ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ

Κι εκεί που ήμασταν ήσυχοι με την δουλειά που κάνει η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, νάσου και η εταιρεία ΑΕΚ, που είπε να βγάλει ανακοίνωση επειδή ανέβηκε ξανά στην φυσική της κατηγορία. Στην οποίαν ανακοίνωση, έκανε κριτική στις αρχές που εποπτεύουν την διεξαγωγή του ελληνικού πρωταθλήματος. Και μέσα σε όλα είπε οτι “…δεν εμπιστευόμαστε τις αρχές του ποδοσφαίρου…”

Είχε δίκιο; Σε παρακαλώ να σκεφτείς πριν απαντήσεις. Πάντως είτε πεις ναι, είτε πεις όχι, είσαι μακράν νυχτωμένος. Διότι δεν εξετάζει κανείς αυτό το πράμα. Αυτό που αξίζει να εξετάσεις, είναι τι διάολο έκανε το νομικό τμήμα της εταιρείας ή η ηγεσία της, προκειμένου να αποδείξει το δίκαιον της ανακοίνωσης. Έκανε κάτι η ΑΕΚ για να καταγγείλει επισήμως τις αρχές του ποδοσφαίρου σε άλλα όργανα δικαιοσύνης; Έκανε κάτι για να τις αλλάξει;

Η απάντηση είναι ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι, ισοδύναμο του δημοψηφίσματος Τσίπρα. Που εκείνο έγινε ναι στο μνημόνιο, όπως και η εταιρεία ΑΕΚ είπε ναι στην συμμετοχή της σε αυτό το πρωτάθλημα, που το εποπτεύουν οι συγκεκριμένες αρχές. Αφού δεν έκανες λοιπόν τίποτα, γιατί βγάζεις ανακοίνωση; Να σου πω εγώ : Γι’ αυτό μίλησες με ανακοινωθέν. Διότι δεν έκανες τίποτα. Πάντα ο ομιλών, δεν πράττει.

Η πλάκα όμως είναι οτι, ενός κακού έπονται και μερικές άλλες παρενέργειες. Διότι μέσα στις αρχές τις οποίες δεν εμπιστεύεται η εταιρεία ΑΕΚ, έλα που βρίσκεται κι ενας ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, που θεωρεί οτι εθίγη από την ανακοίνωση κι είπε να πιει καφέ με αυτόν που θα εμφανιστεί εκ μέρους της εταιρείας, αντί του γνήσιου συγγραφέα αυτής. Όχι οτι τρέχει κάτι – ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είναι ένας ακόμα άεργος δημόσιος υπάλληλος – αλλά, άλλη δουλειά δεν έχουμε αυτήν την εποχή και θέλουμε να μιλάμε με όργανα κάποιου χρεοκοπημένου κράτους; Ντροπή σύντροφοι. Αντί να ασχολείστε όλοι μαζί να βρείτε ένα σέντερ φορ, κάθεστε και ξοδεύετε χρόνο σε στρακαστρούκες;

Όλοι δεν ξέρουμε σε τι μπουρδέλο ζούμε; Το μπουρδέλο, τι σόι αρχές εποπτείας θέλεις να σου βάλει; Οι αρχές, το μπουρδέλο δεν θα εξυπηρετήσουν; Ή μήπως νομίζεις οτι το μπουρδέλο έχει μυαλό; Πού να σκεφτεί η θιγείσα αρχή, ναι ο εισαγγελεύς, οτι διώκεται όλη η ΕΠΟ, όλη η σούπερ λίγδα, όλο το δικαστικό της ΕΠΟ, οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν γι’ αυτήν κι ό,τι άλλο κινείται περί των αρχών; Για την θιγείσα αρχή, αυτό είναι χωριστή δικογραφία και φυσικά οι κατηγορούμενοι είναι αθώοι μέχρις να αποδειχτεί στα δικαστήρια, οτι ο μεγαλύτερος ψεύτης ήταν τελικά ο υπερκοριός της ΚΥΠ που κατέγραφε τον Μητσικώστα και τον Χάρυ Κλυν, που μιμούνταν γνωστές φωνές. Αυτοί μάλιστα οι δυό τελευταίοι είχαν στήσει για την πλάκα τους άπειρα παιχνίδια, όπως και για πλάκα είχαν τινάξει τον φούρνο του σημερινού βουλευτή, ενώ την ώρα που δεν κάνανε εκπομπές, είχαν συστήσει και μια εγκληματική οργάνωση.

