Aπολλων-ΜΠΑΟΚ

Κανω το post εγω, ο stevie λεει οτι δεν ενδιαφερει κανενα, εγω διαφωνω και λεω οτι πρεπει να ΜΑΘΟΥΜΕ να μην ειμαστε μονο οπαδοι αλλα να βλεπουμε  μπαλλα.Αυτο και αν εχω μαθει απο τους Αγγλους! Αλλωστε τα στατιστικα του σαιτ που βλεπουμε εμεις, δειχνουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για την Premier παρα για την ΑΕΚ και ας πηρα το ρισκο να γραφω για την LFC .

Σημερα (χτες) πηγαμε στην Ελαφρα Ταξιαρχια. Η αποφαση για VIP διαρκειας εληφθει στο τελικο CHL πριν 3 μηνες που παρακολουθησαμε 3 μεγαλοι και 2 ‘παιδια’ αν τετοια λογιζωνται ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ανθρωποι που ο ενας κανει μεταπτυχιακα στη Γενευη και η αλλη ξεκινα στο Kings στο Λονδινο. Παιδια μας μεν, αλλα που εχουν μαθει να ΔΟΥΛΕΟΥΝ και να ΑΡΙΣΤΕΥΟΥΝ  σε αυτο που επελεξαν και εμεις σαν γονεις απλα τους στηριζουμε στις επιλογες τους με 1000. Η δε χαρα μου για το γιο του φιλου μου- και δικου μου φιλο που ειμαι περηφανος που τον εχω αν και ΑΜΠΑΛΛΟΣ – ειναι ιδια οσο για τη κορη μου, που εχω κανει εδω και χρονια και member, αλλα και Liverpool οσο παει (δηλαδη κοκκαλο).Κοκκαλο σημαινει ακολοθει το club ΣΕ ΟΛΑ σαν και μενα.. Αναλογα συν-ταξιδευουμε με συμμαθητη- φιλο των γονιων που τυχαια ειναι και φιλοι του Stevie,  τη Πεμπτη εις Λονδινον και ειναι πραγματικα ‘περιεργο’ ποσο γρηγορα μεγαλωσαν..

O Γιωργος λοιπον ειναι ενα αξιολογοτατος τυπος που ειναι φιλαθλος, φιλος του Stevie και Απολλων.  Ως Απολλωνιστης ειναι και ΑΕΚ. Οποτε αφου με την ΑΕΚ βαρεθηκαμε ειπαμε να στηριξουμε μια αξιολογη προσπαθεια που κανει το συμπαθες σωματειο.

Πηραμε τα VIP διαρκειας μας με 200 ευρω και παμε στο πρωτο ματς με τον ΜΠΑΟΚ. Το γηπεδο ειναι Loftus Road/Craven Cottage  δηλαδη ενα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ γηπεδο μιση ανασα απο το πλαγιο. Ο Koreas καταλαβαινει τι εννοω.

Ο μεσος ορος του σωστου Απολλωνιστη ειναι 60+ και ακουμε ιστοριες τι ειχε γινει πριν 30 χρονια. Οπως σωστα λεει ο Stevie ΕΔΩ σε 2 ματς εχουμε γινει ολοι παρεα. ΑΨΟΓΟ  χορτο, και ωραια ατμοσφαιρα χωρις μπινελικια-βρισιδια και καφρους. Το ΞΥΛΙΝΟ μπαρ εχει τα παντα, το service ειναι αψογο και το Whiskey εχει 4 ευρω! Μιλαμε για τη Ριζουπολη ετσι? ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ να βλεπεις μπαλλα για τη μπαλλα και μονον χωρις αγχος.

Soft ομαδα η Απολλωναρα και μπροστα αστα βραστα με τη ψυχη της ομαδας να ειναι ο Κοντοες! Μου αρεσε το αριστερο χαφ μας και το ενα CB. Mε 10 παικτες απο το μισαωρο οχι απλα πηραμε το Χ απο τον ΜΠΑΟΚ αλλα και στο β φαγαμε μια φαση και ενα δοκαρι στο 92 αφου μπορουσαμε ανετα να το εχουμε βαλει 2 φορες πιο πριν.

Οι διπλανοι μας ηξεραν τους παικτες με τα μικρα τους! (Χρησταρα κλπ) και γενικα η ατμοσφαιρα ηταν super= ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ.

Ατμοσφαιρα Premier κανονικη, αρκετος κοσμος, ωραιοι τυποι. Δηλαδη μπαλλα και οχι καφριλα. Μια χαρα και αναμενουμε το επομενο ματς με το Πλατανια.

ΥΓ ΜΠΑΟΚ απλα δεν υπαρχει, μονο ο Μπισεσβαρ ξερει μπαλλα. Οι αλλοι ειναι ταγαραδες που κατω απο τα Τεμπη παθαινουν σοκ. Η πλακα ειναι που ο δικος μας εχει αφησει τον Ιβαν να ΝΟΜΙΖΕΙ οτι διοικει, αυτο ειναι αλλη κουβεντα ομως που και δεν γινεται δημοσια αλλα και μπλεκει και αλλες οικογενειες μεσα.

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

47 Responses to Aπολλων-ΜΠΑΟΚ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΧΑΡΗΣ ΟΧΙ φιλε μου. Ο ελληνας απλα ειναι θρασυς εκει που τον παιρνει. Ενας Winston χρειαζεται- μιας και ειμαστε εν καιρω πολεμου- για να στρωσουμε. Και μολις καθαρισει μια Maggie (η αγαπη της κορης μου) να τελειωνουμε με τα ρεστα..

    @ Stelathen
    Εδω κανουν (εγω εφυγα για London επισημα πλεον περσυ) κουμαντο στη τσεπη μας. Σιγα μη σου αφηναν το σπιτι! Με ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ εχεις να κανεις!

    @ Savvi
    Υπαρχουν – αν δε κανω λαθος- 12 η 13 αποφασεις του ΣτΕ. Με τι οποιες απο οσο λεει η eldorado (πρεπει να το ψαξω) εχει συμμορφωθει πληρως και δεν εχω κανενα λογο να το αμφισβητω. Οι ανθρωποι ειναι απλα αυτοι που μας εκπροσωπουν και ψηφισαμε (με 40-50% αποχη). Ας μαθουμε να ειμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ απο απλα λαος και μετα τα λεμε. ΑΥΤΗ ειναι μεγαλη κουβεντα που καναμε επι οινου με τους UK 15+ μερες, πολλες φορες μεχρι τα ξεμερωματα. Αναλογες κουβεντες εχουμε κανει και με τον stevie.. Οι δε κουβεντες- FYI- αμα γινωνται με ανθρωπους που δεν εχουν να κερδισουν κατι ειναι ειλικρινης. Οταν λοιπον καθωμαστε στο deck με τον Daniel και την Rachel που καθαριζουν κανα 70αρι τη σαιζον (μυρια οχι χιλιαρικα) δεν υπαρχει λογος να κρυβεται κανεις. Ανθρωποι μορφωμενοι, κοσμογυρισμεμοι και κυρια ακομπλεξαριστοι. Μη παμε στη Judi γιατι και λογω εμπειριας αλλαζει το level very much indeed..

