ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Δεν είναι το “κελεπούρι” που χάσαμε. (ίσως για καλό δεν υπέγραψε τελικά). Ούτε και ο χρόνος που  χάνεται, αφού ως γνωστόν,στην ΑΕΚ όλα γίνονται “για να μη χαθεί άλλος χρόνος”,εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια.

Αυτό που απογοητεύει-θα έλεγα εξοργίζει,αλλά θα ήταν υπερβολή,καθ’ότι υπάρχουν άλλα πολύ σοβαρότερα θέματα από την ΑΕΚ και τους “διόσκουρούς” της, που μας εξοργίζουν-είναι η ΕΣΚΕΜΕΝΗ προχειρότητα και η τακτοποιημένη μπακαλοποίηση του καταστήματος από πλευράς “μεγιστάνος”. Ετσι ώστε,κάθε “αναποδιά”, κάθε “στραβή” (οι οποίες είναι αναπόφευκτες αφού πραγματική επενδυτική  πολιτική δεν υφίσταται, η οποια προυποθέτει κεφάλαια μεν και σοβαρή ενασχόληση δε) πέφτουν πάνω στους  Σέρβικους λιμενοβραχιονες. Πότε φταίει ο Μπάγεβιτς, πότε ο Μολοβάνοβιτς, πότε η Βρετάκου, πότε η μεγαλομέτοχος Αγγελική.

Αν δεν υπήρχαν αυτοί να φταίνε,θα υπήρχε ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό,το οποίο θα έπρεπε να “γεμίσει” με χρήμα και σωστή επιστασία. Με οργανογράμματα,με ικανά-και άρα ακριβά- στελέχη, με  ικανό-και άρα ακριβό- προπονητή, με ικανό-και άρα ακριβό- ρόστερ,κλπ.

Και λέγοντας “ακριβά” εννοούμε αυτό που εννούν και οι “-όγλου”: “επιπέδου ΑΕΚ”.  Τίποτα παραπάνω. Δεν διαφωνούμε. Ασχετα βέβαια αν -προς ικανοποίηση του αφεντικού το οποίο τους “ταίζει”- βαφτίζουν κάθε επιλογή του σαν “κρέας” ακόμα και οταν πρόκειται προφανέστατα για φακές, ή γίγαντες γιαχνί.

Μόνο το γήπεδο τον ενδιαφέρει. Και αυτό, όποτε γίνει. Οποτε ευοδωθεί και όποτε συμπληρωθούν οι απαράιτητες υπογραφές και-κυρίως-τα απαραίτητα κεφάλαια,αφού σχεδόν τίποτα ΚΑΙ εδώ,δεν πρόκειται να βάλει από την τσέπη του.

Δεν υπάρχει Μελισσανίδης και “βάζω”. Μελισσανίδης και “βάζο”, μπορεί να υπάρχει,καθ ότι είναι και τούτος, μαικήνας της τέχνης και πρέπει να έχει μερικά “Μιγκ” βαζα στο ξωχικό του. Ετσι για να βρίσκονται. Οπως κάνουν  όλοι όσοι μαζέυουν λεφτά. Ενα μέρος τους τα κανουν “τέχνη”, ώστε όταν και άμα πεινάσουν (ποτέ δεν ξέρεις) να μπορούν να πουλήσουν στην μαύρη αγορά κανένα “Βαγκ-Γκογκ”, κανένα “Παρθένη”, κανένα “Ροντέν” να ξορκίσουν την πείνα τους.

Βολικά όλα λοιπόν. Και αυτά τα “του την έκαναν του τίγρη” και “του παίζουν διπλό παιχνίδι οι Σέρβοι” και τα ρέστα,εγώ τα ακούω βερεσέ. Ναι δεν τους ξέρει,τώρα μετά από 30 χρόνια αγαστής συνεργασίας,άρχισαν να του κάνουν “νερά”. Πιάστηκε κορόιδο  ου  Μήτσους,σε τέτοιο βαθμό, που είναι να απορείς τελικά αν όντως έκανε λεφτά με τις “ικανότητές του” ή του έτυχε βαριά κληρονομιά, και μερικά απανωτά “τζακ-ποτ”.

Ε όχι να τον παρουσιάζουμε ως “Φόρεστ Γκαμπ”. Αυτός σε πουλάει και σε αγοράζει 10 φορές σε μια μέρα. Και παίζουν “τάβλι” στην πλάτη του κάποιοι Σέρβιτόροι; Ελα τώρα…

Ποιος Γάλλος προπονητής και ποια “επιλογή Μελισσανίδη”; Δηλαδή τί είδε και απέκλεισε όλους τους άλλους και απεφάσησε “Γαλλικά”; Γοητέυτηκε από την πορεία  της Ρεν; Η αποφάσησε πως η Γαλλική φινέτσα μόνο μας λείπει,αφού έχουμε όλα τα άλλα;

Τη μία φτάιει ο Γκιρτζίκης, την άλλη η “εγκληματική οργάνωση”,την άλλη ο Πογιέτ,την άλλη ο Δέλλας την παράλλη ο Λυμπερόπουλος,την παράλλη ο Ζήκος,σήμερα έφταιγαν οι “Κατσάμπα” μάνατζερ, που χάλασαν την δουλειά.

