Θαυμαστε τους!!

Καρανίκας: Στα τσακίδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά...

@ Xαρη: επειδη εθιξες το θεμα η απαντηση της ιδιας της κυβερνησης ειναι πολυ καλυτερη- αλλα και δικαιολογει ΠΛΗΡΩΣ-  (απο) τη δικια μου και οτι γραφω ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ κυβερνηση. Τοτε που ακουγαμε και διαβαζαμε διαφορες ΣΑΧΛΕΣ των αμορφωτων εδω μεσα.

Σε μια απίστευτη δήλωση προέβη το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η θέση της εταιρίας El Dorado Gold να αναστείλει τις επενδύσεις της στην χώρα μας, ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά το προφίλ του στο facebook και όχι το Twitter όπως πιο συχνά συνηθίζει, ο κύριος Καρανίκας έστειλε… «στα τσακίδια» την εταιρία, ευχόμενος παράλληλα «να μην στεριώσεις πουθενά»!

Ολόκληρη η ανάρτησή του στο facebook:

Η el dorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση , καταστροφή του δάσους , διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων. 

Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο. ..της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτου του “εργου” και να στηριξει της έξοδο της απο την χωρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της.
Στα τσακιδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά.

Την ιδια ωρα το ΧΑΖΟ αναρωτιωταν προχθες τι θελουν οι ‘επενδυτες’ και γιατι-αραγε?- δεν ερχωνται σε μια χωρα που τους στελνει στα τσακιδια, ευχεται να μη στεριωσουν πουθενα, και οσο κανουν το λαθος να δουλευουν στην Ελλαδα πληρωνουν 29% φορο-29% προκαταβολη φορου, 15% φορο μερισματος, ΕΝΦΙΑ, 42% ασφαλιστικες εισφορες, τελη επιτηδευματος, εισφορες αλλυλεγγυης και αλλα γραφικα…

Μόλις χθες ο ξεφτίλας Τσίπρας διαφήμιζε την Ελλάδα ως το νέο Eldorado για τους διεθνείς επενδυτές. Σε λιγότερο από 24 ώρες πήρε την απάντησή του.

Quote Πανουτσος σημερα:

Από την ΚΝΕ, μέχρι τον Συνασπισμό και την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας είχε μόνο ένα πιστεύω. Να τρώει παλαιές και νέες φρουρές, Αλαβάνο, Λαφαζάνη αλλά και Σακελλαρίδη και Κωνσταντοπούλου μέχρι να βρεθεί επικεφαλής μιας κυβέρνησης με παλαιοπασόκους και μπιστικούς που δεν θα νοιώσει ότι πνευματικά απειλείται.

Σε αυτό  το σημείο σήμερα βρίσκεται. Βαριεστημένος ακόμα και από τον εαυτό του, χωρίς έμπνευση, ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ απέφυγε να δώσει την παραμικρή υπόσχεση. Το μόνο που υποσχέθηκε ήταν ότι «Σε ένα χρόνο από τώρα, θα είμαστε ξανά όλοι και όλες εδώ. Θα εγκαινιάζουμε την 83η ΔΕΘ». Αν λογαριάσουμε πόσο κρατάει τις υποσχέσεις του εφέτος ήταν η τελευταία ΔΕΘ.

 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ για οποιον εχει-ακομη- αμφιβολιες..

ΥΓ Τσίπρας ΔΕΘ: “Κάνουμε τομή στην συναισθηματική πίεση που δέχονται οι μαθητές”

Ειπε το ΧΑΖΟ που στελνει τα δικα του παιδια στη σχολη Hill. Oπως και αν το κανεις η ‘συναισθηματική πίεση που δέχονται οι μαθητές’ αμα ειναι Βρεττανικη, μια τομη την εχει…

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Θαυμαστε τους!!

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Ποδοσφαιρικο σχολιο:
    Ο ζελας του Μαρινου επαιξε 2 συμπαθητικα παιχνιδια αρχες Αυγουστου στην Ευρωπη με τη Καμπαλα. Βασιζωμενος μαλλον στην αρνηση μερικων να ξανα-αποκλειστουν απο μια ομαδα που θεωρητικα ειναι του χεριου τους.
    Ειχα γραψει οτι ζελας= Μπεργκ και Ζεκα, και οι 2 εφυγαν και ομαδα που εχει βασικο κεντρικο διδυμο τον Κουτρουμπη της Γ’ Εθνικης και τον … Κολοβετσιο ειναι για γελια και μονο για γελια.
    Ακομη και αν το εκανε ΕΠΙΤΗΔΕΣ ο Αφραγκουζος πρεπει να εισαι μεγαλος μυρωδιας για να διωξεις τους μονους 2 που σε κραταγαν σε ημιθανη κατασταση, μιας και τωρα εισαι πεθαμενος: ΜΗΔΕΝ βαθμοι και τελευταιος και μια ομαδα που αλλαζει ροστερ μονιμα απο μετριους παικτες σε κακους.