    Για το πρωτοσελιδο: οταν χρωστας ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΚΑ 500μυρια ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΓΟ οχι απλα γραφεις δρακους αλλα ακομη και το GOT μοιαζει παιδικο παραμυθι με τη Cesrsei (καλη φιλη χρονια αν και psycho in real life) απλα πριγκηποπουλα…

    @ Αλεξης
    Σε ζηλευω. Αν και ΔΕΝ εχω παει, θεωρω το μερος (απο τα πιο ομορφα στο κοσμο και πιστεψε με εχω δει πολλα..) τρομερο.Οποτε περνω με το αμαξι ο Ολυμπος με κανει να κοιτω με δεος απλα. Αναλογα εχω δει στη Ν.Ζηλανδια (στο κατω νησι) τοπια. ΟΛΟ το Lord of the Rings εχει γυριστει εκει, οποτε καταλαβαινεις…

  2. Ο/Η Savvi λέει:

    Να πω ενδεικτικά ότι η οικονομική ελίτ της Γερμανίας έβαλε πλάτη στην κυβέρνηση με ανακοίνωση ΣΕΒ όταν οι USA την χτυπούσε αλύπητα με την VW, deutsche bank ακόμα και με την έξοδο του UK (αν αυτή μπορεί να θεωρηθεί μεθόδευση του σαξονικού άξονα κοιτώντας την μεγάλη εικόνα). Αναγνωρίζεις ότι οι συνομιλητές σου είναι άνθρωποι μορφωμένοι και επιχειρηματίες, στο σημείο αυτό θέλω να σου κάνω ένα ρητορικό ερώτημα : οι αντίστοιχοί Έλληνες επιχειρηματίες είναι του ίδιου επιπέδου; Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι οι επιχειρηματικές ελίτ της δύσης ταυτίζουν τα οικονομικά τους συμφέροντα με το κράτος τους και κατεβαίνουν ως ένας συνασπισμός σε αντίθεση με τους χαβαλέδες, καιροσκόπους, σαλτιμπάγκους Έλληνες επιχειρηματίες(σε ανάρτηση του Steven στα σχόλια γίνεται λόγος για την σχέση με πολύ εύστοχο τρόπο και από τον ίδιο και από σχολιαστή).

    Τέλος, η Ελλάδα χρειάζεται γενναίες ριζοσπαστικές τομές για να μπορέσει να αναστηθεί από τα τάρταρα. Παν μέτρο άριστο.

    ΥΓ. Και σκάει μύτη χθες στο γραφείο ο αδερφός μου. Του λέω, τι έγινε που ήσουν; Για να πάρω την αφοπλιστική απάντηση πήγα να πάρω διαρκείας στον ΠΑΟΚ. Καλά ρε συ το πήρες χαμπάρι ότι θα δεις την ομάδα σου μετά το Δεκέμβριο; Για να πάρω την αφοπλιστική απάντηση ΠΑΟΚ είσαι. Μουχαχαχα κάνε τώρα την γκέλα γιατί, ΠΑΟΚ είσαι χαχαχαχαχα.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    Οι UK παρεες απο τη μερια της φιλης μου δεν ειναι επιχειρηματίες αλλα ηθοποιοι μιας και ειναι και η ιδια.
    Αυτοι που ειναι (ελληνες και ξενοι) ειναι κυρια δευτερης γενιας (μερικοι και τριτης) αρα μορφωμενοι. Γιατι η πρωτη γενια πιο σπανια, μιλαμε για ανθρωπους που ειτε εχουν πεθανει ειτε εχουν αποσυρθει ειτε ειναι πολυ ηλικιωμενοι. Επισης μιλαμε για μια αλλη Ελλαδα των 50’ς που δεν εδινε τις σημερινες δυνατοτητες μορφωσης.
    Βεβαια αμα εισαι τεμπελης και στο πιατο να στα φερουν στουρνος θα μεινεις- αυτο ειναι αλλο πραγμα.

    Την VW τη κυνηγησαν γιατι εκανε χοντρο φαουλ πρωτον και απο την αλλη επεσε πλατη γιατι η αυτοκινητοβιομηχανια ειναι η ραχοκοκκαλια της Γερμανιας: 2.7% στο gross domestic product, 20% των εξαγωγων ειναι οχηματα και ανταλλακτικα, το 2014 πουλησαν 368 ΔΙΣ ευρω, το 70% της παραγωγης εξαγεται και απασχολουν 780,000 κοσμο στη Γερμανια μονο στα απ ευθειας- χωις δηλαδη να υπολογιζουμε τους εξωτερικους προμηθευτες-συνεργατες κλπ που παντα ειναι πολλαπλασιοι.

    Στα σοβαρα κρατη πανε μαζι αυτα. Μιας και το κρατος ΕΝΙΣΧΥΕΙ τον ιδιωτικο τομεα γιατι αυτος δινει δουλειες, αρα φερνει εισοδηματα μεσω φορων, μεσω καταναλωσης direct και indirect.

    ΤΟ MΠΑΟΚ ειναι ομαδα για γελια. Χτες με τον Απολλωνα… με 10 παικτες ολο γιομα και γιομα μπας και παρουμε καμμια κεφαλια η γινει καμμια αναμπουμπουλα και παει μεσα. Λιγα πραγματα, ξαναλεω απεναντι στον Απολλωνα μια ομαδα Β εθνικης που ειχε καλυτερο παικτη τον Κοντοε στα 31 του να παιζει αμυντικο χαφ. Αστα… ΜΠΑΟΚ εισαι αφου και μονο τυχαια δεν τους απεκλεισαν τα αλλα καφενεια της Σουηδιας..

  4. Ο/Η Koreas λέει:

    @ all

    Απλά βασικά μαθήματα πολιτικής ιστορίας. Όπου κυβέρνησαν αριστερά ή κομμουνιστικά καθεστώτα τα αποτελέσματα είναι αυτά που βιώνει και θα βιώσει η χώρα μας τα επόμενα χρόνια. Προκαλώ κάποιον να δώσει ένα παράδειγμα κομμουνιστικής ή ακόμη και αντιδραστικής λαϊκίστικης αριστερής διακυβέρνησης και να μην είχε τα αποτελέσματα που έχουμε εμείς σήμερα.

    Πιστεύω επίσης ότι αυτή η κατάσταση υπάρχει στη χώρα μας από το 1981 ( δε βγάζω έξω και τα χρόνια διακυβέρνησης από τη νέα δημοκρατία , το γαλάζιο ΠΑΣΟΚ όπως λέγεται). Απλά ο Αλέξης είναι ο υιός ή τελευταία ζάρια του συστήματος αυτού πριν την κατάρρευση ή την επανεκκίνηση ( όπως το πάρει κανείς).

    Πολύ σύντομα θα έχουμε τις πραγματικά μεγάλες εξελίξεις στη χώρα μας, όσον αφορά την εσωτερική πολιτική κοινωνική και οικονομική διάρθρωση της χώρας.

    Ps. Απωλλωναρα οεο. ……..

