Πετανε στα αστερια

Κυριολεκτικα, οπως αλλωστε μας ενημερωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ εδω και αρκετες μερες. Οντως εκτος Αθηνας για ενα επαγγελματικο που γυρισε ΗΔΗ σε 4ημερο ξεκουρασης στη Μεσσηνια απο σημερα το βραδυ,  δεν ειχα τη καταλληλη ενημερωση. Μονο 2 τηλεφωνα δεχτηκα  αλλα μπορω να πω οτι και οι 2, ο ενας γαυρος, ειναι 1000% αξιοπιστοι. Φιλοι καλοι και απλα πηγε η κουβεντα σε ποδοσφαιρικα μιας και μιλαμε για ανθρωπους που γνωριζουν την ‘ελληνικη’ πραγματικοτητα αψογα και περαν του χαβαλε ειναι σοβαρα παιδια. Αλλωστε το πρωι αν θυμαμαι εγραψα για τον Μποκανι και το βραδυ βγηκε στη φορα το θεματακι το ιατρικον, στο οποιο και κοπηκε ο παικτης. Που ηταν κομμενος απο αλλες 2 ομαδες πιο πριν..ως δανεικος. Ας αφησουμε το Βαγγελα ομως με τον Αλβανο του και ας δουμε τους δικους μας τους χαλιες.

Στην ΑΕΚ και ας πιασουμε το ποδοσφαιρικο κομματι μονο, αυτη τη χρονια επικρατει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ. Επισημα πλεον δεν υπαρχει κανενας Μαιστοροβιτς και αν ειχε 1 γραμμαριο ευθιξιας ο Σουηδος επρεπε να εχει παραιτηθει εδω και μερες. Τον εχουν κανει το παιδι για τα θεληματα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ολες οι προτασεις του εχουν παει στα σκουπιδια και απλα τρεχει να κουβαλαει τα ‘συμβολαια’ σε αυτους που του λεει ο Βοσνιος και να βγαινει φωτογραφιες.

ΟΛΟ το παιχνιδι το κανουν οι 2-ΙΤΣ με τον Λας Παλμας να τσακωνεται με τον καραγκιοζακο του παγκου για να ξεφορτωθει τις παλταδουρες του σε μας και τον ΠΑΠΑΤΖΗ (χαρακτηρισμος της ΠΑΕ ΑΕΚ οχι δικος μου) να μπορει να μιλησει μεχρι ενα οριο γιατι αλλιως παει πισω στην ανεργια που ηταν πριν 6 μηνες. Φυσικα ο Βοσνιος και ο Σερβος βγαζουν χαρτζηλικι, για τη ΠΑΕ ΑΕΚ παντοτε μη παει ο νους μας στο πονηρο, και λειτουργουν βαση σχεδιου οπως παντα καλα οργανωμενου: για σεντερ φορ μιλαγαμε με την ομαδα, αριστερο μπακ πηραμε. Το οποιο αριστερο μπακ ο Hélder Lopes 8 χρονια εχει κανει μια μεταγραφη επι πληρωμη και ολες τις αλλες βολοδερνει ελευθερος απο ομαδα σε ομαδα. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ δηλαδη αλλαζει ομαδα δωρεαν και βρεθηκε ταχα μου μια Λας Παλμας να δωσει περσυ 1,5εκκ και φετος να τον ξαναφησει ελευθερο! Τετοιο πλυντηριο πραγματικα ουτε ο Βαγγελης δε βαζει. Αξιος. Η δε παικτουρα επαιξε στα 15 απο τα 38 ματς, δεν ηταν καν βασικος σε καποια Λας Παλμας που εφαγε 74 γκολ στη χρονια. Αξιος δις. Με τετοιο ΧΩΝΙ μια χαρα ειναι η αεκαρα ΣΑΣ. Γιατι αμα παιρνεις παικτη που παιζει αναπληρωματικος η εστω ημι-βασικος σε ομαδα που η αμυνα της τρωει 2 γκολ ανα ματς μεσο ορο, η αληθεια ειναι οτι πας για μεγαλα πραγματα. Η τριτη χειροτερη αμυνα της Ισπανιας και εμεις πηγαμε και πηραμε το μπακ της!

Ο αλλος στοχος ενας Χαιμε Ρομερο- ελευθερος και αυτος απο καποια Οσασουνα η Ισπανικη Καλλονη δηλαδη- απο το 2010 εχει αλλαξει 14 φορες ομαδα ΟΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ η ΔΑΝΕΙΚΟΣ. Πως γινεται αυτο σε 7 χρονια 14 ομαδες? Μα ειναι απλο, ο παικτης ανηκε σε καποια Ουντινεζε στην οποια ολοι οι χαροκαμμενοι τον επεστρεφαν αρον αρον με τη ληξη του δανεισμου και αυτη αναλογα τον ξεφορτωνε στο επομενο κοροιδο. Εγραφε και λογιστικα μεσο ορο και ενα μυριο κοστολογιο και ολα κυλουσαν ομορφα. Μιλαμε για εξτρεμ που τον εδιωξε καποια Orduspor πριν 3 σαιζον η οποια αγωνιζεται στη τριτη κατηγορια της Τουρκιας! Τρομερος σκορερ εβαλε 4 ολοκληρα γκολ τα μισα απο οσα ειχε βαλει ο γιγας Macauley Chrisantus (8+2 στο κυπελλο) ο λεγωμενος και El Palton δηλαδη (δε κανω πλακα ετσι τον γραφει η wiki),  για να παρουμε μια ιδεα για τη εξτρεμαρα μιλαμε. Μεγαλα πραγματα, ετοιμος για τα αστερια και αυτος..

Αφου κλεισαμε με την εμπειρια καιρος ειναι να φερουμε και κανα νιατο για το μελλον στην ομαδα. Που κοιταει- κατα τα σανοσαιτ- τον θησαυρο απο το Καρακας. Η αληθεια ειναι οτι εχουμε να ακουσουμε για τετοια εξωτικα απο τοτε που ο ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΟΥ μας επαιζε τη κασσετα με τα hits απο ολες τις μεριες του πλανητη: Ξεκιναγε με bob kozonis τον χτιστη αεροδρομιων και mall, περναγε σε πετι-σκατο και ρωσσους, εκανε μια γρηγορη απο αυστραλια μερια στον περουκινι και εκλεινε με το all time classic ντουετο βιντιαδη keith harris.  Οπως Saimon-Garfunkel ενα πραγμα.

Για τελος πασπαλιζουμε με την αναλογη σκοκιαδα, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μαθαινω παικτη ανω των 30 που τους αφηνει ο Μελ να φερουν. Οπως επισης δανεικο δεχεται μονο τον Αραουχο. Ο Μελ παντα, για να μην μπερδευωμαστε… ΑΝ (λεμε τωρα) σου καθωταν κανας Μπεργκ στα τσαμπε οπως αυτοι που κοιτας  με τα 22 γκολ περσυ για να μη παμε μακρια, θα ελεγες οχι γιατι ειναι πανω απο 30. Αμα σου εδινε κανα δανεικο η City οπως επι Gus τον αργεντινο θα ελεγες οχι οπως ειπες περσυ ας πουμε. Ειναι και αυτος ο σκληρος χαρακτηρας της ομαδας, αυτη η προσηλωση στο πλανο το zero tolerance που λενε οι Αγγλοι, αυτη η μηδενικη αποκλιση στους στοχους που με κανει να εχω μια σιγουρια οτι ολα θα πανε καλα- οπως πανε αλλωστε 5 χρονια τωρα.

