Α Ε Κ – ΡΙΕΚΑ

Πολύ σοβαρό παιχνίδι για την τσέπη μας, για την μελλοντική τσέπη μας με την άνοδο εκατό θέσεων μίνιμουμ στην ειδική ευρωπαϊκή βαθμολογία, για την περαιτέρω ενίσχυση μας παικτικώς, και για το ονόρε μας. Με αυτήν ακριβώς την σειρά, αγαπητοί διαφορετικοί που όμως μας πείραζαν μόνο τα κωλοδάχτυλα του Περέιρα κι όχι του Χιμένεθ. Απέναντι σε αντίπαλο που θεωρητικά τον έχουμε λόγω της αγωνιστικής τωρινής του κατάστασης αλλά και λόγω ειδικών συνθηκών ( ολόκληρο το market pool στα χέρια μας ). Με καλό καιρό και με πληρότητα παικτών που έχουν απομείνει. Συνθήκες ιδανικές θα έλεγα.

Ξεκίνημα λοιπόν του αγώνα, με ένα ακατανόητο 3-5-2 από πλευράς Χιμένεθ. Γιατί ακατανόητο; Διότι όταν πηγαίνεις για τη νίκη, αλλά κι όταν η αδύνατη ιστορία της Ριέκα είναι η άμυνα, πρέπει να μην είσαι προπονητής – τυχαία δεν τα έγραφα αυτά προχθές – για να φορτώσεις την αμυντική σου λειτουργία και να μην πιέσεις ψηλά. Ψιλά γράμματα αυτά βέβαια για κάποιους που λένε οτι σάλταρα.

Αυτή όμως είναι η μία πλευρά της ανικανότητος. Όπως και να το κάνεις, το οποιοδήποτε σύστημα το παίζουν οι παίκτες. Απίστευτα νωθροί και νευρικοί, ασύνδετοι και πλακωμένοι κάτω από το βάρος των περιστάσεων. Οι επιθετικοί εντελώς αποκομμένοι μπροστά, οι χαφ ούτε ξέρανε για ποιό λόγο μπήκαν στο παιχνίδι, οι δε αμυντικοί είχαν το μυαλό τους στα μπουζούκια. Τι είδαμε; Δυό γκολ από τον αντίπαλο, δυό δοκάρια και τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει συντριβή.

Φυσικά ο κόουτς Χιμένεθ, στην μισή ώρα αντέδρασε. Αλλαγή ο Γκάλο, κι αλλαγή συστήματος με τέσσερις πίσω και τον Λιβάγια μέσα. Ας πούμε 4-3-3, μέσα σε μια τρικυμία κακής ψυχολογίας, μηδενικής οργάνωσης παιχνιδιού και  κάκιστης αμυντικής λειτουργίας είτε ομαδικά είτε ατομικά. Ήταν αδύνατο να γίνει κάτι αφού άλλες εντολές είχαν δοθεί, κι αλλιώς παίζανε πια λόγω αλλαγής συστήματος αλλά κι αλλαγής δεδομένων.  Ήταν μια ΑΕΚ ναυάγιο κανονικό, μια πολύ μικρή ομάδα,  απέναντι σε έναν αντίπαλο που φάντασε ομαδάρα, που σε κάθε αντεπίθεση του μύριζε γκολ λόγω σκορποχωριού δικού μας πίσω, και που κάθε σώφρων Αεκτζής καρτερούσε το διάλειμμα για εντολές ή για παραπάνω τύχη, σαν αυτή που κόντρα στον Θεό είχαμε στην μείωση του σκορ από τον Αραούχο. Κόντρα στην λογική του αγώνα που ήταν για 0-3 αλλά δεν έχει σημασία. Κάποιοι θα πουν οτι ο Χιμένεθ διόρθωσε. Ποιόν; Η γιαγια είπε οτι ευτυχώς ο Θεός μας έσωσε από τον σεισμό, αλλά δεν μας είπε ποιός έστειλε τον σεισμό.

