Είμαστε όλοι ΑΕΚ;

Επειδή νοιώθω πως ένα κομμάτι του κειμένου του “Snitch” περιλαμβάνει και εμένα-το δίχως άλλο-αναφερόμενος στην ορθή συμπεριφορά του πελάτου έναντι του μαγαζάτορος, και στο δικάιωμα ή μη έκφρασης γνώμης έχω να πω πως ο καθένας το βλέπει από την δική του πλευρά. Εκείνος το βλέπει έτσι, ένας άλλος διαφορετικά,εγώ διαφορετικά επίσης.

Δεν θεωρώ όμως θετικό,το ότι γίνονται συστάσεις για το πως θα πρεπει να συμπεριφέρεται δημόσια ο κάθε δυσαρεστημένος ή ευχαρηστημένος πελάτης απέναντι στο μαγαζί που μπάινει, ή δεν μπαίνει.
Οπως ποτέ δεν θα συστήσω σε κανέναν να κατηγορεί τον Μελισσανίδη, ή τον Μπάγεβιτς η τον θυρωρό των γραφείων. Ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει,αναγνωρίζοντας φυσικά το βάρος των συνεπιών των πράξεών του ή των λεγομένων του.

Αλλωστε γιατί είναι λογικό το να καθυβρίζεται ο Μπάγεβιτς ο “προδότης” ή το “κωλόπαιδο” ο Λυμπερόπουλος και παράλογο το να κριτικάρεται έστω και αιχμηρά ο Μήτσος από την Κοκκινιά; Δεν έχουν ψυχή οι δυο πρώτοι,εκ των οποίων ο πρώτος εξ αυτών τυγχάνει και αδερφικός φίλος του “εγγυητή” με τις σαγιονάρες; Εχει τον κώλο πίσω ο Μήτσος και δεν πρέπει να αναφερομαστε σε εκεινον; Να κάνουμε επιλεκτική εναπόθεση “κοσμητικών επιθέτων”;

Οπως επίσης ποτέ δεν θα θεωρήσω τον εαυτό μου “οδηγό” ορθής συμπεριφοράς και σωστής πελατειακής ή πολιτικής ή όποιας άλλης νοοτροπίας. Ούτε και θα δώσω ποτέ “manual” σωστού οπαδού και φιλάθλου-πελάτου.

Αφού πιστευω πως φταίει ο πρώτος τη τάξει στην διοίκηση-εφόσον αυτός παίρνει τις αποφάσεις,αρα και εκεινος είναι υπεύθυνος για τις όποιες αστοχίες ή και παραλήψεις,θεωρώ πως με εκείνον πρέπει να “ασχοληθώ” περισσότερο. Φυσικά οι όποιοι προσωπικοί χαρακτηρισμοί βαράινουν εμένα τον ίδιο και δεν θεωρώ πως “συστεγάζεται” κάτω από αυτές και οποιοσδήποτε άλλος, μονο και μόνο επείδη βρίσκεται στον ίδιο ιστοχώρο,αυτόν εδώ. Ο καθένας,κατά βάση γράφει για τον εαυτό του. Για δικούς του λόγους δηλαδή.

Οπως και ο καθένας κάνει διαφορετική διαβάθμηση ευθυνών. Αλλος ας πούμε θεωρεί περισσότερο υπέυθυνο τον Μπάγεβιτς. Αλλος τον προπονητή. Αλλον τον Στράτο και τη Βιβή. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Επίσης,διαφωνώ με την άποψη πως μόνο ο (καλά) πληρώνων έχει γνώμη.Πιστεύω πως ο -περισσότερο-πληρώνων έχει έναν λόγο παραπάνω να έχει γνωμη.Αλλά αφάιρεση γνωμης λόγω μη αγοράς ικανοποιητικού αριθμού προιόντων από το μαγαζί ή μη αρκούσας συμμετοχής σε αυτό, δεν έχει ξανακουστεί. Ευτυχώς που κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην ελέυθερη αγορά της Δύσης,διαφορετικά δεν θα λεγόταν τέτοια,αλλά “οικονομία τύπου Κιμ Γιογκ Ουν”.

Ας πούμε, την εποχή που ο μακαριστός πλέον Ψωμιάδης κατέτρωγε τα πάντα στην ΠΑΕ και τα έβαζαν μαζί του “ενεργοί” και “ανενεργοί” ΑΕΚτζίδες,ήταν λάθος; Επρεπε να φωνασκούν και να διαμαρτύρονται μόνο όσοι πλήρωναν διαρκείας; Οι άλλοι έπρεπε να κάνουν μόκο;Να μετατρέπονταν ως σιωπηλοί συνένοχοι;

Δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει στο γήπεδο συχνά κάποιος για να έχει γνώμη και άποψη. Αμα ήταν έτσι,θα έπρεπε να έχει το δικάιωμα της γνώμης μονάχα το 3% του κόσμου της ΑΕΚ,αφού μάλλον το υπόλοιπο 97% δεν μπορούμε να πούμε πως δίνει το παρόν,δεδομένου πως είμεθα εντος Ελλάδος, καμιά 600αριά χιλιάδες,αλλά εντός ΟΑΚΑ καμιά δεκάδα χιλιάδες…

Οπως δεν χρειάζεται να διαβάσεις όλα τα βιβλία κάποιου συγγραφέα για να αποκτήσεις άποψη για αυτόν.
Οπως φυσικά,δεν χρειάζεται να αγοράσεις πίνακες του Βαγκ-Γκογκ για να αποκτήσεις δικαίωμα έκφρασης γνωμης για την καλλιτεχνική του αξία ή μη.

Αλλωστε και η αγορά του πιάτου της Nova ή του ΟΤΕtv αύριο,δεν είναι συνδρομή;Τα όποια εκατομμύρια τσεπώνει η ΠΑΕ κάθε χρόνο από τηλεοπτικά,δεν είναι λεφτά; Τί είναι; Κουμπιά; Τι να κάνουν οι άμοιροι συνδρομητές; Να κοιτάνε,να σιωπούν και να μη βγάζουν άχνα,αφού δεν αγοράζουν μπρελοκάκια,κούπες και καραγκιοζάκια από την μπουτικ της ΑΕΚ; Να βγάλουν διαρκείας στην Ρ2 για να αποκτήσουν “ισχυρότερο” δικάιωμα γνώμης;

Τα έσοδα από εισητήρια σε σχέση με αυτά των τηλεοπτικών και του ΟΠΑΠ,είναι σχεδόν ισόρροπα. Δηλαδή όσα δίνουν πάνω-κάτω οι παρόντες στο γήπεδο όλη τη χρονιά, άλλα τόσα προσφέρουν στο ταμείο της ΠΑΕ οι έχοντες συνδρομητικό, ή οι εισερχόμενοι στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. (οι χορηγίες στις ομάδες,είναι ανάλογες της δημοφιλίας τους). Η μάλλον είναι περισσότερα.

