Liverpool-Crystal Palace

Πρωτο ματς εντος. Αλλη ομαδα παλι- 5 διαφορετικοι απο τη Τριτη δηλαδη χωρις το τερμα το 50% της ομαδας διαφορετικο. Προφανως εχει το λογο του που το κανει, θεωρω οτι κοιταει ΟΡΘΑ το παιχνιδι με τους Γερμανους, δε θελει αλλωστε πολυ ειδικα με αυτη την αμυνα να φας ενα και να τρεχεις. Τα λεφτα ειναι εκει αλλωστε, στους ομιλους δηλαδη αρα την Crystal Palace θα τη νικησεις με τον ενα η τον αλλο τροπο. Εκει ειναι το λαθος κατ εμε μιας και στη Premier ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΑΤΣ, εκτος απο 3-4 ομαδες που ειδικα φετος ειναι παρα πολυ αδυναμες. Οπως η Swans – εδωσαν τους 3 καλυτερους που ειχαν και πηραν ενα δανεικο 20 χρονων απο τη Τσελσκυ- και δικαια εχασαν σημερα. Το σκορ (4-0) ειναι βεβαια λιγο περιεργο μιας και εφαγαν τα 3 μεταξυ 80′ και 84′ σπαζωντας το ρεκορ του ζελα που εφαγε 3 σε 7 λεπτα. Αυτοι τα εφαγαν σε 4′ και η Referee με τη ποιοτητα που εχει σε σχεση με αυτους τετοια λαθη- ολοι μπροστα να ισοφαρισουμε- δεν τα χαριζει. Αναλογα τα σφυρια- το εγραψα τη περασμενη εβδομαδα- εφαγαν μετα τα 4 απο τη Referee αλλα 3 απο τους Αγιους. 7 σε 2 ματς και πανε φουλ για φουντο αν δε προσεξουν.

Με ενα Sky WiFi Digibox & Sky Viewing Card που εφθασε χτες (μεσα σε 2 μερες..) ειδαμε το ματς σημερα και θα βλεπουμε οσο ειμαστε Ελλαδα ολο το πακετο μιας και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ αλλο Σωτηρακοπουλο. Εχει και η υπομονη τα ορια της, οπως και η μπουρδα του ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ. British ολα λοιπον, να βλεπουν και οι ενιοτε καλεσμενοι,  και κραταμε τον ΟΤΕ για τα υπολοιπα. Κανονικο HD δηλαδη απο 720 μεχρι 1080p, οχι το οριακο 420 που ‘πουλανε’ στο ποπολο εδω.

Η ομαδα σημερα δεν επαιξε ασχημα αλλα δεν επαιξε και καλα. Δηλαδη για επιπεδο Premier αυτο ΔΕΝ ειναι καλο. Αμα θες τη κουπα πρεπει σε ολα τα ματς να εισαι top. Ειναι αρχη βεβαια οκ, υπαρχει το γνωστο θεμα που εχει φερει αναστατωση στην ομαδα οπως υπαρχει του CHL που ναι μεν ειναι στο DNA του Club αλλα το ροστερ ΔΕΝ εχει ζησει Ευρωπη και του δειχνει πρωτογνωρο. Δεν εχει δηλαδη 2-3 παλιοσειρες τυπου  SG8 πριν 3 χρονια.

Βεβαια το δεν επαιξε καλα, σημαινει δεν ειχε πολλα γκολ γιατι κατα τα αλλα ειχε μια ομαδα που επαιξε ταμπουρι, εκανε 712 πασες (οσο κανει ΟΛΗ η ΑΕΚ σε ΟΛΟ το ‘πρωταθλημα’) 72% κατοχη και 23 τελικες εκ των οποιων οι 13 on target δηλαδη βρηκαν τερμα. Αυτα τα στατιστικα ΔΕΝ τα βλεπει ο Μανωλης οχι ξυπνιος οχι στον υπνο του αλλα ουτε και σε οραμα.

