Jakob Johansson

Φυσαει. Πολυ φυσαει και μας εχει τρελλανει. Δεν εχω θεμα- μου αρεσει- απλα δε μπορεις να ηρεμησεις. Δε κουναει- φετος πηραμε μεγαλο- αλλο ο αερας ειναι αερας με ενα 7αρακι σημερα εδω που ειμαστε. Δε φυσαει ομως μονο στο Αιγαιο. Φυσαει και στην ΑΕΚ που τα εχει κανει μπαχαλο τελειως. Δηλαδη εκανε ‘σχεδιασμο’ ο Βοσνιος με τη βοηθεια του Μιλοβανοβιτς και σαν ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ εχουμε τον Μαιστοροβιτς. Αυτοι ντε που δεν ‘ασχολουνταν’ αλλα ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ  πηραμε 2 παικτες απο την Λας Παλμας και ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ακουστηκε μεχρι και αυτη για τον Γιοχανσον. ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? Τρεις ΙΤΣ σχεδιασαν μετα εκτελεσαν και η ομας ψαχνει ΚΑΙ παικτες αλλα ΚΑΙ αντικαταστατες πρωτη Αυγουστου αφου επαιξε το πρωτο ματς στην Ευρωπη. Αν θεωρειται ματς αυτο το ΠΡΑΓΜΑ που μας παρουσιασε ο ΤΣAΡΛΑΤΑΝΟΣ στο παγκο που παει λεει εκτος εδρας να μας δειξει ΑΛΛΑ πραγματα. Οποτε μαλλον τα καναμε σα τα μουτρα μας στο πρωτο ματς ε? Εκει ντε που μονο ο Πογκμπα ελειπε απο το ροστερ (κατα ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΟΥ) για να ειναι λεει πληρες. Εκει που σχεδιασαμε και υπολοιησαμε παιζωντας basket στη προετοιμασια. Τι τα θελετε τα δυσκολα? Παιξτε εκει κανα ταβλι που εισαστε καλοι και το ξερετε και χρονια..Μοιραστε και κανα διαρκειας ΤΣΑΜΠΑ με κανα κουπονι, γιατι η ζητηση ναι μεν ηταν τεραστια και καθε μερα ειχαμε ουρες αλλα ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ καπου εκει στα 6,000 ως δια μαγειας ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ να μας λενε τι εγινε τελικα. Οπως και δε μας ειπαν το τελικο νουμερο που ειναι ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ μεχρι στιγμης και ΑΝ θα το πιασει ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΜΠΑ θα ειναι αλλη μια εμπορικη επιτυχια του Καραμουζα. Εγω παντως τα νουμερα τα εχω γραψει εδω και ΔΥΟ (2) μηνες, αλλα εμπορικος δεν ειμαι φυσικα.

Ο Jakob ειναι ο ενας απο τους δυο παικτες (ο αλλος φυσικα ο Σιμοες) που μπορει να πουλησει η ΑΕΚ σε ομαδα Α Εθνικης οποιασδηποτε χωρας. ΟΛΟΙ οι αλλοι ειναι για χειροτερες η μικρομεσαιες ομαδες. Ουτε καν στην Ελλαδα δε μπορεις να πουλησεις οχι παρταλια στυλ Λαζαρου και Αινταρεβιτς αλλα το παικτη ουσιας σου που ειναι μια χαρα ηγετης, αλλα για τη Ξανθη.

Απο τη στιγμη που ΔΕΝ ανανεωνει τον πουλας τωρα. Γιατι σε 5 μηνες ειναι ελευθερος. Αφου λοιπον δεχωμαστε το γεγονος οτι η ΑΕΚ ειναι ΑΝΙΚΑΝΗ να κρατησει ενα δικο της παικτη εδω και 1,5 χρονο που παιζει το σεναριο ανανεωσης, ολα ειναι δυνατα. Η γνωμη μου ειναι οτι τον παικτη τον ανανεωνεις και γιατι ειναι ο ενας απο τους δυο που παιζει μπαλλα, αλλα και γιατι σε ενα χρονο θα εχει κανει- λογικα- και ενα ΠΚ και θα μπορεις να τον δωσεις ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ και οχι ως εν δυναμει ελευθερο τα διπλα λεφτα δηλαδη κανα ταληρο. Του δινεις δηλαδη ΤΑ ΔΙΠΛΑ (500 χιλιαρικα) και πας για +2,5 εκκ κερδος συν το γεγονος οτι θα τον εχεις φετος στο ροστερ να τρεχει να μπαλωνει τις τρομερες χαφαρες που μαρκαρουν με τα ματια και για να περασουν μπαλλια θελουν αγιασμο ιδιο με αυτον του γηπεδου, δηλαδη 7-8,000 κοσμο να σταυροκοπιεται.

Ο παικτης παιζει ΤΣΑΜΠΑ και βλεπει τους Ουγκους να παιρνουν τα διπλα για να κανουν τουρισμο στα social media βαζωντας 20 κιλα στη προετοιμασια! Δεν ειναι δηλαδη οτι σου κοστιζει κανα τρομερο ποσο και τρως ζορι. ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ να καταλαβεις που αξιζει να τον εχεις ΗΔΗ κλεισει και να δωσεις 2-3 κατοσταρικα, την ωρα που πας και τα δινεις για τους Βινισιους τους Λοπεζ και παιζεις με το Μπακακη!!! δεξι μπακ σε αγωνα προκρισης CHL.

