Ολοι κερδισμενοι

3037__2603__lfc_museum-44

Αν διαβασεις-ακουσεις σημερα για τη χθεσινη ΠΑΡΩΔΙΑ, ουδεις ειναι χαμενος. Ο ενας ΞΑΦΝΙΚΑ αποφασισε να γινει νομοταγης και να μην ασχοληθει με το ποδοσφαιρο, την ωρα που παει στο προπονητικο, παει στο γηπεδο, κατεβαινει στα αποδυτηρια, δινει πριμ και σχεδον σιγουρα θα ειναι και στη ΄φιεστα’ αλλα δεν ασχολειται με το ποδοσφαιρο. Δεν ειναι στο ροστερ της ομαδας δηλαδη. Γιατι δε ξερω ΤΙ ΑΛΛΟ πρεπει να κανει για να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο που δεν κανει ηδη, η τι αλλαξε σε σχεση με πριν που δεν υπηρχε η ‘απαγορευση’. Οπως δε ξερω σε τι εξυπηρετει η ανα 15 μερες παρουσια μιας και ο ανθρωπος ταξιδευει ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ στο εξωτερικο συνεχεια. Απο τη στιγμη που δεν θεωρειται υποπτος φυγης- αρα δεν εχει παρακρατηθει το διαβατηριο του- αυτη η παρουσια στο τμημα ειναι ενα χαζο μετρο που το μονο που εξυπηρετει ειναι ο εξευτελισμος της ‘τιμωριας’. Οχι οτι παει δηλαδη καθε 15 – αμφιβαλλω αν εχει παει εστω μια φορα με ενα κερασμα στα παιδια ετσι για το θεαθηναι.

Βεβαια το να εισαι -πιθανοτατα- ο μοναδικος προεδρος ομαδας που διωκεται για κακουργηματα στη Ευρωπη ειναι μια πρωτοτυπια και μια υπερηφανια πρεπει να τη νιωθουν οι Gay αλλα ειναι συνηθισμενοι σε αυτα. Κοσκωτας, Σαλιαρελης εχουν περασει απο το Ο-λυμπιακο Σ-υλλογο Φ-υλακισμενων Π-ροεδρων και ο μονος λογος που δε περασε και ο ενδιαμεσος ειναι οτι αμα πηγαινε αυτος επρεπε να παει και το 99% της βολης μαζι του. Πρεπει παντως να νιωθει πολυ ομορφα ο μεσος – μπαμπουινος- γαυρος οπαδος οταν του λενε οτι ο προεδρος του ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ουτε σε μια απλη κληρωση να παει γιατι ειναι ΥΠΟΔΙΚΟΣ.

Απο την αλλη νικητες ειναι και οι αλλοι- μη με ρωτησετε γιατι δε ξερω- που λεει δεν εγινε αυτη η σαχλαμαρα του πρωτη-δευτερη φορα ΧΑΖΟΥ: Πρεπει ΟΝΤΩΣ να ειναι πρωτη φορα που υπουργος της ελληνικης κυβερνησης ζητα απο πολιτη ΕΠΙΣΗΜΑ να παραβιασει δικαστικη αποφαση! Οχι μονο το ζηταει αλλα δηλωνει και περηφανος επι μερες που (θα) το καταφερνε!

ΓΝΩΡΙΖΩ απο πρωτο χερι για τι ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ μιλαμε οταν λεμε για αριστερους, αλλα οι βλακεια ΑΥΤΩΝ ξεπερνα καθε οριο.

Δεν με ενδιαφερει για το Σαββιδη μιας και ο ανθρωπος δειχνει να ειναι εξυπνος απο τη μια, αλλα εχει αντιδρασεις πενταχρονου απο την αλλη. Που ΟΛΟΣΩΣΤΑ παρεξηγηθηκε οταν τον ειπαν κλοουν και φιλοξενουμενο, και πολυ καλα θα κανει να παει δικαστικα αυτα τα χοντρα ανθρωπακια της ΠΑΕ GAY, αλλα απο την αλλη δε καταλαβαινω γιατι ειναι ρατσιστικο να σε λενε Ρωσσοποντιο. Απο ποτε δηλαδη ειναι ρατσισμος να αναφερεις το τοπο καταγωγης του αλλου. Δηλαδη ειναι ρατσιστικο αμα πεις εμενα Αθηναιο η τον αλλο Καλαματιανο? ΔΕΝ εισαι Ρωσσοποντιος ρε Ιβαν? Τιμη σου και καμαρι σου,δε καταλαβα γιατι θιχτηκες?