Μια δυο τρεις το κολλησε ο Μανε και η σεμνη τελετη- με το οποιο αγχος ελαβε τελος. Εχψ ξαναπει οτι παικτης σαν το Μανε δεν υπαρχει στο νησι. Αυτο περσυ. Φετος στα 3 ματς (+ τα φιλικα) που τον βλεπω λεω οτι τετοιος παικτης δεν υπαρχει στο κοσμο σημερα. ΜΑΚΡΑΝ καλυτερος του Νευμαρ που κανει τσαλιμακια αλλα ο Σαντιο βοηθαει και στο αμυντικο κομματι πολυ κατι που δεν κανει ο Βραζιλιανος.

Το ματς μας ειναι μεσοβδομαδα για το CHL. Εκει ειναι το ζουμι και εκει μεγαλωνει η ομαδα παικτικα. ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ.

Jurgen Klopp admits huge Hoffenheim game forces changes to Liverpool eleven vs Crystal Palace

‘It was a combination of the last game, the next game and the actual game, which is the main thing to think about, It was clear we had to make changes, especially with Trent. We cannot push him through all of the games and we have the opportunities to change, so that’s why we did it at the back.

Salah will no doubt start the game against Hoffenheim  opting to rest several players. Dejan Lovren, Alberto Moreno, Trent Alexander-Arnold and Emre Can are all on the bench after playing two games in four days.

PS Απο φετος θα εχουμε post για ολα τα ματς της Liverpool μιας και ειναι η αγαπημενη μου ομαδα. Την ΑΕΚ τη παρακολουθω μεν αλλα απο αποσταση μιας και δεν μου λεει κατι πλεον- ισα ισα που με απωθει ολο το σκηνικο της πλακας- ετσι κ αλλιως τα post ανηκουν στον ιδιοκτητη του σαιτ.

PS2 Ειπαμε 150εκκ. Τι δε καταλαβαινετε? Η τα δινετε και ειμαστε οκ, η ο παικτης θα ειναι εκτος αποστολης μονιμα μεχρι να βαλει μυαλο. Με το Κλοπ εχετε να κανετε οχι με καμμια βραζιλιανικη ομαδουλα. Ο οποιος Κλοπ- για να πουμε και ενα inside- οταν τον ρωτησαν οι Ισπανοι τι θελει η απαντηση ηταν απλη: 50εκκ και τον Louis πισω.. Εκει καταλαβαν με τι εχουν να κανουν.

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to Liverpool-Crystal Palace

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλεξης
    23 τελικες 13 στο στοχο δε το λες κατα λαθος. Δε γινεται καθε φορα να βαζεις 5.

    @bandog
    Οι Ν.Ζηλανδοι τις 10 μερες που τους εζησα ειναι καταπληκτικος λαος και πολυ φιλικος. Πηγαμε και στα 2 νησια βορειο και νοτιο, το νοτιο ειναι εκπληκτικο μερος απλα σαν ομορφια. Εγκληματικοτητα ΜΗΔΕΝ οταν λεω μηδεν εννοω ΜΗΔΕΝ και στις τραπεζες ειχαν ΕΝΑ φρουρο- ο οποιος φοραγε βερμουδα και T-SHIRT ΑΟΠΛΟΣ- και πακετα με λεφτα ΧΥΜΑ πανω στο ταμειο!

    ΥΓ δεν γινεται να εισαι ομαδα που εχει στοχο το πρωταθλημα στην ελλαδα και να μην εχεις φορ του εκατομυριου…

    ΔΕΝ εισαι ομαδα. Ενα μπουλουκι χαβαλεδων εισαι, μαζεμενων απο μιζες και γνωστων γνωστου. Παλαιμαχων και αποτυχημενων απο οπου περασαν. Τον εναν τον πηρες απο την Ερεμπρο 15 κιλα χοντρο, τον αλλον δανεικο απο τη Λας Παλμας τον τριτο τον μαζεψες απο την Ιταλια που περασε και δεν ακουμπησε και εχεις ηγετη ενα τυπο απο τη Ξανθη μαζι με 5-6 ακομη απο τη Β Εθνικη.

    Ολους αυτους τους οργανωνει ενας ΑΝΕΡΓΟΣ και αυτον τον οργανωνει ο πολυνικιτς.

    Πες μου ΕΝΑΝ που θα επαιζε στην ΑΕΚ του 94-95. ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ.

    Που την ειδες την ομαδα?

    ΥΓ ΔΙΚΟ ΜΟΥ- Φανταζωμαι ειδατε το πρωτο πρωτοσελιδο των Νεων του Μαρινακη σημερα..

