Plonkers

Η λεξη ειναι slang, αυτοι που ξερουν- οι εκ Βρεττανιας (ακομη και απο το Surrey!! χαχα)-  καταλαβαινουν την κανονικη εννοια και οχι απλα την μεραφραση της.

Παρουσιαση διαρκειας σημερα. Στο πανελ ο ανθρωπος που αποκαλει ΠΑΠΑΤΖΗ τον προπονητη της ομαδας (χτες τον ξαναπαρουσιασαμε στη λογικη no news-good news),  ο Αλεξιου και φυσικα ο δικηγορακος της συμφορας Λυσσανδρου με μια γραβατα που θυμιζε Σταθη Ψαλτη σε βιντεοκασσετα του 1982 -μεγαλε οι slim line εχουν φυγει απο τη μοδα πριν 30 χρονια. Επισης καποιος να τους πει να ΞΥΡΙΣΤΟΥΝ μιας και ειναι σε ΔΣ Α.Ε και οχι διακοπες στα Κουφονησια. Ναι ξερω ειμαι συντηριτικουρας εγω, ας τολμησει δικος μου σε επισημη εκδηλωση να ερθει χωρις κοστουμι και αξυριστος..να δουμε θα προλαβει να κατσει 30 δευτερολεπτα στη αιθουσα?

Φυσικα ο εμπορικος διευθυντης οπως και η διευθυντρια marketing ΕΛΕΙΠΑΝ απο το πανελ που ειδα στις φωτο. Ελειπαν δηλαδη οι 2 καθ’υλην αρμοδιοι, αλλα εδω ειναι ΑΕΚ του Μελλισανιδη δεν ειναι παιξε γελασε. Ο καθε ενας κανει οτι του καπνισει, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΛΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΧΟΡΕΥΟΥΝ, σιγα τωρα μη περιμεναμε τυπικουρες. Βαλε εκει οποιον ειναι ευκαιρος και μια χαρα ειμαστε. Θυμαμαι προχτες σε τηλεφωνο φιλο που μου ελεγε εχω πηξει, τρεχω ολη μερα, και σε μια εκδηλωση μετα απο ΧΧΧ χρονια δεν αντεχω να παω και θα στειλω ενα δικο μου αντ’αυτου και νιωθω ασχημα..Η διαφορα ειναι οτι εμεις στις δουλειες μας παμε με πρωτοκολλο ακομη και αν δεν το ακολουθουν οι αλλοι.

Στο θεμα μας. Τιμες διαρκειας. Πεταλο σε σχεση με προπερσυ: 33% εκπτωση απο 150 στα 100. Θυρα 9-κεντρο που πηγαινα (σιγα μη με ξαναδειτε) απο 500 στα 480. Θυρα 7-11 (οι διπλανες) απο 300 στα 290. Αυτά είναι τα νέα φθηνότερα διαρκείας της ΑΕΚ διαβαζω απο το παπαγαλακι το Κεφτετζογλου που ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. 20 ευρω για τους πελατες των 500, 10 για τους πελατες των 300, 50 για τους πελατες των 150 στη διετια. Εχει καποιος ακομη αμφιβολια ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ Η ΠΑΕ ΑΕΚ για την στηριξη?

Επισης ειναι πλεον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η αγορά της κάρτας φίλου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ έναντι 10 ευρώ. 290+10=300. Αρα για αρχη η εκπτωση στην 7-11 παει περιπατο. ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ακριβως ΚΑΜΜΙΑ εκπτωση. Για δευτερο θα ρωτησω κατι απλο: Γιατι ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η καρτα φιλου Ερασιτεχνικης ΑΕΚ? Ποιος σας ειπε οτι εγω θελω να δωσω λεφτα στη ΕΡΑ? Απο ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ο θεατης της ΠΑΕ ΑΕΚ υποχρεωτικα πληρωνει Ερασιτεχνικο σωματειο? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ εχει το θεαμα που μου προσφερει μια επαγγελματικη Α.Ε με οτιδηποτε αλλο ερασιτεχνικο? Θα σας πω αγαπητοι. Ειναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΛΟ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ειναι ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ υποχρεωμενη να αποδιδει το 10% των εισπραξεων της στην ερασιτεχνικη, οπως ολες οι ΠΑΕ.

