ΠΑΟ – Α Ε Κ

Το πιο δύσκολο παιχνίδι μάλλον, μέχρι να γίνουν κάποιες μεταγραφές τον Ιανουάριο. Απέναντι στον κλασσικό μας αντίπαλο της Αθήνας, εξαιρετικά υπολογίσιμο μέσα στην έδρα του. Παιχνίδι το οποίο θα φανέρωνε πολλά σχετικά με το μέταλλο όσων έχουν απομείνει υγιείς καθώς και την αποφασιστικότητα της ομάδας να διεκδικήσει τίτλο.

Η ομάδα κατέβηκε με το φορεμένο εσχάτως 3-5-2 και με ένα μίνι rotation. Τον Κλωναρίδη μέσα αντί του Λάζαρου. Μετρημένα κουκιά σε θέσεις αλλά και ένα ποντάρισμα με τον Βίκτωρα, ενδεικτικό του οτι ο Μανόλο θα έπαιζε πολύ πίσω, θα έδινε το γήπεδο στην αλογοτροφή, κι άρα θα εύρισκε κενούς χώρους, εκμεταλλεύσιμους με τον γρήγορο δεύτερο επιθετικό. Στοιχειώδες κι απλοϊκό διάβασμα από τον προπονητή.

Όμως το πρώτο μέρος δεν κύλησε σύμφωνα με το διάβασμα. Η ΑΕΚ έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής αντίθετα με το στήσιμο της. Πρεσάρισε ψηλά στην επίθεση κι όσο μπορούσε γέμισε το κέντρο παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Στην ουσία όμως εκτέθηκε. Και δεν μιλάω για το γκολ που δέχτηκε που ήταν γκάφα του Βράνιες και του Ανέστη. Μιλάω καθαρά οργανωτικά.

Διότι όταν σκοπεύεις να δώσεις το γήπεδο στον αντίπαλο και να τον παίξεις στην κόντρα, δεν είναι δυνατόν να επιτίθεσαι από τα πλάγια και να σεντράρεις σε μια άδεια περιοχή. Ούτε φυσικά να έχεις τις γραμμές σου τόσο ψηλά, και να μην βρίσκεις κενούς χώρους. Ούτε βέβαια να περιμένεις τα πάντα από τον Σιμόες, είτε ανασταλτικά, είτε δημιουργικά. Αφού άλλα σχεδίασες – μακρινά σουτ του Μπακασέτα, τρέξιμο του Κλωναρίδη και σπασίματα από τον Λιβάγια -, κι άλλα είπες.

Αυτό όμως ήταν το πρώτο μέρος. Απέναντι σε έναν πολύ λίγο Παναθηναϊκό, που δεν μπορούσε να επιτεθεί σωστά αλλά ούτε και να αμυνθεί ψύχραιμα. Και μπορεί να φάνηκε οτι η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα βάσει στατιστικής τελικών, αλλά ήταν τυχαίο γεγονός. Πιο πολύ οφειλόταν στην κακή μέρα του αντιπάλου, παρά στον δικό της σχεδιασμό. Κάτι που φάνηκε στο τελευταίο λεπτό, όταν ο απελπισμένος Σιμόες δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα, κι απλά έκανε ένα σουτ από τριάντα μέτρα.

Πέραν βέβαια της διγλωσσίας της ΑΕΚ, είχαμε σε πολύ κακή μέρα τον Κλωναρίδη ( έτσι φάνηκε βάσει συστήματος και παιξίματος ) αλλά και τον Γαλανόπουλο, που κάποιοι ακόμα θεωρούν οτι είναι παίκτης σοβαρός. Πού ρε παιδιά; Ούτε οργανωτικά βοηθάει, ούτε κι εκτελεστικά όταν του έλαχε η καλύτερη ευκαιρία μας, αλλά ούτε είναι και κανά θωρηκτό αμυντικά. Φωνάζοντας οτι πρέπει να βγει μπας και μπει κανά δεκάρι ( λέμε και καμιά μαλακία ), παίρνοντας στον πάγκο και τον Κλωναρίδη μπας και άλλαζε κάτι ο Λάζαρος.

