Game Over

Ενα ματς εμεινε σοβαρο στη χρονια. Ο τελικος του CHL που δεν ειμαι με κανενα. Λιγο με το Μπουφον και οχι με τη Γιουβεντους-τον Gay της Ιταλιας δηλαδη, μονο και μονο για να σηκωσει ενα κιουπι στο φευγα του. Ποσο μαλλον οταν απο την αλλη ειναι οι Νο2 αντιπαθητικοι του πλανητη.

Με Νο1 να ειναι φυσικα η Referee United. Που χτες πρεπει να επαιξε πιο ευκολο ματς και απο φιλικο. Με 37% κατοχη, ενα γκολ με τσαφ πηρε το κυπελλο. Απεναντι σε μια ομαδα απο πιτσιρικια (6 παικτες κατω των 22) που ηταν ιδιαιτερα προβλεψιμη στο τι θα κανει. Δηλαδη τρεχαλατζηδες με τη μπαλλα, καλη τεχνικη αλλα απο μυαλο ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ. Αλλο που δεν ηθελε ο ΚΕΦΤΕΣ. Μπηκε και το γκολ με το τσαφ και κλειδωσε το ματσακι. ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ, 17 ζωνες αμυνα και να τον χαιρεστε και αυτον και την ομαδουλα σας. Που κανατε πανυγηρια σα τρελλοι- μετα τα ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ στο πρωταθλημα- για το ΠΡΩΤΟ Europa στην ιστορια σας. Λογικο βεβαια. Μηπως το εχετε ξαναδει? Ημιτελικο καποια Θελτα επαιξε που περασε στο παρα ενα κυριολεκτικα και τελικο με εναν Αγιαξ που παιζει να ειναι η πιο αφελης ομαδα που εφτασε τελικο ever. Οσα πανε και οσα ερθουν κανονικα. Ποδοσφαιρο αλανας απο τα πιτσιρικια, στο παγκο το συστημα χλωρινη (αυτο ξερω αυτο εμπιστευωμαι και δεν αλλαζω ο κοσμος να χαλασει) και ουτε που καταλαβαν τι εγινε. Ειδαμε ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ με ολη τη Referee μεσα στη περιοχη να αμυνεται επι 1 ωρα και στο τελος δωσανε στο νουμερο το κιουπι. Ο οποιος και χαρακτηρισε πετυχημενη τη χρονια! Λογικο αμα εχεις βγει ΕΚΤΟΣ στο πρωταθλημα με τη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΒΑΘΜΩΝ να θεωρεις οτι πετυχες. Πως θα πουλησεις το παραμυθι αλλωστε? Ο Φαν Χααλ αναλογα βγηκε τεταρτος και πεμπτος στα 2 χρονια που εμεινε χωρις να ξοδευει και τα καραβια που εκανε ο ΚΕΦΤΕΣ. Χωρις τα 28 γκολ του Ζλαταν π.χ. Αλλα ηταν αποτυχημενος. Ενω ο ταραμας βγηκε ΕΚΤΟΣ και ειναι πετυχημενος!!! Τι δε καταλαβαινεις?  Για τη Referee μιλαμε. Εχουν φαει ΠΑΡΑΜΥΘΑ τοσα χρονια που αυτα ειναι πταισματα. Εδω ακομη παιζει μπαλλα ο Καρικ!!!! στην ομαδα και ειναι και αρχηγος. Ο Μακος της Αγγλιας. Εδω ακομη θεωρουν οτι ο παικτης της εικοσαετιας ηταν καποιος Μπεκαμ επειδη πουλαγε σωβρακα και ξυραφακια. Για τα σωβρακα ειναι εκει μεσα ολοι τους..και να τη χαιρεστε την ομαδουλα σας που σας δινει θεαμα σα το χθεσινο! Τετοια ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ακομη και για τα επιπεδα της Referee ειναι πρωτογνωρη.

