Σκουπιδια part 2

 

Απετυχαν λεει οι διαπραγματευσεις του λαοπροβλητου για τα σκουπιδια. Το νεο δε καταλαβαινω βεβαια που ειναι. Που πετυχε δηλαδη ο μικρος χαζος για να πετυχει στα σκουπιδια? Στα 2 μνημονια που μας φορτωσε? Στις τραπεζες που εκλεισε? Στα capital controls που χθες ειχαν 2 χρονια!!! (παγκοσμιο ρεκορ) γενεθλια? Που μιλαει για μια οικονομια και για μια αναπτυξη Ο ΧΑΖΟΣ, με κλειστες τραπεζες σαν να ειναι απολυτα φυσιολογικο? Πετυχε μηπως στο τσαμπουκα με την εκκλησια? Θα συναποφασιζει η εκκλησια για τα βιβλια των θρησκευτικων επισημα. Πετυχε μηπως σε οτιδηποτε εχει δεσμευθει οτι θα κανει? Πως αμε, το ελληνικο ειναι ετοιμο αν δεν το ειδατε, οι δρομοι πανυγηρικα παραδοθηκαν και ακομη πιο πανυγηρικα επαρθησαν πισω μετα απο 3 μερες γιατι ΔΕΝ ειναι ετοιμοι, τα συνορα της χωρας που ανηκει στη Ε.Ε παραμενουν κλειστα. Πετυχε να καινε οι κολλητοι του την Αθηνα οποτε θελουν, πετυχε να ανεβασει τους φορους στο 80% των εισοδηματων, πετυχε να του λεει ο Τουρκος μεσα στη μουρη του στην Αθηνα για μειονοτητες και να τον απειλει με τζαμια την ωρα που στη πολη κανουν λειτουργια τα μεμετια στην Αγ.Σοφια.

«Όλοι ξέραμε ότι τα μέτρα για το χρέος θα διευκρινίζονταν πλήρως και θα δίνονταν προς το τέλος του προγράμματος» είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης. ΟΛΟΙ το ξεραμε φιλτατε, οποιος ξερει αναγνωση that is και εχει διαβασει τη συμφωνια που Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΟ ΝΟ3 δηλαδη. Ο μονος που πουλαγε ΣΑΝΟ ‘διαπραγατευσης’ ηταν ο Αλιεξης, την ωρα οπου ο Σοιμπλε επισημα τον ‘εδωσε’ λεγωντας οτι ειχαν συμφωνησει σε ολα εδω και 3 εβδομαδες και ο Αλιεξης ζηταγε χρονο για να περασει το παραμυθι απλα στο ποπολο.

Ενα ποπολο που εχει φτασει πλεον το 16% και ολο και κατεβαινει. Με τους κοψοχερηδες ειτε να εχουν εξαφανισθει και απο δω μεσα που ηταν λαλιστατοι κατα των  προηγουμενων κυβερνησεων- με τα τρομερα επιχειρηματα οτι ο Σαμαρας απο ατυχημα ο ανθρωπος ειναι στραβουλιακας- ειτε να δηλωνουν μετανιωμενοι επειδη λεει ‘δεν ηξεραν’. Αμα δε ‘ξερεις’ μεγαλε μην εχεις αποψη και μη ψηφιζεις. Οι υπολοιπο δε σου φταιμε τιποτε αμα εισαι εσυ νουμερο να μας παιρνεις στο λαιμο σου. Και εγω ‘δε ξερω’ ιατρικη δε παω να εκφερω αποψη στα νοσοκομεια.

Με τροπολογία που πρότεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος και έκανε δεκτή ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μόνο το απολυτήριο Γυμνασίου θα απαιτείται πλέον ως τυπικό προσόν προκειμένου κάποιος να τοποθετηθεί στη θέση του διευθυντή ενός Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου μετά την τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίστηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμου και Αθλητισμού. Λογικοτατο μιας και εχουμε να βολεψουμε τους οπαδους μας που μετα βιας εχουν τελειωσει ενα λυκειο και αμα. Για μια κυβερνηση που εχει συμβουλο στρατηγικου σχεδιασμου του πρωθυπουργου ενα barman, τι πιο λογικο να θεωρειται το απολυτηριο Γυμνασιου, προσον?  Μπορεις στο μελλον, αν εχεις τελειωσει δημοτικο να γινεις ανετα υπουργος και αμα νομιζεις οτι η Λεσβος και η Μυτιληνη ειναι 2 ξεχωριστα νησια, η οτι οι Βρυξελες ειναι στη Νορβηγια μεχρι και  πρωθυπουργος!

