ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Η ΑΕΚ ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ;

…Γιατί τα λεφτά τα θέλουμε για το γήπεδο. ΦΑσούλι-φασούλι.
Αλλώστε ο Μελισσανίδης δεν έχει ενημερώσει πως “ήρθε”. Ακούσατε κάτι; Οχι.Τότε τί φωνάζετε; Αφού το έίχε πει: “θα σας πω εγώ πότε”.
Αρα,οχι φέτος.
Εχει μετατραπεί η ΑΕΚ σε προβλήτα της AegeaN η οποία βγάζει λεφτά με ουρά έχοντας μόνα έξοδα τα μεροκάματα τριών Πακιστανών.Αντε και το ρεύμα.(αν δεν το κλέβει και αυτό).
Σε δέκα χρόνια,θα γίνουμε Αρσεναλ.

Πάμε στα χθεσινά λοιπόν:
O εκπρόσωπος τύπου-μιας ομάδας,ενός κόμματος,μιας θρησκευτικής οργάνωσης κλπ-είναι ένας κατ’επάγγελμα ψεύτης. Επί πληρωμή δηλαδή,καλέιται σαν φέρεφωνο,να εκστομεί τα λόγια των εργοδοτών του.
Τίποτα το παράξενο σε όλα αυτά.Γνωστά.Είπε λοιπόν ο “Τζόκερ”:
“…κάθε οπαδός ομάδας” και κατόπιν συνέχισε πιο ειδικά “…και πολύ περισσότερο ο οπαδός της ΑΕΚ που είναι και ταλάιπωρος…”.
Οπως ακριβώς οι πολιτικάντιδες απ’τα μπαλκόνια ξεκινάνε με το “Ελληνίδες-Ελληνες” και το εξειδικεύουν με το “Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισες”.

Μα για να φτάσουμε στο προκείμενο: “Η διοίκηση έκρινε πως δεν χρειάζεται σέντερ-φορ,αφού αυτό επιβάλει ο από καιρό ποδοσφαιρκός σχεδιασμός της”. Πάνω κάτω αυτά είπε ο εκπρόσωπος τύπου.

Και η απορία που γεννάται έιναι η εξής: Αφού αυτό επιβάλλει ο σχεδιασμός,τότε γιατί 20 μέρες τώρα έκαναν συσκέψεις επί συσκέψεων οι φωστήρες Μπάγεβιτς-Μιλιβάνοβιτς; Γιατί ως χθες ακόμα το βράδυ,τελευταία μέρα των μετεγγραφών, η διοίκηση έκανε πρόταση-έτσι γράφτηκε τουλάχιστον- στον Λάφερτι;

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Η καμιά πρόταση ποτέ δεν έγινε και καμιά σύσκεψη με θέμα την απόκτηση φορ δεν έγινε από το “τεχνικό τιμ” (μη γελάτε),ή όντως έκριναν πως χρειάζεται ενίσχυση η επιθετική γραμμή,αλλά το ταβάνι που τους έχει επιβάλει ο “αθέσμητος” και σκιώδης πρωθυπουργός Μελισσανίδης,δεν τους επέτρεπε να προχωρήσουν σε κάποια μεταγγραφή στην οποία θα πρέπει να δωσει λεφτα η διοίκηση και όχι ο παίκτης για να έρθει στην ΑΕΚ.

Και το στοίχημα συνεχίζεται. Το στοίχημα Δέλλα, ο οποίος νοιώθει ήδη την καυτή ανάσα της απόλυσης-εξιλέωσης να ζεστάινει τον σβέρκο του.
Αλλα και το στοίχημα Τζεμπούρ, ο οποίος “είναι ΑΕΚάρα” κατά τον Μελισσανίδη. Εξ ιδίων κρίνει ο άνθρωπας,αφού και ο ίδιος και ο φιλάρας ο Ντούσαν έχουν φύγει και έχουν έρθει στο ιδρυμα ανιάτων ΑΕΚ,δυο-τρεις φορές ο καθένας τους.
Τους περιμαζέυουμε στην ΑΕΚ κάθε τρεις και λίγο λες και είναι Σύριοι πρόσφυγες που κολυμπανε μεσοπέλαγα.
Αν δεν παρατήσεις την ΑΕΚ και αν δεν ξανάρθεις σε αυτήν στο μέλλον,δεν νοείσαι ΑΕΚτζής.Τι να λέμε τώρα…

Εκτος και αν εννούσε το άλλο: Οτι δηλαδή, όταν γεννήθηκε ο Ράφικ, η πρώτη εικόνα που αντίκρισε ήταν η φωτογραφία του Μαύρου,εκεί στο τσαντίρι των Φελάχων,κατά μεσής της ερήμου στην μακρυνή Αλγερία.

