Πως αλλαζουν οι καιροι

12

ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαια (κατα το εντελλως ΚΑΜΜΕΝΟΣ ο γνωστος στα 4) διαβαζω οτι χτες μια ΤΣΥΡΙΖΑΙΑ απο αλληλεγγυα προς τους απλυτους, στραφηκε νομικα εναντιον τους. Ο λογος? Εκαναν καταληψη οι γνωστοι-αγνωστοι ΜΚΟ ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΙ σε ενα ξενοδοχειο. Στη αρχη μαλιστα εκανε και like σε αυτο το ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ αντικειμενο ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ FACEBOOK (υπαρχει πιο ΗΛΙΘΙΟ πραγμα απο αυτο?) στη καταληψη μεχρι που καταλαβε οτι ηταν το δικο της ξενοδοχειο!! IQ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ- οκ ΤΣΥΡΙΖΑ ειναι μη περιμενουμε και πολλα..

Μου ειχαν φτιαξει απο το γραφειο ενα account στο FB πισω στο 2007-8 η κοπελλα  στη γραμματεια. Για 4-5 χρονια ηταν αδειο, γυρω στο 2011 ειπα να βαλω 1-2 τραγουδια και μερικες φωτο κυριως καλλιτεχνικες. Απο τοτε- αλλα 5 χρονια δεν εχω ασχοληθει καν. Προχτες με το χαμο και μιλωντας με το Stevie ξαναμπηκα –γιναμε και ‘φιλοι’ ευτυχως γιατι πιο πριν δεν ειμασταν κ περιμεναμε τον Ζουκεμπεργκ για να το κανουμε. Φωτογραφιες τι τρωει ο καθενας, ποσο ‘γαματα’ περναει που πηγε και τι εκανε, ανακατεμενα με διαφορα ρητα σοφιες και εξυπναδες επιπεδου γυμνασιου. Η ματαιοδοξια χτυπαει ΚΟΚΚΙΝΟ ολη μερα.

Εκει μου ειπε ο Stevie οτι εγινε λεει ενας χαμος απο τον Κετσε και κατι αλλους για τα κειμενα του σαιτ. Στα οποια και ο γνωστος Τζορτζ- εχει δικιο για το πρωτοσελιδο κατα τη γνωμη μου- αλλα για τη ταμπακερα ΑΧΝΑ. Οπως για τη σημασια να ακολουθησει ο Μελ το ‘πλανο’ που μας εγραφε οχι ως Τζορτζ αλλα ως Κετσε στο ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ σαιτ του. Απο αυτο ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. Επεσαν βεβαια καποιες ερωτησουλες οπως ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΜΕΛ και γιατι το κραταει τοσο καλα κρυμμενο 3 χρονια τωρα. Μιλαω για το αγωνιστικο κομματι, μη παμε στο γηπεδο ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ 100% (και βαλε) ΕΞΩ στο χρονοδιαγραμμα, εχωντας οχι το Μπαγεβιτς αλλα τον ….Στρατο σε αναλογη θεση!

Ενα ‘πλανο’ που πρεπει να ειναι ιδιο με του -δε ξερω γραμματικη/γεωγραφια/αγγλικα-Αλιεξη που ολο μνημονια σκιζει για να φερει το επομενο, ολο ΕΝΦΙΑ καταργει (οπως μας ελεγαν διαφοροι), ολο μισθους και συνταξεις ανεβαζει (κατεβαζει ηθελε να πει αλλα μπερδευτηκε ως ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ) κλπ κλπ

Στα 10 σημεια Τζωρτζ-Κετσε δε βλεπω απαντηση. Οπως δεν ειδα ΑΧΝΑ φυσικα κατα της διοικησης για το θεμα της αποζημιωσης στα διαρκειας. ΕΚΕΙ ΜΟΚΟ και εσυ και Η ΒΒ που ολο δεν ασχολειται και ολο εδω μεσα ειναι να απανταει,  ξαφνικα (ολως τυχαιως) συνφωνησατε. Μαζευτηκαμε καμμια 100αρια ατομα, απο τα 8000. ΤΣΑΜΠΑ τη βγαλατε παλι μιας και κονομησατε ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (2 πρωταθλημα 1 ημιτελικος και λογικα ο τελικος) χωρις φυσικα να τα δει αυτος που ΠΛΗΡΩΣΕ.

