Καληνυχτα ΠΑΠΑΤΖΗ

Ο τιτλος δεν ειναι δικος μου, ειναι του υπευθυνου επικοινωνιας της ΑΕΚ ΠΑΕ. Ο ανθρωπος εχει φυγει απο το οριο του αστειου και εχει γινει επικινδυνος. Η απλα ηλιθιος. ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΗΝΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΣ 1,5 ΧΡΟΝΟ. Αυτο το ματς – να σου εχει κανει 8-9 κορνερ η ομαδα που αμυνεται!!!, δε το εχανε ουτε ο Κωστενογλου.. μη πουμε για Πογιετ. Που μπορει να μη το κερδιζε (αν και εχει παρει ματς με ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ) αλλα σιγουρα δε θα στο εχανε με κατω τα χερια. Ρε 4-3-3 πρωτη φορα σου ηρθε η εμπνευση να το παιξεις σημερα? Με απροπονητη ομαδα στις βασικες αρχες?  Οι τυποι ηρθαν ΚΑΘΑΡΑ για να παιξουν αμυνα και μολις μας πηραν χαμπαρι τι χαβαλεδες ειμαστε μας καθαρισαν στεγνα. Δε λετε που δε φαγαμε 4, τυχεροι ειμασταν.

Αφηνει εκτος αποστολης τον Τριστασον και τον Γιακουμακη και παιρνει τον Αλμειδα που στη προετοιμασια ηταν 108 κιλα και οποιος θελει ας το διαψευσει. Ο τυπος απλα δε μπορει να παρει τα ποδια του επισημα. Παιρνει και τον Πατιτο που ΔΕΝ εκανε προετοιμασια καν. Μας εχει φαει οτι οι Ρωσσοι ειναι αργοι πισω και μου βαζει τον ΣΙΑΛΜΑ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ (προσβολη για τον Σιαλμα) που ειναι πιο αργος απο τον χοντρο-ουγκο. Ο τυπος ειναι απλα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.  ΑΧΡΩΜΟΣ ΑΟΣΜΟΣ ΑΝΕΥΡΟΣ.  Ρε συ Μελ ΕΓΩ ΣΤΑ 50 ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ. ΘΕΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ? 1,85-88 ΚΙΛΑ- θα στο βγαλω ΑΝΕΤΑ το ημιχρονο. Μια χαρα προπονημενος ειμαι γι τοσο, βγαζω 8Χ8 1,5 ωρα τη παρασκευη. Μη νομιζεις οτι η ΑΕΚ παιζει πιο γρηγορα, στις ιδιες ταχυτητες παμε και εμεις.

Μπακακης αναποδο μπακ. Που εκανε και ενα ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ πεναλτυ στο 0-2. Ο μπακακης αναποδο μπακ ξαναλεω… Τι γινανε τα αριστερα μπακ ρε ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΕ? Τι εγινε ο Λοπεζ ο Βινισιους? ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ?

ΑΝΕΣΤΗΣ. Περναει η μπαλλα στα 2 μετρα ΜΕΣΑ στη μικρη περιοχη και αυτος βιδωμενος στη γραμμη. Στο δευτερο γκολ το ΠΝΙΓΕΙ απο το πεναλτυ..ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙ.

Λαζαρος, περιμενω κανα τεταρτο να πεσει η θερμοκρασια να ανεβει η υγρασια μπας και σουταρω.

Μανταλος, απλα νουμερο ως συνηθως. Ο ηγετης της Ξανθης.

Ο βρανιες ο σιμοες και λιγο ο γκαλο εμφανιστηκαν. Ο τσιγκι ξανα την ιδια βλακεια που φαγαμε με τη γκενκ. Επειδη δε ζηλεψε το Δελλα με το γαυρο εβγαλε το Σιμοες και εκει ειναι που χασαμε τα πασχαλια κανονικα! Εκοψε την ομαδα στα δυο Ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ και οι αλλοι (οι 35αρηδες ντε που ειναι αργοι) σε κανανε να τρεχεις και να μη φτανεις.

ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ που θελατε να πεταξετε και στα αστερια. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ οχι για αστερια οχι για Europa ουτε για βαλκανικο κυπελλο δε κανετε. Πραγματικα ΛΥΠΑΜΑΙ αυτους που πεταξαν τα λεφτα τους οχι για διαρκειας αλλα ακομη και για εισιτηριο. Που μας ζητησαν 120 ευρω χτες να δουμε το ματς (δηλαδη να παρω 2 με τη μικρη μαζι= 240 ευρω) να δω το Λιβαγια. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! Δηλαδη αμα θελω να δω τον Κουτινιο ρε εξυπνοι ποσα να δωσω? 10 χιλιαρικα?

Εγραψα προχτες οτι αυτη η ομαδα ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ στην αμυνα. Περιμενα ομως τα στοιχειωδη ως ομαδα, οχι ενα μπουλουκι που πεταει τη μπαλλα οπου ναναι , να κανει τουλαχιστον 4-5 τελικες. Γι αυτο εγραψα και 1-1 σκορ. Ε ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ.

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΑΜΕΣΑ αλλιως στη παρελαση παλι -10 θα ειμαστε. Παρτε ενα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και ενα CF κανονικο. ΕΛΕΟΣ πλεον. Καταφερατε και μας ξενερωσατε μια ημερα που μετα απο τοσα χρονια ηταν χαρουμενη..

Sorry για το ‘αγανακτησμενο post’ αλλα εχει και η ΜΠΟΥΡΔΑ τα ορια της.

ΥΓ Μετα μου λεγανε για τον Απολλωνα. 200 ευρω το καλυτερο διαρκειας και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο θεαμα θα ειναι απειρως καλυτερο απο αυτο το καρναβαλλο.

ΥΓ2 Stevie sorry για τη κριτικη του ματς- δεν ειναι κριτικη ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ ειναι- που ειναι παραδοσιακα δικη σου στηλη. Αλλα ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΙΛΕ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ. Ρε ΜΙΑ τελικη της προκοπης?

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

61 Responses to Καληνυχτα ΠΑΠΑΤΖΗ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Πειτε μου απο το πρωτοσελιδο του ΔΗΜΑΤΟΥ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ απο τη Στουρμ σε σχεση με σημερα. ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Αδουλευτη ομαδα, κανενα πλανο και αλλαγες αλλα γι αλλα. Μου εβαλε τον Ουγκο στο 0-2 να κανει ΤΙ? Να παρει τη προκριση? χαχαχαχα

    ΙΔΙΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    2 γκολ ο γαυρος με καποιον Μπεν. Παει να σου παρει ο αλλος την 25αρα με το Μπεν. Για να δεις τι ομαδα εφτιαξες..

  2. Ο/Η Jason λέει:

    Πολύ καλύτερη από όσο την περίμενα η ομάδα. Συγκλονιστικές εμφανίσεις από όλους, με κορυφαίους τους Ανέστη, Αλμέιδα, Αϊντάρεβιτς. Στην Μόσχα θα τους κεράσουμε εύκολα ένα τάληρο. Ας ετοιμάζονται στο Liverpool, γιατί ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Jason
    Οντως ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

    υγ Ακουσα οτι παραιτηθηκε ο Κλοπ πανικοβλημενος απο την εμφανιση μονο στην ιδεα οτι μπορει να κανει ρεζιλι τον Κουτινιο ο Λιβαγια..

  4. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα
    Λιβαγια ?????Τι βλέπεις ρε ΜΑΝΟΛΟ και τον ξεκινάς??Μηδεν εκρηξη,βαρυς αργος .Δηλαδη στις προπονήσεις τι βλέπεις???
    Καθετο Παιχνιδι???Αγνοείται εδώ και χρονια…………….
    Μανταλος????Νομιζω πρεπει να δωθει και να ερθει ένα κανονικο χαφ.
    Γιατι από τις μεταγραφες επαιξε μονο ενας??? Τι να σημαινει αραγε???
    Αλλαγες ,με εξαιρεση την μια,δεν ηταν οι μεταγραφες σου.Υποτιθεται καναμε μεταγραφες για να ανεβουμε ένα κλικ,οχι για να βλέπουμε την περσιμη ομαδα.
    Κατάφερες να κανεις τον γαυρο μαγκα.Θα παει ομιλους θα παντελονιασει αλλα 25 και αντε πιαστον μετα.
    ΕΛΕΟΣ ποσο υπομονή ακομη?Ποσο ακομη θα περιμενουμε να δουμε μια σωστη πασα,σωστη αναπτυξη,μια ενεργεια που θα μας κανει να ανατριχιάσουμε???
    Στο γηπεδο παω για να δω ποδοσφαιρο,δεν εχω την απαιτηση να κερδιζω παντα,αλλα θελω να βλεπω μια προσπαθεια ,παθος,τσαμπουκα,γρηγορο επιθετικο παιχνιδι,αυτα που διαχρονικα αποτελουν το DNA της ομαδας μας.
    Νομιζω ότι μπορει ψυχρα επιχειρηματικα να ηταν το σωστο να παμε Γεθνικη αλλα από την άλλη μας μπολιασε με νοοτροπια μικρης ομαδας,η προτροπή για υπομονή μας εκανε να γινουμε νωθροι στην σκεψη αλλα και στις απαιτησεις μας.
    Τελος ξερω ότι σε ένα μαγαζι πρωτα το φτιαχνεις με ωραια χρωματα,ραφια,δημιουργεις μια ευχαριστη ατμοσφαιρα και φερνεις το εμπορευμα και μετα ζητας από τους πελατες να σε προτιμησουν.Pre-Order with advance payment κανω μονο στο PlayStation για τα παιδια μου.
    Ποσο ακομη υπομονή για να δουμε μια ΑΕΚΑΡΑ και όχι απλα ΑΕΚ??????

