ΠΑΡΤΕ ΠΟΝΟ

12938203_809096575893173_2866847146205099263_n

ΤΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφισατε ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ? Γιατι διαμαρτυρεστε? Δεν ντρέπεστε. Πως μπορείς να είσαι δικηγόρος και να ψηφίζεις αυτά τα μέτρα αντι να κάνεις πρόταση μομφής στον κ. Κατρούγκαλο , φωναζαν  λεει οι δικηγοροι σε καποιον Λαππα ΒΟΛΕΥΤΗ. Ο οποιος απαντησε το ΕΠΙΚΟ: Δεν μας ενδιαφέρουν οι δικηγόροι, μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η χώρα!!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ κατα Λαππα και ΤΣΥΡΙΖΑ χωρα ΔΕΝ ειναι οι δικηγοροι, οι γιατροι, οι ελευθεροι επαγγελματιες κλπ. Ειναι ΜΟΝΟ το δημοσιο. Αλλα αφου στους δικηγορους εθριαμβευσε ο ΤΣΥΡΙΖΑ δε καταλαβαινω που ειναι το προβλημα? ΜΕΤΑ το τριτο μνημονιο εγιναν εκλογες αρα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ τι ψηφιζαν. Γιατι αν τη πρωτη φορα φασιστερα δε καταλαβαν, αν τη δευτερη επισης δε πηραν χαμπαρι οτι το ΟΧΙ εγινε ΝΑΙ σε μια νυχτα, ε τη τριτη κατι πρεπει να καταλαβε ο περηφανος λαος. Και το 36% που τους ψηφισε και το 50% που δε πηγε καν να ψηφισει ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ τους.

Με διαγραφές βουλευτών, που είναι μέλη του ΤΕΕ, προειδοποιεί το Τεχνικό Επιμελητήριο και φυσικά εξαίρεση δεν θα μπορούσε να είναι ούτε ο πρωθυπουργός.

Ναι ΧΕΣΤΗΚΕ ο ανεπροκοπος ο Αλιεξης αμα τον διαγραψετε. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, Η ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ! Με ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΚ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ τρυπωσε στο πανεπιστημιο (ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ) και ενας θεος (μετα απο 20 χρονια) ξερει πως πηρε το ‘πτυχιο’. Οπως εγινε και ‘διδακτορ’ οικονομικων- τρομαρα του. Ο αποθηκαριος μου ΑΝΕΤΑ ξερει καλυτερα οικονομικα απο αυτον, μη παμε σε πιο δυσκολα οπως τα αγγλικα που ειναι I SPEAK ENGLAND VERY BEST..

Με ένα κείμενο-φωτιά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης ανακοίνωσε η συντακτική ομάδα των «Ενθεμάτων», του ένθετου στην Αυγή της Κυριακής, ότι διακόπτει τη συνεργασία της με την εφημερίδα.

Τι μας λετε ωρε επαναστατες της φακης? ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ τι παιζει ε? Τοσα χρονια δεν ηξερε ο Στρατής Μπουρνάζος αυτα που λεει σημερα: ο ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν πόνταρε στο μίσος και εκφράζει την πικρία του για «συντρόφους με τους οποίους συμπορεύτηκα χρόνια, όχι μόνο να αυτοακυρώνονται πολιτικά μιλώντας για “φασιστερά”, αλλά –κάτι που με τσακίζει– να επιχαίρουν ηδονικά για την κατάντια της κυβέρνησης, ποντάροντας στο μίσος (όπως έκανε κι ο Σύριζα παλιότερα, βέβαια)..

Ο Φίλης «έκοψε» τα 1500 ευρώ ως έπαινο αριστείας στους φοιτητές. ΛΟΓΙΚΟ αφου η αριστεια ειναι κατακριτεα. Τι να πει δηλαδη ο αγραμματος αποφοιτος Λυκειου? Πως θα πληρωσουμε τους Καρανικες?

Δε βλεπω να παραιτηται και το Τσακαλωτο, αυτο το ΤΑΓΑΡΙ που αδυνατει να μιλησει με απλο συντακτικο, οπως ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΡΟΧΤΕΣ οτι αμα πεσει (ΕΠΕΣΕ ΗΔΗ) το αφορολογητο κατω απο 9100 θα φυγει. ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ? Η ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΥ 10,000 ΤΟ ΜΗΝΑ?

ΡΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ μεχρι να πειτε ΗΜΑΡΤΟΝ. Επαναστασεις δε θελατε? Δε φταει ο Αλιεξης φταει το ΔΝΤ (που ειπε οτι πρεπει να κουρευτει το χρεος) ο Σοιμπλε, η Μερκελ, ο Ολανδρεου, ο Ομπαμα, ο Vladi, η QUEEN (μια ειναι), ο Μητσοτακης, ο Σαμαρας, ο Καραμανλης (ολοι τους), ο Λεβεντης, ο Μπαρμποσα, ο Σπαθας, μεχρι και ο Κρισαντους..