    ΥΓ2 Η Στοουκ νικησε 1-0 την Arsenal! Εκτος οτι κινδυνεψε αμεσα η τηλεοραση στο σπιτι, ΑΠΟΔΕΙΚΥΝΕΤΑΙ αυτο που εγραψα στο post μια ωρα πριν: στη Premier ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΑΤΣ. Ολοι χανουν απο ολους. Γι αυτο ειναι Premier και ΟΛΟΙ οι αλλοι τη βλεπουν με το κυαλι κανονικα.

  2. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Αν δεν εκανε την μαλακια ο πρωην γαυρος, πιο ευκολα θα εβαζε γκολ η ΑΕΚ στην ευρωπη παρα η LFC. 13 τελικες στο τερμα οι πιο πολλες ισα που εφταναν στον τερματοφυλακα, Αν θελουν να χτυπησουν πρωταθλημα πρεπει να ειναι πιο ουσιωδεις. Η γνωμη μου ειναι εννοειτε ξερεις πιο πολυ μπαλα.
    Και μετα θα κρεμασεις το δελτιο του παιχτη? Ποιον εχεις, τον Ντιντακ? Θα βγει κερδισμενη η ομαδα?

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μαλλον δεν ειδες ολο το ματς. Το σκορ επρεπε να ειναι 3-1 κανονικα και μιλαω για φασεις που επρεπε να μπουν.
    Ο Ματιπ στο Α κανει μια κεφαλια σε κενο τερμα μιας και ο keeper εκανε Ανεστη στην εξοδο και παει παραλληλα με τη γραμμη αουτ.
    Αναλογα ο Μανε αιφνιδιαζεται 1 μετρο απο τη γραμμη (δε περιμενε να περασει η μπαλλα) με τον keeper εκτος φασης και το χανει
    Στο Β αναλογα και ο keeper βγαζει 2 δυσκολα σουτ στη γωνια και ο Μπεντεκε χανει ενα που αν πηγαινε τερμα θα εγραφε απλα εφυγε πανω απο το δοκαρι.
    Δεν ειναι θεμα αν ξερω μπαλλα η οχι- ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ να το παρεις απο τις 13 προς το τερμα ενα 20-30% εχει μεγαλες πιθανοτητες να μπει μεσα. Η Liverpool κανει τελικη οχι ο …Μανταλος!
    Σιγουρα πρεπει να ειναι πιο ουσιωδεις αλλα μη ξεχνας οτι παιζει χωρις τους 2 οργανωτες της Lallana-Couti και οτι χτες ειχε δωσει 2 ματς σε 4 μερες (Σαββατο-Πεμπτη) με ταξιδι ενδιαμεσα και επρεπε να αλλαξει παικτες.Τριτο ματς χτες σε 7 μερες και τεταρτο ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ερχεται στη δεκατη μερα. 5 παικτες νεοι ηταν στην ενδεκαδα. Αν η ΑΕΚ παιξει 4 ματς (2 Premier- 2CHL) σε μιαμιση βδομαδα η ομαδα θα ειναι ΟΛΗ ΜΑΖΙ οχι σε νοσοκομειο αλλα στην εντατικη με οξυγονα και ενεσεις αδρεναλινης- πτωματα ΟΛΟΙ.
    Απο την αλλη εβαλε 6 γκολ σε 3 ματς (3-2-1) αναλογα δε το λες ασχημο 2 γκολ ανα ματς.

    150 η αλλιως ναι ο παικτης μπαινει στο ψυγειο μεχρι να καταλαβει οτι μαγκιες ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ. Το εκανε ηδη αλλωστε CHL και 2 αγωνες ουτε αποστολη. Ναι βγαινει κερδισμενη η ομαδα. Μπορει να χανει δυναμη αγωνιστικα αλλα δειχνει σε ΟΛΟΥΣ οτι

    1) δε θα κανει ο καθενας οτι γουσταρει
    2) οποιος το κανει τον τρωει η εξεδρα
    3) δε γινεται σε οποια ομαδα αρεσει ενα παικτης μας να ερχεται με οσα λεφτα ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ οτι πρεπει να δωσει.