ΚΟΛΠΟ ΝΟ1: Το διαρκειας που αγοραζεις εχει μια αναλογια 60% στη ΠΑΕ και 40% σε μη κερδοσκοπικο σωματειο, την Ενωση Φιλων ΑΕΚ δηλαδη το οποιο και ως δωρεα- νομιζω- εκπιπτει και του ΦΠΑ. Η Ενωση Φιλων ΑΕΚ δηλαδη ο Μελλισανιδης,  εξαγοραζει μεσω της ενωσης την ΑΕΚ συμμετεχωντας στις  ΑΜΚ της εταιρειας με λεφτα ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μιας και η Ενωση εχει τα μοναδικα της εσοδα απο τα διαρκειας,  και βαζει προεδρο την Αγγελικη Αρκαδη, σε ενα σωματειο που ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Δ.Σ ΚΑΙ ΔΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.Ας μην ανοιξουμε το θεμα αυτο ομως γιατι εκτος απο πολυ ψωμι εχει και ΠΟΛΛΕΣ- ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ- ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ. Μια ερωτηση θα κανω εγω ο κακος μονο: Καθε χρονο ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ που εκανα ‘ενισχυση’ (με το ζορι) στην Ενωση, δε δικαιουμαι να ειμαι μετοχος? Εχετε δωσει ποτε ΜΙΑ μετοχη σε κανενα, εχετε συγκαλεσει ποτε Γ.Σ (κανονικη οχι αργα το βραδυ), εχετε ακολουθησει αυτα που λεει το πρωτοδικειο κατα την ιδρυση? Να πουμε κ αλλα?

ΚΟΛΠΟ ΝΟ2: Η ΑΕΚ ΠΑΕ εισπραττωντας επισημα το 60% του συνολικου ποσου αναλογα αποδιδει το 10% οχι απο το τελικο ποσο αλλα απο 60%. Απλο παραδειγμα: Πας και δινεις στην 9 τα 500 ευρω σου. Τα 300 πανε στη ΠΑΕ και τα 200 στην Ενωση. Αρα η ΕΡΑ παιρνει 300Χ10%=30 ΕΥΡΩ ενω επρεπε να παιρνει 500Χ10%=50 ΕΥΡΩ. Ωραιος? Μα φυσικα! Καντε 8000 διαρκειας, δειτε τα νουμερα ΣΥΝΟΛΙΚΑ απο τις καρτες να δειτε τι ωραια το 40% οχι μονο κανει φτερα, αλλα ξεπλενεται για ‘αγορα’ της ΠΑΕ σε μια εταιρια που ειναι η Αρκαδη και ο Ντουσαν τα αφεντικα. Και εσεις μου λετε μετα να φυγει ο Μπαγεβιτς… Ναι καλα..

Σε ερωτηση-επισημανση δε και προπερσυ και περσυ οτι εγω ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ την ‘ενισχυση’ των ‘φιλων’, αλλα μονο να δω την ΑΕΚ και ας πληρωσω κανονικα τα 500 στη ΠΑΕ (δε ζητησα να μου το κανουν 300 δηλαδη)  η απαντηση ηταν ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.. Η ‘ΕΝΙΣΧΥΣΗ’ ενος σωματειου που ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ γινεται με το ΖΟΡΙ και το πιστολι ‘στο κροταφο’ δηλαδη.

ΚΟΛΠΟ ΝΟ3: Ποσα λεφτα (απολυτο νουμερο) πηρε με αυτο το-εστω κουτσουρεμενο- 10% η ΕΡΑ περσυ? Να κανουμε ενα γενικο παραδειγμα? Να πουμε δηλαδη οτι εκανε 8,000 καρτες και ας πουμε 2 εκκ ευρω συνολο. Με 60% τα 2εκκ γινωνται αυτοματα 1,2εκκ. Βγαλε και το ΦΠΑ παμε στα 967 χιλιαρικακια. Με 10% ειναι 97χιλιαρικα χονδρικα. Παμε τωρα στα φετεινα. ΙΔΙΕΣ καρτες παλι 8,000 με 10 ευρω την υποχρεωτικη καρτα μας κανουν 80,000 ευρουλακια. Ποσα μενουν μεχρι τα 97χιλιαρικα? Χαχαχα. Ναι ξερω παλι η ΠΑΕ πρεπει να δωσει το 10%. Οπως επισης ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΤΑΜΕΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που ειναι 2 κλικ να γινει η μεταφορα απο τη μια παντα στην αλλη. Τα οποια και θα παρει αλλα με μια διαφορα: θα τα πληρωσει το κοροιδο του διαρκειας και οχι η ΠΑΕ..