Σε αυτα που γραφουμε ΑΠΑΝΤΗΣΗ υπαρχει η το μονο που μας νοιαζει ειναι αν το πρωτοσελιδο ηταν τριτη η τεταρτη? Δηλαδη για να καταλαβω , η ΑΕΚ διοικειται απο ενα πρωτοσελιδο της Ψ-ΩΡΑΣ των χιλιων και αμα φυλλων την ημερα?

Βεβαια το ΠΛΑΝΟ φανταζωμαι οτι θα το ακουσουμε τη Τριτη. Αν οχι ολο, τουλαχιστον γενικες γραμμες. Μπας και καταλαβουμε τι ΔΙΑΟΛΟ προσπαθουμε να κανουμε τρια χρονια τωρα και απο εκει που παμε για πρωταθλημα, αλλαξαμε 4 προπονητες σε 8 μηνες (στοιχημα-Στελιος-Gus-Στελιος) ειμαστε ΕΙΚΟΣΙ ΟΚΤΩ (28) βαθμους πισω και στο σημειο ΜΗΔΕΝ τοσο απο ροστερ (2-3 και με το ζορι ειναι για να παιζουν στη κανονικη ΑΕΚ) οσο και απο προπονητη και οργανωση.

Απο μνημονιο σε μνημονιο παμε Τζορτζ σαν τον αλλον που θα τα εσκιζε με ενα νομο σε ενα βραδυ και μας εχει φερει αλλα ΔΥΟ μεσα σε ενα χρονο. ΑΣΤΑ Τζωρτζ ΣΚΑΤΑ τα κανατε. Τωρα θα μου πεις ζηταμε απαντησεις σοβαρες απο σενα τον ΥΜΝΗΤΗ του Keith Harris της Seymour Pierce και του Βιντιαδη που επαιζες κανα εξαμηνο τη φωτο με το πουκαμισο στο σαιτ του καθημερινα. Μη παμε πιο πισω σε Αδαμιδηδες και αναλογα πλανα. Τοτε με τα party is over κλπ. Θυμασαι ε? Κατι BOB KOZONIS που επαιζες ανελλιπως, κατι Pettit Scato και διαφορους αλλους που επαιρνες γραμμη απο το γιαουρταδικο στη Γλυφαδα να βομβαρδιζεις τους χαχολους του 365.  Η μηπως χρυσοψαρο ΚΑΙ ΕΚΕΙ?

ΥΓ Πολυ βολικα και ΕΝΤΕΛΛΩΣ τυχαια η ‘απεργια’ των δημοσιογραφων που επεσε την ωρα που ο σκιζω τα μνημονια ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ. Αυτο που τυποι σαν τον Καμμενο δηλωναν οτι δεν ψηφιζουν και θα εφευγαν απο τη πολιτικη. ΦΑΕ ΑΛΙΕΞΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ 24% ΦΠΑ περηφανε λαε ΚΑΙ ΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΧΝΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ και ηξερες και εισουν ενημερος τι ψηφισες ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ. Θα φας φασιστερα προοδο και αξιοπρεπεια μεχρι να πεις ΗΜΑΡΤΟΝ.

ΥΓ 2 Το blog εδω εχει παρει φωτια. Επι τεσσερα εχει ανεβει η επισκεψιμοτητα με τη τρομερη ιδεα να διωξετε το Gus ΜΗ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ (μονο ενα δικο μου ανεβηκε σε αλλα 4 σαιτ) . Ετσι για να εχετε μια ιδεα οτι δεν ειναι ολοι προβατα Τζορτζ…

ΥΓ 3 Ενημερωση λογικα μεχρι και Τεταρτη ετσι κ αλλιως ολα κλειστα ειναι στο Ελλαντα για μια εβδομαδα. Μετα εχει London και χαβαλε- οτι δηλαδη κανουν στη ΠΑΕ εδω και 3 χρονια. Αληθεια τωρα που το θυμηθηκα: Τι εγινε με την Elite το χρηματιστηριο του Λονδινου και ολα αυτα τα βαρυγδουπα που ακουγαμε πριν 1 χρονο ΕΔΩ τοτε που η χοντρη ειχε απογειωθει? Προσγειωθηκες μωρη ΒΛΑΧΑ η ακομη πετας στα συννεφα? Που θες και LSE τρομαρα σου.. Ολα τα αλλα πανε ρολοι το …LSE σας μαρανε να πατε με ισολογισμο 6,8 εκκ, οσο εχει μια μικρομεσαια εταιρεια στην Ελλαδα.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to Πως αλλαζουν οι καιροι