ΟΚ μπορει να τελειωσαμε με ενα ποντο λιγοτερο φετος απο περσυ αλλα τι ειναι ενας ποντος μπροστα σε αυτα που μας προσφερε η ομας? Συγκρινεται το θεαμα που περσυ επι Gus μας εγραφαν οτι ειναι κακιστο με την φετεινη πανδαισια? Ο κοσμος δε, βλεπει μια διαφορα απο τη Β Εθνικη πριν 3 σαιζον στην Α φετος και ας ειχε φετος ΕΠΤΑ (7) παικτες απο τοτε, οι περισσοτεροι βασικοι οπως π.χ τα 2CB που εβγαλαν τη χρονια.

Η ομας σε 40 μερες δινει προκριματικο CHL για το οποιο και πεταει στα αστερια ως ΠΑΕ, και ‘μοχθησε’ στα play-ωχ να βγει δευτερη. Γι αυτο αλλωστε ειναι διασπαρτη σε μπαρ, παραλιες και ξυδια να εορτασει. Οταν με το καλο μαζευτει θα θελουν καμμια βδομαδα να συνελθουν ολοι αυτοι, θα προσθεσουμε και τις νεες παικτουρες και θα βγουμε για τις γνωστες ζεμπεκιες μας. Τις οποιες θα θυμισω εν Ελλαδι οι κατοχοι διαρκειας θα αργησουν λιγο να απολαυσουν μιας και ουτε το προγραμμα της περιοδου ειναι γνωστο, οι 3 πρωτες ειναι κεκλεισμενων αρα παμε μεταξυ 7ης και 8ης αγωνιστικης- τελη Οκτωβριου λογικα, και φυσικα ειναι εξισου πιθανο να πεσει νεα καμπανα απο το αγαπημενον πελατολογιο της ΑΕΚ ΠΑΕ δηλαδη τους μαχαιροβγαλτες, τα βαπορακια ναρκωτικων που πουλανε πρεζα εξω απο το πεταλο μπροστα στα ματια της Ell-ASS και των υπαλληλων της παε και τους μαστουρωμενους. Υπαλληλοι της ΠΑΕ που βρισκουν τις συρριγγες μεσα στο πεταλο αλλα δε βγαζουν αχνα και φυσικα ειναι ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΛΑΛΛΥΠΤΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. Η ΟΧΙ?

Απο μακρια λοιπον οπως ειπε και ο Stevie και το πιο πιθανο ειναι να μη τους κανω τη χαρη ΟΥΤΕ ΔΩΡΕΑΝ να παω μη το παιρνουν και πανω τους οτι εχουν κοσμο εστω τσαμπα. Γιατι η ΑΕΚ εκει καταντησε, να μας τη δινουν δωρεαν και να μη σου κανει ορεξη να πας. Προβλεπω ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ και σε διαρκειας και σε εισιτηρια μεσα στη σαιζον. Και αν το -30% περσυ τους φανηκε μεγαλο φετος τους βλεπω οριακα στα 100,000 ολη τη σαιζον. Κρατηστε τις τιμες στο θεο, δωστε κεκλεισμενων στο κοσμο να πληρωνει ματς που του απαγορευετε να παει, κουβαληστε Ρομερους και ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ και μια χαρα θα πατε. Ηδη η Nova εκοψε 2εκκ ευρω απο τα συμβολαια και λιγα ειναι if u ask me, γιατι θελει να εισαι ιδιαιτερα μαζοχας να κατσεις να δεις αυτη τη σαχλαμαρα την ιδια ωρα που στον ΟΤΕ με πιο φθηνο πακετο  παιζει Premier, LaLiga κλπ.

Το προιον ΑΕΚ τουλαχιστον για φετος τελειωσε απο κοντα για μενα και αν παει ετσι- που δεν βλεπω να αλλαζει- θα με ξαναδει στη ΝΦ σε 2 σαιζον μονο και μονο για να ξανακατσω στη θεση μου στη παλια 18. Ενα ‘αχτι’ δηλαδη που προβλεπω αναλογα να μου φευγει σε ενα χρονο μεσα. Αναλογη αντιμετωπιση γνωριζω απο καμμια δεκαρια (και απο δω μεσα) αλλα ακουω και απο απλο κοσμο σε κουβεντες που κανουμε.

Για τον απλο λογο: Μπορεις να κοροιδεψεις μια αντε δυο. Τη τριτη απλα καθεσαι μονος σου. Enjoy το απεραντο λευκο του ΟΑΚΑ λοιπον και καλη συνοδοιπορευση με αυτους που ξεκαθαρα επελεξες να εχεις ως κοινο.

Το ελληνικο ποδοσφαιρο ΔΕΝ εχει θεαμα, ποτε δεν ειχε. Ακομη και οταν ειχες 1-2 ομαδες που επαιζαν μπαλλα οπως εμεις early 90’s η ο ζελας με το Κυραστα, οι υπολοιποι 15-16 ειναι για τα μπαζα. Γι αυτο και εχει μονο οπαδους και οχι φιλαθλους οπως στο νησι που πας να δεις ενα ματς για την ατμοσφαιρα, τη μπαλλα που θα παιξουν ακομη και αν ειναι Α τοπικο και ολο το πακετο. Οταν λοιπον κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο περσυ (τελικο κυπελλου π.χ) να διωξεις τους εστω 5-10-15-20,000 με τη καλη εννοια ‘κολλημενους’ τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου. Καποια στιγμη θα καταλαβεις οτι η ομαδα δεν ειναι μονο Μπαγεβιτς-Δημητριαδης- βρωμητζιναλ και χαβαλες στα επισημα  με το Μητσικωστα. Ουτε 10 αυλοκολακες σαν τη Αγγελικουλα και τον Δηματο που σου λενε προεδρε και τους τρεχουν-ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ- τα σαλια..

Οι 55,000 πελατες που εχασες φετος με ενα 20αρικο ειναι χονδρικα 1,1εκκ. Αν χασεις αλλους 30,000 ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΣ, ειναι αλλα 30,000 Χ20 = 600,000 ευρω.

9,000 εκανες μεσο ορο περσυ και 133,000 συνολο. Στα 3 κλειστα δηλαδη χανεις ηδη κοντα 30,000 κοσμο. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑ  100,000 ΚΑΙ ΑΜΑ.

Πας δηλαδη 1,1 περσυ και 1,7 φετος στα 2,8εκκ ευρω μειον ΜΟΝΟ απο εισιτηρια.Να βαλουμε και τα προστιμα μεσα ολη τη χρονια να φτασουμε στα 3,5εκκ χονδρικα? 170,000 εφαγες μονο στο κυπελλο.

ΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝ αυτα οι διοικησεις σου? Δε σου ειπαν οτι με τις ‘εξυπναδες΄εχασες 3,5εκκ ευρω? ΤΣΑΜΠΑ το κυπελλο ρε παιδι μου..

Δε τα σκεφτηκε ο Καραμουζας και η αλλη με το ξανθια βαφη που εχει χτυπησει εγκεφαλο και πεταει στα αστερια να στα πουν? Κριμα..Θα τα δεις – ηδη τα βλεπεις- στις εισπραξεις και στους ισολογισμους και φετος και του χρονου. Εκει που ΠΟΝΑΕΙ δηλαδη, γιατι ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ δυστυχως.. Το θεμα βεβαια ειναι οτι για να καταλαβεις εσυ τη πληρωνει το club. Αλλα στην Ελλαδα ειμαστε οποτε δε τρεχει κατι.

Η Φωτο ειναι πραγματικη και μου την εστειλαν μολις απο πανω:

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

54 Responses to Πετανε στα αστερια

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all

    Αναμενουμε βεβαια και τον ισολογισμο την επομενη εβδομαδα. Να δουμε τι εγινε στη χρονια και αν πληρωθηκε ενας δανεισμος 4,5 αν θυμαμαι σε καποια εταιρεια OIL κατι..

