ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ

Πολύ βαρύγδουπα έπεσε σήμερα το καινούργιο παραμύθι της Χαλιμάς εν Ελλάδι. Remake πρακτικά παλιότερων. Διώκονται 28 βάσει βουλεύματος, που εκδόθηκε από την ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, και μάλιστα από κάποιο συμβούλιο εφετών. Οι οποίοι εφέτες, δεν συμφωνούσαν κιόλας, αφού η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 2-1. Πρέπει να ψάξω να βρω την διαφορά της ηλικίας τους για να δω αν όλοι είχαν σπουδάσει τα ίδια.

Εν πάσει περιπτώσει, το βούλευμα είχε τα γνωστά εν Ελλάδι αποτελέσματα. Πανηγύρισαν οι οπαδοί του ΟΣΦΠ, αλλά πανηγύρισαν κι όλοι οι αντιολυμπιακοί. Σκηνικό που θύμισε έντονα τις φοιτητικές εκλογές, που ως γνωστόν όλοι κερδίζουν. Τι έγινε τελικά; Μα είπαμε. Συγγράφηκε άλλο ένα παραμύθι αραβικό που προκάλεσε το ενδιαφέρον της Μπανανίας σε επίπεδο λαϊκισμού.

Από την μια ο Σύριζα δήθεν μας λέει οτι αυτός τόλμησε με το στόμα του Βασιλειάδη, από την άλλη ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ σαν μια γροθιά, επέδειξαν μια κάποια ικανοποίηση. Από την τρίτη όμως υπάρχουν και τα έγκριτα έντυπα της πλειοψηφίας των οπαδών, δηλαδή του γαύρου, που κι αυτά έδειξαν μια ανείπωτη χαρά. Αθώος ο πρόεδρος.

Όταν λοιπόν πανηγυρίζουν οι πάντες, σημαίνει οτι βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι κωμικό. Και πράγματι έτσι είναι. Διότι ο Μαρινάκης έχει απαλλαχτεί από τις κατηγορίες της απάτης, της εκβίασης, της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη . Όλα αυτά είναι κακουργήματα φίλτατοι. Με πιο βαρύ την έκρηξη βέβαια για την οποίαν ο ίδιος ο πρόεδρος είχε δηλώσει οτι ήταν ατύχημα, αλλά η διακιοσύνη θα συνεχίσει να ψάχνει τον υπεύθυνο, μάλλον με καινούργιο βούλευμα.

Οπότε ο Μαρινάκης, γλύτωσε τα πάντα και πλέον κατηγορείται οτι έστησε με τον Σπανό τον μεταξύ τους αγώνα ( κι αυτό κακούργημα και μην γελάτε ), αλλά και για  σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία ( είναι δυνατόν να την συστήσεις και να μην συμμετάσχεις; ), που όμως είναι πλημμέλημα ( σας απαγορεύω ξανά το γέλιο στην σύγκριση στησίματος και συμμορίας ). Πώς να μην πανηγυρίζουν λοιπόν τα μέσα ενημέρωσης που κατέχει ή ελέγχει ο Μαρινάκης, που θα κάτσει στο εδώλιο για να τα ξύσει κανονικά. Διότι για να καταδικαστεί κάποιος για στήσιμο αγώνα, πρέπει να φέρεις ποσά, λογαριασμούς και χώρους τέλεσης του αδικήματος. Τα άλλα από τα οποία απαλλάχτηκε τον καίγανε.

Γιατί χάλασαν τον κόσμο τα μέσα του disinformation του γαύρου; Μα για να μην περάσει στον κόσμο του, έστω κι αυτή η γελοία κατηγορία. Γιατί χάλασαν τον κόσμο τα αντίστοιχα μέσα της ΑΕΚ; Μα διότι έπρεπε επικοινωνιακά να πουν την παπαριά τους. Να δείξουν ανδρισμό δήθεν κι οτι δεν καταγγέλουν τον γαύρο στην Ουέφα διότι δεν είναι ρουφιάνοι. Να δείξουν μια ανωτερότητα ρε παιδί μου. Λες κι αν κάνανε καταγγελία θα πετύχαιναν κάτι. Η Ουέφα δεν τιμωρεί έτσι κύριοι. Αφού τελεσιδικήσει η απόφαση συνεδριάζει.

Τελείωσε λοιπόν κι αυτή η ιστορία με τους βασικούς εμπλεκόμενους,  αθώους. Το τι θα γίνει με τους λοιπούς 26 – αφού είναι αθώος ο Μαρινάκης είναι αθώος κι ο Σπανός –  δεν απασχολεί κανέναν. Άντε να φάει καμιά καμπάνα κανένας ήδη τελειωμένος ποδοσφαιριστής, διαιτητής ή παράγοντας της πλάκας. Η βασική υπόθεση έκλεισε. Έτσι δεν πάει;

Έτσι φαίνεται. Τίποτα δεν πάει έτσι. Το μετάλλιο το πήρε κάποιος αθλητής, αλλά θα το κρατήσει; Για να δούμε τι λέει η επιτροπή αντιντόπινγκ; Μπορεί στο μέλλον να βρεθούν κι άλλα στοιχεία. Πότε στο μέλλον; Μα πότε θα γίνει η δίκη, αν γίνει βέβαια ; Σε κανά χρόνο. Κοντά σε πιθανές εκλογές. Μια χαρά λοιπόν έχουμε κατηγορούμενο αυτόν που ηγείται της αντιπολίτευσης με τα μέσα του, και μια χαρά τραβάμε το χαλί όταν αποφασίσουμε για καινούργια στοιχεία. Μια χαρά διαλέγουμε τον εχθρό μας σαν Σύριζα.

Γιατί λοιπόν χαίρεται και χαμογελάει ο κόσμος πατέρα; Διότι συνεχίζουν οι πάντες αγκαλιασμένοι το παραμύθι της διαπλοκής και της κάθαρσης εις υγείαν του μαλάκα του λαού, που παραμυθιάζεται από ανακοινώσεις. Και που στα καφενεία συζητάει για το αν η διακιοσύνη έπραξε σωστά ή λάθος. Μα δεν υπάρχει απάντηση παιδάκι μου. Αν έπραξε σωστά, θα μας δώσει το σκεπτικό της απαλλαγής του Μαρινάκη, που δεν μας το δώσει διότι δεν προβλέπεται. Αν έπραξε λάθος, θα το διορθώσει όταν θα χρειαστεί η κυβέρνηση. Χαίρετε.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

57 Responses to ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ

  1. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεν Καλησπερα.Συμφωνω 100%.Απο χθες σκεφτομουν ακριβως τα ιδια.Ειμαστε θεατες μιας καλοστημενης παραστασης.Συμφωνω οτι στο τελος δςν θα γινει κατι και απλα η υποθεση θα “χρησημοποιεται” κατα πως μας βολευει.Εμεις οι απλοι,βλακες,θεατες,ρομαντικοι,θα περιμενουμε την καθαρση.Εδω γελαμε.Αρα το μονο που μενει ειναι να ξε αγχωθουμε να αραξουμε πισω και να παρακολουθησουμε την δηθεν καθαρση και καθε τι δηθεν που μας πλασαρουν διαχρονικα οι σωτηρες.Ειναι απιστευτο ποσο μαλακα σε θεωρουν ,ποσο προβατο σε θελουν, αλλα ακομη πιο απιστευτο ειναι οτι τους κανουμε την χαρη.
    ΥΓ. Δες καιρο που διαλεξε να λειπει ο Δημητρης.Εποχες με βουλευματα και Paradise Paper……….

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    Όταν είδα το κατηγορητήριο σήμερα το πρωί, θυμήθηκα τα λόγια σου που μας είχες πει πριν από καιρό ότι μην περιμένετε ιδιαίτερες εξελίξεις.

  3. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    μά να υπάρχει στήν σύσταση η συμμετοχή ,είναι σαν να λέμε ότι μοιάζει η Σαντορίνη μέ τό μανταρίνι .