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : London κι εγώ από Πέμπτη.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Chilly (10-13) και φυςικα λιγο βροχή.
    Typical London weather ..as usual. Αν και εχεις ανταπόκριση αλλα σε προετοιμάζω μη λες

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Ήταν η σύζυγος Δευτέρα Τρίτη εκεί, είχε 10 βαθμούς, αλλά μου έλεγε οτι δεν είχε καθόλου κρύο.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι δεν εχει σχέση η θερμοκρασία εκει με εδω. Γι αυτο ειπα chilly. Μια χαρα ειναι.
    Πήρε το αυτί μου οτι πλακώθηκε ο Στελάρας (4 μέρες στην ομάδα) με το Κορδερο!! Τρία χρονια δεν εχει μιλήσει σε άνθρωπο ο Ισπανός..
    Ειμαςτε μια ωραια ατμόσφαιρα δε λεω …

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΨΑΓΜΕΝΟΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, φυσικά θα μάθω την Τρίτη – όχι οτι με ενδιαφέρει κιόλας με τον τελειωμένο – ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ. ΑΜΑ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ, ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΤΟΙ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, Η ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, ΒΑΣΕΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΟ DISINFORMATION ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το πλανο??? του Μελ?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ λες και αστειακια βλεπω… ευθυμησαμε!
    Τι περιμενεις να ακουσεις ειπες?
    Δεν αποφασιζει η ωρα το πρωτοσελιδο? Ποιος το αποφασιζει?

    Κατσε να βρω ενα συννεφο να πεσω…

  7. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Ποιος την γαμαει την Ψωρα ρε Στηβεν που αμα κανουνε 2000 πωλησεις καμια μερα ανοιγουνε σαμπανιες, απορω που εχει λεφτα για πεταμα ο Μελισσανιδης για να χαρτζηλικωνει τους αχρηστους.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : ΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ. ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ 1821, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΑΚΟΥ ΜΕ : ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ( μην γελάς ). ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ Η ΑΕΚ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
    ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑΙ. ΑΛΛΟΥ ΓΙ’ ΑΛΛΟΥ.

  9. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ( μην γελάς ).

    Ελιωσα απο τα χαχανητα δεν αντεξα,κοιμηθηκε και ονειρευτηκε τον Πιατελλα πρωταθλητη ο Μητσος……

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all: Εχει γινει του ΤΣΥΡΙΖΑ κανονικα. Οι λατινοι (αρθρο-μπαρμοσα-βαργκας-μπαροχα-κορδερο-πινεζας-γκαλο-σιμοες) απο τη μια ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗ που ηταν με τη προηγουμενη κατασταση και οι ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ελληνες απο την αλλη.
    Στη μεση ο Στελαρας λογω χαρακτηρα παιζει να τσακωνεται και με το καθρεπτη του το πρωι που ξυπναει ΚΑΙ μολις σφυριξε ενα πουλακι οτι και τη προηγουμενη φορα ειχε γινει μανουρα με το Κορδερο (ποτε προλαβες ρε θηριο σε 5 μερες μεσα?)
    Ο καμηλιερης μονος του – αλλος δε χωνευω τη σκια μου- εχει πεσει σε μαυρη μοιρα που ειπε: κανε και καμμια μεταγραφη! προφανως μη μπορωντας και ο ιδιος να αντεξει τα χαλια ΤΟΥ
    Ο ΜΟΝΟΣ που δεν ασχολειται και διαβαζει το βιβλιο του ειναι ο Σουηδος.

    Ο Σερβος στη κοσμαρα του γιορταζει τα επινικια με τον αλλο Σερβο και ο Μελ ΝΟΜΙΖΕΙ οτι διοικει..

    Αμα γινει κανα τσαφ μεθαυριο οχι προπονητη αλλα τη FRONTEX πρεπει να καλεσετε

    Ελπιζω τουλαχιστον ο Αλεξης να βαλει λιγο μυαλο στον αλλο μη κανουμε καμμια μαλακια με το Gus και γινουμε ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ οχι δικαστικα αλλα ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΑΜΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.

    Ε δε φημιζεται και για την εγκρατεια του- ειδικα αμα τον εχεις δουλεψει ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ..

    Α ναι τωρα που βρηκαμε παπα να θαψουμε δεκα: επανερχεται λεει (καλα οκ) ο Μπεεεεσεβιτς. Αντε ντε να κανει διδυμο με Πιου να ξεπονεσουν τα ματακια μας!!

    Δε ξερω αν ειναι ελευθερος ο Ντακολ ακομη. Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ παντως ειναι- ποιος να το παρει το πιτσαδορο? Ασε που τελειωνει και ο δανεισμος του αλλου ατιου του Ζοριτς. Να γινουμε ομαδα παλι ρε παιδι μου.