Και δημοφιλία θεωρείται η εν γένει “παρουσία” στον συνολικό πλυθησμό. Και όχι στις κερκίδες. Γιατί αν μετράγαμε μόνο την γηπεδική παρουσία και με βάση αυτήν να δινόταν τα ποσά των συμβολάιων για τηλεοπτικά και φανέλα,τότε ζήτημα είναι αν ξεπέρναγε τις 100 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.
Οι εποχές όπου οι ομάδες μέτραγαν αποκλειστικά και μόνον την δυναμική τους από τις εξέδρες,έχει παρέλθει οριστικά. Φυσικά οι γεμάτες κερκίδες έχουν την σημασία τους,αλλά στον γενικό τζίρο των ΠΑΕ (πολύ περισσότερο φυσικά των ανεπτυγμένων πρωταθλημάτων του εξωτερικού)αυτό δεν ξεπερνά το 30-40%.

Οι “πληκτρολογιάκιδες” και οι “καναπεδάτοι” προσφέρουν πολύ περισσότερα στον γενικό ισολογισμό της εταιρείας.
Είναι άδικο να μοιράζουμε “δικαιοχάρτια” και “συγχωροχάρτια”.
Η ΑΕΚ μας αφορά όλους,γιατί-εκτός από την τυπική πελατειακή σχέση που τώρα περιγράφουμε-υπάρχει και μια εκ παιδίώθεν σχέση ζωής με την φανέλα της,το έμβλημά της, τους “ήρωές” της κλπ. Τους οποίους αναπαριστούσαμε στα χωμάτινα και στις αλάνες όταν έιμασταν παιδιά. Και ανατριχιάζαμε με κάθε τι δικό της.

ΟΛΟΙ θεωρούμαστε ΑΕΚτζίδες,ανεξαρτήτως οικονομικού εκκαθαριστικού και κοινωνικής τάξης ή χιλιομετρικής απόστασης από το ΟΑΚΑ. Και ο πιο απομακρυσμένος έχει το αναφάιρετο δικάιωμα να θεωρεί πως προσβάλεται, ή πως πληγώνεται ή πως υπεριφανεύεται,ανάλογα με τα πεπραγμένα των ανθρώπων που την απαρτίζουν ως εταιρεία. Παίκτες και προσωπικό και πολύ περισσότερο τα μέλη του ΔΣ και ακόμα περισσότερο η κεφαλή αυτών, ο πρόεδρος κρινεται καθημερινά,συνεχώς και τις περισσότερες φορές και με υπερβολικό τρόπο. Αλλά επαναλαμβάνω, είναι αναφαίρετο δικάιωμα ΟΛΩΝ.

Το δικαίωμα στην κριτική των της ΑΕΚ,είναι αυτόκλητο. Δεν είναι AegeaN εδώ. Ούτε ESO PAPAS Ούτε Coca-Cola ούτε Γάλα Βλάχας. Που και εκεί ακόμα,δεκτή από την μεριά των διοικήσεων των εταιρειών-έστω και υποκριτικά-είναι η κριτική-άστοχη ή εύστοχη,των πελατών. Ακόμα και αυτών που δεν αγοράζουν από το προιόν. Γιατί πολύ απλά είναι εν δυνάμει μελλοντικοί πελάτες.
Πόσο μάλλον λοιπόν στην περίπτωση της ΑΕΚ έχουμε δικαίωμα όλοι να μιλάμε δημόσια για τα πρόσωπα που την απαρτίζουν κάθε φορά.
Η έκφραση γνώμης για τα πρόσωπα που κάθε φορά την εκπροσωπούν είναι καθολική. Είναι σχεδόν υποχρέωση μη σου πω.

Αν επαναπατριστεί κάποιος Ελληνας του εξωτερικού, και ξεκινήσει να κριτικάρει,να σχολιάζει,να λέει την γνωμη του για τα τεκτενόμενα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής,τι πρέπει να του πόύμε; “κάνε μοκο γιατί δεν έχεις πληρώσει τίποτα ως τώρα.Αμα πληρώσεις κάτι,δηλαδή από την επόμενη τετραετία,θα έχεις δικάιωμα ψήφου και γνώμης”;

Οι ΑΕΚτζίδες του εξωτερικού,δεν είναι σωστό να εκφέρουν απόψεις; Τι να κάνουν; Να παραγγείλουν διαρκείας και ας μη πατήσουν ποτέ στο γήπεδο,μόνο και μόνο για να μη θεωρούνται “τζάμπα μάγκες”;

Ο Μελισσανίδης μπαίνει στο γήπεδο 25 χρόνια δωρεάν. Και είμαι εγώ αυτός που πρέπει να πληρώσω κι άλλα,ώστε να αποκτήσω “κανονικό” δικαίωμα γνώμης και κριτικής,για να μιλήσω για τον επαγγελματία αεριτζή;
Μήπως να αγοράσω καμιά δεκαριά χιλιάδες μετοχές της ΠΑΕ,άλλες τόσες της “Δικέφαλος ΑΕ” για να μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τον “Στάλιν” της ΑΕΚ; H αν πάρω μετοχές της AegeaN θα ήταν ακόμα καλύτερα;
Ε,όχι. Θα λέω ότι θέλω.Αμα δεν γουστάρει ας πιεί ξύδι. Με αυτήν την σειρά πιστέυω πως διαχέονται οι ευθύνες,με αυτήν και κάνω την όποια κριτική. Αμα τον δυσαρεστεί,να δηλώσει πως δεν ασχολείται. Να πάει για ψάρεμα κατά μεσής της Μεσσογείου. Να κρυφτεί στο καταφύγιο. Ας κάνει ότι θέλει. Οσο είναι εκεί, θα ακούει-από όλους- τα καλά του και τα κακά του. Υποκειμενικά πάντα. Γιατί αντικειμενικός είναι μόνο ο ανύπαρκτος Θεός Γιαχβέ.