Ένας σεισμός αναμενόμενος που ήρθε στο δεύτερο μέρος. Το σύστημα σωστό και το πάθος στο κανονικό επίπεδο. Για την ανατροπή του σκορ και την πιθανή νίκη. Με τον Λιβάγια να κεντάει και με ανεβασμένους πλέον τους πάντες, αλλά κύρια τον Μπακασέτα και τον Μπακάκη, δίπλα στον από την αρχή επαγγελματία Σιμόες. Σκληρές κι έγκαιρες επεμβάσεις απέναντι σε μια Ριέκα που είχε υποχωρήσει ελαφρώς, αλλά αποδείκνυε οτι στο παιχνίδι ήταν λόγω κάκιστης απόδοσης της ΑΕΚ. Πραγματικά τα σωστά που βλέπαμε, είχαν σχεδόν ισοφαρίσει όλα τα λάθη που είχαμε κάνει στο πρώτο μέρος.

Τακτικά δεν είχαμε κάτι το σπουδαίο αφού και πάλι στηρίχτηκε η ομάδα στις ατομικές ικανότητες των παικτών. Αυτό έχουμε παιδιά. Μια κάποια ποιότητα και μια αδούλευτη ομάδα. Που όμως προσέφερε αγωνία και ηδονή, θέαμα και διάθεση, κι ένα τρομερό παιχνίδι εφάμιλλο αλάνας. Χωρίς καμία υπερβολή αυτό. Φάνηκε πόσο αδούλευτοι είμαστε στα στημένα του αντιπάλου, στο δε δοκάρι μας με τον Αραούχο που την πάσα την έκανε ο Τσιγκρίνσκι. Αλλά ας μην παραπονιόμαστε.

Ας δεχθούμε την μοίρα μας σαν Αεκτζήδες. Δεν μας ταιριάζει ο τίτλος του φαβορί, και δεν μπορούμε να είμαστε το αφεντικό. Μπορούμε και λειτουργούμε όταν έχει φύγει το άγχος και μοιάζουν όλα χαμένα. Αυτά είναι θέματα προπονητή, που είναι πολύ τυχερός σήμερα που στο δεύτερο μέρος οι παίκτες όλοι τον γράψανε στ’ αρχίδια τους και παίξανε για την πάρτη τους – με εξαίρεση τον άθλιο Λόπεζ – και πήραν ένα αποτέλεσμα μέτριο απέναντι σε έναν αντίπαλο ποντίκι, διεκδικώντας πλέον την πρόκριση μακριά από την Ελλάδα. Εκεί που θριαμβεύουν όλοι οι Έλληνες.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

28 Responses to Α Ε Κ – ΡΙΕΚΑ

  1. Ο/Η Jason λέει:

    Το αποτέλεσμα ως αποτέλεσμα είναι ντροπή, ειδικά αφού φάνηκε ότι ήρθε έτσι χωρίς απολύτως κανέναν λόγο. Κλασσική ΑΕΚ βέβαια, που θα μας κάνει να αγκομαχάμε μέχρι το τέλος, στο οποίο τέλος γίνεται συνήθως η στραβή. Σε δυο βδομάδες τώρα θα δούμε αν θα μπορέσει η ομάς, αν και βάση προϊστορίας…χλωμό μοιάζει το ευτυχές σενάριο. Ίδωμεν…

    Υ.Γ. “Ας δεχθούμε την μοίρα μας σαν Αεκτζήδες. Δεν μας ταιριάζει ο τίτλος του φαβορί, και δεν μπορούμε να είμαστε το αφεντικό. Μπορούμε και λειτουργούμε όταν έχει φύγει το άγχος και μοιάζουν όλα χαμένα”. Ο συγγραφεύς αποτυπώνει πλήρως την νοοτροπία που περιβάλλει την ομάδα εδώ και αρκετά χρόνια. Τα τελευταία 18 χρόνια, ουκ ολίγες φορές έχω συλλάβει τον εαυτό μου να λέει ακριβώς τα ίδια (εν μέρη επειδή έτσι το βιώνω, εν μέρη λόγω επιρροών του συγγραφέα : ) ).

  2. Ο/Η alex λέει:

    Αυτός ο Λιβάγια πόσο παιχτάρα είναι..
    Στον επίλογο κέντησες και εσύ…

  3. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Απλα ψυχασθενεια.Μεχρι ποτε θα γυρναμε τα ματς?????Τι παιζει με Τσοσιτς???Πως ειδες πρωτη εμφανιση Κονε,στο γηπεδο εννοω οχι στην Μυκονο?