  11. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Ο ΜΟΝΟΣ που δεν ασχολειται και διαβαζει το βιβλιο του ειναι ο Σουηδος.

    Ο μονος αληθινος επαγγελματιας στην ομαδα να λες Snitch.

  12. Ο/Η conpater λέει:

    Παρενθεση, το ξενοδοχειο που κατελαβαν, ανηκει στην Αλικη Παπαχελα , πρωτη ξαδερφη του δημοσιογραφου. Χρονια κλειστο και παρατημενο στην μιζερια του,. Καλο ειναι να πηγαινεις κοντρα καπου-καπου, αλλα αν πας με κεκτημενη ταχυτητα αυτα παθαινεις….

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε ξερω τα οικογενειακά της και μου ειναι αδιάφορα. Ξερω οτι ήταν υπέρ των άπλυτων αλληλέγγυων, έκανε και like στη κατάληψη και μετα μολις κατάλαβε οτι ήταν δικο της αρχισε τα νομικα μετρα.
    Το πρόβλημα με το σοσιαλισμό είναι πως τελειώνει όταν τελειώσουν τα χρήματα των άλλων… Μάργκαρετ Θάτσερ
    Ανοικτό κλειστό άμα μπούνε μεσα οι μπιχλιδες πρώτον αντε βγάλτους, δεύτερον θα στο κάνουν λαμπόγυαλο. Κοιτα πως άφησαν τα γήπεδα που τους βάλανε. Ειναι ΖΩΑ τελείως δεν ειναι τυχαίο οτι ΕΚΕΙ εχει πιάσει το Ισλάμ κοινό.
    Η δε κυρία λέει οτι ψήφιζε παλια ΤΣΥΡΙΖΑ, αλλα τωρα οχι.. Ξέρεις πως αλλάζουν γνώμη τα αριστερά λαμόγια ετςι? το παλια γι αυτους μπορει να ναι πριν δέκα μέρες…
    Πως λεμε παλια ειμουν ΠΑΣΟΚ μετα ΔΗΜΑΡ μετα ΣΥΡΙΖΑ και τωρα ΛΑΕ? Αυτοι σε 6 μηνες εχουν αλλαξει 4 κομματα και 19 φορες αποψη.
    Εκλογικη βαση σταθερη στην Ελλαδα εχουν δυο κομματα: ΚΚΕ γυρω στο 5-7% (ειναι ανιατη η ασθενεια) και ΝΔ 25-30%. ΟΛΟΙ οι αλλοι πανε απο το 4 στο 34 κι πισω στο 4.Δε το λεω εγω τα στοιχεια το λενε.

    Θεοδωρα Τζακρη: Εχει ψηφισει ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ειναι υπουργος. Κλασσικο ΠΑΣΟΚ ψηφισε τα 2 πρωτα και μετα πηγε στο ΤΣΥΡΙΖΑ να κανει αντιπολιτευση με το ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΜΜΕΝΟ και να ψηφισει τα αλλα 2.

    ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι κανουμε ακομα εδω…Και μιλαω σοβαρα φιλε μου.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε καταλαβα τι εννοεις, αλλα εγω με τον Stevie πεμπτη φυγαμε..χαχα
    Τωρα αν λες για την ΑΕΚ, σε πληροφορω οτι ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΕΣ, εμεις ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και δεν πληρωνωμαστε, και ειμαστε ‘εδω’ στην ομαδα 30-40 χρονια, οταν ολοι αυτοι τους ελεγες ΑΕΚ και νομιζαν οτι ειναι καμμια γκοφρετα της εποχης. Ε ΟΧΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…
    ΑΕΚ ειναι ο κοσμος ΠΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, οχι ο καθε περαστικος ουτε ο καθε ενας εκ του μακροθεν.

  16. Ο/Η conpater λέει:

    Δεν μιλαω για την ΑΕΚ. Για το ολο σκηνικο της χωρας λεω.Εσεις φευγετε την Πεμπτη , και καλα να περασετε.Εμεις εδω περιμενουμε τους Σερβους τουριστες που θα ερθουν κατα ορδες !!!!!!!! Μην γελας,μιλαω σοβαρα !!!!!! Μην γελας σουλεω……

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Παλι καλα να ειναι Σερβοι. Μην ειναι τιποτε Πακιστανοι επενδυτες των 250,000 ευρω προσεξε..