες μου ΕΝΑΝ χοντρο που ειναι σφαιρα που παιζει στην Man Unt, στη City στη Chelskey στη Arsenal στην Liverpool για παραδειγμα.
    ΕΝΑΝ. Και ας μην ειναι και σφαιρα. Απλα να ειναι χοντρος.

    Ο ΠΙΟΥ ειναι 2 μηνες στην ομαδα, τα φτυνει (μαλλον λογω…ταχυτητας) στο 60′, εχει να βαλει γκολ απο το ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ (γαμω τους επιθετικους το αλανι..) και σε μια κανονικη ΑΕΚ με κανονικο ροστερ οπως π.χ του 2007-08 με Μπλανκο Εντινιο Σκοκο Λυμπεροπουλο για παραδειγμα ειναι μια χαρα.
    Για να μαζευει τις φανελλες και να βαζει κανα πλυντηριο..

    Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε πλεον με αυτα που ακουμε..
    Αληθεια ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΟΥ? Με κανονικους παικτες εννοω…

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Τώρα είσαι υπερβολικός. Ο netrino βλέπει το πρωτάθλημα των pubs κι εκεί έχει μπόλικους χοντρούς, που πετάνε τα darts σφαίρα.

  6. Ο/Η netrino λέει:

    Προχειρα, ο Ρουνει τι ηταν? Δεν ειναι κακο να παραδεχεσαι καμια φορα πως εισαι λαθος,
    Ειναι αρκετοι χοντροι γρηγοροι,ψαξτο

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Rooney ειναι 1,78 και 78 κιλά με max τα 80 που είχε παει μια στιγμη(+4 pounds) . Δηλαδή η σχέση ύψους βάρους ειναι ιδανική, ο δείκτης BMI.
    Αυτο γι ΣΕΝΑ ειναι χοντρός. Οπως ο άλλος που πετάει τι στομάχι απο τη φανέλα και εχει μια κολαρα σα τη χοντρή της γειτονιάς..
    Μονο που συγκρίνεις τον Rooney με το πιού δείχνει ποσό σχέση έχεις με το άθλημα..
    Βεβαια κατα καιρούς έχουμε ακούσει διαφορά κουλά όποτε οκ αλλο ενα δε πειράζει.

    ΥΓ και ο μαραντονα χοντρός ηταν ( κατα τη λογική σου) εδω βεβαια δε ξεχωρίζεις το σκαρί του ανθρώπου απο το πάχος του

  8. Ο/Η netrino λέει:

    Εχεις εμμονη στο λαθος, κανεις δεν ειπε πως ο Χρυσανθος δεν πρεπει να χασει κιλα απλα ακομα και με στομαχι δειχνει να εχει εκρηκτικοτητα και καλη επαφη με την μπαλα.σεντερ φορ ειναι δεν ειναι εξτρεμ.
    Οσο για τον Ρουνει , μην εκτιθεσαι χοντρος ηταν, ουτε εγραψα πως ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον δικο μας,αλλα επισης δεν εχουμε κ το ιδιο επειπεδο πρωταθληματος με το νησι
    Το στομαχι φευγει, κατακρατησεις ειναι και κακη διατροφη, ο Χρυσανθος ελαφρυ σκελετο δειχνει να εχει και εκρηξη.Αλλοι ποδοσφαιριστες ειναι αργοι και δυσκινητοι στην ομαδα ο Νταγκολ ας πουμε και ο Σοιλεδης που δεν στριβουν ουτε με ρυμουλκο

  9. Ο/Η netrino λέει:

    Ανεφερες τον Μπλανκο και μιλαμε για χοντρους? Αστο καταλαβα απλα σε πληροφορω πως φορουσε XL σορτσακι και 34 νουμερο παντελονι και ανεστεναζαν ολα τα μπαρ της παραλιακης καθε Κυριακη.
    Ειδαμε και την πορεια του μετα την ΑΕΚ.Εντινιο προβληματικος χαρακηρας φανηκε και οταν ηρθε στον ΠΑΟΚ,ο Σκοκο μολυβι χαρτι δελτιο,οσο για Λυμπε, πιο αργος πεθαινεις και ας ηταν αδυνατος Κατι αλλο?

  10. Ο/Η Κάρολος Πολσεμάνογλου λέει:

    Έλα μωρή Χρυσανθάρα αρρώστια.

    Κοντονή κάνε τα αδύνατα δυνατά να τον Ελληνοποιήσουμε για να κερδίσουμε τις Φερόες / Føroyar (προβατονήσια) στην ΚΟΛΑΣΗ του Tórshavn τον Ιούνη.
    Βοήθα Παναγιά, βοηθάτε Άγιοι Πάντες.

