Ποιοι MSN; Οι ΘΒ!

mitropoulaioiΟ Θωμάς κι ο Βίκτωρας. Μιλάμε το ματς ήταν 10-0 κι είχε δυο λεπτά να τελειώσει. Ο Μαρινάκης είχε πετάξει λευκή πετσέτα. Ούτε την ψήφο του δε θα έβρισκε στην κάλπη ο Ολυμπιακός. Και ξαφνικά ξεκινάει η μεγάλη αντεπίθεση. Της οποίας ηγείται ποιος; Ο αδελφός του Θωμά, του ηγέτη της παράταξης που ως τότε θριάμβευε. Ο οποίος αδελφός καταφέρνει να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, διακόπτοντας το ματς.

Απίστευτα πράγματα κυρίες και κύριοι. Όσο κι αν θεωρούμε ότι σκαμπάζουμε από παρασκήνιο, οι τύποι είναι τόσο μπροστά που δεν μπορείς καν να τους παρακολουθήσεις. Χάνεται η μπάλα, κανονικά. Ναι, ξέρεις ότι και ο Θωμάς και ο Βίκτωρας είναι ρέστοι, όμως δεν πάει το μυαλό σου ότι θα έφτανε ο Θωμάς να κατεβάσει τον αδελφό του αντίπαλο για να μην υπάρξει νικητής στις εκλογές (ώστε να συνεχιστεί το νταραβέρι). Κανονικά, αν σκεφτείς ψυχρά, πρέπει να το αναμένεις αυτό. Αλλά δεν πάει το μυαλό σου ρε παιδί μου, πώς να πάει.

Έλεγε κάτι κουλά ο Κουτσοκούμνης ότι «[η] ΕΠΟ χρειάζεται πρόεδρο και συμβούλιο συναίνεσης» (με αναρτήσεις στο Facebook παρακαλώ), καταλάβαινες ότι κάπου το πάει το πράγμα (τίποτε απ’ αυτά που γράφονται στον αθλητικό τύπο δεν είναι τυχαίο), αλλά που να πάει το μυαλό σου τόσο μακριά. Ότι θα έβαζαν και τη FIFA στο παιχνίδι. Ότι θα κατάφερναν να κάνει κωλοτούμπα (σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα) και ο Κοντονής, ο οποίος πλέον «με δήλωσή του τονίζει πως η μόνη λύση για την ΕΠΟ είναι να ελέγχεται από την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ με μία προσωρινή διοίκηση μακράς πνοής». Ένα-ένα μπορείς να τα αναμένεις όλα τα παραπάνω, να τα εξηγήσεις και να τα προβλέψεις. Το μεγαλείο των ανδρών είναι ότι αυτοί τα κάνουν όλα μαζί. Μιλάμε ζαλίζεσαι…

Θωμάς και Βίκτωρας, οι θριαμβευτές της βραδιάς. Αδάμαστε Βαγγέλη Μαρινάκη, η νύχτα αυτή είναι δική σου. Μέχρι την επόμενη…

Υ.Γ1. Απορώ με αυτούς που ασχολούνται με το προσκήνιο του ποδοσφαίρου μας, με παίκτες, συστήματα κ.λπ. Αν βλέπαμε αυτό που ζούμε σε ταινία του Κόπολα, το σενάριο θα έπαιρνε Όσκαρ, παρότι θα το θεωρούσαμε τραβηγμένο.

Υ.Γ2. Αν κάποιος πάει για καφέ ή ποτό στο Αιγάλεω το επόμενο διάστημα, θα πρότεινα να μην κάτσει στο Μότσαρτ.

Υ.Γ3. Λέγαμε προχθές: «Ελπίζω πάντως να μην έχει δίκιο ο Λάκης [Νικολάου] αυτή τη φορά, ο τραυματισμός [του Λέσκοτ] να απαιτούσε όντως εγχείρηση κι  η επιλογή της συντηρητικής αγωγής να έγινε λόγω της προχωρημένης (ποδοσφαιρικά) ηλικίας του παίκτη». Σήμερα διαβάζουμε «Τελικά η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ ήταν και η σωστή. Ο έμπειρος αμυντικός δεν μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο με συντηρητικό πρόγραμμα και πλέον η λύση του χειρουργείου είναι μονόδρομος». Εντάξει, εκκλησία κλέβαμε, να λέμε την αλήθεια.

Post By Γιώργος Κιντής (76 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Ποιοι MSN; Οι ΘΒ!

  1. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Ούτε ο Mario Puzo δε θα το σκεφτόταν αυτό.

    «Εγώ είμαι στη νύχτα και ξέρω πολλούς! Είμαι στη Συγγρού και θα σε γ….ω! Έχω γραφείο τελετών και έχω ένα κασόνι να σε περιμένει! Εσένα θα σε θάψω!»
    http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/epo/esena-tha-se-thapsw.4315723.html

    Εντάξει, οι άνθρωποι είναι θεοί, τι να μας πει το Hollywood…