    Αξιζαν τα 3-4-5 εκκ τον διωγμο των 2 και την ουσιαστικα διαλυση της ομαδας? Κατα το ζελα ναι. Απο την αλλη θα μπορουσε να τους κρατησει και να παρει αυτα τα λεφτα απο την Ευρωπη μα προσθηκη αλλων 2-3 σοβαρων παικτων και οχι κολοβετσιων.

    Στην Ελλαδα ομως κανουμε μαγαζια που πρωτα θελουν να εισπραξουν και μετα να δωσουν το 1/10 και αμα απο τα κερδη..

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Να σκεφτεί τι σημαίνει για τους εργαζόμενους, τους πολίτες και τις οικογένειές τους η μη έκδοση αδειών ζήτησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eldorado Gold Τζορτζ Μπερνς

    Όπως είπε ο ίδιος η εταιρεία δεν πήρε την απόφαση «ελαφρά τη καρδία». «Από τον Ιανουάιριο του 2016 η στάση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άλλαξε ελάχιστα απέναντί μας» είπε ο κ. Μπερνς απαριθμώντας τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση για την έκδοση αδειών και την δήλωση της κυβέρνησης να ξεκινήσει διαιτησία κατά της Εληνικός Χρυσός

    «Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο και προκαλεί αμηχανία να είμαστε σε αυτό το αδιέξοδο ειδικά γιατί η Eldorado έδινε δουλειές, πλήρωνε φόρους και συντελούσε στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη»

    «Δεν έχουμε την υποστήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Καμία λύση δεν επιτεύχθηκε μέσω της σιωπής. Η μόνη λύση θα δοθεί από τον ανοιχτό διάλογο. Προσπάθηα αυτό να το μεταδώσω στις συναντήσεις μου με τον Γιώργο Σταθάκη. Προσπάθησα και με σειρά επιστολών στον Αλέξη Τσίπρα που είναι αναπάντητες»

    «Η Eldorado έχει ευθύνη απέναντι στους μετόχους της για έργα σε χώρες που οι κυβέρνησεις επενδύουν και συνεργάζονται σε αυτά. Είμαι προσωπικά πολύ απογοητευμένος γι αυτές τις ειδήσεις που επηρεάζουν εργαζομένους και προμηθευτές. Είμαι ανοιχτός σε διάλογο με τον Τσίπρα και τον Σταθάκη για να βρούμε μια λύση προς τα εμπρός» κατέληξε ο κ. Μπερνς.

    Καλα τωρα και εσυ περιμενες απαντηση απο το ΧΑΖΟ? Στο ειπε ξεκαθαρα ο συμβουλος στρατηγικου σχεδιασμου: Στα τσακιδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά.

    ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?

    Δεν βλεπεις στο Ελληνικο τι τραβαει ο αλλος 2,5 χρονια? Το ΜΟΝΟ που εγινε αμεσα ηταν να στεγασουν τους απλυτους σε χωρο που ΑΝΗΚΕΙ πλεον στο Λατση.

    Δε βλεπεις ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΑΔΕΙΑ εχουν ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ τα εργα και ο δημαρχος ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ με τις σκουπιδιαρες? 3 χρονια δημαρχος και οι σκουπιδιαρες ΠΑΡΑΝΟΜΑ ειναι εκει και δε τις κουναει.
    ΤΕΣΣΕΡΑ (4) χρονια εκανε ο αλλος να βγαλει μια αδεια σε ενα οικοπεδο που του ανηκει! ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, υπουργοι, δημαρχοι, περιφερειες, συμβουλια, μελετες, υπηρεσιες, ΜΠΕ-ΜΕ-ΤΣΕ-ΝΤΕ και οτι αλλο θες. Λυτους και δεμενους εβαλε για μια οικοδομικη αδεια- το πιο απλο πραγμα στο κοσμο- αδειες για γηπεδα βγαινουν στο νησι μεσα σε 3-4 μηνες- και εσυ θες απαντηση?

    Τι ψαχνεις ανθρωπε μου? Τι μετοχους και ΤΣΥΡΙΖΑΙΚΑ αλογα? Εισαι ΔΗΜΟΣΙΟ? Τοτε ολα καλα.

    Εισαι ιδιωτης? Στα τσακιδια και να μην στεριώσεις πουθενά.

  3. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Μια Ρουμανία του Τσαουσέσκου θέλουν να γίνουμε…άστα.
    Ρε κατσαπλιά τι ψήφισες, κουτοπόνηρε Ελληνάρα….

  4. Ο/Η Savvi λέει:

    Μισό κάτσε… μια χαρά τα λέει ο Καρανίκας…ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    Πέρα από την πλάκα η κατάσταση με την συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν είναι ούτε για γέλια ούτε για κλάματα οι άνθρωποι (αν μπορεί κάποιος να τους χαρακτηρίσει έτσι) είναι απλά τραγικοί.

    Στην συγκεκριμένη περίπτωση εγώ δεν μπορώ να πω ποιος έχει δίκιο γιατί πολύ απλά και οι δύο πλευρές και καλά έχουν μελέτες που αποδεικνύουν το ότι έχουν δίκιο. Όταν δεν υπάρχουν δομές σε ένα κράτος οπού το κράτος μπορεί να λέει ότι θέλει και να πράττει ανάλογα τι να συζητήσουμε για το αν η ελ ντοράντο κάνει καλά που φέγει;

  5. Ο/Η Savvi λέει:

    Καλά για το πρωτοσέλιδο ουδέν σχόλιο.