Παμε τωρα στην εμπορικη πολιτικη της μεγαλης μου αγαπης του Καρα-μ-ουζα. Μεγαλε πραγματικα εισαι case study αποτυχιας. Τετοια στρατηγικη ουτε ο λαοπροβλητος. Βγαζεις καμπανια με μεταγραφη τον Κλωναριδη και τον Γιακουμακη, σου εχουν φυγει 3-4 ηδη, δε ξερεις τι σου γινεται και ξεκινας  να πουλησεις διαρκειας. Λες ΨΕΜΜΑΤΑ οτι ειναι πιο φθηνα μιας και ΑΠΑΝΤΕΣ -πλην του πεταλου- θα πληρωσουν τα ιδια με περσυ. Εχεις κανει τετοια ΠΑΤΑΤΑ που δεν τολμας να εμφανιστεις καν στο πανελ. Εχεις φαει το κραξιμο του αιωνα, εχεις γινει Η ρομπα μεσα στη ΠΑΕ και μιλας- επιτελους- για σουιτες μετα το περσυνο ΦΙΑΣΚΟ που δεν ξερεις τι σου γινεται επι ενα μηνα. Ζητας σε αυτον που εχει 5-10-15-20 χιλιαρικα και απαιτεις με ακομη περισσοτερο θρασος να σε παρει λεει τηλεφωνο να του δωσεις σουιτα! Μηπως να σου στειλει και κανα μπουκαλι whiskey? Κανα ΣΚ στο Resort? Καμμια ανθοδεσμη? ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΕΣΥ? Με το παρτε με τηλεφωνο? Σιγα μη σου στειλουμε και κανα προφιτερολ δωρο.  Εχω ενα δεκαρικακι-εικασαρικο (500-1,000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΗΛΑΔΗ) να κανω τη πλακα μου μια φορα το μηνα και θα σε παρω ΕΓΩ τηλεφωνο, αντι να ερθεις ΕΣΥ στα 4 παρακαλετος μπας και σου κανω τη χαρη! Να παρω σουιτα χωρις φαι, χωρις ποτο (ουτα καν αναψυκτικα), χωρις security, χωρις παγους-νερα-bar, χωρις πουρα-τσιγαρα, χωρις τιποτε και να εχω και τους μπαφους 21 να μπουκαρουν στις τουαλλετες η τους μπροστινους να σηκωνωνται να μη βλεπω (γιατι ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ δε ξερεις να κανεις και πουλας εισητηρια στις 2 πρωτες σειρες μπροστα στα μπουθ που οταν σηκωνωνται δε βλεπεις ΤΙΠΟΤΑ- τοσο ΑΣΧΕΤΟΣ εισαι) και να μην υπαρχει ΕΝΑΣ να τους στειλει στο διαολο. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΟΥΙΤΑ? ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ? ΕΣΤΩ σε φωτογραφια? Η σουιτα ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ειναι απλα ενα κλειστος χωρος με κατι καρεκλες ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ απο το IKEA που εχετε βαλει και μονο που τις βλεπεις σε πιανει η πλατη σου? Γιατι δε λες στο αφεντικο σου να παει ΜΙΑ ΦΟΡΑ (οχι παραπανω) να κατσει αυτος σε μια ‘σουιτα’ οπως την εχεις σκεφτει εσυ? Να δουμε θα προλαβουν να περασουν 10 λεπτα που θα ακουσεις τα Νικαιωτικα η οχι?

Πραγματικα ειναι δυνατον να ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ?

Που θα πουλησετε διαρκεις ρε γατονια? Στη μανα του Γιακουμακη η στο κολλητο του Κλωναριδη και το ξαδελφο του …Τσιντωτα? Να παρει διαρκειας ο αλλος να δει τι? Αμα κανει ο χοντρο-Ουγκο μετα απο 6 μηνες στο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ που εχετε στο παγκο? Που σας εφτυσε μεχρι και ο Λουτσεσκου και πηγατε και μαζεψατε τον ΑΝΕΡΓΟ απο το πουθενα και τον παρουσιαζεται και καλα προπονητη? Η πιο πριν (επι Γουιλι) που σας εφτυσε ο Τσιωλης?Που σας ειχε φτυσει πιο πριν ο κοσμποσχοινιας?  Τα λεω καλα η οχι? Να πουμε και αλλα η οχι?