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΑΕΚ LFC
    Φιλε μου εσυ φταις που τους δινεις τα ωραια σου λεφτα να δει τον ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ του παγκου. Που σωστα ειπε ο stevie παραδοσιακα θα φυγει μετα το ματς με το Gay. Οταν στα ελεγε ο Gus εσυ ακουγες το Βοσνιο. Που τον εδιωξες για 500 χιλιαρικα για να φερεις τον Τιμουρ τον Γουιλι το θερμαστη και μετα τον ΑΝΕΡΓΟ.
    Λουσου Λιβαγιες τωρα (αναπληρωματικος του δανεικου) και μη μιλας καθολου.
    Οσο για το κοσμο το πανo τα ειπε ολα: εξω οι μιζεροι. Μη φοβαστε παιδια.

    ΦΥΓΑΜΕ ΗΔΗ.

  6. Ο/Η Φώτης λέει:

    Για να τα κάνεις τόσο σκατα θέλει ταλέντο.Λεγανε να τον δούμε στην προετοιμασία για φτιάχνει δικιά του ομάδα.
    Κ την κατεβάζει με σχήμα που δεν έχει δουλέψει. Ο τύπος κάνει overcoaching σε βαθμό μαλακιας.
    Χειρότερος κ από Στραπατσονι.
    Τα δύο γκολ τα είχα δει, αλλά έλεγα έχει ταχύτητα μπροστά, θα βάλει ένα.
    Και άφησε τους γρήγορους εκτός.
    Κλάμα.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ALL
    ΕΘΝΙΚΟΣ ευεργετης ο Μελ μας λεει ο γνωστος ΜΥΡΩΔΙΑΣ. οκ ευεργετης ναι γιατι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ μπορουσε να μας κανει γηπεδο, οταν γινει.
    Αλλα ΕΘΝΙΚΟΣ? Δηλαδη στα Γιαννενα, στη Τουμπα, στη Ξανθη, στη Τριπολη ο Μελ θα λογιζεται ΕΘΝΙΚΑ ευεργετης?
    Εκτος αν εννοουσε τον Εθνικο Πειραια. Τοτε πασο. Αλλωστε στη δημοσιογραφια του εικοσαρικου δε μπορεις να κατανοησεις ευκολα. Μιλας με γριφους γεροντα, που λεει και το ανεκδοτο, η αλλιως με μια αδεια οικοδομης CHL δε μπαινεις εκει θες ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ. Εκτος αν το πλανο ειναι να τους πεταμε τουβλα στα κεφαλια να πεσουν κατω.

    ΥΓ 1-3 Ο Gay με καποιον Μπεν. Ο οποιος Gay επαιξε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΤΣΑΚΙ μιας και ειδα κατα 70%. Στρωτη μπαλλα, αλληλοκαλυψεις τα βασικα δηλαδη.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Φώτης
    To πλανο ηταν να μπερδεψει την ομαδα. Το οποιο και πετυχε 100% μιας και η ομαδα οχι μονο μπερδευτηκε αλλα απλα δεν υπηρχε. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ that is.
    To ειπα στο κειμενο. Η ομαδα που ΞΕΚΑΘΑΡΑ ηρθε να αμυνθει- ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΗΤΑΝ- σου εβαλε 2, επρεπε να βαλει τουλαχιστον αλλο ενα και κερδισε και 8 η 9 κορνερ. Η ομαδα που ‘εκανε παιχνιδι’ κανενα αν θυμαμαι η ενα, στο τελος το παρατησα εβαλα γαυρο.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ? 40 χρονια μπαλλα βλεπουμε, στη τυχη τα γραφουμε νομιζεις?

  9. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καταφερε η ομαδα μας το ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ να το κανει μεσα σε 3 χρονια ΦΥΓΑΜΕ.
    Πραγματικα κατορθωμα.Ελα ρε Δημητρη που τον θυμήθηκες τον Gus ,αφου αυτος ζηταγε 5 εκκ την βδομαδα.Αυτο το μαθαμε βεβαια από τους εγκυρους δημ της ομαδας μας.αλλα ποτε δεν μαθαμε τι budget ζητησε???
    Τωρα ο γαυρος θα κανει και μια ωραια διαχειρηση-μινι προετοιμασια,για το τελος Αυγουστου.Τους εκανες μαγκες,τους γονατισες οικονομικα.Ειδικα και από την στιγμη που ο Πεφτουνης είναι ηδη πουλημένος.Ποσα ειπα 25 παντελονι καντα μια 40αρα.Αλλοι μελετουν Σουν Τσου και μεις Θου Βου ο φαλακρος πρακτορας,Αναφερομαι στα καθαρα αγωνιστικα.Περαστικα μας.
    Υ.Γ.Ποιος ειπε ότι του εχω δωσει τα λεφτα μου????

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΑΕΚ LFC
    Παρεξηγησα για τα λεφτα sorry νομιζα οτι πηγες.
    Ο Γαυρος φιλε μου ηθελε αριστερο μπακ και εδωσε 1,2 και πηρε το Μιλιτς απο τη Φιορεντινα. Αν θα βγει η οχι ειναι αλλη ιστορια τη θεση με λεφτα ομως τη καλυψε.
    Εμεις πηραμε ενα Λοπεζ για να βαλουμε το μπακακη!!! επειδη επαιξε 2 καλα- λεει- ματς με κατι πιτσαριες στη πολωνια, πρωτη φορα στη θεση. Ο οποιος ο κακομοιρης ΟΠΟΤΕ επαιρνε τη μπαλλα εκοβε προς το κεντρο αν παρατηρησες.
    Ειναι η πλαγιοκοπηση κεντρικα κατα τον προπονηταρα..

  11. Ο/Η bandog λέει:

    τετοια ματς θελουν αρχιδατους παικτες.
    και ας εχεις παπατζη προπονητη.

    αν σημερα ειχες φορ και 10αρι του εκατομυριου , ειχες νικησει χαλαρα αυτη την τσσκα της πλακας που το γκολ-γκολ της το φραζουν στο στοιχημα….

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Mα εχεις φορ. Τον Λιβαγια. Δεν τον ειδες? Μη ανυσηχεις δεν εχεις κατι. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΑΜΥΝΑ.
    Εχεις και αλλαγη στο φορ. Τον Ουγκο το μπερματη το καραμπουζουκλη. Που πλεον ειμαι μαζι του 1000%.
    Ουγκο γερα, φατους -ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ- τα λεφτα.

  13. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ασχετο πριν λιγη ωρα ραδιοφωνο στην Βαρκελωνη ανεφεραι ότι η Μπαρτσα εχει συμφωνησει με Κουτινιο και ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με την Λίβερπουλ.
    Ρε λες να γινει αυτό που σου ελεγα Μαη για φυγη Νευμαρ και καραμπολα με Κουτι….

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΑΕΚ LFC
    Καλα ο καθενας λεει οτι θελει. Ο Κουτι θα φυγει ετσι κ αλλιως. Φετος του χρονου θα φυγει μιας και στη Μπαρτσα με Μεσι Σουαρεζ κλπ και με καμμια κατοσταρα δε μπορεις να πεις οχι.
    Ευχωμαι να μεινει γιατι ειναι παικτουρα, αλλα και η Μπαρτσα θελει παικτη στη θεση ασχετα απο Νευμαρ. Εφυγε ο Τσαβι και ο Ινιεστα παει 33 πια.
    Δε ξερω να σου πω, απλα οσο περνανε οι μερες ειναι δυσκολο να φυγει. Μη ξεχνας οτι στο νησι το πρωταθλημα αρχιζει στις 11 και εμεις παιζουμε στις 12. Σε αντιθεση με το Ελλαντα που κανεις δε ξερει ποτε ξεκιναμε.,

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Εθνικός ευεργέτης, αφού με εθνική κυβέρνηση πήρε την άδεια ( δεξιοί αριστεροί ) , κι επειδή όλο και θα χρεωθει κάτι τις το έθνος.

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stevie
    Α γεια σου..

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Παιδες μην ανησυχειτε. ΗΔΗ πρωτο θεμα στο σανοσαιτ κατεβηκε το ξεβρακωμα και ανεβηκε το γηπεδο.
    Γλυψε γλυψε να παρουμε το εικοσαρικο. Εχετε να ακουσετε γηπεδο 2 χρονια που θα το μαθετε καλυτερα και απο το σπιτι σας.
    Συνεντευξεις απο υδραυλικους, ηλεκτρολογους, μπετατζηδες, κηπουρους, πλακαδες, μαρμαραδες, οτι παρεις ενα ευρω.
    Η ομαδα και το CHL αντεξε κανα μισαωρο ως πρωτο θεμα.
    Βρηκαμε το νεο σηριαλ, θα σπασει και το κοντερ της Βιντιαδας με τον Keith Harris και τα ελικοπτερα.
    Οχι παιζουμε

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all να μη ξεχνιωμαστε γιατι πλακα εχει το ΑΕΚ αλλα ακομη μεγαλυτερη εχει ο τιμονιερης:

    «Όταν ήρθα σε αυτό το γραφείο, δεν είχα καμία εμπειρία ή αίσθηση πόσο μεγάλες θα ήταν οι καθημερινές δυσκολίες. Νομίζω ότι, τώρα, έχω μια πολύ διαφορετική εικόνα από αυτή που είχα αρχικά.Έκανα λάθη… Μεγάλα λάθη», λέει στον Guardian ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι το μεγαλύτερο λάθος του μπορεί να ήταν «η επιλογή των ανθρώπων σε θέσεις-κλειδιά».