Παραμυθα βεβαια τρωνε  ολοι με πρωτο εμενα που με επιασε το συναισθημα και ανανεωσα τη καρτα μου περσυ στο ΑΕΚ. Εχω μετανοιωσει 800 φορες που το εκανα. Οχι για τα λεφτα αλλα για τη κινηση. Να δωσω δηλαδη αλλοθι στους απιθανους να λενε οτι εχουν την ΑΕΚ στο πρωταθλημα. Τουλαχιστον εχω την μικρη ευχαριστηση οτι δεν πηγαινα στα ματς και δεν ταλαιπωρουσα τα ματια μου. Αυτο που επαθα στο ΟΑΚΑ με το ζελα τη Κυριακη θα κανω χρονια να το ξεχασω. Τετοια ΗΤΤΑ σπανια εχω ξαναφαει, μαλλον ποτε. Ειναι κατα 99% το χειροτερο ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ παιχνιδι που εχω δει στη ζωη μου. Στο ημιχρονο ξεκινησε και η βροχη- ειμουν με τη μηχανη- φαγαμε και το νερο στην επιστροφη και εδεσε το σκηνικο. Το τι βρισιδι εριξα απο το πρωτο δεκαλεπτο-απο μεσα μου- μεχρι να μπω στο σπιτι δε λεγεται.

ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ αυτο το πραγμα. Με τιποτα. Ουτε Death Row να εισαι δε καθεσαι να το δεις. Μανωλακη-τσαρλατανο και Αινταρεβιτς. Μια ομαδα που δε ξερει να κανει τα βασικα του ποδοσφαιρου. Που κερδιζει κατα τυχη μια στις 10 και χανει χαλαρα απο αναλογους ηλιθιους τυπου Ουζουνιδη και Νιονιου ολα τα αλλα. Η ομαδα του Λεσκοτ και του Μοραις. Του Αλμειδα και του Μανταλου. Του Χιμενεθ και του Πεκχαρτ. ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.

Που ‘ηρθε’ για να βγαινει τεταρτοπεμπτη επειδη δεν υπαρχει πεμπτοεκτος. Σαν το ΚΕΦΤΕ στη premier που κατεφερε να τερματισει πανω απο μια Everton (τα looney tunes του νησιου) και ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Μια ομαδα που ολη τη σαιζον ΠΑΛΕΥΕ στην εκτη και εβδομη θεση και που τερματιζει μια πριν απο το τελος χωρις τα δικαστηρια. Δηλαδη ποσα μειον θα φαει ο μαχαιροβγαλτης, ποσα ο καπνογονος, ποσα ο φωτοβολιδας και ποσα ο ριπτης μπυρας. Ενσταση ο ενας, αγωγη ο αλλος, εισαγγελεις πανυγηριζουν στις εξεδρες μαζι με πολιτικους σε σουιτες και ολο αυτο το λενε μπαλλα.

Μια περηφανη ΑΕΚ που ζωγραφιζει δικεφαλλα κοτοπουλα στα πουλμαν, αλλαζει 7 (επτα) προπονητες σε 1,5 χρονο και διωχνει ενα προπονητη Premier League για να τον αντικαταστησει στα κρισιμα ματς (αυτα δεν ειναι τα play-ωχ?) με καποιον Παναγιωταρα. Μια ομαδα που πριν το και καλα ΄κρισιμο ματς’ (αυτο δεν ηταν το χθεσινο?) ανακαλυπτει το μεσημερι οτι το βασικο αμυντικο χαφ της ειναι ‘κουρασμενο’ και βαζει στην θεση του εναν κομμενο απο την αποστολη!! ΑΥΤΟ και αν ειναι μυνημα οργανωσης και τρικυμιας στο κρανιου του ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ. Να σου λενε κοφτον, να το κοβεις –ως κοτα που εισαι- και μετα να σου λενε παρτον πισω. Ολα αυτα σε 2 μερες μεσα με τον ΠΑΠΑΤΖΗ (εκφραση Δηματου) να κανει τουμπα ολη την ομαδα μη τυχον και χαλασει τα κεφια του αφεντικου μιας και καλες ειναι οι χειραψιες, αλλα ακομη καλυτερα τα contracts η κοντρατα που λενε και οι καραβισιοι.

