Σκουπιδια part 1

Σορρυ stevie απλα δε κρατηθηκα με αυτο που ειδα. Το post θα ειναι μονο μια φωτο μιας και το δικο σου εχει ενδιαφερον.

Η φωτο και μονο (θα κανω κειμενο αυριο-μεθαυριο) ειναι απο τη σημερινη διαμαρτυρια αυτων που ΕΛΗΞΕ η συμβαση ως ΟΤΑ και θελουν να γινουν και αυτοι μονιμοι και ας ειχαν ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Ολα λογικα ετσι? Φυσικα στη Ελλαδα ειμαστε.. Ομως εγω που ειμαι και περιεργος παρατηρησα κατι: Το χερι κατω στη φωτο του ‘συμβασιουχου’ σκουπιδιαρη-συνδηκαΛΗΣΤΗ που περηφανα φορα ενα Rolex Submariner!

Το ρολοι το ξερω πολυ καλα μιας και ειναι το ρολοι μου εδω και 50 χρονια (δεν εχω αλλο ετσι κ αλλιως μιας και δεν με ενδιαφερει να αποκτησω). Η τιμη του ως μεταχειρισμενο ξεκινα απο 7,000 το φθηνοτερο και φτανει μεχρι και 20,000 ευρω για το πρωτο μοντελλο που ειχε βγει αρχικα late 60’s που ειναι το δικο μου μιας και θεωρειται εξαιρετικα σπανιο να το βρεις, ποσο μαλλον σε καλη κατασταση.

Αναφερωμαι ΜΟΝΟ στο ατσαλινο σαν και αυτο και οχι σε μισο-μισο (χρυσο-ατσαλι) ολο χρυσο, η πλατινες με διαμαντια κλπ που οι τιμες ξεφευγουν πανω απο 60-70,000 ευρω.

Η οπως ελεγε ο Χαρυ Κλυνν πριν 40 χρονια:  εμπρος παλικαρια να βγουμε στους δρομους, με Rolex στα χερια, με γουνες στους ωμους..

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

16 Responses to Σκουπιδια part 1

  1. Ο/Η akis λέει:

    @the snitch

    Το rolex παίζει να είναι fake…Όπως και τα “κεκτημένα” δικαιώματα και αυτών των συμβασιούχων, που μπαίνουν με βυσματικές συμβάσεις σαν καθαριστές, μετά τους κάνουν αορίστου χρόνου για να καλύψουν δήθεν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, και στο τέλος τους μετατάσουν σε γραφεία..Σαν την ΑΕΚ που πάιρνει παίκτες για να κάνουν τα εξτρέμ και στο τέλος τα βάζει μπακ ή αμυντικά χαφ…Πολυθεσίτες στην υγεία των κορόιδων που πληρώνουν….

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    ακη
    ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ και στο λεω 1000%.
    ΟΛΟΙ οι συνδηλαΛΗΣΤΕΣ ειναι φορτωμενοι σα τα αφεντικα τους μη σκας
    Ο Κουτσουμπας αναλογα φορα το μισο μισο (με χρυσ δηλαδη) ως γνησιος αριστερος παιδι του λαου..
    Αμα ο ΓΓ του ΚΚΕ φορα μισο χρυσο, λογικο ο ΠΑΜΕ να φορα ατσαλινο..στην Ελλαδα εισαι σιγα μη καταδεχτει ολοκληρος αγωνιστης να εχει μαιμου

  3. Ο/Η akis λέει:

    Σωστό κι αυτό. Τόσους αγώνες έχει κάνει, να μη φορέσει και ένα καπιταλιστικό σύμβολο στον καρπό του για το γαμώτο???Να δω πότε θα γλυτώσουμε από αυτά τα αρπακτικά…

  4. Ο/Η Nacho... δεν ερχομαι λέει:

    Μονο στην Ελλαδα δεν Θέλουν να κατανοήσουν τι σημαίνει ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Υπογράφεις οτι θα εισαι 8 μηνες. τελείωσε πας παρακάτω, μπαίνουν άλλοι. Μονο εδώ και δη στο ΔΗΜΟΣΙΟ επιβάλουμε με το έτσι θέλω να καταστρατηγουμε τους νομούς και τις συμβάσεις. Και ΠΑΝΤΑ εδω απαιτούμε να έχουν μόρια στις επόμενες συμβάσεις αυτοί που ηδη ηταν συμβασιούχοι!