  4. Ο/Η Koreas λέει:

    Steven

    Είχες δίκιο στο προηγούμενο σου άρθρο. Η ομάδα χρειάζεται προπονητή. Δεν μπορεί το παλικάρι. Τρικυμία κανονική.

    Στο πρώτο ημίχρονο η ριεκα θύμιζε Ρεάλ Μαδρίτης.

    Μπορείς να μου πεις ένα λόγο που ο λιβαγια έμεινε εκτός ενδεκάδας;

  5. Ο/Η conpater λέει:

    Εγραφα προχθες,φερτε εναν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ σε αυτην την ομαδα,οπως ειναι τωρα,με τους παιχτες που εχει,και θα δουμε κατι τελειως διαφορετικο. Μπορει να μην δουμε παπαδες λογω ποιοτητας παιχτων,αν μη τι αλλο πιστευω πως το δευτερο ημιχρονο θα ειναι απο τα στανταρ της αποδοσης. Πας τωρα στην Αυστρια,για δυο αποτελεσματα,και κινδυνευεις να μεινεις απ`εξω. Παιζεις με μια κεντροευρωπαικη ομαδα,με γερμανικα στοιχεια,οργανωση και πειθαρχια στο παιχνιδι της. Που αν εισαι Μιλαν της ριχνεις 4-5 γκολ,αν εισαι ΑΕΚ θα ταμπουρωθεις και θα βγαινεις στην κοντρα να κλεψεις το παιχνιδι. Ασχετα τι λεει ο καθε παπαρας που εχει ενα μικροφωνο μπροστα του και λεει απλα για να λεει,διατηρω αμφιβολιες κατα ποσο αυτη η ΑΕΚ του α` ημιχρονου θα ειναι σε θεση να σταθει στο γηπεδο. Μην ξεχναμε πως και οι Αυστριακοι θελουν νικη να περασουν. Αν ειχαν κανει το 0-3 στο ημιχρονο ,τωρα θα μιλαγαμε για κηδειες , για τα απλυτα των αποδυτηριων,για τον ανικανο Μανολο να στησει την ομαδα σωστα και αλλα πολλα . Απλα,τωρα πηρε μια ακομα παραταση μεχρι την Βιεννη.Απλα πιστευω πως “παιζει” τις καθυστερησεις….

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Jason : Όχι τα τελευταία χρόνια. Πάντα έτσι ήταν. Γιατί έγινα Αεκτζής; Διότι απλά δεν δεχόμουν το μαλακισμένο δίπολο ΠΑΟ – ΟΣΦΠ, που ήταν πάντα η ντροπή του αθλητισμού. Πιστεύω να έχεις καταλάβει πλέον οτι η ντροπή της Ελλάδας, είναι οι Έλληνες.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς alex : Πολύ μεγάλης κοπής παίκτης. Δέκα Βράνιες μαζί σε δύναμη και ψυχική αντοχή.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΑΕΚLFC : Όσο δεν έχουμε προπονητή, αυτό θα γίνεται. Ο Κονέ φάντασε καλός αλλά η Ριέκα είχε σταθεί στην περιοχή της και το μομέντουμ είχε έρθει όλο σε μας. Λογικά μπήκε στο ποτάμι και τον πήρε το ρεύμα. Την Δευτέρα θα ξέρουμε καλύτερα.

  9. Ο/Η mporat λέει:

    Μόνο ένας ψυχοπαθής θα έκανε αυτά τα όργια στη σημερινή εντεκάδα. Όπως τα είπες, αντί να τους πιέσουμε από την αρχή με Λιβάγια μεσα κ να δείξουμε ποιος ειναι το αφεντικό, τα κάναμε πάνω μας και κουτουλάγαμε. Αν ειναι δυνατόν να κάνουμε Ρεάλ εδω μεσα τη Ριέκα κα την Αούστρια, ενώ είμαστε ανωτεροι όταν αποφασίσουμε να παίξουμε
    Ας μαζέψει κάποιος τον επικίνδυνο στον πάγκο, ή έστω να τον στείλει σε έναν καλο ψυχίατρο. Κι αυτός, όπως κάθε προπονητής που περνάει από αυτή την καταραμένη ομάδα, έχει εμμονές. Αυτό με τον Τσόσιτς μπορει να λέγεται και κόμπλεξ, θα μάθουμε.
    Όσο για τον επίλογο, ειπες ακριβώς τι ειναι η σύγχρονη ΑΕΚ.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Ρε φίλε, είναι τρομερό. Λες και είμαι manager κάποιου και αδίκησα τον Χιμένεθ, βάσει σχολίου. Να γράφεις πράματα δυό μέρες πριν και σήμερα, να τον χέζουν πατώκορφα όλοι. Sites, δημοσιογράφοι με μαρκούτσια, αναλύτές, εφημερίδες. Ρε σσου μιλάω για απίθανα πράματα. Να βλέπεις κάτι, και να πρέπει όλοι, αφού το δουν να σε δικαιώνουν.
    Ο Λιβάγια δεν έχει σημασία, πίστεψε με. Κανείς δεν ήξερε γιατί μπήκε στο γήπεδο. Κυνηγάμε νίκη με 5-3-2; Ο ¨ανθρωπος – όπως είπες – έφερε μια τρικυμία στην αρχή που πήγε να φέρει την συντριβή, και μετά έφερε μια τρικυμία με το γερά παλληκάρια μου και πάμε να τους γαμήσουμε. ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ.
    Έλα να σου πω κάτι για τις εταιρείες. Συνήθως όλοι αναλύουν τον τζίρο που μειώνεται. Εγώ κάνω κάτι άλλο. Αναλύω γιατί αυξήθηκε ο τζίρος. Επειδή είμαι αιρετικός; Όχι βέβαια. Απλά δουλεύω ακόμα κι όταν όλοι πανηγυρίζουν.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Τι ωραία τα λες. Αυτά είναι στην καρδιά, κι όλα τα άλλα είναι μπούρδες για την πρωταθλήτρια Κροατίας, την τρομερή ομάδα του Βελγίου και την Μίλαν που έχει πάρει και κάποια champions league. Αρχίδια φιλαράκο. Φουκαραδισμός. Ο Πλατανιάς της Ευρώπης φέτος και δυό ποντίκια. Μην θυμηθώ και τον ΠΑΣ, και στον Αστέρα, την Ξάνθη με εννιά, και την απλήρωτη αλογοτροφή. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Που κάνει και κωλοδάχτυλα κιόλας λες κι είναι ο γαμιάς του Βούδα.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς mporat : Έλα να σου πω ένα μυστικό. Και με τον Φάντροκ, έτσι ήταν. Αλλά έπαιζε διαστημική μπάλα και δεν υπήρχε πρόβλημα στο γήπεδο. Χωρίες τίτλο. Με τον Τσαϊκόφσκι, απλά δείχναμε αρχίδια. Μπαλάρα, νικάρες, θέαμα. Ο τύπος έβγαινε πριν τα ντέρμπυ κι απλά έλεγε, ποιοί είναι αυτοί απέναντι μας; Εγώ δεν χάνω ντέρμπυ. Φάε τώρα τον μαλάκα που σέβεται κάθε αντίπαλο.

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ομαδα για βιτζιόζους – αρχισει να παιζει μετα το 0-2.

    Ανέστης : απογόρευση προσέγγισης στο ΟΑΚΑ
    Λιβάγια : ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ
    Αραούχο : μόλις επέστρεψε απο τους Κανάριους Νήσους. Το μόνο καλό απο την σημερινή βραδιά…

    το κοράκι δεν σφύριζε με τίποτα. ΚΑΚΩΣ ακύρωσε το γκόλ του Αραούχο που ηταν πεντακάθαρο. Στο ριμπλει μάλιστα φαινεται πεντακάθαρα οτι ειναι κανονικότατο γκολ και μάλιστα δεν διαμαρτύρονται καν οι αμυντικοι της Ριέκα και μάλλον ξαφνιάζονται και οι ίδιοι απο την ακύρωση του γκολ…

