ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – Α Ε Κ

Θα τολμούσα να πω οτι ο Πανιώνιος, αναλογικά,  έχει την πιο βαρειά φανέλλα στην πρώτη κατηγορία. Απότομο , έ; Και τι να λέμε, σάλτσες; Βάλτε κάτω και δέστε. Κάθε χρόνο αποδυναμώνεται και κάθε χρόνο όλοι τον ξεγράφουν. Παλαιόθεν αυτό. Αλλά άσε τα παλιά με όλους τους παικταράδες που τροφοδοτούσε όλο το ΠΟΚ. Πάρτε το σήμερα, τα τελευταία τρία χρόνια. Οχτώ ενδεκαδάτους έχουμε μόνο εμείς κι ο γάβρος. Τρίτος σήμερα, πριν το παιχνίδι. Και τι σημαίνει αναλογικά; Βάσει αριθμού υποστηρικτών, βάσει τίτλων και φυσικά με μονίμως απλήρωτους τους παίκτες.

Παίκτες,  οι οποίοι σήμερα, έχουν πριμοδοτηθεί από κάποιον, που όλοι κάνουν οτι δεν ξέρουν. Τεράστιο ενδιαφέρον λοιπόν για το παιχνίδι. Και κανονικό βαρόμετρο για εμάς. Για την δουλειά του Πογιέτ αλλά και για την εισήγηση που θα κάνει για τον Γενάρη. Απέναντι σε αντίπαλο, που ασχέτως του πριμ, γουστάρει να κοντράρει πάντα τους υποτιθέμενους μεγάλους.

Μπορούμε να πούμε τίποτα για την ενδεκάδα ή για το επιλεγμένο σύστημα; Νομίζω, τίποτα. Ολόσωστα επελέγησαν οι ενδεκαδάτοι, στημένοι σωστά,  σε αυτό το 4-1-2-2-1. Ισορροπημένοι σε αμυντική κι επιθετική λειτουργία. Έχοντας διάθεση κατοχής μπάλας και κάποιου γκολ, που θα έβγαζε τον Πανιώνιο από την περιοχή του κι απομακρύνοντας από την αγαπημένη του τακτική των αντεπιθέσεων. Και μια χαρά δούλεψε το σχέδιο για είκοσι λεπτά. Η ΑΕΚ έκανε τρεις ευκαιρίες καλές και κέρδισε κι ένα πέναλτυ, που της το αρνήθηκε ο διαιτητής, χωρίς να προσπαθώ να κρυφτώ πίσω από αυτό. Αλλά σίγουρα ο χάπιας θα το είχε πάρει.

Όμως υπήρχε και το υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους. Στο οποίο η ΑΕΚ, απλά εξαφανίσθηκε βγάζοντας τραγικές παθογένειες. Με κύρια αρνητικούς,  τους Γιόχανσον και Σιμόες, κι επιπόλαια τα ακραία μπακ της. Ο αντίπαλος ισορρόπησε το παιχνίδι, πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατώρθωσε και προηγήθηκε με την βοήθεια του τροχονόμου που έχουμε πίσω. Ούτε κεραυνός ήταν το σούτ, ούτε τίποτε το ιδιαίτερο. Κι εν πάσει περιπτώσει, σε σουτ εκτός περιοχής, ασχέτως λαθών Γιόχανσον και Άρθο, με αυτήν την κλίση του σώματος που είχε ο μαύρος επιθετικός, ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ο μόνος που έχει ευθύνη είναι ο Μπαρόχα.

Αλλά το γκολ, ήταν αποτέλεσμα της γενικότερας κακής απόδοσης μας αλλά και της διαφοράς στο μέταλλο, που έλεγα στον πρόλογο. Μέσα βέβαια οι κακοί που ονομάτισα αλλά και ο σταθερά εφιαλτικός Μάνταλος, που όμως λογικά έπαιζε αντί της αργεντίνικης μισοριξιάς. Εκεί λοιπόν που ο Πανιώνιος στην αρχή περίμενε, απλά βγήκε στο κέντρο, το πήρε κι εύκολα έκοβε τις νευρικές πάσες των πίσω μας προς τα κουτουρού. Όταν βλέπεις τον Τζιμπούρ να προσπαθεί να βοηθήσει κι αμυντικά μέχρι την περιοχή μας, εύκολα έχεις καταλάβει την τρικυμία.

Τι μπορούσε να κάνει ο Πογιέτ; Αυτό που έκανε. Να προσποιηθεί τον Πανιώνιο και να γυρίσει το σύστημα σε καθαρό 4-4-2. Ελπίζοντας σε κάποια ανάκαμψη ομαδικά αφού ατομικά, οι μισοί θέλανε αλλαγή. Προσέχτε, δεν μιλάω οτι δεν μπορούσαν απλά. Μιλάω για την στάνη και το τυρί που μπορεί να φτειάξει. Είναι ο Ντίντακ παίκτης; Ή μήπως είναι αυτός ο Άρθο; Να τους βλέπεις και να γελάς.

Έλα όμως που ο θεός ήταν με τον Ουρουγουανό. Η ΑΕΚ άρχισε να πιέζει τύποις, κύρια λόγω οπισθοχώρησης του αντίπαλου με σκοπό ξανά τις αντεπιθέσεις , και σε κάποια φάση ανύποπτη, ισοφάρισε με τον Μπαρμπόσα. Τα θέματα περί πιθανού επιρρεασμού του οπτικού πεδίου του αντίπαλου τερματοφύλακα από τον Τζιμπούρ, είναι μόνο σε επίπεδο επιστημονικής φαντασίας.

Όπως κι άρχισαν όλα να φαίνονται μετά. Η κακιά ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει, ο Άρθο αποβαλλόταν με δεύτερη κίτρινη σε φάση που μόνο νήπιο θέλει να χρησιμοποιήσει για την κόντρα,  ανάποδο πόδι από την πλευρά του μαρκαρίσματος, το σύστημα σωστά μεν να γυρνάει σε 4-4-1 αλλά εντελώς λανθασμένα να φεύγει ο πολύ καλός Μπαρμπόσα για να μπει ο Λαμπρόπουλος, ενώ φώναζε ο Μάνταλος για πάγκο.