  2. Ο/Η akis λέει:

    Αυτό το ταλέντο από τη Βενεζουέλα ίσως και να είναι προτιμότερο από τα άλλα σαπάκια που ξέρεις εκ των προτέρων τί θα σου βγουν..Βέβαια το πιθανότερο είναι να σου βγει Αμπλαγιέ Φαγιέ….Το καλό είναι ότι ο κόσμος το έχει πάρει πολύ στην πλάκα πλέον και δε χαλιέται..Αφού ξέρει τί θα δει από τον τίγρη και τον πρίγκηψ..Αναμένουμε τιμές διαρκείας να γελάσουμε ακόμα περισσότερο…

  3. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Θλιψη πραγματικα. ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ

  4. Ο/Η Τι λες τώρα; λέει:

    Ποιος – ιτς ρε φίλε Snitch; Είσαι βαθιά νυχτωμένος. Να τον ειδοποιήσει κάποιος να διαβάσει το blog σου να χαρεί που κάποιος πιστεύει ότι συμμετέχει στον μεταγραφικό σχεδιασμό και το λέει και δημόσια… Ήμαρτον. Είναι τόσες μέρες στο Μόσταρ και δεν έχει ασχοληθεί κανένας… Και τον Μιλοβάνοβιτς που τον ξέθαψες; Εντάξει καλή η ξερολίαση, αλλά δυστυχώς στο συγκεκριμένο είσαι out of space.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    οτι πεις, θα σου χαλασουμε τωρα το ονειρο?
    Αληθεια αυτον τον αμυντικο του χαβαλε ποιος στο πουλησε?
    με τον αλλο τον αραουχο ποιος σε παραμυθιαζει 6 μηνες ?
    στο μοσταρ εχει κινητα και υπολογιστες? web banking?
    ρε πλακα που εχετε τρολακια που θα μας πειτε και νυχτωμενους. Σας πουλαμε και σας αγοραζουμε ολους μαζι πακετο πες στο αφεντικο σου. Ξερεις εσυ

  6. Ο/Η mporat λέει:

    Και τον Μιλοβάνοβιτς που τον ξέθαψες λέει ο άλλος και κοιτάμε όλα τα σαπάκια της Λας Πάλμας, γελάει ο Κρισάντους ρε παιδιά, δεν απευθύνεσαι σε μπόμπους αγαπητέ ‘Τι λες τώρα’. Γράψτα το 365 που θα πάρεις και like.

  7. Ο/Η Τι λες τώρα; λέει:

    Τι είναι ο Μιλοβάνοβιτς στην Λας Πάλμας ξέρετε; Που να ξέρετε θα μου πείτε… Εντάξει, ωραία τα λέει ο Snitch ακολουθείστε. Όπως τα λέει ακριβώς είναι. Τα ξέρει όλα. Κάνει κουμάντο ο Μπάγεβιτς και ο Μιλοβάνοβιτς. Ακολουθώ πιστά. Θα το πω και στο αφεντικό μου…

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ρε μεγαλε ο Μιλοβανοβιτς δρα σαν free agent με παικτες της- η για την- las palmas οπως ακριβως εκανε ο ρουφιανος στην αεκ χρονια.
    η θεωρεις οτι ΤΥΧΑΙΑ ξαφνικα ερχωνται παικτες απο εκει λες και ειναι η ποδοσφαιρομανα που ψωνιζει η ευρωπη?
    Τι ειναι η λας παλμας καμμια πορτο καμμια μπενφικα καμμια μποκα καμμια κορινθιανς? ο λεβαδειακος της ισπανιας ειναι και απλα μας πασαρει ο αλλος οτι μπορει με το αζημιωτο. Απο κρισαντους μεχρι αναπληρωματικους ημιβασικους αμυντικους αμυνας που μαζεψε 74 γκολ. Το ηξερε και χτες το σαπακι ο βοσνιος το εκανε ‘σκαουτινκ’ τρομαρα του που δε μπορει να κανει 5 χρονια ενα κορμο ομαδας μια ευθεια 6 παικτες.. ο ΜΑΛΑΚΑΣ 50 χρονια στη δουλεια.
    Αιντε που πας να μας το παιξεις και γνωστης. Τραβα τωρα να δωσεις αναφορα οτι τουλαχιστον προσπαθησες..
    Ακου λεει ο βοσνιος ειναι στο μοσταρ και δε ξερει.. τι ειναι το μοσταρ ρε μεγαλε no man’s land δεν εχει επικοινωνια με τον υπολοιπο πλανητη? ο διεθυντης του ποδοσφαιρικου τμηματος σε περιοδο μεταγραφων παει διακοπες και κλεινει τα κινητα τους υπολογιστες? Ποτε σας εχουν πει οτι ‘δουλευει’ δηλαδη?

    Αυτες τις μαλακιες ουτε ο ‘κανονικα’ Δηματος δε τα γραφει, ελεος με τη μπουρδα να βγει το μεροκαματο πια.

    ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ, ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΤΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΟΛΕΣ. ΦΑΤΕ ΤΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΧΝΑ.

    ΥΓ Εδω μεσα δε ακολουθει κανενας μιας και απλα γραφουμε τη γνωμη μας. Ουτε αεκαρας το παιζω ουτε κονομαω. Αυτα στους 365

  9. Ο/Η Τι λες τώρα; λέει:

    Εσύ ρε Snitch λες γράφεις απλά τη γνώμη σου. Ποια γνώμη σου γράφεις;Με ύφος χιλίων καρδιναλίων μας λες τι συμβαίνει στην ΑΕΚ, όχι τη γνώμη σου. Απλά σου λέω φρέναρε λίγο, γιατί γράφεις πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Δεν γίνεται να έχεις εικόνα από σημερινή ΑΕΚ και να μου μπλέκεις τον Μπάγεβιτς με τις μεταγραφές. Αυτός δεν ξέρει ποιος είναι προπονητής στην ΑΕΚ πλέον. Όποιος έχει εικόνα κανονική κι όχι αποκλειστικά δημιουργημένη στο μυαλό του, τα διαβάζει αυτά που γράφεις και γελάει. Αν θέλεις κι έχεις τη δυνατότητα ψάξου να βρεις αν έχεις δίκιο ή όχι.

    υγ: Λες για Μιλοβάνοβιτς και Αραούχο. Αν είχε εμπλοκή με Αραούχο ο Μιλοβάνοβιτς ήταν μόνο για να το χαλάσει. Δεν έχεις ιδέα Snitch από το τι συμβαίνει εντός ΑΕΚ εδώ και μήνες. Αν θέλεις πάρτο εγωιστικά και επέμεινε πως έχεις δίκιο κι εγώ εδώ τρολάρω. Αν όμως θέλεις κι έχεις τη δυνατότητα, στο λέω ξανά, ψάξου και θα δεις ότι έχεις άδικο. Αλλά όταν το διαπιστώσεις, γιατί αν ψαχτείς δεν υπάρχει περίπτωση να μην το διαπιστώσεις, θα σε παραδεχτώ να βγεις εδώ και να το πεις. Τώρα για μεροκάματα κι αυτά που λες, μου αρέσει που το παίζεις και… Αγγλική κουλτούρα. Και την εύκολη γελοιότητα γι’ απάντηση, την έχεις έτοιμη σαν τον κάθε καφενετζή.