Ο καθένας μόνο για τον εαυτό του μπορεί να μιλήσει και να αποφανθεί τελικά για το αν μπορεί να “ασχολείται” ή όχι με την ΑΕΚ. Για το αν θα μιλά για αυτήν η όχι. Για το αν θα την συνδράμει ή όχι. Για το αν θα την παρακολουθεί ή όχι.Για το κατά πόσο θεωρεί τον εαυτό του “ενεργό” με την ΑΕΚ.
Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν δυναμόμετρα.
Αλλος μπορεί να βαρεθεί να ασχολείται. Αλλος όχι. Αλλος μπορεί και να τη βρίσκει κι όλας. Που να ξέρω.
Αλλά φιρμάνι για μη δικάιωμα γνώμης και δημόσιας εκδήλωσης δυσαρέσκιας ή ευαρέσκιας,είναι απαράδεκτο να υπάρχει.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

28 Responses to Είμαστε όλοι ΑΕΚ;

  1. Ο/Η Savvi λέει:

    Εγώ προσωπικά θα συμφωνήσω με τα όσα γράφεις όχι για το γεγονός ότι δεν είμαι κάτοικος Αθηνών αλλά γιατί τα επιχειρήματα που παραθέτεις είναι λογικά και τεκμηριωμένα. Τα κασκολάκια μου, τις φανελίτσες μου, τα σορτσάκια μου, τις κουπίτσες μου, τα μπρελοκάκια μου τα έχω!!! Το δικαίωμα της κριτικής ή της γνώμης το έχω; (δεν είναι ειρωνικά τα ερωτήματα)

    Από την άλλη όμως θα συμφωνήσω και με τον Snich εν μέρη. Ναι ο πελάτης που πληρώνει, βρέξει χιονίσει έχει πάντα ένα λόγο παραπάνω(για να πούμε και του στραβού το δίκιο τον ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ) γεγονός το οποίο το αναφέρεις στην ανάρτησης σου. Μπορεί οι ομάδες πλέων να είναι ΑΕ αλλά ο οπαδός όπως και ο φίλαθλος δεν νομίζω να το αντιλαμβάνεται έτσι.

    Δεν έχω καταλάβει πραγματικά η συζήτηση πως ήρθε σε αυτό το σημείο γιατί και στην τελική ούτε βάζελοι, ούτε γαύροι είμαστε.

    Διαβάζοντας τα σχόλια εδώ και καιρό γίνετε λόγος για Πογιετ και Δέλλα. Μάλιστα ένας φίλος ανέφερε και συγκεκριμένη επιχειρηματολογία για να αντικρούσει τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς και πολύ καλά έκανε δικαίωμα του. Δεν θα σταθώ όμως σε αυτό για το ποίος έχει δίκιο ή άδικο. Οι ελλείψεις του ρόστερ είναι εμφανείς. Τί είναι ποιό εύκολο; Να φέρεις 4 παίκτες που θα σου παίξουν με το καλημέρα ή να βρεις ένα καλό προπονητή; Γιατί μη γελιόμαστε δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να μην κάνει πατάτες ή να μην έχει εμμονές. Αν και αυτή η άποψη είναι εν μέρη σωστή γιατί παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο όπως, το πως δουλεύει με του παίκτες κτλ,κτλ,κτλ.

    Εγώ πιστεύω ότι το ψάρι βρομάει από το κεφάλι όπως και αρκετός κόσμος εδώ μέσα. Χωρίς να είμαι κατά του Μελισσανίδη (τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο) θεωρώ ότι είναι ο πρώτος που έχει ευθύνη. Αν και σε αυτή την περίπτωση έχει το άλλοθι ότι άλλα μπορεί να περίμενε και άλλα να βρήκε μπροστά του με αποτέλεσμα να την “πατήσει” τόσο επικοινωνιακά όσο και αγωνιστικά.

    Τέλος για να κλείσω θα συμφωνήσω με τον Snich όσον αφορά τον στόχο του καλού εισιτηρίου για το UEFA. Από την άλλη όμως θα διαφωνήσω για την κατάταξη. Κρίνοντας από τους άλλους κατσαπλιάδες που έχουμε για ανταγωνιστές και την ομάδα μας (η οποία δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη) η δεύτερη θέση αποτελεί μονόδρομο καθώς και επένδυση για τα play off. Χώρια όμως από όλα τα αρνητικά αυτή η ομάδα έχει ένα καλό. Από την αρχή της σεζόν σε γενικές γραμμές έχει την ίδια εκνευριστική απόδοση και όπως είπες σε παλαιότερο άρθρο δεν φτενέ οι παίκτες γιατί τόσο μπορούν.

    ΥΓ: Το ξέρω ότι τα έχω μπλέξει λίγο γιατί κάνω αναφορές σε δύο διαφορετικά άρθρα όπως και σε παλαιότερα ακόμα και σε σχόλια αναγνωστών. Το αντιλαμβάνομαι ως ανοικτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

  2. Ο/Η netrino λέει:

    Εγω εχω χασει μονο εναν εντος εδρα αγωνα φετος στο ΟΑΚΑ,εχω λοιπόν καθε διακαιωμα να ασκω κριτική παντα μέσα σε πολιτισμένα πλαισια.
    Δεν πηγαινω στα επισημα αλλά καλύτερα γιατι μπορώ να αντιλαμβάνομαι τη ψυχολογία του κόσμου.Δεν ευχαριστιεται μπαλα ο κοσμος επι Πογιετ και εχουμε δει κ 2 ηττες με μικρομεσαιες ομαδες. Τοσο απλά

  3. Ο/Η Χανουμης λέει:

    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον πίσσα ………ο κάθε ένας μπορεί να εκφράζει την άποψη του αλλα και την πρόταση του ελεύθερα πέρα απο το τη πληρώνει για την ΑΕΚ αλωςτε η καψούρα ΕΝΩΣΗ έρχεται και απο κληρονομικό δικαίωμα!!!!,με μια προϋπόθεση απαραβατη<> που στην συγκεκριμένη περίπτωση του …..πούπουλα χωρίς να τον γνωρίζω θεωρώ οτι δεν συμβαίνει αυτο.Ως προς τους στόχους της ομάδος που τους οριοθετηται μεταξύ δεύτερης και τρίτο τέταρτης ΕΛΕΟΣ Συντοφοι!!!!!αν σας έλεγε ο πισσοπουπουλας αλλα και οποιοςδηποτε πριν 2 χρόνια οτι με την τίγρη απο την Κοκκινιά θα τερματιζουμε δεύτερο τρίτοι για να παίρνουμε τα ευρώ πουλάκι σίγουρα θα του πετάξαμε γιαούρτι με πέτσα εκτός τις φακές!!!

