Α Ε Κ – ΑΛΙΜΟΣ

Ευκαιρία για ξεκούραση σήμερα κι ευκαιρία να ξανατιμήσουμε την τηλεόραση. Φαντάσου πόσο κρύο θα ήταν να ήμασταν και μέσα στο γήπεδο. Μπάλα χωρίς κόσμο είναι απογοήτευση. Κι ειδικά όταν η ομάδα έχει την ευκαιρία να ξεμουδιάσει απέναντι σε αντίπαλο πάρα πολύ αδύναμο. Νομίζω κι υποβιβασμένο κιόλας.

Που δίνει όμως την ευκαιρία στον Δέλλα να κάνει εκτεταμένο rotation, όχι τόσο πολύ για χαλάρωμα , αλλά ολόσωστα για να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες υπό αμφισβήτηση να παίξουν με κάποιους βασικούς. Λέω ολόσωστα διότι το να βάζεις παίκτες μόνο με αναπληρωματικούς, δεν πολυβοηθάει. Ούτε αυτούς αλλά ούτε και τον ίδιο.

Το παιχνίδι βέβαια δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Η ΑΕΚ είχε πλήρη κατοχή μπάλας και φαινόταν οτι όποτε ήθελε ανέβαζε στροφές κι είτε έκανε ευκαιρίες είτε έβαζε γκολ. Όποτε δηλαδή σοβαρευόταν απέναντι σε αντίπαλο που προτίμησε την κλεισούρα μπας κι αντέξει αμυντικά. Δυό λοιπόν καλές ενέργειες των εξτρέμ μας, φέρανε τον Πίου να σκοράρει και να τηρεί την υπόσχεση του για πολλά γκολ. Μακάρι αλλά δεν το βλέπω. Έχω την εντύπωση οτι κι ο Σόιμπλε από αυτές τις θέσεις θα σκοράριζε.

Έμενε λοιπόν να δούμε τον άλλον Πίου του κέντρου και τον Ζόριτς. Ρηχά νερά κι αυτοί σαν τον Πεταυράκη, που μάλλον το έχει πάρει απόφαση. Με τόσους χώρους, με τον Μπαρμπόσα μπροστά σου και χωρίς επιθετική πίεση, το να κάνεις αυτήν την εμφάνιση, θυμίζει λευκή πετσέτα πυγμάχου. Μια λευκή πετσέτα που πέταξε κι ο Άλιμος αρκετά νωρίς. Που βγήκε βέβαια από το καβούκι του κάνοντας πιο ωαρίο το θέαμα, αλλά ούτε ήξερε κι αυτός τι ακριβώς έψαχνε. Ή μάλλον ήξερε αλλά δεν το πίστευε. Απέναντι σε ΑΕΚ που είχε παραχαλαρώσει. Και μάλλον εκεί οφείλονται οι δυό μεγάλες ευκαιρίες που χάσαμε με τον Πλατέλα και τον Πίου.

Άλλη μία λοιπόν τυπική διαδικασία ολοκληρώθηκε χρήζοντας και τον Ζόριτς σκόρερ, που ευτυχώς δεν πανηγύρισε και γλύτωσε και την θλάση. Κι είμαστε πολύ χαρούμενοι αφού και με βάση τα αποτελέσματα των αντιπάλων, είμαστε και για κούπα πλέον κι όχι μόνο άνοδο. Άρα οφείλουμε συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και στο τεχνικό τημ που μετέτρεψαν την δύσκολη δεύτερη κατηγορία σε έναν υγιεινό περίπατο. Ο μόνος καημός είναι η απώλεια του Μάνταλου δυστυχώς.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.