  5. Ο/Η conpater λέει:

    Ο πνιγμενος απ`τα μαλλια του πιανεται…
    Ετσι και οι συμβασιουχοι,αφου βρισκουν “φως” μπαινουν μεσα και κολοκαθονται. Το ποιος φταιει το ξερουμε ολοι. Δεκαετιες ολοκληρες κραταει το “εθιμο”.
    Απλα,ειναι η σειρα του Συριζα,να περασει ενα προεδρικο διαταγμα αλα 180/2004 του Παυλοπουλου. Οταν πηγαινε ο καθε υποψηφιος του Συριζα και εταζε μονιμοποιησεις με τον χ,ψ τροπο, το παιρνει και το κανει σημαια ο αλλος και σου καθεται στο σβερκο.Βεβαια ο Πακης δεν ειχε να δωσει λογο σε κανεναν,σε αντιθεση με αυτους εδω που πρεπει να ρωτησει τον Σοιμπλε. Κι εδω ειναι που ζοριζεται το πραγμα. Τωρα,πως γινεται ολοι αυτοι οι συμβασιουχοι να εχουν 6-8-10 χρονια συμβασεις,την στιγμη που σαν κριτηριο και μαλιστα ΠΡΩΤΟ,ειναι οι μηνες ανεργιας,μονο αυτοι που τις ελεγχουν το ξερουν.Γιατι αν υποτεθει πως καποιος που του εληξε η πρωτη συμβαση,και ξανακανει παλι αιτηση για δουλεια, ποσους μηνες ανεργια εχει μαζεψει ?? Ποτε προλαβε και μαζεψε 12-15 μηνες ωστε να εχει ελπιδες να προσληφθει παλι? Γιατι με τοση ανεργια που υπαρχει δεν υπαρχει περιπτωση με 6-7 μηνες ανεργος να δει το “φως το αληθινον”… Αρα καποιος που εχει 6 συμβσεις που αποκλειεται να ειναι συνεχομενες, κανει νταραβερι τουλαχιστον πανω απο 12 χρονια μην πω και 15-16. Δουλευομαστε μεταξυ μας….

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τα σκουπίδια έχουν πνίξει όλους του δήμους της Αττικής, εκτός από έναν! Είναι το Παλαιό Φάληρο που ΄χει “γλιτώσει”. Εκεί που στο τιμόνι του δήμου βρίσκεται εδώ και πάρα πολλά χρονια ένας Ναύαρχος, ο Διονύσης Χατζιδάκης!

    Ο Ναύαρχος που επανεκλέγεται…διαρκώς από το πρώτο γύρο των εκλογών, έχει καταφέρει να λειτουργήσει…επιχειρησιακά κι έχει δημιουργήσει ένα σύστημα “αποθήκευσης” απορριμάτων που δίνει περιθώρια αντοχής σε …πολιορκία απορριμάτων για τουλάχιστον 12 ημέρες!

    Ο δήμαρχος Χατζιδάκης όμως είχε κάνει κι έναν άλλο ελιγμό από τον οποίο τώρα “εισπράττει”. ΤΟ 2015 δεν παρέτεινε τις συμβάσεις των τότε συμβασιούχων, έχοντας το επιχείρημα ότι πρέπει να προσληφθούν νέοι για να “δουλέψει κι άλλος κόσμος”. Η μη ανανέωση των συμβάσεων τότε έχει σαν αποτέλεσμα οι συμβασιούχοι του Παλαιού Φαλήρου να μην συμεπριλαμβάνονται στην κατηγορία των συμβασιουχων που διεκδικούν την μονιμοποίηση τους. Επιπλέον όσοι είχαν προσληφθεί για αποκομιδή απορριμάτων αξιοποιούνται σ΄ αυτή την εργασία.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σουηδία: Κάνουν τόσο καλή ανακύκλωση που τους τελείωσαν τα σκουπίδια και κάνουν… εισαγωγές!

