Α Ε Κ – ΤΣΣΚΑ

Τσαμπουκά του μεγάλου μου του γιού ήταν να βρεθούμε σήμερα στο γήπεδο. Στην θύρα των επισήμων, αφού λόγω της αναχώρησης του στην Ελβετία για μεταπτυχιακά, είπαμε να του κάνουμε και μια τελετή αποχώρησης. Εξ άλλου πίστευε και σε πρόκριση. Γιατί να του χαλάσουμε το χατήρι; Αλλά, και γιατί να χαλάσουμε και την δικιά μας δικαίωση; Να μην δούμε για τελευταία φορά την ΑΕΚ φέτος; Πληρώνοντας εννοώ. Διότι τζάμπα, θα ξαναπάμε σίγουρα.

Μπόλικος κόσμος λοιπόν, γύρω στις 350ο0, βρέθηκε στο γήπεδο. Προφανώς δεν είχε δει τα φιλικά, ή έχει ψηφίσει Τσίπρα. Δεν εξηγείται αλλιώς το φαινόμενο αυτό. Εξηγείται όμως από ένα πανό στο πέταλο, που έγραφε οτι << Μελισσανίδη σε ευχαριστώ, όλοι οι μίζεροι έξω από εδώ >>. Προφανώς αναφερότανε στην οικοδομική άδεια. Και τολμώ να πω οτι το χάρηκα το πανό. Πράγματι πόση μιζέρια να αντέξεις και φέτος στο ΟΑΚΑ ! Σαν μίζερος λοιπόν, έδωσα σήμερα τα οικογενειακά 360 ευρώ για τα τρία εισιτήρια και περιμένω την Φιλαδέλεφεια περί τα εξήντα μου, για να ξαναπάρω διαρκείας.

Διότι σαν μίζερος, που έλεγε ο συγγραφέας του πανό, μάλλον κατάλαβε κι αυτός οτι στο ΟΑΚΑ δεν πας για να πανηγυρίσεις κάποιαν άδεια, αλλά για να δεις μπάλα. Μια μπάλα, που την έχασε κατ’ αρχάς ο Χιμένεθ. Η ομάδα κατέβηκε με ένα τραγικό 4-3-3, χωρίς αριστερό εξτρέμ, χωρίς σέντερ φορ, και με τον Αϊντάρεβιτς μέσα. Θα μπορούσε και κάπως να τσουλήσει αυτό, αν είχε δουλευτεί στην προετοιμασία. Όμως ο Χιμένεθ επέλεξε να αιφνιδιάσει κύρια την ΑΕΚ κι όχι την ΤΣΣΚΑ.

Μια σούπα παιχνίδι είδαμε στο πρώτο μέρος, στο οποίο θα μπορούσες να δικαιολογήσεις το πείραμα του προπονητή απέναντι στο 3-5-2 του αντιπάλου, που θεωρεί παίκτη αυτό το όρθιο στηλιάρι. Σούπα όμως, που οφείλεται στο γενικό συμπέρασμα οτι η ομάδα δεν έχει κέντρο. Οι δυό κλασσικοί μας είναι εντελώς αμυντικογενείς που κοιτάνε κύρια πίσω, ο δε τρίτος σήμερα, είναι ιδανικός να παίζει παράλληλο ποδόσφαιρο. Περίπατο βέβαια είχε πάει και η καλή μελέτη του αντιπάλου με την αργοκίνητη άμυνα ή την ανάπτυξη από τα πλάγια.  Φυσικά η ιδέα ήταν να μην φάμε γκολ πίσω, πράγμα το οποίο πήγε περίπατο στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους.

