Καταγγελιες

Νεα καταγγελια εκανε ο Βαγγελας για το Λιβαγια που χτυπησε λεει με το χερι ενα παικτη του Παναιτωλικου! (σωστα διαβασατε ο Βανζελ πλεον κοπτεται ΚΑΙ για τον παικτη του Παναιτωλικου), μετα τη καταγγελια για τον Βρανιες που εκανε βαβα το Σεμπα και τον βοηθο του Λουτσεσκου που απωθησε λεει τον τεταρτο αν δε κανω λαθος.

Απο αυτο βλεπω δυο πραγματα:

Η εμπιστοσυνη στον κυρ-Τακη ειναι απεριοριστη. ΗΔΗ εκανε μια μεγαλειωδη ηττα στο ταψι και οι χρονιες που ηθελαν αηττητοι πρωταθλημα- πριν 2 σαιζον δηλαδη- φανταζουν οχι απλα μακρινα αλλα απιαστα ονειρα.

Πρεπει να εχει ιδρυθει ομαδα καταγγελιας. Εχουμε δηλαδη ενα team που παρακολουθει ολους τους παικτες-προπονητες-αποστολη του ΜΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, τι κανουν τι ειπαν ποτε κουνηθηκαν τι φορανε κλπ. Μολις το αγρυπνο ματι του team πεσει σε μια παρανομια ΑΜΕΣΑ γινεται καταγγελια της παραβασης. Λογικα το team ειναι μεταγραφη απο τον Αλαφ-ΟΥΖΟ που επι χρονια εβγαζε ολοκληρα σεντονια μετα απο καθε ματς τυπου: ο τεταρτος εκλεισε το ματι στην εξεδρα που καθωταν ενας ξαδελφος της γυναικας ενος παλαιμαχου του Gay.. μη βαλω μεσα τις αποκαλυψεις του σαγονια με καλεσμενους τον Κουγια το Μπεο και αλλους εγκριτους και αδεκαστους της πιατσας. Οπως εκεινον της Νικης Βολου που ΑΦΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ οτι ηταν να παρει με την εναρξη του πρωταθληματος (διαρκειας-τηλεοπτικη δοση- συμμετοχη απο την ΕΠΟ-χορηγιες κλπ) πιστολιασε την ομαδα και απλα εφυγε κυριος..

Δε ξερω σε τι αποσκοπουν οι καταγγελιες αυτες που ειναι πιο γραφικες και απο τη Παραγκα του κυρ-Γιαννη, το κρασι that is. Η μαλλον δειχνει να φτιαχνει αλλοθι μιας και ερχωνται δυσκολες μερες: εχουμε μεν τα 2 φιλικα με το Νιονιο και το Κουγια αλλα εχουμε και να παμε σε αυτον τον αλητη το Μεσι και μετα στο βαζελο που πλεον εχει αυτο το ματς και μονο να περιμενει σε ολη τη σαιζον. Τουλαχιστον αμα γινει η στραβη και χασουμε το πρωτθλημα απο τον Κλωναριδη να εχουμε να λεμε για τα ‘σκανδαλα’ που τα φωναζαμε απο την αρχη. Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Σαββας ακομη και στο εκτος εδρας με τη Γιουβεντους!! στις δηλωσεις ελεγε για την ΕΠΟ..

Υπαρχουν ομως και αλλες καταγγελιες οπως αυτη του Λοβερδου (για οποιον ξερει τι σημαινει):

17/06/2017 προς Τσακαλωτο:

  1. Προτίθεσθε να απαντήσετε στις ερωτήσεις που καταθέτω και να δώσετε εξηγήσεις στους πολίτες για το τι ακριβώς έχουν εντοπίσει οι τελωνειακές αρχές;Επειδή τα δημοσιεύματα και της περασμένης Κυριακής (11/6/2017) και τα χθεσινά (16/6/2017) αναφέρουν πως μεγάλες ποσότητες των φερομένων ως λαθραίων τσιγάρων έχουν παραχθεί από τη ΣΕΚΑΠ, προτίθεστε να της ζητήσετε να δώσει αμέσως, βάσει των στοιχείων που έχουν οι υπηρεσίες σας εντοπίσει, τις απαραίτητες εκ μέρους της οφειλόμενες εξηγήσεις;