    Πάμε στην Βιέννη για τελικό (όπως εχω τονίσει εξ’αρχής ηταν φανερό οτι εκεί θα παιχτεί η πρόκριση και οχι στο αποψινό ματς με την Ριέκα), δυστυχώς πετάξαμε βαθμούς και χρήμα στο ΟΑΚΑ με μετριότατους αντιπάλους και κινδυνεύουμε να μείνουμε απέξω απο την επόμενη φάση που θα είναι μέγαλο χαστούκι και πισωγύρισμα… Μέχρι τότε όλοι θα είμαστε για 15 μέρες στην τσίτα με οτι αυτο συνεπάγεται…

    Συμπερασμα
    1) Χιμένεθ : άμεση απέλαση απο την χωρα
    2) Όλοι παρόντες στις 7 Δεκεμβρίου στο Ernst Happel stadion

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Πολύ καλά τα λες, αλλά έχω μια ερώτηση : Εγώ γιατί να είμαι στην τσίτα 15 μέρες; Αυτοί θα είναι στην τσίτα για την εταιρεία μου;

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Ελπίζω να κάνω λάθος και να μην ήταν ο Λαμπρόπουλος στην αποστολή.

  16. Ο/Η I'm not a robot λέει:

    @ Steven: Οχι αυτοι προφανως και δεν θα είναι στην τσίτα. Και λέω προφανώς όπως ένας παλίοτερος τσάρος της ελληνικής οικονομιας ο Αλογοσκούφης (που χάθηκε άραγε αυτη η ψυχη – ρητορικο το ερωτημα, το μειζον θεμα ειναι οχι οτι χαθηκε αυτος αλλα οτι οι ψηφοφόροι του παραμυθιου ”Ισχυρη Ελλαδα” παραμενουν και ετοιμαζονται να ψηφισουν κούλη) είχε παει να κανει το PR του σε καποια λαικη αγορά και σε μια ερώτηση μια συνταξιουχου των 500 ευρω της ειπε ”προφανως και δεν θα ζήσετε με 500 ευρω”. Ετσι και αυτοί προφανώς και δεν θα ειναι στην τσιτά. Αλλά και εσυ και όλοι εμείς δυστυχως σε κάποιο βαθμό (μην υπερβάλλουμε και όλας) θα είμαστε γιατι είμαστε ΑΕΚ. Κάτσε ομως που οταν θα πλησιάζουν οι ημέρες που θα αρχίσουν οι πράβδα 365 τα ”νυν υπερ παντων αγων – υπερ βωμων και εστιων” που τωρα γραφουν οτι θα περάσουμε αέρα απο την Βιέννη…

    Και κλείνουμε με λίγο απο Μανώλο και την συνεντευξη τυπου πριν λιγο:

    Για την αντίδραση της ΑΕΚ στα στημένα: «Πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να πιούμε περισσότερο κακάο ή να φάμε περισσότερο γιαούρτι».

    Καλο βραδυ σε όλους

  17. Ο/Η Iron Jim 21 λέει:

    Στήβεν, δεν ήταν στην αποστολή o Λαμπρόπουλος, νομίζω ότι δεν έχει δηλωθεί καν.
    Πάντως σκωτσέζικο ντους. Εκεί που λες τι μαύρα χάλια είναι αυτά, έρχεται το δεύτερο ημίχρονο και γεμίζεις με κάποια ικανοποίηση που δείξαμε ποιός είναι το αφεντικό και κυνηγήσαμε τη νίκη ως το τέλος. Κρίμα για το ακυρωθέν γκολ και το δοκάρι, θα ήταν ανατροπή παρόμοια με αυτή απέναντι στη δαφνοστεφανωμένη…
    Εννοείται ότι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου μας κολακεύει. Αν ξεκινήσουμε έτσι και στην Αυστρία και κυνηγάμε στο σκορ, χαιρέτα μου τον πλάτανο.
    Καληνύχτα.