    Το σύστημα ανακύκλωσης στην σκανδιναβική χώρα λειτουργεί υποδειγματικά – Λιγότερο από το 1% καταλήγει σε ΧΥΤΑ – Με τα υπόλοιπα παράγει ηλεκτρική ενέργεια
    Το σύστημα ανακύκλωσης της Σουηδίας είναι τόσο πρωτοποριακό, καθώς η χώρα έχει αξιοποιήσει εντελώς τα δικά της σκουπίδια και έχει προχωρήσει στην εισαγωγή αποβλήτων από άλλες χώρες.

    Η Σουηδία ανακυκλώνει το 99% των αποβλήτων της, με λιγότερο από το 1% να καταλήγει σε χώρους υγειονομικής ταφής, και σαν να μην έφτανε αυτό, η ίδια εισάγει σκουπίδια και από άλλες χώρες προκειμένου να τα αξιοποιήσει και να τα χρησιμοποιήσει προς όφελός της.

    Με μία διαδικασία που ονομάζεται «απόβλητα σε ενέργεια» παράγεται βιώσιμη ηλεκτρική ενέργεια από τα σκουπίδια της χώρας.

    Πιο συγκεκριμένα, τα σκουπίδια που ταξινομούνται για να αξιοποιηθούν από τη διαδικασία καίγονται για την παραγωγή ατμού, ο οποίος στη συνέχεια χρησιμοποιείται για την περιστροφή στροβίλων και την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

    Το σύστημά τους είναι τόσο επαναστατικό και οφείλεται ξεκάθαρα στην κουλτούρα που έχουν, ως πολιτισμός, σχετικά με τη φροντίδα του περιβάλλοντος.

    Η Σουηδία ήταν μία από τις πρώτες χώρες, οι οποίες εφάρμοσαν ένα βαρύ φόρο στα ορυκτά καύσιμα το 1991 και γι αυτό το λόγο, η ίδια, προμηθεύεται πλέον, σχεδόν το ήμισυ της ηλεκτρικής της ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

    Παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό ποσοστό ανακύκλωσης καθώς οι πολίτες της είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σχετικά με θέματα περιβάλλοντος και συνεπείς στο θέμα της ανακύκλωσης. Οι ίδιοι ταξινομούν τα σκουπίδια τους ώστε να μεταφερθούν στις κατάλληλες εγκαταστάσεις ανακύκλωσης ή παραγωγής ενέργειας.

    Με την πάροδο του χρόνου, η Σουηδία έθεσε σε εφαρμογή μια εθνική πολιτική ανακύκλωσης, σύμφωνα με την οποία, ακόμη και αν οι ιδιωτικές εταιρείες αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της καύσης των αποβλήτων τους, η ενέργεια πηγαίνει σε ένα εθνικό δίκτυο θέρμανσης για τη θέρμανση κατοικιών, η οποία είναι πολύ βασική στη διάρκεια του δυνατού Σουηδικού χειμώνα.

    «Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που έχουμε αυτό το αυστηρό δίκτυο, έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε χρήση της θέρμανσης από τα εργοστάσια ανακύκλωσης. Στο νότιο τμήμα της Ευρώπης δεν κάνουν χρήση της θέρμανσης από τα απόβλητα ενώ εδώ μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως υποκατάστατο των ορυκτών καυσίμων» αναφέρει η Anna-Carin Gripwall, διευθύντρια επικοινωνίας του Avfall Sverige, της Σουηδικής Ένωσης ανακύκλωσης αποβλήτων.