Το ροστερ αποτελειται απο 5 παικτες. Το Μπαρκα, μισο Γκαλο, μισο Τσιγκι, Σιμοες, Γιοχανσον Γαλανοπουλο. Καπου εκει τελειωνει και η οργανωση του ΒΑΤΡΑΧΟΥ  που κανει ΠΕΝΤΕ πλεον χρονια. Αριστερο μπακ δεν εχεις, οργανωτη δεν εχεις, εξτρεμ δεν εχεις, σεντερ φορ δεν εχεις. Πεντε χρονια αν επαιρνες ΤΡΕΙΣ (οχι παραπανω) κανονικους ποδοσφαιρηστες θα ειχες κανει μια 15αδα μπετον και απλα θα κολλαγες τα κομματια γυρω της. ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ δεν εχεις καταφερει οχι αυτο, αλλα να κανεις ενα βασικο αξονα: τερμα-CB-αμυντικο χαφ-επιτελικο χαφ-CF. Και ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ θα το κανεις γιατι απλα εισαι ΜΥΡΩΔΙΑΣ. Οπως μυρωδιαδες ειναι ΟΛΟΙ εκει μεσα. Αντε και εμεις (η αντιπολιτευση που ολο στη μπουκα μας εχετε-ετσι μου ειπαν χτες) ειμαστε οι περιεργοι. Τα αποτελεσματα ομως μπορει μια φορα να σε ξεγελασουν αντε 2. Οταν συνεχως ειναι το μαυρο σας το χαλι η αντιπολιτευση σας φταιει? Σα το Τσιπρα που τα εχει κανει ροιδο ΟΛΑ και  του φταιει η ΝΔ που δεν ‘κυβερναει’ καλα. 25 λεπτα προχθες εδινε συμβουλες στο Κυριακο πως λεει να κανει αντιπολιτευση. Αυτο ηταν το πλανο στη μια ωρα συζητησης του τεταρτου μνημονιου!

Το αποτελεσμα ‘ξεγελασε’ το απλο κοσμο περσυ. Το κυπελλο δηλαδη που το ψησαμε τοσο πολυ που αμα το χαναμε επρεπε να φυγουν απαντες απο τον Μελ μεχρι τις καθαριστριες. Οταν ΞΕΡΑΜΕ και το ΓΡΑΦΑΜΕ εδω μεσα κανα μηνα πριν οτι το κυπελλο ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Οπως αναλογα εγραψα φετος με το που εγινε η κληρωση οτι κυπελλο ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Το εχετε ριξει στα παρασκηνια στα προσκηνια και στα υπογεια, ξεχνωντας τον ΒΑΣΙΚΟ κανονα στο χωρο. ΜΠΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΟΛΟΥ? Η μονο εκλογες, ΕΠΟ, διαιτησιες, δικαστηρια και τσιπουρα? Γιατι με αυτα ασχολουμαστε μονο. Να παρουμε καναν ανθρωπο στο ποδοσφαιρικο κομματι δεν μας νοιαζει. Πηγατε και πηρατε το ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ. Γι αυτο το θεαμα ειναι ΟΙΚΤΡΟ ο κοσμος την εχει κανει με ελαφρα και φτασατε να παιζετε μεταξυ σας. Ακομη και ανθρωποι που απο παραδοση και μονο ερχωνταν στο γηπεδο, σα και μας, δε πατανε πλεον.

Θα πατανε ακομη λιγοτεροι του χρονου αμα κανετε αυτα που ετοιμαζεστε. Δηλαδη ΠΑΛΙ 5εκκ budget ομαδας με ΜΙΑ μεταγραφη κραχτη και συμβολαια 300αρια. Δε θα γραψω ακομη ονοματα, ουτε καν αυτα που σας ειπε ο αλλος ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ στο παγκο που δε βγαζει παρελαση.

Θα πω μονο ενα: GAME OVER και καντε οτι σας φωτισει η κουτρα σας.

ΥΓ1 Με την Elite και το χρηματιστηριο του Λονδινου ολα καλα?

ΥΓ2  Τι εγινε με το προγραμμα ακαδημιων και τις χορηγιες? Ολα καλα? Τελικα ποιος θα τις παρει? Για τις χορηγιες μιλαω της UEFA και του ΟΠΑΠ. Ποιος τις γαμει τις ακαδημιες….

ΥΓ3 Το τηλεοπτικο συμβολαιο θα ειναι οπως το υπολογιζετε? Γιατι- δε ξερω αν το μαθατε- ηρθαν κατι σχιστοματηδες. Που στον ΟΛΠ πχ ο Captain (ενας ειναι) εκοψε ΗΔΗ 40% απο τα εξοδα και παει για αλλα 20%. Βλεπεις τα κινεζια δε μασανε απο ‘εμπορικοτητες’. Βλεπουν spreadsheet και αναλογα πληρωνουν…

Εσυ στειλε το Καραμουζα που εχεις εμπορικο να τους πει οτι η ‘εμπορικοτητα’ επεσε φετος 30% στα εισιτηρια να δουμε τι θα σου πουν. Αν δηλαδη σου που αναλογα θα λαβεις 30% ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο περσυ θα εχουν αδικο? Μαλλον οχι ε?