Αλλαγές περιμέναμε για την συνέχεια. Γιακουμάκη – ο Λιβάγια είναι της απόλυτης πλάκας – και Κλωναρίδη αντί του Αϊντάρεβιτς. Αλμέιδα είδαμε και Σιμόες έξω. Αυτό ήταν το πλάνο της ανάπτυξης, ίδιο με το ομόλογο της Ελλάδας σήμερα. Χωρίς εξτρέμ, πώς να βγει σέντρα; Πώς να κάνει γκολ ο μπροστά; Η μπάλα έπρεπε να περνάει συνέχεια από τα πόδια του Μάνταλου και να γίνονται κάποια σουτ από τον άξονα. Ακόμα και τα πλάγια μπακ μας, που ήταν οι καλύτεροι σήμερα, είχαν χάσει το κέφι τους.

Πού είναι όλα αυτά, που είχαμε διαβάσει για τις μεταγραφές; Ο παικταράς Λόπεζ είχε δώσει την θέση του στον Μπακάκη ! Γαμώ τις χημείες στην αριστερή πλευρά με τον Μάνταλο. Ο σούπερ εξτρέμ Ισλανδός, κάπου καθόταν κι απολάμβανε την μοναχικότητα του μισογύνη μέσα σε μουνοθύελλα. Εν τω μεταξύ είχαμε φάει δεύτερο γκολ, χώρια που είχε μπει και κάποιος Πατίτο μέσα. Χοντρικά, ούτε πλάνο υπήρχε, ούτε καν γιουρούσια. Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, αδούλευτη εντελώς, και φυσικά με φύλακα άγγελο τον Ανέστη πίσω, που έχει προλάβει να είναι πρώην τερματοφύλακας.

Ίδια σούπα λοιπόν, και στο δεύτερο μέρος. Στο οποίο κινδυνέψαμε και με τρίτο γκολ, που βέβαια ελάχιστη σημασία θα είχε. Για τους μίζερους μιλάω. Με προεξάρχοντα τον συγγραφέα του πανό, που για κάποιο λόγο το είχε κατεβάσει. Αυτό είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μένα, που αποχώρησα στο 83 λεπτό, μην αντέχοντας να βλέπω αυτήν την ομάδα, που δεν είχε πλέον ούτε τρεξίματα, ούτε διάθεση, ούτε και κάποια προοπτική μέχρι την πέμπτη αγωνιστική που θα αλλάξει προπονητή.

Δεν τρέχει κάστανο όμως. Η κοροϊδία έχει τελειώσει. Διότι μπορεί κάποιοι να πάνε στην φιέστα για το γήπεδο αύριο – οι γνωστοί πανηγυρτζήδες Αεκτζήδες Έλληνες -, αλλά στο γήπεδο πας για να δεις μπάλα και τίποτε άλλο. Ή έστω μια προσπάθεια μπάλας. Χωρίς όμως χαφ, δεν μπορείς να δεις τίποτα. Ούτε καν γκολ τυχαία, αν παίζεις χωρίς σέντερ φορ. Κύρια όμως, όταν ξέρεις οτι οι πάντες είναι τουρίστες,  και για ξεναγό, έχουν κάποιον ταβερνιάρη. Απέναντι σε αντίπαλο, που δεν θάμπωσε, αλλά απλά εξυπηρέτησε ένα πάναπλο πλάνο. Το οποίο, με το μηδέν πίσω, θα μπορούσες να το έχεις ανατρέψει στη Ρωσία, που θα εύρισκες ανοικτούς χώρους. Λέμε τώρα και καμιά μαλακία, μέχρι να πάρουν χαμπάρι όλοι οι εκεί μέσα, οτι με Μάνταλο δεν πας πουθενά.

Όπως έλεγε όμως ο Μάρξ, μέσα από τις απανωτές ήττες, θα έρθει και η τελική δικαίωση. Οπότε κι εγώ προσωπικά, δεν βιάζομαι. Φτειάχνεις ομάδα, φτειάχνεις και γήπεδο όπως λες, κι εγώ μέχρι τότε κάνω πλάκα στα VIP του Απόλλωνα. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει, χώρια που περιμένω στην Ριζούπολη να πανηγυρίσω τον τίτλο της ΑΕΚ, αφού εκεί θα το κατακτήσει. Τι; Δεν το πιστεύετε; Δεν πειράζει. Σημασία έχει οτι το πιστεύουν όλοι οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού, αλλά και οι δημοσιογραφάρες που ξέρουν μπάλα ισοδύναμα με την ενημέρωση που προσφέρουν. Τα πχ και τα μχ, όμως να είναι καλά. Και μην πιστεύετε οτι η καλή μάρα φαίνεται από το πρωί. Σήμερα ήταν νύχτα.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