ΑΛΙΕΞΗ ΓΕΡΑ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ: Εκει το ΠΡΩΤΥΠΟ μας ο συντροφος Μαδουρο, πηγε ετσι απλα μιση ωρα μπροστα τα ρολογια για να μειωσει λεει τη καταναλωση ρευματος, οι ΔΥ δουλευουν 2 μερες την εβδομαδα (οσο και εδω και αμα) αλλα ΕΔΩΣΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 30%. Μονο που ξεχασε οτι ο πληθωρισμος το Απριλιο ηταν στο 30% και το νομισμα εχει υποτιμηθει 98%..

98 ολοκληρα δολλαρια ειναι ο μισθος. Οχι παιζουμε.. Φημες οτι η κορη του πατερουλη Τσαβες βρεθηκε με γυρω στα 4,5 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ σε ΞΕΝΕΣ τραπεζες ειναι καπιταλιστικα ψεμματα..

IMG_5029

 

Τελος το καταπληκτικο: Εκλεισαν μεχρι και τον Εθνικο Κηπο!! Μη τους τη πεσουν οι παπιες και τα δεντρα..

ΡΕ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ!!

ΥΓ Ο ΜΟΝΟΣ λογος να διαβαζετε ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΟΥ ειναι για να γελατε. Ειναι σαν να διαβαζετε αυγη και ριζοσπαστη η Ψ-ΩΡΑ για σπορ. Η ενημερωση ειναι παντα αντικειμενικα ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ και το λιβανιστηρι παει συννεφο. Πως θα βγει αλλωστε το μεροκαματο?  Το λεω για ενα σχολιο που ειδα για το μπασκετ, αυτο το ΤΣΙΡΚΟΥΛΟ που εχει αλλαξει καμμια 20αρια σκουρους, ο προπονητης παιζει φαπες με τους παικτες εν ωρα αγωνα και τρωμε 35αρες χαλαρα, αλλα φταει ο διαιτητης!! Που αν δεν ηταν κορακι-γαυρος θα σουταρε ο αλλος και με ενα 36αποντο θα περναμε το ματς.. Θυμιζει τοτε τις ευρωπε-η-κες πορεις του gay που ετρωγε τα ταληρα βροχη ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΙΚΗ αλλα εφταιγε το χορταρι, ο ref, ο καιρος, και ο αναδρομος.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε πλακα που εχουν ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ..

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to ΠΑΡΤΕ ΠΟΝΟ

  1. Ο/Η Alexandros_NY λέει:

    “Μη τους τη πέσουν οι πάπιες και τα δεντρα”

    Εσυ το λες για πλακα, αλλα κάποιες, για να μην πω όλες, από τις πάπιες και από τα δεντρα έχουν περισσότερο μυαλό από τον μέσο συριζαιο ψηφοφόρο που μας έσκασε τα τσιφτετέλια στο σύνταγμα όταν έβγαλε την φασιστερα, ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ …

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Alexandros_NY : Προφανώς οι πάπιες και τα δένδρα έχουν περισσότερο μυαλό από τον μέσο ψηφοφόρο της δημοκρατίας ( ο Σύριζα είναι απλά φαινόμενο των καιρών ). Κι ειδικά όταν εννοούμε την δημοκρατία σαν δημόσιο κράτος. Απόλαυσε την κατάσταση τώρα, διότι κανείς μας δεν θυμάται να έχουν αναλάβει ψυχοπαθείς την διοίκηση μπουρδέλου.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν υπαρχουν αυτα που γινωνται! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ που ειχε τουλαχιστον ΤΣΙΠΑ. Μπορει να ηταν τρελλοι για δεσιμο, να εκαναν 1000 φασισταρια αλλα για ενα πραγμα ΟΥΔΕΙΣ τους κατηγορησε: οτι εβγαλαν εστω και μια δραχμη. Στη ψαθα πεθαναν ολοι τους.
    Οι ψεκασμενοι ΑΝΕΛ δεν ειναι ΚΑΝ στη βολη! Οχι δεν μιλανε (185 βολευτες μιλανε αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΛ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΑΡΩΝΤΕΣ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ
    Ειναι βλεπεις ο μηχανικος ο αλιεξης μπροστατζα που αμα του δωσεις καρφι να καρφωσει στο τοιχο θα το κοπαναει απο τη μυτη και θα απορει γιατι στραβωνει. Που αμα του πεις πιασε ενα καβουρα και μια μεγγενη θα παει να παραγγειλει στο ιχθυοπωλειο.
    Αμα δε του δειξεις κανε τορνο (απλο οχι cnc) θα νομιζει οτι εκαναν αποβαση οι εξωγηινοι στο μηχανουργιο..
    @ ΑΛΕΞ: ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΙΣ 15 ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ.Γινεται του ΤΣΥΡΙΖΑ και εκει, την ιδια μερα παιζουμε στο ιδιο γηπεδο με το Νιονιο και η Λιγδα δεν ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ οπως και δεν εχει βγαλει καν ανακοινωση για αναβολη του ματς!!!
    Ο καθενας κανει οτι του καβλωσει κανονικα. Απο οσο εμθα παντως μετα απο τηλεφωνο ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ γινει ο τελικος θα δουμε ΑΓΡΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ που θα μεινουν στην ιστορια. Χτες π.χ επαιζε ενα western και οι 7 ηταν υπεροχοι… if u catch my drift.

    ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ ΣΤΑ 48,5 MOY ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ. ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ
    Ρε αυτοι τους ρωτας ποσο κανει 1+1 και σου λενε 11..