    3. Αληθεύει ο ισχυρισμός της ΣΕΚΑΠ (12/6/2017) πως επί επτάμισι μήνες δεν της έχουν ζητήσει οι υπηρεσίες σας το παραμικρό στοιχείο και την παραμικρή εξήγηση για τις μεγάλες ποσότητες προϊόντων της που εντοπίστηκαν στο πλοίο που είναι ακινητοποιημένο στην Παλαιοχώρα Χανίων; Αν η εταιρεία ως προς αυτό έχει δίκιο, τότε η στάση της Κυβέρνησης ελέγχεται για απόπειρα συγκάλυψης, για προφανείς πολιτικούς λόγους που σχετίζονται με την προηγούμενη στάση της και με συγκεκριμένη τροπολογία που πέρασε στην Βουλή.

12/10/2017 προς Κουρουπλη- τον ανθρωπο που ΩΣ ΤΥΦΛΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ την μολυνση στο ατυχημα..

Σας έχω ήδη υποβάλει δύο γραπτές ερωτήσεις για το λαθρεμπόριο τσιγάρων και ειδικά για το πλοίο που βρίσκεται ακόμη στην Παλαιοχώρα Χανίων.

Μετά από αδράνεια δέκα και πλέον μηνών κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα αναρωτιούνται τί ακριβώς έχει συμβεί στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου από τη μία πλευρά εντοπίζεται σκαστή λαθρεμπορία τσιγάρων, τα έσοδα που χάνει το Δημόσιο από τη λαθρεμπορία τσιγάρων είναι τα περισσότερα από κάθε άλλο είδος λαθρεμπορίας, ακόμη και του πετρελαίου, και από την άλλη πλευρά η ελληνική κυβέρνηση εκδηλώνει αμηχανία και απροθυμία λήψης των κατάλληλων μέτρων.

ΕΡΩΤΑΣΘΕ

Α. Το καράβι με τα λαθραία συγκεκριμένης ελληνικής εταιρείας βρίσκεται πράγματι ακόμη στην Παλαιοχώρα Χανίων και οι ελληνικές κυβερνητικές αρχές σφυρίζουν αδιάφορα, προσπαθώντας να εγκαταλείψουν το θέμα στη ρουτίνα και τη λήθη;

Β. Έχετε κάποια πολιτική δέσμευση ή πολιτικό φόβο και δεν έχετε καλέσει την εταιρεία να δώσει εξηγήσεις για κρίσιμα θέματα που αφορούν τη συγκεκριμένη περίπτωση λαθρεμπορίας, αγνοώντας πως η αδράνειά σας μπορεί να παρακολουθείται και από διωκτικές αρχές εκτός συνόρων στο βαθμό που η υπόθεση είναι διεθνώς γνωστή;

Εχει πραγματικα πλακα ο πολεμος των ‘λαθρεμπορων’.

Που ολοι τους ξερουν αλλα κανεις δε τους ξερει..

Μεγαλε εσυ δε ψαχνεις γραμματεα αλλα βιζιτα με μισθο ανα μηνα. Γι ολα αυτα παντως 2 χιλιαρικα λιγα δινεις..Βαλε αλλο ενα μηδενικο για full time στο μηνα και απευθυνσου σε αλλο μεσο και θα βρεις οτι θες παντως, βρωμαει ο τοπος απο τετοιες.

 

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

19 Responses to Καταγγελιες

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Βαγγελη κανε καταγγελια γιατι ο Αραουχο φοραγε μια καλτσα αναποδα.

    Βαγγελη κανε καταγγελια ο Σιμοες ειχε δεσει τα κορδονια διαφορετικα το ενα απο το αλλο.