30 Responses to Α Ε Κ – ΤΣΣΚΑ

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣΜΟΝΟ ΑΕΚ λέει:

    καλησπέρα, ξενέρωμα σήμερα, φύγαμε στο 70! τελικά ο Μανόλο τι πήγε να κάνει σήμερα? Δεν υπάρχει αυτή η εμφάνιση μας ούτε στο 5 x 5……

  2. Ο/Η Stelathen λέει:

    Πλεον να βλεπεις αγωνες της αεκ ειναι κουραση.τα κλαψα τα 20 ευρω σημερα. Πιο πολυ γιατι το ηξερα οτι ετσι θα παει. Σε σχεση με περυσι τα ιδια μειον ενας επιθετικος.να δεις που θα μας λειψει ο πεκχαρτ.
    Το μοναδικο που με ευχαριστησε ολο το βραδυ ηταν το :πορτοκαλι σιδερωστρα για τον γιγαντα στο τερμα. Αλλα 20 ευρω για ενα αστειο συν ενα ανεκδοτο-ομαδα ειναι πολλα.

  3. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Το μόνο που μπορώ να εκφράσω, είναι ο ατελείωτος θαυμασμός μου για όσους άντεξαν να παρακολουθήσουν μέχρι τέλους αυτό το έκτρωμα -τουρλουμπούκι,που μας προσφέρθηκε με την ευγενική χορηγία λαμόγιων που λυμαίνονται το πάλαι ποτε κραταιό σωματείο τις τελευταίες 10ετίες.
    Κριτική σε ξερατά και εξαμβλώματα νομίζω ειναι γελοίο να κάνω.
    Καλά τσιμέντα λοιπόν και …υπομονή.Κακό που η Ριζούπολη πέφτει μακράν,αλλιώς το διαρκείας για κει,θα είχε παρθεί…χθες…

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΜΟΝΟ ΑΕΚ : Το 5χ5 θέλει κάποιο σχέδιο. Κατανοείς το 11χ11.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Δεν σε καταλαβαίνω. Η Φιλαδέλφεια και η Καλογρέζα, δίπλα είναι στην Ριζούπολη.

  6. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven

    Καταρχήν καλή πρόοδο και καλή δύναμη στο υιό σου στην επόμενη του σπουδή.. ….

    Αυτό που με ενοχλεί Steven είναι ότι δε μπορώ να βλέπω τον αλμειδα να προσπαθεί να αποδείξει για άλλη μια φορά ότι είναι ποδοσφαιριστής. Πραγματικά όλα τα άλλα να τα δεχτώ αλλά αυτό με τίποτα. Με εξοργίζει πραγματικά…..και να λέει ο ανδουλουσιανος σκύλος ότι να σεβαστούμε το σήμα της ομαδας. Εσυ το σεβάστηκες ρε νούμερο;

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ. Ελπίζω να είναι η μόνιμη κατοικία του, μακριά από την Ελλάδα των λαθρέμπορων, όπως είναι και του μικρού στην Αμερική.
    ……………………………..
    Να μην σε ενοχλεί τίποτα. Οι άνθρωποι, δεν είναι άσχετοι. Είναι κατ’ επάγγελμα κι επιλογή επαγγέλματος, απατεώνες. ΟΛΟΙ, μηδενός εξαιρουμένου. Εγώ δεν εξοργίζομαι πλέον με τίποτα. Γιατί να εξοργιστείς με σαλταδόρους, που δεν έχουν ούτε καν σχέδιο δράσης; Έλα στον Απόλλωνα, αξίζει η προσπάθεια.