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Scott Sterling …

  6. Ο/Η Jason λέει:

    Το ότι ο Snitch με αποκαλεί άμπαλο είναι σαν:

    -Ο Μάνταλος να αποκαλεί τον Μέσσι “τεχνικά ελλειπή”.

    -Η Αμερική να αποκαλεί το Νεπάλ “πολεμοχαρές”.

    -Ο μουσουλμάνος να αποκαλεί το βουδιστή “ακίνδυνο”.

    Διαλέγετε και παίρνετε…

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τι να τα κανεις τα παπουτσια οταν για να στριψεις θες βατραχοπεδιλα?

  8. Ο/Η Koreas λέει:

    Ο θρύλος καλά τα πάει…..2 τα γκολακια και σβέλτα….

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τι περίμενες να κανει δηλαδή; ευρωπεηκη βραδύα ειναι.
    Βουτάει ο Πεφτουνης αλλα δε γίνεται τίποτα..

  10. Ο/Η Koreas λέει:

    Ευρωπεος. …….χαχαχαχαχα……ωραίος…..

    Έχει σκάσει και μια τεράστια πετρελαιοκηλίδα στη φρεατυδα και στην πειραικη και η αύρα που έρχεται από τη θάλασσα, χαρίζει σε όλον τον Πειραιά μια πολύ ωραία οσμή. Τι ωραίο σκηνικό . και να έχεις για δήμαρχο και πρεσβευτή της πόλης το χάπια….καλύτερα Γίνεται;

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε λες που εχει και τα δοκάρια και δε γράφει ντορτι στο 38…
    Πλακα τους κανουν και αυτος ο ηλίθιος ο Θαναηλάκης που ουρλιάζει μόλις αλλάξουν 2 πάσες στο κεντρο, ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!

    ΤΣΙΜΠΑ καο το τρίτο

  12. Ο/Η Koreas λέει:

    Ψιλοβλεπω και τη man united …….πολλη ατομικη ενεργεια ρε φίλε……αυτοί δεν πρέπει να μιλιούνται μεταξύ τους….

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αρνούμαι να δω τη κακοποίηση του ποδοσφαίρου απο το σίχαμα των πάγκων και της referee united.
    Τι περίμενες να σπυ δείξει ο κεφτές; μπαλλα;

  14. Ο/Η Koreas λέει:

    Δεύτερο ημίχρονο όλο αφιερωμένο σε barca juve. …….Lionel είσαι καταπληκτικός παίκτης…..

  15. Ο/Η Κώστας λέει:

    Άνετα η Barca. Αυτό είδα. Είδα τώρα και το πορνό στον Πειραιά… Αλλά θα μείνουν στα 2 του αλλουνού στα χασομέρια και θα πούνε “να μωρέ δεχόμαστε παστέλια, αλλά και βάζουμε”.. λογικά θα το παράτησαν οι Πορτογάλοι στο τέλος… Πάντως δεν βλέπω τον Ολυμπιακούλη να γλυτώνει τα 3-4 από Γιούβε και 5+ από τα 2α της Barca στο πολύ χαλαρό.. Καλά είναι γνωστός κατσαπλιάς ο Θαναηλάκης..

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    To καλο ειναι οτι θα κανει δευτερη ηττα κολλητα την επομενη αγωνιστικη. Με το ματς που εχασε σημερα λογικα μενει εκτος Europa, σιγα μη νικησει με 2 γκολ διαφορα στη Πορτογαλια.
    Εις αυριον τα σπουδαια ομως με το Liverpool- Sevilla. Πρεπει να το παρουμε το ματς.

  17. Ο/Η Κώστας λέει:

    Πρέπει και νομίζω πως έστω και δύσκολα θα το πάρει. Λογικά θα τους θορύβησε κάπως η 5άρα. Επέστρεψε το παλιό ρητό “οι 2 πρώτοι ch. l. ο 3ος uefa και ο 4ος στο λιμάνι”.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αμα ειναι κανονικη Liverpool δε θα το παρει απλα θα ριξει μπολικα. Αλλα επειδη ειμαστε η ομαδα των τρελλων που τη μια ριχνει 4 και τη αλλη τρωει 5, ποτε δε ξερεις.
    Θελώ να δω Κουτι εστω για 30-45′

  19. Ο/Η Κώστας λέει:

    Λογικά θα τον βάλει. Εάν ακούσει γιούχα δεν ξέρω ως Λατίνος πως θα αντιδράσει. Θα δούμε.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΠΟΤΕ δεν εχει γιουχαριστει παικτης της ομαδας μεσα στο Anfield και μιλαω για ορθια σκουποξυλα τυπου Andy Carroll..
    Θα δουμε τι θα κανει Κλοπ ειναι αυτος και θελει ΑΠΟΛΥΤΗ πειθαρχια στην ομαδα. Η λογικη λεει οτι εστω λιγο θα τον βαλει αν και τον ειχε εκτος αποστολης στο πρωταθλημα.

  21. Ο/Η Κώστας λέει:

    Andy Carroll ημίθεος.. καμια δεκαριά παιχνίδια τη σεζόν 3-4 μήνες τραυματίας, ντεφορμέ το υπόλοιπο της χρονιάς.. Ελπίζω να τον έστρωσε για τα καλά ο Κλοπ.ΑΦ τι πρωί, μαγειρεία μετά, “γερμανικό” 2-4 τα ξημερώματα και το πρωί ως πρβλέπεται για έπαρση σημαίας. Θα δούμε αύριο εάν μπει, αν είναι αδιάφορος ή μη.

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν εχει τετοια με τον Γιουργκεν. Στο λεω γιατι τον εχω γνωρισει περσυ σε ενα φαγητο. Οσο χαλαρο και γελαστο τον βλεπεις τοσο ‘γερμανος’ ειναι. Αν τον δεις μεσα θα ειναι επειδη πιστευει οτι μπορει να παιξει. Αλλιως οι μαγκιες ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ και το απεδειξε ολο το καλοκαιρι νομιζω με τα ΟΧΙ ακομη και στα 160εκκ. Τον θελει το παικτη και λογικα- αν δε το εχει κανει ηδη- θα πρεπει να εχει καταλαβει οτι τα ‘Νευμαρ’ μπορει να περνανε σε αλλους αλλα εδω οχι..
    Εχει 4,5 χρονια συμβολαιο παιρνει πολυ καλα λεφτα και αν θελει να παει καπου πρεπει να δειξει οτι ειναι επαγγελματιας και παλι θα το σκεφτουμε στο μελλον με 200.

  23. Ο/Η sirax23 λέει:

    Εγω προσωπικα χαιρομαι που δεν πηραμε τον Κουτινιο σε αυτα τα χρηματα. Ουτε τα αξιζει -μεγαλη κουβεντα προφανως με τα χρηματα των Αραβων που κυκλοφρουν εσχατως- ουτε εχει δειξει την συνεπεια εκεινη σε αποδοση υψηλου επιπεδου ικανη για να σταθει σε ομαδα επιπεδου Μπαρτσα ουτε ηταν αυτο που θα χρειαζοταν η ομαδα -ακομη και στα 33 ο Ινιεστα στο 70% της αποδοσης του ειναι κλασεις ανωτερος του ,δεν υπαρχει συγκριση να πω καλυτερα ,και επισης βγαζει μια ευπαθεια με παρα πολλους τραυματισμους. Το κενο του Νευμαρ καλυφθηκε με τον Ντεμπελε που απο ολες τις διαθεσιμες επιλογες ηταν μακραν η καλυτερη δυνατη. Σαφως δεν περιμενω απο την πρωτη του χρονια να βγαλει ματια αλλα δινοντας του του χρονο και δειχνοντας υπομονη πιστευω οτι θα αποδειχθει λιρα εκατο για την ομαδα.

