Με το γηπεδο όλα καλα?

creativity_2_large

Ρωταω γιατι κλεισαμε ΔΥΟ (2) ΧΡΟΝΙΑ επισημα. Μαλλον οι 100 μερες του τιγρεως δεν είναι γηινες. Είναι 365Χ2= 765 μερες γηινες για τις 100 Μελισσανιδικες.

Γνωριζουμε ολοι βεβαια ότι ο tiger είναι ‘γατα’ και ανθρωπος των χρηματων ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, αυτό που δεν γνωριζαμε είναι ότι είναι και αυθεντια των νομων του Κεπλερ συμφωνα με τριτο λοιπον: Τα τετράγωνα των χρόνων των αστρικών περιφορών των πλανητών είναι ανάλογα των κύβων της μέσης απόστασης αυτών από τον Ήλιο. (αστα αυτά δεν είναι για σενα, εσυ μεχρι βαφη και μοστρα και όχι ο Κεπλερ δεν είναι ουτε μοδιστρος ουτε τραγουδαει με τον Παντελιδη)

Οποτε στο πλανητη Ν.Φ η Κοκκινιας οι 765 είναι ισες με 100 ημερες (χωρις τα ηλιοβασιλεματα).

Βεβαια τα φραγκα από τα διαρκειας ΠΕΦΤΟΥΝ straight through (που ελεγε και ο Ζαμπετας) και παμε για ΤΡΙΤΗ ΣΑΙΖΟΝ εισπραξης- καβατζας.

Το μονο που μενει να μας πει η επικοινωνια είναι το ποσοστο παρακρατησης φετος μιας και ξεκινησαμε με 50% και περσυ πηγαμε στο 85%. Υπαρχει η σκεψη φετος να παμε στο 120% δηλαδη ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΒΑΤΖΑ + ένα 20% επιπλεον για τα λειτουργικα εξοδα όπως π.χ η camera που θα μας δειχνει live το χτισιμο- άλλη μια ασύλληπτη ιδεα της επικοινωνιας…

Οσο για μετοχες μη σκατε: ετσι κ αλλιως από μετοχοι ολοι φιλοι γινατε σε ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ. Τα φραγκα πανε και ερχωνται (δηδλδη φευγουν απο τους αλλους και  μονο ερχωνται σε μας στη τσεπη ) οι φιλιες μενουν.

Αναμενω με αγωνια το νέο χρονοδιαγραμμα του ναου μιας και η σαιζον 2016 αρχιζει? σε 3 μηνες και το ΜΟΝΟ που εχουμε κανει είναι η περιφημη γεωτρηση για να δουμε που εχει νερο. Λιγο το εχεις?

ΠΗΓΑΔΙ να φτιαχνατε με τα χερια νερο θα ειχατε βρει τοσα χρονια. Εκτος αν σκαβει η Βαγια και προσεχει το νυχι-μαλλι Νο 57.

Μη μας πουνε και ατημέλητους!!

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

8 Responses to Με το γηπεδο όλα καλα?

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΖΟΡΙΤΣ ΚΙ Ο ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Όλα καλά είναι και με το γήπεδο.Δώδεκα χρόνια περιμένετε,δε χάθηκε ο κόσμος να περιμένετε λίγο ακόμα.Όσο για τις μεταγραφές,δεν ξέραμε να φέρουμε τον κύριο Αβραμίδη να έχει 100% ευστοχία στις επιλογές των παικτών.Τι να κάνουμε,ήθελε να προσφέρει μόνο σαν φίλος του Προέδρου.Υπομονή και μη βιάζεστε.Όλα θα γίνουν,η ΑΕΚ ήδη ξαναγίνεται μεγάλη και θα γίνει μεγαλύτερη.
    ΥΓ: Αυτό που ασχολείσαι με τις βαφές μαλλιών και νυχιών, να το κοιτάξεις Ντίνη.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Eσυ ΒΑΓΙΑ κοιτα να χαλαρωσεις με τα οξυζενε γιατι σου εχουν καψει το κουκουτσι που εχεις για μυαλο.
    Στο μεγαλη βαζεις και το ξεβρακωμα στον Ηρακλη?
    Η μονο τα φραγκα ΠΟΥ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΣΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    Η μονο τον ΧΟΝΤΡΟ-ΠΙΟΥ που κουβαλησατε και γελανε τα τσιμεντα?

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΡΕΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΤΥΡΙΛΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ. ΕΝΑΝ βρηκες απο τους μπαχαλακηδες του AEK-OSFP? ENAN ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ.