  4. Ο/Η conpater λέει:

    Ολα καλα,κι ολα ωραια…
    Ειμαστε μια ομορφη παρεα….
    Για οσους εχουν παραισθησεις οτι κατι θα αλλαζε στο σκηνικο του ποδοσφαιρου.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Είπαμε πριν από 6 ακριβώς μήνες οτι ο Μαρινάκης θα πέσει στα απαλά, και στο τέλος θα του ζητήσουν και συγνώμη. Όταν αυτοβούλως έχεις παραδόσει την χώρα σε λαθρέμπορους – είναι μπόλικοι αυτοί – δεν μπορείς να πας κόντρα σε κάποιον που ελέγχει ψηφοφόρους. Ακόμα κι αν παριστάνει την αντιπολίτευση. Αν κινδυνεύσει ο Σύριζα για την δεύτερη θέση – για μένα θα ξαναβγεί πρώτο κόμμα – τότε θα τραβήξουν το χαλί στον Μαρινάκη. Τους βολεύει αυτός ο αντίπαλος. Όπως τους βολεύει το καινούργιο έκτρωμα που προωθούν για την αλογοτροφή.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς placebo στο σημερινό nocebo: Γιατί εγώ την βλέπω ίδια;

  7. Ο/Η conpater λέει:

    Πλειστηριασμοι η ανακεφαλαιοποιηση ειπε ο Τσακαλωτος.Ετσι για να ξερουμε τι μας γινεται. Ολα τα αλλα ειναι να`χαμε να λεγαμε.
    Το 1996 εδωσε 126 εκ για δωρεες. Εχει δωσει 100εκ για την Ενισχυση των Νεων,200εκ στην Πρωτοβουλια Εναντια στην Κριση, 680εκ για την αναπτυξη Πυρηνα Πολιτισμου, και ειναι να δωθουν αλλα 200εκ για την υγεια φτιαχνοντας και εξοπλιζοντας 3 νοσοκομεια, αγοραζοντας και 2 ελικοπτερα ,ασθενοφορα με τον πληρη εξοπλισμο τους. Ειναι κι αλλα βεβαια,αλλα βαριεμαι να τα γραψω.Ολα αυτα απο το Ιδρυμα Σταυρος Νιαρχος, σε συνεργασια – υποδειξη της κυβερνησης ως προς τις αναγκες της Υγειας της χωρας. . Στηβεν,στα ποσα δινει συγχωρηση ο Κυριος????

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Για τον Κύριο δεν μπορώ να μιλήσω. Αυτό που μπορώ να πω είναι οτι δεν υπάρχει καμία υπόδειξη της κυβέρνησης. Το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος δρα εντελώς ανεξάρτητα, υπερκομματικά και βλέποντας τις ανάγκες των Ελλήνων.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους : Απλά να το γράψω κι εδώ : Έχω ανοίξει τρεις θέσεις εργασίας στην εταιρεία μου. Ή χημικός, ή χημικός μηχανικός για στελέχωση του τμήματος πωλήσεων. Οι θέσεις ανοίγουν την 1/1/2018. Όποιος ξέρει κάτι, με ειδοποιεί στο mail μου.

  10. Ο/Η conpater λέει:

    Επειδη γνωριζω οτι ξερεις, εγραψα οπως το διαβασα. Στην τελικη,κερδος για την χωρα ειναι ολα αυτα,αρκει να μην περασει η διαχειρηση σε κρατικα χερια καποια στιγμη….

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Δεν ξέρω πού το διάβασες, αλλά δεν αλλάζει την γνώμη μου, διότι είναι θέμα γνώσης προσωπικότατης. Βλέπεις ο πρόεδρος του ιδρύματος είναι συμμαθητής μου, αλλά και φίλος μου παιδιόθεν. Δυστυχώς η κρατική διαχείριση είναι υποχρεωτική αφού εκεί γίνονται οι δωρεές, κι αυτός ήταν και ο πρόσφατος διάλογος του λεχρίτη με τον Ανδρέα στο ΚΕΠ. Φυσικά έχω κι άλλες γνώμες, που δεν ενδιαφέρουν αυτήν την στιγμή, ας πούμε με άλλες χορηγίες συμφωνώ με άλλες όχι, αλλά είπαμε. Αυτά είναι χόμπυ πλουσίων, που δεν αλλάζουν με διαλόγους. Όπως δεν αλλάζει η άποψη του οτι ο Έλληνας αξίζει. Θέση με την οποίαν φυσικά και διαφωνώ οριζόντια και κάθετα.

  12. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    σκωπτικό χιουμορ , ο λόγος τά προγραμματισμένα πολιτικά ολισθήματα και κυρίως η έλλειψη δικαιοσύνης που μαστίζει .

  13. Ο/Η conpater λέει:

    Στο newsit ,στο news247 , δεν θυμαμαι ακριβως. Δεν ειναι εκει το θεμα,που διαβαστηκε. Το θεμα ειναι στο οτι διαχειριστης ειναι το κρατος. Και αν μιλαγαμε για καποια αλλη χωρα,ισως να ηταν για καλο.Εδω,στην μεγεθυνση της Medellin και της Magdalena δεν ειναι και οτι το καλυτερο. Και το εγραψα σαν σχολιο,γιατι μου εκαναν εντυπωση τα ποσα.Κατοσταρες,διακοσαρες και βαλτε να πανε κι αλλα. ….

  14. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Τελικά μήπως το μπαμ που θα ακουστεί μετά το Δεκέμβριο έχει να κάνει με το βάζελο και όχι με τον γαύρο;

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλημέρα από την Πάτρα,

    Επιβεβαιώνεται τελικά πόσο αναλώσιμοι είναι όλοι αυτοί οι μεγιστάνες (τρομάρα τους) που άμα χρειαστεί γίνονται και εύπλαστα παιχνιδάκια όταν χρειάζεται.

  16. Ο/Η Michael G. λέει:

    Εκπληκτικό κείμενο που δείχνει τη ποιότητα και τη κουλτούρα του συντάκτη.
    (1η επίσκεψη στο blog σας)

  17. Ο/Η koreas λέει:

    καλησπέρα……..steven τι άποψη έχεις για την 17 νοέμβρη….δε μιλαεω για την ημέρα ως επέτειο της εξεγερσης του πολυτεχνείου…….μιλαω για την τρομοκρατική ομάδα…..

    πιο ειδικά: 1. ειναι για εσένα τρομοκρατική οργάνωση ή ειναι κατα καποιον τρόπο ομαδες ανταρτικου πόλεων που εχουν ως στοχο να περιορισουν τη δραση των “λαθρεμπόρων” όπως λες;

    2. σε μια κοινωνία όπως η ελληνική σήμερα, ποιος επιτρέπεται να ασκεί βία; ( με απλά λόγια τα κουμπούρια ποιος επιτρέπεται να τα χρησιμοποιεί;)

    3. οι σχεσεις “τρομοκρατικών οργανώσεων” είτε με μυστικες υπηρεσίες είτε με τον υπόκοσμο είτε με την πολιτική εξουσία πόσο συχνές είναι;…

    PS. έστω ότι απαγγέλονται οι σωστές κατηγορίες στο χ χαπια. ποιος δικαστής μπορεί να τον δικάσει;…….ποιος μηχανισμός θα προστατευσει το δικαστη την οικογενεια του ώστε o δικαστής να κάνει σωστα το έργο του;

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλημερα σας. Το κειμενο ειναι μεν ορθο αλλα υπαρχουν μερικες ενστασεις:

    1) Η UEFA δεν συνεδριαζει και σιγουρα δεν τιμωρει αν τελεσιδικήσει η απόφαση. Για αναλογη περιπτωση- δηλαδη στησιμο αγωνων- και συγκεκριμενα over match-fixing allegations για την Φενερ και τη Μπεσικτας βγηκε ποινη 3 ετων για τη πρωτη Φενερ (με εκεταση στο τριτο ετος για επεκταση της σε πενταετη αποκλεισμο) και ενος ετους για τη δευτερη Μπεσικτας. Για allegations δηλαδη ισχυρισμους και οχι για καταδικες. Αρα η ΑΕΚ εχωντας εννομο συμφερον μπορει ανετα να κανει καταγγελια μιας και υπαρχει δεδικασμενο αλλα και προηγουμενο για τον ΟΣΦΠ στην UEFA.