Βγαζεις να πουλησεις ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? Να ερθει ο αλλος να σου σκασει 300-500 (το καθε νουμερο ειναι αναλογα σοβαρο για τη καθε τσεπη  ανεξαρτητα του ποσου- υπαρχουν αλλοι που δινουν 4,500 χιλιαρικα και δε τρεχει κατι και αλλοι για τα 300 πονανε με τους δευτερους να ειναι 100 φορες πιο σεβαστοι ως πελατες-φιλαθλοι) να δει τι? Το Τσιντωτα που δεν επαιζε ουτε στο Κομποτιακο?

Να δει το σπυριαρη ηγετη μηπως η τον Σκοκο (μη γελαμε παρακαλω). Να δει μηπως τον Αραουχο? Εδω γελαστε αφοβα. Το ειπα και προχτες: Η μονη η μοναδικη η unique περιπτωση να βγαλει ο Μελ 2εκκ ευρω απο τη μια τσεπη ειναι να τα βαλει στην αλλη. ΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ για να δωσει τωρα? Λεγωντας λεφτα εννοω σοβαρα νουμερα οχι 300αρες που ειναι η μεγαλυτερη προσφορα που κανετε φετος.

Βγειτε και πειτε ποσα ‘προσφερατε’ στον Ισπανο. Ξερετε ποιον και ακομη γελαει. Μη παει στο Βαγγελα μονο που εμαθα οτι το κοιταει γιατι τοτε θε γελανε αλλοι.

Ποσα προσφερατε στον Ουραγουανο και ακομη γελαει?

Ποσα ΑΚΡΙΒΩΣ δινει η ΑΕΚ στο Σκοκο ντε τη καψουρα σας. Δινει 100 δινει 300 δινει 1εκκ δινει 2εκκ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙ? Γιατι ο Δηματος καθε μερα συντηρει παρεα με το χοντρο το σηριαλ αλλα ΝΟΥΜΕΡΟ δεν ακουσαμε ακομη. Ακουσαμε μεχρι ποτε παει για αναγκη του, λεφτα δεν ακουσαμε. Ξερετε γιατι δεν ακουσαμε? ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ. Η μονη κινηση ηταν ξεμπερδεψε ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ και αμα θες ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΛΠ εχεις ενα κλειστο με 1,2 ΔΙΕΤΕΣ. 600 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ και αυτα με bonus. Τα λεμε καλα η οχι?

Ποσα ακριβως δινει η ΑΕΚ στον Αραουχο? ΟΣΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ Χ 2 (2 εξαμηνα δηλαδη) ειναι η απαντηση δηλαδη τα ιδια πανω κατω με το Σκοκο. Γι αυτο και δεν ασχοληθηκαν αμφοτεροι και σας εγραψαν κανονικα και πατε να τη βγαλετε με το ΨΥΧΑΚΙΑ το γιουγκο που ειναι κατι αναλογο του ΜΠΕΕΕΕΕΣΕΒΙΤΣ και καθαριζει με 3 κατοσταρικα. Και αυτα ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΟΥ που γραφεις απ’ εξω απ’εξω οτι και καλα παει για μυριο (καθε μερα ανεβαινει το ποσο οπως τοτε με το Gus που ειχε φτασει 1,5εκκ μεσα σε 3 μερες)  ειναι μεν αληθεια αλλα μπερδεψες το νομισμα. Ρουβλια ειναι το μυριο οχι ευρω για το ΤΑΓΑΡΙ που εχει βαλει 5 γκολ ολα και ολα ως highlight καριερας. ΟΣΑ ΕΒΑΛΕ  Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ για να καταλαβουμε με τον Gus περσυ σε 6 μηνες. Αλλα βλεπεις κατι πρεπει να γραψεις και εσυ.

Τα εχω παρει με τη κοροιδια? ΦΥΣΙΚΑ και τα εχω παρει. Γιατι? Γιατι καποιοι ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ εχουν κανει την ομαδα και το club σα τα μουτρα τους.

Και ΟΧΙ κυριοι. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΗΣΩ σε αυτη τη κατασταση. Δε ξερω τι ιστορια ξαναγραφετε αλλωστε? Την ιστορια της 6-7ης θεσης που ειχαμε μονιμα στο πρωταθλημα? Την ιστορια που σε ‘επιασε κοτσο’ ο αλλος στο κυπελλο? Την ιστορια που μιλατε για CHL τρομαρα σας με μια στραβοκλωτσια του ζελα στο 90φευγα? Τη ιστορια του Ουγκο του Πεκχαρτ και του Κολοβετσιου?