  6. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Προσπαθουμε σαν οικογενεια να κατασκευασουμε μια εξοχικη κατοικια στον Ανατ. Ολυμπο (Λεπτοκαρυα Πιεριας). Αφου ο μηχανικος που βαλαμε μαζεψε ενα σωρο χαρτια απο αρχαιολογιες, δασαρχειο κ.λ.π. καταθετει τον φακελο εδω και 6 μηνες και η υπηρεσια ειναι υποχρεωμενη να δωσει την εγκριση δομησης μεσα σε 15 μερες.
    Εννοειτε οτι αδεια δεν πηραμε ακομα, η υπηρεσια πολεοδομιας μας απανταει οτι δεν υπαρχει καποια παρατηρηση που πρεπει να διορθωσουμε αλλα δεν υπαρχει η μαλλον δεν αναλαμβανει καποιος υπαλληλος αυτο τον καιρο να υπογραψει λεει σε οικοπεδα εκτος σχεδιου.Δηλαδη σε ολο το νομο Πιεριας δεν χτιζετε αυτη την στιγμη απολυτως τιποτα σε εκτος σχεδιου. Το ξερουν οτι παρανομουν και αμα τους δειτε τι συμπεριφορα που ειχαν ειναι σαν να λενε ”στα αρχιδια μας μεγαλε” δεν μπορεις να μας κανεις τιποτα. Ο μηχανικος μου λεει κανε λιγο υπομονη μην τους παμε δικαστικα γιατι θα μπλεξουμε περισσοτερο και θα φαμε χρονο μπολικο(και χρημα).
    Μιλαμε για σπιτι 70 μετρα. Ο Μελ 4 χρονια και λιγα εφαγε με το μπουρδελο το δημοσιο που εμπλεξε. Αυτοι η μεγαλο εργο ειναι η απλο εργο ειναι στα τσακιδια θελουν να πανε ολοι οι ιδιωτες.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ALL η απαντηση θα μπει και στο επομενο post για να υπαρχει ροη κουβεντας

    @ ΧΑΡΗΣ ΟΧΙ φιλε μου. Ο ελληνας απλα ειναι θρασυς εκει που τον παιρνει. Ενας Winston χρειαζεται- μιας και ειμαστε εν καιρω πολεμου- για να στρωσουμε. Και μολις καθαρισει μια Maggie (η αγαπη της κορης μου) να τελειωνουμε με τα ρεστα..

    @ Stelathen
    Εδω κανουν (εγω εφυγα για London επισημα πλεον περσυ) κουμαντο στη τσεπη μας. Σιγα μη σου αφηναν το σπιτι! Με ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ εχεις να κανεις!

    @ Savvi
    Υπαρχουν – αν δε κανω λαθος- 12 η 13 αποφασεις του ΣτΕ. Με τι οποιες απο οσο λεει η eldorado (πρεπει να το ψαξω) εχει συμμορφωθει πληρως και δεν εχω κανενα λογο να το αμφισβητω. Οι ανθρωποι ειναι απλα αυτοι που μας εκπροσωπουν και ψηφισαμε (με 40-50% αποχη). Ας μαθουμε να ειμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ απο απλα λαος και μετα τα λεμε. ΑΥΤΗ ειναι μεγαλη κουβεντα που καναμε επι οινου με τους UK 15+ μερες, πολλες φορες μεχρι τα ξεμερωματα. Αναλογες κουβεντες εχουμε κανει και με τον stevie.. Οι δε κουβεντες- FYI- αμα γινωνται με ανθρωπους που δεν εχουν να κερδισουν κατι ειναι ειλικρινης. Οταν λοιπον καθωμαστε στο deck με τον Daniel και την Rachel που καθαριζουν κανα 70αρι τη σαιζον (μυρια οχι χιλιαρικα) δεν υπαρχει λογος να κρυβεται κανεις. Ανθρωποι μορφωμενοι, κοσμογυρισμεμοι και κυρια ακομπλεξαριστοι. Μη παμε στη Judi γιατι και λογω εμπειριας αλλαζει το level very much indeed..

    Για το πρωτοσελιδο: οταν χρωστας ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΚΑ 500μυρια ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΓΟ οχι απλα γραφεις δρακους αλλα ακομη και το GOT μοιαζει παιδικο παραμυθι με τη Cesrsei (καλη φιλη χρονια αν και psycho in real life) απλα πριγκηποπουλα…

    @ Αλεξης
    Σε ζηλευω. Αν και ΔΕΝ εχω παει, θεωρω το μερος (απο τα πιο ομορφα στο κοσμο και πιστεψε με εχω δει πολλα..) τρομερο.Οποτε περνω με το αμαξι ο Ολυμπος με κανει να κοιτω με δεος απλα. Αναλογα εχω δει στη Ν.Ζηλανδια (στο κατω νησι) τοπια. ΟΛΟ το Lord of the Rings εχει γυριστει εκει, οποτε καταλαβαινεις…