    “The CDB carefully analysed the situation of both Fenerbahce and Besiktas and has pronounced the following sanctions:

    “Fenerbahce is excluded from participating in the next three UEFA club competitions for which it would qualify, including the 2013/14 UEFA Champions League season. The ban for the third season is deferred for a probationary period of five years.”

    “Besiktas is not eligible to participate in the 2013/14 UEFA Europa League.

    Επισης η UEFA εχει την υπόθεση ΦΚ Πομπέντα Πρίλεπ (ΠΓΔΜ) εναντίον Πιούνικ Γεριβάν (Αρμενίας). Στη πρωτη Πομπέντα επεσε ποινη στον δεύτερο βαθμό για οχτώ χρόνια από όλες τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Τον πρόεδρό της και έναν παίκτη τμωρια με ισόβιο αποκλεισμό. Η υπόθεση την στιγμη της τιμωριας εκκρεμουσε στον τρίτο και τελευταίο βαθμό στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο στη Λωζάνη.

    2) Δεν ειναι αναγκαιο να φέρεις ποσά, λογαριασμούς και χώρους τέλεσης του αδικήματος. Η UEFA τιμωρει μονο και μονο μεσω του BFDS. (Betting Fraud Detection System/Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης). Το συστημα δηλαδη που παρακολουθει κυρια τις ασιατικες αγορες στοιχηματισμου και τις αποδοσεις-μεταβολες στους αγωνες. Θυμιζω οτι αγωνας του Πανιωνιου εκκρεμει ακομη προς τιμωρια με ισχυ μεχρι το 2024.

    Εδω λοιπον εχουμε 2 διαφορετικα πραγματα την ελληνικη δικαιοσυνη και την UEFA.

    Για την δευτερη που ειναι και το σημαντικο μιας και ειναι ο χορηγος του ΟΣΦΠ ενας αναλογος τριετης αποκλεισμος απο την Ευρωπη σημαινει απο -75 ως -100 εκκ ευρω (αναλογα το market pool) οπως και τουλαχιστον -50εκκ ευρω ΕΠΙΠΛΕΟΝ μιας και χωις τη βιτρινα του CHL περιπτωσεις τυπου Μανωλα-Ρετσου (δηλαδη 15-20 εκκ ανα σαιζον) απλα τις ξεχναμε ως εσοδα.
    Αναλογα με ενα τριετη αποκλεισμο ξεχναμε και τις οποιες μεταγραφες ξενων προς την ομαδα – αρα και δημιουργια υπεραξιας- μιας και ουδεις ερχεται στο Ελλαντα χωρις να παιζει Ευρωπη.

    Για το πρωτο δηλαδη την Ελληνικη δικαιοσυνη και οτι αυτο συνεπαγεται εχουμε ΗΔΗ την αλλαγη προεδρου στην ομαδα αλλα και την μεταβιβαση μετοχων μεχρι να τελεσιδικησει η αποφαση. Θυμιζω δε οτι πλεον ΔΕΝ μπορει να γινει εικονικη μεταβιβαση και ο νεος ιδιοκτητης πρεπει να αποδειξει στην επιτροπη οτι εχει ο ιδιος την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασει ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΑ και να συντηρησει την ΠΑΕ. Θα πρεπει δηλαδη να βρεθει καποιος που εχει ΗΔΗ λεφτα και οχι να παρουσιασουμε ενα δικο μας ως μπροστινο. Αλλο η αλλαγη προεδρου που βαζουμε το πρωτο ευκαιρο, αλλο η αλλαγη μετοχων.

    Τελος η μια κατηγορια ειναι κακουργημα. Τα κακουργηματα πλεον ΔΕΝ εξαγοραζωνται και επισυρουν ποινη απο 5 ως 15 ετη.

    Μονο και μονο απο αυτα η UEFA με καταλληλο χειρισμο μπορει να ‘σβησει’ οικονομικα την ομαδα. Το τι θα κανει η ελληνικη ‘δικαιοσυνη’ ειναι αλλο θεμα.
    Η ‘καθαρση’ λοιπον εχει να κανει μονο και μονο με το ταμειο. Πραγμα που εδω και χρονια λεμε οτι ειναι το μοναδικο που εχει σημασια.

    ΥΓ Εχω πει εδω και 2 χρονια οτι ο ΤΣΥΡΙΖΑ θα παλεψει να βγει τριτο κομμα. Το παλιο ΠΑΣΟΚ το ορθοδοξο με μια σοβαρη λαικιστικη πολιτικη ανετα τον χτυπαει. Οχι αμεσα αλλα με την ηττα του στις εκλογες θα υπαρξει ΔΙΑΣΠΑΣΗ ολων των συνιστωσων μιας και το μονο που τους ‘κραταει ενωμενους’ ειναι η κουταλα και η καρεκλα. Μολις αυτη χαθει, ανταρσυες, ρηγας, ενωτικες αριστερες, οικολογοι, ΔΕΑ, το ΔΗΚΚΙ, η ΚΕΔΑ και οι Ενεργοί Πολίτες του Μανώλη Γλέζου και λοιπα τσιρκουλα θα ριξουν φαγωμα κανονικοτατο, ηδη φαγωνωνται μεταξυ τους μιας και σε αντιθεση με αλλους (ΝΔ-ΚΚΕ-ΧΑ) ο ΤΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι ενα κομμα αλλα ενα συνοθυλευμα αεργων αμορφωτων μπαχαλακηδων που ο καθενας ειναι ικανος μονο για να κανει πορειες, να πεταει μολοτοφ και να πινει φραπεδες.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Να είσαι σίγουρος οτι κι εκείνοι τις ίδιες φοβίες έχουν, άλλωστε τα είπαν και δημόσια στον λόγο των εγκαινίων. Επίσης έχουν τρομερές ρήτρες, οτι αν κάτι δεν δουλέψει όπως έχει συμφωνηθεί, το έργο να επιστρέψει πίσω. Τέλος να σου προσθέσω οτι δεν δίνουν λεφτά στο κράτος. Εκείνοι φτειάχνουν, εκείνοι κάνουν τους διαγωνισμούς, εκείνοι κατασκευάζουν ή εξοπλίζουν. Το κράτος δεν παίρνει φράγκο και κάπου εδώ εντάσσεται και η παραίτηση Κιμούλη.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Μπάμπη μου αυτό το μπαμ έχει ήδη γίνει κι αυτήν την εποχή τους νεκρούς περισυλλέγουν. Η ομάδα θα σωθεί μόνο με παρέμβαση κι αλλγή διαδικασίας από την λίγδα ( που βέβαια πάει για κατάργηση ) ή άμα την κάνουν στο άρμα άλλης ομάδας.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Όταν μιλάς για κρατικοδίαιτους, πάντα έτσι είναι.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : 17Ν τρομοκρατική ομάδα; Με 4 συλληφθέντες όλους κι όλους; Ναι ελληνικά, είναι μια παρέα τρομοκρατών.
    1. Καμία σχέση.
    2. Κανείς, σε καμία κοινωνία.
    3. Συχνότατες.

    Ps. Mα γι΄αυτό λέμε οτι όλοι έίναι αθώοι.

  23. Ο/Η Koreas λέει:

    Να προσθέσω σε αυτά που λέει ο snitch , χωρίς να είμαι σιγουρος, κάποια ομάδα από την Αλβανία τιμωρήθηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χωρίς να έχει τελεσιδηκησει κάποια απόφαση στη αλβανική δικαιοσύνη. Και θυμάμαι και την φενερ.