ΥΓ Βγαλτε και αυτη τη ΜΠΟΥΡΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ που πατε να πουλησετε. Στο ΟΑΚΑ ειναι τα διαρκειας εκει θα πανε οι πικραμενοι που θα ψωνισουν να θαυμασουν το Μανταλο το σαχλαμαρα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ. Τωρα θα μου πεις με ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ασχολουμαι. You got a point there!

 

Στη φωτο Η φανελλα. Την οποια αποφασισα να κανω καδρο, μιας και ηρθε και αλλη χτες βραδυ. Να κανει παρεα στα αλλα 2. Του King Kenny και του Captain μου, του  SG8. Αυτο οπως παει δεν θα ειναι γραφειο αλλα το member’s του Anfield.

Φανελλα οχι πατσαβουρια με δικεφαλλα κοτοπουλα. ΦΑΝΕΛΛΑ. Που τη διαφημιζει το ΔΕΚΑΡΙ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ. ΟΧΙ ΤΟ ΟΚΤΑΡΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΥΡΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ.

125 χρονια για το μεγαλυτερο συλλογο στο πλανητη με μια εμφανιση ΑΝΤΑΞΙΑ του συλλογου που λεγεται Liverpool και ειναι ΑΠΑΝΤΕΣ, ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μακρια να φτασουν οχι μονο ως ποδοσφαιρο-κιουπια κλπ αλλα ως αντιληψη και κοινωνια.

Τι σημαινει δηλαδη να λες I AM LIVERPOOL και να βλεπεις τους αλλους μικρους διπλα σου.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

11 Responses to Plonkers

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Μην ξεχαστουν μονο,και ξαναγραψουν για Σκοκο αυριο.Εκλεισε ο ανθρωπος στην Ριβερ,εκανε και δηλωσεις,τελειωσε αυτο το εργο…

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @conpater
    Γιατι να μη γράψουν?
    Υπαρχουν άνθρωποι που όντως πιστεύουν στη σκοκιαδα ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
    Επίσης άνθρωποι που πιστεύουν οτι ο Μελ θα δώσει 2εκκ για ποδοσφαιριστή
    Υπαρχουν άνθρωποι που πήραν αυτη τη σαχλαμάρα με τα κοτόπουλα για φανέλα
    Υπαρχουν άνθρωποι ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ που θα δώσουν προκαταβολικά λεφτα για να δουν τον Οκτώβριο το Κλωναρίδη..

    Εδω ο αλλος λέει εγω θα πάω να πληρώσω για να κάνω λέει αντίσταση στο πρόεδρο μεσα απο το γήπεδο!
    Ειχε μια φαγούρα ο Μελ, ειδικα άμα σου εχει πάρει τα φράγκα κιόλας, άμα του κανεις αντίσταση τι να σου πω..απο αυτους ειναι που συγκινούνται!

    Πάντως οποίος θέλει να κανει αναλογα κόντρα σε μενα-να σας δουλεύω ψιλό γαζί και να μου σκάτε 500-300 ευρω- μπορω να σας δωσω το λογαριασμό της εταιρίας μου για καταθέσεις.
    Για να δείτε τι καλός που ειμαι δε θα σας χρεώσω ΚΑΝ κάρτα μέλους ερασιτεχνικής. Θα σας τα πάρω μονο ´επαγγελματικά´

  3. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Tα ειπες ολα. Δεν χρειαζεται να γραψουμε αλλα. Ετσι και αλλιως τα διαβαζουνε και ουτε καταλαβαινουν στο Τσιρκο Μεντρανο (ατακα του εγγυητη) της Σπυρου Λουη. ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ.

    ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ

    Αυτο δε με τη φωτογραφια αλλου γηπεδου πανω στην καρτα, ανυπερβλητο.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κυνηγαει λεει μεγαλα ονοματα ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ. Μετα πηγε και εκλεισε ενα κροατη που επαιζε αναπληρωματικος στη Λας Παλμας..
    Μου αρεσει που θελατε και τον Κασρελα. ΑΥΤΟΣ δεν ειναι ο Ισπανος ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΧΥΛΟΠΙΤΤΑ πρωτος πρωτος?
    Δευτερος ηταν ο Ουραγουανος. Καλα τα λεμε η οχι?
    Που να πηγαινατε και για μεγαλα ονοματα δηλαδη.
    Εκτος αν πατε για κανενα Ραμπεσαντρατανα. Μεγαλο ονομα η αληθεια ειναι, 15 γραμματα..