Βεβαια οταν δηλωνεις οτι « Εγώ κοιμάμαι και ονειρεύομαι το αθηναϊκό ποδόσφαιρο να διαλυθεί τελείως! Μόνο τότε στην Ελλάδα θα μπορέσει να υπάρξει υγιές ποδόσφαιρο», εκει ΔΕΝ εχει ρατσισμο (κατ εσε παντα). Για να καταλαβω ειναι ρατσισμος αμα σε πουν Ρωσσοποντιο, αλλα δεν ειναι αμα διαχωριζεις το ποδοσφαιρο σε αθηναικο, κρητικο και ηπειρωτικο?

Αμ το αλλο με το προεδρο που δηλωσες? Οτι πρεπει λεει να ειναι απο τη Θεσσαλονικη? Τι εμπνευση ηταν παλι αυτη? Δηλαδη ο ανθρωπος κρινεται απο το τοπο καταγωγης του? Μετα στραβωνεις που σε ειπαν Ρωσσοποντιο? Πραγματικα δηλαδη are you serious?

Το ονομα Γκαγκατσης κατι πρεπει να σου λεει φανταζωμαι. Ο οποιος γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 1955 στο Περιβολάκι Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.  Η επικράτηση του Γκαγκάτση στα ποδοσφαιρικά πράγματα ξεκίνησε το 1997 με τις εκλογές της ΕΠΟ στην Αλεξανδρούπολη. Το Νοέμβριο του 1998 ο εισαγγελέας Πειραιά Γρηγόρης Πεπόνης ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή καταγγελίες ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος, για λογαριασμό του Κόκκαλη και του Γκαγκάτση, διακίνησε 1 εκατομμύριο δολάρια για την εξαγορά ψήφων επαρχιακών Ενώσεων σε αυτές τις εκλογές.

Το Δεκέμβριο του 1999 η εισαγγελέας Πειραιά Μαρία Τσιριμώκου απήγγειλε κατηγορητήριο εναντίον του Θωμά Μητρόπουλου με την κατηγορία της δωροδοκίας, του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιώργου Λούβαρη για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία και του Γκαγκάτση για άμεση συνέργεια σε απόπειρα δωροδοκίας. Ο Γκαγκάτσης δήλωσε: «H ποινική δίωξη είναι αβάσιμη, στο στάδιο της προανάκρισης θα καταδειχθεί περίτρανα η αθωότητά μου και σίγουρα θα απαλλαγώ διά βουλεύματος». Τελικά οι τρεις κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά. Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. (σ.σ Καλα ρε Γκαγκα ΜΑΝΤΗΣ εισουν μεχρι και στο βουλευμα??)

Tελος για  το δικο μας ακομη δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θελει να παρουσιασει και πολυ φοβαμαι οτι ουτε ο ιδιος ξερει τι θελει. Καλα τα 50-50, οι γκρανκασες  και τα λοιπα που λεμε για το κοσμο. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ δεχεται (και σερνει μαζι του και τον ΔΕΔΕ) να κατσει σε ενα τραπεζι με εναν ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ τον οποιο κατηγορει οτι εχει καταστρεψει το ποδοσφαιρο. Δηλαδη για να καταλαβω: καθεσαι να βρεις λυση με αυτον που εχει δημιουργησει το προβλημα, αντι να ειναι ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ οτι με αυτον ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ να γινει ΟΥΔΕΜΙΑ κουβεντα? Οκ να δεχτω οτι παιζει το γηπεδο – με τα φραγκα που ακολουθουν απο πισω- και θες να κανεις τον καλο και τον συναινετικο. ΟΚ κατανοητο αλλα υπαρχουν και ορια, ιδιως οταν ΕΣΥ κινεις τα νηματα με τον Ιβαν. Αλαφ-ουζος δεν υπαρχει το ποσο αστειος ειναι το δειχνει οταν κανει σα πενταχρονο και τη μια λεει δεν ερχωμαι και την αλλη (μολις μαθαινει οτι ακυρωθηκε) λεει τωρα ερχωμαι.. Ο τυπος ειναι τουιτης οχι μονο στη γνωστη εφαρμογη αλλα στο μυαλο. Πενια τεχνας κατεργαζεται και μια τεχνη ειναι αυτη. Αλλη τεχνη ειναι να ΜΕΤΑΚΥΛΕΙΣ τα δανεια απο τη μια εταιρεια στην αλλη, για να δειχνεις ‘υγεια’ στο FFP. Ασε που αν δε παρεις και αδεια ολα αυτα πανε παγο. Σιγα μη πληρωσει στη Ελλαδα εταιρεια που θα εχει κλεισει. Οχι οτι θα γινει κατι τετοιο αλλα οπως λενε και οι Αγγλοι :better safe than sorry.