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Για να ξέρουμε τι διαβάζουμε. Είπα οτι η ΑΕΚ δεν θα είχε κανένα κέρδος αν έκανε καταγγελία στην Ουέφα. Η Ευρώπη αποφασίζει όταν μιλήσει με την ομοσπονδία της χώρας. Μόνο τότε αποφασίζει. Πράγματι η τελεσιδικία δεν είναι απαραίτητη αν η ΕΠΟ ας πούμε πει οτι ο Μαρινάκης είναι ένοχος. Λες να το κάνει;

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Steven

    Δεν υπαρχει καμμια συννεοηση UEFA με ομοσπονδια. Ουτε φυσικα κοιτα η UEFA τι (η ποτε) θα αποφασισει η εκαστοτε δικαιοσυνη απο την αλλη μερια.

    Η UEFA επιβαλει ποινες βαση του δικου της ελεγχου και επιβαλλεται στα δικα της ματς ( οχι καμμιας τοπικης ομοσπονδιας- αλλα ευρωπαικα) που γινεται ξαναλεω κατοπιν του δικου της ελεγχου BFDS χωρις να περιμενει ουτε αποφαση αλλα ουτε γνωμοδοτηση απο την εκαστοτε χωρα.
    Ειδικα δε για την Ελλαδα που ολο στελνει φακελλους χειραγωγησης και ποτε δε γινεται τιποτε.
    Η αποφαση π.χ για τους Τουρκους βγηκε χωρις να περιμενει την αναλογη γνωμοδοτηση της τουρκικης ΕΠΟ.

    Η ΑΕΚ εχει εννομο συμφερον να κανει καταγγελια βαση δεδικασμενου, ειδικα τωρα που πλεον επισημα μιλαμε για εμπλοκη της δικαιοσυνης σε βαθμο κακουργηματος και οχι απλα για υποθεση υπο εξεταση σε ανακριτη.

    Μπορει δηλαδη απλα με ενα σωστο νομικο team να παει επισημα και να πει οτι αφου διωκεται ποινικα ο Μαρινακης, επισημα η UEFA υποχρεουται να αποβαλλει την ομαδα-επιβαλλει την αντιστοιχη τιμωρια- απο την Ευρωπη ΑΣΧΕΤΑ απο το τι λεει η ΕΠΟ μιας και πλεον μιλαμε για υποθεση ποινικου δικαιου σε πολιτικα δικαστηρια.
    Δεν αποφασιζει η ΕΠΟ αν ειναι ενοχος η αθωος πλεον. Θα γινει δικη, πιθανως και εφεση σε πολιτικο δικαστηριο και βλεπουμε.

    Με λιγα λογια η ΑΕΚ μπορει βαση δεδικασμενου να πετυχει ανετα αποβολη του ΟΣΦΠ ακομη και αν βγει πρωταθλητης και στη θεση του να παει ο δευτερος της βαθμολογιας. Αυτο πρεπει να γινει ΤΩΡΑ με ενα σοβαρο νομικο team (οχι με τους Λυσσανδρου φυσικα) ωστε να εχει απο πριν επιπτωση και να μη βγουν να λενε οτι το κανουμε τελευταια στιγμη αν αλλαξει η βαθμολογια και βγουν πρωτοι.

    Ειναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ που το παιζουν large πρωτον γιατι ειναι ασχετοι και δευτερον γιατι ομαδα που σου εχει παρει στα χαρτια πρωταθλημα δεν την αφηνεις σε χλωρο κλαρι. ΔΙΕΛΥΣΕ τους οικονομικα με ενα τριετη αποκλεισμο- ξαναλεω ζητας απλα εφαρμογη των κανονισμων οχι κατι νεο- και μετα απο 10 χρονια που θα σηκωσουν κεφαλι – αν σηκωσουν- παιξτο large.

    Κοψτους μια 80αρα με το καλημερα, αστους να πληρωσουν και τα 22 τελεσιδικα απο τον Κοσκωτα, αστους να βγαλουν ακρη και με τα 21 που τους παει νομικα η Eurobank για το γηπεδο, αστους να βρουν και τα -60 του ισολογισμου και μετα να δουμε ποιος θα εμφανιστει με -100 χρεος αλλα κυριοτερα ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ να κανει τον ‘επενδυτη’. Γιατι καθε χρονο με 25-30 στη τσεπη και εγω επενδυω στη Τριγλια Ραφηνας και την κανω να εχει καρδια πρωταθλητη..

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Για την τελεσιδικία έχεις δίκιο. Για το λοιπό σκέλος έχεις λάθος. Το έχω ψάξει ενδελεχέστατα. Από δύο πηγές : ΕΠΟ και ΑΕΚ. Καμία καταγγελία ομάδος δεν αξιολογείται από την Ουέφα.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stevie
    Γι αυτο ανεφερα οτι πρεπει να εχεις ενα σοβαρο legal team και οχι χαβαλεδες. Μπορεις να ενημερωσεις τις πηγες σου για τα παρακατω:

    UEFA Discliplinary Regulations:

    Σελιδα 26

    VI – Common provisions for proceedings before the disciplinary bodies

    Article 37
    Parties and interveners

    1 The parties comprise:

    a. the individual, member association or club which is directly affected;
    b.the individual/body which is entitled to protest and the opponent in that protest.

    2 Member associations, clubs and other individuals/bodies that might be directly
    affected may be invited by the relevant disciplinary body to participate in the
    proceedings as interveners, on the initiative of the competent disciplinary body or
    at the request of the member association, club or other individual/body concerned.

    Article 38
    Representation

    1 Member associations, clubs, players and officials may be repres
    ented.
    2 Representatives must prove their authority by means of a signed
    power of attorney.
    3 The competent disciplinary body decides on issues of representa
    tion.

    Article 39
    Legal aid and pro bono counsel

    1 In order to guarantee their rights, individuals bound by these rules and with
    insufficient financial means may request legal aid from UEFA for the purpose of
    proceedings before the UEFA disciplinary bodies.

    Εχει και αλλα στο επισημο κειμενο της UEFA που μπορεις να δεις εδω:

    http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefaorg/UEFACompDisCases/02/48/23/06/2482306_DOWNLOAD.pdf

    Η UEFA οχι μονο αξιολογει καταγγελιες ομαδων εναντιων αλλων ομαδων, αλλα και ατομων. Για να ειναι δε δικαιη η διαδικασια (αν π.χ ενα ατομο παει νομικα εναντιον της Barcelona) η ιδια η UEFA σου δινει νομικη υποστηριξη μιας και οπως ειναι λογικο δεν γινεται να τα βαλει ενας ιδιωτης με ενα νομικο τμημα ενος γιγαντα.
    Μιλαμε παντα για σοβαρες καταγγελιες οχι για σαχλαμαρες.

    Sorry αλλα αυτα που σου ειπαν απο την ΕΠΟ δεν ισχυουν. Πες τους να διαβασουν λιγο το κανονισμο ΜΠΑΣ και ξεστραβωθουν.

    Καλα για την ΑΕΚ δε το συζηταω. Για τον Λυσσανδρου μιλαμε…που ειναι για να κανει το δικηγορο σε κανα κλεφτοκοτα σε κανα χωριο.

