ΛΑΡΙΣΑ – Α Ε Κ

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό παιχνίδι. Και πολύ δύσκολο για να τα λέμε όλα. Σε αντιαεκτζήδικη έδρα παραδοσιακά, παραμονές του ντέρμπυ του κυπέλλου και με αντίπαλο που προέρχεται από ήττα, χώρια την περιρρέουσα ατμόσφαιρα με τον Κούγια και τους λοιπούς συμβούλους του Πειραιά. Το θεωρούσα ίσως το πιο επικίνδυνο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αφού τα ντέρμπυ είναι ούτως ή άλλως σημαντικά. Και με τη νίκη μας υποχρεωτική, για βαθμούς και ψυχολογία.

H ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο με 4-2-3-1, με κάποιο rotation και χωρίς αμυντικό χαφ. Οφείλω να πω οτι παραξενεύτηκα. Δεν παραξενεύτηκα όμως με το θέαμα που είδα στο πρώτο μέρος. Η Λάρισα επέλεξε να μείνει πίσω και να χτυπήσει σε κάποια κόντρα. Μοιραία η ΑΕΚ πήρε το παιχνίδι της κυριαρχίας και της κατοχής της μπάλας και προσπάθησε κάτι να δημιουργήσει, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Είναι χαρακτηριστικό οτι οι δυό πιο επικίνδυνες στιγμές εκατέρωθεν, ήταν δυό μακρινά σουτ. Στην ουσία καμία άλλη τελική. Νομίζω οτι οι αντίπαλοι αλληλοεξουδετερώθηκαν και φυσικά πρόσφεραν ένα κακό θέαμα σε ένα παιχνίδι που ήταν αρκούντως σκληρό, και κύρια γινόταν στο κέντρο. Η Λάρισα τήρησε την τακτική της στο ακέραιο, η δε ΑΕΚ όταν έβγαινε κάπως σωστά μπροστά, έπεφτε σε ένα αμυντικό τείχος με τον κάθε επιθετικό να είναι μαρκαρισμένος από δυό και τρεις αντιπάλους.

Το ματς όμως, ήταν όπως το φανταζόμασταν. Κλειστό και με πολλά φάουλ σε περίπτωση που κάποιος θα ξέφευγε. Ήταν φανερό οτι κάποια περισσότερη έμπνευση θα χρειαζόταν μπροστά, που θα άνοιγε τον κινητικό Αραούχο, θα απεγκλώβιζε τον Λιβάγια ή θα φόρτωνε την περιοχή πιο πολύ, με σκοπό να γίνει κάποιο μακρινό σουτ. Ήταν δε τόσο σούπα το θέαμα, που δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις ούτε υστερήσαντα παίκτη, αλλά ούτε και διακριθέντα με κάποια εξαίρεση τον Κονέ που προσπαθούσε να νοικοκυρέψει το κέντρο μας.

Το δεύτερο ημιχρόνιο ξεκίνησε ακριβώς με την ίδια εικόνα. Η ΑΕΚ να έχει την ανούσια κατοχή, και να παίζει οριζόντιο ποδόσφαιρο χωρίς να δημιουργεί κάποια φάση για γκολ. Να επιτίθεται κύρια από τον άξονα και να σκοντάφτει στο αντίπαλο τείχος, το οποίο από ένα σημείο και μετά ήταν επιφορτισμένο να προσέχει και τον Τσιγκρίνσκι, που προσπαθούσε να φτειάξει  κι αυτός το παιχνίδι. Το είχε δει ο Ουκρανός, όλοι αυτοί στον πάγκο δεν το είχαν δει; Για κανά εικοσάλεπτο, όχι.

Οπότε μετά μπήκε ο Μασούντ και η κυριαρχία της ΑΕΚ έγινε απόλυτη. Όλη η Λάρισα κλείστηκε στην περιοχή της, στην ουσία σφράγισε όλους τους διαδρόμους κι ενδιαφέρθηκε για την σκοπιμότητα της. Ολόσωστα θα έλεγα. Απέναντι στην ομάδα μας, που ναι μεν επετίθετο ολοκλητωτικά, αλλά και πλήρως λανθασμένα. Διότι οι πολύ κλειστές άμυνες, συνήθως ανοίγουν από τα πλάγια και φυσικά υπάρχει και κάποιο σέντερ φορ στην  περιοχή. Η ΑΕΚ όμως, παρά τον τόσο χρόνο που το προσπάθησε, έψαχνε ένα καλό μακρινό σουτ.