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ sirax23
    Ο Κουτι ειναι τρελλη παιχτουρα και σου πρωτεινω να τον δεις καλυτερα μεσα στα ματς. Το δε Ινιεστα τον εχει για πλακα αμα δεις τα στατιστικα + το γεγονος οτι σκοραρει πολυ συχνα. Ειναι ο παικτης που σου γυρναει ΜΟΝΟΣ του ενα ματς ο Ινιεστα ΔΕΝ τον κανει μιας και δεν σκοραρει τοσο συχνα.
    Στην Liverpool και δεν ειχε παικτες τοσα χρονια να παιξει μη το ξεχνας. Αλλο να εχεις το Μεσι και τον Σουαρεζ και αλλο τον Ibe και τον …Μπαλοτελι (2015 σε αναλογες θεσεις..)
    Δε βγαζει τραυματισμους ισα ισα που τρωει πολυ ξυλο και μενει ορθιος. Οι 2 τραυματισμοι του ηταν απο κλωτσιες που οποιος και να τις φαει θα μεινει εκτος: ενας παικτης ‘βγαζει’ τραυματισμους σε μυικα κυριως (Sturidge) η απο αγυμνασια που σε εμας δε πολυπαιζει. Επισης αλλο η Premier που ο ρυθμος ειναι αστα να πανε και σε ματς με τον τελευταιο φτυνεις αιμα στο τρεξιμο και αλλο να παιζεις με τη Las Palmas και τη Hetafe που κανεις βολτα. Θελω να πω οτι στο νησι εκτος απο τα πολλα ματς που παιζουν ρολο ειναι και εντονα. To 2015 η Barca εδωσε 53 ματς και η Liverpool 63- 10 ματς παραπανω ειναι σχεδον ενας γυρος αγωνων περισσοτερο.

    Πιστευω οτι θα γινει η μεταγραφη, απλα θα κοστισει ΠΟΛΛΑ λεφτα και θα βρεθει πρωτα αντικαταστατης του στο τροπο παιχνιδιου. Αλλωστε για ενα παικτη που σου κοστισε 10εκκ να τον παρεις και 15εκκ μισθους (γιατι ΚΑΙ αυτο παιζει ρολο: 15εκκ επι 5 χρονια ειναι 60εκκ μισθοι!) τα 160-200 και τα 60 απο εκει μας κανουν κοντα 220εκκ στη χειροτερη. Δε τα λες και λιγα 210 εκκ ΚΕΡΔΟΣ.. Ας ειναι καλα ο αετοματης που δε του εκανε.

  25. Ο/Η sirax23 λέει:

    @ the snitch Τα στατιστικα ,και το ξερεις πολυ καλα,ειναι ο καλυτερος τροπος να πεις ψεματα ,ειδικα οταν μιλαμε για μεσους που η αποδοση τους και η συνολικη τους συνεισφορα δεν αποδιδεται απο τον αριθμο των τερματων αλλα απο την συμμετοχη τους στο build up play της ομαδας και ,επαναλαμβανω ακομη και στα 33 δεν υπαρχουν πολλοι εκει εξω που να το κανουν καλυτερα απο τον Ινιεστα. Επισης στην ηλικια που βρισκεται τωρα ο Κουτινιο ο Ινιεστα ηταν κατοχος της 2ης θεσης στην ψηφοφορια για την Χρυση Μπαλα και στην 3η θεση δυο χρονια αργοτερα σε μια εποχη που τα αστρονομικα ρεκορ σκοραρισματος των Μεσι & Ροναλντο δεν αφηναν και πολλα περιθωρια σε οποιονδηποτε αλλον να εισχωρησει. Επισης να θυμισω οτι το γκολ με την Τσελσι το 2009 στον ημιτελικο και το γκολ στον τελικο του Μουντιαλ το 2010… για το οποιο το recognition που λαμβανει μεχρι και σημερα σε ΟΛΑ τα γηπεδα της Ισπανιας ειναι ανεπαναληπτο…Αυτα περι game changer… Αν και εφοσον ο Κουτινιο καταφερει ενα μικρο ποσοστο των οσων εχει καταφερει στην καριερα του ο Ινιεστα-ουτε με σφαιρες λεω εγω- τοτε να το ξανασυζητησουμε . Α και αλλο βασικος ,βασικοτατος σε ομαδα που καθε χρονο στοχευει σε κατακτηση πρωταθληματος και ch .l. και αλλες οι απαιτησεις σε ομαδα που επιτυχια θεωρειται η εισοδος στην τετραδα και εχει να κατακτησει πρωταθλημα ποσο…27 ή 28 χρονια ?

    P.S. 60 games in the 15-16 treble winning season for Barca with Iniesta participating in 70% of the games at the age of 31…

  26. Ο/Η sirax23 λέει:

    P.S.2 Premier League παρακολουθω παρα πολυ και προφανως πολλα παιχνιδια της Liverpool μεσα στη σεζον. Το προβλημα της Liverpool ειναι που θεωρει οτι με παικτες σαν τον Φιρμινιο -με λιγοτερα απο 10 γκολ/σεζον και Σαλαχ κλπ ,που best case scenario θα επρεπε απλα να δινουν βαθος απο τον παγκο ,νομιζει οτι μπορει να στοχευσει σε πρωταθλημα ή champions league .Η εισοδος στην τετραδα ,αν μπορεσει να βαλει αλλη μια ομαδα απο κατω ,πλην της Αρσεναλ ,που εχει παρει για τα καλα την κατιουσα με τον Βενγκερ, και ενας τιμητικος αποκλεισμος στους 16 ή στους 8 του ch.l. ειναι οτι καλυτερο μπορει να ελπιζει και φετος.

    P.S.3 Whoever claims to be a true football fan then watching Messi play football in every single game is something uniquely invaluable .HE TRULLY IS ONE OF A KIND AND CAN NEVER BE REPLICATED.

  27. Ο/Η koreas λέει:

    @sirax23

    συμφωνα απόλυτα για το σχολιο σου για το messi……ο παικτης απλά δεν υπάρχει…..το έκανα και σχολιο βλέποντας ζωντανά το χθεσιμό αγώνα…….