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

10 Responses to Game Over

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το ‘πλανο’ λεει για ενα κραχτη. Μη μασατε. ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ Ω ΠΟΤΕ δεν εγινε ομαδα με 1 -2-3 παικτες. Εκτος αν ειναι ο Μεσι..
    Οι ομαδες και χτιζωνται και αγοραζωνται. Ουτε μονο με αγορες γινωνται και για χτισιμο δε κανω καν κουβεντα.
    Οταν το πλανο εχει ‘χτιστη’ τον ΒΑΤΡΑΧΟ δε φτιαχνεις ουτε στανη. Η μαλλον φτιαχνεις αυτο που βλεπουμε 5 χρονια. Το ερχωμαστε που εγινε ηρθαμε, πεμπτοι.

    Οσο για τα play-ωχ ειναι απλα μια ΜΑΛΑΚΙΑ και μιση για να σωνουμε τα ασωστα.
    ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ πρωταθλημα δεν εχει play-ωχ στο κοσμο.
    Ουτε το νησι (ολο) ουτε η Ισπανια, ουτε η Γερμανια, ουτε η Ιταλια.
    Μονο κατι τριτοκοσμικοι σα και μας που ψαχνουν σωσιβιο στην ανικανοτητα τους.

    Αμα εχεις ομαδα παιζεις μπαλλα και εχεις 30 αγωνιστικες να το δειξεις.Αλλιως περιμενεις απο ενα ΑΝΙΚΑΝΟ και 20 ‘κουρασμενους’ να ανεβεις απο πεμπτος-τεταρτος..
    Λες και αμα βγεις παραπανω θα κανεις κατι στας Ευρωπας. Με τους Λεσκοτ και τους Κετσπαγια να μη κανεις τελικη στην εδρα σου!

    ΟΛΑ τα αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες για τους κουλους.

  2. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αυτό με το Σιμόες μόνο σε μένα φάνηκε περίεργο? Τόσα χρόνια ποτέ δεν έχει γίνει. Δηλαδή ούτε στον πάγκο?
    Βρε μπας και συμβαίνει τίποτα άλλο στα αποδυτήρια?
    Οχι πως δεν έχουν λιώσει οι σόλες του Σιμόες απ’το τρέξιμο, αλλά σήμερα πολλοί δημοσιογράφοι άφησαν υποννοούμενα (χωρίς να γράψουνε κάτι συγκεκριμένο για το θέμα)

  3. Ο/Η Κώστας λέει:

    Εν τω μεταξύ, ο κατσαπλιάς Μουρίνιο, έδειχνε τρία δάχτυλα… Δηλαδή η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη, επειδή πήρε το league cap, το commubity shield και τα πιτσιρίκια του Άγιαξ.. Ακριβώς στο δεύτερο γκολ το έκλεισα. Τώρα είδα στιγμιότυπα από το τέλος του πιο βαρετού τελικού που θυμάμαι. Ίσως να κατακτά και την πρωτιά από εκείνον του Juventus Milan στο ch. l. Ντιπ για μπιτ που λέει και η γιαγιά μου κατσαplayer…

  4. Ο/Η Φώτης λέει:

    Δημήτρη να σε ρωτήσω κάτι μιας κ πας στο νησί κ βλέπεις αγώνες :
    Ο Μουρινιο δεν σου φαίνεται κάθε χρόνο πιο κακός στο κοουτσαρισμα; σκεπτόμενος την πρώτη φορά στην Τσελσυ μέχρι τώρα κάθε χρονο σχεδόν οι ομάδες του γίνονται πιο κυνικές. Με αποκορύφωμα το φετινό.

  5. Ο/Η conpater λέει:

    Γινεται ενας παιχτης να ειναι η αφορμη για να υποστηριξεις μια ομαδα ? Ναι λεω εγω,οταν προκειται για την Γιουβεντους και μαλιστα οταν παιζει τελικο με την σιχαμενη Ρεαλ. Μιλαμε για τις TOP διαπλεκομενες ομαδες στην Ευρωπη δεκαετιες τωρα. Μπουφον. Που στα 40 του,πιο ωριμος απο ποτε,κερδισε ακομα περισσοτερο τον κοσμο.με την ανακοινωση που εβγαλε για τον βανδαλισμο του μνημειου των νεκρων της Τορινο. Και ο οποιος αν και ρατσιστης ( αυτο ελεγχετε κατα πως το βλεπει κανεις) δεν δισταζε να τρεχει να αγκαλιαζει πρωτος τον Πιρλο σε καποια επιτυχια αλλα μεχρι εκει. Στα απ`αυτα μας τι πιστευει ο καθενας,και η ουσια ειναι οτι οταν ακους Γιουβεντους το πρωτο ονομα που σου ερχεται στο μυαλο απο τους παιχτες ειναι Μπουφον. Και γουσταρω να σηκωσει την κουπα,αναγκαστικα και η Γιουβεντους,αρκει να μην το σηκωσει η Ρεαλ….

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Φώτης
    Sorry για το μεγαλο σχολιο αλλα τωρα μπηκα γραφειο μετα απο μια ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ βραδυα χτες με αρκετο γελιο σε ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΧΩΡΟ.
    MY COMPLIMENTS για την επιλογη! ομολογω οτι δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτο το μερος. Ξερει αυτος που το οργανωσε..

    Ο ΚΕΦΤΕΣ Φωτη ποτε δεν ηταν προπονητης. Ουτε καν βοηθος. Μεταφραστης ειναι ο ανθρωπος και αποφασισε το συστημα να δημιουργησει κατι απο ενα τιποτα. Που ξεπατικωσε ενα κακεκτυπο του Χερρερα την εποχη που το ποδοσφαιρο παιζωταν 100% διαφορετικα. Ως ΤΙΠΟΤΑΣ παραμενει και το να παρεις 2 πρωταθληματα με τη Ρεαλ και τη Τσελσυ σε 8 σαιζον, νομιζω ειναι κατι που ο Μπαμπης ο Τεννες ανετα το πετυχαινει, μονο απο στατιστικης αποψης να το παρεις.
    Οταν δηλαδη στα 3 χρονια στη Ρεαλ, η Μπαρτσα πηρε 2 πρωταθληματα 2 CHL και 3 (αν θυμαμαι) κυπελλα ε καποια στιγμη θα εχανε κατι. Τι Ρεαλ προπονεις τι διαολο? Δε θα μαζεψεις κανα σπορι που θα πεσει? Δεν εχεις και τη Las Palmas καλη ωρα με τον Αραουχο! Τη Ρεαλ που (νομιζει οτι) εχει ολη την αφροκρεμα.
    Υπαρχουν αλλοι που πρωτον ειναι προπονητες και οχι μεταφραστες, δευτερον εχουν παραπανω τιτλους που ουτε στον υπνο του δε προκειται να τους δει. Τιτλους ΟΧΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ αλλα κανονικους. Δουλεμενους δηλαδη. Τι ειναι πιο δυσκολο? Να παρεις 2 πρωταθληματα σερι με τη Ντορτμουντ απο τη Μπαγερν στη Γερμανια, να εχεις 5 χρονια σερι την ομαδα σε ομιλους του CHL με μια ομαδα που μολις ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΕΠΑΙΖΕ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, η να παρεις 1 τιτλο με τη Ρεαλ στην Ισπανια επειδη απλα επεσε απο τον αντιπαλο σου στη τριετια? Μη πουμε για τα ντορτια και τα ταληρα που επεφταν βροχη..Να θυμηθουμε μηπως τους 3 σερι αποκλεισμους απο τα προημιτελικα CHL? Η οτι πηγε ο Αντσελοτι με -3 παικτες την επομενη (Κεντιρα-Οζιλ-Ντι Μαρια) και το Xabi Allonso τραυματια 7 μηνες με ΟΛΟ το υπολοιπο ροστερ ΙΔΙΟ και πηρε ΚΑΙ κυπελλο ΚΑΙ super cup ΚΑΙ CHL?

    Ο ΚΕΦΤΕΣ ευδοκιμει ΜΟΝΟ σε ομαδες που ειναι της πλακας ως οργανισμοι. Γι αυτο αλλωστε και παει- τον παιρνουν- εκει και οχι σε σοβαρα club. Ρεαλ-Ιντερ-Τσελσυ-Referee United. Τα clubs των προβατων που τους ΠΑΣΑΡΟΥΝ οτι ναναι και βαρανε παλαμακια. Κριστιανους και Μπεκαμ. Μπειλ και ΓκαροΦιλιπ Νεβιλ! ΠεπεΜαρσελους και Μικιταριαν. Δες τις διαδρομες και θα καταλαβεις.