Αυτή την σημερινή αστάθεια εν κρανίω του Μανόλο, την κατάλαβε ο Ουζουνίδης. Φυσικά δεν μπορούσε να κάνει και πολλά με τους απλήρωτους που κοουτσάρει, αλλά κέρδισε μέτρα, αμύνθηκε πιο καλά και κάπως ισορρόπησε το παιχνίδι. Έτσι έκλεψε κανά μισάωρο, μέχρι να καταλάβει ο προπονητής μας οτι χρειαζόταν οργανωτής, ένας επι πλέον επιθετικός, καθώς και αλλαγή του συστήματος με έξοδο κάποιου αμυντικού.

Γίνανε βέβαια όλα αυτά, αλλά κατόπιν νυμφώνος κι αν θεωρήσουμε οτι είναι παίκτης κι ο Αϊντάρεβιτς. Μέναμε λοιπόν να ελπίζουμε αν θα έβγαζε κάτι κάποια έμπνευση του Λάζαρου ή αν θα συνεχιζόταν η κακή μέρα του αντιπάλου. Από σύστημα τι να ελπίσεις; Άλλα είπες, άλλα έκανες, πόσο μπορούν οι παίκτες να αλλάξουν νοοτροπία ειδικά μάλιστα όταν άρχισε να βγαίνει και η κούραση με το ποδόσφαιρο κατοχής ;

Όμως το ματς ήταν ένα ενδιαφέρον ροντέο. Το γήπεδο έγινε ένας απέραντος αεροδιάδρομος, που ο μεν αντίπαλος προσπαθούσε να κρατήσει το ανέλπιστο σκορ που είχε, η δε ΑΕΚ να πάει κάπως στην περιοχή του, με όποιον τρόπο μπορούσε. Άναρχα, νευρικά, σπασμωδικά κι αντιποδοσφαιρικά. Έχοντας αφήσει και μπόλικους κενούς χώρους πίσω, και δίνοντας σου την εντύπωση οτι πιο πολύ ήταν για να φάει εκείνη κάποιο γκολ, παρά για να βάλει.

Μάλλον ο Μανόλο πριν αποβληθεί – ενδεικτικό όλης της διγλωσσίας της ομάδας – , δεν είχε ειδοποιήσει οτι υπάρχει επιθετικός περιοχής. Αλλά αυτά είναι τα λιγότερα. Διότι τα σημαντικά είναι άλλα. Η ομάδα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δόθηκε. Δεν πήρε αυτό που της έπρεπε από έναν κάκιστο αντίπαλο σήμερα. Συμβιβάστηκε με μια ισοπαλία, που της ήρθε στο τέλος εντελώς κατά τύχη. Αλλά κι αυτό είναι σπουδαίο σαν αποτέλεσμα και γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Λιβάγια, που μετά τον Σιμόες, ήταν κορυφαίος, μόνος κι αβοήθητος μπροστά, που πάλεψε σαν γνήσιος αετός.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

30 Responses to ΠΑΟ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Koreas λέει:

    Steven

    Μήπως δεν είχαμε σήμερα παιχνίδι από την άμυνα; Ο Λαμπρόπουλος με το βρανιες δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδι από πίσω. Γιατί δε έπαιξε ένας εκ των τσιγκρινσκι ή. Τσοσιτς;

    Άλλο ένα γκολ που τρώμε από στημένο κάτι σαν κόρνερ.

    Είχες δίκιο για το γαλανοπουλο θέλει πολλή δουλειά.

    Ο μανολο αποβάλλεται για άλλο ένα συνεχόμενο παιχνίδι.

