Πολλα με λιγα

 1999-2000, Σ.Κόκκαλης, Ν.ΜπάγεβιτςΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ

Μου αρεσει να μιλαω ΠΡΙΝ το παιχνιδι και ας εκτεθω. Εξ αλλου προβλεψη είναι, αν ξεραμε τι θα γινει θα πονταραμε αναλογα. Το ματς σημερα (για μενα) είναι πολλα με λιγα σε κανονικο ρυθμο. Ο λογος είναι απλος. Το ροστερ των παικτων εχει μεγαλη διαφορα και στο μονο σημειο που καπως το παλευουμε είναι ανασταλτικα στο κεντρο με το Πορτογαλο και τον Σουηδο. Αντε και στη θεση Μανταλος Φορτουνης που ο δικος μας εχει πιο πολύ μυαλο και βλεπει γηπεδο σε αντιθεση με τον αλλον που εχει πιο πολλα τρεξιματα.
Στις άλλες θεσεις ΔΕΝ. Μιλαω καθαρα για ταλεντο και ικανοτητα παικτων. Στο δε παγκο εμεις εχουμε τον ΚΟΙΜΗΣΕΒΙΤΣ και ο άλλος εχει δειξει μεχρι στιγμης ότι το εχει το αθλημα. Αν δε είναι τοσο γατος οσο δειχνει, θα παει να μας παιξει όπως την Arsenal: αντι να επιτεθει (που μπορει ανετα) θα σου δωσει 15-20 μετρα και θα σε πεθανει στη κοντρα, εκει που όπως εχεις δειξει σε ΟΛΑ τα ματς σου εχεις προβλημα.
Καλος ο Αργεντινος λοιπον αλλα με παικτη 1,57 σε τετοιο ματς να μη μαρκαρει, με τον Μπαρμποσα να μη μαρκαρει και με τον Βαργκας να μη μαρκαρει εχεις θεμα, από τη στιγμη μαλιστα που δεν λες και το Μανταλο ότι είναι ο Gatusso.
Οποιος ονειρευεται το περσυνο ματς καλο του υπνο: ο φετεινος δεν είναι Περειρα είναι κανονικος προπονητης και φετος ο gay εχει Καμπιασο, όχι αλχημειες.
Για να τελειωνουμε: Το ματς για μενα κανονικα είναι πολλα λιγα. Αυτό θα ελεγα 9 στις 10 φορες με αυτές τις ομαδες και αυτους τους προπονητες. Μονο ένα ενδεχόμενο υπαρχει για μικρο σκορ, η να βαλουμε εμεις ένα αλλα τουμπα (από το πουθενα δηλαδη) η να το παμε σε ξυλικι και να πεσουμε τιμητικα με 1-0. Προαπαιτούμενο γι αυτό είναι να βγαλουν το ματς και οι 11 ειτε από καρτες ειτε από τραυματισμο. Νομιζω θυμομαστε ΟΛΟΙ τι επαθε η ομαδα περσυ όταν χτυπησε ο Μανταλος όχι μονο στο συγκεκριμενο ματς αλλα πως ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ολο το οικοδομημα από ένα παικτη. Η κανεις σοβαρη δουλεια η όχι.

ΥΓ Τη μονη μεταγραφη που πληρωσαμε το καλοκαιρι τον Ανδριοπουλο για ποτε λετε να τον δουμε? Προλαβαινουμε τη χρονια?

ΥΓ2 Προσεξτε τον πριγκιπα μη μπερδεψει τους παγκους και παει και κατσει στο κοκκινο. Μεγαλος ανθρωπος δεν αλλαζει συνηθειες ευκολα.

ΥΓ3 Το να ζητηται αβροτητα μεταξυ συγκεκριμενων ανθρωπων είναι τουλαχιστον wishful thinking.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

12 Responses to Πολλα με λιγα

  1. Ο/Η J. PATIKAS λέει:

    Το τι θα δούμε σήμερα ειναι γνωστο απο πριν. Δεν μιλάω για σκορ, που μπορει να κοιμηθει ο θεος και να τη σκαπουλάρεις. Μιλάω για μπάλα. Και ο Μπαρμπόσα ειναι γνωστο τι μπορει να κάνει (τίποτα) και ο Πλατέλλας (επίσης τίποτα) και ο Αραβίδης (περιορισμένες δυνατοτητες, σε πλεόνασμα ο τσαμπουκάς που χρειαζεται αλλά δε φτάνει). Και τι σου μένει μπας και κάνεις κατι μπροστα σε αυτό το ματς; Ενας Μάνταλος απο τον οποίο θα προσπαθήσεις να περάσεις όλο σου το παιχνίδι. Στον έκλεισε ο αντιπαλος προπονητης, ΤΕΛΟΣ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. Αμυντικά δεν το συζητάω καν, απο τη στιγμη που δε θα μπορείς να επιτεθείς και να κρατησεις μπάλα, αμυντικά απλά κάνεις ενα ταμα στην Παναγια τη Σουμελά.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το ερχομαστε εγινε να τη σκαπουλαρεις. Αυτο λεω και εγω. Αδιαφορο ειναι το σκορ, απλα αμα πεσει κανα ντορτι- το ιδιο πιθανο οσο να νικησεις 1-0 αλλα Τουμπα- θα αρχισουν τα οργανα και επισημα. Το θεμα και αυτο ΛΕΩ ειναι οτι δεν εχουμε ομαδα και παμε με το βοηθα παναγια να περασει το ματσακι. Αυτο ΔΕΝ ειναι ΑΕΚ που πηγαινε να παιξει ματς στα ισια ακομη και με τον Ντουμιτριου που ειχες μονο το κοντο ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, αλλα ΑΕΚ Γενερακη που κερδισε μεν με το Τακαρο αλλα ηταν να χανει χαλαρα 3-0.
    Τωρα θα μου πεις και ο βαζελος ειχε κερδισει 0-1 τον Αγιαξ που ετρωγε ξυλο απο το ζεσταμα, οπως και εχασε 3-0 στον επαναληπτικο ΧΑΛΑΡΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ να βγω ψευτης αλλα η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ αυτο δειχνει μεχρι στιγμης.

  3. Ο/Η J. PATIKAS λέει:

    Πάντως δεν ειναι φοβερο οτι θα κατέβεις με οχτω απο τους εντεκα παίκτες που κατεβηκες και πέρισυ, οταν έπαιζες Β΄; Μαλιστα οι τρεις προσθήκες (Μπαροχα, Ντιντακ Σιμοες) δεν αποτελουν στα ΣΙΓΟΥΡΑ βελτίωση σε σχέση με αυτους που έπαιζαν πέρισυ(Ανεστης, Σοιλεδης Κορδερο).

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι αλλα και ο αλλος θα κατεβει με βασικους σε αντιθεση με περσυ που ηταν ματς κυπελλου και με Καμπιασο.. οχι με τον Χαρα τον Σαντανα (που γελαγαμε σε καθε φαση) και τον Αφελαι που δεν ακουμπαγε μπαλλα! Επισης ο αλλος το ξαναλεω ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ οχι χαβαλε σαν το Περειρα που ηταν καλος να κανει χειρονομιες μονο στο κοσμο.
    Το μονο καλο ειναι οτι δε παιζει ο Ομαρ που με τον Μπαρμποσα απο εκει μπορει και να αρχιζε τα χασμουρητα..

  5. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Ακριβως. Ο άλλος ενισχύθηκε και με παικτες και με προπονητη παρόλο που ήταν ήδη σε υψηλότερο επιπεδο. Εμεις, τη χρονιά του “ΗΡΘΑΜΕ”, πήραμε 10 παίκτες από τους οποίους στο δυσκολότερο φετινο παιχνιδι μόνο οι τρεις κρινονται αξιοι να αγωνιστουν. Φοβερος σχεδιασμος!

    ΥΓ. Ευτυχως που μεσολάβησε η διακοπή μπας και βγηκε λίγο από τον ρυθμό του ο γαυρος γιατι με τη φορμα και τη ρεντα που είχε πριν, θα κλείναμε νωρις την tv σημερα.

  6. Ο/Η Savvi λέει:

    Όταν πουλήσεις τον Σουηδό τότε θα δεις τον Ανδρεόπουλο.