    Ο παικτης υπεγραψε συμβολαιο 5ετες τον Ιανουαριο του 2017 και ειναι ο πιο ακριβοπληρωμενος στο ροστερ. Αμα του περασει αυτουνου ποιος σταματαει τον επομενο να κανει τα ιδια?

    Η τιμη ειναι 150εκκ. Πληρωνεις τον παιρνεις και ολοι ειμαστε χαρουμενοι (οκ ο Κλοπ δεν ειναι). Δε πληρωνεις και ο παικτης μενει ΕΞΕΔΡΑ μεχρι να καταλαβει οτι το … και την υπογραφη σου θα προσεχεις που τα βαζεις και θα τα τιμας.
    O μικρος (25 ειναι) παιρνει £200.000 (λιρες) 225,000 ευρω ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    from my mail

    Αν σκέφτεστε να φύγετε από τη χώρα αλλά διστάζετε, μια βόλτα στο προφίλ του Γιάννη Αντετοκούμπο (ναι, του ίδιου που μέχρι χτες ο σοφός λαός δόξαζε), και συγκεκριμένα στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του όπου ανακοινώνει ότι δεν θα αγωνιστεί με την Εθνική γιατί έχει πρόβλημα στο γόνατο, θα σας δώσει την απάντηση που ζητάτε. Η ίδια ανάρτηση προσφέρεται και για άλλες απορίες όπως γιατί η ΧΑ έχει περίπου 10% του εκλογικού σώματος, γιατί ο Σώρρας αντί να είναι στη φυλακή είναι αρχηγός σέχτας, γιατί ο Καμμένος από το σκουπιδοντενεκέ της πολιτικής όπου ανήκει, βρέθηκε Υπουργός Αμύνης, γιατί ο εθνικολαϊκισμός είναι στην εξουσία, και άλλα πολλά.

    Εάν ο αριθμός των 60 εκατομμυρίων νεκρών είναι ακριβής ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, αυτό σημαίνει ότι υπό την ηγεσία του Στάλιν σκοτώνονταν κατά μέσο όρο 2 εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο ή 40.000 κάθε εβδομάδα (ακόμα και «εν καιρώ ειρήνης»)
    Επισης ο άλλος δημοκράτης κουμουνιστης ο ΜΑΟ τσέ Τουνγκ
    υπολογίζεται οτι γυρω στα 78.000.000 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους υπό το καθεστώς του,
    Για ποια εγκλήματα λοιπόν των κουμουνιστων μιλάμε!!!
    Τελικα οι Λετονοί ειναι ναζιστες αφού τα θυμούνται ολα αυτα!!!

  5. Ο/Η Κώστας λέει:

    Κουβά με μπενάλντυ στο ΄92 χθες με τη West Ham… Αυτοί τα τελευταία χρόνια ξεκινάνε με όνειρα και προσδοκίες και στο τέλος μένουν με το τηλεκοντρόλ στο χέρι… Με δικαίωσαν οι Αννοβεραίοι όμως. Ο Chicaritoς είναι καλό 9άρι. Ούτε αυτός είδε προκοπή στη marketing, πήγε μία χρονιά Γερμανία και αναστήθηκε. Χαμούρα West Ham…

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κωστα ειναι κακη ομαδα τα σφυρια οπως δειχνουν. Δε γινεται να τρως 7 γκολ σε 2 ματς- εστω στο 92 με πεναλτυ. Και παλι 2-0 πισω ηταν στο ματς..με τον Hart τερμα δε πας πουθενα.
    Αν θες τη συμβουλη μοτ ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ στοιχημα η αν το κανεις παιζε μονα ματς. Οι τριαδες ειναι δυσκολες- κατι ξερω απο την Intralot.
    Eπισης κρατησου λιγο ειναι αρχη της σαιζον και οι ομαδες ακομη ΔΕΝ πατανε. Περιμενε 4-5 αγωνιστικες να δεις τι γινεται.

    Σημερα αναμενεται μεγαλο ματς στις 6 Spurs-Chelskey. Oι μεν καλοι αλλα στο Wembley οι δε απο κακη ηττα και με πολυ αμφισβητηση!! στο Κοντε. Υπαρχει και ΜΕΓΑΛΗ κοντρα μεταξυ τους απο παλια.