Ξέρετε πολλούς μάνατζερ, που θα πετάγονταν άιφνης από το πουθενα, ώστε να μπλοκάρουν συμφωνία,της  οποίας εντολοδόχος είναι ο Μελισσανίδης; Ελάτε τώρα.

Γιατί οι “Μπακασέτες” κλείνουν στα κότερα, ή οι “Κορδέρο” στα γραφεία της AegeaN και ο προπονητής, το “α” και το “ω” δηλαδή  ενός σχεδιασμού, να πηγαινοέρχεται στα γραφεία της ομάδας,με μια κουστωδία παράταιρων υπαλλήλων ξωπίσω του; Εκει,δεν ήξερε ου Μήτσους ου Μικίνας, να τον καλέσει στο κότερο και “να κλείσουν σε 10 λεπτά”; Γιατί  “παράτησε” τον Μοντανιέ στα “χέρια” των τρωκτικών; Εσκεμένα, λέω εγώ.

Τώρα το θέμα είναι: Το έκανε για να “ξεφορτωθεί” τον Γάλλο,και να χαθεί κι άλλος χρόνος ώστε να καταλήξουμε σε κανέναν βολικότατο (ακόμα και για τα “τρωκτικά”) Τσιώλη, ή το έκανε επίτηδες ώστε να εκθέσει τα Σερβικά σκυλιά, και έτσι να βρει αφορμή να τα διώξει από το “ράντζο” της ΠΑΕ; Μακάρι να είναι το δεύτερο,γιατί αυτό το πράγμα πια,δεν πάει άλλο.

Κοντός ψαλμός αληλούια. Θα δείξει,από την επιλογή,την κατάληξη μάλλον του προπονητή που τελικά θα αποφασιστεί. Ο οποίος- σε κάθε περίπτωση-πρέπει να είναι φτηνός,διαχειρίσημος, με “ευελιξία” στις αποφάσεις του και κυρίως όχι “μακράς διαρκείας”. Συμβόλαιο κλειστό 2 ετών;  Ξένος; Επί μελισσανιδη; Εισαστε μετα καλά σας;

Ου Μήτσους  ξέρει μόνο τις κονσέρβες. Δεν του αρέσουν γενικά τα φρέσκα. Που να ξέρεις τώρα, μετι είναι ραντισμένα, η αν είναι μεταλλαγμένα. Παστερίωση και είσαι ήσυχος. Οτι ήξερες, αυτό συνεχίζεις, 50 χρόνια. Δεν σε εγκαταλείπουν ποτέ. Οπως ο Ντούσκο, ο “φίλος”. Είναι σαν το “Rexona”.

Χρειάζεται πάντοτε, όταν ταξιδευεις ερημικά και ενίοτε χωρίς “supporting”, να έχεις μια “γαλέτα” στο δισάκι σου. Ακόμα και όταν μπορείς να αγοράσεις όλα τα φρέσκα προιόντα του κόσμου, εν τούτοις,απο ανασφάλεια και κομπλεξ,επιμένεις να κυκλοφοράς με τη “γαλέτα” παραμάσχαλα, από φόβο μη πεινάσεις, η μη ξανακλειστείς για αιμοπτύσεις.

Ουδείς ξεφεύγει από το πεπρωμένο του. Ειμεθα προέκταση της νεαρής μας ηλικίας και ότι πράτουμε στο παρόν, είναι “προβολή” των εμπειριών μας  των περασμένων μας χρόνων.

Μακάρι να έχουμε καλη σχετικά κατάληξη,τέλος πάντων. Και ας είναι έστω πατσάς και όχι γίγαντες.Εστω.

Υ.Γ: Η πρώτη καλή μεταγραφή πάντως,έγινε. Μητρόπουλος. Τι κι αν δεν έχεις προπονητή ακόμα. Αυτό σημαίνει, “αλλαγές εκ βόθρων…εκ βάθρων…” κάτι τέτοιο.   Αϊντε. Σιδεροκόκκαλος.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Γιατί ανέβηκε ο πήχης τόσο ψηλά για προπονητη δεν έχω καταλάβει.Στόχος για φέτος πρέπει να είναι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό απαιτεί τουλάχιστον 5 ενδεκαδάτες μεταγραφές και άλλες τόσες για πάγκο.Να θυμίσω πως πρωτάθλημα έχει πάρει κ ο συμπαθής Νικος Νοπλιας(με παιχταράδες) με τους βάζελους που τώρα προπονεί τον ΟΦΗ στη Γου Εθνική.
    Για την Ευρώπη ναι,χρειάζεσαι για πολλους λόγους προπονητή με παραστάσεις και εμπειρία αλλά μη κοροιδευομαστε το fc δεν έχει ακόμα αυτές τις δυνατότητες
    Λεφτα για μεταγραφές λοιπόν και προπονητης ας έρθει απλα ένας σοβαρός,υπάρχουν πολλοί.