  5. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    τον Καρσελα της Γραναδα θελανε? Αυτος εχει συμβολαιο μεχρι το 20, με τι θα τον εφερναν με τυροπιτες Στεργιου? 😀

  6. Ο/Η stelathen λέει:

    την αποχη απο διαρκειας την ξεκινησα πριν 2 χρονια, απο τοτε δεν μου αρεσε το κλιμα που υπηρχε. χθες παραλιγο να μπω στην διαδικασια να παρω κατι συμβολικο, ετσι για να πηγαινω το γιο μου, αλλα ευτυχως σε διαβασα και επανηλθα. 4-5 εισιτηρια αν εχει καλο καιρο και φτανει.

    δεν εχω προβλημα να βλεπω το μανταλο και τον αλμειδα, αρκει να πουν ξεκαθαρα αυτη θα ειναι η ομαδα, μην περιμενετε ονοματα, παμε ετσι με σκοπο εσοδα>εξοδα και βλεπουμε.

    την δευτερα πηρα τηλεφωνο στο e-shop, για μια παιδικη φανελα παραγγελια του ανιψιου μου. εκανα μεσω ιντερνετ παραγγελια και -ω τι θαυμα- κολλησε η σελιδα και μου περασαν αλλη παραγγελια. εστειλα mail να δω τι εγινε και προσπαθουσα να πιασω για κανα 5ωρο. οταν καταφερα πλεον να πιασω γραμμη μονο που δεν με εδειρε η τηλεφωνητρια. γιδι τελειως.

    δεν με νοιαζει ποσες ωρες δουλευε και ποσα παιρνει, αν δεν της αρεσει να παει σπιτι της.φυσικα στο mail δεν μου απαντησαν ποτε, και το status στην παραγγελια αλλαξε μετα απο 3 μερες. μπιχλα απο πανω εως κατω.

    αυτο που δε μπορω να θυμηθω ειναι στην πρωτη περιοδο του μελισσανιδη. 1992…. που θεωρητικα η ομαδα εδινε λεφτα για κανα καλο παιχτη. αν γνωριζες τοτε τα λεφτα τα εδινε?τα πιστολιαζε? ή τα πουλησε ολα στον τροχανα?

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    stelathen
    εγω πλεον εχω προβλημα να βλεπω τις φατσες τους, μη πουμε για το σαχλαμαρα στο παγκο που μου προκαλει αναγουλα με το τσατσιλικι του, αυτο το γλειωδες υφος και το γλειψιμο-yes sirιλικι του για να τα εχει με ολους (ταχα μου) καλα και μολις καθεται η στραβη-ΗΔΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΟΣΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ- ΠΑΝΤΑ φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο αυτον.Μη πουμε και το απολυτο τουρλουμπουκι στο χορτο που ειναι μια γκουραδελλας που μολις δε βγαινει το γυρναμε σε Poyet. Μια ζωη ενας ΜΠΟΥΡΔΑΣ ηταν γι αυτο κατεληξε στα 50 του 1.5 χρονο ανεργος αλλωστε μετα απο την ενδοξη πορεια στους κελεμπιες και αυτος.

    Το προβλημα μου μεγαλωνει οσο σκεφτωμαι οτι τους πληρωνω εγω ολους αυτους επι χρονια για να φτασουμε 5ετια μετα να μου παρουσιαζουν καποιο κλωναριδη ως μεταγραφη CHL μονο και μονο για να παρει μιζα ο ρουφ.
    τελος το προβλημα γινεται αξεπεραστο οταν μου κανουν εκπτωση 4% στα 500, μου τρωνε το 2% για να πληρωνω αυτο το μαλακα τον αγγελοπουλο με τους ηλθιους σε καποιο basket-handball κλπ, βαζωντας με να ΜΗΝ δω και 3 ματς (το λιγοτερο μιας και ευκολα ξανατρωμε τιμωρια) αλλα στους μαστουρηδες και στους ντιλερ ΗΡΩΙΝΗΣ κανει εκπτωση 33%..