  8. Ο/Η netrino λέει:

    Στην Ευρώπη οι σφαλιάρες είναι ξεγυρισμένες,τις τρως κ κάνεις να συνέλθεις γύρω στο τετραμηνο.Δεν είμαστε για τέτοια νταλαβέρια,θέλουν λεφτά.Έχουμε προπονηταρα,παιχταράδες…. όταν θα παίζουμε τη Λαμία(όπως εγραψες κ συ)
    Εν ολίγοις,ας καθήσουμε στα αυγά μας Ελλαδίτσα μήπως κ είμαστε στη διεκδίκηση του τίτλου μέχρι το Γενάρη κ βλέπουμε.Δε μας παίρνει για παραπάνω.

  9. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηρίζουμε Απολλωνα Σμύρνης και Μονενβασιωτη που κανει καλη προσπαθεια.Απλα πες του να μην κλεισει Τσορι.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Ποιόν τίτλο; Της ανοιχτής παλάμης;

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Δεν έχω πρόσβαση για να του πω κάτι. Απλά και στην Ελλάδα, στηρίζω πλέον πολύ μικρές ομάδες, όπως κάνω παγκοσμίως.

  12. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Ειχα παει στο γηπεδο με τον γιο μου 4 χρονων και στο ημιχρονο το παιδακι μου ζητησε νερο γιατι εβραζε το κεφαλακι του.
    Βγαινουμε εξω από τη θυρα μας και διαπιστωνω ότι πουθενα δεν υπηρχε ακουσον ακουσον νερο.
    Ο κοσμος να κοπανάει με μπουνιες ,κλοτσιες μια καντινα του γηπεδου επειδή δεν ειχε νερο και ουτε κιοσκια ιδιωτων βρισκοντουσταν πουθενα.
    Ετσι περπατήσαμε πισω μεχρι την μια και μονη καντινα που βρισκοταν στην εισοδο του ΟΑΚΑ μπροστα στην λεωφορο Κυμης και πηραμε νερο και φυσικα που να βρεθει διαθεση να ξαναγυρίσουμε χιλιόμετρα πισω για το δευτερο μερος και βεβαια με την μπαλα που επαιζε η ομαδα.
    Ένα φορ ρε παιδια ,έναν μεσο να περναει μια μπαλια ,ημαρτον.
    Αυτος ο Μελισσανιδης που ξερει και μπαλα πως το ανεχεται¨?

  13. Ο/Η Tasos λέει:

    Στήβεν την καλημέρα μου, δεν γράφω για ΑΕΚ, πλέον έχω καταλάβει τι γίνεται και ασχολούμαι μόνο από απόσταση (κυρίως συναισθηματικά το εννοώ) και δεν το παίρνω πολύ στα σοβαρά το θέμα.

    Καλώς να έρθει ο γιος στην Ελβετία, όπως θα καταλάβει σύντομα είναι η μόνη χώρα εντός Ευρωπαϊκού χώρου που αξίζει να ζεις αν δεν μπορείς να μένεις Ελλάδα. Αν χρειαστείς κάτι είτε εσύ είτε ο μικρός (δεν ξέρω πόσο μικρός βέβαια) ευχαρίστως να βοηθήσω αν μπορώ.

    Δύο πράματα αν μπορείς να σχολιάσεις: γήπεδο (αν υπάρχουν όντως τα λεφτά) και τι γίνεται με το παιδοβούβαλο του gay, του έχουν δώσει για κάποιο λόγο αμνηστία ή είναι τόσο “δυνατός” που δεν τον αγγίζει τίποτα;

  14. Ο/Η Πισσα και Πουπουλα λέει:

    Εγω περιμενω τις υπολοιπες 9 επισημες εμφανισεις για να σχηματησω ασφαλη αποψη…δεδομενου και του γεγονοτος πως ο προπονητης της ομαδας χρησιμοποιησε την ιδια σχεδον ενδεκαδα με αυτητης περασμενης σεζον με αποτελεσμα να μας μπερδεψει ολους και κυριως την ιδιά την ομαδα. Λεγοντας με αυτοντον τροπο στον “εθνικο ευεργετη” πως ηταν αχρειαστες οι μεταγγραφες,αφου γιανα παραμεινεις ιδιος το μονο που χρειαζεται ειναι να μην αλλαξεις τιποτα. Τι ευθυνη αλλωστε μπορει να εχει αφου για καμια απο αυτες(τις μεταγγραφες) δεν ειχε συγκαταθεση η λογο. Ξερει καλυτερη μπαλα ο χιμενεθ απο τον μελισσανιδη;
    Ο ολυμπιακος, εδωσε πανω απο 15 εκ. για μεταγγραφες και δυο απο αυτες ηδη του εφεραν ενα αποτελεσμα προκρισης. Εσυ για μεταγγραφες εφερες λαχανα κα μαρουλια απο το πεζοδρομιο (ουτε καν απ το καφασι) και εχασες 2-0 καθαρα απο μια ομαδα με μπατζετ ιδιο με του γαυρου. Ειναι πολυ απλα τα πραγματα.

    Παμε γερα λοιπον. Να μαθαινουμε για τα επομενα δυο χρονια τις τιμες των τσιμεντων,το καταλληλο παχος για τις μπετοβεργες και ποσο κοστιζουν τα πολυπριζα. Και περιμενουμε απο το Μελισσανιδι (δεν ειναι γραμμενο λαθος) να κανει πραξη την ” απειλη” του την οποια επανελαβε και τις προαλλες στην γ.σ της ερα, οπως χαρακτηριστικα ειπε “βρεθηκε ο τρελος μελισσανιδης να βαλει τα ωραια του χρηματα” ( και κατι παλιοπαιδα κομπλαρουν το εργο μ συνεχεις δικαστικες περιπετειες καιδεν αφηνουν τον μεγιστανα να επενδυσει). Ρε αντε απο δω περα.Γυφτουλα.

    Μπορει ομαδα να μην εχουμε ακομα, αλλα οσονουπω θα εχομεν γηπεδο. Η για να το πουμε αλλιως:μεχρι τωρα ημασταν η μοναδικη ομαδα χωρις γηπεδο, απο δω και μπρος θα ειμαστε το μοναδικο γηπεδο χωρις ομαδα.

    Δε βαριεσαι. Εδω ειμαστε χωρα χωρις κυβερνηση εδω και 10ετιες. Δεν παθαμε και κατι.

  15. Ο/Η George Z λέει:

    Καλημέρα σας

    Ενα μεγάλο Ευχαριστώ για σας που με επηρεάσατε με οσα γραφετε κ δεν πεταξα ξανα 260 ευρουλάκια!!
    Ειναι καθε χρόνο (τα τελευταία 10) που ελεγα : φ΄ετος αν δεν παρουμε 2-3 παιχταράδες δεν υπάρχει περιπτωση να πάρω διαρκειας, ελα που η Αγάπη και το περιεργο αυτο που δεν μπορώ να το εξηγησω με λογια ‘δέσιμο’ με την ομάδα τα ανέτρεπε ολα!!
    Πήγα να πάρω καρτα των 100Ε στην 15 , αφου ειμαι αρρωστος, και μολις ειχαν τελειώσει (τυχη βουνό είχα!!).
    Ουτε να παω σε σουβλατζιδικο να το δω δεν ηθελα εχθες λες και ήξερα Πολυ καλά τι θα γίνει, μαθαίνω σιγα σιγά. Εννοείται για εισιτήριο ΔΕΝ.
    Κριμα που οπως λέτε συνεχεια το Τιγράκι διάλεξε πελάτες και αυτοι δεν ειμαστε εμεις. Κριμα που φιλοι μου που βρισκόμασταν Μονο στο γήπεδο (λογω κρίσης και προγράμματος) δεν θα μπορώ να τους δω (βγαλαν διαρκειας, δεν βαζουν μυαλό!!).
    Τελος το μόνο ευχάριστο ειναι η οικοδομική άδεια.. Γηπεδο δικο μας , ισως φτιαξουμε κ ομαδα κ το σκεφτομαστε ξανα για διαρκείας.