    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΠΗΡΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

    ΣΥΡΙΖΑ: ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

    Βγήκαμε λοιπόν στις αγορές, με 4,65% (έναντι 1% της Πορτογαλίας).

    Θυμήθηκα τον Καραγκιόζη:

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Χατζατζάρη έλυσα το πρόβλημα της ζωής μας
    ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΣ: Πώς;
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Θα κάνουμε εμπόριο!
    ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΣ: Δηλαδή;
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Θα αγοράζουμε ρέγκες μια δραχμή και θα τις πουλάμε μισή!
    ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΣ: (Μετά από σκέψη). Μα έτσι θα χάνουμε, βρε Καραγκιόζο!
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Ε, τι να κάνουμε; Αυτά έχει το εμπόριο!

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Η ομαδα στο πρωτο επισημο ματς χθες- τα λεω σημερα με ηρεμια- εδειξε οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και θυμισε εντονα τον Κετσπαγια στο ματς με το γαυρο και η αλλοπροσαλη διαταξη και η επιλογη παικτων. Προπονητης ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ και αυτα για Σεβιλλες τα ακουω βερεσε. Και ο Γκαρυ Νεβιλ πηγε προπονητης στη Βαλενθια στη πρωτη ομαδα οχι στη Β, τι σημαινει αυτο? Να πουμε μηπως για τους ‘προπονητες’ που εχουν περασει απο τη Μιλαν εδω και 5 χρονια? Μεχρι και ο Ζεεντορφ εκατσε μισο φεγγαρι στο παγκο.

    Μετα απο 5 χρονιες ο Βοσνιος ακομη ψαχνει αριστερο μπακ. Σοιλεδης, Πεταυρακης, Ντιαζ, Ντιντακ, Λοπεζ, Βινισιους εχει αλλαξει 5 μπακ και ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ να παιζει με τον Μπακακη πρωτη φορα στη καριερα του με αναποδο ποδι σε αναποδη θεση που δεν εχει ξαπαιξει ποτε! Ρε μεγαλε μπες στο transfermarkt και παρε 2 αριστερα μπακ απο την Ουρουγουαη-Αργεντινη απο το top 5 των ομαδων με κλειστα ματια αφου δε μπορεις. Γιατι και ανοιχτα που τα εχεις σε ειδαμε. Ελεος δηλαδη ΕΝΑ ΜΠΑΚ τη πιο απλη θεση στο ποδοσφαιρο με τις λιγοτερες ευθυνες ψαχνεις και δεν μπορεις να βρεις. 150 χιλιαρικα ειχαμε παρει τον Αραουχο τοτε ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ απο δαυτους. Φαγαμε το πρωτο γκολ γιατι ο ΒΛΑΚΑΣ ηθελε να κανει μαγκιες στο κορνερ ΜΑΣ στο 45 αντι να της δωσει μια να παει στο διαολο. Τζογαρε, εχασε, εδωσε κορνερ και το φαγαμε. ΕΛΕΟΣ με τη βλακεια πλεον. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ. Παιδακια στο Α ΤΟΠΙΚΟ ξερουν οτι εκει της δινεις μια και φευγει να τελειωνει το ημιχρονο. Δε δινεις κορνερ στο 45!!!

    Οσο υπαρχει Μανταλος στην ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ. Ο παικτης ενω ειχε ολη τη προοπτικη να εξελιχθει ΩΣ ΕΛΛΗΝ την ειδε καποιος και απλα γινεται χειροτερος. ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΧΘΕΣ νισαφι πλεον 2 χρονια με τον αργοκουρουτα. Που πρεπει ντε και καλα να χωσουμε στην ομαδα. Ειναι αργος, δεν εχει καθετη, δεν εχει σουτ δεν εχει τιποτα παρα μονο ενα καλο χειρισμο της μπαλλας.

    Λιβαγια επισης δεν υπαρχει. Ο Αραβιδης πιο φιλοτιμος ειναι. Τοσο απλα. Χαμενος στο πουθενα δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ.

    Ο λαζαρος ειναι πολυ καλος παικτης να μπαινει αλλαγη στο 89 για τις καθυστερησεις. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΛΑ γιατι να παιξει στα 30 του?

    Το ροστερ που αξιζει ειναι:Μπαρκας, Τσιγκι, Σιμοες, Γαλανοπουλος, Γκαλο, Γιοχανσον. Οι αλλοι ειναι για τα Γιαννενα. Με το τελευταιο να εχει φυγει ΗΔΗ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Ειδικα τωρα που ειναι διεθνης με τη σουηδια και εχει μεγαλες πιθανοτητες να παει ΠΚ μη τον ειδατε. Οχι θα καθεται σε μια ομαδα που αλλαξε 7 φορες προπονητη σε ενα χρονο για να καταληξει στο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΕΓΙΑΣ που μου θελει και συστηματα ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ. Εδω τα βασικα δε ξερει, το coaching τον μαρανε..

    Η ομαδα- ακομη και με αναλογης δυναμικοτητας να κληρωθει για το Europa- ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΔΕΝ εκανε ενα κακο ματς ειναι ΚΑΚΗ ομαδα που δεν μπορει ουτε να αμυνθει ποσο μαλλον να αναπτυχθει.

    Τελος Ιουλιου και ξανα-μανα βλεπω χαμενη χρονια παλι. Ειναι πραγματικα αστειο πλεον ποσο ανικανοι ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ με πρωτο το Βοσνιο που τα εκανε πλακακια με τον Μιλοβανοβιτς ΠΑΛΙ και μας φορτωσαν μπακ που ο προπονητης απεκλεισε απο το πιο σοβαρο ματς και προτιμησε εναν που δεν εχει ξαναπαιξει στη θεση του!

    Και επειδη μιλαμε και για ικανοητα διαχειρησης ας θυμηθουμε τον Poyet ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ (ο σουκου επαιξε 3 ματς και η αλλη προσθηκη ηταν ο ΤΣΑΜΠΑ ΠΕΚΧΑΡΤ) για να καταλαβετε με τι καρναβαλλι εχουμε να κανουμε. Βεβαια ο Gus δε μας εκανε γιατι δε παιζαμε θεαματικο ποδοσφαιρο θα θυμισω..

    Αλλαξε ΤΩΡΑ προπονητη και παρε ενα CF. Ειναι τα μονα 2 που μπορεις να κανεις με ενα διφραγκο για να μπεις στο Europa και να μη τρεχεις στη παρελαση να κουβαλας Γουιλιδες ξανα. Γιατι αυτο ειναι το ΜΟΝΟ σιγουρο με το σαχλαμαρα που κρατησες επειδη ειναι φθηνος και δεν πολυ μιλαει. Χθες απο τους 7 που εφερες επαιξε ενας και αυτος εγινε αλλαγη στο 60. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ που λεει και μια ψυχη.

    Φερε ενα βορειο (ενα τομας σααφ) και αστον ησυχο να δουλεψει ΤΩΡΑ. Δωσε τα 2,5-3 μαζι με ενα CF (ξεκολλα με τον Αραουχο υπαρχουν εκατονταδες CF στο πλανητη) και παρτα πισω απο τους ομιλους σε ενα μηνα με κερδος αλλα τοσα.

    ΞΥΠΝΑ

    ΥΓ Σου φανηκε ακριβος ο Κασρελα με 900 ε? Ενω ο Λιβαγια με 600 ειναι κελεπουρι..
    Χτες που τον ειδα ηταν ΟΛΗ η ηρεμια στο γαυρο την ωρα που οι δικοι μας πεταγαν τη μπαλλα οπου ναναι. Αυτα παθαινεις αμα δεν ακους και αφηνεις τον ΑΟΜΑΤΟ να σου κουβαλει ΛΑΧΕΙΑ.

    ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ απο μακρια να δεις αμα ειναι ωραια.

  20. Ο/Η bandog λέει:

    συζητησαμε 5 λεπτα (δεν αξιζει παραπανω) για ελληνικο ποδοσφαιρο το πρωι με ενα φιλο αεκτζη και εναν παοκτζη.
    μια απο τα ιδια και φετος.
    πλακα θα κανει παλι ο GAY…

    αλλη δυναμικη ομαδας.
    αλλο να βλεπεις μαριν-καρσελα-μπεν και αλλο λαζαρο-μανταλο-λιβαγια.
    ο προπονητης φαινεται να τους βγαινει και θα αποδειχτει μαγκια του χοντρου που τον επεβελε στους οπαδους και τον στηριξε.

    απο κει και περα βλεπεις και την δυναμικη του γαυρου.
    οταν αρχισε η γκρινια των οπαδων , πεσαν τα χρηματα απο τον επενδυτη και εκλεισαν τα στοματα.
    αρχες ιουλη 15.000 διαρκειας , οταν εσυ πανηγυριζεις που εχεις λιγοτερα απο περυσι , ξενερωνεις και διωχνεις τον υγιη φιλαθλο απο την εξεδρα .

    οκ δεν θελεις να ριξεις χρημα στην ομαδα το καταλαβαμε.
    τραβα φερε 5 μαυρους και 5 λατινους 20αρηδες του χιλιαρικου μπας και σου βγει ενας.
    που πας με τους πρωην ποδοσφαιριστες τυπου αλμεϊδα νομιζοντας οτι θα εξαπατησεις ξανα τον κοσμο που σε στηριξε?