Φυσικά,αν αναζητούμε κάτι από όλο αυτό το “μνημονιακό” καθεστώς το οποίο έχει επιβάλει ο σαγιονάρας πολυεκατομμυριούχος επί τρία χρόνια στην ΑΕΚ,είναι-αν μη τί άλλο- το θετικότατο πρόσημο μεταξύ εσόδων-εξόδων.(μνημόνιο 3 και στην ΑΕΚ,αφού λέμε πως ΑΕΚ=Ελλάδα. Πάντα.)
Χοντρικά,μέσα σε τρία χρόνια,μαζί με τη φετινή χρονιά,(θα)έχουμε ξοδέψει 3 με 4 εκατομμύρια και έχουμε βάλει στο “σακουλι” πάνω από 20.

Αυτό σημαίνει πολύ απλά πως αν κάνουμε τις πράξεις βγαίνει πως…σε μερικά χρόνια θα έχουμε ξοφλήσει το γήπεδο το οποίο φυσικά μέχρι τότε,(πότε;) του πούστη θα έχει ολοκληρωθεί.
Θα ξεκινήσει από του χρόνου,όταν θα έχουν προστεθεί ακόμα 10 μύρια στα ταμεία. Σούμα 30. Τα 20 για το γήπεδο. Του παραχρόνου-αν ολά πάνε κατ ευχήν και έχουμε τα γνωστά σταθερα έσοδα από Ευρώπες,χορηγίες,φανέλες,λίγκες,κλπ, θα έχουμε τσεπώσει άλλα 10 σύνολο 20 δηλαδή,άρα τα 10 από αυτά στο γήπεδο. Σϋνολο 30 για τη γηπεδάρρα ως το 2017,χρονιά στην οποία η κατασκευή θα βρίσκεται περίπου στη μέση.

Αντε ακόμα ένα χρόνο,και το 2018 ακόμα 10 μύρια για την Αγιά Σοφιά,το μαυσωλείο του Μελισσανίδη. Εν τω μεταξύ,δεν μπορεί,με κάποια κυβέρνηση κάποια λεφτά από την Περιφέρεια,η από κανένα ΕΣΠΑ θα τα ξεκολλήσουμε. Κανένα δεκάρικο-δεκαπενταρι. Βάλε και κανένα δεκάρικο που θα βάζουν συν τω χρόνω οι “αμέτοχοι” λεφτάδες στους οποίους έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση ο “μεγιστάνας” με τις σαγιονάρες. Αλλά 10 από κει.
Ορίστε βρε…τι φωνάζετε. Μπορεί να μην έχουμε ομάδα-πράγμα το οποίο σχεδόν κάθόλου δεν ενδιαφέρει τον Μελισσανίδη,αλλά θα έχουμε γήπεδο,το οποίο ενώ θα είναι χτισμένο ως επί το πλείστον με δικά μας λεφτά θα μείνει γνωστό ως “έργο ζωής του Μελισσανίδη” και ως “η μεγαλύτερη προσφορά του”.

Τώρα θα μου πεις,μα γιατί δεν βάζει και ο ίδιος κάτι; Μα χρυσό μου παιδί, οι λέξεις “προσφέρω” και “Μελισσανίδης” είναι σαν τις έννοιες “ζωή” και “θάνατος” κατά την φιλοσοφία των Στωικών.
“Οταν το ένα είναι παρόν,το άλλο είναι απών.Και το άντιθετο.”

Πως νομίζετε πως γίνονται τα λεφτά βρε κουτά; Δουλεύντας;
Και πολύ περισσότερο,πως νομίζετε πως στήνονται οι αδριάντες;

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Η ΑΕΚ ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ;

  1. Ο/Η netrino λέει:

    με καβουρια στη τσεπη (τιγρης) κ τσαρουχια στο στομα(φτουσαν) ομαδα δεν κανεις

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “netrino”: Το πιο ωραίο το έγραψε η “Ψώρα: “Η ΑΕΚ δεν πήρε σέντερ-φορ,γιατί το μεγάλο του συμβόλαιο θα ήταν αιτία έρριδας στα αποδυτήρια και θα χάλαγε το κλίμα.Επίσης,αφού θα ήταν “βαρύ όνομα”,θα ήθελε να πάιξει απ ευθείας εντεκάδα και έτσι θα δυσαρεστούντο οι υπάρχοντες”.