    Υ.Γ Η ομαδα ειναι για άλλη κατηγορια Β-Γ, οταν παιζαμε εκει ολα ηταν Ομορφα.. Αξιζε η επένδυση.

  16. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @ Στηβεν:Μετά την παρατήρησή σου,ψήνομαι για Ριζούπολη…Με τρώει όμως κι η Τριγλία-σαν σκέψη-που την έχω στο 7λεπτο…+ότι έχει ανάγκη .Μεγαλύτερη από του Μονεμβασιώτη…
    Kαλή τύχη στο παιδί.

  17. Ο/Η Hokan λέει:

    Αποτελέσματα δεν παίρνουμε, τουλάχιστον μπάλα παίζουμε.
    Που είσαι Gus, πάρε ένα τηλέφωνο.
    Δεν θα βγάζετε το ασύνορο κόμπλεξ σας, στην τρέλα και την καψούρα μας.
    Δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Αθήνα για την ΑΕΚ, τέλος.
    Τι δρομολόγια. Ούτε στην τηλεόραση.
    Αϊντε απο εκεί πέρα. Πεταμένοι.

  18. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Ευτυχώς που είχε γίνει εκπληκτικός σχεδιασμός και προγραμματισμός φέτος σε αντίθεση με πέρσυ με Τιμούρ, και η ομάδα είχε κλείσει όλα τα κενά της και είχε 95% τουλάχιστον πληρότητα, όπως μας είπε σύσσωμο το payroll του αγριογούρουνου που λεει παπατζή τον προπονητή και μετά του κάνει αγκαλιές. Για να κατέβει να παίξει χθες η ΑΕΚ 10/11 ίδια με πέρσυ, με τη διαφορά πως έπαιξαν 2 δεξιά μπακ, και δεν υπήρχε φορ αντί του Αραούχο.

    Η Τσσκα μπήκε χαλαρά, καλή τακτικά και με πλάνο, μας έδωσε και την ευκαιρία στο 1ο μισάωρο να βγάλουμε καμία φάση αλλά ως γνωστόν είμαστε η νεκρά φύση σε παραγωγή φάσεων, με το Μάνδαλο τον ηγέτη μας, και όταν είδε τι καφενείο είμαστε, έβαλε 2 μπαλάκια χωρίς να ιδρώσει και έφυγε ατσαλάκωτη.

    Που θέλουμε και Ευρώπη με το βλάκα το Λάζαρο, Γαιδάρεβιτς, χώρις εξτρέμ, φορ, δημιουργικό χαφ, αριστερό μπακ, τερματοφύλακα και καμία προσωπικότητα, η παίκτη με παραστάσεις από σοβαρές διοργανώσεις. Θέλει προσπάθεια να βρεις χειρότερο του Ντίντακ, και να προτιμάς να παίξεις με μπακ ανάποδο. Ενώ μαρέσει που ο άλλος ο Τριπούστασον ήταν παίκτης λίρα 100 που μας έλειπε για να προτίμαται ο Πατίτο που ήταν για ξουτ.

    Πήγαμε γήπεδο πρώτη και τελευταία φορά για φέτος, με 30 ευρώ και πολλά τους είναι. Μακριά και αγαπημένοι, αφού είμαστε και μίζεροι που θέλουμε να δούμε λίγο ποδόσφαιρο εκτός από πανηγύρια κάθε Κυριακή, επειδή ίσιωσε το οικόπεδο, μπήκε μια μπουλντόζα ή θα πέσουν τα μπετά. 30.000 είχε χθες. Να δούμε πόσοι θα μείνουν μετά την 5η αγωνιστική με τον Οσφπ, που για 3η χρονιά εκεί ακριβώς βλέπω την απόλυση του προπονητή.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Tasos : Σε ευχαριστώ φίλτατε. Έρχεται στην Ζυρίχη, στο ΕΤΗ, για μεταπτυχιακά σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός στην μεταφορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Στα 23 είναι.
    Για το γήπεδο, ασφαλώς και δεν υπάρχουν τα λεφτά, αλλά θα βρεθούν. Ο χάπιας οχυρώθηκε με ΝΔ, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο και πλέον παίζει πολύ δυνατά.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και Πούπουλα : Χρηστάρα, η ΤΣΣΚΑ έχει budget 80 μύρια.