Και μετά, η λογική τρικυμία. Και δεν μιλάω για κάποια ορθολογική ανάπτυξη, που ήταν αδύνατον να γίνει αφού οι παίκτες δεν έχουν μέταλλο. Εδώ μιλάμε οτι κλειστήκαμε πίσω σε επίπεδο φτου ξελευθερίας και ούτε κράτημα της μπάλας μπορούσε να γίνει για να περάσει κάπως ο χρόνος αλλά ούτε καν σωστή απομάκρυσνση της μπάλας. Ο Πανιώνιος φάνταζε ομαδάρα κι εμείς καρτερούσαμε τον ένα βαθμό , ειδικά κι όταν ο κορυφαίος σήμερα Τζιμπούρ έδινε την θέση του στον Σοϊλέδη. Πρέπει να  μιλάμε κανονικότατα, για την χειρότερη ΑΕΚ επί Πογιέτ. Θες κέντρο, που είναι σκατά, και δεν βάζεις τον Κορδρέρο εγκαίρως;

Τι να μπορούσε να κάνει στο τελευταίο τρίλεπτο; Στο οποίο, ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΔΗ. Και μην πεταχτεί κανείς και μιλήσει για διαιτησίες χάπια. Αυτές τις πλήρωσε αυτός προχθές. Εμείς, θα τις δούμε καλύτερα του χρόνου. Άλλα,  πρέπει να κοιτάμε τώρα. Οτι η ΑΕΚ ήταν χάλια αλλά καθαρά με τις αντιδράσεις του Πογιέτ, που κι αυτός δεν ήταν τόσο κυριαρχικός – λογικότατο – πήρε έναν βαθμό αδούλευτο, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού, όσο και ψυχολογικής προετοιμασίας απέναντι σε αυτά που είπα στην πρώτη παράγραφο. Όπως πρέπει ξεκάθαρα να μιλήσουμε για τις ελλείψεις του ρόστερ, που είναι βασικότατες ακόμα και σε στοιχειώδη, αλλά αυτά σε νέο κείμενο.

Το μόνο που θέλω να πω κλείνοντας, είναι οτι αν η ΑΕΚ είχε τον Δέλλα προπονητή, απλά θα είχε χάσει με κάτω τα χέρια. Και σοβαρολογώ και κυριολεκτώ. Όλα τα λεφτά αυτήν την στιγμή είναι στον εγγυητή που πρέπει να πάρει τρεις παίκτες και στον προπονητή, που δεν κοιμάται καθόλου, αλλά και παίζει κι ο ίδιος στον αγώνα. Κάτι υπάρχει σαν βάση για να μπορέσουμε να κτίσουμε. Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι έχει αγοράσει σπίτι στο Λονδίνο. Πάντως συγχαρητήρια στον Ουρουγουανό, στον Τζιμπούρ και στον Μπαρμπόσα. Οι άλλοι, μπορούν να περάσουν να πάρουν δώρο, μια σακούλα εμετού.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

35 Responses to ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “Το φως του φεγγαριου” πρεπει να παρει τους παιχτες το θεμα ειναι θα το κανει η θα αρχισουνε οι γνωστοι παπαγαλοι τα “ειμαστε πληρεις μας φταιει η παραγκα”? Και εννοουμε κανονικους παιχτες οχι μπαλωματα του κατοσταρικου να εχουμε να λεμε οτι πηραμε.

  2. Ο/Η netrino λέει:

    Oταν το στοπερ σου εχει κιτρινη καρτα απο την αρχη του αγωνα τον κανεις αλλαγη στο ημιχρονο αν εισαι σοβαρος προπονητης.Οσο για την αλλαγη του Μπαρμποσα,δεν εχω λογια
    Δεν κανει ο Πογιετ οσο και να προσπαθειτε μερικοι να μας τον επιβαλετε, με 3 καπως σοβαρους αντιπαλους εχει 2 ισοπαλιες κ 1 ηττα.
    Ο Γιοχανσον δεξι εξτρεμ ολα καλά? Ο Μπακακης ποσο χειροτερος θα ηταν του Γκαλο που ειναι σκασμενος.Ο Μπαροχα φωναζει πως δεν κανει, ο προπονητης γιατι δεν δοκιμαζει κατι αλλο στη θεση του?
    Κατληγω, ο Πογιετ βαση βιογραφικου εχει πολλες ηττες,ειναι το μειονεκτημα του κ λογικο ειναι να προσπαθει να μη χανει αλλα αυτο δεν αρκει για να γινεις μεγαλος κοουτς.Αυτα

  3. Ο/Η ΜΌΝΟ ΑΕΚ ΡΕ..... λέει:

    ο Άρθο αποβαλλόταν με δεύτερη κίτρινη σε φάση που μόνο νήπιο θέλει να χρησιμοποιήσει για την κόντρα, ανάποδο πόδι από την πλευρά του μαρκαρισματος. Ρε φίλε αν κάποιος γνωρίζει μπάλα και μόνο από αυτή την φάση μπορεί να καταλάβει αν ο παίχτης την μυρίζει έστω και λίγο. Για μένα 10 καλά να κάνει από εδώ και πέρα ο παίκτης είναι για πουλο.

  4. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Συμφωνώ με το κείμενο και επαυξάνω για τον Μάνταλο. Μετά τον τραυματισμό του το παιδί δεν μπορεί να πιάσει την γνωστή απόδοση του δυστυχώς. Λάθος που ξεκίνησε σήμερα , και ο αργεντινός θα πήγαινε καλύτερα στο σημερινό παιχνίδι ή αντί Αραβίδη , Μπαρμπόσα αριστερά και Πλατέλα δεξιά.
    Σήμερα τα μπακ Ντίντακ και Γκάλο ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

  5. Ο/Η Savvi λέει:

    Μπορεί το κέντρο μας να μην ήταν στην καλύτερη μέρα όπως και τα μπακ μας αλλά ο Πανιώνιος με κατοχή 33-67 απλά δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο. Πολύ καλά όλα αυτά που λες για την ομάδα της Νέας Σμύρνης αλλά μέχρι εκεί. Αν καταλόγιζε το πέναλτι νομίζεις ότι το παιχνίδι θα είχε την ίδια κατάληξη; O Πανιώνιος πριν μείνει η ΑΕΚ με δέκα εκτός από το γκολ έκανε τίποτα; Το δεύτερο γκολ άνετα θα μπορούσε να μετρήσει κατά την γνώμη μου και δεν θα ήταν ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο που έχει μπει. Νομίζω τέτοιες φάσεις γίνονται συχνά μέσα στην περιοχή. αλλά ας μην σταθούμε σε αυτό. Είναι δυνατόν να τρώει αλλαγή ο Τζεμπούρ στο 85 και να τα σπάει στον πάγκο;

    Εκτός από όλα τα άλλα είχαμε και τον speaker να μας λέει τα δικά του για το γκολ και για off site αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Εδώ σε θέλω Διοίκηση της ΑΕΚ πάρε ένα τηλέφωνο στην νοβα και χέστους από πάνω μέχρι κάτω γιατί δεν είδα να δείχνουν και την ίδια ευαισθησία για το πέναλτι που δεν δόθηκε. Αν ήταν όμως κανένας Φορτούνης…(ακόμα γελάω με το πέσιμο και την κάρτα που έφαγε στο τσουλου). Και στην τελική διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και έχω και τον μαλάκα τον μπαοκτσι από πίσω να μου λέει τα δικά του.

    Τέλος για να κλείσω θα πω ότι από ότι φαίνεται όλοι οι αντίπαλοι μας δουλεύουν για εμάς.

    ΥΓ1: Μετά την πρόσληψη του προπονητή είχες πει ότι όλα θα γίνουν… μεταγραφές κτλ ισχύει ακόμα;

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Εσύ θα λες αυτό που πρέπει και στ’ αρχίδια σου τα πληρωμένα παπαγαλάκια. Και θα κάνεις δυό πράματα : Πρώτον δεν θα πληρώνεις τα παπαγαλάκια και δεύτερον, αν επιμένει ο εγγυητής, απλά δεν θα πληρώνεις εκείνον. Γκε γκε;

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino: Ειλικρινά έχω μείνει άναυδος, στο “…προσπαθείτε μερικοί να μας τον επιβάλετε…” Έχεις διαβάσει τι έχω γράψει, όχι σήμερα, αλλά σειριακά; Ήσουν υπέρ του Δέλλα; Δεν βρίσκεις οτι δίνω τα σπόρια σωστά; Έλεος.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ : Ένας αναποφάσιστος Καλλιτζάκης είναι, που ακόμα και στην αποβολή του, τον παίκτη δεν τον έχει κόψει στη μέση αλλά έχει χτυπήσει κι ο ίδιος.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : Αγαπητέ, προσπαθώ να κάνω κριτική σαν Αεκτζής κι όχι σαν νεοέλληνας γαβρομαλάκας. Τα λοιπά που θα βγουν στην φόρα, ανήκουν σε άλλο κείμενο κι όχι σε μια στυγνή άποψη για έναν αγώνα. Δεν είναι το θέμα μας το παιχνίδι. Αλλού είναι τα θέματα και τους αναγνώστες πρέπει να τους πηγαίνεις αφόρτιστα και λάου λάου. Το να μιλάω για την διαιτησία, είναι το απλό και το λαϊκίστικο. Υπάρχουν τέτοια sites για να ικανοποιήσουν τον οπαδισμό και μετά όλοι παρέα να κάθονται στο παγωτό. Εγώ μιλάω σαν ΑΕΚ, κόντρα σε θεούς και δαίμονες και με Μανωλά να λέει οτι ναι έκανα θέατρο στο πέναλτυ. Σιγά μην ασχοληθώ με life style Φορτούνηδες ή λοιπούς Τσίπρες.
    Υγ. Βεβαίως και ισχύει.

  10. Ο/Η netrino λέει:

    Aπο που προκυπτει πως ο προπονητης δεν κοιμαται κ παιζει κ ο ιδιος στο παιχνιδι? Σε 2 αγωνες που επρεπε να βοηθησει με τις αλλαγες ( Αστερα κ Πανιωνιο) τα εκανε χειροτερα.Που εχει βελτιωθει η ομαδα επειδη σκοτωσε τα θηρια Αγρινιο, Πανθρακα κ Καλλονη?
    Ο Πογιετ ειναι ιδια ιστορια με τον Χιμενεθ , ιδιο συστημα, ταμπουρι πισω kick κ run,με μια διαφορα ο Ισπανος, ειχε τον Σκοκο κ του εκανε κανα τρελο.

  11. Ο/Η bandog λέει:

    η ομας δεν βλεπεται.
    ειτε κανεις εκ των ροστερ και της διοικησης δεν εχει αντιληφθει σε ποια ομαδα βρισκεται , ειτε εμεις ως οπαδοι ειχαμε τη χαρα να ζησουμε μια ομαδα που δε θα ξαναπερασει απο τα ελληνικα γηπεδα και θα στοιχειωνει η θυμιση της τις απαιτησεις μας….

    τον προπονητη δεν τον εχω ψυχολογησει ακομη.

    η διοικηση ειναι ΓΤΠ.
    παλι καραγκιοζιλικια εκανε ο τζιμπουρ και αυριο θα μας λενε οτι τσαντιστηκε και καλα για το αποτελεσμα…

    ελπιζω να γινει καμια μεταγραφη ουσιας γιατι μπροστα μας εχουμε ενα κυπελο που το θελουμε πολυ , μια δευτερη θεση που ειναι το μινιμουμ των ζητουμενων μας ως αεκ και 3 ντερμπυ εντος εδρας που επιβαλεται να παρουμε στο δευτερο γυρο για να κλεισουμε στοματα.