  4. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλησπερα σε ολη την παρεα. Εχει μαλιασει η γλωσσα μας να το λεμε, εφοσον ο Μελισσανιδης δεν εχει διαθεση να βαλει φραγκο στην ΠΑΕ γιατι δεν μεσολαβει να βρεθει ενας αλλος επενδυτης που μπορει και θελει? Γιατι δεν εξηγησε απο την αρχη οτι την πρωτη χρονια δεν παμε για τιποτα και δεν θα μπουνε λεφτα και αντ αυτου αφησε το καλοκαιρι τους δημοσιογραφους να απλωνουνε παρανοικες προσδοκιες στον κοσμο (που συγκρουονταν με την πραγματικοτητα) και τους παικτες να βγαινουνε και να λενε για πρωταθλημα?Τις off the record δηλωσεις για πρωταθλημα απο την πρωτη χρονια στην Α και παιχταραδες του εκατομμυριου που βγαζανε στα πρωτοσελιδα γιατι δεν τα διεψευσε ως οφειλε αμα ηθελε να κρατησει καποια ψηγματα σοβαροτητας?Ειμαστε χυδαιοι που επειδη μας φλομωσαν ολοι μαζι στο ψεμα βγαινουμε και τον στολιζουμε τωρα?Οταν δεν σου ξηγιεται καποιος αρσενικα εσυ γιατι να το κανεις?

  5. Ο/Η Giannis λέει:

    Συμφωνω απολυτα με το κειμενο του The Snitch …Δεν ξερω αν αναφεροταν σε σενα αλλα φιλαρακι τα δικα σου κειμενα δεν ειναι κριτικη ουτε ο βαψομαλλιας ο βοθρογαβαθιωτης δεν θα εγραφε ολα αυτα που σερνεις εσυ στον Μελ…Και προσεχε δεν λεω να γραφεις τι προεδρα large εχουμε και ζητω ο προεδρος και να τα βλεπεις ολα ροδινα αλλα εσυ ρε φιλε εχεις περασει στο αλλο ακρο τερμα εμπαθεια λεμε…Επισης βλεπω οτι εδω στο site εχουν εισβαλει τελευταια και τα δελλακια που μετακομισαν απο το αεκ365 ελεος παιδια μας κουρασατε τραβατε στην χαλκηδονα να βλεπετε τον προπονηταρα τον Τραι ελεος βαρεθηκαμε με αυτο το θεμα μης μας τα πρηζετε αλλο

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “Savvi” αλλά και όλους: Επαναλαμβάνω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις: Δικαίωμα για “περισσότερη” γνώμη και “εντονότερη” διαμαρτυρία στα της ΑΕΚ,ασφαλώς και έχει κάποιος που πληρώνει 1000 και 2000 χιλιάρικα,εφόσον αναπόφευκτα, νοιώθει περισσότερο “ριγμένος” (κορόιδο δηλαδή) από κάποιον που την “βγάζει με ένα απλό εισητήριο, ή ακόμα “χειρότερα” με καποιον που “εξαργυρώνει” την σχέση του με την ΑΕΚ με την κατοχή ενός πιάτου συνδρομητικού. Διαβάθμηση,είναι λογικό να υπάρχει.
    Αλλά η απαγόρευση και το “μόκο”,είναι καταστάσεις άλλων εποχών. “Ζήτω ρε Παπαδόπουλε”.!

    Τωρα όσο αφορά στα προσωπικά σχόλια και τους επί προσωπικού χαρακτηρισμούς,αυτό είναι στην απόλυτη ευχέρεια του καθενός το να τις διαβάζει,το να τις εκφέρει ή ότι άλλο. Οπως και ο -κάθε-θιγόμενος μπορεί να πράξει κατά πως νομίζει.
    Πιστεύω πως οι “ικανοί” και πετυχημένοι άνθρωποι στη ζωή,”αξίζουν” και πρέπει να περιμένουν αυστηρότερη κριτική από όσους άλλους δεν βρίσκονται στο ίδιο κοινωνικό-πολιτικό-οικονομικό-επιχειρηματικό “status”.
    Γιατί είναι διαφορετικές και οι “απαιτήσεις”. Προσωπική μου γνώμη φυσικά αυτή.
    Αλλλος συμφωνεί,άλλος διαφωνεί.
    Δηλαδή πιστεύω πως δεν έχει νόημα να τα βάζει κανείς με τον Αδαμίδη, ή με τον Δημητρέλο,γνωρίζοντας τις περιορισμένες ικανότητες και δυνατότητές τους. Ουτε και έχει νόημα να τα “χώνει” στους προπονητές ή τους γυμναστές,εφ όσον και αυτοί επιλογές άλλων είναι.
    Κύρια ευθύνη έχει-σε κάθε εταιρεία-το Δ.Σ και κυρίως ο Πρόεδρος αυτού.

    Στην δε περίπτωση της ΑΕΚ,όταν λέμε “διοίκηση” και “Δ.Σ” εννοούμε ασφαλώς τον Μελισσανίδη. Δεν υπαρχει κάτι άλλο. Ο ενας μπροστά και οι άλλοι δίχως γνώμη και άποψη. Αρα,είναι ανόητο το να αναζητας ευθύνες στον…Στράτο.,στον Μπάγεβιτς,,στον καρδιολόγο προεδρευοντα της ΠΑΕ ή στον εκπρόσωπο τύπου.

    Και για να φτασουμε στο προκείμενο,-στο “ζουμί” της υπόθεσης δηλαδή. Στο αν πρέπει να μας πέφτει λόγος στο “μαγαζί” κάποιου ο οποίος βάζει όσα θέλει όπου θέλει και δεν πρέπει να μιλάμε.
    ΠΟΣΑ έχει βάλει ο συγκεκριμένος ώστε να μη μου πέφτει λόγος σε αυτά τα ποσά; ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.
    Ποσες μετοχές της εταιρείας έχει ο συγκεκριμένος ώστε να μη μου πέφτει λόγος για το πως θα τις “κατευθύνει” ; ΚΑΜΙΑ είναι η απάντηση. Περισσότερες μετοχές έχει ο Ανατωλιοτάκης η ο Τροχανάς,παρά ο Μελισσανίδης,σήμερα στην ΑΕΚ.
    Διαχειρίζεται λεφτά των “μόκο”. Των σιωπούντων. Των “δεν τους πέφτει λόγος”.Ολων ημών.
    Πολύ βολικό και πολύ γαμάτο! Αυτά κάνουν άλλωστε και οι πολιτικάντιδες. Ζουν με δικά σου λεφτα,διαχειρίζονται δικά σου λεφτα και όταν ζητήσεις το λόγο για κάτι,τότε λένε: “ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ;
    Βρε άντε γαμηθείτε.