    Βαγγελη κανε καταγγελια γιατι ο Λαζαρος σουταρει δυνατα με κινδυνο να παθει βαβα παικτης της ομαδας σας.

    Βαγγελη κανε καταγγελια ετσι γενικα.

    ΘΡΥΝΕ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

    Ξερεις εσυ.. και αμα δε ξερεις παρε τηλεφωνο το Σωκρατη, ο Γκαγκα ειναι μαλλον Λονδινο παντως τον ειδαμε στο Heathrow τη περασμενη εβδομαδα.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    «H κυβέρνηση δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες ανοίγοντας την ΕΡΤ μετά το “μαύρο”, αλλά δυστυχώς η συνέχεια είναι απογοητευτική: η δημόσια ραδιοτηλεόραση παραμένει στο ίδιο ή και χειρότερο σημείο από αυτό που ήταν την ημέρα του κλεισίματος προς μεγάλη ικανοποίηση των εχθρών της. Κανονικά ο νέος ιδρυτικός νόμος θα έπρεπε να κατοχυρώνει την ανεξαρτησία της ΕΡΤ από την πολιτική εξουσία, όπως συμβαίνει σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες. Ένα τέτοιο νομικό καθεστώς θα έκανε δυσκολότερη την άλωση της από επόμενες κυβερνήσεις που θα ήθελαν να την ελέγξουν ή να την κάνουν να σιωπήσει, όπως έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά το 2013» αναφέρει στην παρέμβασή του και συνεχίζει:

    «Αν και κάτι τέτοιο θα ήταν μια σημαντική συμβολή στην εγκαθίδρυση στη χώρα δημοκρατικών κανόνων, η σημερινή κυβέρνηση επέλεξε τη πεπατημένη των τελευταίων 45 χρόνων. Και αναπόφευκτα πληρώνει το πολιτικό κόστος για την επιλογή της, να διοικήσει δηλαδή ένα χώρο που ούτε γνωρίζει, ούτε μπορεί απολύτως να ελέγξει. Η κυβέρνηση δεν έχει το παραμικρό όραμα για το τι θα έπρεπε να είναι μια δημόσια ραδιοτηλεόραση στη σημερινή εποχή. Και δικαιολογημένα, γιατί δεν είναι δική της δουλειά να σχεδιάσει την ραδιοτηλεοπτική στρατηγική. Χωρίς σχέδιο και όραμα, η επιλογή των διοικήσεων γίνεται με άγνωστα κριτήρια και προσωπικά παιχνίδια. Και όταν οι διοικήσεις αποχωρούν, κανείς δεν ξέρει τους λόγους της αποχώρησης», σχολιάζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο κ. Κούλογλου διερωτάται με ποια κριτήρια έγιναν οι επιλογές των προέδρων στην ΕΡΤ: «Γιατί επελέγη ως διευθύνων σύμβουλος και αποχώρησε ο κ. Ταγματάρχης και με ποια κριτήρια βρέθηκε ο αντικαταστάτης του; Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο πρόεδρος της ΕΡΤ, κ. Τσακνής αποχώρησε καταγγέλλοντας τη συνδιοίκηση της ΕΡΤ με συνδικαλιστές. Υποστηρίζεται επίσης ότι του δόθηκαν υποσχέσεις τόσο από τον αρμόδιο υπουργό όσο και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, που δεν τηρήθηκαν.

    «Η κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, εκτός και αν πιστεύει ότι ένα δημόσιο αγαθό αποτελεί προσωπική της ιδιοκτησία. Η ΕΡΤ είναι σήμερα μια Α.Ε που λειτουργεί με κανόνες ΔΕΚΟ και κουβαλά τις παθογένειες του παρελθόντος, θυμίζοντας στιγμές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ» σημειώνει ο κ. Κούλογλου.