    καπου διαβασα οτι εχουμε κλεισμενο εναν βραζιλιανο γυρολογο επιθετικο με το φλωρικο ονομα κλεό….
    ελπιζω να ισχυει γιατι ειδα και το σχετικο βιντεο του και απο τα γκολ του καταλαβαινεις οτι μπορει να σου βγει νεος μπλανκο….
    εξαλλου αντιλαμβανομαι οτι ειναι μεσα στο μπατζετ του μεγιστανα το κασε του…

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Σου ξαναλέω, με Δέλλα θα είχες πάει καλύτερα; Τρία χρόνια τον έτρωγες στην μάπα και διαφωνείς με τις προσαρμογές του σημερινού; Δεν καταλαβαίνω τι λες. Έχει υλικό στα χέρια του; Με το τίποτα, μάχεται να πάρει βαθμούς.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : ¨Εχω την εντύπωση οτι κάνεις από τις πιο ισορροπημένες κριτικές. Ούτε εγώ που ήμουν εκεί καλεσμένος, ούτε και κάποιος άλλος θα μπορούσε να είναι πιο ψύχραιμος. Θεωρώ οτι δεν ήσουν στο γήπεδο αλλά κι ότι είσαι παρατηρητής εκ του μακρόθεν. Στο γήοεδο, δεν μπορείς να φανταστείς τι φανατισμός υπήρχε και τι ένταση επικρατούσε, που μόνο Ουρουγουανοί θα τα βγάζανε πέρα.
    Πράγματι, το ΓΤΠ, είναι απόλυτο, εφόσον ο Μελισσανίδης δεν ασχολείται. Και δεν ξέρω κι αν θα ασχοληθεί, δείχνοντας την δυναμική της ΑΕΚ, απλά και μόνο με φαντάσματα.
    Κλεό, δεν υπάρχει και φυσικά δεν υπάρχει μπάτζετ. Όσοι είναι ελεύθεροι κι όσοι θέλουν να πάρουν μαύρα. ΕΛΛΑΣ.

  14. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Εγώ ρε συ Στήβεν σε διαβάζω και δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα: γιατί ήσουν κατά της ομάδας του 2004. Με ποια κριτήρια, δηλαδή.

    Δηλαδή, δε νομίζω ότι γίνεται σύγκριση σε επίπεδο ποιότητας παικτών μεταξύ τότε και σήμερα (παρότι εμείς την ΑΕΚ δεν την είχαμε πάρει με “ζερό” χρέη, αλλά με καμιά εικοσαριά εκατομμύρια μετά το 44), σε επίπεδο προπονητή, και προφανώς και σε επίπεδο αποτελεσμάτων (είχε κερδίσει και τη Μίλαν στο κάτω-κάτω η ΑΕΚ τότε). Να μη μιλήσουμε για κινητοποίηση κόσμου, πωλήσεις διαρκείας κλπ.

    Ο μόνος λόγος για τον οποίο θεωρώ ότι μπορεί κάποιος να ήταν κατά εκείνης της προσπάθειας, ήταν γιατί εμείς δεν ήμαστε αρκετά «μάγκες», «άντρες» «αγρίμια» ή «αλήτες» για να διαλύσουμε την παράγκα. Και χρειαζόταν ένας τίγρης. Ως άποψη, σεβαστή.

    Εάν ισχύει αυτό, πώς κρίνεις τη σημερινή διοίκηση για την αντίδρασή της στην πριονοκορδέλα που περνάνε την ΑΕΚ τα κοράκια σήμερα; Ή δίνεις πίστωση χρόνου στη διοίκηση αυτή πέραν της τριετίας που κλείνει φέτος; Να θυμίσω βέβαια ότι η προσπάθεια του 2004 είχε διάρκεια μόλις τεσσεράμισι ετών κι ότι κουβάλαγε (και πλήρωνε) αμαρτίες του παρελθόντος. Δεν είδα κάποια πίστωση χρόνου τότε.

    Να ξεκαθαρίσω επίσης ότι, προσωπικά, χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Μελισσανίδης δε βγάζει κλαψιάρικες, τάχαμου καταγγελτικές, ανακοινώσεις κι ότι δεν έχουμε φαινόμενα τύπου Μπάκα (για τον ξυλοδαρμό του οποίου ΔΕΝ ευθύνεται ο Μελισσανίδης, είναι βέβαιο αυτό, περισσότερα over ouzo). Δε μέμφομαι, δηλαδή, τη διοίκηση για τη στάση που έχει στο θέμα της διαιτησίας, την οποία και θεωρώ τη μόνη λογική (ανεξαρτήτως του αν προέρχεται η αντίδρασή αυτή από μια διοίκηση την οποία εγώ δεν «πάω», τα καλά πρέπει να τα επικροτούμε, απ’ όπου κι αν προέρχονται). Αναρωτιέμαι, όμως, εσύ πώς τη δέχεσαι.

  15. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Το βασανίζουμε πολύ.Αυτή η στάνη αυτό το γάλα παράγει.Είτε ο βοσκός είναι ο σερ Άλεξ,είτε ο Γκουαρντιόλα η οποιοσδήποτε κανονικός προπονητής ,όπως προσωπικά βλέπω ότι είναι ο κογιότης.
    Εν αναμονή του Γενουαρίου λοιπόν…και έως τότε …υπομονή…γιατί το…άλλο θέλει ΚΑΙ κυνήγι…
    Μετά τις 15/1…ανελέητοι..ΟΛΟΙ…
    @ snitch:αισθητή η απουσία.
    Υγεία σε όλους.Υπάρχουν και πιο σημαντικά από τον …Άρθρο…και το βδέλα…

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργος Κιντής : Γιώργο μου, αφού τα έχουμε πει. Θα ήμουν στο γήπεδο και τότε, αν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΔΕΝ ήταν ο κοντός. Από την στιγμή που τον επιλέξατε για μπροστινό, ήμουν σίγουρος για την αποτυχία του πλάνου.
    Τώρα, για σήμερα, ποιός είπε οτι ο Μελισσανίδης έχει από εμένα πίστωση χρόνου; Συνέχεια διαμαρτύρομαι. Ποιά θα είναι η συνέχεια; Η πλήρης ανατροπή όσων βλέπεις τώρα. Θα έρθουν τα πάνω κάτω. Γι’ αυτό και υπομένω άλλη μια χαμένη χρονιά. Αυτό βλέπω τώρα κι αυτό δεν έβλεπα τότε.

