ΜΙΛΑΝ – Α Ε Κ

Το παρόν στο σημερινό παιχνίδι, δίνει κι ο μεγάλος μου ο γιός, μαζί με καμιά εικοσαριά ακόμα από την Ζυρίχη, που ίδρυσαν το εκεί club της Original. Όλοι ντυμένοι ομοιόμορφα, με την φρεσκοτυπωμένη μπλούζα, κι όλοι original τρελοί Αεκτζήδες. Πολύ περήφανος αισθάνομαι που μετέδωσα αυτήν την τρέλα στους δυό απογόνους μου.

Φυσικά μπόλικο κόσμο θα έχουμε, όπως έχω διαβάσει, και μακάρι η ομάδα να τους αποζημιώσει, έστω και με μια γενναία εμφάνιση. Το αποτέλεσμα δεν ενδιαφέρει αυτήν την στιγμή, αφού το παιχνίδι είναι εκτός budget για πιθανή πρόκριση. Ακόμα καλύτερα αν έρθει. Όμως το ζητούμενο είναι η ΑΕΚ να βρει τα πατήματα της για την γενικότερη συνέχεια.

O Μανόλο κατέβασε την ομάδα με 3-5-2, διαβάζοντας εντελώς λάθος τον αντίπαλο. Μπακάκης, τρίτο σέντερ μπακ, ασφαλώς δεν υπάρχει, όπως δεν είναι δυνατόν να μην έχεις και δεύτερη σφαίρα μπροστά, όταν θα έχεις δώσει το γήπεδο, αφού μπαίνεις αμυντικά. Φυσικά αυτά είναι θεωρίες πριν το παιχνίδι, το οποίο μπορεί εύκολα να σε κάνει πουτάνα. Εμένα εννοώ, που είμαι απλά θεατής.

Το πρώτο ημιχρόνιο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, και φυσικά γι’ αυτό ευθύνεται ο αντίπαλος. Που τολμώ να πω οτι ήταν παλιός Θρασύβουλος. Μια ομάδα με μεγάλο όνομα, αλλά της πλάκας σαν πίεση, ταχύτητα κι έμπνευση απειλής. Πολύ αργή, απόλυτα προβλέψιμη ακόμα και σε ανοιχτό κέντρο, και με πολύ μικρ΄λες προσωπικότητες. Κάτι σαν παλιό κινέζικο προϊόν ρε παιδί μου.

Οπότε ήμασταν αναγκασμένοι να βλέπουμε ένα κακό παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσαμε να το ελέγχουμε αν είχαμε ξεχάσει το όνομα του αντιπάλου, αλλά προτιμήσαμε να φοβηθούμε και την σκιά μας. Μέχρις ενός σημείου είναι λογικό αυτό βέβαια, αλλά πάλι πέσαμε στα γνωστά : Όταν δεν υπάρχει κάποια προσωπικότητα στο κέντρο, ποιός να ανεβάσει και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας; Ποιός να πάρει την απόφαση οτι οι άλλοι είναι λίγοι, κι άρα πρέπει να κάνουμε κάτι πιο σοβαρό; Ο Σέμπουε που μας λέει οτι δεν μας λείπει κάτι σε επιτελικό;

