Βρε τι μαθαινουμε..

Αμα εισαι απογειωμενος μαθαινεις κάθε μερα νεα πραγματα: «Αξιολογήθηκαν η εμπορική εκμετάλλευση, η προοπτική της απόκτησης ιδιόκτητου σταδίου και μέτρησε αποφασιστικά ότι είναι μία εταιρεία που δεν έχει χρέη. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να υπάρχει πρόσβαση σε επενδύσεις σε εταιρείες που θέλουν να αναπτυχθούν, αλλά αδυνατούν να βρουν κεφάλαια κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, οι τράπεζες είναι επιφυλακτικές στη σύναψη δανείων και το πρόγραμμα δίνει λύση στο πρόβλημα αυτό»
Αυτό δηλωσε ο Αγγελοπουλος. Ότι δηλαδη υπαρχει προοπτικη όχι μονο ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ αλλα και ΣΤΑΔΙΟΥ. Δεν θα είναι δηλαδη μονο ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ της ΑΕΚ το ακινητο αλλα θα είναι και σταδιο. Με στιβο δηλαδη. Αρα αυτά που ακουτε για Δικεφαλος 1924, παραχωρητηρια της ΕΡΑ για το οικοπεδο με τις διαφανεις διαδικασιες του στυλ: δε μου εχετε εμπιστοσυνη? (νιαου στη Γ.Σ για τη ψηφιση) σε εγγραφο ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝ πριν ψηφιστει είναι όλα (κατά Αγγελοπουλο) ψεμματα.
Ιδιοκτητο θα είναι το ακινητο. ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΝΟ, μιας και όλα εχουν ένα ιδιοκτητη. Από γηπεδα μεχρι σκυλους. ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ βεβαιως βεβαιως
Ασε που θα είναι και σταδιο. Αυτό που το βαζεις? Είναι μυστικο βεβαια ακομη αλλα του ξεφυγε του παραγωντα. Ο στιβος θα είναι βυθιζωμενος και θα εμφανιζεται στη θεση των κουρειων και των χαμαμ. Πριν τον αγωνα χαμαμ, στον αγωνα στιβος. Πως λεγαμε παλια το πρωι μαθητρια το βραδυ πουτανα? Κατι αναλογο..
Συνεχισε βεβαια ο παραγων: «Με τη συμμετοχή αποκτούμε πρόσβαση σε κεφάλαια. Ακόμη, προετοιμάζονται τα στελέχη της εταιρείας για τη συμμετοχή της στο Χρηματιστήριο. Δεν υπάρχει μόνον έλεγχος, αλλά και εκπαίδευση στελεχών, εκπαίδευση ουσιαστικά όλης της εταιρείας στο να λειτουργεί με σύγχρονο τρόπο. Η ΑΕΚ ουσιαστικά θα λειτουργεί σαν εισηγμένη εταιρεία».
Εδώ μαθαινουμε ότι ολη η εταιρεια θα εκπαιδευτει να λειτουργει με συγχρονο τροπο. Που σημαινει ότι ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ. Στα 65 του ο ενας και στα 67-68 ο άλλος θα ξανακατσουν στα θρανια. Επισης θα εκπαιδευτει και το ξανθο δίδυμο στην καταπολεμηση της βλακειας. ΝΟ 56 θα φωναζει η μια, όχι ΝΟ57 θα τσυρίζει η άλλη.
Εκει όμως που καθησυχάστηκα είναι ότι πλεον θα λειτουργουμε σαν εισηγμενη εταιρεια. Και θα εχουμε και προσβαση σε κεφαλαια. Όπως και προσβαση σε τραπεζες. ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΑΧΘΕΙ! Μονο και μονο επειδη μπηκαμε στο ‘προγραμμα’..
Μονο στη Morgan Stanley μη πατε Μακη μου.. Ακομη ψαχνουν τον ΑΠΙ-ΘΑΝΟΠΟΥΛΟ εκει και το …..τροπο αποπληρωμης:
«Το συμβόλαιο που υπογράφηκε το 2006 ήταν να ενεχυριάσουμε τις μετοχές. Το ποσοστό που έχει η Μόργκαν Στάνλει αυτή την εποχή είναι ακριβώς εκείνο το ποσοστό της παρέας δηλαδή περίπου 87% των μετοχών (για την ακρίβεια να 86,36%».
«Αυτές οι μετοχές είναι ακόμα στην κατοχή μας και αν θέλαμε θα βγάζαμε άκυρες όλες τις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά εμείς δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με την ΑΕΚ. Να σας πω να καταλάβετε με ένα παράδειγμα. Δεν μπορεί κανείς να πουλήσει το σπίτι που είναι υποθηκευμένο, άρα ούτε να κάνει αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στο δικό μας ενέχυρο. Λέτε να είμαστε χαζοί και να χάσουμε τα λεφτά που έχουμε δώσει; Αν η ΑΕΚ κάνει πτώχευση ή υπαχθεί στο άρθρο 99, τότε γίνεται εκκαθάριση και ανάλογα με τις οφειλές, υπάρχουν και προτεραιότητες στους πιστωτές. Αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά δεν θα τα δεχτούμε».