  2. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Έχει πολύ καλά στοιχεία ο λιβάγια, αλλά είναι πλέον πασιφανές και στον πιο αισιόδοξο​ για ποιους λόγους ήρθε στην Ελλάδα.
    Από τη μία είναι ψυχάκιας και είναι θέμα χρόνου να κάνει τη μαλακία κι από την άλλη δεν έχει το γκολ.
    Και σήμερα σουταρε νωχελικά και χρειάστηκε να βάλει το χέρι του ο θεός κώλος για να σκοράρει, έχοντας χάσει προηγουμένως μια σούπερ ευκαιρία τετ α τετ που αντέδρασε κάκιστα.
    Και να δεχθώ ότι έστω κι έτσι ,κάνει για την ομάδα,δεν προκύπτει από κάπου πως υπάρχει περίπτωση μεταγραφής αφού η οψιόν είναι αστρονομική για τα δεδομένα της ΑΕΚ.Και δεν νομίζω βέβαια να αξίζει τόσα λεφτά…

    Ο Γαλανόπουλος δεν μπόρεσε ούτε από το ύψος της μικρής περιοχής να στείλει τη μπάλα εντός των ορίων του τέρματος.
    Δεν λέω να βάλει γκολ, είναι μικρός ακόμα!
    Απ’οτι φαίνεται δεν έχει ικανά περιθώρια εξέλιξης.
    Μόνο για να κόβει και να μαρκάρει φαίνεται να κάνει.Είθε να με διαψεύσει.

    Να κλείσω δίνοντας τα εύσημα στον προπονητή μας,που ενώ έδειξε προς τους παίκτες του το δρόμο για τη κορυφή κάνοντας απλά λάθος στο δάκτυλο,διάφοροι κακεντρεχείς έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για ανάρμοστη συμπεριφορά και έλλειψη επαγγελματισμού…

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Αδερφέ, έχω κάνει την ανάλυση κατά την γνώμη μου. Πουθενά δεν γίνεται παιχνίδι από την άμυνα, εκτός αν έχεις Σιρέα στην ομάδα. Έκανε ο Γκαμάρα παιχνίδι παλιά; Όλο το πρόβλημα είναι στο κέντρο.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΤΑΚΗΣ : Πράγματι είναι ψυχάκιας, αλλά σήμερα ήταν όλη η ΑΕΚ μπροστά. Αν είχε υποστήριξη από τους διπλανούς του, θα είχε κάνει πιο πολλά. Πάντως έτρεξε για δύο, έφαγε κι έρριξε μπόλικο ξύλο, δεν είχε κάπου να σπάσει την μπάλα, και ισοφάρισε κιόλας. Η ευκαιρία του ήταν μεγάλη μεν, αλλά στην ένταση της στιγμής μπορεί και να δικαιολογηθεί δε. Δεν έχει σχέση η ευκαιρία του με αυτήν του Γαλανόπουλου, που έρχεται υποτίθεται γι’ αυτόν τον λόγο από πίσω, και δεν ξέρει τι να κάνει την μπάλα. Δεν έχει καμία σχέση η ηλικία του. Είναι της πλάκας. Για τον Μανόλο τα είπαμε.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ελπίζουμε να παίξει ο Κονέ με τον Αιντάρεβιτσς μέχρι τις μεταγραφές και έχει ο θεός. Λογικά έχουμε κλείσει τον ψηλό της Αούστρια.
    Σήμερα ήταν ευκαιρία να κάνουμε μια έυκολη νίκη, αλλά κάναμε άλλη μία γκάφα και πελαγοδρομίσαμε πάλι. Τελικά μας ικανοποιεί η ισοπαλία.
    Μανόλο γερά πάρτους και τα σώβρακα με το 3#5#2 σου….

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Όχι αδερφέ, σε άλλο ελπίζουμε : Να μην πάθει κάτι ο Σιμόες.