    Μακαρι ΟΛΟΙ να προσφεραν ως φιλοι και οχι να ΜΑΣΟΥΛΑΝΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΟΛΟΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟ ‘ΑΦΕΝΤΙΚΟ’

    ΤΣΟΛΙ

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Πρώτον, τι εννοείς δεν ξέρατε; Τότε τις θέσεις γιατί τις έχετε; Δεύτερον, τι εννοείς οτι ήθελα να προσφέρω μόνο σαν φίλος του προέδρου; Ποιός είναι ο πρόεδρος τελικά; ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ. Εγώ ξέρω πρόεδρο τον Ασλανίδη και μεγαλομέτοχο την Αρκάδη.Και τέλος δεν μιλάω για ευστοχία παικτών. Αυτό είναι θέμα χρημάτων. ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ

  5. Ο/Η Λουτρακι λέει:

    Δηλαδη εκτος απο το Σουηδο και το Μανταλο ποιος αλλος κανει για τη μεγαλη ΑΕΚ που φτιαχνετε; Να βαλουμε και το Μπακακη βαρια βαρια και το Τζανετο που δειχνει στοιχεια. Ποιος απο τους υπολοιπους κανει; Και στην τελικη εμεις ειμαστε οι γαμαω και θα βρουμε οοοοοολα τα τεφαρικια στον κοσμο με 50 χιλιαρικα; Ψιχουλα ειχε δωσει το 94 οταν υπεγραψε το Σαραβακο; Καραμελες ειχε δωσει στο συχωρεμενο τον περουκα για τον Κωστη; Ποια υπομονη και ποιο γηπεδο; Που δεν ειχες ουτε περιβαλλοντικη μελετη και εβγαζες ανακοινωσεις οτι σε καθυστερει ο Δημος; Τι μαλακιες ειναι αυτες; Σε ποιους νομιζετε οτι απευθυνεστε; Μεγαλη ΑΕΚ με τους ελευθερους απο την πλατεια; Αυτη ειναι η μεγαλη ΑΕΚ που θα γινει ακομα μεγαλυτερη; Μελισσανιδη μαζεψε τους και να θυμασαι οτι ολα τα καταπιαμε για αυτο το γαμημενο το γηπεδο. Αμα συνεχιστει η κοροιδια θα δεις και την αλλη πλευρα του νομισματος.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Aπο τους 25 περσυ εμειναν 2-3 στη μεγαλη ΑΕΚ (τη περσυνη). Οι αλλοι βοσκουν καπου στο διαστημα. Απο τη φετινη 3-4 αντε 5 με το ζορι και αυτοι πλην Μανταλλου-Μπακακη-Σουηδου αντε και Αραβιδη για τα ευκολα ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ ειναι και αμα.
    Τελικα ΠΟΙΟΣ ειναι ο προεδρος? Ο αχυροανθρωπος Ασλαν η ο μεγαλο-μετοχος του 33% του 33%?
    Τα λεφτα απο τα κεκλεισμενων τα δωσατε πισω στο κοσμο ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? Η τα κανατε τσεπη ΚΑΙ ΑΥΤΑ?
    Στην Elite ειπατε ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΑΚΗΣ οτι θα κανετε ΣΤΑΔΙΟ και μαλιστα ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ?
    ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΠΟΙΑΝΟΥ? Η εταιρεια που πηρε το παραχωρητηριο ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ χωρις να το διαβασει, ειναι η ΑΕΚ?
    Ποσες μετοχες ΠΛΗΡΩΣΕΣ εσυ να αγορασεις?
    Που βρηκε λεφτα η Αρκαδη και ως υπαλληλος εγινε μεγαλομετοχος του αφεντικου?
    ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 50% ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΤΟ 85% ΠΕΡΣΥ?
    ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩΝΤΑΙ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ?

    Γραψε μας ΕΝΑ (1) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ απο αυτους που πριν κανα ΔΙΜΗΝΟ και βαλε πιασατε απο τη τελευταια μπουκα. ΕΝΑ ΜΟΝΟ.

    ΕΜΕΙΣ πληρωνωμαστε για να κανουμε μεταγραφες η ο Αβραμιδης? Που στειλατε το ΒΛΑΚΑ στη Λ.Αμερικη για επιθετικο και πηρατε (ο αλλος δηλαδη) αμυντικο κοφτη απο τη Σουηδια! πριν μας κουβαλησει το χοντρο που πουλαει CD, ΑΕΡΓΟ απο τη Τουρκια?

    Αιντε που εχετε μαζευτει 50 ΚΥΦΗΝΕΣ και μασουλατε μισθους για να το παιζετε στελεχη ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ. Σας εβαλε ο αλλος με ενα ξεροκοματο ειτε για να κανει τα παιχνιδακια του με τις μετοχες ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ειτε για να δικαιολογει το συνδρομο του Χαλιφη που ειναι ανωτερος απο τους αλλους.
    Παντα ο χαλιφης θελει την αυλη των ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΩΝ γυρω του να του λεει ποσο μεγαλος ειναι..
    ΝΟΥΜΕΡΑ που θες να ανοιξεις και διαλογο.
    Αιντε μη σε αρχισω απο δεκα μεριες και δε ξερεις που να κρυφτεις.
    ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ

  7. Ο/Η Λουτρακι λέει:

    Σωστα ξεχασα το Μπακακη.Θελει και τον Αραβιδη ο Snitch; Να βαλω και τον Αραβιδη. 4 παικτες. Που ειναι οι παιχταραδες που ο ΙΔΙΟΣ ελεγε προτυτερα; Αυτος ταλεγε δεν τα λεγα εγω. Και στο γηπεδο ο ΙΔΙΟΣ ειπε οτι θα παρει αδεια Φλεβαρη του 14. Αντε εκει να πουμε Ελλαδα ειμαστε ολα αργουνε. Οχι ομως να εχουμε και τα μαλακιστηρια να μας λενε οτι ξαναγινομαστε μεγαλοι και θα γινουμε μεγαλυτεροι. Ενα οριορ ρε πουστη δεν ειμαστε ολοι καμενοι εγκεφαλικα.