    Τα έχετε ξανακούσει αυτά; Πρωτοφανής και παιδαριώδης δικαιολογίες για να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλο τα προφανή: Δεν είναι διατεθημένοι να δώσουν ούτε ευρώ τσακιστό παραπάνω και θα πορευτεί η ομάδα ως έχει,με γνώμονα την τσιγκουνιά και ευελπιστώντας στα αρκετά παραπατήματα των ανταγωνιστών της,προκειμένου να πετύχει καποιο καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία.

    Εχεις ας πούμε έναν φίλο άρρωστο,που χρήζει φυσιοθεραπείας, η οποία έχει κάποιο κόστος.Εκείνος λαμβάνει μια ψωροσύνταξη. Εσύ εν τω μεταξύ έχεις την οικονομική δυνατοτητα να τον συνδράμεις,ώστε να κουράρεται καλύτερα και πιο αποτελεσματικά,ωστε να τον βοηθήσεις να αναρώσει και να περπατήσει σε συντομότερο χρονικό διάστημα.
    Αλλά εν τούτοις του λες χτυπώντας τον στον ώμμο: “Τα πας μια χαρά…συνέχισε έτσι,προσεχώς καλύτερα. Πρέπει αυτοδύναμα και και με ίδια μέσα να σταθείς στα πόδια σου.Οσο για μένα σε ΟΤΙ ΑΛΛΟ με χρειαστείς-κουράγιο,έναν καλό λόγο,λίγη παρέα κλπ- θα είμαι εδώ για να στα παράσχω.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ.
    ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ.

    Μπορεί να μην έχουμε δυνατότητες,αλλά έχουμε στόμα. Και οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ κάθε τόσο επιβεβαιώνουν τον κανόνα πως όποιος δεν γαμάει αρκείται στο να μιλάει. Και το αντίθετο.
    Νομίζαμε ότι η κλάψα και η κακομοιριά,έπιασαν ταβάνι τις εποχές Αδαμίδη και Δημητρέλου. Ελα όμως που πάντα υπάρχουν και χειρότερα.
    Οποιος περίμενε 2 όλοκληρα χρόνια για όλα αυτά που βλέπει και του είναι αρκετά,καλώς.
    Οποιος περίμενε όμως “εκτόξευση”,καλό είναι να πάει μια βόλτα ως το ακρωτήριο Κανάβεραλ. Εκεί θα δει κάμποσες.

  3. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Το πιο ωραιο ειναι που τα θλιβερα υπαλληλακια του μεγιστανα του λιντλ συνεχιζουν να εχουν το θρασος να μας λενε σε σαιτ,εφημεριδες και ραδιοφωνα οτι παμε για πρωταθλημα με μπατζετ μικροτερο του Ατρομητου και οτι αυτα τα σαιτ οι εφημεριδες και τα ραδιοφωνα συνεχιζουνε να υπαρχουνε επειδη χιλιαδες μαλακες τους πιστευουνε……

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “a better tomorrow”: Tί να κάνουν και αυτοί; Πληρώνονται για να γράφουν μαλακίες.
    Εχει καμιά διαφορά η “Ωρα” και ο “Γαύρος”, από την “Αυριανή” και την “Αυγή”;
    Κώλους γλύφουν.
    Αυτό στην διάλεκτο των Porno λέγεται “rim-job”.

  5. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Φιλε “Πισσα και πουπουλα” ποναει παρα πολυ η πληρης υποτιμηση της νοημοσυνης μας τα τελευταια δυο χρονια. Στα κουτελα μας δεν γραφει “χαπατο”, δεν μπορει ο καθε πουθενας σφουγγοκωλαριος να μας κοροιδευει. Καλυτερα να παει στην Εσπρεσσο να γραφει για βυζια στην μυκονο απο το κοτερο του μεγιστανα του Λιντλ και να αφησει την αεκοφροσυνη…….