Πού να τα σκεφτεί αυτά ο εισαγγελεύς, που μάλλον είναι ο μόνος που λάμπει μέσα στον μπουρδελιάρικο βόθρο; Η δικαιοσύνη οφείλει να είναι τυφλή, με την έννοια του κουφού αλλά και του χαζού. Αυτό μας λέει η δημοκρατία που δεν έχει αδιέξοδα. Κι αντί να υπάρχει αυτό το στοιχειώδες μυαλό στην εταιρεία ΑΕΚ – για την οποία υπάρχει η προσδοκία να κερδίσει και τις αρχές -, κάθισε κι έβγαλε μια ανακοίνωση μαλακία, στην οποία φυσικά απάντησε με άλλη μια μαλακία κι ένας κάποιος Πετρόπουλος. Και τι έγινε; Τίποτα δεν έγινε και τίποτα δεν θα γίνει. Ή μάλλον έγινε άλλη μια αεργία στην χώρα του τίποτα.

Αυτό είναι όλο το πλαίσιο και μην ψάχνετε κάποιοι να βρείτε ποιός κρύβεται πίσω από τον εισαγγελέα. Κανείς δεν κρύβεται κι ο δικαστικός υπάρχει μόνο για να τραβάει το αυτί του άτακτου παιδιού. Αυτή είναι η δουλειά του. Αλλά αν κάνω λάθος, και κάποιος κρύβεται πίσω από τον δημόσιο υπάλληλο, και πάλι αχρείαστη ήταν η ανακοίνωση, αφού όλη η Ελλάδα ξέρει ποιός κινεί τα νήματα στον ποδοσφαιρικό χώρο κι άρα πράξεις χρειαζόμασταν κι όχι λογάκια επιπέδου Σύριζα κουλτουριάρικα για την πουτάνα την κενονία. Κοπρέντο αμίγκος;

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οποιος δε κανει εργα λεει λογια.
    Οποιος ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ καθεται και κλαιει.
    Οποιος τη βγαζει ΤΣΑΜΠΑ, κανει και το ΤΣΑΜΠΑ μαγκα με ανακοινωσεις και τσαμπουκαδες του αερα.
    Στον οποιο αερα και απευθυνωνται μιας και η θητεια του Πετροπουλου ληγει ετσι κ αλλιως. Αλλα θα εχει ενδιαφερον να καλεσει τον νομιμο εκπροσωπο της ΠΑΕ να δουμε ποιος θα παει και τι θα πει.
    Γιατι το να βγαινει ο καθε ασχετος και να πεταει τη παπαρια του ανυπογραφα ειναι το εθνικο μας σπορ.

    Αν εχεις ΣΤΟΙΧΕΙΑ πας στον εισαγγελεα και περιμενεις μεχρι να γινει η δικη.Μεχρι τοτε αφηνεις τις ΚΑΤΙΝΙΕΣ για το ποπολο και κοιτας μια φορα στη ζωη σου να εισαι σοβαρος.
    Αν δεν εχεις ΣΤΟΙΧΕΙΑ καθεσαι και μυξοκλαις σα τη χηρα στο κρεβατι.

    Εν τω μεταξυ, στο πρωτο ματς ειχαμε και τη πρωτη απωλεια παικτη απο μυικο τραυματισμο! Να τον χαιρωνται το Μπουρουτζικα-πατερα και γιο- εκει στη ΠΑΕ ΑΕΚ.
    Τωρα θα τον αναλαβει το ιατρικο επιτελειο και αν ακουτε για 1,5 μηνα αποχη τοτε καλα Χριστουγεννα.. Ηταν που ηταν και ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ο καμηλας, τωρα ειναι που θα σερνεται..