Η πραγματικότητα όμως είναι μία. Το αποτέλεσμα πολύ καλό, αν μάλιστα διϋλίσω οτι ουσιαστικά καμία απειλή δεν δεχτήκαμε, κι αν έπρεπε κάποιος να προηγείται, μάλλον θα ήμασταν εμείς, αν μπορούσαμε να διακρίνουμε οτι το πρεσάρισμα ψηλά, κάτι θε έφερνε, αν δεν μεγιστοποιούσαμε τον αντίπαλο με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση της δικής μας ικανότητας. Οπότε είμαστε πολύ ικανοποιημένοι στον βωμό της ηττοπάθειας, με κορυφαίο τον Σιμόες, το μηδέν πίσω και τα λοιπά που θα γραφτούν σε κόντρα, οτι η ισοπαλία είναι πιο πολύ ευθύνη της Μίλαν, που ήταν σαν τον Πλατανιά. Όχι οτι μας χαλάει, αλλά θεωρώ οτι μόνο με τον παλιό Νικολούδη, απλά θα ήμασταν μπροστά στο σκορ. Ξέρετε, είναι όπως στο καζίνο. Είναι κρίμα άμα σε πάει η τύχη, να συμβιβάζεσαι και να φεύγεις με λίγα ευρώ παραπάνω από το κεφάλαιο που είπες να ποντάρεις. Πράγματι, η Μίλαν θα μπορούσε να είχε βάλει αυτογκόλ ή να έχουμε βάλει εμείς γκολ, αν υπήρχε γκολτζής στο γήπεδο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τα ίδια δεδομένα. Για την Μίλαν και το βάθος του ρόστερ της, δεν ξέρω. Ξέρω όμας για μας, οτι αυτά τα παιδιά υπάρχουν, κι άρα χρειάζεται ψυχή, αυαταπάρνηση και αέρα στα αλβανικά βουνά. Και τότε, την Μίλαν είχαμε πολεμήσει. Χωρίς ανέσεις, χωρίς ιδιαίτερες τροφοδοσίες, βασιζόμενοι σε ντόπιους Αραούχο, που υποχρεωτικά μπήκε στην θέση του Λάζαρου. Ολόσωστα, για να μην ανεβούν ακόμα και τα σέντερ μπακ του αντιπάλου σε μια άναρχη ανάπτυξη του αντιπάλου, απέναντι σε μια άναρχη άμυνα δική μας, που πλέον έφερνε στους κορυφαίους, και τον Ανέστη.

Και σιγά σιγά, ο δρόμος τραβούσε την σωστή ανηφόρα. Η Μϊλαν πήρε τα ηνία του αγώνα και η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κρατήσει καν μια στοιχειώδη κυκλοφορία της μπάλας, ούτε και να παγώσει τον ρυθμό. Το παιχνίδι έγινε πολύ ενδιαφέρον, με κάποιο καλύτερο ρυθμό, και με την αγωνία μας να χτυπάει κόκκινο. Όχι διότι είχαμε την απαίτηση για διπλό, αλλά διότι βλέπαμε τον Πλατανιά να απειλεί.

Εκείνες όμως τις στιγμές, ο Μανόλο επενέβη στο παιχνίδι. Φρεσκάρισμα μπροστά με τον Αραούχο και τον Μπακασέτα. Χωρίς αλλαγή συατήματος, αλλά με ανάσες κι ανθρώπους που είχαν δει από τον πάγκο, το τι έπρεπε να κάνουν. Αμέσως ισορροπήθηκε η κατοχή, κι όσο κι αν ακόμα δεν υπήρχε διάθεση οργάνωσης – θάμασταν γενικά τρελοί να ζητάμε το διπλό -, η αμυντική λειτουργία απέκτησε ορθολογισμό και κυνικότητα. Και μας έφερε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Γενικά είδαμε ένα παιχνίδι κακό, που δεν το φέραμε εμείς έτσι, αλλά ο αντίπαλος. Είδαμε όμως ένα καλό συμβάν για την ψυχολογία μας, τα ταμεία μας, την ευρωπαϊκή θέση μας, καθώς και για την συνέχεια μας. Οπότε μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σήμερα παρά τις όποιες παθογένειες που περιγράψαμε. Αεκτζήδες είμαστε, που πάντα ψάχνουμε το καλύτερο. Και που είναι δύσκολο να προσγειωθούμε αφού σύμβολο έχουμε τον δικέφαλο κι όχι ένα χόρτο ή μια δαφνοστεφανωμένη αδερφάρα.