    αλλα οσο και αν μη θες να ριξεις χρημα , ειναι νομος οτι χωρις αξονα εκατομυριων δεν μπορεις να μιλας για πρωταθλημα.
    ενα φορ του 500αρικου που να σπρωχνει την μπαλα στο πλεχτο , ενα χαφ που να κανει παιχνιδι και ενα τερμα (κεντρικο αμυντικο ας υποθεσουμε πως εχεις τον καλογερο).
    αν ο αξονας δεν εχει ποιοτητα που μεταφραζεται σε τουλαχιστον 2 μυρια γιουρο συνολικα για ελλαδα , μη μιλας για πρωταθλημα…

    το αριστερο μπακ του γαυρου κανει οσο ολο το μεταγραφικο σου μπατζετ για να μας πας δηθεν “στα αστερια” , τρομαρα σου…..

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Φιλε μου-και ας εχουμε διαφωνησει εντονα παλια- η ομαδα εχει ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Απο παγκο μεχρι ροστερ.
    ΑΝΑΡΧΑ πραγματα για να χωρεσουμε ντε και καλα αυτους που θελουμε. 7 μεταγραφες οι 6 εξω και ο 7ος αλλαγη στο 60, τι ψαχνεις τωρα? ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ οτι ειναι καφενειο (με προσβολη στα κανονικα καφενεια). ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ οτι ΔΕΝ οταν σου αφηνει ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ.
    Πια αστερια? Πλακα κανουμε? Βγηκες δευτερος γιατι ΚΑΝΟΝΙΣΕ Ο ΜΕΛ ΤΑ PLAY OFF και εκανε και μια σταβοκλωτσια ο ζελας στο 89 στο ΜΠΑΟΚ ΤΟΥ ΙΒΙΤΣ..
    Ο πιο ΑΔΑΗΣ βλεπει οτι ο Ανεστης ειναι για τοπικο με το ζορι.

    Να σου πω τι βλεπω? Χτισιμο γηπεδου και ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΚΕΤΟ:ΓΗΠΕΔΟ-ΟΜΑΔΑ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ σε 3-4 χρονια οπως ο Σωκ. Βαζεις μια τιμη 100-110εκκ, θα χρωστα τα 50 (το δανεισμο του γηπεδου δηλαδη) τσιμπας μια 50αρα και μη τον ειδατε. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ. Μπορει στη πορεια να παρει και κανα κυπελλο. Γιατι πρωταθλημα- δηλαδη μια κουρσα 30 αγωνων- αμα δε εχεις τα βασικα οχι απλα δεν βλεπεις αλλα βγαινεις και 5ος. Ακομη και παλια εναν ΟΚΟΝΣΚΙ και ενα Μανωλα τους ειχες. Ποιος ειναι ο ΟΚΟ σημερα? Ο Μανταλος η ο Μπακασετας? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 1-0 ΣΤΟ 20 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Ε Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝ ΣΟΥΤ! ΚΑΝΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ.

  22. Ο/Η Κώστας λέει:

    Πάντως αρκετά δύσκολα θα προκριθεί και στο uefa. Είδα τους αντιπάλους. Ή θα παρακαλάς τον Rob Halford να κάνεις το παιχνίδι της ζωής σου, είτε να σου “κάτσει” κάποιος -θεωρητικά πάντα- εύκολος αντίπαλος. Καφενείο εσύ, άντε μέχρι μπυραρία ο άλλος.

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτη η ομαδα που ειδαμε χτες σε διπλα μας ουτε οτον Πας δε περναει. Γιατι για να περασεις πρεπει να κανεις γκολ. Για να κανεις γκολ πρεπει να κανεις ευκαιρια. Για να κανεις ευκαιρια πρεπει να κανεις τελικη..

  24. Ο/Η Κώστας λέει:

    Εάν κάνει κίνηση για να φέρει παίχτη, μάλλον θα το κάνει ΕΑΝ προκριθεί στο uefa. Αλλιώς κανα βιοπαλαιστή, φιλότιμο, σακάτη, Σέρβο ή άλλης εθνικότητας -ιτς θα φορτώσουν στον Χιμένεθ ο οποίος δεν “παραπονιέται”.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εδω μας κουβαλησε το Σιαλμα της κροατιας για να περασει chl και εσυ μιλας για UEFA? Θα σου κανει ‘αποκαλυψη’ τον γιακουμακη. Γιατι να παραπονεθει ο τσαρλατανος? Εγω κατεβασα ενδεκαδα, εγω κατεβασα ‘συστημα’ η εγω εκανα ‘προετοιμασια’ της πλακας? Που επαιζαν λεει μπασκετ… ΤΟΣΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
    ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ.

  26. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Προς Snitch:
    Τοσα πολλα θα ειναι ο δανεισμος; Και ποιος θα μας τα δωσει; Νομιζα θα ηταν γυρω στα 15 της τριτης φασης. Δεν ειμαι και σιγουρος.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΒΠ
    10 Ο Μελ. 1 εχει ηδη και αλλα 8,9 αν θυμαμαι για να εχει το 33% που στην ΑΕ σημαινει και ελεγχο της εταιρειας.
    Εχει γυρω στα 4 απο τα διαρκειας. Αλλο ενα ταληρο εχει δεσμευθει ο γνωστος.. Συνολο 20.
    Αλλα 20 ειναι η περιφερεια. Το εργο ΣΥΝΟΛΟ με τα παρελκωμενα ειναι γυρω στα 100 με το ΦΠΑ.
    Τσιμεντα επισης απο τον εταιρο γνωστο που θα τα πληρωθει μεν αλλα σε αλλες τιμες, για το ΦΠΑ που ειπα εχει ο θεος..
    Κανε τις πραξεις και δες το δανεισμο.
    Ετσι κ αλλιως τα λεφτα δε πεφτουν day one αλλα σε βαθος τριετιας.

    Επισης θα παιξουν και αλλα που δεν ειναι της παρουσης αλλα στη πορεια. ΠΧ χορηγιες και πιθανοτατα ονοματοδοσια. Που η τιμη ειναι γυρω στο δεκαρικο.
    Collateral τα εσοδα σε βαθος 15ετιας.
    Εκτος αν νομιζει κανεις οτι η ΠΑΕ θα παιζει δωρεαν εκει…

  28. Ο/Η Flevend λέει:

    Στις ακαδημίες τι έγινε τελικά;Μπορουν να γραφτούν περισσότερα;

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μπορουν μολις παρω την αδεια απο τη πηγη.
    Αρκουδιες εγιναν μπας και φαμε κανα φραγκο.

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Χαλαρος στο γραφειο- γιατι ηρθα δε ξερω καν μιας και για εμας μεχρι 20/8 ειναι ΝΕΚΡΑ- και χαζευω. Το τι κραξιμο τρωει η δημοσιογραφαρα που το παιζει και μπαλαδοφατσα τρομαρα του, δε λεγεται. Ρε μεγαλε καστε εκει στο γλυψιμο και ασε τας αναλυσεις σε αυτους που σκαμπαζουν 2 ουγγιες ποδοσφαιρο. Εσυ για να παρεις μυρωδια πρεπει να βρασεις κανα τοπι μπας και.
    Βαζω μερικα να γελασουμε, οχι οτι καταλαβαινει ο χοντροπετσος τιποτε- το μαγαζι να δουλευει και ολα τα αλλα ειναι για τα χρυσοψαρα με την αναλογη μνημη:

    -Με το τζάμπα ομάδες δε φτιάχνονται ! Βάλτε τον εθνάρχη να βάλει κανα ευρώ στην ομάδα!!!

    -Βλέπω τον Μανολο να γίνεται Χιμενεθ …Χαθηκε το τουπε της άνοιξης κυριε ΚΕτσετσογλου … που ειναι τώρα η σουπερ οργανωμένη ομάδα που είχε κλείσει τους ποιοτικούς πάιχτες απο αρχη του καλοκαιριού;
    Λιβανιστηρι τον Κυριο πρόεδρο … και σαννο στα πρόβατα.
    Οπου φτωχός και η μοιρα του. Ερχεστε …

    -Είσαι αυτός που έγλυφε κάθε διοίκηση μέχρι και Αδαμίδη και τους άλλους ανύπαρκτους που είχαμε τότε. Στον Εθνάρχη θα κολλούσες που είναι και ο πιο ματσωμένος;;;

    -Στο μεταξύ εδω και 2 χρόνια δεν υπάρχει και η ΕΠΟ.Τί θα απογίνουμε τώρα χωρίς βαρβάρους?
    Τουλάχιστον αυτοί ήταν μια κάποια λύσις..

    -το χαλι το σηκώσατε και το ξανακατεβασατε αναμεταξύ σας εσεις και (λογικο οπως ολων των ομαδων) τα τρελλαμενα παιδακια
    εβλεπα αρθρα κα ισχολια και νομιζα οτι η ΑΕΚ πήρε την μισή Τσέλσι και παίζει σαν Μπάγιερν ενω κληρώθηκε με τον Θρασύβουλο, το οτι απο περυσι ακομα η ΑΕΚ ειναι μια πολύ σφιχτή στην αμυνα -και μονο αυτο – ομαδα κανενας δεν ηθελε να το παραδεχτει

    -Ρε φίλε μας δουλεύεις;;;το ότι μπροστά ήσουν μειων 3 παίχτες το είδες;ποιος φταίει;;;κατέβηκες στην έδρα σου για το Χ;;;πόσο έχετε μικρύνει την ΑΕΚ όλοι σας.