  18. Ο/Η conpater λέει:

    Η δημοσιογραφικη “οικογενεια”, συμφωνει πως η προκριση ειναι στο χερι της ΑΕΚ. Και σε διαδηλωση να ησαν,τετοιο “συγχρονισμο” δεν θα τον ειχαν.
    Στο χερι της ΑΕΚ η προκριση. Συμπερασμα,η ΑΕΚ θα παει στην Βιεννη και θα παιξει μονη της. Το αλλο παιχνιδι,Ριεκα-Μιλαν δεν θα γινει. Τα παντα ειναι στο χερι της ΑΕΚ. Στο ενα,οχι και στα δυο,αλλωστε την μαλακια με το ενα την τραβας. Οποτε, επειδη -κατα τους δημοσιογραφους- η προκριση ειναι στο χερι μας, αποκλειστικα υπευθυνοι για τυχον αποκλεισμο θα ειναι η ΑΕΚ. Και επειδη σε τετοιο ενδεχομενο,δεν πα να φαει γκολ ο Ανεστης απ`την σεντρα, να βαλει 2 αυτογκολ ο Βρανιες,να χασει 3 πεναλντυ ο Αραουχο, ο “κοσμος” θα ειναι μαζι τους γιατι δεν ειχαν ετοιμαστει ψυχολογικα για αυτο το παιχνιδι… Αμα σας λεω πως ο Μανολο “παιζει” τις καθυστερησεις….

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς I’m not a robot : Είναι μαλάκας τρελός εν άλλοις. Σπάνιο πράμα όντως.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Το άλλο παιχνίδι, δεν έχει κάποια σημασία. Η Μϊλαν πέρασε και η Ριέκα αποκλείστηκε ακόμα και σε τριπλή ισοβαθμία. Για τα άλλα δίκιο έχεις, αλλά ποιά είναι η δημοσιογραφική οικογένεια; Μην είναι η γκόμενα του Μάνταλου, μην είναι όλοι αυτοί που πουλάνε είκοσι χιλιάδες φύλλα σύνολο; Μην είναι τα sites; Είναι σαν να λες οι Έλληνες επιχειρηματίες, οι Έλληνες δικαστές, οι Έλληνες πολιτικοί. Τώρα οτι θα πάμε στην Βιέννη για τον αγώνα υπερ βωμών κι εστιών, καλά να πάθουμε. Άμα έχεις όλο το market pool δικό σου και δεν λαδώνεις Κροάτες, κάτσε να φας κι ένα εσκαλοπ βιεννουά. Και μπορεί να μην έχεις και προπονητή κιόλας. Δηλαδή κόουτς.

  21. Ο/Η stelathen λέει:

    – Μια εξήγηση για την κακή λειτουργία στις στημένες φάσεις;

    «Πρέπει να βελτιωθούμε. Να πιούμε περισσότερο κακάο, να φάμε περισσότερο γιαούρτι».

    ας μην ειχες σωθει με τα αποτελεσματα μεχρι τωρα και τον κεσε θα τον ειχες φαει σιγουρα.

    εχθες χαλασε η μανεστρα να τελειωναμε την προκριση,γιατι τελευταιο αγωνα ολα μπορουν να γινουν, θετικο οτι οι αλλοι θα ανοιχτουν γιατι θελουν μονο νικη.
    απο την αλλη αν τον καθαριζαμε τον αγωνα απο χτες θα ειμασταν κανονικη ομαδα και οχι αεκ (της σημερινης εποχης)

    και τωρα θα υποχρεωθει και ο τιγρης να κανει το ταξιδακι εξω, μιας και μονο ετσι ξυπνανε τα παλικαρια μας.

    τη νοοτροπια οτι ενας παιχτης ειναι κουρασμενος (λιβαγια) οποτε τον κραταω στον παγκο να τον ριξω στο δευτερο μερος δεν την εχω καταλαβει σε πολλους προπονητες. ρε μεγαλε βαλτον απτην αρχη να σε βοηθησει να καθαρισεις νωρις την μπουγαδα και στο 60 τον βγαζεις.

    μην κοιτας να σωσεις την λολα, προλαβε την φωτια ρε καρνεϊσον

  22. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    πρός… σάλτα ρε

    Α φταίει και που δεν έχει βρεί και θέση για τον Μπακασέτα και τον Κλωναρίδη.Και το προπατορικό αμάρτημα μην ξεχάσεις την επόμενη φορά.Βλέπω ζητάς και θέαμα στη Λιβαδειά.Λογικό.Πολύ λογικό.Αν δεν έχεις φυσικά επαφή με το ελληνικό πρωτάθλημα είσαι ξέρω γω απο την Ολλανδία.Και έγιναν ποντίκια και η Ριέκα με την Αούστρια.Ρε τι ωραία που τα λές.Φτού φτού…Μη σε ματιάσω.