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

14 Responses to Βρε τι μαθαινουμε..

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Αυτο με την Morgan ισχυει ακομα…?

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Όχι, τους πλήρωσε ( λέμε τώρα) ο παπατζης. Ετσι κ αλλιώς ειναι στη πάλια ΠΑΕ, τη προσγειωμένη. Εννοώ αυτή που δεν ειναι η παλιά η κανονική δηλαδή αλλα η μέσαια ξέρεις αυτή του 2004 της ..παρέας. Η ενδιάμεση ρε παιδί μου. Τώρα έχουμε τη τελευταία version την καθαρή και απογειωμένη. Ειναι η version 3.0.3 κατι σαν τα windows ενα πράγμα. Που όποτε βγαίνουν τα ‘νέα” μας λένε ποσό μάπα ηταν τα προηγούμενα και ποσά λάθη είχαν.,
    Η ομάδα που βγάζει βεβαια τα νέα ειναι η ίδια με τη παλιά αλλα ψωμί κ αλάτι.
    Τώρα για τις τράπεζες ξέρεις πως παει: καλύτερα να σου βγει το μάτι..

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Το γηπεδο δεν εχει ξεκινησει γιατι απλα δεν υπαρχουν τα απαιτουμενα κεφαλαια, ουσιαστικα απο το κρατος ζηταμε τα το κατασκευασει 20εκ περιφερεια+16δημος για τα εργα περιξ, συνολο 36.Τα υπολοιπα αναζητουνται.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    σωστοτατα. με λιγα λογια δεν εχουμε βαλει ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ (περαν των μιλητων 10εκκ στην ΑΜΚ) και αναζητουμε..
    Ετσι σου κανω και εγω το emirates στο αλεποχωρι..
    με τσαμπα οικοπεδο και αναζητηση

  5. Ο/Η conpater λέει:

    Εχω ετοιμη λυση για το γηπεδο.Με,περιπου,5-6 εκατομμυριακια,τοσο στοιχιζουν περιπου να “χτισεις” 22 με 25000 θεσεις,εχεις γηπεδο 30000 θεσεων,με το καλυτερο αποστραγγιστικο στον ελλαδικο χωρο.Με ενα λογικο ενοικιο,για να βολευτουν ολες οι πλευρες,εχεις εδρα με θεα θαλασσα,βουνο,καθαρο αερα,για οσα χρονια θελεις…..

  6. Ο/Η bandog λέει:

    εαν υπηρχε πραγματι σοβαρο αγωνιστικο και επιχειρηματικο οραμα για την ομαδα, θα επαιρναν το οακα και θα το διαμορφωναν σε ποδοσφαιρικο γηπεδο.
    ειδικα τη στιγμη που ξερουν οτι για να χτισεις εστω και κοτετσι στην ελλαδα χρειαζεται 500 υπογραφες και αδειοδοτησεις…

    θα πληρωναν για αλλαγη στεγαστρου με 100% καλυψη θεσεων , για μειωση της χωρητικοτητας απλων θεσεων με κατασκευη σουϊτων και για διαμορφωση εμπορικων χωρων.
    θα ειχαν ενα γηπεδο με χωρητικοτητα 40.000+ που θα εδινε προοπτικη στην ομαδα γιατι μεγαλη ομαδα σημαινει και μεγαλο γηπεδο.
    οραμα σημαινει να προγραμματιζειςνα προγραμματιζεις να εχεις 30.000 θεατες μινιμουμ και οχι μαξιμουμ…

    θα ειχαν ενα γηπεδο με δυνατοτητα να αποσβεσει την επενδυση αφου οι χωροι περιξ του γηπεδου προσφερουν μεγαλεςς δυνατοτητες εμπορικης αξιοποιησης ενω και η προσβασιμοτητα ειναι πιο ευκολη και χωρις προσθετα εργα.
    ενα γηπεδο σαν το μετασκευασμενο για ποδοσφαιρο οακα θα προσελκυε και πολυ καλυτερα χορηγικα πακετα.