    Η ίδια περιγράφει την πολιτική της εισαγωγής αποβλήτων προς ανακύκλωση από άλλες χώρες ως προσωρινή κατάσταση. «Υπάρχει μια απαγόρευση της υγειονομικής ταφής στις χώρες της ΕΕ, καθώς υπάρχει πρόστιμο και γι αυτό μας τα αποστέλλουν εδώ και το παρέχουμε ως υπηρεσία», και συμπληρώνει: «Θα πρέπει να δημιουργήσουν τα δικά τους εργοστάσια ανακύκλωσης, να μειώσουν τα δικά τους απόβλητα, καθώς εμείς για να το πετύχουμε αυτό, εργαστήκαμε σκληρά».

    Η ίδια καταλήγει: «Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν λιγότερα απόβλητα σε κάθε χώρα. Αλλά για να χρησιμοποιήσουν την ανακύκλωση για θέρμανση θα πρέπει να διαθέτουν συστήματα τηλεθέρμανσης ή τηλεψύξης, έτσι πρέπει να δημιουργήσουν την υποδομή για κάτι τέτοιο, και αυτό απαιτεί χρόνο»

  8. Ο/Η conpater λέει:

    Οι Σουηδοι ειναι πρωτοποροι σε πολλα πραγματα. Εδω,ακομα τσακωνονται που θα γινει ο ΧΥΤΑ, που τα εργοστασια κομποστοποιησης,γενικα τσακωνονται συνεχως. Παραδειγμα, στην Πελοποννησο, γινεται της πουτανας εδω και πολλα χρονια που θα γινουν οι επισημες χωματερες. Ποια θα ειναι η εταιρια διαχειρησης των απορριματων,ηδη ο Τατουλης “βρηκε” μια εταιρια που θα καρπωνεται 450ε τον τοννο, ο Καμποσος (δημαρχος Αργους),αφου γλιτωσε το εγκεφαλικο βρηκε εταιρια με 80ε τον τοννο, και λυση θα βρεθει οταν ο ηλιος βγαλει κερατα ( οχι του Πασοκ,ο κανονικος ο ηλιος). Λες για την Σουηδια και τα σκουπιδια που τα κανουν ηλεκτρικη ενεργεια. Για πες στην εκαστοτε κυβερνηση εδω, τολμαει να κανει κατι τετοιο? Εδω δεν ΤΟΛΜΑΝΕ να σκεφτουν την αιολικη στα νησια που 360 μερες τον χρονο φυσαει.
    Ξερεις,και ειμαι σιγουρος οτι ξερεις, τι τζιρο κανουν οι εταιριες εμποριας πετρελαιων στα νησια? Στις βιομηχανιες? Στις βιοτεχνιες? Αρκουν 35 ανεμογεννητριες για να τροφοδοτησουν με ρευμα την Τηνο,βαση μελετης πριν τρια χρονια που εκανε εταιρια που ειδικευεται σε αυτα. Θελω να δω τον αρμοδιο υπουργο,οταν θα σκεφτει την απεμπλοκη απο το πετρελαιο,και θα φερει κανα νομοσχεδιο στην βουλη. Θα ειναι η ταλευται φορα που θα τον δουμε,την αλλη μερα θα τον ψαχνουν στον πατο καμιας δεξαμενης εδω πιο περα απο μενα, η θα κανει παρεα με τιποτα συναγριδες.

  9. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Αγαπητε Δημητρη μαθε να ζεις με πιο απλοτητητα στην ζωη σου. Δεν χρειαζετε να χεις ενα τοσο ακριβο ρολοι, παρε ενα με 5€, την ιδια ωρα θα σου δειξει.
    Δεν εμαθες την απλοτητα μονος σου, οκ, δεν την εμαθες απο τον Μελ στην ΑΕΚ? Σου λεει γιατι να παρω παιχτες με 2-3 εκ. τον εναν και να φτιαξω dream team, θα παρω παιχτες με 80-90 χιλ τυπου Πεκχαρτ και ολα καλα και απλα. Με αυτη την απλοτητα πεταμε ηδη στα αστερια.