  10. Ο/Η Τι λες τώρα; λέει:

    Αντίθετα ο Φως Του Φεγγαριού, άσχετα με το τι συμπεράσματα βγάζει από τα δεδομένα που γνωρίζει, το οποίο έχει να κάνει με το σκεπτικό του καθενός, είναι φανερό πως πέντε πράγματα τα γνωρίζει. Εσύ γράφεις απίστευτες αρλούμπες, όταν επιχειρείς να δείξεις ότι ξέρεις τι συμβαίνει.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ρε μεγαλε αρκετα ασχοληθηκα με κολογλυφτες του Μελισσανιδη.
    Που μας λενε οτι ο Γενικος διευθυντης του ποδοσφαιρικου τμηματος της ομαδας κανει διακοπες και δε ξερει ποιος ειναι προπονητης σε περιοδο μεταγραφων!
    Αιντε το βγαλες το μεροκαματο σημερα, που μου εμαθες και μπαλλα και τι γινεται, ΠΑΠΑΤΖΗ. Η αγγλια σε μαρανε σαχλαμαρα.

    Οτι εχω γραψει μια χαρα ειναι απο γηπεδα μεχρι νουμερα. Που οταν τα εγραφα ΠΕΡΣΥ εσυ πανυγηριζες για το Λεσκοτ το σαπακι.
    Αιντε μην αρχισουμε και λεμε αλλα και ψαχνετε λαγουμια να κρυφτητε αεκαρες της πορδης που αποκτησες και αποψη για κανα εικοσαρικο.
    Που θα μας πεις για την ΑΕΚ, ΜΥΡΩΔΙΑ

    Δε περνανε αυτα σε μενα μεγαλε, τραβα στα 365 μπας και μασησουν.
    Τραβα τωρα στο αφεντικο και πες οτι προσπαθησες αλλα εφαγες ΚΑΙ ΕΣΥ τα μουτρα σου. Εχετε προσπαθησει πολλες φορες κατι τυχεροι λουκ κατι george κατι GEOIII κατι ΒΒ (σου θυμιζει?) ακομη να καταλαβεις οτι καρφωνεσαι?
    Τοσο προβατο εισαι?

  12. Ο/Η Τι λες τώρα; λέει:

    Ναι ρε Λόρδε, αν είχα αφεντικό τον Μελισσανίδη με εσένα θα με έστελνε να ασχοληθώ… Το ρημάδι το ίντερνετ, μπορεί να σε παλαβώσει τελείως. Καλό βράδυ Opinion Maker.

    ΥΓ: Στο βρισίδι καλός είσαι πάντως. Αλλά σε πείραξε λίγο αυτό με την Αγγλία. Χαζούλη…

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ρε χαζοβιολη ο Μελισσανιδης κανενα δε στελνει. Αλλη ορεξη δεν ειχε. Ακομη να μαθεις οτι το αφεντικο σου γουσταρει τα σκυλακια του να γλυφουν χωρις διαταγη? Οτι θελει να ειναι υπακουα απο μονα τους? Δε βλεπεις τη ‘μεγαλομετοχο’ποσο καλα το παει το γραμμα? Ξεκινησε απο γραμματεας του Κοκκαλη και εχει φτασει ‘ιδοκτητρια’ της ΑΕΚ. Κοροιδο ακομη να μαθεις… Απλα εσυ ριχνεις το κολογλυψιμο μπας και φας κανα ξεροκοματο η γλυψεις κανα κοκκαλακι κακομοιρα.
    Εκδουλευση και κολακια πουλατε οπως ακριβως εγραψα στο κειμενο να το παιζετε σκυλακια και αυλη στο ‘αφεντικο’.

    Ξερεις αμα θελω να βρισω τι θα ακουσεις δεν ειναι δα και πρωτη φορα.
    ΕΣΥ θα πειραξεις εμενα?
    ΕΣΥ?
    ΕΜΕΝΑ?
    Με τι ρε σαχλα? με το μισθο του υπαλληλακου? χαχα πραγματικα το καλαμι που εχεις καβαλησει και νομιζεις οτι κατι εισαι ειναι τρομερο..

    Αιντε ΠΑΠΑΤΖΑ σχολας σε λιγο τη διπλοβαρδια. Βαυκαλισου και σημερα οτι κατι εκανες..
    Γι αυτο αλλωστε εγω ειμαι επωνυμα αυτος που ειμαι και εσυ η ‘no name’ ,τι λες τωρα…

  14. Ο/Η akis λέει:

    @the snitch
    Απλά μια παρατήρηση για αυτό το αριστερό μπακ που πήραμε. Η καλύτερή του σεζόν ήταν στην Πάκος Φερέιρα, κάτι δηλαδή σε πορτογαλικό Παναιτωλικό. Και επιπλέον έχει παίξει σε Ρίο Άβε, Μιράντα και κάτι άλλους πασίγνωστους συλλόγους..29 ετών, ενώ σε κάτι πλάνα που τον είδα στο youtube είναι εντελώς μονοκόμματος, επιπέδου Μάλμπασα. Και αυτός θα αντικαταστήσει το Ντίντακ, που μπορεί να μην είναι παικταράς, αλλά είναι σταθερός αμυντικά, δε χάνει τη θέση του, δεν έχει τραυματισμούς και έχει πάιξει σε Εσπανιόλ, Μίλαν, Μπέτις, σαφώς δηλαδή καλύτερο βιογραφικό. Με τη δική μου λογική λοιπόν, ξεκινάμε ήδη με μια αντικατάσταση που έχει χειρότερες προοοπτικές από τον παίκτη που ήδη είχαμε. Ίσως δεν το βλέπω εγώ καλά, αλλά και στις άλλες θέσεις που ψάχνουν, όλο χειρότερους παίκτες βλέπω να βρίσκουν….Συν ότι ακόμα δεν έχουν βρει αμυντικό και δεν ασχολούνται να βρουν επιτέλους ένα τερματοφύλακα σοβαρό…

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Akis
    Ξεχασες τον Βινισιους..
    Ο Μπαρκας ειναι καλο τερμα. Απλα στο συλλογο των κατσαπλιαδων που δεν εχει κανενα σοβαρο και θεωρει το μανταλο ηγετη και τον αινταρεβιτς mvp δεν εχει καμμια εξελιξη.
    Κοιτα τα σχολια πιο πανω για να καταλαβεις το επιπεδο στην εταιρεια. Μας λενε μονοι τους οτι Γενικος διευθυντης του ποδοσφαιρικου τμηματος της ομαδας κανει διακοπες και δε ξερει ποιος ειναι προπονητης σε περιοδο μεταγραφων!
    Νομιζεις δηλαδη οτι ξερουν να κανουν τιποτε αλλο. Μονοι τους τα λενε, ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ειναι και γι αυτο οσο πανε μενουν και λιγοτεροι καθε χρονο

  16. Ο/Η akis λέει:

    Είναι εξελίξιμος ο Μπάρκας, αλλά όχι έτοιμος. Για μένα, θα έπρεπε να φύγει ο άλλος ο τροχονόμος και να φέρουν ένα έμπειρο τερματοφύλακα, για να αποκτήσει και ο Μπάρκας κίνητρο να δουλέψει παραπάνω, αλλά και να πάρει εμπειρίες από κάποιον πιο έτοιμο. Και φυσικά προπονητή τερματοφυλάκων…..Στην ΑΕΚ είναι όλοι διευθυντές μου φαίνεται και δεν ξέρουν τι να διευθύνουν….Βινίσιους….χαχαχαχαχαχαχα

  17. Ο/Η mporat λέει:

    Εμφανώς snitch δεν ξέρεις τι γίνεται στην ΠΑΕ μέσα κι ο ‘τι λες τώρα’ ξέρει.
    Ας μας εξηγήσει λοιπόν γιατί έχουμε 3 αριστερά μπακ και 2 αναπληρωματικούς φορ ένα μήνα πριν τον πρώτο αγώνα των προκριματικών. Είναι βάσει πλάνου όλο αυτό; Ποιος το καταρτίζει το πλάνο αφού δεν είναι αυτοί που λέγεται εδώ;Ο Πατίτο θα μείνει ή θα φύγει;
    Και τέλοσπαντων, σκέφτεστε στην ΠΑΕ κάποια λύση για τα άδεια καθίσματα που θα έχετε σε όλη τη σεζόν έτσι όπως το πάτε; Θα αγοράσετε φουσκωτές κούκλες ίσως;

  18. Ο/Η mporat λέει:

    Α και ξέχασα, δεν έχουμε ανάγκη φίλε μου να ακολουθήσουμε κανέναν για να μας πει τι να κάνουμε, ο πόνος στον εγκέφαλο από την παρακολούθηση της ομάδας όλη τη χρονιά από την εξέδρα χτύπησε πυρήνα. Αυτό το άθλιο πράγμα λοιπόν και η τραγική μεταχείριση των κατόχων διαρκείας από την ΠΑΕ στα εισιτήρια του τελικού μας αηδίασαν. Δεν πάει άλλο έτσι ρε, κατάλαβες;

  19. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Δημητρη, να πω και γω την μαλακια μου. Ο Μελ μας αρεσει δεν μας αρεσει θα μας κανει το γηπεδο. Και θα περνεις το διαρκειας σου στην θεση που ειχες παλια και θα το περνεις για πολλα χρονια γιατι θα βρουμε καλυτερο καραμουζα καραουζα πως στο διαολο λεγετε. Αν δεν ηταν αυτος ακομα γ θα ημασταν και αντιπαλος θα ηταν ο αρουλης. Δεν μας φουνταρε αυτος το παρεακι του ντεμη μας φουνταρε. Τωρα θα πεις αλλο το γηπεδο αλλο η ομαδα. Και γω θα ηθελα πρωτα να επενδυση ο μελ και μετα να περιμενει τους καρπους ( αυξηση μ.ο. εισητηριων, πωλησεις παιχτων κ.λ.π.).

    Τωρα στον ισολογισμο αν δεν πληρωθηκε αυτο το δανειο 4,5 στην oil τι μπορει να σημαινει? αν τα 4,5 εγιναν 6 πχ. ? σε ρωταω επειδη ξερεις και μπαλα και οικονομικα. Και μια παρατηρηση αν καποιος σε ενοχλει οπως ο μαλακας πιο πανω απλως μην ασχολεισαι. Αν γραφω μαλακιες εγω απλως μην απαντας, δεν ειναι απαραιτητο. Απορω κιολας τοσο πολυασχολος που φαινεσε, πως μπορεις και απαντας σε ολους.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    MPORAT
    Ακομη τα προβατα δεν εχουν καταλαβει οτι οι πληροφοριες μου ειναι ΕΚΤΟΣ ΠΑΕ και οτι και να κανουν δε μπορουν να τις σταματησουν. Οπως επισης ναι εδω και μηνες σχεδον χρονο εφυγε ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΗΥΔΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ εκει μεσα (αντρες και γυναικες) και ακομη δεν εχετε καταλαβει ΤΙ ΑΠΩΛΕΙΑ εχει η ΑΕΚ. Θα τα δειτε απο τον πρωτο ισολογισμο σε κανα δεκαημερο τα μειον ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.
    Αυτοι ακομη νομιζουν οτι οι εταιρειες διοικουνται απο τα υπαλληλακια και τα deals ειναι αυτα που γραφουν τα συμβολαια.. Αντε τωρα να εξηγησεις στα ζωντανα που πετανε στα αστερια τι γινεται στη πραγματικοτητα.

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αλεξη
    1. Δε διαφωνουμε στη πρωτη παραγραφο και τα εχω πει πολλες φορες αλλωστε αυτα που λες. Τωρα το μονο σιγουρο ειναι η πρωτη χρονια στη ΝΦ μετα εξαρταται. Δε θα πω αλλα απλα οτι και αυτο χαριστικα θα γινει για να το εχω ενθυμιο.
    2. Απανταω σε ολους απο θεμα τακτ ακομη και στα νουμερα
    3. Δε ξερω πως ειναι στον Stevie εγω το κανω απο το κινητο, τωρα π.χ ειμαι αραχτος με ενα κρασι μονος στη βεραντα στη Μεσσηνια στο Κοστα μιας και η παρεα κεταβαινει αυριο πρωι απο πανω εκτακτως. Ολη η δουλεια μου ειναι ετσι στημενη που ειναι ενα laptop οπουδηποτε στο κοσμο, δε χρησιμοποιω π.χ ουτε ΕΝΑ χαρτι στο γραφειο ΟΛΑ ειναι ηλεκτρονικα. ΟΛΑ ΟΜΩΣ απο απλα memo μεχρι τιμολογια, και πλεον ο σκοπος ειναι να καταργησουμε και τις φυσικες συναντησεις οπου μπορουμε, μια χαρα ειναι τα conference calls. Απαντω οταν βαζω τους αλλους να τρεχουν συνηθως μεσημερι η ειμαι αραχτος οπως τωρα
    4. Θα τον δουμε τον ισολογισμο. Γνωμη μου ειναι οτι ο δανεισμος λογικα θα ειναι εκει.

  22. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα Δημήτρη.
    Το ότι ο Σουηδός έχει αρχίσει κ την κάνει με ελαφρά το έχει πάρει χαμπάρι κανείς τους;
    Είχε πάρει το αυτό μου ότι οι ατζεντηδες του τα είχαν πάρει με τον Μελ γιατί θεωρούσαν ότι τους έριξε, δεν γνωρίζω αν ισχύει. Πάντως αν το χάσεις τσάμπα, κ με Μουντιάλ του χρόνου θα είναι μεγάλο κάζο.

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν γνωριζω Φωτη. Μπορουμε να μαθουμε παντως προσπαθεια (χαλαρη) πωλησης εγινε. Απλα ηταν αναξια λογου

  24. Ο/Η Φώτης λέει:

    Διόρθωση, το αυτί μού εννοούσα στην πρόταση, προφανώς, το auto correct τα έκανε μαντάρα. Κρίμα πάντως. Τουλάχιστον να πωληθεί τώρα, αν κ δεν τον βλέπω να ψήνεται. Θα βγάλει περισσότερα ελεύθερος.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειναι ο ενας απο τους 2 παικτες του ροστερ που εχω γνωρισει απο κοντα. ΚΑΜΜΙΑ σχαση με τους αλλους εντελως διαφορετικος. Δε ξερω τι γινεται στη περιπτωση του αν και δε νομιζω να ειναι ΤΟΣΟ ανικανοι χωρις να εκπλαγω φυσικα για τιποτε. Ο Σουκου περσυ εφυγε για λιγοτερα για να κατεβεις με το Λαμπροπουλο αμυντικο χαφ.. να αποκλειστεις χωρις να κανεις τελικη και να ρουφηξεις και τη τριαρα απο καποιον Ιντεγε.