  7. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Στήβεν συμφωνώ ότι έχει κάποια στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα.
    Είναι μαχητικός, έχει αντίληψη,δύναμη, πείσμα.
    Το κακό ξεκίνησε από την αρχή που τον έφεραν ως σέντερ φορ και σκόρερ,κάτι που δεν φαίνεται να είναι κι ο κόσμος είχε άλλες προσδοκίες κι απαιτήσεις.
    Ίσως επιβάρυνε την ήδη χαοτική ψυχοσύνθεση του, προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στον ρόλο που καλά και σώνει του έδωσαν.
    Κάποια γκολ θα τα βάλει.
    Αλλά του πάει περισσότερο να δημιουργεί καταστάσεις κι ευκαιρίες για γκολ και να μην χρειάζεται αυτός να τελειώνει τις φάσεις.
    Έχει το σύνηθες μειονέκτημα,όταν είναι να σουτάρει ή να πλασάρει να μη βλέπει τέρμα με αποτέλεσμα να αστοχεί εντελώς ή να σημαδεύει τον τερματοφύλακα.
    Και σήμερα το σουτ του γκολ μάλλον πάνω στο τερματοφύλακα θα πήγαινε…

    Ας κοιτάξει το τεχνικό επιτελείο να πάρει από το παίκτη αυτά που μπορεί να δώσει και να δουλέψουν πάνω στις συνεργασίες του με αραουχο και Γιακουμάκη.

  8. Ο/Η conpater λέει:

    Ολους μια χορτα σας εχει ο Μανολο. Κανεις σας δεν καταλαβε , πως τα συστηματα που εφαρμοσε στο γηπεδο,ηταν τετοια ωστε να μπερδεψει τυχον κατασκοπους της Ριεκα. Επιτηδες ειχε αφησει τον Λιβαγια να βολοδερνει σαν την καλαμια στον καμπο,μονο του μπροστα. Η οτι ειχε δωσει εντολη στον Μπακασετα να τρεχει συνεχως,περα-δωθε , η οτι τριτη πασα δεν εκανε η ομαδα. Και κανεις σας,δεν μπορει να δει αυτο που βλεπει ο Χιμενεθ στον Αινταρεβιτς,στο οτι εχει την ικανοτητα να μπερδευει οχι μονο τους αντιπαλους αλλα και τους δικους μας στο χορτο,με συνεπεια να μπερδευονται δις οι αντιπαλοι… Αλλα εισαστε ολοι σας εμπαθεις απεναντι σε αυτον τον ανθρωπο και δεν τον εχετε αφησει σε χλωρο κλαρι….Και επειδη ο Πλατανιας,ειναι δυσκολος αντιπαλος,απροβλεπτος,και με συστηματα επι χορτου που αδυνατει μεχρι και ο Πεπ να βρει λυσεις,μην εκπλαγειτε αν στο παιχνιδι με την Ριεκα δουμε οτι ειδαμε σημερα ,με στοχο να μπερδευτουν οι κατασκοποι του Πλατανια…

  9. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Μονο στη σκεψη που το ανεφερες για Σιμοες, με ελουσε κρυος ιδρωτας!!!

  10. Ο/Η netrino λέει:

    Προβλημα στα χαφ εχουμε το ξερουν ολοι αλλά γιατι ο Χιμένεθ κραταει στα πιτς τον Κονέ αφου ιατρικά ειναι οκ εδώ κ κάνα μήνα?
    Ποδοσφαιριστές Μπακασέτας και Γιαλανόπουλος δεν υπάρχουν και οι δυο είναι για παίζουν με τον Απολλωνα Λαρισας και να νιωθουν παικταράδες.

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Έχεις δίκιο Στηβεν το Σιμόες και τα μάτια μας.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΤΑΚΗΣ : Τα ίδια λέμε, που τα έχουμε πει από το καλοκαίρι. Είναι περιφερειακός επιθετικός χωρίς τελείωμα. Κι ο Αραούχο το ίδιο είναι αλλά με κάποια τελειώματα. Τυχαία δεν είναι η Λας Πάλμας εκεί που είναι. Εκεί είναι ο κύριος μαλάκας που έκανε σχεδιασμούς τυχαία. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Κι άρα θα έπρεπε να βλέπει αλλιώς. Πώς; κατ’ αρχάς να έχει προπονητή. Να μην έχει ηλίθιους στο πέταλο, να έχει δυό αλλαγές σε παίκτες και τέλος να ξέρει από budget βαθμών κι αγώνων. Η ΑΕΚ λέω, δεν έχω απαιτήσεις από άλλους τύπους που είναι κολλητοί με τον Φλαμπουράρη.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Φιλαθλέικη τοποθέτηση, βγαλμένη από παλιά κελάρια Καραγιαννίδη με αποστάγματα Μπαζίνα. Λεπτή ειρωνεία μα τόσο αληθινή ! Η παλιά ΑΕΚ θα είχε ρίξει μια τεσσάρα σήμερα. Κι όταν λέω παλιά ΑΕΚ, δεν λέω για παίκτες, αλλά για νοοτροπία. Θυμάσαι ποτέ την ΑΕΚ – ακόμα και τότε που την πηδούσε η διαιτησία – να μην έχει προπονητή στον πάγκο;