    Υπηρχε ποτε περιπτωση να παρει μια Ντορτμπουντ τον σαχλαμαρα? Μια Liverpool? ΠΟΤΕ γιατι απλα δεν υπαρχει ο τυπος.Η Barca τον πεταξε εξω με τις κλωτσιες και ΑΥΤΟ ειναι που τον τσουζει οσο τιποτε αλλο.
    Υπαρχει ποτε περιπτωση να παει σε μαγαζι που δε θα του δωσει 5 φορτηγα λεφτα? Σε μια Σαλκε σε μια Λατσιο σε μια Σεβιλλη σε μια Εβερτον? ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΩ.
    Γιατι πολυ απλα αυτες οι ομαδες απαιτουν να ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ τιτλους.

    Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ κοουτσαρισμα. Μια εντολη ολοι πισω υπαρχει και φτου ξελεφτερια. Φετος ολη τη χρονια το πλανο ηταν πετατε τη μπαλλα στον Ζλαταν και ολο και κατι θα κατσει. Χτυπησε ο Ζλαταν και σε 13 ματς μαζεψε 21 ποντους απο τους 39. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΟΡΑΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΗΛΑΔΗ!
    Εχει τη Referee και τους εχει πεθανει στο 0-0 στην ισοπαλια και στο under.
    H ΟΓΔΟΗ επιθεση με 54 γκολ, 55 εβαλε η Μπορνμουθ!
    62 καποια Εβερτον, 77 η Αρσεναλ, 78 εμεις, 80 η Σιτυ, 85 η Τσελσκυ, 86 η Τοτεναμ.
    Να εισαι δηλαδη οπαδος της Referee και να τραβας τα βυζια σου κανονικα με αυτα που βλεπεις..
    54 γκολ εβαλε η ΑΕΚ του Ουγκο Αλμειδα, του Πεκχαρτ και του Λαζαρου. ΕΛΕΟΣ δηλαδη..
    Τελειωσε τη χρονια ως η ομαδα με το μικροτερο μεσο ορο σε τρεξιματα.Σε ΟΛΕΣ τις κατηγοριες στατιστικων δεν εχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ πρωτια.

    Μονο σε μια, guess which: Clean sheets, αμυνα δηλαδη και αγιος ο θεος. Ολοι πισω με τριπλη ζωνη, ολο ταμπουρι και πισω και σας φαγαμε. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, Nothing more nothing less.

    Ενας ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ, αντιαισθητικος καραβλαχος που σκαει με σαγιοναρες σε συνεντευξη τυπου για να το παιξει ταχα μου. Που πλακωνει στα μπινελικια τη γιατρο της ομαδας επειδη μπηκε να δει ενα παικτη που χτυπησε χωρις λεει να τον ρωτησει. Ειναι ΤΟΣΟ ΤΣΟΠΑΝΗΣ που δεν ηξερε οτι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ρωτησει ο γιατρος- ο ref αποφασιζει αν θα τον καλεσει. Ειναι δε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ γνωστο οτι οταν ζητηται βοηθεια γιατρου ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ αυτος να τη παρεχει. Χωρις να ακουει το ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑ απο το κολοχωρι της Πορτογαλιας. Πληρωσε 5εκκ ΛΙΡΕΣ ο Ρωσσος ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ζητησε δημοσια συγνωμμη και το εμαθε.
    Ειναι ο τυπος που εβριζε τα ball boy- ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ- περσυ και φετος τα εστειλε ΟΛΑ απο το γηπεδο επειδη λεει δεν εκαναν καλα τη δουλεια τους! ΤΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ!!!! που μαζευουν μπαλλες. Τα δεκαχρονα φταινε που τερματισε ΕΚΤΟΣ, που εκανε ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ και τον γλενταγανε απαντες στο νησι..

