ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ,ΦΥΣΙΚΑ

σερα

Ευσπευσμένα Τιμούρ. Από την αρχή δηλαδή Τιμούρ ήταν,αλλά να μη κάνουμε και μια “βόλτα” στα Γαλλικά,Γερμανικά ράφια,έτσι για το θεαθήναι; Να μας βλέπουν οι κυράτσες  και οι φιλενάδες ότι πάμε κατευθείαν στο φτηνό,χωρίς να κάνουμε μια βόλτα,για ξεκάρφωμα και στις πιο πάνω τιμές; Ασε που μπορεί και αγοράζοντας απο κει,να σου βγει σκάρτο το προιόν. Λίγες φορές έχει τύχει να δώσεις πέντε δραχμές παραπάνω για να αγοράσεις ένα σώβρακο ας πούμε και να βγει χειρότερο από πανέρι; Λέμε τώρα.

Τιμούρ εξ’αρχής, Τιμούρ εξ ανάγκης,ότι και να είναι, ευχόμαστε καλορίζικος ο καραφλός. Στην ΑΕΚ έχει παίξει καλή μπαλίτσα,την καλή της εποχή. Το “σφιχτό” ποδόσφαιρο που παίζει, ταιριάζει στην ούτως ή άλλως χωρίς φαντεζί παίκτες ΑΕΚ.  Ο κόσμος τον συμπαθεί -τα ξέρει αυτά ο “εγγυητής”, δεν είναι κανένας μαλάκας να τρέχει δεξιά και αριστερά να  σου φέρνει περίεργες περιπτώσεις που ζητάνε και ένα εκατομμύριο το χρόνο. Εδω διψάει η αυλή μας,θα κοιτάμε τις ξένες; Με 300 χιλιαρικάκια,είναι ότι πρέπει ο Τιμουρ. Αχνα δεν θα βγάλει.

Ενισχύεται και το Σέρβικο λόμπυ,προεξάρχοντος του πατριάρχου πεντοχίλιαρου. Οχι μόνο δεν το κουνάνε,αλλά πήραν και “μπόνους” έναν δικό τους στον πάγκο,για να τον κουρδίζουν κατά το δοκούν.

Ο Μπάγεβιτς -λέγεται-είχε κάποιες ενστάσεις στην αρχή και ζήτησε να πάει στην Κύπρο να δει τον εν λόγω προπονητή εν δράσει. “Οχι δεν χρειάζεται “αστροπελέκι” μου”. Αναλαμβάνω ο ίδιος την  ευθύνη του έτοιμου ρίσκου” του είπε ο Μητσάρας και εκεί τελείωσε το θέμα.

Που 800 που ήθελαν οι άλλοι,που 300 που “συμφώνησε” ο Τιμούρ. Με τα υπόλοιπα 500, αγοράζεις 3-4 ελεύθερους παίκτες, πληρώνεις τα ενοίκια του καλοκαιριού στα γραφεία και μένουν και λεφτά για τρία κουτιά γαριδάκια “Μπόζο”.

Ευχαριστημένοι ούλοι. Ου Μήτσους βρήκε-την από καιρό έτοιμη- λύση. Ο κόσμος είναι παγωμενοευχαριστημενοξινισμένος με την καλή έννοια. Ο ίδιος ο Τιμούρ, συνεχίζει να βρήσκεται εκτός ΟΑΕΔ και να έχει δουλίτσα. Το Σερβολόι τα έφερε στα μέτρα του τα πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ολα καλά.

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι και ακάθιστοι. Στα όρθια δηλαδή. Στου πουδάρ’. Θα τρίβουμε τα μάτια μας την νέα σεζόν. Το under θα πάει σύννεφο.

Υ.Γ: Τουλάχιστον ελπίζουμε όντως να κλείσει το θέμα προπονητή με τον Κετσπάγια. Μη έχουμε συνέχεια. Γιατί άμα θέλει ο Μήτσος βρίσκει και ακόμα πιο καλά και πιο φτηνά. Μη τον βλέπεις έτσι “λαρτζ”. Αμα θέλει αυτός,γίνεται “στρείδι”.  Τον πετύχαμε στα καλά του. Ευτυχώς.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ,ΦΥΣΙΚΑ

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Με 800 χιλ δε φέρνεις έτσι κ αλλιώς μεγάλο όνομα για τον πάγκο.Ούτε ο Μοντανιέ ήταν κάτι σπουδαίο μην γινόμαστε ευρωληγούρια.Mια χαρά επιλογή είναι ο Τιμούρ και από όσο έχει δείξει δεν είναι τύπος yes man

  2. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Ο τίγρης κουτσά στραβά,το τσουλαει το βαπορι.
    Θα μπορούσε και καλύτερα δε λέω,αλλα δεδομένης της γενικότερης κατάστασης,
    ή όλη εικόνα είναι θετική.
    Άσε που φαίνεται να έχει και ρεντα.
    Και μάλλον ή δική του ρέντα έπαιξε ρόλο στις καλες στιγμές(κύπελλο,νικες στα ντέρμπυ).
    Και πιθανόν ποντάρει και στην εύνοια της ομάδας που τη δικαιούται μετά από
    τόσα χρόνια γκινιας και χασουρας.
    Τρελλαθηκαμε στο ντορτι και στο ασσόδυο αδερφέ μου.
    Και λογικά να το πάρεις αλλα και στατιστικά,ηρθε ή ώρα να να δούμε έστω
    και κανά εξιπεντε.
    Τώρα ο τιμουρ τηρουμένων των αναλογιών και του οικονομικού πλάνου,
    δεν φαίνεται κακή επιλογή.
    Και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και δείχνει συγκροτημένος και σοβαρός.
    Ιδωμεν.