    Οταν δημόσια ο ίδιος δηλώνει πως “δεν έχω σχέση θεσμική με την ΑΕΚ” (χεσμένος μη και πέσει σε καμία νομική λακούβα από κανέναν επιχειρηματικό εχθρό) και σαν τον απόστολο Πέτρο όπου σταθεί και όπου βρεθεί φωνάζει πως “δεν έω καμιά δουλειά με την ΑΕΚ,είμαι απλά ένας φίλος”,τότε γιατί και εγώ να μην τον αντιμετωπίζω σε αυτήν ακριβως την διάσταση στην οποία και ο ίδιος τοποθετεί τον εαυτό του: Δηλωνει “εγγυητής των χρηματων ΜΑΣ (και όχι “ΤΟΥ”) κατά την περιφορά του δίσκου της επαίτίας για να βρεθούν τα ποσά για τα λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ αλλά και για το γήπεδο.
    Οταν όμως είναι να αποδωθούν ευθύνες,ή να κερδίσουεμ χρόνο,τότε να βάζουμε μπροστά τα γνωστά “υποζύγια”: Τον Σερβο,τον κάθε “Δέλα”,τον Στράτο”,τον κάθε Μιλοβάνοβιτς,τον κάθε Ζηκο,τον κάθε Λυμπερόπουλο.
    Και από πίσω ο “μεγάλος” να απολαμβάνει την ασυλία και το απυρόβλητο.

    ΑΣφαλώς λοιπόν και εγώ όταν θα μπορέσω να πάρω διαρκείας των 1.500 ευρώ θα έχω πιο “ώριμο” “δικάιωμα” στην κριτική (την πολιτισμένη καλέ) αλλά και ο “εγγυητής”, όταν αποφασίσει να βάλει περισσότερα από ότι ο μέσος ΑΕΚτζής,τότε και εκείνος θα αποκτήσει το “‘ωριμο” δικάιωμα της “σιωπής” και του “μόκου” εκ μέρους μας.

    Οσο παριστάνει τον εγγυητή ΞΕΝΩΝ χρημάτων,όσο ο ίδιος δεν έχει αποκτήσει ΜΗΤΕ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ της εταιρείας της οποίας δηλώνει “κέρβερος” και όταν ξεκινήσει να “ποντάρει”,να επενδύει λεφτά δικά του ή κάποιων άλλων μεγαλοεπενδυτών τέλος πάντων,των οποίων θα δηλώνει πραγματικά εγγυητής και διασφαλιστής των χρημάτων τους (εκεί να δω πόσα απίδια βάζει ο σάκος),τότε,εντάξει. Τότε θα βγάλουμε το σκασμό.

    Μέχρι τότε όμως, μέχρι δηλαδή να διακινδυνευσει δικά του κονδύλια, μέχρι να δούμε το χρώμα των χρημάτων του,ο “τζάμπας”, ο “τσικιρικιτζής” Μελισσανίδης,να κάνει “μόκο” και βγάλει το “σκασμό” και να μη τριγυρνάει στα κανάλια σα τη Ελένη τη Λουκά,γιατί κινδυνευουμε να μετατραπούμε σε “Δελφινάριο”.
    Κάτσε μεγάλε στα τζάμπα επίσημα,άραξε και άσε εμας όλους να πληρώνουμε (αναλογικά πάντα,εντάξει) ώστε εσύ να κάνεις την πλάκα σου,ως αργόσχολος γέροντας.

    Οσο για το αν μπορώ, η αν πρέπει να τα πω από κοντά: Δηλαδή τι να κάνω; Να στήσω καρτέρι, να τον περιμένω στην έξοδο και να του πως καθώς θα απομακρύνεται ξυνοντας τα αρχίδια του: “ουυυυ ρε Μελισσανίδη,βάλε κανένα φράγκο ρεεε”.
    Αυτά που κοροιδεύουμε δηλαδή καθώς βλέπουμε στα ρεπορταζ των ειδήσεων τους γραφικούς που συνοδευουν τους επώνυμους περιμένοντας απλά να τους ρίξουν μια ματιά,να του σφίξουν το χέρι,ή να τον βρίσουν,μπας και αποκτήσουν και εκεινοι κάποια υπόσταση.
    Αλλη όρεξη δεν είχα. Σε οποιαδήποτε άλλη πέριπτωση,-σε ένα ούζο ας πούμε-σφαλώς και θα του πω ότι γράφω εδώ και δεν θα υπάρχξει ούτε πόντος παρά κάτω.
    Γιατί δηλαδή; Θα με κάνει “ντα” ή θα με αγριοκοιτάξει; Αυτά περνάνε στους υποτακτικούς και αυτούς που περιμένουν κάτι, ή όσους έχουν ήδη ευνοηθεί με οποιοδήποτε τρόπο από τον “μεγιστάνα”. Εμένα,ούτε με ταίζει,ούτε μου προσφέρει κάτι,ούτε περιμένω καμιά χάρη ή εξυπηρέτηση.
    Οπότε στ αρχίδια μου τι θα νοιώσει και τι θα κάνει.
    Οπως και στα δικά του φυσικά για το ποιος είμαι και τί λέω. Λογικόν.
    Τα αισθήματα είναι αμοιβάια.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Χρήστο : Έχω την εντύπωση οτι αυτό στο οποίο αναφέρονται οι διαφωνίες, είναι τα σχόλια στα κείμενα επί προσωπικού.

  8. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Steven: Αυτά τα παίρνω πάνω μου. Οποιος διαβάζει, μπορεί απλά να τα προσπερασει και να φτάσει στην ουσία-αν υπάρχει κάποια τέτοια- των λεγομένων μου,όσο αφορά στα της ΑΕΚ και ότι συμβάίνει τα τελευταία τρία χρόνια.
    Αν πάλι κάποιος θίγεται ή προσβάλεται αισθητικά, μπορεί να μη με διαβάζει για να μη “λερωθούν” τα μάτια του.

    Οταν “στολίζουμε” τον Μπάγεβιτς, ή τον Λυμπερόπουλο είναι καλά, αλλά όταν φτάνουμε στον εικονικό εγγυητή,υπάρχει πολιτισμικόν και αισθητικόν πρόβλημα;
    Ο Τσίπρας στη πυρά αλλά ο Σαμαράς ήταν καλούλης; Ο Προβόπουλος ή ο Στουρνάρας ήταν μια χαρά,αλλά ο Βαρουφάκης θα πρέπει να δέχεται λίβελους και ύβρεις με την οκά;

    Εδώ μέσα έχουμε περιλάβει τόσους και τόσους. Από πολιτικούς ώς τραγουδιστές ώς παράγοντες κλπ.
    Γιατί ξανφνικά υπάρχει πρόβλημα αισθητικής όταν αναφερόμαστε στον Μελισσανίδη; Τι είναι; Ο Προφήτης;

    Εγώ δεν τα ξέρω αυτά. Εγώ ξέρω πως “και αν είσαι και παπάς,με την αράδα σου θα πας”.