    σε σχέση όμως με τη lfc πιστευω ότι κάνεις λάθος…….βλέπω κι εγώ αρκετά παιχνίδια της premier και μπορω΄να σου ότι μαζί με τη man city ειναι καταπληκτικές ομάδες από τη μέση και μπροστά……αυτοματισμοί και πολύ δουλεμένες ομάδες με ποιότητα από τη μέση και μπροστά…….το πρόβλημα της lfc ειναι στην αμυνα, και δεν αναφέρομαι στην αμυντική λειτουργία συνολικά της ομάδας, αναφέρομαι στους 4 της αμυνας (θα ελεγα 5 μαζί με τον τερματοφύλακα, αλλα κρατάω μια επιφυλαξη ότι ο τερμοτοφυλακας της ειναι μαλλον καλός)……κανουν αστεία λάθη

    σχόλια για το γάυρο δε βλέπω;

  28. Ο/Η sirax23 λέει:

    Για τον γαυρο τι να γραψει κανεις ? Αντι να ερθει εν σκορ που θα το μνημονευαμε για χρονια στο βιβλιο με τα ρεκορ τη γλιτωσανε φτηνα. Θα γραφτει ιστορια ομως φετος που θα παει ? Πλησιαζουν τα ματς με Μπαρτσα…

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ sirax23
    Μαλλον δε τα βλεπεις καλα η δεν παρακολουθεις τοσο στενα τα πραγματα. Μιλας για τον Firmino και τον Coutinho, το 9αρι και το δεκαρι της Βραζιλιας αναλογα, το Σαλλαχ που προπερσυ ειχε 34/14 (εμφανισεις γκολ) και περσυ 31/15. Σε 65 ματς 29 γκολ δε το λες και λιγο..
    Αυτοι που ειμεις ‘θεωρουμε’ εκαναν περσυ 78 γκολ και 15 δοκαρια με τα 3/4 της επιθεσης ΕΚΤΟΣ για 2 μηνες (Coutinho-Sturidge-Mane) εκει που εγινε και η μεγαλη κοιλια βαθμολογικα δηλαδη. Επισης ‘θεωρουμε’ οτι εχουμε το καλυτερο εξτρεμ του πλανητη που λεγεται Μανε και ειναι η επομενη μεγαλη μεταγραφη αν και αμα γινει. Τον Νευμαρ τον εχει για πλακα κυριολεκτικα. Τριπλαρει ΜΑΡΚΑΡΕΙ και αμα βαλει τη μπαλλα κατω ΑΝΤΕ ΠΙΑΣΤΟΝ.
    Επισης η ομαδα ΠΑΣΧΕΙ σοβαρα πισω και γι αυτο βγηκε τεταρτη. Περσυ απλα δεν εχασε απο τους top 8 κανενα ματς μεσα εξω και ειχε 2,05 γκολ ανα παιχνιδι σε σκοραρισμα. Αρα μπροστα δεν εχει θεμα-πισω εχει ΜΕΓΑΛΟ. ΜΕ 2 γκολ ανα ματς αμα επαιζες ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ συστημα θα ειχες παρει τα 26 απο τα 30 ματς στη σαιζον.
    Αναλογα προπερσυ εριξε 5 στην Ντορτμουντ, φετος με το καλημερα 6 στη τεταρτη Γερμανικη ομαδα για τα προκριματικα.
    Αρα κατι κανει απο θεωρια. Ακομη και τον Σουαρεζ απο μας τον πηρε η Μπαρτσα οπως και τον Μασερανο. Οπως και τον Τσαμπι η Ρεαλ.

    Ο Ινιεστα ειναι μεγαλος παικτης αλλα αναλογα ειχε διπλα-μπροστα του Ιμπραημοβιτς-Ροναλντινιο-Μεσι-Σουαρεζ-Νευμαρ-Ετο κλπ. Επισης ειχε ενα Τσαβι να τον βοηθα και να τον καθοδηγει και ενα Μπουσκετς να κοβει τα παντα.

    Τι συγκρινεις? Αν παρεις τον Μεσι και τον πας στην Arsenal μονο του νομιζεις οτι θα ειναι ο ιδιος? Επισης αν και ΕΙΜΑΙ Μπαρτσελονα τι συγκρινεις ακριβως? Το club που μεχρι να ερθει ο Μεσι επαιζε με την ΑΕΚ στο ΟΥΕΦΑ!!, με τη Liverpool που ειχε ΗΔΗ 5 CHL και 3 ΟΥΕΦΑ? Η Barca πηρε το πρωτο CHL το 1992 και μετα το 2005 με την ελευση του κοντου τα αλλα 4.

    ΟΤAΝ ΣΗΚΩΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Η LIVERPOOL ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΞΕΝΟΥΣ η μαλλον με ΜΟΝΟ ξενο τον τρελλο Γκρομπελαρ και ΟΛΗ την ομαδα Βρεττανους, Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΠΑΛΕΥΕ ΣΤΑ INTERTOTO ΚΑΙ ΣΤΑ UEFA ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΔΕΝΗ..

    Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ, δηλαδη ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ειναι αυτα. Τωρα πια ναι μεν ειναι καλες οι ομαδες αλλα αγοραζωνται σε επιπεδο ξενων και βλεπεις ενα αχταρμα που ψαχνεις να βρεις local και δε βρισκεις. ΔΕΝ μειωνω την αξια τους αλλα αλλο πραγμα να εχεις 11 Βρεττανους και αλλο το καλυτερο Αργεντινο-Βραζιλιανο-Ουρουγουανο κλπ.

    O Messi ΕΙΝΑΙ ο απολυτος ποδοσφαιρηστης. Εχω κανει post αρκετα το τελευταιο νομιζω λεγωταν PULGA.
    Aυτος ανεβαζει τον καθε Ινιεστα (παικταρας) και τον καθε αλλο διπλα του. Στο πως ξεμαρκαρεται στο τι κανει τη μπαλλα οταν τη παρει κλπ..
    Απο την αλλη hold ur horses και θα τους δεις τους ‘θεωρητικους’ και στην Ευρωπη και στο ΠΚ. Εξαλλου για να εχει φτασει η Μπαρτσα να σκαει 160 μαλλον κατι ειδε. Το οτι εφαγε ΙΣΩΣ τη πιο ιστορικη ΧΥΛΟΠΙΤΤΑ ever ειναι αλλη ιστορια.

    Τελος θα σου πω οτι ο Κουτι σε μια σχεδον αστεια Liverpool ξεκινωντας στην ουσια τη καριερα του στα 21-22 εχει 34 γκολ απο το 2013 σε 134 ματς/σκοραρει δηλαδη ενα ανα 4 παιχνιδια. Ο Ινιεστα αναλογα εχει και αυτος 34 αλλα σε 413 ματς ενα ανα 12 ματς, αυτο ανεφερα. Ο ενας ΕΧΕΙ το σκοραρισμα ο αλλος οχι τοσο.

    PS Η Liverpool παιζει χωρις CF. Αμα ομως εχεις 4-5 που σου βαζουν απο 10-15 γκολ σε χαλαει? Μηπως ειναι καλυτερα απο το να βασιζεσαι σε 1-2? Εξαλου και η Μπαρτσα το ιδιο παιζει.