    Συμφωνια με Σουηδια να στελνουμε τα σκουπιδια και να μας δεινουν παιχτες σε -ιτς δεν το σκεφτηκε κανεις?

    Δεν δικαιουται ο εικονιζομενος να φοραει ακριβο ρολοι? Τζαμπα οι χοροι στο συνταγμα?

  10. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    Ντιμι και στην Ολλανδια μια απο τα ιδια απο οτι μου λεει ενας συναδελφος…απο σκουπιδια φτιαχνουν δρομους και κτιρια πανω στο νερο…και μαλιστα οι δρομοι ειναι φτιαγμενοι σε τεμαχια…σαν να βαζεις πλακακια…χαλαει ενα κομματι , το αλλαζεις χωρις να κανεις τα μπαλωματα που βλεπουμε στο γιουνανισταν…
    δεν παει χαμενο τιποτα…
    Τριμπουρδελο ειμαστε !!

  11. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη Καλημέρα
    την προηγουμενη εβδομαδα ημουν στα πατρια εδάφη,Καλαματα, για προσωπικα θεματα.Είναι το μονο μερος ρε φιλε που ηρεμω.Πηγα σε ένα κατάστημα αθλητικων να αγορασω καποια πραγματα για τα παιδια και ξαφνικα βλεπω ένα stand με εμφανισεις της ΑΕΚ.Ποσο εχουν ρωταω.Είναι σε προσφορα 2,90 η μια.Πηρα 3 για τα παιδια.Οι εμφανισεις ηταν της PUMA.Εκεινη την ωρα σκεφτηκα εσενα και την μεγαλη σου αγαπη τον κοντο.Να λοιπον ενας λογος που παμε κατά διαολου.Ολοι κοιταν να κονομησουν εισ βαρος αλλων ξεδιαντροπα χωρις λιγη τσιπα και χωρις φιλοτιμο.Γιατι λοιπον οι συμβασιούχοι να μην ζηταν ότι να είναι? Αλλα αυτές τις μερες πραγματικα αν δεις τι γινεται γυρω μας η θα τρελαθείς η θα πρεπει να εισαι αναίσθητος για να τα καταφερεις να επιβιώσεις.Ακουω να σκοτώνονται ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για έναν μεγαλοεπιχειρηματια,κατήγορος και συνήγορος υπερασπισης από την άλλη. Απιστευτο………..Διαβαζω ότι μια κυρια ,Αννουλα, μιλαγε με έναν καταδικασμενο για εμποριο ναρκωτικών και του εκανε παραπονακια γιατι δεν την στηρίξανε προεκλογικα.Ελα ρε εχουν οι ομαδες στρατους ψηφοφόρων????????
    Υπαρχει καποιος που ακομη πιστευει ότι καποιος από αυτους θα ενδιαφερθει για εσενα και τα πρόβληματα σου? Θα ενδιαφερθεί για το πως θα παει μπροστα αυτή η χωρα????????? Για να το κλεισω πιστευω ότι η κοντρα που είναι σε εξελιξη αυτές τις μερες για τον συγκεκριμενο “μεγαλοεπενδυτη” είναι μια μεγαλη ευκαιρια για οσους τους εχει μεινει ένα δραμι μυαλο να καταλαβουν τι παιζει και γενικοτερα τις προοπτικες μας ως χωρα.
    ΥΓ1 Ο ΣΚΑΙ εχει γινει ο καλυτερος υπερασπιστης του μεγαλοεπενδυτη.Α ρε βάζελοι που περιμενεται και σωτηρια…………

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Θα γινει κανονικο post για το θεμα, αυτο ηταν απλα μια φωτο της ελλαδας.