  17. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    @Στήβεν
    Μα αυτό προσπαθώ να καταλάβω, τι είχε (ή δεν είχε) ο “κοντός” που δεν έχει (ή έχει) η σημερινή διοίκηση, ώστε στον μεν πρώτο να μη δίνεις ούτε μέρα πίστωση χρόνου (παρότι δεν είχε ούτε μέρα παραγοντικής εμπειρίας, ώστε να έχεις κάπου να βασίσεις την πρόβλεψή σου κι ενώ κουβαλούσε και τις αμαρτίες του παρελθόντος) ενώ στη σημερινή διοίκηση δίνεις (ήδη) τετραετή πίστωση χρόνου, παρότι έχει τεράστια παραγοντική εμπειρία (κάποια μέλη της και τεσσάρων δεκαετιών, όπως ο Νίκος Στράτος), ανέλαβε την ΑΕΚ με «ζερό» χρέη, και επί δύο χρόνια δεν είχε και αγωνιστική πίεση; Δηλαδή, συνήθως στον άπειρο δε δίνουμε πίστωση χρόνου;
    Εξάλλου, σε πολλά πράγματα και οι εξαγγελίες και η πρακτική και των δύο διοικήσεων είναι ίδιες: και οι δύο προέβησαν σε εξαγγελίες για νεανική και ελληνική ομάδα, για να ακολουθήσουν εν συνεχεία αθρόες μετεγγραφές ξένων (η χθεσινή ενδεκάδα είχε τρεις μόνο Έλληνες, έναντι εννιά του Πανιωνίου). Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Μελισσανίδης, σε αντίθεση με τον Ντέμη (και ορθώς κατά τη γνώμη μου), δεν τίναξε το μπάτζετ στον αέρα—πράγμα για το οποίο όμως εσύ εγκαλείς το Μελισσανίδη.
    Τέλος, τι σε κάνει να νομίζεις ότι, ενώ (προφανώς) δεν ήρθαν τα «πάνω κάτω» τρία χρόνια τώρα, θα έρθουν την επόμενη χρονιά; Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να γίνει κι αυτό (κατά τη γνώμη μου ο Μαρινάκης είναι στην έξοδο, ανεξαρτήτως αν αυτός που πιθανολογώ ότι έρχεται είναι ακόμη ισχυρότερος—αλήθεια, εσύ ποιος πιστεύεις ότι τον «καθάρισε» το Μαρινάκη, η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη;) και, ειλικρινά, δεν έχω άποψη, απλά θα ήθελα να καταλάβω που βασίζεις την πεποίθησή σου αυτή.

  18. Ο/Η conpater λέει:

    Αν μου επιτρεπει το ” διδυμο” ,θα ηθελα να κανω μια παρεμβαση-σχολιο προς τον Κιντη….Δημητρη χαθηκες, βουτυρο στο ψωμι ειναι αυτα….

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργο Κιντή : Mα ακριβώς γι’ αυτά που λες. Καμία παραγοντική εμπειρία, καμία γνώση για διοίκηση εταιρείας και φυσικά μυαλό ποδοσφαιριστού, που όλοι ξέρουμε πόση διαφορά έχει από ένα κουκούτσι αβοκάντο. Γνωρίζοντας επίσης τον χαρακτήρα του ατόμου εκ πληροφοριών που δεν αμφισβήτησα τότε, ήμουν σίγουρος.
    Τώρα εδώ έχουμε τον Αλέξη, ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στον χώρο. Επίσης γνωρίζω το πλάνο πώς προχωράει και όλον τον σχεδιασμό. Μιλάω για από εδώ και πέρα, αφού τα μέχρι τώρα ήταν απογοήτευση αφού είχε παραδοθεί στον Μπάγιεβιτς η ιστορία λόγω μαλακίας του Μελισσανίδη. Τώρα μπορούμε να μιλάμε για άλλα.
    θα ήθελα να προσθέσω οτι ποτέ δεν ζήτησα να εκτιναχτεί το budget. Απλά μίλαγα για κανονικό προπονητή, νομίζω υπάρχει τώρα, κι ένα σέντερ φορ ελεύθερο τύπου Βέλλιου, Μάντζιου , Γιάννου. Για τους παίκτες που πήρανε φυσικά δεν είχα άποψη, ρίσκα είναι αυτά ακόμα και τον Φαν Μπάστεν να πάρεις. Επίσης μίλαγα για αποχωρήσεις που θα γίνουν τώρα ( 5 + Πίου ), που μόνο από τα συμβόλαια τους, θα είχαμε άλλους δυό παίκτες του άξονα.
    Ο Μελισσανίδης προσπαθεί να διορθώσει, ο Ντέμης πήγαινε αδιόρθωτα. Αυτά είδα κι αυτά βλέπω.

  20. Ο/Η conpater λέει:

    Κυριε Κιντη,ερωτηση κανω κι αν θελετε δινεται μια απαντηση…. Βλεπω μια μεγαλη πρεμουρα για τον κοντο εγω και καιρο.Εισαστε τοσο ευχαριστημενος απο την διακυβερνηση του πλοιου απο αυτον,που τον αναπολειται κιολας? Εκ του αποτελεσματος,και των δυο συγκρινομενων κατα το παρελθον,ποιον κρινετε εσεις σαν πετυχημενο.? Γιατι αν δεν τρελαθουμε τωρα,μαλλον θα την γλυτωσουμε εσαει ! Ειδα την ΑΕΚ χθες με τον Πανιωνιο,και ηταν να μασας και να φτυνεις. Οπως και σε αλλα παιχνιδια,που βλαστημησα την ωρα και την στιγμη που καθομουν και εβλεπα αυτο το ΠΡΑΜΑ…Ομως ειναι ΑΕΚ κυριε Κιντη,και για μενα μετραει και η προσπαθεια προς το επιθυμητο αποτελεσμα. Στο ” γεμισμα” της λιμνης το 2004,στο ντερμπυ με τον γαυρο ημουν αγκαλια με τον γιο μου που ηταν 3 χρονων,στην θυρα 7. Γιατι λεγαμε,αντε να στηριξουμε την προσπαθεια.Μετα το πουλημα της original και του αλλου του απλυτου που το παιζει βουλευτης προς τον Μελισσανιδη,ξεκινησατε το εγχειρημα,με την γνωστη καταληξη,Ξεχασα,εσεις δεν ησασταν μεχρι το τελος,ουτε ο κοντος,ουτε ο Νοτιας,με τον Βαλασσοπουλο να κανει το ασπρο – μαυρο.ΠΑΡΑΤΗΣΑΤΕ την ομαδα οταν ειδατε οτι το καραβι πηγαινε καρφι για τα βραχια στο Μελαγκαβι…. Με χρεη που δεν δικαιολογουνταν με τιποτα. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΚΙΝΤΗ ? Αυτη την απορια θα μου την λυσετε? Εκτος κι αν η απαξιωση στο να απαντατε σε ΣΑΦΗ ερωτηματα,υπαγεται στην θεωρια της διπλωματιας πως δεν συνομιλουμε με αγνωστους…..