Η ΑΕΚ αναλογα εχει τα δικα της σκουπιδια. Οχι με συμβαση αλλα μονιμα. Μη τυχον και χασει τις στελεχαρες απο καμμια Bayern και παθει καμμια ζημια. Αυριο παει λεει να ανακοινωσει διαρκειας. Πανεξυπνη κινηση και εχω πει πολλες φορες οτι αμα εισαι Καρα-μ-ουζας το βαρελι δεν εχει πατο. Τη στιγμη που η ομαδα ΕΧΑΣΕ το βασικο της αριστερο μπακ, το βασικο της CF, το βασικο της CB (εστω το Κολοβετσιο αυτος επαιζε) και δε ξερει τι θα κανει μετα απο 1 χρονο με καποιο Πατιτο, ο Καρα-μ-ουζας η Αρκαδη και ολα τα τζιμανια εκει μεσα θεωρουν οτι τα πληθη θα ειναι στα καγκελα με τα λεφτα στα χερια για να θαυμασουν τον….Κλωναριδη και τον αναπληρωματικο μπακ της Λας Παλμας που μαζεψε 74 γκολ περσυ.

Τωρα αν ο βασικος μπακ σε μια αμυνα που μαζευει 74 γκολ ειναι ΧΑΛΙΑΣ, ειναι ευκολο να καταλαβει καποιος τι θα ειναι ο ανπληρωματικος του. Οπως αναλογα ειναι ευκολο να καταλαβει καποιος τι ειναι αυτος ο γιουγκος που θα ματωσει (και αυτος) τα διχτυα ως CF. Οταν η ιδια Las Palmas (αυτη ντε που μας εγραφε η Β.Β οτι δεν ανακατευεται ο Μιλοβανοβιτς και ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ την εχουμε κανει θυγατρικη, μαζι με τον Βοσνιο που ειναι λεει στο Μοσταρ και ‘δεν ξερει’) σου δινει δανεικο τον βασικο της CF θεωρωντας τον ΜΗ ΙΚΑΝΟ να παιζει στην ομαδα, μπορουμε ολοι να φανταστουμε το επιπεδο του αναπληρωματικου του. Αναπληρωματικος στον ανικανο δηλαδη για τη Las Palmas, βασικο CF για την ΑΕΚ.

Βεβαια μιλαμε επισης για τον υπεθυνο του ποδοσφαιρικου τμηματος και κατα Β.Β κανει διακοπες (κουραστηκε ολη τη χρονια) και ‘δεν ξερει’. Αμα την περιοδο των μεταγραφων και του στησιματος της ομαδας ο υπευθυνος ‘δεν ξερει’, τι σκατα υπευθυνος ειναι? Αυτα σας ειπε ο αλλος να λετε για τον ΛΙΓΟΨΥΧΟ μη τυχον και τον παρεξηγησουμε? ΕΞΙ (6) αριστερα μπακ σε 4 σαιζον εχει παρει ο αετοματης και ειναι 100% σιγουρο οτι αμα βαλεις τον Γεωργεα χωρις προετοιμασια στα 40 του θα ειναι καλυτερος. ΕΞΙ φορες σε 4 χρονια εχει αλλαξει γνωμη ο ‘πολυνικης’ με τις πλατες του Μελ και του Κοκκαλη μιας και εκτος μαντριου εχει παρει ΕΝΑ κυπελλο με το ΜΠΑΟΚ και αυτο σε ημιτελικο με τον Απολλωνα. ‘Πολυνικης’ στην ομαδα που πηρε πρωταθλημα ο Σεγκουρα, ο Μπιγκον, ο Κολλιας, ο Λεμονης και ο Ματζουρακης ειναι και ο σκυλος μου μεγαλε. Σιγα μη περιμενε το Βοσνιο ο θειος για να καθαριζει τα πρωταθληματα..