  26. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    O Zuculini δε μας έκανε. Τον έφερε ο Gus αφού.
    Περίμενε την ΑΕΚ μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά εκδικηθήκαμε το Gus και δεν τον κρατήσαμε

  27. Ο/Η conpater λέει:

    Οταν “μιλανε” δυο,ο τριτος περισσευει. Να πω μονο στον “τι λες τωρα”, οτι τα αποτελεσματα της διοικησης,των παραγοντων,των προπονητων μιας ομαδας φαινονται στο γηπεδο.Πουθενα αλλου. Αν ο Μπαγεβιτς,ειναι στο Μονσταρ,ο Μελ στα Βανουατου, και η Αρκαδη στο Πρασινο ακρωτηρι,πολυ λιγο με ενδιαφερει.Εμενα με ενδιαφερει τι βλεπω στο χορτο. Και μεχρι σημερα δεν εχω δει τιποτα,εδω και δυο χρονια. Θα σε συμβουλευα παντως, να κρατας λιγο αραιωμενο το “σιροπι” , γιατι ο oilας ναι μεν το γουσταρει,αλλα αμα καταλαβει δουλεμα θα σε παρει και θα σε σηκωσει . Την αποψη μου για την φετινη ΑΕΚ την εγραψα διπλα στον Στηβεν,αλλα μαλλον την επεσε για υπνο.

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Στις 5 Ιανουαριου εγραψα αυτο σε σχολιο στο post Τα Ντερμπυ: Το οτι ο κωστακης ο τσαφ κανει 50εκκ ειναι σαν το buy out του αλμειδα στα 5εκκ που εβαλε η διοικηση στο συμβολαιο. Το γελιο κανει καλο στη ζωη μας. ΑΝ δωθει 30 να κανει το σταυρο της η Ρομα. Θυμιζω οτι ο Χουμελς θεωρηθηκε η top μεταγραφη αμυντικου και κοστισε 35 πριν 6 μηνες.

    Μετα απο 5,5 μηνες ο κωστακης ο τσαφ πουληθηκε. Οχι στη Chelskey η στη Arsenal που τον ηθελαν με 250εκκ. Ουτε στο κεφτε που τον ηθελε λεει σα τρελλος στη Mancs αν και αυτο δεν το αποκλειω με την αμπαλλοσυνη που τον δερνει. Ουτε καν στη Ρεαλ (και αυτο το ειχαν γραψει) στη Μιλαν στην Ιντερ η στη Παρι.
    Στη Ζενιτ πηγε, τον Νο 30 κατασκευαστη πλυντηριων, η Σαχταρ ειναι ο Νο31 και ακολουθουν και αλλες υπερδυναμεις του ex- σοβιετικου ποδοασφαιρου στη σειρα μπουγαδας.

    Ποσο πουληθηκε ο κωστακης ο τσαφ: Καλα το καταλαβατε, 30εκκ ευρω. ΑΚΡΙΒΩΣ οσα λεγαμε πριν 6 μηνες. Γιατι ελεγα 30 και οχι 40 η 35? Ελα τωρα που θες και εξηγηση. Θα μας τα πει Η, τι λες τωρα, γυναικα ειναι για οποιον δε καταλαβε και ξερουμε ολοι και ποια ειναι δε θελει και πολυ μυαλο..

    Εγω απλα θα πω οτι το 30 ειναι το σκαλοπατι στη θεση στα νουμερα σημερα στο ποδοσφαιρο. Σε μια εποχη που ο κωστακης ο σαχλαμαρας ειναι λεει καλος αλλα αμα παει σε καμμια Αγγλια θα γελανε τα pints στα pub με το μπουρδα.

    Ναι μωρε καλος ειναι. Για τη Ρομα που εφαγε 38 γκολ φετος, που η ΑΕΚ του Κολοβετσιου εφαγε 23 στο δικο της πρωταθλημα για να συγκρινουμε. Καλος, ειναι λεει και γρηγορος. Οπως ελεγε και ο Πανουτσος και η σκυλα μου η Μαριγω ηταν γρηγορη αλλα δεν την εβαζα CENTER BACK.

    Καλος ειναι μωρε, για τη Ζενιτ μια χαρα.
    Καλος ειναι και σα Μανωλας μολις ειδε φραγκα πεταξε στα σκουπιδια τη καρριερα του να παει να θαφτει 4 χρονια στη Ρωσσια. Ξερετε τι λενε για τους Μανωλαδες ε?
    Αμα θες να τους κανεις εμφυλιο να σφαχτουν μεταξυ τους (οχι οτι θελουν και πολυ βοηθεια οι μισοι δε μιλανε με τους αλλους μισους) , πηγαινε σε ενα οικογενειακο τραπεζι π.χ Χριστουγεννα και πετα στη μεση ενα δεκαευρω. Σφαγη θα γινει ποιος θα το πιασει.

    Καλημερα…

  29. Ο/Η koreas λέει:

    @ τι λες τωρα

    απλα να σου πω ότι ειμαστε τοσοι πιστοι Ενωσίτες που δε μπορείς να φανταστείς. (εννοείτε ότι κάποιοι από εμάς την πληρωνουμε κιόλας, στο μέτρο των δυνατοτήτων του βεβαια ο καθένας….) αρα το κομματι της σχεσης με την ΑΕΚαρα μας, μην το ακουμπας γιατί φαίνεται να μη σε παίρνει (τουλαχιστον απο τα γραφομενα σου δε φαίνεται να έχεις ιδιαίτερο δεσιμο με την ομάδα).

    Το θέμα με τον πρόεδρο – μελισσαν (γιατί εμείς μόνο αυτόν βλέπουμε για διοίκηση και κανεναν άλλο, ούτε bajevic, ούτε μαιστο, ούτε μπίλλαρο, ούτε κανεναν άλλο…) πρεπει να ξέρεις ότι εχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ από το μελισσαν. τον περιμέναμε χρόνια να έρθει στην ομάδα. να έρθει όμως ως μελισσαν, ως αυτοκράτορας, ως τίγρης. εσυ μου φαίνεται ότι δεν έχει μεγάλες προσδοκίες από το μελισσαν. αρα και ενωσίτης ευκαιριακός είσαι και δεν πιστεύεις και πολύ στο μελισσαν.

    Κατα κύριο λόγο ο πρόεδρος, θελω να πιστεύω, ότι τα έχει καταφερει στο θέμα του γηπέδου (που για εμένα είναι το πιο σημαντικό). βεβαια κρατάω μια επιφύλαξη, γιατί ζουμε στην ελλάδα και η αλήθεια και τα οποια συμπεράσματα έρχονται την πράξη κι όχι στα λόγια…..

    Κατα δεύτερο λόγο έχει επαναφέρει το χαμένο σεβασμό (μιλάω κυρίως για διαιτησία , έπο και λοιπές δυνάμεις) που πρέπει να αποπνέει η ομαδα σε όλους. Και μιλάω για σεβασμό που πρέπει να αποπνέει και σε φίλους και σε εχθρούς.

    Είναι όμως αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η ομαδα ποδοσφαιρικά είναι της πλάκας. δεν εχω ακούσει μεχρι τώρα αεκτζη που να λέει ότι η ομάδα παίζει κανονικό ποδόσφαιρο, που μπορείς να τη δεις ευχάριστα. αν και κατά τη δική μου άποψη την περίδο του πογιέτ (σκάρτο εξάμηνο) η ομαδα μου άρεσε αρκετα. βεβαια αυτό δεν είναι κοινώς αποδεκτό. το σίγουρο είναι ότι η ομαδα δεν πάιζει ποδόσφαιρο που καθήσει κάποιος και να χαρεί. ο πρόεδρος, χωρίς ίχνός κριτικής, στο κομμάτι του ελκυστικού ποδοσφαίρου την έχει πατήσει. τι μας νοιάζει αν ο ντουσαν κάνει διακοπές, αν ο κετσπάγια είναι καραφλός ή αν ο ήλιος βγάινει από την ανατολή. ποδόσφαιρο ο πρόεδρος να χαιρόμαστε δε μας έχει δώσει μέχρι τώρα. θα το κάνει στο μέλλον;

    κανοντας τη σούμα , μου φαίνεται ότι είσαι κάποιος ο οποίος δεν παθιάζεσαι με την ΑΕΚ, δεν έχεις υψηλές προσδοκίες από το μελισσαν και στο τέλος-τέλος δε σου αρέσει και το ελκυστικό πόδόσφαιρο. αρα, τι να κουβεντιάζουμε φίλε μου, δεν έχουμε πολλά κοινά;…..