    -Εσεις δεν λεγατε οτι η αεκ φετος εχει κανει τον τελειο προγραμματισμο;εσεις δεν λεγατε για μεγαλες μεταγραφες κτλ,κτλ;τα πραγματα ειναι απλα για να βγεις τσαμπιονς λιγκ πρεπει να ενισχυθεις και για την ενισχυση χρειαζεται χρημα. Οταν μου κανεις 7 μεταγραφες και δινεις λιγοτερα απο ενα εκατομμυριο μην περιμενετε,καλυτερα αποτελεσματα.

    -Κε Κετσετζογλου αληθεια πιοι ειναι αυτοι που κρυβουν τα προβληματα κατω απο το χαλί? Μηπως οι δημοσιογραφοι που προσπαθουν να μας πεισουν ολο το καλοκαιρι οτι ο σχεδιασμος ειναι τελειος και οτι η φετινη ομαδα κανει κλικ?

    -Άσε μας ρε Κετσετσογλου! Εδώ κι ένα μήνα λες ότι έχουμε φτιάξει ομάδα, ότι έχουμε ενισχυθεί πιο γρήγορα από τους άλλους χτες παίξαμε την μπάλα που παίζαμε επί Μοράις. Πες για τη διοίκηση μην μας ταιζεις άλλο κουτοχορτο

    -Άρχισες να πριονίζεις τη καρέκλα του Μανόλο και βρήκες τους υπαίτιους στα πρόσωπα του Λάζαρου και του Ανέστη. Είναι λίγο ειρωνικό να πιστεύετε ότι ακόμα τρώμε σανό και δεν καταλαβαίνουμε τη προσπάθεια προστασίας της διοίκησης.

    -Αυτό τον “Εθνάρχη” έχουμε αυτή η ομάδα μας αξίζει. Όσοι έχουμε απαιτήσεις εδώ και 3 χρόνια για μεταγραφές επιπέδου και όχι για μεταγραφές των 200 χιλιάδων είμαστε μίζεροι, κομπλεξικοί, γαύροι, τρολλ κλπ κλπ. Τελικά δεν μας αξίζει καλύτερη ομάδα από αυτή που έχουμε. Με Μάνταλους, Χριστοδουλόπουλος, με υπερκτιμημένους Γιόχανσουνς, Γκάλους, Μπακάκηδες, Ανέστηδες και ένα σωρό άλλους κάτω του μετρίου παίχτες, με αυτούς θα παίζουμε όσο θα προσκυνάτε τους “Εθνάρχες”.

    -κετσε δεν μας τα λες καλα μια κρυο μια ζεστη….μια εχουμε τερμα Ανεστη(που θα φτιαξει λες….ποτε δεν ξερω ομως) και μετα ακριβως απο κατω….παρτε τερμα…….κανετε πολυ ζημια ολοι εσεις οι δημοσιογραφοι που προσπαθητε καμια φορα να κανετε το μαυρο ασπρο και δεν τα λετε ξεκαθαρα τα πραγματα.

    -Δεν πειραζει κωστα, Ο εθναρχης εκανε οτι μπορουσε. Μην ξεχναμε οτι εκλεισε τις μεταγραφες νωρις. Ασχετο που επαιξε μονο ΜΙΑ. Και μαλιστα αυτη η μια μεχρι στιγμης ειναι η πιο απογοητευτικη απο ολες και η μονη που δεν επρεπε να ξεκινησει. Αλλα ειναι και η μονη που ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ. Οποτε αν δεν παιξει καηκαμε.
    Η χρονια φενεται να ξεκιναει στραβα. Οχι γιατι εχασες. Με την ΤΣΚΑ επαιζες 10% πιθανοτητες ειχες. Αλλα αυτο το ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ αν ξαναεμφανιστει στο γηπεδο θα πεσει πολυ κραξιμο. το εργο το ξερουμε θα κανεις τον “μανολο” τσαρλατανο και θα τρεχουμε να σωσουμε παλι την χρονια με 2-3 αλλαγες προπονητων. Και ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ δεν θα φταιει για τιποτα. Μην ξεχναμε εκλεισε τους ελευθερους νωρις νωρις. Τι αλλο να κανει? Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ?

    -Εσύ έλεγες πως μόνο ο Πογμπά λείπει απο το ρόστερ για να συμπληρωθεί,και ξαφνικά έχουμε ένα κάρο προβλήματα;
    Εσύ έλεγες πως ο Πογιετ είναι προπονηταράς και τώρα λες πως ο Ανεστης θα επανέλθει με δουλειά.
    Πότε σε πέντε χρόνια σε ένα χρόνο πότε?

    Αυτα ειναι που περασαν! Φαντασου ΚΡΑ που επεσε στα κομμενα..

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC AEK
    Μιλουσα πανω με αξιοπιστη πηγη. Ο ΚΛΟΠ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να τον δωσει. Ειπε οχι σε προταση 80εκκ λιρες το ΣΚ.
    Υπαρχει σοβαρη σκεψη ομως στη διοικηση μιας και ετοιμαζουν νεα προταση £89εκκ (100εκκ ευρω) που οπως και να το κανεις ειναι λεφτα. Ολη η φασαρια γινεται γι αυτο το κολοπαιδο το Νευμαρ που απειλει οτι αμα δε παρουν πασαδορο θα φυγει και παραλληλα αξιωνει να φερει το φιλαρακι του απο τη Βραζιλια.
    Παιζει πολυ δυνατα ο Van Dijk για CB- πιστευω οτι θα βγαλει τον Lovren εκτος ενδεκαδας αν ερθει ειναι πολυ καλος παικτης, οπως ακουστηκε και ο Mahrez.
    Τωρα για τον Coutinho εκτος οτι ΔΕΝ θελει να τον δωσει ο Κλοπ (οι μεγαλες ομαδες γινωνται οταν κρατας τα αστερια σου, λεω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ- ηταν η δηλωση του) τα εχει παρει και ασχημα με τη συμπεριφορα της Μπαρτσα που κανουν σαν να ειναι δικος τους ο παικτης και μας δινουν λεει και τον Ρακιτιτς δωρο..
    ΧΑΜΟΣ.

  32. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    κριμα αν τελικα φυγει…….
    αλλα ετσι είναι το συγχρονο ποδοσφαιρο
    μαλλον τα εχουν μιλησει οι δυο τους,Νευμαρ-Κουτι
    φανταζομαι αυτές οι απαιτησεις του Νευμαρ και η προσπαθεια να κανει “κουμαντο” στα της ομαδας δεν θα κανουν χαρουμενο τον Μεσσι.

  33. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ λέει:

    Μπορεί να λέτε όλοι σας για τον Αλμέιδα, άλλα ένα σουτ το έκανε, άσε που είναι πολύ καλύτερος από Λιβάγια. Πιστεύω θα γίνει μία ακόμη μεταγραφή τουλάχιστον.

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ
    Ε αφου εκανε ενα σουτ.. Πιστευω οτι πρεπει να του κανουμε νεο τριετες. Κλειστο κιολας.
    LFC
    Ο ΚΛΟΠ εχει δικιο. Αν θες να παρεις CHL και πρωταθλημα τα αστερια σου τα κρατας συν οτι φτιαχνεις ροστερ να θελουν να ερθουν κ αλλοι αναογοι.
    Φαντασου μονο να ειχαμε κρατησει XABI ALONSO, MASERANO, SUAREZ ποσο πιο ευκολα θα ειχαμε καθαρισει 2 κουπες και ισως αλλο ενα CHL

  35. Ο/Η akis λέει:

    Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Μελ είναι εθνάρχης. Αναβάθμισε όλη την ελληνική επαρχία επί των ημερών του. Έστειλε την ΑΕΚ να παίζει στη Νάξο, στην Επισκοπή, στα Ζωνιανά, στο Πήλιο, στο Αίγιο…Στα πέριξ της Αθήνας και του Πειραιά, όπως Μενίδι και Πέραμα…Μέχρι και τελικό κυπέλλου στο Βόλο έκανε και τον δώρισε σε ομάδα της Θεσσαλονίκης..Άρα εθνάρχης….Για το χθεσινό παιχνίδι δεν υπάρχουν λόγια…Ξεπέρασαν και την πιο αρνητική προσδοκία μας, ούτε τρίτη μπαλιά δεν άλλαζαν πάλι, συν ότι από το πρώτο λεπτό έπαιζαν για το χ, μου θύμισαν κάτι αγώνες της Προοδευτικής όταν έπαιζε β εθνική στον Κορυδαλλό και κοίταζε να σωθεί..Δεν πειράζει όμως, αύριο έχουμε αγιασμό για το γήπεδο, δε θα ασχολούμαστε με μπας κλας θέματα όπως η Ευρώπη…

  36. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΑΚΙS
    Το θεμα δεν ειναι ο Μελ. Το εθναρχης το εβγαλε ο ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΗΣ Ο ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΚΟΛΟΓΛΥΦΕΙ ΑΠΟ ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΠΟ ΒΙΝΤΙΑΔΗ ΑΠΟ ΚΟΖΩΝΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ.
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. Που εβγαλε και ενα διαμερισματακι στην Αγ.Παρασκευη-τοτε που κοντα ενα εκκ ΔΩΘΗΚΕ στην ΕΡΑ αλλα ποτε δεν εφτασε στα ταμεια- και μετα απλα ‘χαθηκε’. Σα τα λεφτα της βαλιτσας του Τσουκατου (1 εκκ μαρκα) ενα πραγμα που ολοι την ειδαν ολοι την ομολογησαν αλλα κανεις δε ξερει που κατεληξε..
    Που ειναι ο ΑΕΚΑΡΑΣ 5 χρονια? MΙΑ (1) ΦΟΡΑ πατησε στο γηπεδο? 5ΕΥΡΩ σαν ολους τους ‘ΑΕΚΑΡΕΣ’ που σκιζωνται απο τα πληκτρολογια, ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ? Για τη ‘καψουρα’ του ντε…αντι να πιει ενα καφε. Τοσο ειναι το ‘κοστος’..