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Οκ, θα το μεταφέρω στον Α…. αν δεν έχει ήδη διαβάσει

  29. Ο/Η netrino λέει:

    Παντως το Ελληνικο εφοπλιστικό κεφάλαιο δεχεται λυσσαλέο πόλεμο ειδικά από τους Γερμανούς σε όλα τα σημεια του πλανήτη με εμφαση στα μεγάλα λιμάνια της Ανατολικής Ευρώπης.Ολοι αναρωτιουνται που βρισκουν τα λεφτα οι Ελληνες εφοπλιστές και αγοραζουν λιμάνια πλοια και καθόλου τυχαία η αναφορα του Σοιμπλε πως η Ελλάδα δεν φορολογει τους πλοιοκτήτες.
    Δηλαδή στην Ελλάδα η μεγαλοαστική ταξη ή τουλαχιστον αυτοι που σπρωχνουν χρήμα είναι λαθρεμποροι και σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη πάνε με το Σταυρό στο χέρι?
    Το εθνος αν επιβίωσε απο την εποχή της άλωσης και μετά το οφείλει σε πλουσιους πατριωτες τα λεγόμενα τζάκια

  30. Ο/Η Koreas λέει:

    Πάντως αν είναι όπως τα λέει ο snitch ( στην κοινή λογική ακούγεται ότι κάπως έτσι πρέπει να είναι, δεν μπορεί να στήνονται αγώνες από μια ομάδα της γεωργίας και η Ουεφα να περιμένει την ομοσπονδία της γεωργίας να προχωρησει σε επίσημες καταγγελίες για να επεμβει ) θα είναι κρίμα η ΑΕΚ να το παίξει large και να μην προχωρησει σε επισημη νομικά τεκμηριωμένη καταγγελία.

    Ακόμη θυμάμαι τα γέλια και τις ειρωνείες του Κόκκαλη όταν το 2008 μας πηραν το πρωτάθλημα στα χαρτια. Ίσως αν η ομάδα του 2008 είχε πάρει το πρωτάθλημα να είχε και κάποια καλύτερη πορεία αργότερα….

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Πάλι άλλο λέμε. Θεωρείς οτι μια συνομοσπονδία ασχολείται με κάποια ιδιωτική καταγγελία; Πάσο. Εγώ λέω οτι η συνομοσπονδία μιλάει μόνο με το μέλος της, την τοπική ομοσπονδία. Στην οποία και θα πάει το βούλευμα, όπως και οι κλήσεις από τον αθλητικό εισαγγελέα πριν το ποινικό. Αυτήν την ενημέρωση θα παράσχει το μέλος της, όπως επίσης τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης. Εγώ λέω αυτά, ο Δημήτρης λέει άλλα, ας περιμένουμε και θα δούμε τι θα γίνει. Επίσης προς γενική ενημέρωση, σου λέω οτι καταγγελίες έχουν γίνει από τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ εις βάρος του ΟΣΦΠ, τις οποίες η Ουέφα τις έχει παγωμένες. .

  32. Ο/Η Koreas λέει:

    Steven

    Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνομαι κατανοητός. Προσωπικά δε θεωρώ τίποτα, γιατί δε ξέρω.

    Λέω όμως ότι ΑΝ είναι όπως τα λέει ο snitch , ( δηλαδη ενας “ιδιωτης “ο οποίος έχει αποδεδειγμένα έννομο συμφέρον μπορεί να προχωρήσει σε καταγγελία) θα είναι κρίμα για την ΑΕΚ να μην το κανει.

  33. Ο/Η Φώτης λέει:

    Στηβεν καλησπέρα.
    Υπάρχει περίπτωση να το “παίζουμε” large λόγο της φύσης της ιδιοκτησίας της ομάδας με τον εγγυητή;}
    Ή καμιά σχέση;

  34. Ο/Η conpater λέει:

    Δηλαδη,αμα ψαξουν τους λογαριασμους του Μωραλη,θα βρουν τα λεφτα για να παρει τον Ολυμπιακο? Καπως χλωμο μου φαινεται. Και ειμαι υπερ της καταγγελιας στην UEFA για τους λογους που εξηγησε ο Snitch.Δεν γινεται να σε εχει παει κολοφεραντζα μια 20ετια ,κι οχι μονο σενα,αλλα τους παντες,κι εσυ να μου το παιζεις αρχοντομαγκας. Που κανονικα,επρεπε τουλαχιστον οι 3 μεγαλοι να ειχαν ηδη πραξει τα δεοντα.

  35. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas, Φώτης, conpater : Μα δεν είπα οτι δεν θα κάνει τίποτα, ούτε οτι το παίζει large, που εξ άλλου δεν είναι. Σας εξηγώ οτι δεν μπορεί η ΑΕΚ να βγάλει τίποτα από μία ιδιωτική καταγγελία. Γι’ αυτό και δεν την έκανε. Προτίμησε την διαδικασία, που είναι αφού κοινοποιηθούν στην ΕΠΟ και στον αθλητικό δικαστή τα βουλεύματα, τότε το μέλος της Ουέφα να προχωρήσει στην ενημέρωση της, και τότε να παρθούν αποφάσεις. Συντεταγμένα και ουεφατζήδικα. Είναι τόσο δυσνόητο; Και εκεί θα φανεί πλέον, ποιός ελέγχει την ΕΠΟ. Μασημένη τροφή σας δίνω, για άλλα πράματα μιλάω στο κείμενο, κι ο ένας ασχολείται με την τουρκική ομοσπονδία, ο άλλος οτι ξέρει καλύτερα από τους χρόνια ανθρώπους στην Ουέφα, κι ο άλλος βρίσκει απόλυτα λογικό, ένας θεσμός να ασχολείται με κάποια καταγγελία ιδιωτική, έστω κι αν είναι της Λουκά. Έλεος.

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Δεν ξέρω τι θα βρουν στους λογαριασμούς του Μώραλη, στον οποίο ανετέθη προς το παρόν μόνο η προεδρία. Για τις μετοχές, το παρακολουθούμε θεωρώντας κι εγώ οτι υπάρχει θέμα. Μέρα τρίτη είμαστε του πολέμου, που θάχει μπόλικα επεισόδια. Οι δύο άλλοι μεγάλοι, έχουν κάνει καταγγελίες που απλά παρκαρίστηκαν. Ο τρίτος πάει πιο συντεταγμένα, ομοσπονδιακά θα έλεγα, κι όλοι παρασύρονται από το θυμικό. Το κείμενο μου μιλάει για το ποινικό κι οτι στην Ελλάδα δεν θα γίνει τίποτα διότι αυτόν τον εχθρό θέλει ο Σύριζα. Φυσικά ο Δημήτρης μιλάει οτι η συγκεκριμένη κυβέρνηση θα διαλύσει. Εγώ πιστεύω ακριβώς το ανάποδο. Φυσικά μιλάω αυτήν την στιγμή και με τα δεδομένα που έχω στα χέρια μου, που δεν είναι οι δημοσκοπήσεις. Αν γίνει bail in, είναι άλλη ιστορία, που είναι αλήθεια οτι παίζει γερά.

  37. Ο/Η conpater λέει:

    Αν εχει τα λεφτα ο Μωραλης να αγορασει την ΠΑΕ , θα πρεπει να τα δικαιολογησει,οπως θα αγορασει βεβαια και τα χρεη της που δεν ειναι και λιγα,τα ανεφερε ο Δημητρης πιο πανω. Θα βαλει το κεφαλι του στην λαιμητομο ο “προεδρος” ? Η μπορει να την κανει την ΠΑΕ ” δημοτικη επιχειρηση ” ? Για αυτο λεγονται ασταθμητοι παραγοντες,δεν τους ξερεις ,δεν τους προλαβαινεις. Εχω την εντυπωση οτι ο Μαρινακης κατι δεν υπολογισε καλα,εκτος αν μας βγαλει ολους μαλακες.Να`χει κανει τα κουμαντα του και απλα καθεται και χαζευει το εργο. Συντεταγμενα,μπορουν να πανε και οι αλλοι. Ποιοι ομως? Ο Αλαφουζος αποκλειεται,γιατι και προεδρος να ηταν ,λογω κομματικων δεν μπορει να κουνηθει. Μενει ο Σαββιδης που κι αυτος μαλλον θα εκμεταλευτει αλλιως το ολο θεμα,αποσκοποντας σε μεγαλυτερα κερδη εκτος ΠΑΟΚ. Αλλος προεδρος δεν βλεπω να κουνιεται,και που να τρεχει αλλωστε να μπλεκει με τα σκατα. Αρα μενει ο δικος μας,που απο οσο τον ξερω μαλλον αρχιζει και ” δουλευει ” τα παραπλευρα κερδη απο οπου κι αν προερχονται αυτα. Προς το παρον,περιμενουμε να δουμε την μεταβιβαση των μετοχων σε ποιον θα γινει, πως θα γινει,με τι λεφτα θα γινει…. Μια απορια εχω, τοσο καιρο δεν ισχυαν τα περιοριστικα στον Μαρινακη?