  21. Ο/Η netrino λέει:

    Να ρωτησω κατι Στηβεν επειδη εισαι επιχειρηματιας και μιλας κιολας για στελεχβση της εταιριας με ο,τι καλυτερο υπαρχει
    Ποιο ειναι το μπιζνες πλαν της εταιριας? Γιατι πριν λιγο καιρο ξεραμε πως υπαρχει εινας στοχος να στηριχτει σε ελληνες ποδοσφαιριστες και σε καποιο ευλογο χρονικο διαστημα να γινει ανταγωνιστικη.
    Εγω ξερω πως αν κατα διαρκεια της επενδυσης τροποποιηθει το πλανο σου ουτε ΕΣΠΑ πια δεν παιρνεις.
    Λοιπον εδω γραφουμε ατομα που εχουμε καποιες γνωσεις οπως ειχες γραψει κ συ ασκουμε ελιτιστικη αντιπολιτευση, ενα απεραντο μηδενικο εχει γινει μεχρι τωρα και την απαντηση τη δινει ο κοσμος με τη προσελευση. Παμε παρακατω και βρες επιχειρηματα για να στηριξεις τις τωρινες επιλογες. Φιλικά

  22. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    @conpater

    Πρώτον, αγαπητέ φίλε, ο τελευταίος που μπορεί να κατηγορηθεί ως «ντεμικός» είμαι εγώ. Δε μιλάμε εδώ και πολλά χρόνια, δεν προβλέπεται να ξαναμιλήσουμε κι ο μόνος που έθεσε συγκεκριμένα ερωτήματα ενώπιον του εισαγγελέα για την περίοδο (και) Νικολαΐδη είμαι εγώ. Άλλοι τον συναντούσαν επανειλημμένα στα γραφεία τους στον Πειραιά, άλλοι τον καλούσαν στις παρουσιάσεις τους για το γήπεδο κι άλλοι (γκούχου-γκούχου) παρίσταντο σ’ αυτές τις παρουσιάσεις μαζί με τον Ντέμη.

    Επίσης, εγώ φίλε μου παραιτήθηκα τον Απρίλιο του 2005, όταν κανείς μα κανείς (επίτρεψέ μου, εκτός από μένα) δεν έβλεπε το καράβι να βουλιάζει. Δεν υπήρχε Μελισσανίδης το 2005, πουθενά. Το 2005, αγαπητέ φίλε, η ΑΕΚ είχε μηδέν νέα χρέη και τα παλιά είχαν μειωθεί κατά 90%—χάρη σε κάποιο άρθρο 44 που, αν έχεις ακούσει, το σκέφτηκα και το εφάρμοσα εγώ. Κι αν έχεις στοιχεία για το αντίθετο, εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε.

    Επανήλθα για λίγες εβδομάδες το 2008, πρόσφερα την ΑΕΚ στο Μελισσανίδη στο πιάτο για ένα ευρώ (με μόλις 12 εκ. άνοιγμα) και δεν τη δέχθηκε, ζήτησα από τους μετόχους να καλύψουν το άνοιγμα, δεν το έκαναν κι αποχώρησα.

    Τι εννοείς με το «Μετα το πουλημα της original και του αλλου του απλυτου που το παιζει βουλευτης προς τον Μελισσανιδη,ξεκινησατε το εγχειρημα,με την γνωστη καταληξη» δεν ξέρω. Δεν ξέρω σε ποια στιγμή αναφέρεσαι (υποθέτω στη συνέλευση της Ερασιτεχνικής 30 Μαΐου 2005, όταν εγώ είχα ήδη παραιτηθεί πάνω από ένα μήνα πριν. Τίποτε δεν ξεκίνησα τότε, λοιπόν, τουλάχιστον εγώ. Αν έχεις κι άλλα σαφή ερωτήματα, εδώ είμαστε να τα πούμε.

    @Στήβεν

    Μιλάς για «μυαλό ποδοσφαιριστού, που όλοι ξέρουμε πόση διαφορά έχει από ένα κουκούτσι αβοκάντο». Όχι ρε συ Στήβεν, μπορεί να έχω κι εγώ μυαλό που δεν έχει καμία διαφορά από ένα κουκούτσι αβοκάντο (κι ας πήγα στο Yale) αλλά αυτό που λες δεν το ξέρω.

    Οπότε για να καταλάβω: Ο Μουρίνιο είναι χαζός, έτσι; Κι ο Βενγκέρ; Κι ο Μπεκενμπάουερ; Κι ο Αντσελότι; Κι ο Λίππι; Κι ο Σόκρατες με το διδακτορικό στη φιλοσοφία; Ο Λάμπαρντ που έχει IQ 150 και 12 GSCEs, όλα με Α ή Α* (συμπεριλαμβανομένων των Λατινικών); Ο Κλοπ; Ο…Πογιέτ;