  7. Ο/Η Κώστας λέει:

    Καλά αυτός ο Hart, κάθε χρόνο και χειρότερος. Δανεικός στη Τορίνο πέρσι, van πέρσι, τώρα στη W. Ham που λογικά θα μπούνε πάλι σε διαδικασία παραμονής. Αυτή και η Swansea με την Πάλας και μάλλον Μπράιτον θα είναι μόνιμα στις τελευταίες θέσεις. Εκτός και αν στρώσουν κάπως οι Γουεστ Χαμάιοι, αλλά γενικά προκοπή μεγάλη δε βλέπω.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Βαλε και τις καρακαξες μεσα (Newcastle) που επισης ειναι κακη ομαδα και ΔΕΝ εχουν παικτες.
    Με το Ραφα στο παγκο ΔΥΣΚΟΛΑ τα πραγματα

  9. Ο/Η Κώστας λέει:

    Σε αυτούς είχαν τάξει μεταγραφές, τους είπε και ο Καράφας, αλλά τον έγραψαν. Βλέπω και τη Sunderland να μην ανεβαίνει και του χρόνου το ντάρπμυ μίσους στη championship.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι και στην ΑΕΚ μας ειπαν ερχωμαστε και ηρθε ο Λιβαγιας..
    Το Ραφα στο ημιχρονο τον ειχε πεταξει ΕΞΩ απο τα αποδυτηρια ο SG8 στη πολη. Για την ακριβεια ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ να μπει καν..

  11. Ο/Η Κώστας λέει:

    Βρίσκω φίλο ΑΕΚτζή χθες και μιλάμε για τον Λιβάγια, ο Θοδωρής μίλαγε και νόμιζες πως έλεγε για Φαν Μπάστεν. “Κρατάει μπάλα, απίστευτο κοντρόλ, δίνει μάχες, με έναν γρήγορο δίπλα του θα βαρεθεί να βάζει γκολ εδώ, αφού χάσαμε τον Αραούχο να κάνουν τα πάβτα να μείνει αυτός τουλάχιστον”. Είπαμε να πίνουμε κανά τσίπρο παραπάνω, αλλά όχι και έτσι.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    η ΚΑΤΙ καπνιζει και δε στο λεει…
    Μαλλον το ιδιο με τον αλλον που τον λεει ΤΟΠ ΚΛΑΣ

  13. Ο/Η Κώστας λέει:

    Βλέπω το Hudder. – Newcastle. Την είχα δει και πέρυσι τη Hudders στη champ. Είναι, για τα δεδομένα της καλή ομάδα. Δουλεμένη. Εάν πέσει θα πέσει δύσκολα. Από την άλλη ο Καράφας το παλεύει, αλλάwijnaldum δύσκολα θα παραμείνει κατηγορία. Απ’ όταν έφυγε ο Wijnaldum φαίνεται σα να κόπηκε στη μέση η ομάδα. Ακόμα και στο manager ον αγοράζω αυτόν. Πολυεργαλείο από τα λίγα καλά της αγοράς.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Gini – ετσι τον φωναζουμε- ειναι αμυντικα ΤΟ χαφ. Πρεπει να τρεχει και στα αποδυτηρια.
    Το ματς ειναι στις 6 πιστευω. Μεχρι τοτε εχω 3 δικηγορινες παρεα φιλες ως καλεσμενους στας εξοχας για μπανιο (coorporate law) και μου λενε ιστοριες για το Κουγια. Κλαιω πραγματικα..

  15. Ο/Η Κώστας λέει:

    Εάν πούμε και τα κατορθώματά του εδώ στα Γιάννενα, του ακόρεστου αυτού εραστή, θα γελάσει και ο κάθε καταθλιπτικός. Μιλάμε σπάνε τα ρεκόρ γραφικότητας,που από τον ίδιον έχουν καθιερωθεί.

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κωστα τα γνωστα τα ξερουμε. Εδω ακουσα ΑΡΚΟΥΔΕΣ για μεσα στα δικαστηρια και για το γραφειο. Πολυ γελιο..

  17. Ο/Η bandog λέει:

    “I wasn’t manager when Suárez was sold, I wasn’t manager when Sterling was sold. I’m manager now, and we’re not selling Coutinho.”

    αυτο……