    Τι ειναι ο ΚΕΦΤΕΣ χωρις την ΑΕΚ? Το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ. Απο εκει ζει και εκει ΚΟΛΟΓΛΥΦΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ειναι στο προσκηνιο αλλιως θα πεθανει της πεινας.
    Ξεχασες τους κινεζους επενδυτες του Βιντιαδη μηπως? Η τα ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ? Τοτε που ΜΑΖΙ καθωντουσαν στη Γλυφαδα και εβγαζαν ‘επενδυτες’ ανα τριμηνο? Αυτος ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΑΖΙ να εκανε παραρτημα την ΑΕΚ θα τον εξυμνουσε που μας εσωσε. Απο τον προηγουμενο που εξυμνουσε χρονια..
    Εδω εγραφε αρθρα κατα της Δουρου και απο πανω επαιζε διαφημηση ΨΗΦΙΣΤΕ ΔΟΥΡΟΥ για να κονομαει απο τη Google! Ο τυπος απλα ΔΕ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Μολις κουνησεις 20ευρω σου εχει στησει αδριαντα κανονικα.

    Για το ΜΕΛ τα ειπα. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ. Αλλο αυτο αλλο η εκατσοτε ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ προσωπολατρεια. Τον οποιο Μελ και του τα εχω χωσει- και τα διαβαζουν να εισαι σιγουρος- και του εχω πει ΜΠΡΑΒΟ αναλογα.

    Τωρα ολοι οι αλλοι ειρωνες και τσαμπατζηδες μπορουν ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ να τραγουδανε οσο θελουν. Απο αμορφωτους αποτυχημενους δε περιμενω δα και τιποτε αλλο. Μια ζωη γραφικα νουμερα ηταν λες να αλλαξουν τωρα? Γι αυτο αλλωστε σκουζουν απο το περιθωριο. Μολις με το καλο τελειωσει το εργο μπορουν ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ να συνεχισουν να βγαζουν χολη. Σαμπως ξερουν να κανουν με το αδειο μυαλο τους τιποτε αλλο? Ειρωνιες, κακιες και βρισιες. Εκει τελειωνει ο ‘εγκεφαλος’. Απο κακιασμενους σκατανθρωπους το να περιμενεις κατι διαφορετικο ειναι απλα ουτοπικο. Ετσι κ αλλιως κοντα στην ΑΕΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, παρα μονο για να κοροιδευουν. Εχεις ακουσει ποτε καλη κουβεντα για ΕΝΑΝ ανθρωπο? ΕΝΑΝ ετσι για αλλαγη!

    ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ- ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ- και οι μαλακες δε θα μας λειψουν καθολου.

    Και παλι ΜΠΡΑΒΟ και ευχη να παει οπως ειναι το πλανο για την ομαδα και το κοσμο της.

    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ.

    ΥΓ Ηταν που δε θα γινει γηπεδο ε? Ηταν που γηπεδο στη ΝΦ δε γινεται ε? Εμ βεβαια αμα εχεις αλλα κατα νου να κανεις παρεα με το γηπεδο ουτε ο Θεσσαλικος καμπος δε σου φτανει…

  37. Ο/Η akis λέει:

    @ the snitch
    Το γήπεδο είναι προσωπική επιτυχία του Μελ και όποιος το αμφισβητεί δεν ξέρει τί του γίνεται. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα επιτέλους να αποκτήσει έδρα. Και δεν ξεχάσαμε ούτε τα τραγικά για ΟΔΔΥ με 50000 θέσεις σαν τη united (χαχαχα, τί λέγανε οι άνθρωποι), ούτε για πάρκο με γυμναστήριο για την Ερα στη Φιλαδέλφεια που λέγανε κάτι φωστήρες…Τα υπόλοιπα, όμως, τα τραγικά που βλέπουμε στο γήπεδο και στα πέριξ, επίσης τα χρεώνεται, όχι γιατί δε ρίχνει τα τρελά λεφτά, αλλά γιατί ακόμα και με αυτά που δίνει οι επιλογές είναι οι περισσότερες τραγικές. Και το όλο ποδοσφαιρικό τμήμα εκλεκτοί του το τρέχουν..Ταμείο πάντως θα κάνουμε οριστικά στο τέλος, όταν και θα πάει σε άλλες πολιτείες..Τις 2 προηγούμενες φορές που έφυγε, δεν άφησε και την καλύτερη κατάσταση πίσω του. Για τον κεφτέ τί να πεις??Επαγγελματίας γλύφτης, αλλά με το εθνάρχης ξεφτίλησε ακόμα και την έννοια του γλυψίματος…

  38. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ akis
    Συμφωνω 100%.
    Φυσικα κριτικη ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ CLUB θα δεχεται, και νομιζω οτι και εγω και ο stevie δεν τον εχουμε αφησει σε χλωρο κλαρι εδω και χρονια. Κριτικαρουμε τις ΠΡΑΞΕΙΣ για το club, μου ειναι αδιαφορο τι κανει στη προσωπικη του ζωη.
    Συμφωνω για τη πρωτη φορα. Που ηταν σε εποχη που ‘γινωταν΄αυτο που ειναι, οτι ειναι. Τη δευτερη απλα διαχειρηση και ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ εκανε. Μπροστινος δηλαδη του Sirhouse, μιας και δεν ειχε καμμια αλλη βουληση.

    Ακομη και σημερα να φυγει το προσιμο ειναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ.

    Η ΑΕΚ σημερα ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομαδα που δεν χρωσταει και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ. Εχει δικο της πλεον προπονητηριο (αν και εκκρεμει η υποθεση, αλλα ειναι τελειωμενη λογικα) εχει το οποιο ροστερ και θα δουμε το γηπεδο. Μιλαω καθαρα ως ΠΑΕ και οχι σα καποιους αλλους που τους πιανουν τα βαπορια και γινωνται ΝΟΜΟΙ για να τη σκαπουλαρουν. Και μολις τη σκαπουλαρουν τους ΞΑΝΑΠΙΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ (2) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΔΗ ΠΙΑΣΜΕΝΟ αλλα το κρατανε ‘μυστικο’ ταχα μου την ωρα που εχει βουιξει η Ελλαδα.

    Αυτο ΔΕΝ θα τον γλιτωσει φυσικα απο τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ επιλογες του τσαμπα.

    ΥΓ Ναι 50,000 θεσεις στο πουθενα. Για να γεμιζει του Αγ.Ποτε. Εδω στη παλια ΝΦ που ηταν σαν το καινουργιο (30-33) και σπανια γεμιζε. Κανα 15αρι ειχε μεσο ορο στα ματς, εκτος απο τα ντερμπυ. Αλλα με τα ΟΔΔΥ θα τρωγαμε και κανα 10ρικο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΓΑΜΕ. ΒΛΕΠΕΙΣ τα σπιτια με τις λιμνες και τα κοτερα με τα Ferrari κοστιζουν..

  39. Ο/Η akis λέει:

    Για το προπονητήριο νόμιζα ότι ακόμα άνηκε στο Νοτιά. Αν το πήρε, μεγάλη μαγκιά του. Τη δεύτερη φορά το ξέρω ότι ουσιαστικά ήταν μπροστινός της enic, άρα κακώς είχε μπει και νομίζω το ξέρει και ο ίδιος. Προφανώς φωνάζουμε για το καλό της ομάδας. Το οποίο το πληρώνουμε κάθε χρόνο με εισιτήρια, φανέλες και ότι άλλο μπορούμε, ακόμα και στις μικρές κατηγορίες. Αλλά πάλι φέτος, η αρχή δείχνει μια από τα ίδια και είναι κρίμα άμα σκεφτείς ποιους έχεις για αντιπάλους…

  40. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο νότιας χρέωνε το προπονητήριο σαν να ειναι βίλα στο Mayfair άστο..
    Δεν το εχει πάρει επίσημα αλλα εκει παει.
    Γιατι αμα κανει οτι φεύγει μονο κατσίκες μπορεί να βαλει μεςα ο άλλος.
    Το μάζεψε έφτιαξε γήπεδα κερκίδα κλπ
    Θα δωςει και κανα τάληρο και τελος.
    Οταν έρθει η ωρα να πουλήσει τα παντα πακέτο.