  38. Ο/Η The Snitch λέει:

    Steven.
    Εγω παρέθεσα το κανονισμό της UEFA και τι ισχύει.
    Οπως φυςικα ΔΕΝ ειναι ιδιωτική η οποία καταγγελία αλλα απο μέλος της UEFA που ειναι η ΑΕΚ.
    Οπως φυςικα καταγγελία ειναι και η βρισιά και το καπνογόνο ακομη και ο ξυλοδαρμός η το μαχαίρωμα. Άλλης βαρύτητας παντα.
    Οπως και ανάλογης βαρύτητας ειναι και ποιος αλλα και πως τις κανει.
    Ξαναλεω οτι καμμια επο δεν αποφασίζει για τίποτα το θεμα πλεον εξετάζεται απο ΠΟΛΙΤΙΚΑ δικαστήρια και οχι αθλητικά. Τι ενημέρωση να στέκει η ΕΠΟ ; Για τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης εχει λέγειν η επο;

    Τωρα τι ξέρουν και τι δε ξέρουν οι ελληναρες οτι ισχύει λιγο με ενδιαφερει.
    Ο κανονισμός ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ τα υπόλοιπα ειναι να χαμε να λέγαμε.
    Ειπα εγω στο σκύλο μου και η σκύλος στην ουρά του κανονικά.

  39. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Γιαννης μπήκε ως πρόεδρος. Τι λεφτα και αρλούμπες λέμε;
    Λεφτα και μετοχές εχει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης.
    Πρόεδρος στην αεκ ειναι ο Ασλάνιδης σημερα η οποίος θέλει ο ιδιοκτήτης της αύριο.
    Τι δουλεια εχει ο CEO η ο πρόεδρος με μετοχές και χρήματα;
    Πραγματικά δηλαδή μπερδεύουμε βασικές έννοιες διοίκησης αλλα θελουμε να κανουμε κουβέντα καταθέτοντας και άποψη.

    ΥΓ 4 σημερα και λίγα ηταν. Αγνοούμε το μπακακη που ειναι με διαφορα ο πιο φορμαρισμένος παίκτης εδω και 3 μήνες για να παιζει δεξί μπακ ο Παπαδόπουλος!
    Ξεκινάμε ενα 3-4-1-1 τρώμε 2 σε 18 λεπτά και μετα τι γυρνάμε σε 4-2-3-1.
    Καρνέζης: προχτές μπήκε στο 60 με την ομάδα του να μιλά εκτος έδρας 0-2.
    Σε μιςη ωρα έπνιξε 3 γκολ.
    Σημερα σε 50 λεπτά 4 με το πρώτο να ειναι η επιτομή της βλακείας.
    Μιλάμε για το τύπο που έφαγε γκολ απο 50 μέτρα στο 110 τοτε και θέλει να απει ΠΚ..
    Να παει ΠΚ ο ταχτσιδης ο Καρνέζης και ο τζιωλης και να μη παει ο ράκιτιτς ο μοντριτς ο ματζουκιτς κλπ. Παράνοια κανονικη

    Αντε μπήκα σημερα μετα απη καιρό και το σκίσαμε. Απλα τη γμωμη μου ειπα.
    See ya

  40. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Μα είπαμε οτι το πρόβλημα υπάρχει με τις μετοχές. Δεν θεωρώ οτι ο Μώραλης θα κάνει αποκοτιές. Φυσικά και ο Μαρινάκης δεν κατάλαβε πού έχει μπλέξει, και δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικά. Όπως δεν έχει καταλάβει πού έχει μπλέξει κι ο Κούλης. Συντεταγμένα δεν μπορεί να πάει κανένας, γι΄αυτόν και την πάτησαν. Ο μεν Αλαφούζος που έγινε συνεταίρος του Μαρινάκη, άσχετα οτι ήταν παρκαρισμένη η καταγγελία του όταν ήταν εχθροί, αλλά ούτε κι ο Σαββίδης – επίσης παρκαρισμένος – που είναι τρομερά εκτεθειμένος. Για τον δικό μας, τα είπα πριν. Δουλεύει πολύ μεθοδικά, θα έλεγα σαν Σαμουράι.

  41. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Σου ξαναλέω λοιπόν, οτι μέλος της Ουέφα είναι μόνο η ΕΠΟ. Καμία ομάδα μικροσκοπικά. Μακροσκοπικά ναι, αλλά δεν ασχολείται έτσι η ομοσπονδία. Σου είπα επίσης οτι η διαδικασία είναι να πάρει ενημέρωση η Ουέφα από την ΕΠΟ, σχετικά με την κοινοποίηση των βουλευμάτων, κι αφού επιληφθεί η αθλητική δικαιοσύνη. Όχι η ποινική. Έχεις μπερδευτεί με τα θέματα. Πρώτα θα επιληφθεί ο Σημιτζόγλου, και μετά θα έρθουν τα λοιπά. Πάνω στον Σημιτζόγλου θα στηριχτεί η ΕΠΟ και μετά η Ουέφα. Τώρα για τους ελληνάρες δεν ξέρω, καθότι τους θεωρώ σίχαμα, όπως ξέρεις, αλλά εδώ το παιχνίδι παίζεται αλλιώς.

  42. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Δεν μίλησα εγώ για λεφτά, ούτε για μετοχές. Μάλλον αναφέρεσαι σε αυτά που είπε ο Βασιλειάδης για δώσιμο των μετοχών. Εκεί πράγματι υπάρχει θέμα, κι εκεί μάλλον μπερδεύτηκε ο conpater.
    Yγ. Τι δουλειά έχει η Ελλάδα στο παγκόσμιο κύπελλο; Αυτό το βλέπουμε για να δούμε και λίγη μπάλα ή κανά ταλέντο στην έκθεση κρεάτων. Δεν το βλέπουμε για να ξεχάσουμε κι ό,τι ξέρουμε από μπάλα. Όποιος παρακολουθεί παιχνίδι της εθνικής Ελλάδας, είναι μίνιμουμ άρρωστος. Και μιλάω από τότε που πήραμε και διεθνή τίτλο και μεταγραφή βρήκε μόνο ο Ζαγοράκης στην δεύτερη Ιταλίας. Οποιου του σηκώνεται το φρόνημα όταν η εθνική Ελλάδας προκρίνεται, λογικά θα έπρεπε να είναι σήμερα στην χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα.

  43. Ο/Η The Snitch λέει:

    Stevie
    Απο οσο γνωρίζω-εκτος αν εχω καταλάβει λάθος- η δίωξη ειναι σε πολιτικό δικαστήριο με βούλευμα εφετών. Για αθλητικό δικαστήριο δεν γνωρίζω κατι.
    Οκ λοιπον πάσο.
    Αυτο πάντως οτι στην επο ξέρουν ηταν καλο ως αστείο..
    Επίσης σπυ θυμιζω οτι η ίσια επιτροπή της UEFA ασχολείται αμα κανει προσφυγή ο καραμητρος σε ομάδα της Β εθνικής και δεν βγάζει άκρη με την επο για 5 χιλιάρικα.
    Μια χαρα ασχολείται η UEFA με όλες τις καταγγελίες- αυτη ειναι η δουλεια της επιτροπής.