  9. Ο/Η Αλέξανδρος21 λέει:

    Προς πίσσα: Το κείμενο σου με εκφράζει κεραία. Όμως διαφωνώ κάθετα με μια σου πρόταση: “Διαβάθμιση, είναι λογικό να υπάρχει”. Από την στιγμή που κάποιος είναι αεκτζής και πληρώνει να πάει στο γήπεδο ή να δει την ομάδα μας από την τηλεόραση, όσα λεφτά και να δίνει έχει το ίδιο δικαίωμα γνώμης και κριτικής. Το δικαίωμα γνώμης και διαμαρτυρίας δεν θα έπρεπε να καθορίζεται από το οικονομικό επίπεδο του πελάτη (γιατί κάποιοι δεν επιλέγουν να πάρουν το “απλό εισιτήριο” μονο και μονο επειδή δεν θέλουν να ξοδέψουν). Το δικαίωμα αυτό είναι δεδομένο από την στιγμή που αγαπάς και πονάς την ομάδα (ο κύριος λόγος ΣΥΝΗΘΩΣ που ξοδεύεις όσα λεφτά και να ξοδεύεις). Αυτός που πληρώνει περισσότερα δεν έχει δικαίωμα για εντονότερη διαμαρτυρία, απλά ή τα έχει περισσότερα, ή ήρθε να κονομήσει (sugar και η παρέα), ή θέλει μια άνεση παραπάνω (μιλώντας πάντα για πελάτες). Τα παλικάρια που είναι διπλά στην ομάδα, μπορεί να μην έχουν την οικονομική ευχέρεια, άλλα σίγουρα δεν αξίζουν να τους υποβαθμίζεται η γνώμη (όσο χαζή ή έξυπνη και να είναι) από τζάμπα (ναι τζάμπα) μάγκες που χώνουν χιλιάρικα για να κάνουν καμιά γνωριμιά με τον sugar ή να δουν το στρουμφάκι και να βγάλουν selfie.

    ΥΓ. Τα σχόλια επί προσωπικού, πιστεύω καλύτερα να γίνονται και προσωπικα και όχι σε κείμενα!

  10. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “Αλέξανδρο21”: Μη το λές σε εμένα. Εννοώ οσο αφορά στο δικάιωμα της κριτικής ανεξαρτήτου οικονομικής ενίσχυσης και εκκαθαριστικού σημειώματος. Αλλοι τα πιστεύουν αυτά.
    Απλά λέω πως ίσως να υπάρχει μια παραπάνω δικαιολογία για παράπονα και ενστάσεις,σε όσους πληρώνουν λίγα ή αρκετά περισσότερα παραπάνω από τον “μέσο” ΑΕΚτζή. Ισως εδώ να υπάρχει μια ελαστικότητα. Οτι ας πούμε βγάινει απ΄τα ρούχα του και εξανίσταται πιο “επίσημα” και πιο “πολιτισμένα” κάποιος από την P2 από ότι ο φουκαράς της γωνίας του κόρνερ ή πολύ περισσότερο του πετάλου. Είναι λογικό άλλωσε. Νοιωθει ότι η “επένδυσή” του στο όραμα του “εγγυητή” δεν αποφέρει τα αναμενόμενα και έτσι έχει έναν λόγο παραπάνω να σκούζει με πολιτισμένο τρόπο. Δηλαδή μουρμουρίζοντας.

    Αλλά όσο αφορά στο “ΑΕΚιλίκι” και στα “ΑΕΚόμετρα” με βάση την οικονομική κατάσταση ή την χιλιομετρική απόσταση,ή την ηλικία του κάθε φίλου της ομάδας,εκεί ασφαλώς δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαβάθμησης.Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα υποστηρίζω.
    Ελπιζω να έγινα κατανοητός.

    Τώρα για το τι περιμένει ο καθένας εκεί στα επίσημα και για πιο λόγο θυσιάζει χιλιάρικα,δεν ξέρω. Μπορεί και να είναι μια μορφή “επένδυσης” όπως λες. Που να ξέρω. Μπορεί απλά να είναι ρομαντικός. Η να του περισεύουν και να θέλει καμιά φωτογραφία με τη Βάγια ή με το Στράτο. Αντε και με το Σέρβο.
    Τι με νοιάζει; Ο καθένας ότι νομίζει κάνει.

    Γράφεις ότι “τα σχόλια επί προσωπικού πρέπει να γίνονται ΚΑΙ προσωπικά και όχι σε κέιμενα”
    Εννοείς προφανώς “…και όχι μόνο σε κέιμενα”. Αλλά ΚΑΙ σε κέιμενα όμως.
    Εκτος και αν εννοείς “τα σχόλια επί προσπωικού καλύτερα να γίνονται προσωπικά και όχι σε κείμενα”. Δίχως το “και” δηλαδή.
    Τέλος πάντων. Εγώ πίστεύω πως η δημόσια-και δη η επώνυμη και ενυπόγραφη αναφορά σε πρόσωπα,δεν ενεχει κανένα σημείο υπεκφυγής η δειλίας. Αυτό θα μπορούσε να ειπωθεί για τα ανυπόγραφα,για τα “αγνώστου πατρός” κείμενα που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες καθημερινά.
    Εγώ γράφω με ονοματεπώνυμο και φωτογραφία.
    Οποιος έχει πάράπονο ή άλλη ένσταση,εδώ είμαι.

  11. Ο/Η netrino λέει:

    Giannis

    Πηγαίνεις γηπεδο? Γιατι τα σαιτς θα πρεπει να απηχουν την πραγματικη ζωη.Σε ολα τα πηγαδακια πριν κ μετα τους αγωνες 3 θεματα απασχολουν

    1) Ανεγρση γηπεδου
    2) Φτωχό μπάτζετ
    3) Συγκριση Πογιετ- Δέλλα
    Ας κυνηγουσαμε τον τίτλο, ας ειχαν εμφανιστει μπουλντόζες να αλλαζε η ατζέντα

    0

  12. Ο/Η Aλέξανδρος λέει:

    Όσα παλικάρια γράφετε “να κάνει στην άκρη ο Μελισσανίδης και να αναλάβει κάποιος άλλος” προφανώς ζείτε σε παράλληλο σύμπαν. Λες και κάνουν ουρά απ’έξω οι “επενδυτές”, και τσακώνονται ποιός θα βάλει πρώτος λεφτά.
    Λίγο σοβαροί να είμαστε, παιδιά..
    Επίσης, θα συμφωνήσω με τον φίλο Giannis.. Δελλάκια, λυπηθείτε μας εσείς και τα στατιστικά σας. Νταούλια μας τα κάνατε με τον Δέλλα, σας είχαμε στο 365, σας έδιωξε ο Κετσετζόγλου και τώρα θα μας τα πρήζετε εδω? άιντε..