    Αν σε ενδιαφέρει επιστημονικά το θέμα επίσης, υπάρχει μια μελέτη του Karolinska Institute που λέει ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ιδιαίτερα έξυπνοι και μάλιστα στο πιο έξυπνο 2% του πληθυσμού. Περισσότερα εδώ http://www.wired.com/2012/04/soccer-cognitive-functions/ Το να λες κάτι τέτοιο για μια ολόκληρη κατηγορία ανθρώπων είναι, πέρα από λάθος, χυδαίο και ρατσιστικό.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Αγαπητέ, ξέρεις τι θα πει Μελισσανίδης; Πάντως επιχειρηματίας δεν είναι για να με ρωτάς για plans. Τα ίδια που λες τα γράφω κάθε μέρα σχεδόν αλλά ακόμα και σήμερα, σε σχόλια παραπάνω. Ξέρεις, δεν αρκούν οι γνώσεις αλλά και το ένστικτο και η μύτη και η πρόβλεψη. Δεν σε έχω καλύψει μέχρι τώρα; Αν όχι, κακώς με τιμάς με την παρουσία σου.
    Τα ¨Ελληνες υπαλλήλους, είναι για τον πούτσο. Υποθέτω συμφωνείς. Ο κόσμος είναι επίσης για τον πούτσο, αφού μιλάς για Έλληνες πελάτες της καφετέριας. Μπορεί να μην έχω επιχειρήματα, αλλά αυτό που βλέπω είναι αυτό που λέω. Δικαίωμα σου να διαφωνείς. Πάντως αυτά που είπα στον Γιώργο, αυτά είναι που πιστεύω. Χωρίς καμία διάθεση να παρασύρω κάποιον κάπου, υπέρ ή εναντίον κάποιας γνώμης. Αν αφήσεις λίγο χρόνο, μιλώντας πάντα όπως θέλεις, θα πάρεις τις απαντήσεις. Πάντως δεν είμαι εύκολο καρύδι και σπανίως κάνω λάθος.

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργο Κιντή : Γιώργο μου, πες μου έναν ποδοσφαιριστή, ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΝ, που έχει πάει στο Yale. Κρίμα στα πλαίσια μιας άθλιας κοινωνικής συμβίωσης, να ευτελίζεις τον εαυτό σου, το μυαλό σου και την ανωτερότητα σου. Από αυτό μπορώ να σου πω οτι πάσχει ολόκληρη η χώρα και γι΄αυτό την διοικεί ο Τσίπρας.
    Μουρίνιο, δεν ήταν ποδοσφαιριστής, Βενγκέρ, δεν τον θυμάμαι καν, ο Σόκρατες δεν έγινε προπονητής αλλά δεν θέλω να μιλήσω για τα πάθη που τον φάγανε, ο Μπεκενμπάουερ μια χαρά τα πάει με την δικαιοσύνη, και και και. Από όλους τους ποδοσφαιριστές, βρήκες διακόσιους και φτειάχνεις επιχείρήματα; Εγώ λοιπόν έχω κανά δισεκατομμύριο που ταιριάζουν στο επιχείρημα μου. Κι άρα φτειάχνω κανόνα με αυτό που υπάρχει και άμα θέλεις παίρνω και τους δικούς σου και κάνω εξαιρέσεις.
    Το επιστημονικό θα το κοιτάξω, αλλά σου επιβεβαιώνω οτι είμαι ΚΑΙ χυδαίος όταν πρέπει, αλλά σίγουρα είμαι ΚΑΙ ρατσιστής. Σαν αυτοδημιούργητος, σαν μόρφωση, σαν αγώνα για την επιβίωση αλλά και για το μετά ευ ζην, και σαν εμπειρία σε ό,τι περνάμε. Και θα με σεβαστούν όλοι αφού είναι της μόδας η διαφορετικότητα. Αλλά κι αν δεν με σεβαστούν, κατανοείς τι θα έλεγα μετά.

  25. Ο/Η conpater λέει:

    Αφου λοιπον κυριε Κιντη,ησασταν αντιΝτεμικος,και αφου παραιτηθηκατε του ” εγχειρηματος” μετα το,πραγματι,πετυχημενο αποτελεσμα με το 44,γιατι δεν βγηκατε να βγαλετε φορα παρτιδα ολα τα απλυτα στην φορα? Και τελος παντων,ΤΩΡΑ,τι ακριβως ζητατε ? Να διευκρινισω κατι. Δεν εχω την παραμικρη διαθεση να εμπλακω σε μια ατερμονη συζητηση που ξεφευγει απο τα οσα αφορουν την ΑΕΚ. Τα περι πανεπιστημιακης μορφωσης των ποδοσφαιριστων με αφηνουν παγερα αδιαφορο. Αν καποτε αποφασιστει πως ποδοσφαιρο,τουλαχιστον στην super leage, θα παιζουν ΜΟΝΟ οσοι εχουν πτυχιο,η απολυτηριο Λυκειου,τοτε θα μιλαμε για πρωταθλημα το ΠΟΛΥ 3 ΟΜΑΔΩΝ. !!!!! Μακαρι να γινομασταν ΝΒΑ….. Στα δικα μας λοιπον, με τον προτερο βιο του Ντεμη και του Μελισσανιδη,προτιμω του δευτερου.Επαναλαμβανω,μεταξυ των δυο. Εσεις βλεπετε να υπαρχει καποιος αλλος αυτη την στιγμη ? Δειξτε τον μου….Στον Ολυμπιακο ευτυχησαν να υπαρχει ο Κοκκαλης,ενας grand διαπλεκομενος με τις κυβερνησεις.Μετα ο Μαρινακης,που συνεχισε στον ιδιο μπουσουλα…. ΕΜΕΙΣ ? ΣΚΑΤΑ ειχαμε…. Μαζευτηκαν 5-6 νοματαιοι,και ειδαμε που κατεληξαν. Ο ενας κρυβοταν απο τον αλλον,και ολοι μαζι απο την ΑΕΚ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σας,πως θα ηταν δυνατο αλλωστε,αλλα οταν ειδατε,ακουσατε,και παραιτηθηκατε τοτε,θα επρεπε να απλωσετε την μπουγαδα στο μπαλκονι να την δει ο κοσμος. Στο τωρα,δεν λεω πως ο Μελισσαν τα κανει καλα, Το αντιθετο μαλιστα,αλλα αλλες οι εποχες οι τοτε αλλες οι τωρα, Και στο κατω-κατω της γραφης,κοντος ψαλμος αλληλουια…Και η υπομονη εχει ορια,και το πρωταθλημα τελειωνει σε 5 μηνες.Εκει θα δουμε τελικα τι εκαμε κι αυτος.Εσας ομως γιατι τρωγεστε με τα ρουχα σας