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    Περι γαυρου αφηνω το γαυρο Πανουτσο να μιλησει:

    Τα έλεγα πιο πριν στο ραδιόφωνο και τα επαναλμβάνω.
    1) Για την διοίκηση. Δεν δικαιολογείται να κάνεις σχεδιασμό ομάδας και με δύο τραυματίες στην άμυνα να πρέπει να βάλεις τον Φιγκέιρας ένα δεξιό πλάγιο μπακ στα αριστερά και τον Ρομαό ένα 33χρονο, 1.80 σκάρτο αμυντικό χαφ για στόπερ.
    2) Για τον Χάσι. Δεν γίνεται να παίζεις 4-2-4 με μόνο ένα αμυντικό χαφ ψηλά απέναντι σε μια καλύτερη και πιο γρήγορη ομάδα. Τα χαφ των αντιπάλων θα σε κόψουν φέτες στις κάθετες πάσες και εκεί δεν υπάρχει στόπερ που θα προλάβει να γυρίσει και να προλάβει τον επιθετικό που τρέχει. Μαρίν και Φορτούνης ΔΕΝ παίζουν μαζί.
    3) Για τους παίκτες. Ρε Οτζίτζα πουλάκι μου η βάσκανος μοίρα και ο Χάσι σε έκαναν να παίζεις εξαροκτάρι. Να χαρείς πουλάκι μου το εξαροκτάρι δεν γίνεται να είναι άνετος. Ετσι και πουλήσει την μπάλα αντίο. Επίσης ρε άλλο πουλάκι μου Καρσελά. Ο Μαραντόνα είχε περάσει 6-7 Εγγλέζους και έβαλε το γκολ. Από τότε το ίδιο βίντεο παίζεται. Δεν προβληματίζεσαι γιατί δεν παίζεται κάποιο άλλο ; Επειδή δεν το ξανάκανε κανένας. Εχεις λόγους να πιστεύεις ότι θα το κάνεις εσύ ; Στους Φορτούνη και Μαρίν δεν απευθύνομαι. Σέβομαι την τιτανομαχία τους ποιος θα γίνει πρώτος αλλαγή.

    O μυστικός ποδοσφαιριστής 0029 Εμάνιουελ Εμενίκε..

    Εγω θα προσθεσω οτι αυτη τη εξυπναδα με τα μπακ την εκανε και ο δικος μας αποτυχιμενεθ- Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ- και εισεπραξε 2 τεμαχια απο τους αδελφους Μπουρουζισκι. Που πριν το ματς κατα τις δημοσιογραφαρες ηταν 35αρηδες προβληματικοι και αργοι, μετα που δε τους καναμε φαση ομως εγιναν παικταραδες που αξιζουν 187εκκ λιρες ο καθενας..Βεβαια ο ιδιος ‘δημοσιογραφος’ που εχει πεσει σε τρελλη δυσμενια μιας και ανακαλυψε οτι εκτος απο το Πογμπα θελουμε 5-6 και ενα προπονητη, μας ελεγε οτι ειναι σχεδον σιγουρη η προκριση στο CHL- μεχρι που ειχε αρχισει να μετραει και τα λεφτα (στη τσεπη του αλλου παντα).
    Ισως γι αυτο κανα μηνα τωρα τη βγαζει με ‘ειδησεις’ οπως η επιστροφη του ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ *ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ* και φωτο απο μπουλντοζες..

  31. Ο/Η Κώστας λέει:

    Συν ότι τότε στα πολύ πάνω της η Barca ανέβαινε, ειδικά ο Ντάνι ο Άλβες και ο Αμπιντάλ και βοηθούσαν στο κέντρο. Άρα επιπλέον ανάσες για Τσάβι και Ινιέστα να παραμείνουν στο κέντρο, να πιέζουν σα μηχανάκια ψηλά και να κλέβουν μπαλιές και τελικώς να φτιάχνουν και μοιράζουν παιχνίδι. Στα σέντρε μπακ καθάριζε ο Πουγιόλ με τους εκάστοτε παρτενέρ, κυρίως με τον αρραβωνιάρη της Σακίρα. Ενώ εκείνη τη δεκαετία η Λιβερπουλ έπαιζε με Κυριάκο, έλεος τζήζας κράιστ, με Σκρτέλ και λοιπούς φιλότιμους. Μαχητές και φιλότιμοι μεν, όχι και τόσο μπαλαδόροι δε. Ο Μασεράνος έσωζε, ο Τσάβις, μπροστά κάποτε είχε δαιμονιστεί ο Τόρρες. Καλά για τον Τζέραρντ δε χρειάζεται νομίζω καν κάποιο σχόλιο. Με τον Ντανιέλο τον Άγκερ. Την είχαν την πίτα εύκολη. Ο Κουτίνιος είναι και πιο αθλητής και από Τσάβι στα νιάτα του, αλλά και από Ινιέστα. Δε νομίζω -υποθετικό είναι αυτό βέβαια και δική μου εκτίμηση- ακόμη και στα νιάτα τους να άντεχαν οι δύο Καταλανοί στην premier σε αυτούς τους ρυθμούς. Άλλο στυλ πρωταθλήματος.

  32. Ο/Η Κώστας λέει:

    Διάβασα πριν πως αυτό που ψήφισε η premier φέτος, δηλαδή να κλείνει το ρόστερ της κάθε ομάδα στις 7 Αυγούστου, σκέφτεται να το θέσει προς ψήφιση και αντίστοιχος πρόεδρος της Γερμανικής ΠΟ. Άρα καινοτομία προς το καλό και ίσως γλυτώσουμε να βλέπουμε αυτά τα παλαβά ποσά και τις διαπραγματεύσεις της τελευταίας στιγμής.

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    Παραδοσιακά ειμαςτε πρωτοπόροι.
    Αυτο δεν εχει να κανει μερ τα ποςα- μη κοιτάς τη περίπτωση κουτί- ισα ισα που οι παίκτες προς τι τελος γινω τη φθηνοί δες ποτε ψωνίζουν ολοι.
    Εχει να κανει με το θεμα ρόστερ και να μη γίνεται εμπαιγμός το αθλήματος με παίκτες που πανε σε ομάδες που ηδη έπαιξαν αντίπαλοι.

  34. Ο/Η sirax23 λέει:

    @ snitch Επειδή έβαλες πολλά θέματα μαζι πάμε να τα δούμε ενα- ένα.
    1) Ο Μέσι σε οποιαδήποτε ομάδα του top 6 στην Αγγλία και αν πήγαινε θα ήταν έκανε με τη μία αδιαφιλονίκητο φανάρι για τον τίτλο με την προϋπόθεση ότι θα είχε ένα προπονητή που θα έκανε τα στοιχειώδη για να προστατέψει την ομάδα στα μετόπισθεν και να πάρει το max από αυτόν και υπάρχουν αρκετοί προπονητές που θα ήταν ικανοί να πετύχουν κάτι τέτοιο.
    2)Βασικό 9αρι και 10ρι σε ΑΥΤΗ την Εθνική Βραζιλίας δεν νομίζω να αποτελεί και ιδιαίτερος τίτλος τιμής.Τετοιοι παίκτες μέχρι και πριν μια δεκαετία θα τους αφήνουν μόνο από τις κερκίδες να παρακολο υθουν τα παιχνίδια της ομάδας και όχι να είναι μέλη της μαζί με κάτι ανύπαρκτους τύπου Φρεντ,Χουλκ κλπ. Η Βραζιλία ,πλην Νεύμαρ,δεν έχει κανένα παίκτη ,μεσοεπιθετικά που θα μπορούσε να σταθεί στην Εθνική Βραζιλίας του 2006 ας πούμε για να μην πάμε πιο πίσω.
    3) Ο Ινιεστα μαζί με τον Τσάβι και τα άλλα μέλη ,κυρίως παικτες της Μπάρτσα κατέκτησαν συνεχόμενα 2 ευρωπαϊκά και ένα μουντιάλ ενδιάμεσα κάτι που δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ και δεν νομίζω να μπορέσει να το επαναλάβει κάποια άλλη ομάδα any time soon.Ξαι το κατάφεραν αυτό χωρίς Μέσι,Σουάρες,Ροναλντίνιο,Ετο κλπ όλους αυτους που ισχυρίζεται ότι τους βοηθούσαν να μπορούν να παίζουν καλύτερα.Οποτε μάλλον η κλαση και του Ινιεστα και Τσάβι ήταν τέτοια που τους επέτρεψε να φτάσουν σε ένα τέτοιο επίτευγμα χωρίς τον Μέσι.Δεν συμφωνείς ??
    4) Όσον αφορά τα 160 εκ της προσφοράς για τον κορινθιακό -αν ποτέ έφτασε σε αυτό το ύψος η προσφορα- αυτή ήταν απόρροια της τεράστιας πίεσης που ένιωθε αυτή η οικτρή διοίκηση της Μπάρτσα -dont even get me started on them…- να διαθέσει τα 222 εκ.του Νεύμαρ και να κάνει κάποιες μεταγραφές ηχηρων ονομάτων για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Χαρακτηριστικό σε αυτό που λέω ότι κυνηγούσε 2 παίκτες Ντεμπελε & Μουρίνιο που έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους και παίζουν σε άλλη θέση.Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να πάρουν κάποιον ανεξαρτήτως του τι πραγματικά χρειαζόταν η ομάδα.Ευτυχως στο τέλος έγινε η σωστή επιλογή έστω και από απόντα(?)
    5)Όσον αφορά για τα μεγέθη των ομάδων κλπ που αναφέρεις θα πω με λίγα λόγια ότι κοίταξε το γιατί όλοι οι παίκτες σου κάνουν σαν τρελοί να φύγουν από την ομάδα σου τη στιγμή που η Μπάρτσα τους χτυπάει την πόρτα .Βλ.Σουαρες,Μασκερανο παλιότερα,Κουτινιο τώρα.Και αν θέλουμε να το γενικευσουμε λιγάκι αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες που παίζουν premier ότι αν Ρεάλ και Μπράτσα τους θέλουν θα κάνουν το παν για να πάνε να παίξουν για αυτους
    Ι

  35. Ο/Η sirax23 λέει:

    @snitch I’m hoping you dismiss the urge to reply or we’re gonna end up missing the clash of the titans that’s about to start.Or should I say more correctly the clash of the 4ths in Spain and England ??

  36. Ο/Η The Snitch λέει:

    @sirax23
    1) Συμφωνω. Ειναι με διαφορα ο καλυτερος παικτης στο πλανητη, οι Αγγλοι ομως ΠΟΤΕ δε θυσιασαν μια ομαδα για ενα παικτη. Το αναποδο πολλες φορες. Ειναι εναντια στη νοοτροπια τους. Γι αυτο αλλωστε και δεν εχει παει εκει- πιστευεις οτι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομαδα του top 6 δε μπορει να τον αγορασει? Μιλαμε για λεφτα που τα παιρνουν σε μια σαιζον μονο απο τα τηλεοπτικα..
    2) Διαφωνω καθετα. ΑΥΤΗ η Βραζιλια δεν εχει καμμια σχεση με τους Φρεντ και τους Χουλκ πριν 2 χρονια. Ξαναλεω παικτικα ο Κουτινιο τον Ινιεστα τον εχει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. Γι αυτο αλλωστε και η ιδια η Μπαρτσα θελει απεγνωσμενα να τον αντικαταστησει δινωντας 160εκκ.
    3) Συμφωνω οτι ηταν μια καλη ομαδα. Διαφωνω γιατι μιλαμε για μια ΕΘΝΙΚΗ ομαδα ομως οχι ο Τσαβι και ο Ινιεστα μονο αλλα και ο Κασιγιας και ο Ραμος και ο Αλονσο και ο Ματα κλπ. Επισης θα σου θυμισω οτι ειναι μεν ΤΕΡΑΣΤΙΟ επιτευγμα η καταλτησεις που αναφερεις αλλα αναλογα δεν υπηρχε ομαδα αλλη να τους κοντραρει. Ουτε κλασσικη Ευρωπαικη ουτε Νοτιο Αμερικανικη (η ΙΤΑΛΙΑ αποκλειστηκε με 2 ισοπαλιες 1 ηττα, η Γαλλια με μια ισοπαλια και 2 ηττες) .To δε τελικο τον κερδισαν 1-0 στη παραταση απο τους ΑΙΩΝΙΟΥΣ LOOSERS Ολλανδους.Ηταν ο τελικος των Loosers που καποιος θα νικαγε.Οσο για τη πορεια στους ομιλους ειχε 2 νικες μια ηττα με 1 γκολ διαφορα, οπως και με ΕΝΑ γκολ πηρε ολα τα ματς της. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ φυσικα αλλα οχι οτι μας μαγεψαν κιολας..αναφερωμενος στο επιθετικο κομματι. Εστι πηρε και η Ελλαδα EURO οπως και η Πορτογαλια προσφατα. Θελω να πω οτι ειναι αξιοι μεν αλλα δεν ειδαμε και την ομαδα που εμπαινε μεσα (αλα Μπαρτσα ας πουμε) και μοιραζε 3αρες και ντορτια.
    4) Εχεις ΜΕΓΑΛΟ λαθος για τον Κουτινιο και θα το δεις soon enough 25 ειναι. Δεν εχει καμμια σχεση αυτο που λες μιας και τους ηθελαν ΚΑΙ τους 2. Δες το 1) που σου ειπα. Καταλαβαινω οτι μιλας οπαδικα και σου ειπα οτι ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΙΜΑΙ αλλα δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση ο Κουτι με τον Ινιεστα. Ειναι ΚΛΑΣΣΗ καλυτερος και με πολυ περισσοτερα χαρακτηριστικα στο παιχνιδι του. Δεν ειναι τοσο soft, σκοραρει, μαρκαρει, ΤΡΕΧΕΙ σε αντιθεση με τον Ινιεστα που ειναι πιο αργος και απο replay με τη μπαλλα στα ποδια, οχι τωρα αλλα εδω και 10 χρονια. Ειναι πανεξυπνος και εχει τρομερη πασα αλλα σε αυτο τον βοηθουν πολυ οι συμπαικτες του οπως και η αμυνες που δε ξερουν ποιον να πρωτοφυλαξουν και πανε 3 πανω στο Μεσι και 2 πανω στον Σουαρες. Ας ειχε τον Jordon Ibe αντι του Μεσι και τον Μπαλοτελι αντι του Σουαρες να μη κρατανε ΕΝΑΝ αμυντικο-στοπερ η αμυντικο χαφ και θα ηταν αλλιως τα πραγματα πιστεψε με. Τελος θα σου πω μιας και στη Liverpool εχουμε top πληροφορηση οτι οχι μονο εδιναν 160εκκ αλλα ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ να τον παρουν. Το οτι εφαγαν πορτα-ξαναειπα- ειναι αλλο θεμα.Θα ξαναπροσπαθησουν να εισαι σιγουρος.
    5) Ολα τα πρωταθληματα κανουν κυκλους. Πριν 20 χρονια ΟΛΟΙ παρακαλαγαν να πανε στη Μιλαν και στη Γιουβε ακομη και στην Ιντερ. Λογικο να θελουν να πανε Ισπανια μιας και εκει ειναι τα φραγκα. Εσυ δηλαδη αν ερχωταν η Χ- Νο1 εταιρεια αυτη τη στιγμη στο κοσμο και σε χρυσωνε δε θα πηγαινες?
    Για να στο παω και εγω οπαδικα η Barca μπροστα μας ΙΣΤΟΡΙΚΑ ειναι μυρμηγκι. ΟΤΙ εκανε το εκανε (αξια) τη τελευταια δεκαετια πιο πριν επαιζε- στο ξαναειπα- UEFA με τον Κωστενογλα. Δεν υπηρχε Μπαρτσα στην σοβαρη Ευρωπη κατι UEFA επαιζε μονιμα. Kαι επειδη ανεφερες πρωταθληματα ΟΝΤΩΣ εχουμε να παρουμε 25 χρονια και μπορει να κανουμε αλλα τοσα. Αλλα αμα δεις τα honours των club επι δεκαετιες η Barca επαιρνε μια κουπα ανα δεκα χρονια: 1960-1974-1985-1991.
    E οχι και τα μυρμηγκια ιδια με τους ελεφαντες.. ελεος.