  21. Ο/Η Tasos λέει:

    Στο ΕΤΗ δούλεψα δύο χρόνια και πριν λίγους μήνες ολοκλήρωσα και ένα μεταπτυχιακό (MAS για την ακρίβεια). Μπορώ να πω πως έκανε πολύ καλή επιλογή σε ότι αφορά στο πανεπίστήμιο, οι εγκαταστάσεις ειδικά δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο, έχω πολύ καλό φίλο με θητεία σε ΕΤΗ, Harvard και τώρα UCL και μου τα έχει πει. Θα κάνω μια πρόβλεψη όμως, βασιζόμενη στην προσωπική μου εμπειρία: κατά 90% θα δουλέψει σε τράπεζα, αν τελικά μείνει στη Ζυρίχη, όπως και το 90% των ηλ. μηχανικών που ξέρω εδώ 🙂

    Και επειδη μένω κι εγώ Ζυρίχη μόνιμα, όταν ανέβεις για επίσκεψη αν βρεις χρόνο σε περιμένω για τσίπουρα (ναι δεν είναι λάθος, και σε μέρος υπερ-κυριλέ που δεν πάει το μυαλό σου με τίποτα)

  22. Ο/Η Πισσα και Πουπουλα λέει:

    Προς Steven: Το γνωριζω. Η αξια του ροστερ της ειναι πανω κατω ιδια με αυτην του Ολυμπιακου.
    Ηθελα να πω πως ειναι απολυτως δικαιολογημενο και αναμενομενο να περνανε σε ομιλους και ετσι να αποζημειωνονται οικονομικα οσοι επενδυουν εκ των προταιρων τα αναλογα.
    Δεν νομιζω ομως οτι ειχε καμιαν απαιτηση ο ιδιος ο Μελισσανιδης να περασει η ομαδα σε ομιλους C.L. Απλα ετυχε, εκατσε η θεση της στα περσυνα πλευοφ να τις δινει τυπικα την δυνατοτητα να διεκδικει κατι τετοιο. Για να μετατρεψεις ομως την δυνατοτητα σε ικανοτητα πρεπει να επενδυσεις. Το ξερεις αλλωστε πολυ καλα και ο ιδιος. Επενδυση σε χρονο γνωση και φυσικα χρημα.

    Στα αρχιδια του η ποδοσφαιρικη μοιρα της ΑΕΚ. Τον ενδιαφερει ξεκαθαρα μονο το γηπεδο. Δηλαδη να χωθει το ονομα του στην λεζαντα του. Φυσικα δικαιωμα του. Αλλωστε ολα τα μεγαλα εργα στην ελλαδα σταδια νοσοκομεια ιδρυματα δημοσια κτηρια εγιναν απο κλεμενα με σκοπο την πληρωση της επιθυμιας του ευεργετου να παραμεινει “ζωντανος” και μετα θανατον. Ρε να μη θελει κανενας πουστης να πεθάνει χωρις να αφησει σκατα πισω του. Ως ανωνυμος. Τι πραγμα ειναι αυτο. Τι ειναι ο παραδεισος; Το “Namos”;

    Και επιτελους Ας το φτιαξει ας το χτισει και ας χτιστει και ο ιδιος μεσα.