    εχει γινει καμια μελετη και διερευνηση αξιοποιησης του ως πλαν β ?

    και οχι μαλακιες που γραφηκαν για athens arena μαζι με το βαζελο..
    aek arena αποκλειστικα…

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    To OAKA γινεται με βυθιση του αγωνιστικου χωρου και παραλληλα αυξηση των θεσεων. Το Wembley εχει 90,000 και δυνατοτητα να γινει σταδιο που θα μικρυνει στις 60,000 θεσεις. Φυσικα δεν θα γινει ποτε γιατι κοστιζει εκκ λιρες να το μετατρεψεις αλλα η τεχνικη δυνατοτητα αλλαγης, οπως και στο ΟΑΚΑ υπαρχει.
    Το εχει πει και ο Γιωργος καποια στιγμη αρκετα χρονια πριν.
    Βεβαια το ΗΔΗ μεγαλο γηπεδο γινεται ακομη μεγαλυτερο και θα φενεται αχανες, ακομη και εκει υπαρχουν βεβαια λυσεις, με τη πιο ακραια να ειναι η υπαρξη αντιπαλων οπαδων στα παιχνιδια. ΟΥΑΟΥ που λεει και ο βλακας, αλλα ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. Μπορεις δηλαδη αν υπηρχε το 90,000 στο ΑΕΚ-GAY-ΠΑΟ να εχεις 25,000 αντιπαλους οπαδους που θα ειναι μεν αντιπαλοι για 90 λεπτα αλλα θα σου αφησουν 25,000 χ 30 ευρω = 750,000 ευρω ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ. Η σε 2-3 ευρωπαικα αναλογα μεγαλωνεις τα εσοδα σου. 3 φορες τη χρονια να το κανεις ειναι 2,25, αν το κανεις 5 (δηλαδη gay pao στο πρωταθλημα, ενα ματς κυπελλου οπως προχτες και 2 ευρωπαικα- ουτε καν τρια) ειναι 3,75 εκκ εσοδα το χρονο ΕΠΙΠΛΕΟΝ.
    Τι σημαινει αυτο? Οτι στη δεκαετια ειναι απο 22 εως 37 εκκ επιπλεον: σαν να εχεις κανει ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απο μια συμμετοχη σε ομιλους του Champions League ως και μια προκριση στους 8!!
    Ασε τα παραλληλα εσοδα απο καντινες, μπουτικ κλπ.Ασε τα 2-3 φιλικα να κανεις ενα τουρνουα το καλοκαιρι και να φωναξεις π.χ τη Βαλενθια τη Ναπολι και τη Liverpool. Οχι δηλαδη top ομαδες αλλα μεσαιο ραφι. Να παιξουν 4 ματσακια να μαζεψεις 40-50 χιλιαδες Χ4.. με εισοδο 50 ευρω για 4 ματς του τουρνουα..
    Και αφου το παιζεις club δειξε το κοινωνικο σου προσωπο και καντο φιλανθρωπια το εκκατομυριακι που θα μαζεψεις.
    ΑΠΛΑ πραγματα δηλαδη
    Ποιος ομως να τα σκεφτει αυτα? Ο ..Ροκας που μου ειχανε παρει η μηπως η Βρετακου?

    Το ΟΑΚΑ εχει πολλα καλα αλλα ενα κακο: πρεπει να μπουν λεφτα απο τη τσεπη. Ασε που δεν θα ανηκει στην ΑΕΚ (ουπς σορρυ στην Δικεφαλος ηθελα να πω…) Εκει δεν εχει ουτε ΤΣΑΜΠΕ παραχωρητηρια, ουτε ΤΣΑΜΠΕ περιφερειες με 20αρικα, ουτε ΤΣΑΜΠΕ παραχωρησεις στρεμματων και ΤΣΑΜΠΕ περιβαλλωντες χωρους.
    Οπως ξερεις λεφτα απο τη τσεπη μπαινουν ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΣΕΠΗ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.
    Γιατι μεχρι στιγμης ο μεγιστανας εχει βαλει 2 πραγματα: το ονομα του και τη φωτογραφια του. Απλοχερα και μεγιστανικα παντα.