    ΥΓ Αν σου εσκαγαν εσενα το 2010 (εχει σημασια) για τον Μασερανο τοτε που τον πηρες 22 χρονων 9,5εκκ 21εκκ δε θα τον εδινες? Για τον Suarez που τον πηρες 25εκκ και τον εδωσες 96εκκ το 2014?
    Πιστεψε με τα λεφτα ειναι το ΜΟΝΟ δελεαρ που κανει τις λιγκες ενδιαφερουσες. Με τη διαφορα οτι στην Αγγλια εχεις top 6 και γινεται Ο χαμος και στην Ισπανια 2 και με το ζορι αν χωθει τριτος.
    Επισης στο νησι you got to work your money every day- every week- every match γι αυτο βλεπεις τη Στοουκ προχθες π,χ να πεταει στα σκουπιδια τα δις του κεφτε η τη Μπερνλυ να κανει το ιδιο στη Τσελσκυ. Αυτα τα αποτελεσματα τα εχει σχεδον ΚΑΘΕ αγωνιστικη στο νησι. Ποσες φορες βλεπεις να χανει η Μπαγερν η Παρι η Ρεαλ απο ομαδες τυπου Στοουκ?

  37. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σου ειπα υποστηριζω Μπαρτσα- νομιζω παρακολουθεις τα γραπτα μου.
    Οι ομαδες κανουν κυκλους οπως και οι Λιγκες. Η Μπαρτσα as we know them σιγα σιγα τελειωνει. 30ρισαν οι καλοι και εχουν 2-3 σαιζον ακομη και το λαθος της ειναι οτι ακομη ΔΕΝ εχουν ξυπνησει. ΟΚ ΜΕΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ αλλα μη μου πεις οτι δε μπορεις να βρεις ενα τερμα ενα CB σοβαρο και πας και μου παιζεις με τον Ρακιτιτς και τον Πικε. Δηλαδη ολοκληρη Μπαρτσα δε μπορει να παρει το Ντε Χεα που ειναι και Ισπανος? Η δε μπορει να παρει π.χ το Σωκρατη και μου παει με τους Ματιε τοσα χρονια που γελανε οι πετρες?

  38. Ο/Η sirax23 λέει:

    Πιστεύω κάποια στιγμή αν μπορεί να κανονιστεί να τα πούμε και από κοντά γιατί η κουβέντα αυτή είναι τεράστια και ανεξάντλητη.Ας απολαύσουμε μπαλιτσα τωρα

  39. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φυσικα! Ξεκιναει η ομαδαρα σε λιγο αλλωστε. Που για να εχει ενδιαφερον μπορει να φαει 3 η να βαλει 5…
    Ειπαμε το club των τρελλων..

  40. Ο/Η sirax23 λέει:

    Είσαι στο γήπεδο σήμερα ?

  41. Ο/Η Koreas λέει:

    Πιθανά θα παρακολουθήσουμε μπαλαρα σήμερα…….και οι δυο ομάδες παίζουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο ( αν και δε υποστηρίζω καμιά από τις 2) …….ας το απολαύσουμε …….

  42. Ο/Η The Snitch λέει:

    Sirax
    Οχι αθηνα ανεβαίνω αύριο Λονδίνο, κουτί στο πάγκο.. ΑΝ προλάβω το Σάββατο θα παμε μια στο ναό..
    Κοιτά Μανε το καλύτερο εξτρέμ στο πλανήτη μα διαφορα.

    Άδεια άμυνα αυτα που λέμε..
    Παιζει και ο Κορέας

    Το έχουμε το ματς χαλαρά θα φάνε πολλα αυτοι δε περνάνε τη σεντρα

  43. Ο/Η Koreas λέει:

    Ναι ο Κορέα της SSeville μακρινός ξάδερφος…….είχα ένα θείο καπετάνιο…….όταν έπιανε λιμάνι στη νότιο Αμερική ιδιαίτερα στην Αργεντινή είχε μια μικρή συμπάθεια στις λατινςες…….χαχαχαχα…..

  44. Ο/Η The Snitch λέει:

    Don’t we all?
    Αυτοι θα φάνε μπόλικα σπυ λεω.. Παιζπυμε 3 ταχύτητες πιο γρήγορα.
    Bobby Firmino
    Live σχόλια απο κινητο

  45. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φαραώ 2-1 τυχερά μεν το σουτ το εκανε ομως..
    Btw παίξτε μπαλλα και κόψτε τη κλάψα στο νησι ειμαςτε

  46. Ο/Η Koreas λέει:

    Τα εγγλεζακια 5 στα 5 στο champions league……..μυρίζει επιστροφη του νησιού στην ποδοσφαιρική Ευρώπη…..

  47. Ο/Η Κώστας λέει:

    Μπροστά φόβητρο με τους δαίμονες, αλλά πίσω να σκιάζεσαι όταν κατεβαίνουν οι άλλοι. Ο Κουτίνιος, λογικότατο μεν, εκτός ρυθμού. Καλύτερα να έβαζε νωρίτερα τον Σταριτζ ή τον Ox. Βέβαια εκ του αποτελέσματος τα γράφουμε… Πάντως περνάει τον όμιλο σίγουρα. Τώρα για πρωτιά θα δείξει.