    Πάντως θα συμφωνήσω οτι δεν υπάρχει τακτική,ο καθένας κάνει οτι του καπνίσει.Γιατί το διαστημικό μας ρόστερ είναι ικανό δρώντας αυτοβούλως(τι διαβάζουμε ρε φίλε)να αποκλείσει την πρωτοπόρο του Βελγικού πρωταθλήματος(33 γκόλ σε 15 αγώνες) με 3-0 συνολικό σκόρ,να είναι με τα 2 πόδια στην επόμενη φάση,και να έχει 2 νίκες 1 ισοπαλία στα ντέρμπυ ακόμα και με προπονητή έναν τσαρλατάνο.

    Πώς είδες το παιχνίδι σε παρακαλώ

    ο τράβα για τα ρέστα θα μπορούσε να υπολογίσει ..το πολλά νιούτον μαλάκας άραγε?

    τα κιλά της μαλακίας (m) είναι τα ίδια σε δυο περιπτώσεις, σε αυτήν με τη μεγαλύτερη «επιτάχυνση» (a, ένας δείκτης απρέπειας, αστοχίας, σαν ταχύτερη μεταβολή του στάτους σου κατά διαόλου) το αποτέλεσμα, η δύναμη (F) είναι μεγαλύτερη. Και το αποτέλεσμα δυσμενέστερο.

  23. Ο/Η netrino λέει:

    Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια,να απολυθει ο Χιμένεθ άμεσα,ολα τα αλλά είναι θεωρίες. Ο τυπος εχει πολλά προβλήματα και η ΑΕΚ δεν ειναι κουβάς για να τα ξεφορτώνει

  24. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Μου άρεσε ο Μπακάκης γιατί ,Έτσι ρε μουνιά .Κάντε άλλη μια υπέρβαση μήπως και αξιωθούμε και πάρουμε έναν παίκτη που να παίζει στόν άξονα ή κάτι παραπλήσιο δηλαδή κάποιον τερματατζή ή έστω έναν φορ περιοχής .
    Ναί σωστά δέν ξέρω τη μου γίνεται .

  25. Ο/Η Savvi λέει:

    Α ρε Μανώλη έχασες ΞΑΝΑ ένα ημίχρονο. Αρκετοί λένε γιατί έπαιξε ο καλόγερος. Λες και το πρόβλημα ήταν στα CB. Η ομάδα δεν μπορούσε να αλλάξει δεύτερη πάσα. Πολύ κακό διάβασμα του παιχνιδιού και του γενικότερου πλάνου στο πρώτο μέρος. Ο Γαλανόπουλος ήταν αλλού για αλλού και πολύ σωστά αντικαταστάθηκε. Στο δεύτερο μέρος ο Μπακάκης ήταν συγκλονιστικός!!! Γιατί όμως; Γιατί πολύ απλά ήταν ουσιαστικός δεν είχε άσκοπα τρεξίματα και πραγματικά απογείωσε την δεξιά πτέρυγα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά με σωστές μεταβιβάσεις και επεμβάσεις στον αμυντικό τομέα. ΜΠΡΑΒΟ. Ακόμα και ο Μπακασέτας του δεύτερου μέρους ήταν πολύ καλός. Έκανε αυτό που δεν έχει κάνει σε κανένα παιχνίδι. Γυρνούσε πίσω στο ημικύκλιο του κέντρου για να υποδεχτεί την μπάλα και να την δώσει μπροστά!!! Στον Μανώλη μπορούμε να αναγνωρίσουμε δύο πράγματα πρώτον την ηλίθια αυτοκαταστροφική του τάση να τα γαμεί τη μάνα από τα αποδυτήρια και δεύτερον ότι δεν κωλώνει. Έκανε αλλαγή στο 30 και στο δεύτερο οι αλλαγές ήταν για να πάρει την νίκη μια νίκη η οποία δεν ήρθε(όπως ήρθε με τον οσφπ) και μας υποχρεώνει να πάμε για διπλό στην Αυστρία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε αυτά τα παιχνίδια οι παίκτες παίζουν και για τα συμβόλαια τους. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία, δεν τίθεται άμεσα θέμα προπονητή.