Αφηνω για το τελος το κερασακι. Οπως πανε οι τιμωριες στο τελος θα βγουμε δευτεροι χωρις να παιξουμε καν. Ανευ αγωνα. Μειον πεντε εφαγε χτες ο Ιβαν και πραγματικα ειναι ενδιαφερον πως επεσε η λυπητερη στα καρντασια και για εμας με τον Ατρομητο (που μαχαιρωθηκε ανθρωπος) δεν εχει ακουστει ακομη τιποτα.. Food 4 thought!

Οπως ειναι πρωτοτυπο (τουλαχιστον) ο υπουργος αθλητισμου να ασχολειται με επεισοδια- αλλα επιλεκτικα. Κοψαμε το κυπελλο, αφησαμε το πρωταθλημα (αλλοι οπαδοι πανε στο πρωταθλημα προφανεστατα) και στη λευκαδα – που ειναι και εκλογικη περιφερεια τρομαρα σου- που εγινε το ελα να δεις δεν καναμε καν αναφορα: Μεχρι το σταθμαρχη της γεφυρας πεταξαν εξω τα καλοπαιδα και κανανε κουμμαντο ΑΥΤΟΙ ποιος θα μπει και ποιος οχι.

Κρατος οχι αστεια. Πρωτη φορα…

ΥΓ Συνεντευξη του Λεωνιδα Κυρκου -ενος απο τους σοβαροτερους πολιτικους της μεταπολιτευσης- στις 03.12.2006. Θα την ελεγα ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ μιας και οι ομοιτοτητες ειναι ολοφανερες:

Κοιτάζοντας έτσι πίσω, τα 50 κάτι χρόνια πολιτικής πορείας, υπάρχει κάτι που λέτε μακάρι να μπορούσα να το ξαναζήσω, να το ξανακάνω, θα το έκανα διαφορετικά;

– Με έχει απασχολήσει το ερώτημα, αλλά δεν έχω βρει απάντηση. Από τη στιγμή που μπήκα μέσα στο αριστερό κίνημα ήμουνα δοσμένος σε αυτό. Δεν ήμουνα με την κριτική διάθεση που απέκτησα εκ των υστέρων, γι’ αυτό και τα όσα συζητάμε για νέους κ.τ.λ. τα ακούω βερεσέ. Ενας νέος αν δεν έχει εμπειρίες, δεν τις έχει ζήσει, δεν τις έχει βιώσει για να μπορεί να κάνει τον κριτικό έλεγχο, εύκολα παραδίδεται στους εντυπωσιασμούς. Ηρθε μια στιγμή που μπορούσα να δω πολλά πράγματα από τη συμπεριφορά του Ζαχαριάδη, δεν τα είδα. Και νιώθω μια ευθύνη. Δεν ασκούσα, βέβαια, τότε καμιά απολύτως επιρροή. Ημουν ένα στελεχάκι της βάσης, που δεν μετείχε στις πολιτικές διεργασίες, που δεν είχε την πληροφόρηση, αλλά δεν είχε και το κουράγιο να δει κατάματα τους ανθρώπους, οι οποίοι στα μάτια του παρουσιάζονταν γιγάντιοι.