    @ Αλεξης
    Το μονο πραγμα που δυναται να φορα ενας αντρας ως αξεσουαρ ειναι το ρολοι του. Τιποτε αλλο. Kατα τη δικη μου αισθητικη παντα, δαχτυλιδια, ματακια, καδενες, βραχιολακια κλπ ΔΕΝ.. ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    It might as well be worth it.
    Οπως εχει πει και το αφεντικο της Rolex αλλωστε παλιοτερα σε ερωτηση πως βλεπει τον ανταγωνιμο στα ρολογια: Μα εμεις αγαπητε δε πουλαμε ρολογια, πουλαμε κοσμηματα..

    @ Warlock1924
    θελουμε να ειμαστε εννοεις. Γιατι εδω που μενω εγω, ΔΕΝ εχει δημοτικους καδους σκουπιδιων παρα μονο ανακυκλωσης. Το καθε σπιτι ειναι υποχρεωμενο να εχει το καδο του, και επειδη πλεον ο κοσμος εχει μαθει, βαζει σχεδον αποκλειστικα ΜΟΝΟ οργανικα σκουπιδια (οκ υπαρχουν και οι ηλιθιοι) που ειναι μηδαμηνα σε σχεση με το συνολο. Η αναλογια- επειδη κανω ανακυκλωση πανω απο 15 χρονια με αυτο το συστημα- ειναι στη βδομαδα (για μενα) μια μικρη τσαντα super market για τα οργανικα και μια μεγαλη μαυρη για ολα τα αλλα που ειναι ογκωδη- συνηθως συσκεασιες, κουτια, χαρτικα κλπ
    Ακριβως επειδη δεν εχουμε και καδους δεν εχουμε αυτη την εικονα γυφτιας και δεν εχουμε και ποτε θεμα σκουπιδιων μιας και πανε ανακυκλωση απ ευθειας. Αν θες δε σε πιο κεντρικα σημεια του δημου εχει και ξεχωριστους για μεταλλα-γυαλι-χαρτι.

    Α και κατι αλλο: ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 10+ ΧΡΟΝΙΑ δεν μας εχει χτυπησει κουδουνι ΟΥΔΕΙΣ στις γιορτες να κανει τον επαιτη επειδη κανει τη δουλεια του. Ειναι σαφεστατη οδηγια απο το δημο οτι αν γινει καταγγελια για τετοια ενεργεια ο υπαλληλος απολυεται.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΑΕΚ LFC
    Οι φανελλες της Puma εχουν αγορασθει προς 25 η μια προ ΦΠΑ. Με εντολη Μελ το παλιο στοκ εχει γινει δωρεες. Αν καποιοι στη πορεια εβγαλαν και 3 ευρω οκ.
    Στο πολιτικο θεμα να διαχωρησω κατι. Ειναι αλλο να εισαι δικηγορος ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ και αλλο να διαλεγεις μεριες. Τι θελω να πω. Ο δικηγορος ασκει το επαγγελμα του, να υπερασπισθει δηλαδη κατηγορουμενους. Αμα αρχισει και λεει δεν παω σε δικες με φονους σε δικες με ναρκωτικα σε δικες με βιασμους σε δικες με ληστειες κλπ τοτε δε κανει δουλεια αλλα κοροιδευει.
    Το να πηγαινεις ομως μαρτυρας υπερασπισης π.χ στη 17Ν δειχνει απλα οτι η ιδεολογια σου και οι πραξεις τους ειναι ενα και το αυτο.

    Η κοντρα ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και εκει επενδυει ο επενδυτης να μην το πανε μεσα. Παιζουν ΜΜΕ απο πισω, παιζει στηριξη ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ πολιτικη, παιζουν πολλα.
    Επισης παιζει απο ολη την αντιπολιτευση το χαρτι οτι καλυπτουν λαθρεμπορους, narcos κλπ.
    Η μπαλλα παιζεται σε ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και δεν μπορω να γραψω δημοσια 1) γιατι αγαπαω την ησυχια μου 2) δεν ειναι αποδεδειγμενο τιποτε ακομη τελεσιδικα. Υπαρχουν παντως πληροφοριες σε αδιαμφισβητητο επιπεδο απο top πηγες..