Υγ. Πολύ καλή και η παρουσία του Βράνιες, του Γιόχανσον, και προς το τέλος του Τζανετόπουλου. Του πάνε τα ή ταν ή επι τας.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

35 Responses to ΜΙΛΑΝ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Εγώ δεν ξετρελάθηκα,η Μιλαν ήταν ομάδα το πάλαι ποτέ το φοβηθηκαμε παραπάνω από οσο έπρεπε το παιχνίδι.Κορυφαίοι ήταν ο Λοπεζ με τον Ανέστη με διαφορά από τους υπόλοιπους ο Σιμόες εφαγε κάρτα νωρίς κ στο β ημιχρονο ηταν ως κ κακός, κάτι δεν είδες καλά

  2. Ο/Η Φώτης λέει:

    Ρε Στηβεν, συγνώμη κ για την έκφραση αλλά όσο πάει ο Αραουχο γίνεται κ πιο κουραδας ή μου φαίνεται; έκρηξη μηδέν.
    Αν δεν τον είχα δει πέρυσι θα έμπαινε στην κατηγορία Βιελινσκι τουλάχιστον.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Πράγματι είναι κακός φέτος – τα έχουμε πει αυτά – αλλά άμα θέλεις άστον ελεύθερο.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Μπορεί να μην είδα κάτι αλλά δεν τρέχει τίποτα. Ίσως στο δεύτερο να κράτησε ο Λάζαρος.

  5. Ο/Η netrino λέει:

    Στο δευτερο ανέβηκε ο Γιοχανσον αλλά γενικά στο 2ο το κέντρο είχε παραδώσει σώμα κ πνεύμα και μας κράτησαν ο Ανέστης και η άμυνα

  6. Ο/Η Φώτης λέει:

    Απλά μου κάνει εντύπωση.
    Πιστεύεις είναι θέμα διάθεσης ή και από φυσική κατάσταση είναι χάλια;

  7. Ο/Η Iron Jim 21 λέει:

    Συγχαρητήρια για την ισοπαλία που θα μας κάνει να ακουστουμε ξανά στην Ευρώπη. Μπράβο στην προσπάθεια. Μια νίκη με Ριεκα εξασφαλίζει την πρόκριση. Νίκη με Ατρόμητο τώρα να επιστρέψουμε στην κορυφή. Flying high again!

  8. Ο/Η conpater λέει:

    Ειναι απο τα παιχνιδια που λες -στο τελος- ενα γκολ μπορουσα να το βαλω… Μην εχουμε και απαιτησεις ομως, καλα σταθηκαμε και με το παραπανω. Βεβαια,αυτο δεν ηταν Μιλαν,τουλαχιστον οσο την θυμαμαι εγω. Και θυμηθηκα την λοβιτουρα στο τοτε πρωταθλητριων που ο αγωνας ” δεν εγινε” αλλα η ουεφα κρατησε τα γκολ στον βαθμολογικο πινακα .Ηταν `92-`93 νομιζω,και ηταν η Σαλτζμπουργκ που αντι να πληρωσει την νυφη τελικα την πληρωσε η ΑΕΚ.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Δεν έχει κάνει προετοιμασία.

  10. Ο/Η Kέλβιν Σέμπουε λέει:

    Σκέφτομαι τι φανταζόμασταν οι ΑΕΚτζήδες ως ρεαλιστικό αισιόδοξο σενάριο για τη φετινή χρονιά πριν από δύο μήνες και πού είμαστε τώρα.Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πιο γενναιόδωροι με την ομάδα.Καλώς ή κακώς ,γυρίσαμε από τα Τάρταρα και ό,τι πετυχαίνουμε έχει την αξία του.Βήμα βήμα γίνονται οι σοβαρές δουλειές και μέχρι τώρα γίνονται.Το ΓΙΑΤΙ γίνονται , ας πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει. Άλλος γτ έχουμε διοίκηση, άλλος γιατί έχουμε υλικό , άλλος γτ έχουμε προπονητή κι άλλος γτ έχουμε φανέλα.Η λίγο από όλα τέλος παντων.

    Στο πλαίσιο αυτό 5 βαθμοί σε τρεις αγωνιστικές EL δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο επίτευγμα.Ειδικά, αν η ευρωπαϊκη σου παρουσία από το 2004 κι έπειτα είναι για κλάματα (με μία έκλαμψη το 2006-7 ενδιάμεσα).