    Θα δω δηλαδη 20% λιγοτερα ματς στο πρωταθλημα (12 αντι 15) θα δωσω 10 ευρω λιγοτερα και μου το πασαρει ο δηματος ως εκπτωση απο πανω!
    Βεβαια αυτο που ΞΕΧΑΣΕ να μας πει ο Δηματος ειναι πως γινεται τα 3 ματς να κανουν 10/3=3,3 (να πουμε 20/3=6,6 χωρις την ΕΡΑ) ανα ματς οταν ειναι να ΔΩΣΕΙ αλλα οταν ειναι να παρει τα 12 ματς + 1 ευρωπαικο να κανουν 480/13=37 ευρω το ενα. Γιατι μη γελιεσαι. ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΤΣ ειναι αυτα και μονο.

    ΑΣ ΜΗ ΚΑΘΑΡΙΖΕ Ο ΜΕΛ ΠΕΡΣΥ ΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ- ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΣ- ΚΑΙ ΟΥΤΕ PLAY OFF ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ. ΜΗ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ.

    Εκει μωρε που ο νιονιος ‘ΕΧΑΣΕ’ 7 ποντους σε 3 αγωνιστικες. Εκει που η Ξανθη ‘ΕΧΑΣΕ’ απο τη Κερκυρα, εφερε Χ με το Κομποτη εντος, Χ με τα Γιαννενα και Χ με τον Αστερα τριπολης που ειχε καταφερει να ‘νικησει’ μονο το Γουιλι το δικο μας.

    Οχι τιποτε αλλο, αλλα υπαρχουν ακομη ΚΑΠΟΙΟΙ που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ο σαχλαμαρας λεει μας εβαλε play-ωχ… Γυριστε απο την αλλη μονο μη πιαστειτε. Αμα περιμενε ο Μελ τον μανωλη και τον Βοσνιο μεσα στο χορτο θα παλευε με τα Γιαννενα τη δεκαδα..

    Επειδη λοιπον σα πολλα προβληματα μαζευτηκαν και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ολο αυτο πρεπει να ειναι διασκεδαση και οχι αγγαρια, ας πανε στο καλο τα παιδια και ας κανουν οτι θελουν.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ειναι αυτοι ολοι, εγω οχι. Θα ερθει ξανα η ωρα-οταν ειναι- και θα ξαναπαμε.ΛΕΦΤΑ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. Δεν ειναι οικονομικο το θεμα, δινουμε σε αλλα πραγματα π.χ σε ενα σκ πολλα παραπανω απο ενα διαρκειας πολλες φορες.
    Καλυτερα κιολας να δω Liverpool παραπανω φετος απο κοντα.
    Ειχα μια φαγουρα για το Μανταλο βλεπεις.. ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ? Αδιαφορο πλεον.
    Μια επιθυμια εχω και την εχω πει, να πεσουμε μεταξυ μας. Να φαει 2 ταληρα ξεγυρισμενα μεσα εξω απο το Κλοπαρο να τελειωνει η σαχλαμαρα της ΑΕΚ και να τους κουνηθει λιγο το κεφαλι ένθεν κακείθεν γηπεδου.

    Οποτε τη κανω προς τα νοτια ΠΣΚ που εχω αφησει τη παρεα μου να μη σου πω οτι αργησα κιολας..

    ΥΓ Δε μπορω να γραψω δημοσια τι ειπαμε περσυ για το εμπορικο κομματι σε επιπεδο e-shop boutique etc, σε κανα ουζο απο κοντα οταν το οργανωσουμε στους παρωντες ευχαριστως. Θα πω μονο οτι οι ανθρωποι δεν ειναι απλα ΑΣΧΕΤΟΙ ειναι και αστειοι γιατι πιστευουν οτι τα κανουν ολα καλα!! Δε μιλαω για καραμουζες και αγγελικουλες με αυτους δεν ασχολουμαστε καν να κανω συναντηση, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΡΑ ελεος δηλαδη..
    Που μπορει να ειναι μια χαρα για τα: τι θα παρετε και θελετε ζαχαρη/γαλα στο καφε αλλα μεχρι εκει..

  8. Ο/Η conpater λέει:

    Διαβασα για τον Τσοσιτς της Εμπολι…Κεντρικος αμυντικος !!!!
    Δεν θα βαρεθουμε να το λεμε, δεν υπαρχει σωτηρια ρεεεεεεε….Αυτη η αμυνα εχει γινει σαν το γεφυρι της Αρτας.Παρε μαναρι μου 10 φουσκωτους απο τα κωλομπαρα του Πειραια,και βαλτους να παιξουν . Με 200 ευρουλακια το παιχνιδι,τσαμπα θα σου ερθει το πραγμα.2 χιλιαρικακια σε καθε αγωνα και δεν θα περναει κουνουπι. Θα μου πεις πως αυτοι δεν τρεχουν,γιατι σαμπως με αυτους που ετρεχαν περσι τι καταλαβες?