    Εσενα ειναι μερος σου και λογικο. Εμεις παμε στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο εδω και 5-6 χρονια μιας και δε κανουμε απολυτως τιποτα ολη μερα. Το απολυτο relax, δεν ανοιξαμε TV, δεν ανοιξαμε υπολογιστες, μηδεν βαβουρα ενα ipad της famke επαιξε λιγο για επαγγελματικο λογο και μονο.
    Ιδιωτικα ολα, μπανιο private, φαι εντος, ποτα εντος, ολα εντος. 3 μερες δεν βγηκαμε και χτες το βραδυ απλα τις αφησα κατω και ανεβηκα γραφειο μεχρι τη Παρασκευη που θα ξανακατεβω και μαλλον θα τις βρω σε αποσυνθεση..

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Μια πληροφορια ειπε για 30 ευρω εκπτωση για τα 3 κεκλεισμενων.
    30 ΚΛΩΤΣΙΕΣ θελουν κανονικα και οχι διαρκειας αλλα ουτε το σαλιο μου να τους φτυσω δε τους δινω..
    Θα δουμε αυριο αν αυτο που ειπε φιλος εχει βαση η οχι.
    Με το κλωναριδη μεταγραφη και το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ στο παγκο η μονη περιπτωση να με δουν στο γηπεδο ειναι αν φετος με πληρωσουν αυτοι 500 ευρω και χαρη θα τους κανω να βλεπω τη σαχλαμαρα του Μελισσανιδη 2 ωρες.
    Κατσε να δεις ποσες καρτες θα κανεις φετος και το 8000 το περσυνο θα σου δειχνει λαοθαλασσα.
    Οπως και τα 133.000 που εκανες.
    Ακου εκει 500αρικο να δω το Κλωναριδη..να παλευει να βγει πεμτπος μες το κρυο.
    ΔΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΕ. Βεβαια και εμεις φταιμε που στηριξαμε αλλα καποια στιγμη το δουλεμα εχει τελος. Κατσε εκει με τους πελατες που στηριζεις, αυτοι απο τη μια να πινουν μπαφους και να μαχαιρωνωνται και εσυ απο την αλλη να αγναντευεις το απεραντο λευκο του ΟΑΚΑ.
    Μου θες και ΟΑΚΑ, τη ωρα που ουτε τη Ριζουπολη μιση δε γεμιζεις

  15. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημέρα
    Εκτος από Σαλαχ γνωρίζεις αλλα ονόματα για την ομαδα?Βλέπεις να φευγει καποιος από τους πρωτοκλασάτους με τον ερχομο Σαλαχ?
    ΥΓ 1 Τα παπαγαλάκια ξεκινησαν να βγαζουν το μεροκαματο από σημερα.Μας λενε ότι τα διαρκειας θα είναι αμμεσα συνδεδεμένα με την οικοδομηση του νεου γηπεδου.Καλα τοσα χρονια δεν πηγαινε ποσοστο από τα διαρκειας?Τα λεφτα δεν υπαρχουν για το γηπεδο?

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΑΕΚ LFC
    Ειπαμε ΠΡΩΤΑ το LFC.
    Τα τελευταια νεα ειναι απο τη παρασκευη.
    Οι μπροστινοι βασικοι ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ. Δηλαδη Coutinho-Firmino-Mane-Lallana-Origi.
    Μαλλον το ιδιο ισχυει και για τον Sturidge αν και ο Klop ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ προβληματισμενος με τους συχνους τραυματισμους του που δεν τον αφηνουν να βρει και ενα tempo στην ομαδα.
    Παιζουν 3 παικτες.
    Με κυριο στοχο τον Naby Keita που κοστολογειται 70εκκ ΛΙΡΕΣ. Η πληροφορια λεει για προσφορα 50εκκ ευρω αρχικα. ΑΝ τον κλεισει θα συναντηθουν καπου στη μεση πιστευω.