  26. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Καλημέρα Steven, είχες γράψει μετά το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ σε σχόλιο ότι ο επομένος ιδιοκτήτης του γαύρου είναι πολύ δυνατός σε σχέση με το χάπια. Συγκεκριμένα είχες πει: “Αν έρθει όμως ο άλλος που ξέρω οτι παίζει, τελείωσαν όλα διότι απλά ο άνθρωπος δεν παίζεται σε όλα τα επίπεδα : Μόρφωση, κοινωνικός πολιτισμός και άπειρα λεφτά. Κανείς δεν μπορεί να ατιπαρατάξει τίποτα, ούτε καν ο Αμπράμοβιτς και δεν κάνω καμία πλάκα. Όνομα δεν μπορώ να πω αλλά αν πάρεις τη λίστα των σουιτών στο τηγάνι, θα τον βρεις. Επίσης, δεν έχει επιχειρήσεις στην Ελλάδα.”

    Μήπως αυτός που λες είναι ρωσοπόντιος με αρχικά Φ.Κ? Μπορείς να δώσεις κανά άλλο στοιχείο?

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης : Έχεις πάθει εμμονή με αυτόν. Λοιπόν φίλε μου, δεν είναι αυτός που λες. Είναι Έλληνας, δεν ζει εδώ, είναι βέρος γάβρος, καθαρότατος και τιμιότατος, που θεωρώ οτι δεν θα έρθει τελικά. Φυσικά΄θεωρεί οτι τα κουνούπια Κόκαλη, Μαρινάκη αλλά και τον δικό μας , και τον Ιβάν και τον Αλαφούζο, οτι πρέπει να εξοστρακισθούν όχι μόνο από το ποδόσφαιρο αλλά και από την χώρα.

  28. Ο/Η ΜΌΝΟ ΑΕΚ ΡΕ..... λέει:

    Τον Ιούνη του 2014 ο Μελισσανίδης απέκτησε τον τίτλο του Άρχοντα Κουροπαλάτη (αξίωμα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας που συνδεόταν με την φροντίδα του παλατιού και γρήγορα άρχισε ν’ απονέμεται σε μέλη της Αυτοκρατορικής Οικογένειας και ιδίως στον προοριζόμενο Διάδοχο). Κατά μια έννοια ο Κουροπαλάτης (από τη στιγμή που το αξίωμα αυτό το λάμβανε μέλος της Αυτοκρατορικής Οικογένειας) ήταν ο «τοποτηρητής» του Αυτοκράτορα. Ως τέτοιος είχε περιορισμένες αρμοδιότητες και αυτονομία και στην ουσία φρόντιζε να καλύπτει τα νώτα του Αυτοκράτορα (εκτός αν τον υπέβλεπε). Ελπίζουμε ειλικρινά ο Μελισσανίδης να είναι Κουροπαλάτης μόνο του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και όχι Α.Ε.Κ. γιατί στην δεύτερη περίπτωση αυτό θα σήμαινε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά απ’ αυτόν, ενώ έτσι θα εξηγούνταν και η μέχρι τώρα στάση του.
    Τι γνωρίζεις για αυτό φίλε, και ποιανού μπροστινος?

  29. Ο/Η ΜΌΝΟ ΑΕΚ ΡΕ..... λέει:

    Από το ΑΕΚWATCH είναι το άρθρο.

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…: ;Έχω σχεδόν την βεβαιότητα οτι δεν με ρωτάς κάτι.

  31. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ...... λέει:

    ΜΠΑ, ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ……….ΧΑΧΑΧΑ

  32. Ο/Η Savvi λέει:

    Δίκιο έχεις Στίβεν αλλά είναι κάποια παιχνίδια που για τον χ ψ λόγο σαν οπαδός θες να τα κερδίσεις είτε έχουν βαθμολογική σημασία είτε όχι. Δεν μίλησα για παράγκα γιατί πολύ απλά την ομάδα μας την ξέρουμε όπως και οι αντίπαλοι μας και θεωρώ βέβαιο ότι στην πορεία θα χάσουμε και άλλους τέτοιους βαθμούς άρα ποιός ο λόγος; Ανικανότητα, βλακεία ή σαδισμός;

    Αγωνιστικά τώρα ότι λες εσύ και όλος ο κόσμος η ΑΕΚ θέλει 4 παίκτες: έναν αμυντικό, 2 εξτρέμ και ένα φουνταριστό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι με 4 θα τα σαρώσουμε όλα. Απλός θα έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα για του χρόνου. Αφού επιμένεις ότι θα γίνουν οι σωστές κινήσεις τότε η ΑΕΚ δεν έχει να φοβάται τίποτα είτε είναι ο Β.Μ. είτε κάποιος άλλος. Γιατί στην τελική ο καθρέπτης είναι το γήπεδο.

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : Φυσικά ο καθρέφτης είναι πάντα το γήπεδο, αλλά όχι στην Ελλάδα. Εδώ υπάρχουν δυό blocks ομάδων, και μια διαιτησία που είναι μονομερής. Που σε εκθέτει ακόμα και στο γήπεδο σου με την Καλλονή, χώρια την γνωστή ευκολία των σφυριγμάτων που παίρνει ο χάπιας. Πριν το γήπεδο λοιπόν, πρέπει να φαγωθεί άλλος.

  34. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Αν οι τεσσερεις σε αυτες τις θεσεις ειναι παικτουρες και οχι τιποτα λιμα θα το σωναμε (οτι μπορει να σωθει τουλαχιστον), ομως με τον γατουλη που κανει ψωνια απο τα πανερια αμφιβαλω…..

  35. Ο/Η digeo21 λέει:

    Προς ενημέρωση σας, στο site της παε έχει ανέβει ο πρώτος ισολογισμος… Βέβαια σε κανένα site δεν είπανε τίποτα μην τυχόν και φανεί ότι ακόμα και στη β εθνική δεν βγάλαμε κέρδος…επίσης παρατήρησα στις παρατηρήσεις ότι ήδη ξεκίνησε ο δανεισμός….