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino: Το ξέρουν όλοι; Έχουμε εδώ έναν που γράφει σαν Σέμπουε και μας λέει οτι δεν θέλουμε επιτελικό χαφ. Όχι οτι φταίει σε κάτι, αλλά επειδή εδώ δεν διαβάζουν αυτοί που παίρνουν Ωρα, ποιός σου είπε οτι όλοι συμφωνούν; Επειδή έχουν πιστέψει οτι οι Αεκτζήδες είναι διαφορετικοί; Και ποιός είπε οτι οι διαφορετικοί στέκονται μόνοι τους; Και ποιός είπε οτι όποιος είναι εκτός φυλακής, είναι τίμιος; Ποιός εκτός ψυχιατρείου οτι είναι λογικός; Η ζωή δεν σου δίνει απαντήσεις κάθε μέρα; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, σε διαβεβαιώνω. Εδώ βλέπεις οτι ο άλλος βάζει για οργάνωση έναν Αϊντάρεβιτς την ώρα που θέλει να δώσει γήπεδο βάσει 3-5-2 κι ενώ παίζει μπάλα κατοχής. Την ώρα που αλλάζει τα πάντα, κι ενώ πρέπει να καθοδηγεί, κάνει κωλοδάχτυλα κι αποβάλλεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Τον φτύνανε λέει. Κι εντός έδρας τον φτύνανε οι δικοί μας επίσημοι; Τώρα για τον Κονέ, τι να πω; Φαντάσου πώς είναι στην προπόνηση για να μην τον βάζει. Εκτός αν τον κρατάει για την Ριέκα και κάτι ξέρει παραπάνω. Πάντως πόσο χειρότερος να είναι από τον Αϊντάρεβιτς;

  15. Ο/Η conpater λέει:

    Αν εξαιρεσουμε το διαστημα της Enic, που πειραματιζοντουσαν με κατι Ντουμιτριου,Ιορντανεσκου,κατι Στεπανοβιτς, και λοιπους τυχασπαρτους,εναν προπονητη με τις στοιχειωδεις γνωσεις τον ειχαμε. Αλλα τοτε ειχαμε και παιχτες ,εναν κορμο τελος παντων,που αν μη τι αλλο,ξερανε και λιγο μπαλα. Δεν θα ονοματισω,δεν υπαρχει και λογος αλλωστε. Οσοι θυμουνται ,ειναι και οι τυχεροι. Στο σημερα,ο προπονητης ειναι το 50%,μην πω το 70% μιας ομαδας,αφου αυτος εχει τον λογο και για τους παιχτες. Ειμαι απολυτα σιγουρος πως αν αυριο εφερναν εναν προπονητη,ξαναλεω ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, που να εχει συνεχομενους αγωνες σε ανταγωνιστικο πρωταθλημα,οι ιδιοι παιχτες που βλεπουμε σημερα θα ειχαν +30% αποδοτικοτητα. Ακομα κι ο Αινταρεβιτς,που δεν μπορει το παιδι,πως να το κανουμε,αν τον εβαζε κατ`αναγκη μπροστα απο τους δυο κεντρικους αμυντικους,λεμε τωρα,ισως να ηταν πολυτιμος για αγωνες ειδικων αποστολων.
    Αν τον εβρισκε στην ομαδα οπως τωρα,γιατι μαλλον δεν θα τον περναγε ουτε απο τα εργομετρικα…

  16. Ο/Η Iron Jim 21 λέει:

    Σημαντικο το Χ που πήραμε ασχέτως το πότε και πως ήρθε. Με 4 εύκολα ματς και είμαστε πρωταθλητές χειμώνα. Αντε και την Πέμπτη νίκη με Ριεκα. Όσο για τον Αργαρεβιτς που δεν τον πάω, η μπαλιά στο Λιβαγια ήταν μαγική και δεν κάνω πλάκα.