    Σύντρολοι, άμα ξέρεις μπάλα, ξέρεις ακόμα και αν γίνεις σαν περίπτερο. Την εποχή που ο παλαίμαχος Μαραδόνα είχε γίνει σαν περίπτερο επειδή είχε φυστικώσει τον μεταβολισμό του με τις κόκες, συμμετείχε σε ένα φιλικό προς τιμή του Matthäus μεταξύ της εθνικής Γερμανίας και της Μπάγιερν. Ο Μαραδόνας έπαιξε ένα ημίχρονο με την Μπάγιερν, αλλά παρ’ όλο που έτρεχε σαν τον Χρύσανθο της μιλούσε της μπάλας καλύτερα από τους υπόλοιπους 21.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οτι πεις μεγαλε. Μαζι σου σε ολα και αλλα τοσα. Οσο ξερεις εσυ απο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ξερω εγω απο κρικετ (30 χρονια δεν εχω καταλαβει τι ακριβως γινεται..)
    Ο Μπλανκο ειναι χοντρος με 34 νουμερο σορτσακι και με το παχος του εβαλε 74 γκολ σε 4 χρονια. Του το εβαζες μπουγαδα και ξερεις το νουμερο ακριβως? Το οτι αναστεναζαν τα μπαρ (αλλο ρεπορταζ με στοιχεια που εχεις φανταζωμαι) ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΙΛΑ? Και τον Best εβλεπαν τα pubs και υποκλινωντουσαν, ηταν και αυτος χοντρος?

    Ο Εντινιο ειναι προβληματικος εκει κολλαει η κουβεντα περι παχους προφανεστατα στο μυαλο σου, ο Σκοκο επαιζε δελτιο- αρα χοντρος και αυτος ε? και ο Ρουφιανος ηταν αργος. Ρωταω δε ξερω γιατι η κουβεντα ηταν για τα κιλα του Πιου
    Ο οποιος εχει και ελαφρυ σκελετο απο οσο μας ειπες, αρα μετα το βρακι του μπλανκο, μαλλον ζυγισες τα κοκκαλα του πιου και ξερεις…

    Η Man United πηρε χοντρο δεκαρι. Που να ηξεραν οι κακομοιρηδες να ρωτησουν τον netrino να τους ανοιξει τα ματια,,

    Σε παρακαλω βαζε σχολια, το γελιο που δινεις ειναι σαν τη mastercard: ανεκτιμητο.

    Το στομαχι φευγει και ερχεται. Αυτο που αμα φυγει δεν ξαναρχεται ειναι η λογικη…

    Καρολε τα εχουμε πει 1000 φορες: Ξερεις μπαλλα (οτι θεση και να παιζεις) μπαινεις και παιζεις. Απο τερμα μεχρι σεντερ φορ. Μη πας μακρια στο ΘΕΟ που ακομη και σημερα θελει 10 Μιουλερ+ 8 Κροος+ 5 Ροις +3-4 Γκετσε να κανουν τις κορινες.
    Ηρθε το τελευταιο τερμα ο Σορε μπηκε επαιξε. Ηρθε ο Μπλανκο (ο χοντρος) στο πρωτο ματς 2 τεμαχια και 74 σε 4 σαιζον. Ηρθε ο Γκαμαρα και δε περναγε κουνουπι. Το ιδιο και ο Σωκρατης με το καλημερα, το ιδιο και ο Γιοχανσον και το ιδιο (δειχνει) και ο Ανταμ. Τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιωμαστε και δικαιολογιες για μωρα παιδια που εχουν τοσο ιδεα απο ποδοσφαιρο οσο εχει ο σκυλος μου απο θερμοδυναμικη. Κατακρατησεις ταλεντου υπαρχουν μονο, η το χεις η δε το χεις.

    Υπομονη ομως: θα φυγει η κατακρατηση (μετα απο 2 μηνες στην ομαδα…) και θα πεταει το Πιου ο ελαφροσκελετος. Αν δε φυγει το πολυ πολυ να του ριξουμε κανα κλυσμα..

  12. Ο/Η bandog λέει:

    πραγματι τα κιλα και η σωματοδωμη δε λενε τιποτα αν ο αλλος ξερει μπαλα.
    μας το παρτυρουν οι κορυφαιοι επιθετικοι που ειδαμε , μαραντονα και ροναλντο !

    στην περιπτωση του πιου , αξια εχει το γεγονος οτι δε μας εχει δειξει τιποτα που να μας πειθει οτι ειναι αξιος λογου επιθετικος και επιπλεον η σωματοδωμη του επιδρα αρνητικα στην κριτικη του.
    ειναι με απλα λογια ενας κακος και υπερβαρος παικτης απ οσα εχουμε δει μεχρι στιγμης.

    μυαλο που εχετε και εσεις ωρες ωρες.
    να μαλωνετε τωρα για τον ΠΙΟΥ !!!!!!!!!!