    @Σαλτα ρε

    Φίλε μου μπορείς να μου θυμίσεις γιατί τον έδιωξαν την πρώτη φορά από την ΑΕΚ;

    ΥΓ: Μπορεί και να κέρδισε και τον Πατίτο. Μήπως μπορεί να βοηθήσει τελικά;

  26. Ο/Η netrino λέει:

    @ Savvi

    O Τσιγκρίνσκι ειναι μέσα σε όλες τις πανωλεθρίες που εχουμε πάθει τα τελευταια 2 χρόνια,να μου πεις σε ενα παιχνίδι που ηταν καλός.Και χθες εχει ευθυνη και στα δύο γκολ που δεχθηκαμε,το παιδί δεν μπορει να πηδησει εφημερίδα,δεν ειναι γρήγορος απλα ειναι εγκεφαλικός και παιζει σαν ενας παλαιμαχος που τον κρατούν τα πόδια του ακόμα.
    Στην ΑΕΚ δεν μπορω να βρω λόγο που τον εχουμε κάνει τοτέμ.Ο Μπακασέτας όσο και να προσπαθεί με αυτον τον σωματότυπο δεν μπορεί να κάνει πολλά πραγματα, εκτος αν καταφέρει να πέσει 5-10 κιλά πιο κάτω.

  27. Ο/Η Savvi λέει:

    Συγνώμη, λες πανωλεθρίες θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος για την οικονομία της συζήτησης. Δηλαδή εσένα σου φταίει ο καλόγερος; Μπροστά από τα CB υπάρχουν 8 παίκτες και στην καλύτερη 6. Το ο ότι σε κάθε επίθεση της Ριέκα μύριζε γκολ δεν σε προβληματίζει. Δηλαδή η μπάλα πως έφτανε τόσο εύκολα στα CB; Το ότι δεν μπορούσαν να αλλάξουν στο πρώτο μέρος μια πάσα φταίει ο Τσιγκρίνσκι; Εγώ θα σου πω ότι ο άνθρωπος αν δεν τραυματιζόταν τόσο συχνά δεν υπήρχε περίπτωση να μην παίζει βασικός γιατί είναι με διαφορά το καλύτερο CB του πρωταθλήματος. Τώρα πως από την μία φταίει ο καλόγερος ενώ από την άλλη πιο πάνω απαιτείς την απόλυση του Μανόλο αυτά τα δύο από μόνα τους είναι ασυμβίβαστα. Άρα με την λογική σου θα πρέπει η ΑΕΚ για να μπορέσει να αλλάξει μια πάσα να πάρει CB ή να λιθοβολεί όποιον κάνει λάθος.

    Ο Νιόπλιας δεν έκανε στον ΠΑΟΚ γιατί ήταν κοντός, το ίδιο και ο Ντέμης όταν λέγαν στον Μπάγιβιτς να τον πάρουμε ή ο Ρονάλντο ο χοντρός. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο Μπακασέτας δεν παίζει λόγο κιλών και σωματότυπου.

  28. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    O Mανώλης την έχει “δει” Μουρίνιο και πως προπονεί την “Τσέλσυ” της Ελλάδας (αφου και τούτη κατά πως έχει διαπιστώσει και ο ίδιος,έχει για “ιδιοκτήτη” έναν Βαλκάνιο Αμπράμοβιτς). Να περιμένουμε λοιπόν να σκάσει σε καμιά συνέντευξη τύπου με σαγιονάρες.
    Τί άσχημο να ψωνίζεις “μαιμού” από την Αιόλου και να περπατας κορδωτός,σαν λόρδος.
    Τα επόμενα 5 ματς-όπως σωστά λέγει και ο Steven- θα δείξουν πολλά, όπου θα πρέπει να κυνηγήσουμε εμείς το αποτέλεσμα και όχι το αντίθετο,εκεί θα φανεί και το βάθος της δουλειάς του “Μουρίνιοθ” όσο και οι πιθανότητες κατάκτησης τίτλου από τον “Αμπράμοβιτς” με τις Μitsouko.