  17. Ο/Η koreas λέει:

    καλημέρα….

    steven να αλλαξω λίγο θέμα……στa “paradise papers” πρώτη μουρη είναι το όνομα γιωργος κιντής…….είναι ο γωστός κιντής που αρθρογραφούσε στο blog?

  18. Ο/Η Savvi λέει:

    Πραγματικά αυτό τον βάζελο έπρεπε να τον είχαμε τελειώσει… αλλά τι να πεις αλλού για αλλού είμασταν. Η ομάδα φωνάζει για φορ περιοχής που θα παίρνει αγκαζέ τα CB. Μόνο τότε θα φανεί ο Λιβάγια ο οποίος με την μπάλα στα πόδια και στην υποδοχή είναι αν όχι ο καλύτερος ένας από τους καλύτερους που διαθέτει η ΑΕΚ. Ο Μπακασέτας με τον Κλωναρίδη από την άλλη είναι για γέλια δεν ξέρω με ποιόν από τους δύο γέλασα πιο πολύ… Ε ναι ο Λιβάγια πάλευε μόνος του αφού ο μεν Μπακασέτας κολλούσε πάνω του (σαν τη μύγα…) ενώ ο Κλωναρίδης δεν μπορούσε να κάνει ούτε κοντρόλ. Ο πολλά υποσχόμενος και φορμαρισμένος Μπακάκης!!! Δεν μπορούσε να καταλάβει όπως και ο Λόπεζ ότι από την στιγμή που ο Ουζουνίδης τους είχε καταλάβει (δασκαλεμένη δεξιά πτέρυγα του ΠΑΟ) δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλουνε φάση…. Δεν είναι τυχαίο πως η μόνη φάση που έβγαλε η ΑΕΚ στο πρώτο με τον Γαλανόπουλο ήταν από τα δεξιά!!!. Έχει την μπάλα ο Λόπεζ αριστερά τον μαρκάρει το χαφ του ΠΑΟ και ο Μπακάκης κάνει κίνηση και πέφτει πάνω στο δεξί μπακ!!! Σαν να βλέπω γκαρπόν το παιχνίδι με την Ξάνθη. Άντε πες ότι ο Μανώλης δεν σας το είπε εσείς δεν καταλαβαίνεται ότι η μπάλα πρέπει να γυρίσει στο κέντρο, ο Μπακασέτας χαμένος στα 40 μέτρα ο Γαλανόπουλος οκ whatever. Με ένα Σιμόες δεν γίνεται. Ο άνθρωπος δεν είναι εξωγήινος για να διακτινίζεται.

    ΥΓ1: Ρε συ Μανώλη σοβαρέψου τι μαλακίες είναι αυτές με τις χειρονομίες.

    ΥΓ2: Εγώ και τον Μπακάκη αλλά και τον Γαλανόπουλο τους πιστεύω, μπορούν να βελτιωθούν απλά θέλουν πολύ δουλειά.

    ΥΓ3: Πάμε γερά με την Ριέκα ήρεμα και σοβαρά.