Η πληροφορια- ετσι μου ειπαν δεν γνωριζω- ειναι για 30 ευρω εκπτωση στα διαρκειας πλην επισημα και 29 για τα 3 ματς που θα ειναι κλειστο το μαγαζι, τιμωντας τους πιστους μαχαιροβγαλτες οπαδους που αγκαλιαζει η ΑΕΚ ΠΑΕ με καθε ευκαιρια. Προφανως γιατι το καθε ματς κοστολογειται 10 ευρω. Ενα περιεργο πραγμα μιας και αν θεωρησουμε δεδομενα μονο τα ματς πρωταθληματος-15 τον αριθμο- η τιμη στην 9 π.χ ειναι 500/15=33,33 ευρω. Να βαλουμε και 1 ευρωπαικο οπως περσυ και 2 στο  κυπελλο? 500/18=27,7 ευρω. Ε η ΠΑΕ θα σας δωσει αντι για 27,7 Χ3= 83 ευρω, 30 συνολο. Τα υπολοιπα 53 ευρω ανα κατοχο στην 9 που ειμασταν εμεις π.χ θα πανε να πληρωσει ο Μελ τον Κλωναριδη μαλλον. Με τη καθε θυρα να χωρα περιπου 3,000 κοσμο μονο απο την 9 ας πουμε απο 2,000 (μη τη πιασουμε ολη) ειναι μια κατοσταρα κερδος. Να μη μαζεψουμε και απο τους υπολοιπους αλλη μια? ΒΟΥΑΛΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ.

Σιγα σιγα βεβαια αρχιζει και υποχωρει η Σκοκιαδα και η Αραχουαδα. Ποσο πια να τη παιξει στο τσοντοσαιτ και ο κακομοιρης ο Κεφτες? Ιουλιο πιασαμε και η τιμη ειναι εκει κολλημενη στα 2 εκκ. Τωρα αν καποιος πιστευει οτι ο Μελ θα δωσει 2 εκκ για παικτη τοτε του πρωτεινω να παρει απο τ αακριβα διαρκειας για να τον βλεπει καλυτερα. 2 εκκ για ολη την ομαδα μπορει. Γιατι 2 εκκ υπαρχει ΜΟΝΟ μια περιπτωση να τα βγαλει απο τη τσεπη. Για να τα βαλει στην αλλη.

Βολευτειτε με τα σαπακια τυπου Κλωναριδη, περιμενετε και αλλους 2-3 αναλογου ‘κοστους’ και προς τα τελειωματα θα δειτε και κανα παικτη που θα σας πουν οτι κανει 1-1,2 εκκ και ειναι ζητημα αν θα περασει τη 500αρα. Ηδη για αυτον τον Λιβαγια εχει αρχισει σιγα σιγα η μπουρδα και καθε μερα ανεβανει ΤΑΧΑ ΜΟΥ η τιμη του.

Καθηστε εκει με το ΠΑΠΑΤΖΗ προπονητη και αμα καβατζαρει τη παρελαση τα ξαναλεμε. Τωρα θα φυγει νυχτα, θα φυγει εκει στο -10 δε το ξερω ακομη. Που μου θες και CHL με τον Αλμειδα που θα τον κρινεις λεει στη προετοιμασια. 6 μηνες δεν τον εχεις κρινει, τη προετοιμασια περιμενες. Λες και θα φυγει ο αλλος με ΚΛΕΙΣΤΟ διετες, για κανα κοροιδο ψαχνεις. Η τα σκατε ΟΛΑ μπροστατζα και φευγει η αλλιως κατσε εσυ να ‘κρινεις’ το χοντρο. Αμα τον ‘κρινεις’ καταλληλο, θα φαει 4 πιτσες απο τη χαρα του. Αμα δε σου κανει θα χτυπησει 7 διπιττα απ’ολα απο τη στεναχωρια του.. Γραμμενους σας εχει ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ακομη…

Οπως ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ σας εχω και εγω πλεον. Εχει η κοροιδια οριο. Δε μιλησαμε μια, δε μιλησαμε δυο, δε μιλησαμε τρεις, BASTA πλεον. Καθηστε εκει μεταξυ σας και αμα κανετε πανω απο 100,000 τα λεμε. Και σας τα γραφω σημερα 29 Ιουνιου 2017 για του χρονου. Οπως σας τα εγραφα και περσυ και μια χαρα σας πηγε με 30% λιγοτερους.