    ΥΓ Μαθαινω οτι ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ και ετοιμαζουν e-shop! μετα απο ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ που το γραφω. Τουλαχιστον κατι βγαινει που τα κραζουμε τα ξανθα ζωντανα με το IQ-ΡΑΔΙΚΙΟΥ

  8. Ο/Η netrino λέει:

    To OAKA να δεις ποσες υπογραφες χρειαζεται για να παραχωρηθει. Στην τεραστια εκταση που υπαρχει περιμετρικα του ΟΑΚΑ μπορεις να κατασκευασεις γηπεδο μετα απο συμφωνια με τα ολυμπιακα ακινητα.Αλλα αυτη η λυση απαιτει χρημα που μεχρι στιγμης…. αγνοειται

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αμα εχεις χρημα να πληρωσεις το εργο μια χαρα μαζευεις τις υπογραφες. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ περασαν για το ναο και ακομη κανουμε πρωτοσελιδα οτι συμφωνει λεει καποιος Κοντονης! Who the fuck cares και ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ? να συμφωνει η να διαφωνει για το τι θα κανεις στο οικοπεδο ΣΟΥ? Χεστηκαμε αμα συμφωνει αμα διαφωνει η αμα δε του καιγεται καρφακι.
    Το αν εισαι νομιμος μετραει ΜΟΝΟ.
    Με τη προυποθεση οτι δεν εχεις απλωσει τη χερουκλα να περιμενεις φραγκα απο ολους τους αλλους (περιφερεια-δημο-απλο κοσμο-επιφανεις ΑΕΚτζηδες τυπου Πολυ κλπ), και βαζεις ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ κανα ψιλο για κατι που στο τελος της ημερας ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
    Μου θυμιζει το ανεκδοτο με τη γρια που παει για χεσιμο με τους Financial Times στο χερι

  10. Ο/Η netrino λέει:

    Kοιτα συγχρονα γηπεδα μεσα στον αστικο ιστο δεν υπαρχουν τουλαχιστον στην Ευρωπη, νομιζω μονο η Λετσε στην Ιταλια κατασκευσε πριν λιγα χρονια κατι παρομοιο. Απλα εχουμε σκαλωσει με το χωρο στη Ν Φιλαδελφεια γιατι ειναι διπλα απο Αττικη και εθνικη οδο ειναι σχεδον κοντα σε ολο το λεκανοπεδιο αλλα και απο
    οπαδους της επαρχιας.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια χαρα υπαρχουν συγχρονα γηπεδα. Μη λεμε οτι θελουμε. Juventus, bayern, ajax, arsenal εκαναν γηπεδαρες μεσα στον αστικο ιστο. Η man αυξησε πριν χρονια το δικο της το ιδιο και η newcastle η sunderland εκανε το 1998-2000 το stadium of light- μιλαμε μια πολη 275,000 κατοικων στη ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ: NORTH EASΤ, φαντασου σε δικα μας αναλογα πληθυσμιακα δεδομενα κατι σαν τα Γιαννιτσα τη Δραμα τη Σπαρτη κλπ μικρες πολεις δηλαδη..
    Ειδικα το emirates επειδη παω αρκετα συχνα λογω του οτι εχω πεσει σε φωλια gunners ΑΡΡΩΣΤΩΝ με σουιτα.. το γηπεδο το κοιταω σαν ιθαγενης στα καθρεπτακια καθε φορα.. Τι να σου πω οτι παρκαρουμε κατω το αμαξι και εχουν buzzer στο service και μολις μπουμε μας περιμενουν ετοιμα ΖΕΣΤΑ finger food? Οτι το service ξερει τι ποτα πινουμε λες και πας σε bar? Οτι στα ματς οι παικτες εκτος αποστολης-τραυματιες ειναι στο lounge και κανουν PR με το κοσμο κανα μισαωρο ΠΡΙΝ το ματς? Μπαινεις δηλαδη και βλεπεις μπροστα σου τον Οζιλ η το Ζιρου που παει και πιανει απλα κουβεντα με το κοσμο..
    Οτι εχει σε μερικα ματς event που ερχεται ο Βενγκερ! (οχι ο Βδελλας..) και καθεται στα τραπεζια και πιανεις ασχετη κουβεντα με τη μπαλλα?
    Η οτι εσκασα με φανελλα Gerrard στο VIP και εκτος απο μερικα βλεμματα, το μονο που μου εκαναν ηταν πλακα? (Πρεπει να ‘γλυστρισαν’ πανω απο 30-40 ατομα, μεχρι και ο barman ‘γλυστρισε’ σερβιρωντας…) Φαντασου να σκασεις εδω προχτες με φανελλα Jorjevic στα επισημα ποσο γρηγορα θα κανεις μπανιο απο τις ροχαλες..
    Αστο μην αρχισω και γραφω γιατι θα τα διαβασει ο αλλος και θα φυγουν νυχτα τα ξανθα..
    Kοιτα εδω να δεις τι γινεται στο κοσμο..:
    http://premiumconcierge.arsenal.com/Global/Sales/Club%20Level/Club%20Level%20Recruitment%20Brochure%2015.16.pdf