    Στο ζύγι το δικό μου, αφ΄ης στιγμής η ομάδα δεν έχει την τριβή του πρωταθλητισμού και βάθος στο ρόστερ για να διεκδικήσει ως φαβορί το πρωτάθλημα, μια καλή χρονιά στην Ευρώπη της δίνει ένα πρεστίζ και οντότητα που την έχει πολλή ανάγκη.
    Οι γαύροι πέταξαν λευκή πετσέτα από την πρώτη αγωνιστική, τα παόκια χρύσωσαν το χάπι της έστερσουντ με τη δικαιολογία ότι ελλέιψει ευρώπης θα κάνουν φόκους στους πλατανιάδες και τις λαμίες.ΟΚ, ο καθείς βάζει προτεραιότητες , αλλά αν θέλουμε να διαφέρουμε από τη βαλκανική μειονεξία, καλά θα έιναι να μην έχουμε την αντίστοιχη χωριατίλα.

    Αν η Α.Ε.Κ. δεν πάρει πρωτάθλημα, δε θα φταίει η Ευρώπη.Είναι θέμα ρόστερ και μέχρι εκεί.

    Αγωνιστικά, υστερήσας μάλλον δεν υπήρχε σήμερα.Βλεποντας το ματς, στο 2ο ημιχρόνιο νομίζω ότι ψιλοκρέμασε το κέντρο.Εκεί ψιλοχάθηκε κι ο Πέτρος, που για άλλη μια φορά έκανε τρελή χαμαλοδουλειά.Ελπίζω με Ατρόμητο να μην τον φάει πάλι ο ασβέστης.Αν και με Λόπεζ ,αλλάζει όλη η ομάδα από αριστερά και λύνει τα χέρια του προπονητή.

    Αν η Α.Ε.Κ. πουλήσει Ανέστη και κερδίσει χρήματα, κάνω πρόταση στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ΥΠ.ΟΙΚ το Δημήτρη Μελισσανίδη.

  11. Ο/Η Tasos λέει:

    Καλημέρα Στήβεν

    Δεν μπόρεσα να πάω με τους υπόλοιπους, έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε Μιλάνο και Βιέννη. Σκέφτηκα ότι αυτό το παιχνίδι χαμένο είναι, στην Αυστρία πιθανό να παίζεται η πρόκριση, οπότε διάλεξα το δεύτερο για να συνδυαστεί και με μια ωραία 4ήμερη εκδρομή.

    Κάναμε καλούτσικό παιχνίδι, η Μίλαν βέβαια δεν είναι η παλιά υπερδύναμη, και πραγματικά έχοντας πάρει το Χ λες θα μπορούσαμε και διπλό…βέβαια εύκολα θα μπορούσε να γίνει και ένας κυνικότατος άσσος στο 90, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι.

    Ο Μάνταλος εκνευριστικός, Ανέστης χρωστούσε μια καλή εμφάνιση (ας έχουμε κι εμείς να λέμε μια φορά ότι μας γλίτωσε το τερμα σε 3-4 φάσεις), Γιόχανσον καλός με μερικά λαθάκια βέβαια. Το θετικό είναι ότι σε ένα παιχνίδι που υπάρχει μόνο way up από σχεδόν οποιοδήποτε αποτέλεσμα το διαχειριστήκαμε καλά (αν δεν φας συντριβή βέβαια).

    Πρέπει να γίνει κάτι με την κούραση των βασικών. Σε παιχνίδι με αμυντικό προσανατολισμό κάνεις 3 αλλαγές μετά το 60, βγάζεις τους δημιουργικούς που τα έχουν φτύσει (Λάζαρο) και κρατιέσαι κάπως. Τι γίνεται όμως σε παιχνίδι που θα χρειαστεί να παίξεις μπάλα μέχρι το τέλος και να δημιουργήσεις, βλέπε το εντός με Ριέκα; Τέλος πάντων, κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε.

    Χαιρετισμούς σε όλους.

  12. Ο/Η Tasos λέει:

    Ξέχασα να γράψω ότι μαζί με τον Ανέστη θεωρώ κορυφαίο τον Βράνιες. Πολλή ψυχή και δύναμη όπως πάντα, αλλά και παιχνίδι με ωριμότητα και χωρίς αχρείαστους τσαμπουκάδες.