    ΥΓ βλέπω μπαοκ, ειναι λιγο πιο τραγικός απξ μας αμα δεις τον αντίπαλο ειναι πιτσαρία κανονικη

  41. Ο/Η akis λέει:

    Ο ΠΑΟΚ και μόνος του να παίζει δεύτερος βγαίνει. Ο γάβρος, καλώς ή κακώς, είναι ο ρυθμιστής, αφού ρίχνει και πολλά παραπάνω από τους υπόλοιπους, αυτόν θες να φτάσεις, αλλά με το υλικό που έχουμε δεν…Εκτός κι αν πάρουμε 3 παίκτες τελευταία στιγμή, που θα το θεωρήσω θαύμα..
    ΥΓ. Πάντως θέλω να δω τί θα γίνει ο ΠΑΟΚ αν αποφασιστεί από Μόσχα αλλαγή του αντιπροσώπου στην Ελλάδα…

  42. Ο/Η The Snitch λέει:

    Παιδάκι του ΤΣΥΡΙΖΑ
    2 εφημερίδες χθες 3,8εκκ μπας και στρίψουν

  43. Ο/Η The Snitch λέει:

    £133εκκ. Δηλαδή 150εκκ ευρω. Για να τελειώνουμε. Σκάστε τα και όλος δικός σας. Αλλιώς shut the fuck up.
    Ετσι κανουν οι μεγάλες ομάδες…

  44. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ λέει:

    150 εκ ο παίχτης σας δε νομίζω ότι θα πουληθεί. Δεν θέλει να τον δώσει το πιο πιθανό. Όσον αφορά τον Αλμέιδα δεν είπα ότι αξίζει, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος μας CF. Έχουμε και Γιακουμάκη βέβαια…

  45. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μα για αυτο έβαλαν εκει τη τιμη!
    Ο κλοπ ειπε οτι ο παίκτης δεν πωλείται. Τωρα αμα σκάσουν 150 πάσο και δώρο η κορδέλα.
    Δεν υπαρχει αλμειδα. Δυστυχώς γιατι καο μπαλλα ξέρει και στην Ελλάδα θα εκανε πλακα. Αλλα αν το μυαλό ειναι στη καλοπέραση και στο φαΐ (ξαναλεω στη προετοιμασία ηταν 108 κιλα) και απλα κάθεσαι στο συμβόλαιο τοτε ναι στην αεκ 2017 ειςαι ο καλύτερος..
    Ο απίθανος δηλαδή που στο τεταρτο εχει σκάσει 33-34 χρόνων επαγγελματίας αθλητής. Η αλλιώς κολοβαρας. Γιατι αλομη και νορμαλ άνθρωπος δεν αφήνει τον εαυτό του να παει 110 κιλα μοσχάρι!

    ΥΓ ναι έχουμε το Γιακουμάκη. Το γυφτάκι απο το πλατάνια. Καλη η πλακα δε λεω..

  46. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ λέει:

    Ναι εντάξει είναι καλοφαγάς ο Αλμέιδα, αλλά λίγο εγωισμό δεν έχει να πει θα βάλω 20 γκολ φέτος στην μπανανία που παίζω???
    Οπότε πάμε για δύο μεταγραφές αν θέλουμε να παλέψουμε….CF + 10αρι

  47. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ
    Καλα καλοφαγας ειμαι και εγω- εννοω ειμαι περιεργος στο φαι- και θελω να τρωω καλα παντα. Αποφευγω τις σαβουρες δηλαδη και παλι- οκ αλλαζει ο μεταβολισμος- ειμαι 88 κιλα απο τα 85 που ειμαι στα αδυνατα μου και τα 80 που πρεπει καποιος στο υψος μου να ειναι ιδανικα. ΟΚ ειπαμε μη το παμε by the book κιολας δεν ειμαστε και 30 χρονων. Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να τρωω για να γινω διπλος!
    Αλλο καλοφαγας αλλο ΠΑΜΦΑΓΑΣ. Να θες δηλαδη 2 οικογενειακες πιτσες η 7 σουβλακια απ ολα για γευμα. Γιατι αμα καις 2000 θερμιδες σε προπονησεις, αλλες 2000 ως οργανισμος και εχεις φτασει 108 κιλα πρεπει να παιρνεις 5-6000 την ημερα, αρα τρως και το μαγειρα.

    Μιλαμε για ενα τυπο που ειναι 7 ποντους ψηλοτερος, ειναι επαγγελματιας αθλητης που υποτιθεται οτι προπονειται καθημερινα και κανει διατροφη, ειναι 16-17 χρονια μικροτερος μου και μου ριχνει 20 κιλα!! Φαντασου να μην εκανε και προπονηση τι θα γινωταν, σα το βαγγελα που εχει φαει το καραπαπαρα θα ηταν.
    Προφανεστατα δε εχει ΚΑΝΕΝΑ εγωισμο οπως ειναι προφανες επισης οτι εχει ερθει για διακοπες και να κατσει στα 450 το χρονο για 2 χρονια.
    Μεταγραφες? Και δεκαρι κιολας? Μα εχουμε τον παικτη ουσιας που 3 χρονια ψαχνει να βρει τι παιζει- εκτος απο αυτο αναμεσα στα ποδια του που το εχει κανει λαστιχο..

  48. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    The Snitch είσαι χείμαρος και σφάζεις με το βαμβάκι. Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις αλλά ελπιζω σε κάτι φέτος,ώστε να αναγκαστώ να ξαναπάω στο γήπεδο μετά το προχθεσινό κάζο. Δε βλέπεις επιπλέον μεταγραφές?

  49. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εγω απο την αλλη βαρεθηκα να ελπιζω και κλεισαμε στον Απολλωνα. Που δειχνει- θα δουμε- να κανει συμαθητικη ομαδα και αν πανε ολα καλα θα μπει στη δεκαδα.
    Τι να σου πω δεν πολυασχολομαι. Η ομαδα που ειδα λιγο με τη Γκενκ και ολο προχθες ειναι για τα μπαζα και δε σωνεται γιατι ειναι ΚΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ και κανει μπαμ οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ πλανο, οτι κατσει κυριολεκτικα.
    Οπως βγαζει ματι οτι υπαρχει ΗΔΗ ΚΟΝΤΡΑ εκει μεσα αφηνωντας 6 απο τους 7 εκτος και βγαζωντας τον εβδομο στο 60.
    ΑΝΤΕ και πηρε 2 παικτες? ΚΑΙ? Εδω μιλαμε για ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Απο το τερμα μεχρι το CF. 3-4 ειναι που απλα εκαναν τη δουλεια τους, οχι οτι εκαναν κατι αλλο. Λιγο ο Γκαλο, Σιμοες-Γιοχανσον αντε και λιγο ο Μπακακης που οκ δεν τον κρινω γιατι πρωτη φορα επαιξε εκει αν και σε γενικες γραμμες δεν ηταν κακος. Οι υπολοιποι ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
    Τι να ελπιζω? Οταν δινεις σκαρτο 1,5εκκ στα κανονικα τι να ελπιζω στα εκτακτα? Οτι θα δωσει 4? ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ? Θα το κανει τωρα που πεταξε το πουλακι? Μη φας κανα διασυρμο στη Ρωσσια και αρχισουν τα οργανα αρχες Αυγουστου μονο.

    Να πω οτι δεν τον ξερεις τον ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ οτι ειναι σουπας? ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΑΡΑ?

  50. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Ασχολουμαστε με τις σοβαρες ομαδες. Εκτος απο κατι καμμενους που ετρεχαν χτες σε ενα οικοπεδο να δουν κατι μπουλντοζες λεει παρκαρισμενες με ενα παππα να λεει ευλογησον. Και το χοντρο να μας λεει οτι ειναι ΑΕΚ λεει. Ναι καλα..
    Αναγκαιο βεβαια το show ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΕΓΙΝΕ, αλλα ως συνηθως ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ. Κανε εκει εναν αγιασμο ΠΡΩΙ να τελειωνουμε ρε μεγαλε. Καταλαβαινω οτι πρεπει να πεσει συσπειρωση μετα το αγωνιστικο θαυμα απο την αλλη.. Ποσο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ να αντεξει ο ΑΕΚτζης? Ασε που στη Μοσχα ΑΝ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ θα ειναι δυσκολα τα πραγματα. Τι να κανουμε μετα? Καπακι αγιασμο?

    Liverpool will snub any improved Philippe Coutinho bid as Brazilian shows no signs of discontent.

    Με λιγα λογια το club θα αγνοησει -η απορριψει με περιφρονηση- (αυτο σημαινει το snub) οποιαδηποτε προσφορα για τον παικτη μιας και ο Κλοπ οπως ειπα και ειπε δεν πωλειται αλλα και το club ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ με τους Ισπανους που νομιζουν οτι ειναι κατι και μαλιστα παραπανω απο αυτους. Μια ομαδα που επειδη πηρε 5 κιουπια και εκανε ΟΝΤΩΣ σημαντικη πορεια στη δεκαετια ξαφνικα ξεψαρωσε και νομιζει οτι θα κανει οτι θελει στο τσαμπε. Γιατι 80εκκ για τον Κουτι ΤΣΑΜΠΕ ειναι. Τι ειμαστε εμεις? Βραζιλιανακια?
    Η πωληση ειναι για 150εκκ. Η οποια προταση αν γινει εκει θα ξεκινησει και το club ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ και αλλο στη τιμη.

    Ο λογος ειναι απλος: Η Liverpool θελει το Champions League. Και με το Κλοπ δε ξερω αν θα το ξαναπαρει αλλα σιγουρα θα κανει σοβαρη προσπαθεια.
    Και αμα θες κατι ΣΟΒΑΡΑ δεν αφηνεις τους παικτες σου να φευγουν.

    Αυτα να τα βλεπουν καποιοι αλλοι, που τους φανηκαν πολλα 2εκκ αλλα θελαν να παιξουν σε ομιλους. Η που ετοιμαζεται να τη κοπανησει ο ενας απο τους 2 που μπορει να πουληθει ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ.

    Philippe Coutinho stays at Liverpool says Klopp – ‘If I say he is not for selling, he is not for selling’

    Ακου 80εκκ… Ποιος ειναι ρε? Ο Αραουχο? Η ο Λιβαγια?