Καλα ‘διαρκειας’

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

18 Responses to Σκουπιδια part 2

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οποίος θεωρεί φυςικα οτι ολα πανε καλα, ανάλογα πιστεύει η περιμένε ΑΥΤΗ να ειναι η αεκ, η θέλει να δωςει την Πέμπτη ευκαιρία στο Μελ και την τριακοστή στο βοσνιο μπορεί να παει να ψωνίσει.
    Εκφράζω προσωπικές απόψεις δεν προτρέπω κανενα για τίποτα, οπως δε μπορω αλλο σανό.
    Οταν -απίθανο με ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ- με σεβαστεί ως ΚΑΛΟ πελάτη το μαγαζί τα ξαναλέμε

  2. Ο/Η Τυχερός Λουκ λέει:

    Αυτός ο Livaja έχει σε 26 συμμετοχές τη σαιζόν που μας πέρασε σε La Liga και Copa Del Rey (οι 16 ως βασικός), 12 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτα. Από την οποία κόκκινη έφαγε και 5 αγωνιστικές τιμωρία και αλλες 2 αγωνιστικές εχασε από τις κίτρινες. Αυτόν τον ψυχάκια θα φέρουν σε εμάς για βασικό φορ? Που θα χάσει τα μισά ματς με τιμωρίες εδώ με τους Μποτίες, Μολέντους, Μπέρτους κτλ. Να πεις ότι είχε και το γκολ να πω εντάξει ας τον δούμε αλλά με 7 έμεινε (τα 2 στο ένα παιχνιδι κυπέλλου με την αδιάφορη Ατλέτικο).

    Απ’ότι θυμάμαι η ΑΕΚ συνήθως απέφευγε τέτοιους χαρακτήρες. Ελπίζω να μην γίνει αυτή η μεταγραφή γιατί θα είναι μεγάλο ξενέρωμα…

  3. Ο/Η Τυχερός Λουκ λέει:

    *Άλλο ένα μεγάλο ξενέρωμα.

  4. Ο/Η akis λέει:

    Τα απλώς καλά σέντερ φορ, έχουν συνήθως σε ποσοστά 1 γκολ ανα 3 αγώνες. Αυτός που θέλουν να φέρουν και θα ρίξει τα τσιμέντα βάζει 1 γκολ ανά 5 αγώνες…Καταλαβαίνουμε τί τεφαρίκι θα είναι. Σήμερα ανακοινώσανε ότι μένει ο Χιμένεθ. Καλά, αυτό δεν το είχαν πει πριν κάνα μήνα?Αντί να ανακοινώνουν παίκτες, στην ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπορούν και ξανανακοινώνουν προπονητή. Που θα κρίνει και τον Αλμέιδα στην προετοιμασία….Γελάνε και οι υψομετρικές μελέτες. Κατά τα άλλα, αναμένουμε τιμές διαρκείας που θα συνδέονται με το γήπεδο. Ποιός ξέρει, ίσως βάλουνε στην κάρτα φωτογραφία του στιλβωτηρίου που θα φτιάξει ο τίγρης και ένα ποσοστό θα πηγαίνει για την ανέγερσή του..

  5. Ο/Η Φώτης λέει:

    Προς Τυχερό Λουκ:
    Τον φέρνουν για να μην είναι μόνος στην εξέδρα ο Βρανιες όταν είναι κ αυτός τιμωρημένος. Σετάκι. (Κάνουμε καμία πλάκα γιατί αλλιώς δεν τραβάει.)
    Δημήτρη, τα ρούβλια δεν είναι λεφτά; ?

  6. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Καλησπέρα σε όλους. Δεν μπορώ να καταλάβω που θα πάει αυτό το πράμα με τους παίχτες-στοιχήματα. Δεν καταλαβαίνει κανείς στην ΠΑΕ οτι με τρείς παιχταράδες θα είχαμε 20Κ διαρκείας. Ο κόσμος διψάει να δει μπάλα και αυτοί μας ξενερώνουν. Εκτός και αν φτιάξει ο πρίγκιπας φέτος την ομάδα μοντέλο που περιμένουμε όλοι τόσα χρόνια.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ U know who (told ya I would do it)
    I always knew you would be as safe as houses, today u just proved me right.
    Walk on, with hope in ur hart and you ‘ll never walk alone..

    TA 4 everything, made me proud.

  8. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    DIMI καλημέρα,
    κανέναν δεν επηρεάζεις ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι(εκτός των μπάφων) και γι αυτό αδειάζει κάθε τόσο το γήπεδο και γεμίζουν τα καφέ. Έχουν ξενερώσει όλοι σε σημείο μη αναστρέψιμο. Μόνο καμιά ανακοίνωση οικοδομικής αδείας μπορεί να αλλάξει το κλίμα και αυτό σε ελάχιστο βαθμό.
    Κάποιος υπό το όνομα Ραμφίσματα ή κάτι τέτοιο, σου αντιγράφει αυτούσια τα γραφόμενα σου στο Facebook και τα παρουσιάζει σαν δικές του πληροφορίες.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλημερα Χαρη
    Εγω ωφειλω να ειμαι ξεκαθαρος σε σημειο παρεγηξησεως μιας και εχουμε ακουσει διαφορα τοσα χρονια. Πολυ θελει να βγει δηλαδη ο Χ-Ψ και να λεει οτι κανουμε πολεμο στην ΑΕΚ οτι ειμαστε σκοτεινοι κυκλοι-τετραγωνα κλπ?