    Αξιοτιμε κ.ΚΟΥΛΟ-γλου:

    1)Δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟ επι Σαμαρα. Εκλεισε αυτο που εσεις ο ιδιος καταγγελετε στο κειμενο σας – Η ΕΡΤ είναι σήμερα μια Α.Ε που λειτουργεί με κανόνες ΔΕΚΟ και κουβαλά τις παθογένειες του παρελθόντος- και στη θεση της ΑΝΟΙΞΕ η ΝΕΡΙΤ με διαφορετικους ορους απλα.
    2) Καμμια προσδοκια δεν δημιουργησε σε κανενα με iq πανω απο 12 η ‘νεα’ ΕΡΤ. Οσοι ζουν σε αυτη τη χωρα ξερουν πολυ καλα και ΓΙΑΤΙ ανοιξε και ΠΟΙΟΙ μπηκαν και εκατσαν στις καρεκλες. Εξαιρουνται αυτοι που μας ελεγαν οτι ο ΕΝΦΙΑ ειναι ο φορος του κακου Σαμαρα που ο καλος Αλιεξης εισπραττει με το ‘ζορι’. Επισης εξαιρουνται αυτοι που πιστεψαν το μεγαλυτερο ψευτη ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ολων των εποχων (ακομη και του Ανδρεα του ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ) συμπεριλαμβανωμενου και του Τσακνη που ‘ του δόθηκαν υποσχέσεις τόσο από τον αρμόδιο υπουργό όσο και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, που δεν τηρήθηκαν’.
    ΤΙ ΤΗΡΗΣΕ απο οτι εχει πει δηλαδη ο λαοπροβλητος? Τι ειπε τι υποσχεθηκε και το κρατησε? Πες μας ΕΝΑ.
    3)«Η κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, εκτός και αν πιστεύει ότι ένα δημόσιο αγαθό αποτελεί προσωπική της ιδιοκτησία».
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?
    ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?
    Με πιο κομμα τσιμπας τα 10,000 το μηνα και με πιο κομμα βγηκες βολευτης?
    Με το ΚΚΕ η με τη ΝΔ?
    Ποιος κυβερνα? Ο Μητσοτακης η ο Μιχαλολιακος?
    Ποιος διοριζει σογια και κολλητους? Ο Κουτσουμπας?
    Ζητας εξηγησεις απο τον εαυτο σου?

    Ποσο ΠΡΟΒΑΤΟ εισαι η ποσο χαζους μας περνας ρε ΚΟΥΛΟ-γλου?

  3. Ο/Η Koreas λέει:

    Δεν ξέρω αν παρακολουθείς καθόλου το “σκανδαλο” harvey weinstein στο λαμπερό κόσμο του Hollywood.

    Δεν ήξερε κανείς τιποτα

    Όσες έχουν μιλήσει δημόσια μέχρι τώρα απλά ευγενικά αρνήθηκαν ότι υπέκυψαν στις ορέξεις του άντρες. Καμιά μα καμιά μέχρι τώρα δεν έχει παραδεχτεί ότι υπέκυψε, έστω και για τα ψιλά.

    Όλες οι μιξοπαρθενες του Hollywood έχουν σοκαριστει. Καλά γίνονται τέτοια πράγματα στο Hollywood. Ήμαρτον….

    Τι ωραία και πόσο απλά χτίζονται καριέρες

    Η υποκρισία είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό που υποχρεώθηκε να τον απολύσει μέχρι και η εταιρία του.

    Η weinstein company απέλυσε τον συμπροεδρο της λόγω των φημών. Τον απέλυσε ο άλλος πρόεδρος ο αδερφός του.

    Α ρε κουλογλου και κουρουμπλη που θέλετε…

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Aς μην αναλυσουμε το θεμα μιας και αι πηγες μας -οχι γι αυτο αλλα γενικα- εχουν πολλα να πουν..για το χωρο.
    Η διαφορα ειναι οτι το ΚΟΥΛΟ-γλου και τον τυφλο αετοματη τους πληρωνουμε εμεις..

    Δεν ειδα κανενα απο το Holywood να μου ζητα λεφτα για να ζησει.