  30. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Μόλις είδα τις φανέλες.
    Αφού ξεκάθαρα δεν υπάρχουν φρέσκιες ιδέες, γιατί δεν αντιγράφουν ενα παλιό πετυχημένο σχέδιο να τελειώνουμε?

  31. Ο/Η Flevend λέει:

    Αφου τα χάλια μας για να βλέπουμε κάτι υποφερτό τουλάχιστον δεν θα αλλάξουν ας γελάμε με τους Μανωλάδες και τους άλλους…

    Παραιτήθηκε ο “αγαπημένος” σου από τον βαζέλα…Τα έχεις πει βέβαια παλαιότερα…

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Flevend
    Καλα δε χρειαζεται και καμμια μαντικη ικανοτητα εκει. Ο ενας εχει κανει μεταγραφη το κλωναριδη 4 φορες ο αλλος κοιταει να κοψει μεχρι και το νερο στο καζανακι.
    Σιγα μη καθωταν ο ρουφιανος- του κοψανε και τη μεταγραφαρα και στεναχωρηθηκε που δε τσιμπησε τη 30αρα βλεπεις.
    Η πλακα πια ειναι? Χανουν το Μπεργκ για 220 χιλιαρικα.. να πουμε και ενα απο μεσα. Οχι μονο ρητρα δεν παιρνουν αλλα τους παει και δικαστικα ο αλλος. Να βαλουμε και τα λεφτα του Εσιεν? Ζελας ΤΕΛΟΣ και επισημα λεω εγω.
    Εχεις και το λαοπροβλητο απο την αλλη να θελει να του κανει γηπεδο- με budget απο το λεφτοδεντρο και αυτο.

  33. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Υπάρχει ένα αρχαίο ρητό που λέει οτι στο ποδόσφαιρο το πρώτο πράγμα που προσέχεις είναι να μη χρωστάς λεφτά σε Σουηδό.
    Προφανώς ο Αλ Αφούζ δεν το ήξερε. Το έμαθε τώρα.

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι ενω τους αλλους τους εχει ξοφλημενους..απο τη monopoly.

  35. Ο/Η Τυχερός Λουκ λέει:

    Γειά σας παιδιά και Snitch,

    Παύλος λέγομαι, είμαι ενεργό μέλος στο AEK Fan Club of USA στη Νέα Υόρκη. Όταν πριν λίγους μήνες είχα γράψει εδώ στο blog απλά είχα αναφέρει 2 παλιές αναρτήσεις ανθρώπων που είχαν γράψει για την ΑΕΚ και την διοίκηση και είπα πως μερικοί τους είχαν κυνηγήσει. Αυτά τα είχαν πει μερικά χρόνια πριν όταν και εμείς δεν ξέραμε οτι θα πάνε έτσι τα πράγματα και τελικά πιαστήκαμε λάθος (κ εγώ μέσα). Βέβαια δεν τους ξέρω ούτε είχα καμία σχέση μαζί τους.

    Φτάνουμε τώρα στο σήμερα που βλέπουμε πως, κυρίως τα οπαδικά for profit ΜΜΕ, προσπαθούν να καλύψουν την κακή οργάνωση της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα.

    Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι εγώ σαν Παύλος (ακα Τυχερός Λουκ) καμία σχέση δεν έχω με αυτούς που κατακρίνει από εδω ο Snitch. Παρακολουθώ το blog αρκετό καιρό απλά σπάνια γράφω και ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Εγώ ούτε γραμμή παίρνω από αλλού ούτε θέλω να χαϊδέψω αυτιά. Εγώ την ΑΕΚ και το ξεχωριστό DNA μας υποστηρίζω και θέλω ωα βλέπω την ομάδα μας να πηγαίνει μπροστά και να κάνει τα σωστά βήματα ωστέ να γίνει ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό club (Όλοι μπορούμε να κάνουμε όνειρα χαχα).

    Υ.Γ. Συμφωνώ με αρκετά από τα γραφόμενα σου Snitch και αν θες μπορείς να δεις τι έχουμε πει στην τελευταία εκπομπή του fan club μας https://www.youtube.com/watch?v=HP1jmOuk_0Q&t=44s.
    Χαίρομαι που μας έχεις δώσει πλροφορίες που δεν ακούγονται αλλού γιατι δεν συμφέρουν…

  36. Ο/Η conpater λέει:

    @παρατηρητης…
    Τουλαχιστον φιλε μου ειναι σοβαρες σαν εμφανιση. Εχουν φορεσει κατα καιρους κατι μαλακιες να μασας και να φτυνεις. Ειδικα αυτη που εχουν σαν πρωτη την ριγε,αμα βαλεις στη σειρα Μανταλο,Σιμοες,Γιοχανσον,Περκχαρντ,ειναι ιδιοι οι Νταλντον. Κι ο Αλμειδα ,Οβελιξ στο κιτρινομαυρο…

  37. Ο/Η Stelathen λέει:

    Καλημερα απο τη μεσσηνη επισης.μαλλον συνεπεσαν οι διακοπες μας.αν κι εγω ειμαι σε πιο λιτη κατοικια.σεμνα ταπεινα και αριστερα……20 χλμ απο σενα.

    Τη μαλακια να κανουν εργα στο δρομο γιαλοβα πετροχωρι πως την ειδες;την καταλληλη εποχη,ετσι;

    Μετα το μπαμ με κλωναριδη λες να γυρισει και ο λεοναρντο;το πουλεν του ντουσαν δεν ηταν καποτε;

  38. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stelathen
    Υπαρχει αγάπη της φίλης μου για το ROMANOS, θα μας κανουν επίτιμα μέλη τοσεσ Φορες. Δε την αδικώ ειναι πολυ καλο και η απόδειξη οτι τις top υπηρεσίες και τις πληρώνεσαι αλλα και ειναι και γεμάτο.
    Εδω δίνουν την ΕΟ αθηνα Πάτρα πριν το παςχα μονο και μονο για να κανει το πανυγηρακι ο λαοπρόβλητος και τη παίρνουν πιςω γιατι δεν εχει τελειώσει. Στο χωριό θα κολοσουν;
    Αμα εχεις πλάνο καο scouting κανει μπαμ ρε φίλε. Κλωναριδης σκοκο μη μας φέρουν και το παραπραστανιτη σε λιγο, οποτε γιατι οχι λεόναρντο;
    Ολοι διαρκειας

  39. Ο/Η Flevend λέει:

    Κλωναρίδης……΄Ελεος…..

  40. Ο/Η akis λέει:

    Κλωναρίδης???Να περιμένουμε και Μπλάνκο, Σάχα, Νασούτι????

  41. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Όλοι βλέπουν το τραίνο να έρχεται πάνω μας και αυτοί βάζουν το κεφάλι στο έδαφος!
    Άλλη μια χαμένη χρονιά μπροστά διαφαίνεται αφού με τεταρτο πέμπης κατηγορίας μεταγραφές θα τσακωθούμε με τον Σπανό για την Ευρώπη..
    Τώρα για πετάγματα στα αστέρια και μπούρδες σχετικές να είμαστε τυχεροί μην ξεφτιλιστούμε.
    Ρε παιδί μου αυτή η εμμονή για Σκόκο κάθε χρόνο σου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι.Τι στο διάολο ασχολούμαστε με αυτόν, αν ήθελε όχι τώρα καιρό πριν θα είχε έρθει.