    Το γηπεδο δεν νομιζω να παιξει καποιο ρολο περαν μιας θετικης ψυχολογιας στο επιπεδο: αντε και ενα ευχαριστο. Αυτο ΔΕΝ φτανει πλεον σε ενα φιλαθλο-οπαδο που εχει 25 χρονια να δει πρωταθλημα, εφαγε υποβιβασμο στη Γ και βλεπει να τον κοροιδευουν καθε χρονο και χειροτερα με τα σαπακια και στο χορτο και στο παγκο. Εφτασε η ομαδα του Θανοπουλου ΠΟΙΟΤΙΚΑ να ειναι καλυτερη απο του Μελλισανιδη που ‘ηθελε’ -ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ- να παρει ενα Σκοκο στα 32 του. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΚΟΚΟ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΑΟΥΧΟ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ και στο λεω 100%.
    ΜΟΥΦΕΣ ειναι ολα αυτα που κυκλοφορουν. Η εντολη ειναι σαφης: 500-600 MAXIMUM χωρις πληρωμες σε αλλες ομαδες ΜΟΝΟ για το παικτη. Αν εσυ νομιζεις οτι αυτο ειναι ενδιαφερον για παικτη τοτε πασο.

    Δεν ασχολουμαι με το FB, εχω ενα λογαρισμο που μου εκανε η γραμματεας μου πριν 10? χρονια και εχει μονο μια φωτο του Maradona μεσα.
    Ειναι γνωστο οτι ΠΟΛΛΑ κειμενα μου αναδημοσιευωνται σε διαφορα μεσα (εγω προσωπικα εχω πιασει 6 διαφορετικα site-blog κλπ) αλλα ευχαριστω για τη πληροφορια.

  10. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Προς Δημητρη:

    Διαρκειας κεντρου 7-9-11 με 3 κεκλεισμενων 10 ευρω κατω!!! Απο τα 500 και 300 στα 490 και 290 και υποχρεωτικη αγορα καρτας φιλου ΑΕΚ για τμηματα ξιφασκιας χαντμπολ στιβου κλπ με 10 ευρω μαζι με το διαρκειας. Οι ανθρωποι σε περνανε για καργα μαλακα.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΒΠ
    Βυρωνα, ειχα γραψει πληροφορια για 30 ευρω στην 9 μιας και εκει ειχε ο ‘πληροφοριοδοτης’ ενημερωση. Το εκαναν 20 ευρω!
    Αρα 3 παιχνιδια εχουν 20 ευρω σωστα? Η 10 ευρω αμα εισαι σε αλλη θυρα.

    Οποτε για εμας π.χ 20/3= 7 χονδρικα ευρω το παιχνιδι.
    Για την 7 διπλα μας 10/3=3,3 χονδρικα ευρω το παιχνιδι.

    Θα κανουμε post με τα διαρκειας και ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ-ΜΕΛΛ-ΑΡΚΑΔΗ κλπ το κοσμο.

  12. Ο/Η Flevend λέει:

    Στην 9 είναι 20 Ευρώ κάτω.Πλάκα κάνουν…

    Πάντως με κάλυψε ότι φέτος και κατόπιν συνεννόησης είναι διαθέσιμες και σουίτες..Πρέπει να γίνει όμως deal με την εμπορική διεύθυνση….΄Εχουν τηλέφωνο και e-mail…Εντάξει…

  13. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Εχεις δικιο το ξαναειδα. Λαθος μου. Βεβαια μικρη διαφορα.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Flevend
    Ξερεις τι χερι και τι κραξιμο εχει φαει για χαρη μας ο Καραμουζας? ΡΟΜΠΑ τον εχω κανει και εχει φτασει μεχρι τον Μελ το περσυνο θεμα που δεν ξερανε 1 μηνα ποσο κανει.
    Δεν μας εχει ξαναζητησει σουιτα ιδιωτης. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ που πηραμε..