    Ειδα ομως το Κουρουπλη να εχει 19 ακινητα!!! (ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΠΡΟΚΟΒΕΙΣ) και καθε πρωι που ο Ελλην ξυπνα και κανει π.χ ενα καφε, πλενει τα δοντια του, φτιαχνει ενα πρωινο να πληρωνει 24% ΦΠΑ σε ολα για να παιρνει τη μισθαρα του.

  5. Ο/Η Koreas λέει:

    Πιθανολογουσα ότι θα ξέρεις λεπτομέρειες…….Δώσε info στο λαό…….εκεί υπάρχει ζουμί ……..μας ξενερωνεις και μας χαλάς τη διαθεση με τους βρώμο-συριζαιους….

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Λες να μη ξερω? Αφου ΟΛΟΙ οι ‘δικοι μου’ (δικοι της δηλαδη) εκει μεσα ειναι.
    Αστο δεν ειναι να λεγωνται αυτα, εχω ακουσει ΠΟΛΛΑ και εκ του αποτελεσματος αληθεια, αλλωστε δεν εχουν κανενα λογο να μην, φτασμενοι ειναι ολοι τους, αναγκη καμμια απο κανενα.
    Απλα θα πω οτι αυτο ηταν ενας απλος μαλακας. Που μπορουσε να εχει τι μισες και βαλε αμα δεν ηταν μογγολος στο φερσιμο- σιγα το πρωτοτυπο..
    Παιζουν ΑΛΛΑ τρεις χειροτερα και βαλε.

  7. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα Δημήτρη
    Ακόμη κ στα non paper επιεικώς γελοίοι.
    https://mobile.twitter.com/e_amyna/status/918388486121631745

  8. Ο/Η Κώστας λέει:

    Το μεγάλο -και καλά- μυστικό είναι η παιδεραστία σε αυτά τα ζώα του Hollywood.. Άπαντες το ξέρουν πως ο casting ο couch apply to και στα παιδάκια, που λένε και στο χωριόμου.

  9. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    VW & KOBE STEEL…..και ποσα ακομη στο παρελθον Τι στο διαολο σκέφτονται ρε πουστη μου……….
    Καλη η κερδοφορια και τα μερισματα αλλα μεχρι που.Κανενας ελεγχος πουθενα και σε κανεναν….
    Τα σεναρια καταστοφολογιας και συνωμοσιολογιας για το ρολο στη ζωη και στην υπαρξη όχι απλα των ανθρωπων αλλα κρατων ολάκερων βγαινουν αληθινα.
    Και ψάχνουμε μετα την επιχειριματικοτητα στην Ελλαδα.Ειναι γατακια δεν εχουν καταλαβει ότι η Ελλαδα,η χωρα της πουστιας και της κοροιδιας είναι η ιδανικη εδρα για ολους αυτους.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Φώτης
    Δεν θυμαμαι αλλη κυβερνηση να ‘κυβερνα’ με non paper δηλαδη με ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ τροπο. Oταν εχεις το Καρανικα στρατηγικο σχεδιασμο τι περιμενες να ΜΗΝ ειναι γελοιοι? Δινεις στο Καρανικα εσυ οχι να χαραζει σχεδιασμο αλλα 100 ευρω δανεικα?

    @ Κωστας. Ειπα πριν εχει ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Αυτο που αναφερεις παιζει οσο και σε αλλα κοινωνικα στρωματα ισοποσα δεν ειναι ‘προνομιο’. Δε θα πω παραπανω.. απλα δε φανταζεσαι τι παιζει μιας και ειναι ΔΙΣ που παιζωνται εκει κυριολεκτικα. Πεσρυ το χειμωνα π.χ που μιλαγαμε με τη κολλητη της φιλης μου το budget ΜΙΑΣ ταινειας μονο απο το franchise που συμμετειχε ηταν 180εκκ, οι εισπραξεις ΜΟΝΟ απο box office (δηλαδη cinema) πηγαν στα 545εκκ..