Και είδα ότι όλοι αυτοί, ας μην τους πω όλους, ήταν περιτρίμματα. Με πιάνει τρόμος άμα σκεφτώ ότι π.χ. αν νικούσε τότε η επανάστασή μας θα είχαμε πρωθυπουργό τον Μάρκο, έναν γελοίο άνθρωπο -τον είδα από κοντά και κατάλαβα τι γελοίος άνθρωπος ήταν- θα είχαμε υπουργό Οικονομικών τον Μπαρτζώτα, θα είχαμε υπουργό της Παιδείας π.χ. τον Στρίγγο, θα είχαμε υπουργό των Εσωτερικών τον άλλον, τον ανεκδιήγητο άνθρωπο που ήρθε από την Κρήτη, τον Βλαντά, ο οποίος ήταν για την εποχή εκείνη ένας ήρωας για τη νεολαία, γραμματέας της νεολαίας κ.τ.λ. Ανθρωποι γελοίοι, χωρίς καμιά παιδεία για να παίξουν έναν ουσιαστικό ρόλο, σαν αυτόν που φιλοδοξούσαν να παίξουν. Κι όμως εκείνη την εποχή, σας επαναλαμβάνω, τους έβλεπα τους ανθρώπους αυτούς σαν γίγαντες.

ΥΓ 2 Η φωτο πανω  με τις ΠΕΝΤΕ (5) κουπες αφιερωμενη στο jason, μην αναρωτιεται τι θα παθω αν δε προκριθω στο Europa. Αυτη ειναι η αιθουσα με τα Champions League. Τα UEFA και τα Super Cup (αλλα ΕΞΙ) ΔΕΝ χωραγανε και τα εχουμε βαλει διπλα…

Εδω το Trophy room της Liverpool, αν νιωθεις μια ζαλαδα απο τη λαμψη σε καταλαβαινω ειναι πολυ το ασημι και τυφλωνει. Βαλε γυαλια ηλιου, that always works!

BBUIRmvCQAEMFMK.jpg large

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to Ολοι κερδισμενοι

  1. Ο/Η Τακης λέει:

    Sitch για το μαχαίρωμα είναι άλλη περιπτωση γιατι πρωτον εγινε εκτος γηπεδου και δευτερον είναι υπo διερευνηση γιατι ο μαχαιρωμένος εντος η εκτος εισαγωγικων ειχε νωριτερα συλληφθει για επεισοδια εις βαρος Αεκτζηδων.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τακη καλημερα
    Αν δε κανω λαθος εγινε ΕΝΤΟΣ γηπεδου- στις φασαριες που εγιναν στο στιβο, αλλα αυτο λιγη σημασια εχει. Σημασια εχει οτι μιλαμε για ΒΙΑ στα γηπεδα, νομιζω το αν ειναι στη κερκιδα στο στιβο η στη θυρα δεν ειναι το θεμα: αυτος που παει στο γηπεδο με μαχαιρι δε σκεφτεται το μερος θα το μπηξει στο στομαχι του αλλου..
    Στη λεωφορο τα σοβαρα επεισοδια εγιναν επισης εκτος γηπεδου αρχικα και εκει ξεκινησε ολο το σκηνικο, αμα εχει πεσει αποφαση να γινει φασαρια θα γινει το μερος δε παιζει ρολο. Ειτε στη θυρα ειτε εκτος. Εδω στο ταψι επεσαν ΣΦΑΙΡΕΣ, οι αστυνομικοι ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ για να γλυτωσουν με την Αντερλεχτ, και καμμια δεκαρια πηγαν στο νοσοκομειο. Πολυ ηθελε δηλαδη να χτυπησει μια σφαιρα ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ (οπως με το Γρηγοροπουλο)και να ειχαμε νεκρο?

    Τιμωρια θα ερθει απλα εχει ενδιαφερον να δουμε ΠΟΤΕ και ΤΙ. Ξερεις ο ατρομητος απο τους 33 ποντους με ενα -5 και ακυρωση του αγωνα (αλλους 3) οτι επαθε ο ΜΠΑΟΚ η ο ΠΑΟ αναλογα (στη καλυτερη) που παει ε?

  3. Ο/Η Τακης λέει:

    Εχεις απολυτο δικιο, το σχολιασα παντως γιατι παντα μας περιμενουν στη γωνια για τιμωριες. Ο Μαρινακης ακομα ελεγχει τα πραγματα( π.χ. ξερεις ότι ο Καλογερόπουλος την προηγουμενη Κυριακη διαιτητευσε την Πευκη ση Δ Εθνικη). Σ’ ευχαριστω παντως για τις παντα καιριες και ευστοχες επισημανσεις σου.