    Αυτο που δεν εχει δικαιωμα ειναι νά δουλευει ψιλο γαζι τον κοσμο της ομαδας. Τουλαχιστον οχι σε αυτον τον βαθμο. Να βγαινει δημοσιως και να ισχυριζεται πως :”…αν περσυ παιζαμε σε δικο μας γηπεδο θα διεκδικουσαμε το πρωταθλημα…”.! Οτι δηλαδη το οτι παιζαμε στο οακα- για το οποιο παραπονεθηκε πως η ΠΑΕ μπαινει “μεσα”- ηταν ο κυριος αρνητικος παραγοντας που δεν σηκωσαμε την κουπα του πρωταθλητη απο τα χερια του γαυρου. Μιλαμε για κουβεντες και δικαιολογιες που δεν τις ακους ουτε σε βρεφονηπιακο σταθμο.

    Περιμενε δηλαδη καθε Κυριακη 40.000 κοσμο και να πηγαινει η ομαδα “τραινο” αγωνιστικα . και τον απογοητευσαμε. Και εμεις ως φιλαθλοι και το οακα ως γηπεδο. Μιλαμε για γελοια πραγματα. Μιλαμε το θρασσος του δεν εχει ορια. Ο αλλος απεναντι- ανεξαρτητα απο το τι μπορει να του καταλογιζει κανεις- ξοδευει τα δεκαπλασια απο τον ιδιο και εχει την απαιτηση να εχει ιδια η και περισσοτερα οφελη απο εκεινον. Και ενταξει. Μια στις η δεκα θα συμβει αυτο. Τις υπολοιπες εννεα τι γινεται; θα λεμε τρια τεσσερα πεντε χρονια μαλακιες περι παραγκας χουντας κλπ; Λυκος στα προβατα ρε Μελισσανιδι. Νισαφι.
    ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕ “ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ” ; Ο ΧΟΝΤΡΟΣ “ΜΑΜΑΚΙΑΣ” Η ΕΣΥ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Για τράπεζες δεν τον βλέπω. Αυτός πάει ή για trader σε εταιρείες ενέργειας ή για ακαδημαϊκή καριέρα. Η διπλωματική του είναι τρομακτική και πέραν τησ δημοσίευσης στο IEEE, θα παρουσιαστεί σε ένα παγκόμσιο συνέδριο του χρόνου στην Ρώμη. Εκεί θα είμαι στις 14/09 μέχρι τις 17/09. Κανόνισε αδερφέ να βρεθούμε.

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    14-17 me too. Σε αλλο μερος, London αυστηρα εμεις, ολοι τα ιδια τραβαμε ως γονεις..
    Ολα καλα θα πανε, ευχωμαι το καλυτερο αν και ξερωντας το παιδι αρκετα καλα ειμαι σιγουρος.
    Το μονο κακο ειναι οτι στη μπαλλα και οι Ελβετοι μια χορτα ειναι. χαχα

  25. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ λέει:

    ΣΤΗΒΕΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΧΑΠΙΑΣ ΜΕ ΝΔ ΚΛΠ. ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ???
    Υ/Γ: ΛΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΑΟΥΧΟ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ?

  26. Ο/Η Tasos λέει:

    Λογικά θα έχετε αρκετό τρέξιμο όταν ανέβεις αλλά αν βρεις χρόνο θα χαρώ πολύ να τα πούμε. Θα σου στείλω στο φμπ σε κάθε περίπτωση.

    ΥΓ: και energy trading παίζει εδώ, και μάλιστα πολύ καλός φίλος δουλεύει χρόνια. Ανάμεσα στα δύο θα συνιστούσα ακαδημαϊκή καριέρα πάντως…

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Συνηθισμένα τα χόρτα από την χορτοσαλάτα. Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ : ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ;

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Tasos : Κανένα τρέξιμο. Τα έχουμε όλα έτοιμα μετά από τέσσερα ταξίδια. Στείλε μου για να τα πούμε. Τα είπα σήμερα και τα νέα, κι είμαστε όλοι θετικοί.
    Υγ. Κάτσε να δούμε την προσαρμογή. Πάντως σε ευχαριστώ ξανά.