    @ ΑΕΚ LFC. Αν εχεις τη πουστια μεσα σου ειτε εχεις μαναβικο ειτε την KOBE STEEL θα τη κανεις. Γιατι αν δε σεβεσαι τον ευατο σου και το ονομα σου, σιγα μη σεβαστεις τους πελατες σου.

    @all
    Μολις διαβασα οτι δολοφονηθηκε ο Μιχαλης Ζαφειροπουλος μεσα στο γραφειο του απο 2 ενοπλους. Ο μεγαλος γιος απο τα 5 παιδια του Νωντα, (3 αγορια-2 κοριτσια) ενα τρομερο παιδι και πολυ καλος ανθρωπος με 2 παιδια, οπως και ΟΛΗ η οικογενεια. Εχω τη χαρα να εχω μεγαλωσει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ με τον δευτερο ηλικιακα γιο του Νωντα, το Γρηγορη μιας και ειμαστε συνομιλικοι και ΑΔΕΛΦΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ, ο Mike ηταν 2 χρονια μεγαλυτερος μας.
    Οτι και να πω ειναι λιγο.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Ζόρικο πράμα για την Αθήνα, να είσαι καλά να τον θυμάσαι.

  12. Ο/Η Koreas λέει:

    Τα συλλυπητήρια μου Δημήτρη……..το παλληκαρι αυτό ήταν δήμαρχος Χαλανδρίου ή κάποιος άλλος ζαφειροπουλοςς;

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δημαρχος Χαλανδριου 2 φορες ο Γρηγορης.
    Οι 3 γιοι δικηγοροι Μιχαλης-Γρηγορης-Γιωργος.
    Ο μπαμπας Νωντας προεδρος ΔΣΑ και βουλευτης ΝΔ, στελεχη της ΝΔ ολοι τους.
    Ολη η οικογενεια σοβαρα παιδια, μορφωμενα και προπαντων ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ οικογενειαρχες.
    Το καλοκαιρι ειχαμε βγει ολοι μαζι για φαγητο..ειναι δυσκολο να το συνειδητοποιήσεις .
    Ειναι τρομερο πως ο καθενας απλα σκοτωνει δε μπορω να το καταλαβω με τιποτα.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Mike
    Ετσι τον φωναζαμε οι ‘μικροι’ δηλαδη οι 2 χρονια μικροτεροι που ειναι η φουρνια μας. Βλεπετε ο Mike ως 2 ετη μεγαλυτερος ειχε μπει στη Νομικη την ωρα που εμεις στην Α’ Λυκειου ασχολουμασταν με το πρωτο ‘μηχανακι’ μας και πως θα ριξουμε τη καλη γκομενα στο σχολειο. Αρα για εμας ηταν ενα level παραπανω, κατι που ακομη φανταζε μακρινο. Δεν θα γραψω ποιος και τι , οποιος ξερει η εχει ασχοληθει λιγο γνωριζει και το τι και τι ηταν ο ανθρωπος.Οπως και τι ειναι ολη η οικογενεια που ξεκιναει σχεδον ενα αιωνα πισω με παππου δικαστικο πατερα δικηγορο παρ’ Αρείω Πάγω και γιους αναλογα δικηγορους- οπως και ο γιος του Mike που τελειωσε και αυτος τη νομικη, τεταρτη γενια πλεον.
    Χτες καποιοι αποφασισαν οτι ο Mike δεν επρεπε να συνεχισει να ζει. Δεν επρεπε να ξαναδει τα παιδια του τα αδελφια του την οικογενεια του. Γιατι κατι δεν αρεσε σε μια δικη? Γιατι κατι σιγουρα δεν αρεσε σε αυτα που ηταν και εκανε? Γιατι κατι δεν αρεσε στις πολιτικες του πεποιθησεις? Μαλλον κατι απο ολα. Θα δουμε ΑΝ πιασουν η οταν πιασουν τους δραστες τι και πως.
    Εφυγαν- δεν εφυγε αλλα ΣΚΟΤΩΣΑΝ- εναν αξιοπρεπεστατο ανθρωπο που το αναγνωριζουν ΑΠΑΝΤΕΣ στο χωρο του αλλα και στη ζωη του. Ενας καλος φιλος που καποιοι αποφασισαν οτι τους ηταν εμποδιο.
    Δεν εχω να πω κατι οπως δε μπορω καν να σηκωσω το τηλεφωνο, να πω τι στον αδελφο του?
    Το μονο απο τα πολλα που διαβασα και παραθετω απο τον Πανουτσο: Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, εξέφρασε «την οδύνη και την απέχθεια του» για την πράξη. Προσέθεσε ότι δεν πρέπει να βιαστούμε να της δώσουμε πολιτικό χρώμα. Δεν υπάρχει όμως τίποτα περισσότερο πολιτικό από μία πόλη που το πρωί ο Ρουβίκωνας καταλαμβάνει της ισπανική πρεσβεία και το βράδυ ένας από τους γνωστότερους νομικούς δολοφονείται στο γραφείο του. Είναι η πολιτική μιας ανοχής στην εγκληματικότητα που έχει ξεφύγει και ο ΣΥΡΙΖΑ ανησυχεί αλλά του είναι αδύνατον να κάνει κάτι.

