Η ΑΕΚ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ

Εκκληση στους “μίζερους” να παρεβρεθούν σήμερις στην ιερά πανήγυρη,στα “ιερά χώματα”. Θα χοροστατήσει ο πρωτοσύγκελος Κετσετζόγλου. Θα ψάλει η κοροϊδία του “365”.

Ημέρα χαράς σήμερα. Οπως και ξεγνοιασιάς και νόστου. Στην ΑΕΚ γενικά υπάρχει ένα πρόβλημα με το παρόν. Με τον Ενεστώτα. Η θα δοξάζουμε πολυλογώντας το παρελθόν, ή θα “σχεδιάζουμε” σε χαρτοπετσέτες το μέλλον λέγοντας  παπάρες. Το “τώρα”, το “σήμερα”, δεν υπάρχει. Δεν βαριέσαι.

Ακολουθούν δηλώσεις προσκεκλημένων, με αφορμή το χαρμόσυνο αυτό γεγονότο:

Ανδριόπουλος(project manager): Πρότεινε  ο κος Μελισσανίδης – και συμφώνησα- να πουλάμε σε κασελάκια του ενός κιλού,το χώμα που θα εκσκαφτεί.

Παράκληση της “οργάνωσης”: Μη πουλήσεις το νέο γήπεδο στον Τροχανά. Θα το πάρει ο Χατζηχρήστος.

Μπάγεβιτς(πρώην,γενικά): Ντεν τέλω να μιλίσω τώρα. Οτι λέει κύριο Ντιμίτρι…αυτό ξέρει.

Αγγελική Αρκάδη(ιδιοκτήτρια, γενική διευθύντρια, υπευθυνη επικοινωνίας,μάρκετιγκ,δημοσιων σχέσεων,ομοτιμη καθηγητρια στο ΑΠΘ,εισαγγελεας του Α.Π, μέλος της αποστολής Gemini της NASA και ηγουμένη της μονής Ανδρουμπεβίτσης): Μια φορά θυμάμαι μ’αγαπούσες. (άσχετο).

Νίκος Στράτος(πρώην στέλεχος της ΠΑΕ και νυν συνεργάτης, ή το αντίθετο,θα σας γελάσω): Δεν πρέπει να γκρεμιστεί το γήπεδο της ΑΕΚ. Ολοι αύριο στο συλλαλητήριο. (άσχετο)

Προκόπης Παυλόπουλος (Πρόεδρος της Ακινησίας): Μεγάλη μέρα αύριο…αύριο μεγάλη μέρα…μεγάλη αύριο μέρα…μέρα αύριο μεγάλη”.

Αλέκος Φλαμπουράρης(πρωην αστός και νυν αστακός): μνιαμ-μνιαμ-μνιαμ- μνιαμ-μνιαμ. (κάποιος προδότης δεξιός,εκεί στην Ρ1 τον κέρασε μια τσίχλα,ενώ γνώριζε πως φορά μασέλα).

Δ. Μελισσανίδης( πρώην μικρομεσαίος και νυν μεσαίος): Ποιος πούστης  έδωσε τσίχλα τον Φλαμπουράρη;

—  Εγώ δεν ξέρω τίποτα, λέει ένας ρασοφόρος, που “καρφώθηκε” μονάχος του.

Γιάννης Παλαιολόγος (κάτοικος Φιλαδελφείας, συνονόματος του Βυζαντ. αυτοκράτορα και ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ): Που είσαι,μανίτσα! Τι ώρα σχολάς”;  απευθυνόμενος σε μια υπάλληλο της ΠΑΕ.

Γ. Γκουσγκούνης (ανηψιός του μεγάλου πρωταγωνιστή): I’m coming, you’re coming, he’s coming…etc.

 

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to Η ΑΕΚ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ

  1. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Τά είπες όλα..ειδικά αυτό του Τροχανά , άσχετο που το θυμήθηκες ?

  2. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Σε περίμενα να έλθεις να με πάρεις ,να πάμε στον αγιασσμό,αλλά εσύ προτίμησες τις ζαργάνες και τις ούγενες…

    Τι να κάνουμε …γούστα είναι αυτά και οι φίλοι-φίλοι…Πάντως,χάσαμε…Να δούμε ζωντανά αυτά που γράφεις στο χαρτί.Άσε που τα τείχη της αγίας,θαναι λέει ψηλά .Και άπαρτα!Το είπε ο εγγυητής,¨Αρα,έτσι θάναι.Τώρα αν από πίσω ψιλομπάζουμε,ε αυτό είναι προσωρινό.Όλα θα σιάξουνε και αγάλι-αγάλι η αγγουρίδα θα γίνει μέλι.Κι ο λιβάνια δεν θα είναι καμηλό…Κι ο άλλος από πίσω δεν θα τα πνίγει τα κουνέλια…
    Δεν σε βλέπω να ανησυχείς…κι αυτό μου δίνει δύναμη κι ελπίδα…Έρρωσθε.

  3. Ο/Η Πισσα και Πουπουλα λέει:

    Προς Αγησιλαο: Ολα πανε συμφωνα με τα πλανα αδερφε μου. Γιατι να ανησυχω. “Ηρθαμε” ως ομαδα. Στην Επος- που λεει και ο Μητσος- μεθαυριο γινονται εκλογες αρα και αυτη δικη μας ειναι. Το γηπεδο ξεκινησε. Το κλαμπ χει εξυγειανθει πληρως και πλεον λειτουργει με ιδιες δυναμεις…εστω και σαν “φιατακι”. Και φυσικα το ροστερ εμπλουτιζεται ολοενα και περισσοτερο. Λιγο καστανοχωμα θελει ακομα και ειναι ετοιμο.
    Τι αλλο θετε πια. Αχαριστοι ανθρωποι. Αφηνουμε τις δουλειες μας να’ουμε και τρεχουμε χειμωνα καλοκαιρι να διορθωσουμε τα λαθη αλλων. Και μας τη “λετε” και απο πάνω.

    Τους χαιρετισμους μου.