    Και αντι να τον στειλουν απο εκει που ηρθε στη Referee καθωνται και τον κοιτανε.
    Γι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι και Referee αλλωστε.Γιατι εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ και αυτο φιλε μου ΟΣΕΣ ΤΣΙΧΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

    Υπαρχουν στο νησι προπονητες Arsen, Klop, Pochettino κλπ. Γιατι ο προπονητης μιας ομαδας δεν ειναι μονο να δειξει το 4-3-3 και το 4-4-2 σε 20 χαβαλεδες ουτε ειναι μονο να κανει 2 αλλαγες την ωρα του ματς.
    Προπονητης ειναι η εικονα του club, ειναι ΚΑΙ ο καθρεπτης του, το πως ενεργει η εκαστοτε διοικηση. Προπονητης ειναι και ο τυπος που θα εχει και 25-30 πιτσιρικαδες που βγαζουν εκκατομυρια απο τα 20-23 τους και θα τους κραταει σε νορμαλ κατασταση.
    Προπονητης ειναι ΠΟΛΛΑ πραγματα.
    ΑΥΤΟ χαιρωμαι στο Klop και περσυ που καναμε το τραπεζι ειδα και ακουγα ενα ΑΠΙΘΑΝΟ τυπο που δεν ειχε κανενα λογο να ‘πουλησει’ προφιλ.

    Υπαρχει αναλογα και το ΝΟΥΜΕΡΟ. Συγκρινε για να καταλαβεις.

    ΥΓ Ο τυπος- για να καταλαβει ο κοσμος για τη σαχλαμαρα μιλαμε- εχει διωξει απο τη Τσελσκυ τον Ματα! Που πρεπει να εισαι ΑΟΜΑΤΟΣ να μη δεις οτι ειναι εργαλειο. Επισης εχει διωξει απο τη Τσελσκυ τον Λουκακου επειδη λεει δε του εκανε. 2 χρονια μετα τον θελει λεει και ετοιμαζεται να τα σκασει χοντρα.. Και καλα κανει. Αυτος πληρωνει? ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ παει το συστημα.

    Για Encore αφηνω το καλυτερο: ο τυπος στην Ιντερ ΘΕΩΡΗΣΕ οτι ο Κουτινιο δε κανει. Ο ΚΟΥΤΙΝΙΟ!!!. Που πραγματικα πρεπει να εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΡΩΔΙΑΣ να μη δεις οτι ο τυπος απλα κρυβει το τοπι και κανει τα παντα, σκοραρει πασσαρει τριπλαρει γυρναει ματς για πλακα και ειναι στα 25 του το 10αρι της Βραζιλιας..
    Να ναι καλα βεβαια που τον πηραμε για 10εκκ! Τον Κουτινιο 10εκκ..
    Αυτα ΜΟΝΟ Ο ΠΟΔΟΝΙΦΤΗΣ τα κανει σε μας.

    Enough said.

  7. Ο/Η Φώτης λέει:

    Χείμαρρος κ ευχαριστώ για το ποστ.
    Απλά βλέπω ότι φέτος πραγματικά το έχει ξεφτιλίσει. Είναι πολύ χαμηλά η άμυνα του. Για Αγγλία ειδικά είναι τραγικό.
    Το είδες το πλάνο που πήγε στην συνέντευξη κ ήταν 3 δημοσιογράφοι κ σηκώθηκε κ έφυγε;!

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φώτη μου αμα ειςαι μπαστουνοβλαχος όσα και να βγάλεις η όσα και να “κερδίσεις” μπαστουνοβλαχος θα μείνεις..
    Το να ειςαι κύριος δεν διδάσκεται ουτε αγοράζεται

    YΓ Αμα δω την ομαδα μου να παιζει διπλη ζωνη αμυνας ΕΝΤΟΣ μ.περιοχης απο το 50′ και επειτα με 11 παικτες να βαρανε και οπου παει τουλαχιστον θα ντρεπωμαι.. Αλλα εγω ειμαι Liverpool βλεπεις.

  9. Ο/Η Φώτης λέει:

    Ο Ζαρντιμ πιστεύεις μπορεί να έρθει στο νησί κάποια στιγμή; Κάνει;

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν ηταν κακη η Μονακο. Πολυ αφελεια ομως κ αυτη.
    Τι να σου πω δε ξερω, το νησι ειναι ο δυκολοτερος και με διαφορα πιο απαιτητικος θεσμος του πλανητη.
    Πολλα ματς, δυσκολα ματς, πολλοι διεκδηκητες, ακομη και τα ‘ευκολα’ ειναι παλουκια.
    Τραβας ζορι π.χ να πας να κερδισεις εκτος κατι Swansey West Ham Leicester, σε αντιθεση με ΟΛΑ τα αλλα πρωταθλματα που απο τη μεση και κατω ειναι ανυπαρκτοι.
    Βαλε και ΔΥΟ κυπελλα, βαλε και Ευρωπη..αστα.