  13. Ο/Η netrino λέει:

    Το ζήτημα ειναι κ ηλικιακό με τον ερχομό του Μελλισανιδη εγινε κυρίρχη ιδεολογία στην ΑΕΚ η γενια 45+ που αγνοει την ΑΕΚ μετά το 1994,σα να σταμάτησε η ιστορία του fc εκεί.Η ομάδα εχει αναγκη απο φρέσκα μυαλά

  14. Ο/Η ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 λέει:

    ”Επίσης, θα συμφωνήσω με τον φίλο Giannis.. Δελλάκια, λυπηθείτε μας εσείς και τα στατιστικά σας. Νταούλια μας τα κάνατε με τον Δέλλα, σας είχαμε στο 365, σας έδιωξε ο Κετσετζόγλου και τώρα θα μας τα πρήζετε εδω? άιντε..”
    Πολυ απαξιωτικα εως και προσβλητικα σχολια και του Γιαννη αλλα και του φιλου που τα υιοθετει …”κεραια”.
    Προσωπικα δεν με αγγιζουν ουτε σαν μιτσο αλλα ουτε και σαν σχολιαστη απο καταβολης του αεκ365.
    Επιβεβαιωνομαστε με την ορθοτητα και την τεκμηριωση των αποψεων μας και οχι με την απαξιωση και τις προσβολες σε οσους εχουν αντιθετη με εμας αποψη.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 : Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Σου έχει κοπεί κάποιο σχόλιο; Έχεις κάποιο παράπονο από τους admin ; ΟΧΙ. Γράφε λοιπόν ή μην γράφεις, αλλά κόψε την αεκτζήδικη γκρίνια και μιζέρια.

  16. Ο/Η ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 λέει:

    …Το φως του φεγγαριού…
    Οχι φιλε μου δεν μου εχει κοπει κανενα σχολιο, απλα δεν μου αρεσει η μιζερια και η γκρινια την οποιαν ουδολως εκφραζω οπως εσυ πολυ αδικα μου καταλογιζεις !
    Αλλο το να διαφωνουμε και αλλο να μου την πεφτεις με εμμεσους χαρακτηρισμους …που πραγματικα με αφηνουν εκπληκτο.
    Ειλικρινα τωρα, τα σχολια του Γιαννη και του Αλεξανδρου οσον αφορα τους χαρακτηρισμους, δεν σε ενοχλουν ?

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 21 : Να σου πω, μήπως έχεις καμιά μύγα και μυγιάζεσαι; Πού ακριβώς σου την έπεσα ; Ξέρεις πώς την πέφτω, άμα θέλω; Και δεν μου χρειάζεται κανένας έμμεσος τρόπος. Μια συμβουλή σου έδωσα να συνεχίσεις την πορεία σου είτε γράφοντας είτε όχι, χωρίς να επιρρεάζεσαι από τίποτα. Αυτό είπα και τέλος.
    Τα σχόλια των άλλων γιατί να με ενοχλούν; Σε μένα τα κάνανε; Τι με νοιάζει εμένα τι λέει ο καθένας.

  18. Ο/Η ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 λέει:

    …Το φως του φεγγαριού…
    Οταν μου γραφεις αναιτια να κοψω την γκρινια και την μιζερια …και πεσιμο ειναι στα δικα μου τα μερη και σιγουρα οχι οτι το καλυτερο…
    Αρα μην το συνεχιζεις αδερφε απο τη στιγμη που βλεπεις οτι στο λεω με τον πιο ευγενικο τροπο και δεν στην πεφτω καν….για τους χαρακτηρισμους σου.
    πλιζζ..

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 : Συνεχίζεις εσύ και δείχνεις να μην καταλαβαίνεις. Για κάνε οτι μου την πέφτεις λοιπόν και δεν μιλάμε για πληκτρολόγια, αλλά για κανονική συνάντηση. Άει στο διάολο πια που θες νάσαι κι ευγενικός με μένα. Και πούσαι, άμα θες φέρε και στρατό μαζί σου γιατί έχω καιρό να πλακωθώ με τύπους που κουβαλάνε τα 21 μαζί τους. Κουμάντο στο τι γράφω κάνω εγώ και φρόντισε να αλλάξεις κι αυτό το κατουναξηρομερου διότι χάνω την μισή μου ενέργεια μέχρι να απαντήσω. Αυτά που ξέρεις στα πέταλα.

  20. Ο/Η ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 λέει:

    …Το φως του φεγγαριού…
    τελικα δεν χρειαστηκε και πολυ μεγαλη προσπαθεια για να αποκαλυψεις τον εσωτερικο βορβορο των σεληνιασμενων σχολιων σου!
    ενα σχολιο σκοτεινο που ξεχειλιζει φασισμο, ψευδομαγκια και ανοησια… σαν τα παλια κουτσαβακια των παλιων-καλων καιρων.
    βεβαια τα ασημαντα ηλεκτρονικα ιχνη σαν και του λογου σου, βριθουν στο αγαπημενο σου 365 και δεν θα με εξεπληττε αν το δικο σου ειναι ηδη κλωνοποιημενο εκει μεσα με καμμια δεκαρια τρολλονικ και τρολλοαβαταρ.
    οσον αφορα τους στρατους και τις αηδιες – ας ξερουν οι υπολοιποι αναγνωστες – οτι ενας απο τους καταστροφεις της ΑΕΚ ειναι τα βλαχαντερ που αντι να φωναζουν ΑΕΚ στο γηπεδο εχουν μαθει να φωναζουν οριτζιναλ και να βριζουνε μανουλες.
    Οποτε τα σχολια της ετεροφωτης σεληνης τα θεωρω τουλαχιστον υβριστικα και συκοφαντικα.
    Και κατι αλλο , μην ξανακανεις το λαθος και αναφερεις για κανονικες συναντησεις ..αυτο σε λεω μονο…. αγενεστατο ηλεκτρονικο ιχνος..