Αν δωθει ο παικτης τωρα στα 2,5-3- εκει που ζητα η ΑΕΚ δηλαδη- ειναι μεν καλα τα λεφτα (250 τον εχεις παρει και 3 χρονια τρεχει και δε φτανει) αλλα η ΤΡΥΠΑ που ανοιγει ειναι μεγαλη. Εχεις μεν τον Γαλανοπουλο να στη κλεισει αλλα ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ αμα παρει μια καρτα ΕΝΑΣ απο τους 2 που μενουν? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ αν- χτυπα ξυλο- φαει μια θλαση, τι πιο συνηθες, ο Σιμοες? Θα παιξεις με ενα αμυντικο χαφ ολη τη σαιζον η θα βαλεις τους ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ να μαρκαρουν? Εδω ΕΤΣΙ και η ομαδα οχι απλα εχει προβλημα αλλα δεν βλεπεται ανασταλτικα. Η μηπως εχει κανεις την ΑΥΤΑΠΑΤΗ σα το λαοπτοβλητο βλακα, οτι τα λεφτα που θα ερθουν θα ξοδευτουν σωστα? Η για να το παω ενα βημα παρακατω, θα ξοδευτουν καν, και τα μισα δε θα πανε υπερ πιστεως?

Αυτα εν μεσω θαλασσας. Το ματσακι δεν ειναι καν αξιο σχολιασμου για τις ‘αποφασεις’ του ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ. ΜΗ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΕ. Κοιτα μπας και παρεις καμμια ‘τιμητικη’ ισοπαλια και γλυτωσεις την απολυση, που ΔΕΝ τη γλυτωνεις απλα την καθυστερεις. Ανθρωπος που μετα απο 8 μηνες ακομη ψαχνει να δει ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ τι να κανει μεσα στο ματς. Αλλωστε γι αυτο δεν πληρωνουμε αναλογα τη θεση? Που να τρεχεις τωρα να πληρωνεις προπονητη κανονικο. Παρε εκει τον ΑΝΕΡΓΟ 2 χρονια που δε πολυμιλαει κιολας και ολα καλα ειναι. Δε θυμασαι μπελαδες που ειχαμε με τον αλλον? Ασε που ζηταγε και 8 ΔΙΣ την εβδομαδα…

ΥΓ1 Στη σύλληψη των ηγετών της αντιπολίτευσης Λεοπόλδο Λόπεζ και Αντόνιο Λεντέσμα, (οι οποίοι τελούσαν σε κατ΄οίκον περιορισμό) προχώρησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Βενεζουέλας, της Sebin. ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!

ΥΓ2 Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας είναι ένας ανεπρόκοπος που υπογράφει ό,τι του φέρνουν. Ειπε ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ο ανθρωπος διανοια! ΕΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ? ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΣ. Η για να το πω οπως ο μεγαλος τιμονιερης: Μου ειπαν οτι ειμαι ΨΕΥΤΗΣ (αυτοι οι κακοβουλοι ενω εσυ μας εχεις ταραξει στις αληθειες-αυταπατες) αλλα δεν ειμαι κλεφτης. Τι? Δεν με πιστευετε?  Εχω πλανο (φωτο πανω)..

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to Jakob Johansson

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ All
    ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΑΣ Ο SAM SHEPARD..
    RIP

  2. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Καλό μήνα

    μεγάλο κόλλημα με την μουσική σου πρόταση (Fat Freddy’s ) , σε παλαιότερη ανάρτηση σου .

    Azimut το ταχύπλοο μάλλον , το πλάνο Βου στην περίπτωση μας ανύπαρκτο , θα είναι η συνέχεια ανύπαρκτου plan Α .

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειναι καλοι – για μενα τουλαχιστον. Ναι φετος ειμαστε με ενα Magellano

  4. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Καλό μήνα σε όλους. Μήπως ο Γιόχανσον δεν θέλει να ανανεώσει ? Στη Μόσχα δε μας βλέπω καθόλου καλά, εκτός και αν κάνουν πλάκα οι Ρώσοι…

  5. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΝΟ ΑΕΚ:

    Προφανως και δεν θελει να ανανεωσει με τα ιδια πανω κατω λεφτα. Νομιζω ζηταει 500-600 το χρονο για επεκταση συμβολαιου, απο 220 που του δινουμε τωρα, γιατι αν παει αλλου πιθανοτατα ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Audi Cup @ ALLIANZ ARENA

    60′ Minute, Bayern-Liverpool 0-2. Ευκολα κιολας και τους κανουμε πλακιτσα. Lallana μοιραζει ασπιρινες κανονικα.
    Μοιραζε πονο Γιουργκενιε.. με τον Alexander-Arnold
    Που πας ρε ΜΟΥΛΕΡ? ΑΜΠΑΛΛΕ, χαχαχα
    Τσιμπα και ενα σπριντ απο τη σεντρα να τρεχουν τα μπακ ΜΠΑΣ και τον πιασουν, τσιμπα και τη λομπα 0-3..

    PS 100 pounds for a friendly, not a bad night’s work. Especially if they come from a gunner..
    TA MATE