  19. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Δυστυχώς στην Ελλάδα για να κάνεις δουλειά πρέπει να έχεις κολλητό τον κάθε Φλαμπουράρη, και στην ΑΕΚ το είδαμε με το γήπεδο. Καλώς ή κακώς;
    Πολλοί ΑΕΚτζήδες ακόμη πιστεύουν ότι ο Αλβανός πλέον Αιντάρεβιτς είναι ποδοσφαιριστής και άδικα δεν μπαίνει στην ενδεκάδα, νομίζετε ότι αυτούς τους νοιάζει το κωλοδάκτυλο του προπονητή μας;
    Την κατοχή χτες η ΑΕΚ την είχε όχι λόγο του προπονητή μας αλλά λόγο της εξέλιξης του αγώνα. Εγώ θα έβαζα κατευθείαν τον Γιακουμάκη μετά το γκολ του βαζέλα με πίσω του τον Λιβάγια έξω τον Μπακάκη και αλλαγή συστήματος εννοείται!
    Το Χ χτες το λες δίκαιο αποτέλεσμα σαν εικόνα του αγώνα σαν ΑΕΚτζής όμως έχω πίκρα γιατί αυτόν τον Βάζελο έπρεπε να τον ξεσκίσουμε στην κατάσταση που είναι αυτή την στιγμή αγωνιστικά.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Ειλικρινά δεν ξέρω.

  21. Ο/Η koreas λέει:

    @ conpater

    δεν ξερω από προπονητικά – ποδοσφαιρικά, αλλά ειλικρινά ο μανολο με αριστα το 10 τι βαθμό μπορεί να παρει;

    δεν μας έχει κανει ο μανολο μια καλή ομάδα; δεν έχουμε σταθεροποιηθεί ως ομάδα;

    οποιος ξέρει απο ποδοσφαιρο ας μας πει την αποψη του. με το μανόλο δεν ειμαστε μια καλή ομαδα;

  22. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Για λύπηση το Ελληνικό πρωτάθλημα ,με μεγάλο σεβασμό και χωρίς ίχνος χλευασμού θυμίζει σχολικά πρωταθλήματα με την συμμετοχή του Φάρου τυφλών Αγίας Ελεούσας .
    Κοντρολ & πάσα να αρχίσουμε να μαθαίνουμε και χέσε και το σύστημα & τα συστήματα όλα .

  23. Ο/Η conpater λέει:

    Ειλικρινα τωρα,αγαπητε μου, περιμενεις απαντηση σε αυτο σου το ερωτημα ? Εγω,δεν βλεπω καμια ΟΜΑΔΑ στο γηπεδο. Ουτε προφεσορας ειμαι ,ουτε προπονητης. Απλα,λεω αυτα που βλεπω στο γηπεδο. Εχουν κατσει μεχρι τωρα καλα τα αποτελεσματα,η ομαδα ειναι πρωτη,για αυτο και δεν εχει παρει ποδι ακομα. Ποια ομαδα? Ομαδα σημαινει οργανωμενες επιθεσεις,σημαινει συστηματα δουλεμενα στην προπονηση,σημαινει ΞΕΡΟΥΝ σε τι θεσεις παιζουν και αλλα πολλα. Εσυ,τι απο ολα αυτα βλεπεις ? Θες βαθμο ? Αντε να του βαλω 5,μονο και μονο γιατι εχει το διπλωμα…

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Το 5 στα 100, είναι πολύ καλός βαθμός. Σήμερα σε βλέπω large.

  25. Ο/Η conpater λέει:

    Ε,ενα διπλωμα το εχει,οπως και να το κανουμε…
    Να ξεφυγουμε λιγο. Ως απολυτο φυσιολογικο παρουσιαζεται απο ολους τους δημοσιογραφους,το γεγονος πως οι εφοπλιστες που τα ονοματα τους βρισκονται στα panama papers , εχουν τα λεφτα τους σε φορολογικους παραδεισους. Αναφερονται βεβαια μονο στους εφοπλιστες. Εγω να κανω μια ερωτηση, κι ας μου απαντησει καποιος. Οι περισσοτεροι στα πλοια τους εχουν σημαιες Μαλτας,Λιβεριας,διαφορων νησων – κουκιδων στον παγκοσμιο ατλαντα,κατι Γατζονησια στον Ειρηνικο. Για να το λενε οι δημοσιογραφοι ετσι απλα ,ετσι θα ειναι. Ο Αλαφουζος σαν τι ειναι γραμμενος στα panama papers,σαν εφοπλιστης,σαν καναλαρχης, σαν προεδρος του ΠΑΟ, σαν εκδοτης, σαν οικολογος,σαν πρωην συνεταιρος του Μαρινακη και μετα σαν αντιπαλος του και τωρα ταναπαλιν σαν συνεταιρος ???