  15. Ο/Η Flevend λέει:

    @ΒΠ

    Σιγά την διαφορά και σημασία που έχει μπροστά στην γενικότερη κοροϊδία….

    2 το πολύ 3 εισιτήρια και πολλά είναι…Για την συνήθεια μόνον και μετά από τόσα χρόνια και μόνον..Και πληρωμένα(άσχετα με την δυνατότητα πρόσκλησης) γιατί είμαστε σωστοί…Αλλά που να καταλάβουν από αυτά…Εκείνοι ξέρουν να ταιζουν τσάμπα τον “στρατό τους” για να μην τους χάσουν…Χάρισμα τους…

    @The snitch

    Ενας ιδιώτης να τους μαθαίνει τα βασικά…Και το θέμα να φτάνει στο αφεντικό Μελ για να δοθεί λύση..Και αυτό το πράγμα λέγεται εταιρεία και αυτοί παίρνουν μισθούς…Ε δεν νομίζω να αξίζει να ασχοληθεί κανείς και άλλο…Μακριά και ευτυχισμένοι…Και εμείς και αυτοί με τα αγαπημένα τους “παιδιά”….

  16. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Απο την αλλη, η εκπτωση στις θυρες της μαστουρας ειναι 50 ευρω. Απο 150 στα 100 (33%). Οπου δεν παιρνει και καρτα κανενας εκει. Το 90% τζαμπα. Απο τους οποιους η εταιρεια χανει τοσα εσοδα καθε χρονο. Καραουζας ΟΕΟΕΟΕ.

  17. Ο/Η akis λέει:

    Το ωραίο είναι που γράφουν ότι αν έχουμε τιμωρία έδρας δεν ευθύνεται η ομάδα, άρα δεν αποζημιώνεται και ο κάτοχος διαρκείας. 10 ευρώ έκπτωση και με την κάρτα φίλου ερχόμαστε στα ίσια μας. Βέβαια το ότι είμαστε μέλη στην ερασιτεχνική δε λέει κάτι. Εδώ μας είχαν επανεγγράψει στην ερασιτεχνική το 2013…Οι άνθρωποι είναι νόυμερα..Και δείχνουν ποιο κοινό θέλουν, όταν η μεγαλύτερη έκπτωση είναι στο πέταλο. Μάλλον ηθική ανταμοιβή για τα παιδιά που τα σπάσανε στο Βόλο και εξαιτίας τους θα παίξουμε 3 παιχνίδια χωρίς κόσμο…Αν και η αλήθεια είναι ότι με τόσες μεταγραφές επιπέδου που έχουν κάνει τα εισιτήρια είναι πολύ φτηνά…χαχαχαχα..Α ρε τίγρη, ξέραμε ότι ανέκαθεν ήσουν ειδικός επί της διαιτησίας και τα των χρημάτων τα βάζανε οι συνέταιροι ( Σπανός, Καρράς, enic )..Τώρα που είσαι μόνος είπες να τα βάλει ο κόσμος…Για τόσο κορόιδο τον έχεις επειδή στήριξε τα προηγούμενα χρόνια τα χάλια που έφτιαξες…

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Θα γινει ενα post για το θεμα. Που ως ΟΛΑ στην ΑΕΚ ειναι της πλακας.

    Χτες ειχαμε μια μεγαλη βραδυα που μπροστα της αυτα ειναι κυριολεκτικα αστεια.
    Σπασανε τα κοντερ και ενω τα ζω και τα βλεπω χρονια, εχω μαθει να μου δειχνουν σχεδον φυσιλογικα- ενω δεν ειναι- μιας και θελουν και κοπο και θυσιες αλλα και να το εχεις, ειναι διαφορετικο αμα τα ακους μπροστα σε τοσο κοσμο..
    Εχει πλακωσει η εθνικη UK και χαρηκα να εχω ΦΙΛΟΥΣ διπλα μου, που για να τιμησουμε το γεγονος καταναλωθησαν bitter ales και pils χλυαρες οπως αρμοζει στη περισταση, φυσικα Guinness (πιστευω οτι πρεπει να μας χοηγησει πλεον) με συνοδεια Hendrics jin tonin.
    Για να η ξεχνιωμαστε στο τι μετραει και ποσο ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ειναι και οι μεγιστανες και το ΑΕΚΑΚΙ ΤΟΥΣ.

    Long live the Queen (u know what i am talking and to whom am i reffering, apart from the Greek above).
    Bee’s Knees perormance, but u already know that dont u?
    🙂