  13. Ο/Η Savvi λέει:

    Και συνεχίζουμε…

    ΥΓ: Φίλε netrino αν δεν έβγαζε ο Ανέστης ο Σιμόες απλά θα ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου μακράν από τον δεύτερο.

  14. Ο/Η koreas λέει:

    Καλημέρααααααααααααααα………….

    πόσο τελειο:

    “Αεκτζήδες είμαστε, που πάντα ψάχνουμε το καλύτερο. Και που είναι δύσκολο να προσγειωθούμε αφού σύμβολο έχουμε τον δικέφαλο κι όχι ένα χόρτο ή μια δαφνοστεφανωμένη αδερφάρα.”

  15. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Καλημέρα
    μπράβο για χτες όμως,
    θεωρώ ότι είναι άδικο για την ΑΕΚ να μην έχει έναν σοβαρό επιτελικό χαφ.
    άδικο να μην έχει άλλο έναν κεντρικό αμυντικό, να μην έχει εξτρεμ, να μην έχει σέντερ τουλάχιστον προετοιμασμένο. Για να πω και για τον τερματοφύλακα, δεν ψήνομαι από την χτεσινή εμφάνιση του Ανέστη.
    Τέλος είναι άδικο να φεύγει ο Γιόχανσον όπως φεύγει….
    Θα μου πεις η ζωή δεν είναι δίκαιη…

  16. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μπράβο στους παίκτας αλλά και στον πάγκο δια το τιμητικόν “Χ” εις έναν θρυλικό γήπεδο επί μιας διασήμου ομάδος πλην όμως περίγελου εδώ και μερικά χρόνια.
    Επιτυχία ούτως ή άλλως όμως είναι αυτό. Βαθμολογική,ψυχολογική,οικονομική κλπ.
    Μια απορία μόνο: Ποιον είχαμε στο τέρμα; Ωραίος ήταν.

  17. Ο/Η Perakas21 λέει:

    <>…έλιωσα στα γέλια αδερφέ.
    Όπως κ να ‘χει η Μίλαν είναι πάντα Μίλαν, ειδικά φέτος που βρίσκεται σε χρονία προσπάθειας επανάκτησης της παλαιάς της αίγλης. Έριξε χρήμα, έκανε κάποιες δυνατές μεταγραφές κ το όνομα της άρχισε πάλι να ακούγεται δυνατά. Διαχρονικά βρίσκέται στο top five των μεγαλύτερων clubs παγκοσμίως.
    Φοβερό αποτέλεσμα για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα το Χ μέσα στο Μίλανο.
    Στα ίσα κ παλικαρίσα. Όσο <> μπορούσαμε να κερδίσουμε άλλο τόσο εύκολα μπορούσαμε να χάσουμε οπότε όλα καλά κ παράπονο κανένα.
    Κάνενας Θρασύβουλας κ κανένας Πλατανέας η Μίλαν.Φταίει κ η ΑΕΚ που φάνηκε έτσι.
    Το καλύτερο βεβαία,μετά από την προψεσινή καρτούνιστικη εμφάνιση της ομάδας του πρεζέμπορα.
    Μεγάλη η απώλεια του Λόπεζ στα προηγούμενα παιχνίδια,επηρέαζε αρκέτα τόσο την επιθετική όσο κ την αμυντική λειτουργία της ομάδας.
    Λιβάγιας κατάφερε να πάρει κίτρινη κ από τον πάγκο. Είμαι σίγουρος οτι η επόμενη θα έιναι σε νέκρο χρόνο κ μέσα στη χρονία θα καταφέρει να δεχθεί ακόμα κ σε μάτς που θα είναι εκτός αποστολής.
    Κ επειδή ειμάστε κ ΑΕΚ με σήμα τον υψιπετή δικέφαλο…..Αυτό-αυτό-αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα κ κύπελο κ ευρωπαϊκό!!!!