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Πάντως του άρεσε πολύ ο Ξαρχάκος.

  27. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα Στηβεν.Θα συμφωνγησω οτι δεν βλεπουμε μια προοδο τακτικα στην ομαδα.Δεν βλεπουμε ενα γενικοτερο σχεδιο αναπτυξης.Βεβαια δεν εχει και τα εργαλεια που θα επρεπε για αυτο βαφτιζουμε τους παικτες κατ αναγκη σε οτι μας λειπει.
    Ο εκνευρισμος του Μανολο εχει να κανει και με την παλιοτερη δηλωση του οτι καποιοι στην ομαδα τον πολεμανε?Για αυτο ειναι στην τσιτα?Ξερει οτι τον περιμενουν στην γωνια και στην πρωτη στραβη θα τον ξεσκισουν?Αν ειναι ετσι ειναι οτι χειροτερο μπορουν να κανουν στην ομαδα.

  28. Ο/Η Koreas λέει:

    @Conpater

    Θ μπορούσες να μου πεις , αν αφαιρέσεις τα μεγάλα πρωταθλήματα, μια ομάδα κι έναν προπονητή που σου αρέσει να βλέπεις και που θα ήταν προτυπο για την ΑΕΚ;

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Κάποιον συγκεκριμένο πόλεμο, δεν τον βλέπω. Τα συνήθη γίνονται με την μοίρα των προπονητών, και ειδικά στην Ελλάδα. Πιο πολύ νομίζω έχει να κάνει με τον παρορμητικό χαρακτήρα του.

  30. Ο/Η conpater λέει:

    @Koreas
    Αγαπητε,να βγαλω εξω Αγγλια,Ισπανια,Ιταλια,να βγαλω και την Γερμανια ? Τι μενει? Απο Ευρωπη μενουν οι πρωην Γιουγκο,Πορτογαλια,αντε κανα Βελγιο.Για προπονητη μιλαω.Τους Βραζιλιανους δεν τους εμπιστευομαι,οποτε θα ψωνιζα απο Αργεντινη μαλλον.
    Αυτα σαν πρωτη απαντηση στα γρηγορα,γιατι μου βγαζεις εξω τις χωρες απο οπου θα μπορουσα να κοιταξω για προπονητη,οπως Ισπανια και Ιταλια. Δεν τρελαινομαι με καποια ομαδα,δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση,αφου ειναι χαοτικη διαφορα μεταξυ των πρωτοκλασατων και των υπολοιπων. Θα κοιταγα και στην Γερμανια για προπονητη λογω πειθαρχιας. Ολα αυτα ομως ,πανε περιπατο αν δεν εχεις και καποιους καλους παιχτες.Για το ελληνικο πρωταθλημα,μακραν ο κορυφαιος ειναι ο Μπαγιεβιτς,οχι για τους τιτλους που ξερουμε πως αποκτηθηκαν,οσο για την εν γενει αποδοση ειτε της ΑΕΚ ,ειτε των ελεεινων,που πραγματικα ζωγραφιζαν στο γηπεδο. Να τα λεμε ολα….
    Οπως καταλαβαινεις,συγκεκριμενη απαντηση δεν μπορω να σου δωσω,γιατι ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος. Στην Ισπανια,Ιταλια,και Αργεντινη ομως μπορεις να βρεις καλους προπονητες που εχουν καλα κονε να φερουν και δυο παιχτες που θα κανουν την διαφορα στο χορτο και οχι στα μπουζουκια και στα σουβλατζιδικα. Και γιατι εκει? Πολυ απλα,ειναι ανταγωνιστικο το ποδοσφαιρο τους και αν διαφωνεις το συζηταμε.