    Δευτερος- και ας μη το λενε- ειναι ο Alex Oxlade-Chamberlain της Arsenal μιας και παιζει τη μπαλλα που θελει ο Klop χωρις το κλασσικο CF. Η τιμη ειναι 25εκκ ΛΙΡΕΣ και ειναι πολυ πιθανο μιας και το 18 ληγει το συμβολαιο του- αρα απο Ιανουαριο μιλαει ελευθερα- και φετος η Arsenal δεν παιζει CHL αρα της λειπει η 25αρα.
    Μπουκαδορος, καλος χειριστης, γρηγορος αλλα με κακο τελειωμα. Το οποιο οσο εχουμε τους μπροστινους δε μας χαλαει απο τη μια και απο την αλλη ειναι κατι που με ΣΩΣΤΗ δουλεια διορθωνεται σε σημαντικο βαθμο.

    Τριτος ο Virgil van Dijk των Saints μιας και θελουμε ενα CB τριτο. Που κατα τη γνωμη μου θα γινει δευτερο τρωγωντας τον Lovren που ειναι καλος αλλα θα στη κανει τη πατατα μεσα στο ματς.Ακριβος παικτης για τη θεση, δυνατο κορμι, καλος CB, εξαιρετικος στο ψηλο παιχνιδι, εθνικη Ολλανδιας.Λεφτα γυρω στα 30εκκ ΛΙΡΕΣ.

    Αναλογα φευγει ο Markovic γυρω στα 12εκκ ΛΙΡΕΣ. Τελος ο Mamandu (η αγαπη της κορης μου για καποιο ανεξηγητο λογο) κοστολογειται 30εκκ λιρες τα οποια ειναι πολλα. Μου αρεσει σα παικτης ΠΟΛΥ αλλα δεν το θελει ο Κλοπ στα αποδυτηρια οποτε πασο οσο καλος και να ειναι.

    ΥΓ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΓΑΜΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ? ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΟΠΟΙΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ. ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΧΙ 500ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ 500 ΜΟΥΤΖΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ.
    885 ΛΙΡΕΣ (Χ2 μαζι με τη φιλη μου) το διαρκειας μια ανασα απο το παγκο του μεγαλυτερου club στο πλανητη με το Κλοπ, σε μια ομαδα που εχει δωσει ΗΔΗ 43εκκ λιρες και παει για αλλα 100εκκ χονδρικα, συνολο 150εκκ ΛΙΡΕΣ (175εκκ ευρω) και 500 ευρω να βλεπω απο 500 μετρα μακρια το καραγκιοζη να δινει οδηγιες στον χοντρο-ουγκο? Η να βλεπω τα 300 χιλιαρικα του κλωναριδη και τα αλλα τοσα απο 2-3 γιουγκους αναπληρωματικους του προηγουμενου (αραουχο) που μας τους πασαρουν για παικτες? ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.
    Α και κατι αλλο: ανανεωση ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ με το club id, αποστολη με DHL των καρτων στο σπιτι μεσα σε 2 μερες, και καπακι ενα σετ αναμνηστικα δωρα ως ευχαριστηριο. Κασκολ, κουπα, στυλο, μια καρτα υπογεγραμμενη απο ολο το ροστερ. Σε ενα ωραιο set box χαρτονενιο με τα σηματα της ομαδας κανονικα.
    Πουλαει (οχι χαριζει) ΕΣΤΩ στυλο ο καραμουζας? Που θελει να παμε να στηθουμε στην ουρα λεει μη χασουμε καποιον Λοπεζ? Ρε δε πα να…
    Θα τα πουμε σε post