Περί ρατσισμού

Έχω σταματήσει να γράφω στο site. Ο κύριος λόγος είναι αυτό το κείμενο το Δημήτρη. Πέραν του ότι είναι απροκάλυπτα ρατσιστικό, δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημά μου. Αυτό το κείμενο είναι απλά ντροπή: η επιχειρηματολογία είναι επιπέδου Πρώτου Θέματος και Θέμου Αναστασιάδη. Τουλάχιστον ο Θέμος συλλαμβάνεται να μεταφέρει και μερικά εκατομμύρια: μπορεί ηθικά να τον κατακρίνεις, αλλά καταλαβαίνεις γιατί κάνει αυτά που κάνει. Το να διακινείς τέτοιες μαλακίες στο τζάμπα, είσαι απλά μαλάκας.

Πιστεύω ότι το κείμενο πρέπει να κατεβεί, γιατί δε συνάδει με το ύφος και το ήθος του σάιτ. Είναι απλά θέμα αισθητικής. Δεν περιορίζουμε την ελευθερία του λόγου έτσι: υπάρχουν πολλά  blogs τα οποία με χαρά θα το φιλοξενούσαν. Και μάλιστα με μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα. Ευτυχώς πάντως που το συγκεκριμένο κείμενο ήταν από το email του Δημήτρη και δεν το έγραψε ο ίδιος: γλυτώσαμε έτσι τα εξόφθαλμα ορθογραφικά λάθη του κατά τα λοιπά Ελληνάρα.

Post By Γιώργος Κιντής (76 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Περί ρατσισμού

  1. Ο/Η Αντώνης. λέει:

    @ George Kintis : WELL-SAID. Τουλαχιστον αν το ανέβαζε σε άλλους πιο ‘’ταιριαστούς’’ ιστοτοπους δεν θα υπήρχε και αυτη η comme il faux άθλια υποκρισία του footnote ‘’οτι εγω δεν ειμαι ρατσιστής αλλά αντικειμενικά ολοι αυτοί οι μαυρούκοι δεν φταίνε για ολη αυτη την κακοδιαμονία μας??’’

    Καλά για τις άπειρες μισαλλόδοξες μαλακιες που αναπάραγει με αυτο το χυδαίο ημέηλ δεν μπαίνω καν στον κόπο. Δυστυχως η Κ.Δ.Ω.Α. μεγαλώνει και εξαπλώνεται με αυτούς ακριβώς τους τρόπους και φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει περίπτωση να βγεί ο Τράμπ…

    (Κ.Δ.Ω.Α : Κτηνώδης Δύναμη Ωγκώδης Άγνοια -όπου το Ογκώδης γράφεται με Ωμέγα για να υπογραμμιστεί ο όγκος της άγνοιας).

    υγ – Είδα προχθές το ‘’Hyper-normalisation’’, την τελευταία παραγωγή του Adam Curtis στο BBC. Εξαιρετικό. Πέρα απο τις αποκαλύψεις που κάνει για το πως χτίζεται αυτο το γαμημένο το common perception πραγματεύται αυτη ακριβώς την κατάρρευση της σχέσης του ανθρώπου με τη λογική και την κριτική σκέψη υπό τις σημερινές συνθήκες πίεσης, υπό αυτο το καθεστώς φόβου, υπό την επήρεια αυτης πραγματικότητας που σφίγγει το κρανίο: Η χαρά των Κ.Δ.Ω.Α.

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    Το κείμενο του Δημήτρη καθώς επίσης και πολλά από τα σχόλια που το συνοδεύουν είναι πραγματικά άθλια. Κατά την ταπεινή μου άποψη δείχνουν ανθρώπους σε σύγχυση. ……..ας μην είμαστε αυστηροί μαζί τους………λάθη κάνουμε όλοι……επίσης αυτός δεν είναι λόγος να σταματήσεις να γράφεις στο blog…….