    ΥΓ From a friend:

    Ο μπετόστοκος αριστερός αγανακτεί για τη συναυλία στη Μύκονο, ενώ την ίδια στιγμή κάνει αβαβά, -αν όχι επικροτεί- τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ζημιές που προκαλούν στα εκδοτήρια του μετρό, τα τρόλεϊ και τα καταστήματα οι Ρουβικωνες και οι φίλοι τους.

    Ξεχνάει πως τη συναυλία στη Μύκονο την πληρώνει όποιος θέλει, ενώ τον λογαριασμό των ζημιών των μπαχαλάκηδων τον πληρώνουμε όλοι (και αυτός). Τόσο βλαμμένοι.
    500χιλ τα έσοδα του Δημοσίου απο το event
    Μπετοστοκοι….!!!

  51. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλησπέρα,

    Αν και έχεις πει τη γνώμη σου για το γήπεδο (πούλημα πακέτο με ότι άλλο υπάρχει όταν με το καλό φτιαχτεί), γνωρίζεις ή μπορείς να κάνεις μια υπόθεση αν υπάρχει ήδη ενδιαφερόμενος/οι να το αγοράσουν;

    Χαιρετισμούς από Πάτρα

  52. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΔΕΝ ειναι η γνωμη μου ειναι η κοινη λογικη. Ο Μελ παει 67. Θα τελειωσει το γηπεδο να πουμε στα 69? Ποσο να κατσει 70 χρονων? 2-5 χρονια? Δε θα τη δωσει αναγκαστικα? Ο junior δε ξερω τι λεει αλλα δεν τον εχω κοψει να καιγεται.
    Οταν ερθει η ωρα και αναλογα το πακετο και το τιμημα (σε 3-4 χρονια δηλαδη) θα βρεθει και ο ενδιαφερομενος.
    Πρωτα χτιζεις το μαγαζι ελκυστικο και μετα κοιτας να το δωσεις, εκτος αν σκασει καποιος με πακετο στο χερι. Αλλα στην Ελλαδα και στο ποδοσφαιρο της ποιος τρελλος θα δωσει τη κατοσταρα? Να παρει τι οπως ειναι? Το Λιβαγια?
    Μη κοιτας το Gay. ΑΛΛΕΣ εποχες και φυσικα ΑΛΛΑ εσοδα..μονο απο τα στησιματα και το CHL εχει παρει τα λεφτα του 3 φορες πισω και βαλε.

    Καλη η ΑΕΚ αλλα στο τελος της ημερας κοιτας το balance sheet τι λεει στη τελευταια γραμμη. Αν με μια πωληση λεει +50 ειναι ασχημα? Ειδικα αμα εισαι και ‘εθναρχης’? Ο Μελ με το γηπεδο εγραψε ιστορια ειτε θελουν καποιοι ειτε οχι. Διπλα στο Γκουμα και το Μπαρλο. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ας σκουζει ο καθενας οσο θελει.

  53. Ο/Η Κώστας λέει:

    Η αλήθεια είναι πως τα ποσά έχουν ξεφύγει. Δεν γίνεται για τον Lukaku να δίνεις -εάν θυμάμαι καλά- γύρω στα 75 εκ λίρες. Όχι πως δεν είναι καλός παίχτης, αλλά εάν έπαιζε σήμερα ο Marco ο van ο Basten πόσα έπρεπε μία ομάδα να δώσει; Άρα αναλογικά, ας πούμε, εάν χαιρετήσει ο Κουτίνιος, μάλλον θα σπάσει αντίστοιχα ρεκόρ. Εννοείται πως κερδίζεις χορηγίες, διαφημίσεις, θα πουλήσεις κανα καραβάνι φανέλες, αλλά και πάλι έχει ξεφύγει το πράγμα. Πάντως @the snitch εάν έχεις επαφές με άτομα μέσα στη Liverpool και των πουλήσουν με καμιά 35 εκ έρχεστε στον Χριστοβασίλη και σας δίνουμε τον Pedro τον Conte.

  54. Ο/Η The Snitch λέει:

    Να βαλουμε ενα κομμα να γινει 3,5 να παρουμε ΟΛΟ το ΠΑΣ, τη Λαρσα τη Ξανθη και 2-3 ακομη? Να τους βαλουμε να κανουν τις κορινες στη προπονηση.
    500 ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ καλα ειναι πιστευω..
    Χωρις τα φεσια ε?
    Αν σκεφτεις πχ οτι φετος για μεταγραφες ο ΠΑΣ εχει δωσει ΜΗΔΕΝ , η Ξανθη ΜΗΔΕΝ, η Λαρσα ΜΗΔΕΝ κλπ κλπ
    Με ΜΗΔΕΝ πανε ολοι αλλα ειναι στη Σουπερ-ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ-ΛΙΓΔΑ και θελουν λεει χορηγους τηλεοπτικα οπαπ και οτι αλλο βρεξει ας κατεβασει..επειδη εριξαν ΜΗΔΕΝ στα μαγαζια τους εχουν απαιτησεις οι ανθρωποι τι πιο λογικο?
    Γι αυτο αλλωστε βλεπουμε το αναλογο επιπεδο, δηλαδη ΜΗΔΕΝ

  55. Ο/Η Κώστας λέει:

    Για αυτό, όπως εγώ, πολύς κόσμος την έχει κάνει από τα γήπεδα εδώ και βλέπει ξένη μπάλα. Περισσότερα ξέρω για ομάδες της Γερμανίας και Αγγλίας που αυτά παρακολουθώ κυρίως, παρά για τον ΠΑΣολέ. Εδώ ο Πασχαλάκης επειδή όντως του χρωστάνε κάτι 2500 χιλιάρικα έκανε προσφυγή μπας και ενδώσει ο πάρεδρος και των δώσει με λιγότερα στον ΠΑΟΚ. Μία καλή χρονιά κάνουν οι κατσαπλιάδες και την βλέπουν αστέρια. Βέβαια σαν εργαζόμενος καλά κάνει και διεκδικεί έστω και 5 ευρώ. Είδα χθες αποδόσεις, από περιέργεια, κατάκτησης premier και την Liverpool δεν την πιστεύουν οι κερατάδες. 6ο φαβορί εάν θυμάμαι καλά. Πάντως αυτήν και τη City τις βλέπω ψηλά φέτος. Για να δούμε.

  56. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μα ΔΕΝ ειναι φαβορι η ομαδα, λογικη η αποδοση.

  57. Ο/Η Κώστας λέει:

    Φαβορί δεν είναι, αλλά η Man Utd για παράδειγμα οι περισσότεροι την δίνουν ως 2ο φαβορί. Ένας Ζλάταν που σε ξελάσπωσε πέρυσι έφυγε. Θα μου πεις πήρε τον Lukaku, αλλά με τον Στάθη Ψάλτη της premier, Fellaini και λοιπούς υπερεκτιμημένους πως δικαιολογείται; Επειδή έχει και τον άλλον τον τρόμπα στον πάγκο; Την Chelsea και τον Conte πλέον τους ξέρουν, καλά η Άρσεναλ τα ίδια. 5 με 6 θέση. Εκείνη η Tottenham ναι μεν αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια. Καλά και φιλότιμα παιδιά, αλλά κάπου θα λυγίσουν πάλι στη χρονιά. Πιστεύω Κλοπ και Γκουαρδιόλ, επειδή είναι ικανοί προπονητές, κάτι πήραν πρέφα από premier. Μπορεί και ο Πεπ να είναι λίγο υπερεκτιμημένος, αλλά κάτι κατέχει και αυτός. Τουλάχιστον δεν καταστρέφει το παιχνίδι σαν τον βλάχο τον Πορτογάλο. Και ο Ποκετίνο είναι ικανός, αλλά θα μπορέσουν οι φλωρόφατσες της Tottenham;

  58. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ιδωμεν λοιπον, σε 14 μερες ξεκιναμε το πιο ωραιο πρωταθληματου πλανητη- με μιλια διαφορα απο το δευτερο
    Ο ποκετινο ειναι δυναμη..

    We r off on a long ..weekend, Serenitas II is effective as of tonight, see ya.

  59. Ο/Η conpater λέει:

    Με το στανιο, δεν “αλλαζεις” ομαδα. Δεν γινεσαι ΑΕΚ απο ΙΩΝΙΚΟΣ. Ουτε ο “Προοδευτικη” θα γινει ποτε ” Αιγαλεω”… Απο Αρειανος μπορει να τυχει να γινεις ΑΕΚ,και να γραψεις το ονομα σου με χρυσα γραμματα,οπως ο ΜΠΑΡΛΟΣ.
    Δεν βλεπω διαδοχη απο πατερα σε γιο στην ΑΕΚ, και για αλλους λογους βεβαια που δεν ειναι του παροντος. Το ζητουμενο ειναι να τελειωσει το γηπεδο σε δυο χρονια οπως λενε, να το χαρει κι ο ΜΟΝΟΣ που θα μπορουσε να το σηκωσει,να το χαρουμε κι εμεις,και να φτιαξουμε και μια ομαδα που να μπορει να σταθει στο υψος της ιστοριας της.

  60. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αλλο η ομάδα αλλο το business.
    Serenitas II δίπλα μας τον έχουμε!

  61. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ωραια η Αντίπαρος, χαλαρό το mood και ιδιαίτερα ευδιάθετος ο δικός μας οπως και ο αντ αυτού μεγάλο δήμαρχος. Τυχαία δέσαμε δίπλα και ειδα το όνομα πρίμα. Μετα ειδα τη σημαια πανω, εμεις αναλογα φετος – Liver Bird.
    Τι σoυ κανει ενα χαρτί ρε παιδι μου..