    Καντε μαλακιες και με τον Αργεντινο να παει και αυτος μια απο τα ιδια με το καλημερα. Μαλακα Δελλα που κανεις δημοσιες σχεσεις με τους παικτες. ΝΟΥΜΕΡΟ

    Οι σεντερ φορ κοστιζουν. Για τετοια ειμαστε τωρα? Θα παρουμε κανα τελειωμενο της σειρας τυπου Μακη και ολα καλα.

    Παικτης Μποριελο δεν υπαρχει. Ποτε δεν υπηρχε. Κλαιγαμε απο τα γελια και γελαγαμε απο τα κλαματα στη Μιλαν. Σοβαρευτειτε…ΕΛΕΟΣ με τους τελειωμενους.

    ΥΓ Τη γλυτωσε χτες η Arsenal, 0-2 επρεπε να ειναι ευκολα στο ημιχρονο. Ο Μπεντεκε σε 3 ματς εχει δειξει την διαφορα αναμεσα σε ποδοσφαιρηστη και σε μαλακα τυπου μπαλοτελι. Τρεχει, μαρκαρει, σπαει τη μπαλλα και ειναι μεσα σε ολες τις φασεις.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Α και κατι ακομη. ΑΛΛΟΥ ειναι το μεγαλο προβλημα και το λεω σχεδον 1 χρονο τωρα. Εκει εχει DEA και Interpol και ΗΔΗ αρχισαν τα οργανα με τη Capital..

  3. Ο/Η J. PATIKAS λέει:

    Στηβεν ισχύει; Καλοριζικος ο Σάλπι;

  4. Ο/Η bandog λέει:

    λοιπον σταματαει το δουλεμα και κλεινει ΕΧΘΕΣ΅ενας φορ που θα εχει τα 20 για πλακα στην σουπερλιγδα , αντε και ενας εξτρεμ και μπαινουεμ στο πρωταθλημα καβαλαρηδες χωρις να μας νοιαζουν τα παρασκηνια….

    μπορεις να πετυχεις τουλαχιστον το 5 τελικες = 1 γκολ?
    δε θα φοβασαι κανενα κορακι…

    αν δε θελουν να πληρωσουν ομαδες υπαρχουν και ελευθεροι.
    (καντε καμια μαλακια με σαλπιγγιδη που ακουστηκε καπου και σας βλεπω να τρωτε μαλαστουπες)

    ΥΓ: snitch

    κατι λεει οτι παιρνουμε μικιταριαν…

    αντε να δουμε ενα κεντρο να κανει παπαδες…

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η ιστορία με τον μικιταριαν ειναι καιρό τωρα στα 25εκκ (λίρες παντα)
    Συγκεκριμένα απο τον Ιούνιο.
    Χτες 9 άτομα, 8 οι άλλοι μονος μου εγω. Στο 88 ξεκινάει you ll never walk alone, σηκώνομαι όρθιος (σε σουίτα μεςα): don’t you dare say it or you ll sleep on the couch..
    Αμα το κόλλαγε ο Moreno στο 91 θα με σκότωναν!
    Παμε ανέλπιστα καλα με 7 πόντους σε τρία ματς με τα δυο ενός έδρας.
    Το κεντρο έιναι καλο, ο Κουτινιο ειναι πολυ πιο ουσιώδης ο καν γύρισε στη θέση του.
    Ο μικρος αριστερά παει να βγει καλο μπακ, περιμένω να γυρίσει και ο σταριτζ θα δυναμώσουμε ποκυ μπροςτα.
    Καλός ο φιρμινιο αλλα εδω δεν ειναι Γερμανία να παιζει συο ταχύτητες κάτω και στο 60 τα εχει φτύσει..
    Σέντερ μπακ θελουμε χτες..