    Θα αναβιώσει και το εμψυχωτικον σύνθημα της σκεπαστης:
    “Τιμουρ Τιμουρ χυσ’τους μες στη μουρ!”

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Οντως.Τον κόβω για επαναστάτη. Ούτε ο γιακάς του δεν κάθεται καλά. Μιλάμε για αγρίμι.
    Ο Μελισσανίδης πάλι μέσω Γεωργιανών βρήκε λύση. Αμα έχεις άκρες παιδί μου…

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ωραίο το συνθηματάκι, δεν το είχα υπ’όψη μου. Οσο για την “επιλογή” Τιμουρ (την “αστραπιαία” ντε, που αφού τα έκαναν εσκεμένα μαντάρα οι άλλοι,ήρθε το αφεντικό να καθαρίσει ψωνίζοντας από αγορά που την γνωρίζει απ’έξω και ανακατωτά), ελπίζω ασφαλώς να πετύχει. Να πετύχει όσο δεν παίρνει. Τι άλλο να ευχηθούμε δηλαδή.
    Πρωτάθλημα δεν ξέρω αν πάρουμε. Φυσικά,στατιστικά όλο και πλησιάζει,αφού 20 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα,μεταπολεμικά δεν έχει ξανασυμβεί. Αρα,κοντοζυγώνει.
    Ομως, πιστεύω πως δεν μπορεί αυτό να ειναι αυτοσκοπός. Αντε και “σκοντάφτουν” όλοι οι άλλοι και το παίρνεις. Και λοιπόν; Θα ζητησει κανεις κάποια σερί από κουπες; Μπα. Η θα ξαναπεριμένουμε το 2037 να το ξαναπάρουμε;
    Μικρη σημασία εχει το πότε θα το πάρεις. Ασφαλώς και το δικαιούται η ΑΕΚ ,αφού στο μεσοδιάστημα της έχουν κλαπει 3-4. Αλλά το σημαντικό είναι να ξαναγίνουμε δύναμη. Να ξαναγίνουμε “μοδα”. Και κυρίως να επαναπροσεγγίσουμε στις χαμένες ρίζες (από πλευράς νοοτροπίας και συμπεριφοράς εννοώ. Παράγοντες και φίλαθλοι,όσο αυτό είναι δυνατόν.). Αυτά. Σιδεροκέφαλος ο “καλός γιός” Τιμούρ (αν τελικά δεν αλλάξει κάτι και δεν έρθει κανένας Κούγιας στον πάγκο. Ετσι για πλάκα) Αν τελικά υπογράψει,βλέπω μεσούσης της χρονιάς,να έχουμε ωραία επεισόδια με τον “πρίγκηπα” του Ποδονύφτη.
    Μια χαρά “δεδομένων των συνθηκών” όπως λες, την πάει τη δουλειά ο “Μιτσούκος” “εγγυητής”. Στους στραβούς,βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

  5. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    νομιζω η μεγαλυτερη χρονικη διαρκεια χωρις πρωταθλημα ηταν η περιοδος 1940-1963

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Εχεις δίκιο, μπερδεύτηκα εγώ. Πριν τον πόλεμο είχαμε πολύ καλή ομάδα,ήρθε ο Χιτλερ και ο Στάλιν και μείναμε ξεροί για 23 χρόνια,ωςτο 1963.
    Η αλήθεια ειναι πως σήμερα,ειναι κομματακι πιο ευκολο να το σηκώσεις από ότι την δεκαετια του 70,του 80,του 90. Γιατί τότε, υπήρχαν και πολλοί μνηστηρες. Και πολλές οι δυνατές ομάδες. Σήμερα,ο αντιπαλος ειναι-κυρίως- ένας. Ο γνωστός. Οι άλλοι είναι κατιμάδες. Αν καταφέρει ου Μητσους,μαζί με όλα τα άλλα,λάβει το “50-50” (να μη περναμε “χειρουργεία” εμείς,αλλά και να μην ευνοείται-κυρίως- ο αντιπαλος ο γνωστός) και με τον ενα η τον αλλο τροπο “διωξει” από το προσκηνιο και(άρα) το παρασκηνιο τον “χάπια”,τοτε θα εχει ολοκληρωθει κατα 70% το “εργο”. Το υπόλοιπο 30% είναι τα εντος γηπέδου πεπραγμενα.Εκει υστερούμε “ολίγον”,αλλά και αυτό διορθώνεται στην πορεία. Λιγο πιο πανω εμεις,λίγο “πριονισμα” ο απέναντι,θα ισιώσουμε. Θα το ξαπλώσουμε το “τέρας”. Λες και θα πάρουμε την Πολη κάνουμε. Σιγά πια.