    Εγω απλα θα προσθεσω οτι ΟΛΕΣ οι δολοφονιες, ολες οι αποπειρες ολα τα ‘τρομοκρατικα’ χτυπηματα εχουν θυματα ανθρωπους του φιλελευθερου-δεξιου χωρου η αυτου που οι δολοφονοι αποφασιζαν οτι πρεπει να εκλειψει. ΟΛΕΣ, ουτε ΜΙΑ δεν εχει ακουμπησει οχι αριστερο αλλα απλα ουδετερο. Μιλαω για προμελετημενα εγκληματα και οχι για χουλιγκανια της στιγμης, δηλαδη για οργανωση-σκεψη-εκτελεση. Συμπτωση που επαναλαμβανεται 30-40 χρονια παυει να ειναι συμπτωση απλα.

    Επιτηδες δε κανω post αλλα σχολιο μιας και ακομη εκτος απο τη θλιψη υπαρχει και απιστευτη οργη. Οταν επι χρονια ακους η εμεις η αυτοι, θα σας τελειωσουμε, βλεπεις να καιγεται η Αθηνα, καταληψεις, πορειες, επεισοδια, βανδαλισμους μια χωρα να ζει στο κοσμο της σαν να μη συμβαινει τιποτα και αλλα πολλα.. και οταν βλεπεις ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ και την ‘λογικη’ που επικρατει στην ελληνικη ‘κοινωνια’.

    ΥΓ ‘Δικαστηκε’ λεει ενας απο αυτους που εδειρε εναν ανθρωπο επειδη σε αγωνα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ τολμησε να φοραει μπλουζα κατω απο το φουτερ του του ζελα. 300 οπαδοι του Ολυμπιακου φωναζαν «Είμαστε οπαδοί και όχι εγκληματίες, δυο φάπες τις βαφτίσατε κακούργημα, ληστείες»
    300 ανθρωποι παρατησαν οτι εκαναν να πανε να φωναξουν υπερ του χουλιγκανου.
    ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ δεν εγινε ακομη και σε ΝΕΑ επεισοδια οταν εδερναν οποιον εβρισκαν μπροστα τους ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    Για οποιον ακομη απορει γιατι εγραφα προχτες οτι οποιος μπορει η του δινεται η δυνατοτητα καλο θα ειναι να ΦΥΓΕΙ οσο πιο γρηγορα γινεται.

  15. Ο/Η Savvi λέει:

    Τα θερμά μου συλλυπητήρια.

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi Koreas Stevie
    Ευχαριστω πολυ.

  17. Ο/Η Φώτης λέει:

    Συλλυπητήρια Δημήτρη.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Thanks Φωτη

  19. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Συλλυπητήρια και από μένα Δημήτρη.