    Ο άλλος για να παμε λιγο παρακάτω ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΝ ΜΕΡΗ μόνη χαζός δεν ειναι. Εχει πάρει τηλεοπτική άδεια απο τον Παππα περσυ, τα λεφτα της προκαταβολής ΔΕΝ ΕΧΟΥ επιστραφεί, εχει στείλει «βιβλία» στο ΤΣΥΡΙΖΑ εχει κανει ΤΤΙΑ ραντεβού στο Μαξίμου και τους κρατάει κανονικά ολους.
    Ο Κυριάκος ορθά-σε αντίθεση με το χαζο- εχει κρατηςει απόσταση και δεν ειναι αυτος που μοιράζει κανάλια άδειες κλπ στο βαγγελα.
    Τι θα πει δηλαδή ο Αλίεξης;
    Οτι έδωσα το δολ το μεγκα κλπ σε ενε τύπο που δεν τον έλεγχο επι 3 χρονια;
    Οτι το έψαξα περσυ με τις άδειες και τον βρήκα καθαρό;

    Άστο ΧΑΜΕΝΟ απξ τα αποδυτήρια ειναι και δε μιλάμε με τις δημοσκοπήσεις.
    Μιλάμε με ανθρώπους που τον ανέβασαν και τωρα απλα τον κατεβάζουν μιας και με τη τριτη αξιολόγηση το έργο τελείωσε.
    Μενει η πλήρης μεταβίβαση σε ξενεσ τράπεζες μόλις ξεκαθαρίσει η πλεμπα των κόκκινων και πέσει και το επερχόμενο bail in.

  44. Ο/Η conpater λέει:

    Ωραια,παμε να ξεμπερδευτουμε λοιπον. Τωρα,απλα προεδρος ειναι ο Μωραλης. Απλα προεδρος,το ξαναλεμε. Ο Μαρινακης πρεπει να δωσει τον Ολυμπιακο,τις μετοχες και οτι αλλο υπαρχει. Και αυτο που ΥΠΑΡΧΕΙ ειναι ΧΡΕΗ. Και ειναι πολλα. Ας περιμενουμε να δουμε λοιπον πως θα παει το εργο,γιατι ειναι πολυ αγριο το μπλεξιμο να βρεθει αγοραστης. Καποτε,βρεθηκε ενας Κοσκωτας και μετα ενας Κοκκαλης. Τοτε,που στα βιβλιαρια τραπεζης γραφανε ακομα με στυλο. Εδω μιλαμε για ολοκληρο Ολυμπιακο,για το πρωτο λιμανι της χωρας, που δεν μπορεις να τα διαλυσεις ετσι απλα. Για αυτο λεω , πως ο δικος μας ξεροντας ολα αυτα και πως ειναι πανδυσκολο να βρεθει στρωτη λυση,θα παει σε πολλαπλα παραπλευρα κερδη απο αυτη την ιστορια. Το θεμα παραμενει, ποιος η μαλλον ποιον θα σπρωξουν για την ΠΑΕ. Και για να μην ξαναμπερδευτουμε,ας κανουμε την βασικη ερωτηση,πρεπει να γινει μεταβιβαση μετοχων (αγοραπωλησια) ΤΩΡΑ ? Η θα πρεπει να γινει οποτε εκδοσει αποφαση το δικαστηριο? Απο κει ξεκιναμε….

  45. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Δημήτρη, η δίωξη είναι σε πολιτικό δικαστήριο, του χρόνου έχει ο Θεός. Πριν από αυτό, θα γίνει αθλητικό δικαστήριο, το οποίο θα κοινοποιήσει στην ΕΠΟ τις ενέργειες του. Βάσει αυτού, θα πάρει απόφαση η Ουέφα, κατόπιν ενημέρωσης της ΕΠΟ. Πάμε παραπέρα. Ο παίκτης κάνει καταγγελία. Πού την κάνει; Σε δικαστήρια, κι όχι στην ΕΠΟ. Εργασιακό είναι το θέμα. Ο παίκτης κοινοποιεί την καταγγελία έξω κι επιλαμβάνεται η Ουέφα, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις αμοιβές των παικτών. Όταν γίνει διακανονισμός οφειλών, από πού ενημερώνεται η Ουέφα για το αν τηρείται ο διακανονισμός; Από τον παίκτη ή από την ΕΠΟ;Αν όλα τα κάνει η Ουέφα, τις κατά τόπους ΕΠΟ, γιατί τις έχει;
    Τώρα για τα πολιτικά, ο καθένας έχει την άποψη του. Εγώ λέω τι αφουγκράζομαι, βλέποντας έναν εντελώς βλάκα απέναντι σε έναν ηλίθιο. Κι αναρωτιέμαι, αφού οι Γερμανοί έχουν αναλάβει την ανασυγκρότηση του κράτους, οι Γάλλοι τα δημόσια έσοδα και οι Αμερικάνοι τα εξοπλιστικά, γιατί να αλλάξουν τον Τσίπρα που λέει ναι σε όλα; 250 απεσταλμένοι είναι εγκατεστημένοι εδώ και διοικούν, καμία διαπραγμάτευση δεν υπάρχει. Θα ανατρέψει το σύστημα ο Μαρινάκης με τον Αλαφούζο; Μόνο ατύχημα το bail in, που τρέχει να το μαζέψει η αδερφάρα η τσαλακωμένη. Προς το παρόν περίπατο κάνει.

  46. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : κανένα δικαστήριο. Άμεσα. Όμως, πόσοι ολυμπιακοί έχουν ψηφίσει Σύριζα; Μήπως το bail in είναι προ των πυλών;

  47. Ο/Η conpater λέει:

    Αμεσα λοιπον.Ξεκαθαριστηκε αυτο. Μενει να το δουμε στην πραξη,πως και τι θα γινει ακριβως. Οσον αφορα τα διαδικαστικα ,εσεις τα ξερετε καλυτερα. Κραταω αυτο που εγραψες για την ΕΠΟ,και για το ποσο “αλλαξε”..
    ΥΓ Οταν καποιος σου κανει ΟΛΗ την ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ χωρις να ανοιξει μυτη (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) δεν τον αλλαζεις…

  48. Ο/Η The Snitch λέει:

    Stevie
    Οι πρόσφυγες γινωνται σε δικαστήριο φυσικα βάση όμως εργαςιαλης Σχέσης και κανονισμού της επο.
    Αν η εκάστοτε επο καθυστερεί επίτηδες τοτε ο παίκτης παει απ ευθείας στην UEFA και παρακάμπτει τον ανάλογο γραμμένο.
    Που στην ελλαδα ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ειναι της πλάκας. Πολλα τα παραδείγματα που η ίδια η UEFA τους εχει ξεμπροστιάσει. Τελευταίο αν θες η διαιτησία με τον επίτροπο.
    Παράδειγμα παίκτη ο Εσιέν. Δε ξερω απο που ενημερώνεται η UEFA ειδικα για ενα παίκτη που εχει φύγει απο την ελλαδα-άρα δεν ανήκει στην επο πλέον.

    Δεν ειπα οτι θα αντέχει κάποιος κατι. Ειπα οτι ο μαρινακης δεν ειναι τοσο χαζός οσο τον παρουσιάζουν, ειπα οτι τους κρατάει κανονικα ειπα οτι ουτε ο Κυριάκος ειναι τοσο χαζός.
    Ειπα οτι σε αντίθεση με το παπά που έλεγξε το Βαγγέλη τρεις φορές (Περσυ με την άδεια φετος με δολ και με μεγκα) και τον βρήκε οκ. Ο Κυριάκος δεν εχει κανει ουδεμία ταύτιση. Ίσα ίσα που βγήκε με τις συνομιλίες ΕΥΘΕΩΣ στη Βουλή και είπε αν έχετε στοιχεία φέρτε τα και εμεις θα ψηφίσουμε υπέρ στην εξεταστική.
    Ειπα οτι αν ο ΤΣΥΡΙΖΑ ειχε στοιχεία δε θα μίλαγε να παρακαλεί ισοβίτες αλλα θα πήγαινε στα ίσια μα κατηγορητήριο.
    Ειπα οτι ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ το παιχνίδι ειναι χαμένο και απο το κόσμο που ΔΕΝ τον βγάζει σε ψήφους αλλα και απο τα κεφάλια που τον έβαλαν στο μάτι.
    Να πω ονόματα? τα ξέρεις καλα κοινές παρέες εχουμε.