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Απο οτι εχεις καταλάβει το ‘scouting’ της ομάδας ειναι όλοι, η γιουγκοι η πρώην ποδοσφαιρηστες που είχαμε και διώξαμε.
    Η δουλεια που γινεται εδω και μήνες ειναι εμφανής.
    Φέραμε προπονητή που είχαμε διώξει, παίκτες που είχαμε διώξει, ενδιαφερωμασταν για παίκτη που είχαμε διώξει -καλα αυτος ειναι στάνταρακι κάθε χρονο- και μολις μας τελειώσουν αυτα πιάνουμε οτι παρτάλι εχει σε ΙΤΣ.
    Μετα βεβαια βγαίνεις ΠΕΜΠΤΟΣ και στο γήπεδο έρχωνται συγγενείς και φίλοι.
    Τι εχουν τα έρμα και ψοφάνε??

    ΥΓ POST μπορει αργότερα μιας και ειπα να πάρω έστω το iPad μαζι μου αυτο το σκ και με τη ζέστη ειμαστε μεταξύ μπανιο ολη μερα-bar-μαμ φρουτα χυμους και αραγματος. Με λιγα λογια δε βγαινουμε καν να παμε σε κοινη πισινα, για θαλασσα δε το συζηταμε.. ειναι μακρια και εχει και τον οποιο κοσμο-θελουμε απολυτο privacy και ησυχια.

    Και εχεις απο την αλλη και τον χοντρο που θα μου κανει λεει 10 ολοκληρα ευρω εκπτωση να με δελεασει να παω λεει να βλεπω ΔΑΝΕΙΚΟ καποιο Λιβαγια. Η τον Καραμουζα που θελει λεει να τον παρω ΕΓΩ τηλεφωνο να μου δωσει σουιτα..Εχεις ακουσει ποτε πελατη να παιρνει αυτος τηλεφωνο το μαγαζατορα? Πραγματικα δηλαδη…

  10. Ο/Η Απλός ΑΕΚτζής λέει:

    Εχεις δει πρωταθλημα της Λιβερπουλ;

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φυσικα. 10 για την ακριβεια (γι αυτο εγινα το 1975) εκ των οποιων και 6 απο ‘κοντα’ ως επισκεπτης πλεον στο νησι απο το 82 και μετα.Εχω δει και 5 FA, 8 κανονικα κυπελλα, και 7 Charity Shield Εχω δει και 4 πρωταθλητριων και ενα Champions League. Εχω δει 2 UEFA και 3 Super Cup, εχω δει doubles εχω δει trebles.
    Εχω δει τα μεγαλυτερα club στο πλανητη να τρεμουν τα ποδια τους και να φευγουν με κατω τα κεφαλια στο Anfield.
    Εχω δει Kevin Keegan, Kenny-king-Dalglish εχω δει Alan Kennedy, Steve Heiyway, Graham Soones, Sammy-shortie-Lee, Ray Clemens, Alan Hansen, Phil Neal.
    Εχω δει Βob Paisley ΤΟΝ ΜΥΘΟ.
    Εχω δει Ian Rush, Robbie Fowler, Micheal Owen, Steve Mc Mannaman, Jammie Carragher εχω δει το παλαβιαρη (κυριολεκτικα) Bruce Grobellar.

    Τα εχω δει ΟΛΑ 40 χρονια ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΟ να χασω ματς της ομαδας ακομη και με τα τριτα σε κυπελλο.

    Eχω δει STEVEN GERRARD……

    WE ARE LIVERPOOL.

    ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ CHAMPIONS LEAGUE θεμα χρονου ειναι. Φετος του χρονου σε 2 χρονια θα το δω. Εχω Κλοπ, εχω Firmino, Coutinho, Mane, Sturidge, Sallah, εχω τη καλυτερη μπαλλαδοφατσα στο νησι Adam Lallana. Εχω Hendo, εχω Wijnalldum, εχω ΟΛΗ την ενδεκαδα μου ΔΙΕΘΝΗ.

    WE ARE LIVERPOOL. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    Τι μας περασες? ΑΕΚ? Εσυ εχεις δει πρωταθλημα ΑΕΚ? χαχα