  7. Ο/Η conpater λέει:

    Μην φοβοσαστε…Ξεκολατε επιτελους απο την μιζερια.Ελεος πια..!!!!! Παω να το παιξω over…Ειπαμε,γραφουμε καμια μαλακια να γεμισει η προταση…

  8. Ο/Η ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ λέει:

    4-0.Πολλά με λίγα.Άρχοντας είσαι και…δυστυχώς για μας…έγραψες προφητικά.Το χειρότερο απ’όλα είναι ότι απ’ όσο φαίνεται -με μεγιστάνες,μαστροκώστηδες,κέρμιτ κα ιόλον τον άλλο συρφετό-το βαρέλι δεν έχει πάτο.
    Α,ναι βγήκε και το μπροστινό σούργελο του μπάκακα και …δήλωσε ευχαριστημένο από τους παίκτες…Μάλλον που το κοντέρ έγραψε μόνο 4.Ε,καλά ήτανε…

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φίλε δεν ειναι θεμα άρχοντα η οχι αλλα απλής ποδοσφαιρικής λογικής: γκολ δε βάζεις ουτε σε οικογενειακό διπλό και τρως απο ολους εκτός ΕΠΟ τη Ξάνθη. Δε θα σου βάλει ο γαύρος στο ταψί;
    Πάλι καλα που δεν έπαιξε ο καμπιασο..
    Οταν βγάζεις το σιμοες και καπάκι στο 3-0 βάζεις το Κορδερο να κρατηςεις Το κεντρο απλα δείχνεις ποςο αστείος ειςαι.
    Πονάμε για την ΑΕΚ αλλα βλεπουμε και μπαλλα, δεν ειμαςτε αόμματοι…
    Ποδόσφαιρο ειναι, απλα πράγματα
    Έχεις ρόστερ έχεις προπονητή παίζεις μπάλα
    Έχεις τους αστείους παίζεις το πουλί σου.. Ευχαριστημένος δεν ειςαι οταν το παίζεις 3 χρονια;;

    Είχα πει ΠΡΙΝ αρχίσει
    -5 παρέλαση
    -10 Χριστούγεννα

    Ο Steven ειπε το πιο σωστό προχτές, ο μονος τρόπος να μη γινει αυτο που λες ειναι να καταργήσουμε τη παρέλαση.

    Εγω κεω να καταργήσουμε και τα Χριστούγεννα

    Αφου εχει καταργηθεί καιρό τωρα η λογική

  10. Ο/Η bandog λέει:

    ενταξει , να εισαι ο αδαμιδης και να τρως 4 το καταλαβαινω …

    αλλα να εισαι ο μελισσανιδης και να εχεις ξεπεσει τοσο , δε ντρεπεσαι?

    απολυτα σωστες οι δηλωσεις του χοντρου σημερα.

    η τωρινη αεκ ειναι μια απατη του “μεγιστανα”…

    μας ειχε στην τσιτα μεχρι τελη αυγουστου για μεταγραφη εξτερμ φορ και στοπερ και περιμενε να τσιμπησουμε με τα ταξιδακια του σερβου σε βραζιλιες και ισπανιες , μπας και παρουμε κανα διαρκειας…

    ειναι απλο….

    θες τιτλο?

    βαζεις το χρημα που θα στον φερει .

    και οταν λεω βαζεις χρημα , δεν εννοω να ριξεις εκατομυρια στα σκυλια οπως ο σαβιδης στον παοκ.

    ριχνεις 3-4 μυρια επιπλεον απο τα μολις 160 χιλιαρικα που εδωσες για μεταγραφες το καλοκαιρι και φερνεις ενα αληθινο φορ ( δε χρειαζεσαι περπατοφ. ο μπλανκο φορ των 300.000 $ ηταν και εκανε μια χαρα τη δουλεια του) , ενα κανονικο εξτρεμ , ενα στοπερ με παραστασεις και ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητη …

    σου κανει πλακα σημερα ολο το twiter που εχεις ομαδα με μεσο ορο υψους το 1.70 στο ποδοσφαιρο του 2015 που ειναι πιο fysical απο ποτε…

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Θα τα πουμε αύριο.
    Δε γίνεται να γράφωνται ολα
    Οπως πχ τι είχε γινει τοτε με τις αιμοπτυσεις και ποιος έσωσε ποιον και γιατι
    Σε αυτο που ρωτάς: ο άλλος πήγαινε με το σκοκο και κέρδιζε, σημερα πηγές με τον κρισαντους
    Ε τσίμπα 4 και τυχερός ειςαι που δε γκαζωσαν οι άλλοι με το καμπιασο και το φόρτουνη εκτός. Ο τσορι που είχε να παίξει 1 μηνα σε εκανε γιο γιο.
    Τα ειπα το πρωι: θα σου δώσει μέτρα και θα σε γαμησει στη κόντρα
    Αλλα εγω δεν ειμαι προπονητής ο Δέλλας ειναι ..