    Το bail in ειναι θέμα χρόνου αν συνεχίσει ετςι και δε το γλύτωνει. Αλίμονο στο κοσμάκη που θα χάσει τα λεφτα του.

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΓΑΝ ΤΑ 700 Εκκ του Χαρδούβελη και ήθελε επαναστάσεις με τρύπια καλτσα.

    Ωραία η κουβεντα, καιρο ειχα να μπω. Αναχώρηση αυριο για το πολιτισμό.
    See u later

  49. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Η τριμελής σύνθεση αποτελείτο από δύο γυναικες και εναν άντρα. Εκ των οποιων αι γυναίκαι ψηφισαν υπερ της παραπομπής του Βαγγέλα και η ανηρ εψηφισε “Νο”.
    Συμπέρασμα: Οι γυναίκες είναι ασχετες -και-με το ποδόσφαιρο.

    Δεν χρειάζεται να πάει-και δεν έχει πάει,ούτε και πρόκειται-κανενας σε καμία φυλακή,αφού φυλακή για όλους πάει ο Ακης, ο οποίος μπαινοβγαίνει και εκτίει ποινές ολάκερης της Ελλάδας.Ο “άιρων τας αμαρτίας του κόσμου”. Το κακό βέβαια έιναι πως είναι ηλικιωμένος και κάποια μέρα λίαν συντομως θα πάψει να κάνει την διαδρομή φυλακή-σπιτι-σπίτι-φυλακή προς κάθαρσην όλων ημών,αλλά θα γίνει μια τελευταία παράκαμψη και θα αράξει εις τας “Αιωνίους Μονάς”.

    Τι κρίμα να μη μπορεί να ζεισει καμια 900αρια χρονια ακόμα ο Ακης. Να “καθαρίσει” για όλους.
    Τι κρίμα να μη μπορεί να τα “χιλιάσει” ο Ακης για να συνεχίζουν με λευκα ποινικα μητρώα και απαλακτικα βουλευματα οι υπόλοιποι “σύντροφοι” και συναγωνιστες,δεξιοι και αριστεροι να “εκσυγχρονίζουν” να “αναπτύσουν” και άμα λάχει- όπως τα τελευταία χρόνια-να “σώζουν” τη χώρα.
    Και τι ωραία που η “εχοχη δεξια” δινει συνηθως την κουτάλα στους έχοντες το “ηθικο πλεονέκτημα” πασης φυσεως “αριστερους” και όλοι μαζί εκαστος εφ ω εταχθει από την Πρεσβεία,να ξεσκίζουν πακετα.

    Ο-εξ’αριστεράς και Βενιζελικός- Μητσοτάκης (για τον Κωνσταντίνο μιλάμε και όχι για το χαζάδι του Τερυ Χρυσου) έχει βάλει την Ν.Δ.δεκαετιες τωρα στο γύψο,ώστε ανενοχλητοι οι “συντροφοι,εκσυγχρονιστες” να χοροπηδανε στην εξουσίας-με το ανάλογο “αντίτιμο” βεβαια.
    Αν αναλογιστεί κανεις ποιανου περιουσία διαχειρίζεται ο -Κρητικός και αυτός- Μαρινάκης, και σκεφτεί λίγο “reverse”,βγάζει μερικά συμπεράσματα.

    Η εριτιμος ελληνικη δικαιοσυνη-και στην “περιπτωση του Βαγγέλα”- θα πράξει το καθηκον της,καθόσον τυφλή.Δηλαδή στραβή. Δηλαδή το “κεφάλαιο” (οι λησταρχοι και λαθρέμποροι καλέ) της έχουν βγάλει τις ζαρτιέρες της και τις έχουν περάσει γυρω από το κεφαλι της,καλύπτoντας τα ματια.

  50. Ο/Η KARNID λέει:

    ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ BAIL IN ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΕΝΟΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟ?ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?

  51. Ο/Η Savvi λέει:

    Σε αυτή τη χώρα ότι δηλώσεις είσαι, πχ δηλώνω αθώος είμαι αθώος. Δεν υπάρχει βάθος πάγκου….εξουσιών και κατεπέκταση στην υπόλοιπη Ελληνική κοινωνία. Κανένας δεν θέλει να αλλάξει…από τον καπνιστή που πετάει την γόπα κάτω μέχρι τον διανοούμενο που έχει χαθεί μέσα στην διανόηση του. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη έχει δώσει τις εξετάσεις του και έχει πάρει άριστα ΝΑΙ σε ΟΛΑ. Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι γιατί να μη θέλουν αυτή την κυβέρνηση αφού και αυτοί στο κόλπο είναι. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο αυτό που λες είναι μια πιθανότητα η οποία εμπεριέχει αρκετό ρεαλισμό.

    Για την ΑΕΚ και το θέμα μας, η πρόσφατη προϊστορία έχει δήξει ότι δεν το έχουμε και πολύ με τα δικαστήρια ακόμα και αν πρόκειται για πρωτάθλημα. Μάλλον αυτό που θα πρέπει να εξετάσουμε γενικά, είναι ο λόγος και το γιατί. Μπορεί να κάνω και λάθος γιατί, και δεν έχω τις γνώσεις και ακόμα δεν έχει γίνει κάτι ώστε να προεξοφλούμε το αποτέλεσμα.

  52. Ο/Η koreas λέει:

    Καλημέρα………

    στο πολιτικό σχολιασμό συμφωνω με το steven……..ο νέος μεγάλος ηγέτης της Κεντροδεξιάς φαίνεται να είναι ο Αλέξης…..το μητσοτακέικο δειχνει να μην μπορεί να τον σταματήσει….

  53. Ο/Η conpater λέει:

    Μας πηραν χαμπαρι και στο νησι. Οι οπαδοι της Νοττινχαμ εχουν αρχισει τα δικα τους,για τον Μαρινακη. Το τρολαρισμα παει συννεφο…

  54. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και Πούπουλα : Χρήστο αυτό το σχόλιο μπορεί και να χαθεί. Κάντο όπως είναι, κείμενο.

  55. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς KARNID : Υποτίθεται οτι τα 100Κ είναι υπό προστασία, ανά τράπεζα, ανά όνομα δικαιούχου.

  56. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Κι εγω πιστευω οτι ο Τσυριζα θα ειναι ο κερδισμενος στις επομενες εκλογες. Οχι ως πρωτο κομμα αλλα χανοντας με μικρη διαφορα που θα τον εχει αναγκαστικα μεσα στο παιχνιδι και την επομενη μερα. Αυτο ειναι που θελουν εξαλλου και οι δυναμεις που ανεφερε ο steven. Να ειναι δηλαδη μεσα στο παιχνιδι και οχι στα καγκελα. Γι αυτο και δεν κοβει τις σχεσεις με μπαχαλακηδες και τρομοκρατες ο Τσιπρας. Αυτοι ειναι το οπλο του με το οποιο θα εκβιασει τη συμμετοχη του στο παιχνιδι. Γι αυτο αλλαξε και τον εκλογικο νομο. Και στο κατω κατω να μην τον μεσο ελληνα ψηφοφορο σε συνδυασμο με το οτι ο Τσιπρας ειναι αρκετα αλητης ωστε να τα ρημαξει ολα με παροχες, 3 μηνες πριν τις εκλογες. Ιδωμεν.

  57. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J. Patikas : Κι όσο κι αν σου φαίνεται αστείο, κουμάντο κάνει στην χώρα ο Καρανίκας. Και δεν κάνω καμία πλάκα.