  42. Ο/Η The Snitch λέει:

    @χαρη
    Φίλε μου οσο και να “θελει” αμα δε πέφτει μπαγιοκο..
    Τι θα πει θέλει; τι ειναι οι παίκτες; γκόμενες να σου κάτσουν η οχι;
    Πήρες κάποιο Τσιντώτα. Μια χαρα.
    Ολοι διαρκειας κ εγω απο εδω κατω μαζί σας νοητικά

  43. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    The Snitch αν έχεις τέτοια πληροφόρηση για τη λειτουργεία της εταιρείας ΑΕΚ πρέπει να κλαίμε από τώρα φίλε μου, αλήθεια ποιός κάνει κουμάντο?

  44. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Δημήτρης μόνο ΑΕΚ
    Καλημέρα.
    Δεν εχεις καταλάβει ποιος κανει κουμάντο; δε βλεπεις ποιοι διοικούν; αν είχες εσυ δικο σπυ μαγαζί ποιον θα έβαζες να το τρέξει; το βοσνιο τον μαιατοροβιτς η τον δημητριαδη; το δηματο μήπως η την αρκαδη με το καραμουυζα; εγω αυτούς δε τους αφηνω οχι να αποφασίσουν αλλα ουτε στην αποθήκη να μπουν να ακουμπήσουν παλλετοφορο. Ζημιά θε κανουν εινει το μονο σίγουρο.
    Ποιος διοικεί; ξερω εγω εσυ ποιος λες;

    Παραμυθιάζουν το κοσμο με αραουχους και μπούρδες. Τα έχουμε πει εδω και καιρό. Παίκτακια της σειράς με 250-300 χιλιάρικα και ΕΝΑ και καλα μπαμ με την ανακοίνωση των διάρκειας. Σκοκιαδα κανα μηνα, παρέλαση στα σανό σάιτ του κάθε απίθανου και σωτομε γιουγκους.
    Αυτη δεν ειναι η ΑΕΚ; γιατι να αλλάξει; επειδή θα αλλάξουν μυαλά στα 65 τους;

    You can’t teach an old dog new tricks.

    Χαχα, η απόλυτη χαλάρωση εδω..

    ολοι διαρκειας να δούμε τσιντωτα που θέλει και πρωτάθλημα, τη πέταξε τη μπαρούφα. Κάποιος να μιλήσει στο παιδι μη λεει απαγορευμένες λέξεις..

  45. Ο/Η Flevend λέει:

    Πάντως ορισμένες ατάκες που γράφτηκαν εδώ θα αφήσουν εποχή….και φορ με 5 γκολ απο την ποδοσφαιρομένα!!!!! Λας Παλμας…σενεχίστε..το μόνο που με απασχολεί είναι πόσα διάρκειας θα παρω.. χα.χα..

  46. Ο/Η Flevend λέει:

    Ποδοσφαιρομάνα…

  47. Ο/Η akis λέει:

    Και τα 5 γκολ στην ποδοσφαιρομάνα ήταν και ρεκόρ καριέρας!!!Φωτιές θα πετάμε πάλι του χρόνου….

  48. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Πάντως αυτό με τη Las Palmas έχει καταντήσει ανέκδοτο. Πόσους επιθετικούς έχει ακόμη αυτή η ομαδάρα? Ο τίγρης έτσι όπως το πάει θα πάρει πρωτάθλημα φέτος με διαρκείας μόνο στο πέταλο.

  49. Ο/Η The Snitch λέει:

    Βρήκαμε παπά να θάψουμε δέκα..
    Εδω η άλλη μας έλεγε οτι ο Βόσνιος ειναι στο Μόσταρ και ο μιλοβαμοβιτς δεν υπαρχει.
    Ειναι απίστευτο ποςο ηλιθιο περνάνε το κοσμο.
    Γι αυτο κάθε χρόνο πανε σφαίρα..

  50. Ο/Η Savvi λέει:

    Η νόβα μια χαρά τους ξηγιέται. Αφού το προϊόν είναι της πλάκας. Άκουσε εκεί να θέλουν και λεφτά να τους δώσει χαχαχαχα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και άμοιρη ευθυνών για την κατάσταση του πρωταθλήματος. Από την άλλη η ΕΠΟ και οι ομάδες πως ανέχονται τον χαβαλέ που τους κάνει η νόβα. Όλοι έχουν τις ευθύνες τους. Είναι δυνατόν να μιλάμε για μείωση ομάδων ή για play off δεν το έμαθαν ακόμα το fuck off; Εν έτη 2017. Οι ομάδες πρέπει να αυξηθούν ΤΕΛΟΣ και τα play off να καταργηθούν(όσοι δεν γουστάρουν να δουν μπάσκετ αν θέλουν play off). Έλληνες παίκτες χθες και όχι Λατίνους με το τσουβάλι. Ρε συ ΑΕΚ(και όλες οι Ελληνικές ομάδες) με 15κ το χρόνο ανέβασε 2-3 πιτσιρίκια στην Ά ομάδα πιο φθηνά θα σου βγει από τα παλτά της λατινικής Αμερικής και τα παροπλισμένα ονόματα του παρελθόντος. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα!!! δεν παράγουμε παίκτες και αυτό φαίνεται από την εθνική.

  51. Ο/Η Koreas λέει:

    @The snitch

    Με το ναρκοπλοιο noor1 τι χαμός γίνεται;……..πραγματικά νοιώθω πολίτης υποαναπτυκτης χώρας……..καλά δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα……..τι να πει κανείς;

  52. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Koreas
    Με τα αλλα 2 πλοία τι γίνεται;

  53. Ο/Η Koreas λέει:

    @ the snitch

    Τα τσιγαραδικα ε;……….από το Μαυροβούνιο μέσω Ξάνθης ε;………..έχουμε ένα ναρκοπλοιο το οποίο δε γνωρίζουμε από ποιον χρηματοδοτήθηκε και 2 τσιγαραδικα τα οποία δε γνωρίζουμε σε ποιον ανήκουν;…….και να ήταν μόνο αυτά;…………πόσα αλλά μεταφέρουν πετρελαια και είναι άγνωστου πατρός;…………κι ύστερα μου λες εσύ ότι φταίει ο βολφγκανγκ για την κατάντια μας…..μεγάλε Steven πόσο δίκιο έχεις ότι είμαστε βαλκανικός βόθρος;…..

    Ps. Το εσύ μην το πάρεις προσωπικά. Αναφέρομαι στο μέσο Έλληνα….

  54. Ο/Η The Snitch λέει:

    Στο LFC post πριν είχα γράψει σχόλιο:
    @ All
    Τι δουλεια εχουν οι DEA στην Ελλαδα? Ξερω γω?

    Μπορει να ψαχνουν λουκουμοσκονη. Μπορει να ψαχνουν κατι εμβασματα.

    Μπορει να ψαχνουν κατι καικια με κατι κουτες στη Κρητη που ειχαν λεει ετικετες ‘ρωσικες’ αν και εκει ειναι η ATF κανονικα. Ας φανταστουμε π.χ τον POTUS ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ, μαλλον με τη δικαιολογια ‘δε θα το ξανακανω’. Λες και ξερει να κανει τιποτε αλλο..

    Αντε τωρα να τους εξηγησεις οτι πρεπει να παρουμε CF και προπονητη

    Ευτυχως δε ψαχνουν αλλα.. Υγρα για παραδειγμα.

    Τωρα τι να λέμε αλλο;