  18. Ο/Η Perakas21 λέει:

    ….και αέρα στα αλβανικά βουνά. Και τότε, την Μίλαν είχαμε πολεμήσει. Χωρίς ανέσεις, χωρίς ιδιαίτερες τροφοδοσίες, βασιζόμενοι σε ντόπιους Αραούχο…

    Έτσι ξεκινάει το σχόλιο μου από πάνω αλλά τα εισαγωγικά το έφαγαν.
    Στα δεύτερα εισαγωγικά λείπει η λέξη εύκολα

  19. Ο/Η koreas λέει:

    steven

    ειμαι πολύ αισίοδοξος να πιστευω ότι τη μιλαν με μια καλή εμφάνιση μέσα στο ΟΑΚΑ μπορούμε να την κερδίσουμε;

    PS. πουτάνα liverpool τη γλύτωσες και φέτος, που δε διασταυρωθήκαμε ακόμη.(troll για το snitch)

  20. Ο/Η netrino λέει:

    Το κλειδί είναι σε αυτο που εχεις γραψει δηλαδή ενα χαφ, εγω θα ηθελα εναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Οφοε που είναι στο γαύρο.Ενας τετοιος μας λέιπει.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Ολόσωστος κατά την γνώμη μου. Αυτά που έχουμε πει. Ευρώπη, γήπεδο και τα τοιαύτα, κι από του χρόνου βλέπουμε. Εκτός βέβαια αν γίνουν τρεις προσθήκες.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Όλα καλά, αλλά σκέψου το εξής : Αν είχαμε χάσει στο τέλος, θα αλλάζαμε αυτά που λέμε; Δεν κάνω την ίδια ερώτηση αν είχαμε κερδίσει, διότι είναι ακόμα πιο δύσκολη. Απάντηση : στον χώρο αυτόν, δεν θα αλλάζαμε τίποτα.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Νομίζω είσαι ρεαλιστικότατος. Φυσικά δεν μας απασχολεί το παιχνίδι αυτό. Δυό νίκες με Ριέκα και Αούστρια, είναι ακόμα πιο εύκολοι στόχοι κι απόλυτα εφικτοί.

  24. Ο/Η bandog λέει:

    καλη η μιλαν…

    τον τσιμπησε τον ποντο…

  25. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Αρχής γενομένης ( παρελθόν παρόν & μέλλον ) το ιδιότυπο (ιδιαίτερο χαρακτηριστικό)
    σύνθημα (παρότρυνση) ΨΥΧΙΑΤΡΕ δίνει πράγματι μία λογική εξήγηση για της υπερβάσεις του αγαπημένου μας ποδοσφαιρικού συλλόγου .
    Ενθουσιάστηκα με το πάθος της ομάδας και οι εν δυνάμει εκπλήξεις παικτών με την καλή τους εμφάνιση με κάνουν νά πώ Σκατά στό στόμα μου..
    (την μία να δείχνουμε ένα σκορποχώρι , και την άλλη ένα αξιόλογο ευρωπαϊκό σύνολο)
    Άς δουλεύουν όλα πρός το συμφέρον της ΑΕΚΑΡΑΣ μας , και άς έχω εγώ άδικο.
    ΕΥΧΕΣ νά νικήσουμε όσα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια γίνεται .

  26. Ο/Η netrino λέει:

    Στους ανοιχτούς χωρους είμαστε καλοί,στις κλειστές αμυνες έχουμε πρόβλημα αποτέλεσμα της έλλειψης ατομικού ταλέντου.Γιατί μεταξύ μας,αν εξαιρέσεις 2-3 οι υπολοιποι ποδοσφαιριστές του ρόστερ δεν μπορούν να ντριμπλάρουν ούτε κώνο

  27. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ, λέει:

    Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ( ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΕΑΛ) ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΤΖΕΤ 30 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ . ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΕ 20 ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ. Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΡΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΓΚΕΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕΡ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 50 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΛΛΑ Η ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΟΥΤ. ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΓΚΕΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥΤ. ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΘΟΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΧΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ? ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ? ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ? ΠΑΟΚ Η ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ? ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΟΣ. ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ…

  28. Ο/Η Koreas λέει:

    Steven

    Υπάρχουν δημοσιεύματα αριστερά δεξιά για οριστική δικαστική δίωξη σε σχέση με το ποδόσφαιρο ( εγκληματική οργάνωση φαντάζομαι) το αμέσως επόμενο διάστημα. Αληθές ή άλλη μια προσπάθεια για να πετάξουμε τη μπαλιά στην εξέδρα;

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Καμία προπαγάνδα δεν μασάμε. Εμείς βλέπουμε τα δικά μας κι αυτά κρίνουμε. Δεν έχουμε επιτελικό, δεν έχουμε αλλαγή στον Σιμόες, δεν έχουμε τέρμα, δεν έχουμε αλλαγή στο αριστερό μπακ. Αυτά λέμε και φυσικά δοξάζουμε τον Θεό, που ο Μπακάκης ήταν για ξου, αλλά πλέον έχει γίνει πολυεργαλείο. Φυσικά για την ντόπα, δεν λέμε κάτι αφού ξέρουμε τι θα γίνει σε κανά δυό μήνες.

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Τίποτα από τα δύο. Ο χάπιας θα πέσει στα μαλακά, διότι αυτόν τον αντίπαλο θέλει ο Τσίπρας.

  31. Ο/Η netrino λέει:

    Καλά κ ο Αγιαξ μια εποχή ήταν κυρίαρχος παντου,η Μιλαν δωδέκατη είναι στο πρωτάθλημα που κ αυτο της παρακμης είναι τα τελευταία χρόνια

  32. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Όλα τα έχουμε πει. Μέχρι την είπαμε, Πλατανιά. Πού δεν καλύπτεσαι; Το πρωτάθλημα είναι πεσμένο μεν, αλλά δεν έχει σύγκριση με το δικό μας. Ας αποδώσουμε τα εύσημα λοιπόν. Αύριο εδώ είμαστε για να πούμε ό,τι βλέπουμε. Με το ζόρι να πούμε οτι ο Χιμένεθ τα έκανε σκατά; Δεν παίζει αυτό. Ο Ανέστης είναι μαλάκας; Μα δεν κρίνουμε γενικά. Για το παιχνίδι μιλάμε. Κι ήταν ο κορυφαίος. Άλλο κείμενο το πώς ήμασταν αριστοτεχνικά στημένοι, το πώς δεν υστέρησε ούτε ένας, αλλά είχαμε κορυφαίο τον τέρμα.

  33. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ........ λέει:

    Στηβεν καλο θα ηταν οταν απαντας σε καποιον να γραφεις οπως παλια και το ονομα του για να μην ψαχνουμε τις ερωτησεις, γιατι πολλες φορες ειναι τοσο πολλα τα σχολια που θελει ψαξιμο. Οσο για την ομαδα, μεγαλο παιχνιδι ο ΓΚΟΥΦΗ, ανανεωση συμβολαιου αμεσα και ΠΩΛΗΣΗ.

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…..: Ελήφθη όβερ αδερφέ.

  35. Ο/Η netrino λέει:

    To παιχνιδι αν θες να μιλήσουμε ειδικα ήταν κομμενο και ραμενο να παίξει 9αρι ο Κλωναρίδης που ειναι μανούλα στο χώρο,ο Λιβάγια δεν ακούμπησε.Επίσης ο Μανταλος ηθελέ παγκο στο β γιατι ήταν ο χειρότερος όλων.Αλλά ποιος να τα κάνει αυτά ο Μανόλο που φοβάται και τη σκιά του και κοιτάζει να έχει με τους ογλού?΄Οσο για το σύστημα εγώ δεν ειδα 3-5-2.ούτε καν 5-3-2,είδα 7-2-1 γιατι Σιμόες Γιόχανσον λίγο πιο πάνω απο το λίμπερο έπαιζαν.Τον Πλατανιά της Ιταλίας τον παραφοβηθήκαμε και μάλιστα σε αδειο γήπεδο,οι ΑΕΚτζήδες ήταν περισσότεροι απο τους Ιταλούς.Μεγάλη ευκαιρία χάσαμε για μεγάλο διπλό