ΣΤΟ ΜΑΝΗΑΤΤΑΝ

H ωραία φετινή Πασχαλινή περιπλάνηση, έγινε σήμερα μέχρι και χιουμοριστική. Είχα αποφασίσει να μην γράψω τίποτα μέχρι την επιστροφή μου, την επόμενη Πέμπτη, να πάρω μια άδεια ρε παιδί μου από το χόμπυ, αλλά όταν λύνεσαι από τα γέλια στο Manhattan με αφορμή αποκόμματα ελληνικών εφημερίδων που μου έρχονται, είναι για μοιρασιά. Θα μου πεις, ημέρα επιταφίου και υπάρχουν γέλια; Ναι υπάρχουν διότι δυστυχώς ή ευτυχώς, ξέρουμε την επαύριο κι άρα πόσο να πενθήσουμε; Τι είμαστε εξ άλλου; Αστοριανοί που τιγκάρησαν από το μεσημέρι δυό εκλλησίες; Η μία με κανονική καμπάνα κι η άλλη με ηλεκτρονική. Άλλη πλάκα κι αυτή.

Αφού λοιπόν την παρουσίασα την Αστόρια στο γιό μου τον μεγάλο, γυρίσαμε για τα τσίπουρα στην βάση μας. Ας πούμε πέριξ της έκτης λεωφόρου και του 54 ου δρόμου. Εκεί είχε δοθεί το ραντεβού με άλλους έξι περίεργους, από όλο τον πλανήτη για να γίνει το σχετικό χαβαλίκι. Ένα χαβαλίκι που θα συνεχιστεί και την Κυριακή σε ειδική πρόσκληση ελληνικού σπιτιού, κάπου στο Μακρύ Νησί, αλλά εκεί με καθαρά ελληνική παρέα και μπόλικους αλλόθρησκους. Απ’ οτι έμαθα μάλιστα, μάλλον θεωρήθηκε ψιλοπροσβλητική η απορία μου για πιθανη παρουσία του μεγιστάνα. Μάλλον οι άνθρωποι δεν είναι ενημερωμένοι για την απογείωση ή απλά την θεωρούν μούφα.

Αλλά να μην καθυστερούμε, αφού το δημοσίευμα το οποίο μετέφραζα,  αφορούσε τον αγώνα handball της ομάδας μας στον οποίον έγινε εκείνο το πλάκωμα. Το κατηγορητήριο λοιπόν έγραφε επακριβώς οτι <<…τα επεισόδια έγιναν λόγω ορμητικότητας των οπαδών μας κατά την είσοδο τους στην κερκίδα, η οποία ορμητικότητα οφειλόταν στην καθυστερημένη άφιξη τους ΚΙ ΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ…>>. Η πρώτη πλάκα είναι οτι πλέον όταν καθυστερείς, άνθρωπος είσαι, η αστυνομία κατανοεί οτι δεν πρέπει να κάνει την δουλειά της αφού θα χάσεις το θέαμα δια το οποίον έσπευσες έστω κι αν καθυστέρησες, οπότε είναι κι απόλυτη δικιολογημένη η ορμητικότητα ( !!!!!!!!! )

Βεβαίως το κατηγορητήριο δεν μας εξηγεί γιατί λόγω ορμητικότητας έγιναν οι φασαρίες. Διότι το κατηγορητήριο στη συνέχεια είναι σαφέστατο : << …οι οπαδοί της ΑΕΚ κατηγορούνται για τρεις φωτοβολίδες κι αντεθνικά συνθήματα, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΤΗΚΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ενώ οι οπαδοί των γηπεδούχων απάντησαν μς 13 φωτοβολίδες και 5 βεγγαλικά…>> ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, όποιος πέρναγε δίπλα από το τραπέζι, πραγματικά νόμιζε οτι είχαμε πάρει μπερεκέτι πράμα από την Τζαμάϊκα και δήθεν ρώταγε από ενδιαφέρον.

Οι δικοί μας δηλαδή είχαν φωτοβολίδες μαζί τους, οι οποίες τους ξέφυγαν λόγω της καθυστερημένης ορμητικότητας. Οι οποίες πήγαν ακριβώς στους απέναντι μαλάκες. Και οι οποίες θα είχαν πιασθεί από την αστυνομία, αν οι δικοί είχαν φτάσει έγκαιρα. Από την στιγμή που καθυστέρησαν να φτάσουν, πώς η αστυνομία να ρωτήσει γιατί οι δικοί μας οπλοφορούν σε αθλητικό γεγονός -ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΠΟΡ – και πώς να κάνει συλλήψεις αφού οι φωτοβολίδες ακόμα δεν έχουν πεταχτεί;

Αλλά όλα καλά με εμάς. Καθυστερἠσαμε κι ορμήσαμε και μας ξέφυγαν. Οι απέναντι που είχαν φτάσει εγκαίρως, γιατί δεν είχαν ελεχθεί; Μήπως φτάσανε νωρίτερα από την αστυνομία ; Και γιατί πετάξανε αυτοί τις φωτοβολίδες, που μάλιστα ήταν και παραπάνω από τις δικές μας; Λόγω ωστικού κύματος της δικής ορμητικότητας; Πού να ξέρει κανείς και τι γίνεται και με τα κατηγορητήρια τα οποία μετράνε φωτοβολίδες και κατηγορούν αθώους φιλάθλους κι όχι αστυνομικούς τελικά.

Πραγματικἀ είναι πλέον για γέλια τα πάντα. ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΠΥΓΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ HANDBALL, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. Αν δεν μπορεί να καταλάβει η έρευνα οτι στημένο ραντεβού για πλάκωμα ήταν, τι να ψάχνουμε τώρα να βρούμε με τον Πανούση που γράφει άρθρα κι επιστολές στον Τσίπρα ή τον Κοντονή, που θεωρεί οτι βία υπάρχει μόνο στο ποδόσφαιρο. ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.

Οπότε κι η παρέα, αφού υπάρχει αυτή η απόφαση πανελληνίως, γιατί να μην χαβαλεδιάζει; Κακό είναι που οφείλεις να γελάς με την πλέμπα που γουστάρει αυτήν την δικαιοσύνη και θέλει να παραμείνει καραγκιόζης; Κι αφού γελάς μαζί της για κάτι δυναμικό και υπαρκτό όπως η διοργάνωση ενός αγώνα, να μην γελάς και με τα λοιπά που θα κάνει σήμερα κι αύριο  για κάτι ανύπαρκτο και πεθαμένο; Που θα ρίξει τα βαρελότα πάλι που της έμειναν από την βία αλλά τώρα την έπιασε ο πιστευτικός οίστρος. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to ΣΤΟ ΜΑΝΗΑΤΤΑΝ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:

    1α) Αθλητικό Σωματείο «Α.Ε.Κ.», αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής και επιβάλλει: α) την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο είκοσι χιλιάδων (20.000 €) ευρώ και β) έγγραφη επίπληξη για την προκληθείσα δυσφήμιση του αθλήματος.

    Η προγενέστερη καλή αθλητική διαγωγή!!!!! μαλλον ειναι με το σκεπτικο των 80,000 ευρω και 6 κεκλεισμένων των θυρών που ειχε φαει η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ λιγοτερο ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ 6-6-2014!!

    Οποτε αφου εχουν το ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ μια χαρα ειναι τα 20 και οι 2 αγωνιστικες..

    Εκει που σταματει η λογικη αρχιζει η Ελλαδα