    (Φιλικη συμβουλη προς το φυσικο προσωπο και οχι στο ιχνος : Aνοιξε και κανα βιβλιο να ξεστραβωθεις γιατι το πολυ το μπιρι-μπιρι καιει τη φαια)
    ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ …ΜΙΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ
    αντε και παλι αδερφια θάμαστε…

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΚΞ21 : Καλώς και θεωρείς έτσι τα σχόλια μου , όπως και τον κανονικό φασισμό μου. ΚΑΙ ΣΕΕΕΕ ΛΛΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, όπου κι όποτε θες. Ξανατράβα τώρα στους χαρτζηλικωτούς διότι εδώ δεν σε παίρνει.

  22. Ο/Η ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 λέει:

    προς ανοητα ηλεκτρονικα σχολια ”φωτος΄΄…
    σκασμος….

  23. Ο/Η ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 λέει:

    και κανα λεξοτανιλ για τα νευρα…φωτακι , γιατι σε κοβω να βλεπεις ΕΦΙΑΛΤΕΣ με τους 10 μικρους μιτσους για πολλους μηνες ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

  24. Ο/Η ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 λέει:

    ααα και κατι αλλο κουτσαβι…ΦΑΕΕΕΕ 7 ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ….και μετα ελα στη συγγρου….

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΚΞ21 : ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΣ. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΑ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΑ.

  26. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Steven: Μια παρατήρηση πάντως. Δεν ξερω πως γίνεται,αλλά τα σχόλια του κατουνοξηρομέρίτη21 κάτω από το δικό μου κείμενο “Είμαστε όλοι ΑΕΚ” περνάνε “τράνζιτ”. “Εγκρίνονται” αυτόματα.χωρίςδική μου παρέμβαση.
    Δεν ξέρω πως γίνεται. (αυτό το έχω παρατηρήσει και κατά καιρούς με άλλα σχόλια άλλων σχολιαστών.)
    Δεν ξέρω πως συμβαίνει. Χρειάζεται “δόντι”΄ή απλά τεχνικά υπάρχει “τρύπα”;
    Οχι πως βρίσκω λόγο να μη τα εγκρίνω,αλλά πραγματικά δεν βλέπω το σκοπό να υπάρχει ένας μηχανισμός ο οποίος είναι διάτρητος.
    Ισως ο admin έχει κάποια ιδέα περί αυτού.

    Οσο για τον κατουνοξηρομερίτη, αν μπορώ να πω κάτι σε αυτόν είναι πως ως επισκέπτης,αυτά τα σχόλια,αυτού του ύφους και αυτην την ελευθερία που απολαμβάνει εδώ, δεν θα την βρει-και δεν την βρίσκει προφανώς-στα τύπου “365” sites. Ας το σκεφτεί και αυτό.

  27. Ο/Η ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 λέει:

    Πίσσα και πούπουλα, ναι σε ολα τα σημεια του σχολιου σου και 3 ερωτησεις :
    Exω δωσει ποτε δικαιωμα εδω μεσα να γραψω καποια μαλακια ουτως ωστε ο διαχειριστης να την κοψει ?
    Εχω δωσει ποτε δικαιωμα να προσβαλω καποιον ?
    Εχω δωσει σε κανεναν το δικαιωμα για ιδιεταιρες προσωπικες σχεσεις ?
    Αν γουσταρεις απαντας κι αν οχι μαγκια σου γιατι δεν εισαι υποχρεωμενος να απαντας στον καθενα!
    Το φως του φεγγαριού,
    μεσω των διαφορων ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΩΝ φορουμ εχω κανει μεσα σε 15 και πλεον χρονια 4 ΦΙΛΟΥΣ.
    Μαζι εχουμε αναπτυξει κατι το ιδιεταιρο που να σου δωσει το δικαιωμα να μιλας για τηλεφωνα , ταχυδρομεια κλπ?
    Για μενα εισαι – προς το παρον – ενα απο τα εκατονταδες ηλεκτρονικα ιχνη που με εχουν προσβαλει με μονη δικαιολογια οτι τους εκνευριζουν τα γραφομενα μου.
    Η απαντηση ειναι μια και προς ολους οπως και σε σενα :…ξυδακι.
    Ισως μετα απο καποιο καιρο οταν γνωρισει καλυτερα ο ενας τον αλλον να συναντηθουμε και να τα πουμε, το μελλον κανεις δεν το γνωριζει.
    (και κατι σχετικο που ειχες αναφερει για στρατους κλπ…Οτι ποιο σιχαμερο για μενα στην κιτρινομαυρη οικογενεια ειναι οι στρατοί της νεας οριτζιναλ τους οποιους θεωρω και σαν μια απο τις μεγαλυτερες πληγες της ΕΝΩΣΗΣ….αλλα στο κατω-κατω πιστευε οτι γοσταρεις, λιγο με νοιαζει. )
    Την καλησπερα μου εις αμφοτερους..

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΚΞ21 : Ο,τι θέλω κάνω σε δικό μου χώρο και λογαριασμό δεν δίνω σε κανέναν. Εγώ σου έκανα μια πρόταση στα ίσα. Δικαίωμα σου να την απορρίψεις, κανένα πρόβλημα. Κανένα κείμενο σου δεν κόβεται διότι η φωνή σου είναι πολύ χρήσιμη. Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί, μπορεί να διαβάσεις Oscar Wilde για το τι είναι αυταπόδεικτο. Από εκεί και πέρα, στην ουσία, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο βιογραφικό μου και στις διαπροσωπικές μου σχέσεις με τον χώρο του ποδοσφαίρου κι όχι μόνο. Προς το παρόν, βλέπω οτι το ηλεκτρονικό ίχνος μου, μάλλον σου έχει κουνήσει τις χορδές. Εγώ να ξέρεις οτι δεν παίζω κι ούτε είμαι κανά δημοσιογραφάκι της πλάκας που έχει ανάγκη πελατεία. Το ξιδάκι λοιπόν, αλλού.
    Υγ. Οι στρατοί ήταν σχήμα λόγου και φυσικά είναι ό,τι πιο σιχαμερό υπάρχει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μπορείς να διαβάσεις, αν θες, το κείμενο για την καινούργια κίνηση. Η original απλά δεν υπάρχει σήμερα και γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Διότι δεν έχει ιμάμη. Φυσικά και πιστεύω ο,τι γουστάρω, δεν θα πάρω την άδεια σου. Εσύ μπαίνε εδώ να διαβάζεις τα πάντα της ουσίας για την ΑΕΚ. Άντε καληνύχτα.