    We would like to kindly remind all supporters that smoking is not permitted anywhere within Emirates Stadium. This includes the use of electronic cigarettes. This not only includes the ‘bowl’ inside the stadium, but all other areas including toilets, concourses, stairwells, bars and restaurants. We would also like to remind supporters that unfortunately there is no re-admittance to Emirates Stadium, should any supporter wish to exit the stadium in order to smoke.

    Aerosol sprays are NOT allowed into the Stadium, they will be confiscated upon entry. Air horns attached to aerosol cans are also NOT allowed. Perfumes can be brought into the Stadium however they will be temporarily confiscated by the steward who can store it for you and return it at the end of the match.

    Ουτε ΑΡΩΜΑ στις γυναικες δεν αφηνουν να περασει! Εδω εμεις παιζει να περασει αντιαρματικο RPG αν το εχει κρυψει καλα ο original και δε το παρει χαμπαρι η τριπλη ζωνη ελεγχου του ξανθου ΒΟΥΡΛΟΥ

  12. Ο/Η conpater λέει:

    Επειδη ολα τα παραπανω ειναι ονειρα θερινης νυκτος,επιμενω πως καλη,οχι φτηνη αλλα οχι και πολυεξοδη,λυση ειναι αυτη που ειπα για το δικο μας γηπεδο.Στη μια πλευρα ειναι ο δρομος,στην αλλη φτιαχνεις μια μικρη “λα μπομπονερα” .Και μην πω οτι τα 30000 γινονται 40 ανετα….Δημητρη,ειλικρινα πιστευεις πως ολα αυτα που αναφερεις για τα αγγλικα γηπεδα ( και νοοτροπια) θα γινουν καποια στιγμη κι εδω…..??????

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οχι ποτε δε θα γίνουν. Ειναι απλα θέμα νοοτροπίας. Και παιδείας. Η το εχεις η οχι.
    Για το γήπεδο γινεται το πλάνο που εξυπηρετεί την ιδιωτική εταιρεία του νιαου.
    Ολα δωρεάν, τσάμπα οικόπεδο, τσάμπα Δήμος, τσάμπα περιφέρειες, τσάμπα ο κόσμος.
    Αντε στο τελος να τσόνταρουμε και κανα ψιλό που θα το παρουμε σε 1-2 χρονάκια πίσω. Εκτος απο αυτα ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.
    Το πασπαλίζουμε και με λιγο χαμένες πατρίδες, πρόσφυγες και πυρσούς με βυζαντινό τείχος και έτοιμο το μαγαζι.
    Η διαφορα ειναι οτι αυτα που έγραψα για την arsenal π.χ εχουν να κάνουν με την ´δοξά´ του club, σε αντίθεση με εδω που πρεπει να εκπληρώνεται η ματαιοδοξία του ιδιοκτήτη..
    Εδω η (οποια ιδιοκτησιακη) φιλοδοξια αναδεικνυεται μεσω της γιγαντωσης του club, και πως οταν αυτο μεγαλωνει σε ολα τα επιπεδα γινεται αυτοματα ανταγωνιστικο. Ξερει κανεις πως λενε τον ιδιοκτητη της Arsenal? Στην ελλαδα γινεται το αναποδο το club μεγαλωνει απο τους ιδιοκτητες του: περιμεναμε το καθε Μελισσανιδη-Βαρδινογιαννη-Κοκκαλη να ‘καθαρισει’, να ‘βαλει φραγκα’ (μεσω αλλων δουλειων που αφηναν δεκαπλασια) και να ειναι ο ‘αρχηγος’ και το ‘αφεντικο’ της καθε ΕΠΟ, ΕΠΑΕ κλπ.

    Εκει ειναι και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΥΓ Αν θες να δεις ενα παραδειγμα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ διαφορας κοιτα πως αντιμετωπισαν οι Σκωτοι την αποσχιση απο το UK και με τι κριτηρια επελεξαν, και μετα κοιτα αναλογα πως οι μπαμπουινοι ελληναρες εβγαλαν την αναλογη ΜΠΑΡΟΥΦΑ στην εξουσια. Οι μεν καταλαβαν οτι δεν υπαρχει καμμια ‘αυτονομια’ περαν της οικονομικης, οι δε εβγαλαν τον αεργο 38αρη που τους υποσχεθηκε οτι θα τους κανει ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ. Οι μεν κατανοησαν την πραγματικοτητα: οτι δηλαδη δεν υπαρχουν ουτε πηγαδια με λεφτα ουτε ξαφνικα μπορουν να πουλανε μαγκιες ξεβρακωτοι, οι δε προτιμησαν να σκισουν τα μνημονια, προτιμησαν τα ΟΥΑΟΥ και λοιπες σαχλαμαρες IQ δεκαχρονου καθυστερημενου κουραδομαγκα που τα πηρε ΟΛΑ ΠΙΣΩ μεσα σε 2 μηνες και τα εκανε 3 φορες χειροτερα απο τα Χριστουγεννα.

    ΥΓ2 Κανε click @ link που εχω για το emirates πιο πανω. Κατι αναλογο ειναι και το Juventus Arena. Ενα pdf ειναι και απλα δειχνει πως ο ενας αντιμετωπιζει το κοινωνικο φαινομενο-ποδοσφαιρο και τι προσφερει, και μετα μπες να δεις την αγ σοφια: καμπινεδες κουρεια χαμαμ και τουρκομπαροκ σε version 2014. Μου αρεσει η αγ σοφια? Εξωτερικα ΟΧΙ. SORRY δεν εχω κανενα κομπλεξ να ονειρευωμαι καστρα και τειχη. Ουτε ΚΙΤΣ ΠΥΡΣΟΥΣ. Μεσα δεν το εχω δει. Καλο δειχνει ΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ. Εδω ομως μιλαμε για γηπεδο.. Αλλοι το λενε μαυσωλειο.

  14. Ο/Η bandog λέει:

    συμφωνω για την αισθητικη του γηπεδου.
    βεβαια δεν το χαρακτηριζω ουτε ασχημο ουτε κιτς αλλα ουτε και με εντυπωσιαζει.

    η μεγαλη μου ενσταση ειναι οι εμπορικοι χωροι.ακομη δεν εχω αντιληφθει πως θα αντλει χρηματα για τη συντηρηση του και την εξοφληση του το γηπεδο.
    πως δηλδη θα πληρωνει τα εξοδα του ακε μηνα/χρονο και πως αυτοι οι αβερτοι που θα βαλουν τα φραγκα τους , θα τα παρουν πισω.
    προφανως οχι με τα εσοδα απο τα κουρεια , τα χαμαμ και τον καφε παπαγαλο λουμιδη…

    το γηπεδο θα πρεπει να αποδιδει εσοδα στην ομαδα και οχι το αντιθετο.
    το πλανο της αγιας σοφιας που εχουμε δει , δεν εχω καταλανει πως θα το επιτυχει αυτο.

    τουλαχιστον εκεινος ο ντεμης ειχε καλυτερη προσεγγιση στις απαιτησεις του νεου γηπεδου.
    και σιγουρα δε θα βαλουμε το emirates ως μετρο για τα δεδομενα της αεκ αλλα τουλαχιστον να το βαλουμε ως πηγη ιδεων και κατευθυνσεων.