Την ώρα που εμφανιζόταν η κούραση, το άγχος και τα νεύρα για την έκβαση του αγώνα. Την ώρα που καταλάβαινε κι ο πάγκος οτι είχε πετάξει μια αλλαγή με την είσοδο του Κλωναρίδη και την ώρα που έκανε πλάκα στον εαυτό του, ρίχνοντας τον Γιακουμάκη για δύο λεπτά. Να κάνει τι; Μόνο κάτι στην τύχη. Μια τύχη που δεν την είχαμε σήμερα, αλλά και δεν την δικαιούμασταν. Αυτόν τον βαθμό την δικαιούτο πιο πολύ η Λάρισα. Διότι πέτυχε στην τακτική της. Ενώ η ΑΕΚ δεν είχε καμία τακτική. Είχε όλο το γήπεδο, κι όλο τον χρόνο να αλλάξει συστήματα ή παίκτες προκειμένου να λύσει ένα κλασσικό γρίφο : Αυτόν του κατενάτσιο. Κι άρα δεν άξιζε να κερδίσει την ώρα που δεν πάταγε στην περιοχή της ΑΕΛ. Επομένως όσο κι αν μας πικραίνει, οφείλουμε να παραδεχτούμε την ανικανότητα μας και να συμβιβαστούμε για σήμερα, που είναι συνέχεια της κακής απόδοσης από τον προηγούμενο αγώνα. Διότι μπορεί να θέλεις να κερδίσεις έστω κι αν δεν παίξεις καλά, αλλά πρέπει να κάνεις και κάποια ευκαιρία. Σήμερα, δεν θυμάμαι καμία.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

24 Responses to ΛΑΡΙΣΑ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    παπαλα το πρωταθλημα και επισημα σημερα, του χρονου παλι τα θα…

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    Δεν μπορούμε να αποδώσουμε όταν είμαστε το φαβορί. Όποτε καλύτερα στο φυσικό μας ρόλο του αουτσάιντερ, μας ταιριάζει καλύτερα….

    Ps. Οι αλλαγές που κάναμε μάλλον ήταν άστοχες.

  3. Ο/Η netrino λέει:

    O Mασούντ παιζει σαν βετεράνος ενώ ο Μοράν μεχρι τώρα δεν εχω καταλάβει γιατί αποκτήθηκε,η ομάδα ήθελε άλλες προσθήκες ποιοτικές.Επίσης το αστείο με τον Μπακάκη αριστερά πρέπει να τελειώσει,ο Γκάλο δεν αξίζει ουτε αλλάγή,όχι να περνάνε όλες οι μπαλες από τα πόδια του.

    υγ Το πρωτάθλημα το χάσαμε στην Τρίπολη

  4. Ο/Η J. Patikas λέει:

    “Διότι οι πολύ κλειστές άμυνες, συνήθως ανοίγουν από τα πλάγια” Σωστα, μονο που εμεις δεν εχουμε πλαγιους. Ειναι ευκολο να μην δεχτεις γκολ απο την ΑΕΚ. Ταμπουρι και ολοι μαζεμενοι στον αξονα.
    ΥΓ. Στηβεν τον Μοραν πως τον βλεπεις;

  5. Ο/Η ΑΣΕ ΒΡΕ ΤΩΡΑ ΒΡΕ λέει:

    Δευτερη συνεχομενη κακη εικονα της ομαδας,δυστυχως ο μοραν και ο μασουντ δεν θα ειναι αρκετοι να σηκωσουν απο μονοι τους το βαρος του προγραμματος που ακολουθει,σε 1 μηνα μπορει να εχουν χαθει ολοι οι στοχοι και να μεινουμε να ασχολουμαστε μονο με τα μπετα που θα πεφτουν στη ΝΦ.

    Κακες οι επινοησεις του ισπανου σε μια προσπαθεια να κανει ροτεισον ισως ενοψει γαυρου,δεν του βγηκε και το πληρωσαμε.Δεν υπαρχουν στημενες φασεις που αξιοποιουνται,ουτε εχουμε παικτες που θα ερθουν να το κολλησουν απο πισω.

    Πηγαινουμε ξυπολητοι και παρασκηνιακα,ο σαββιδης εχει κανει “φιλαρακια” και με τον εναν η αλλο τροπο παιρνει τα ματς,σε αντιθεση με τον τιγρη που ειναι σε ρηχα νερα.

  6. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ, λέει:

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ.ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ). ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΛΟΠΕΣ ΒΡΑΝΙΕΣ ΣΙΜΟΕΣ ΜΑΣΟΥΝΤ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ. (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ -ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ) . ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΦΙΚΤΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ? ΕΝΑΣ ΑΚΡΑΙΑ ΑΤΕΧΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ. ΗΜΑΡΤΟΝ. ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΚ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ. Ο ΠΑΤΙΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΝΟΟΥΣΕ ΚΑΤΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΙΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΥΣΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ. Ο ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ.(ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΕΛΑΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΜΠΟΥΡΙ ΟΠΩΣ Η ΛΑΡΙΣΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ) ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ. ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ (ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ) ΤΟΣΟ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΛΙΚΟΥΣ? ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ. ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ…. ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Δεν θα το έλεγα ακόμα, όσο κι αν ο Χιμένεθ είναι πλέον μόνος του.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Αστεία πράματα λες. Δουλεύει το 3-5-2 και κατεβάζει την ομάδα αλλιώς. Αν δεν είναι κατόπιν εντολής, τότε μιλάμε για μαλάκα.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nerino : Κανένας βετεράνος. Στο 70 μπήκε. Με ποιό σύστημα; Αυτό που άλλαξε ή αυτό που του άλλαξαν θέση; Να δώσει την μπάλα πού, όταν δεν υπήρχε κίνηση. Άστα φίλε μου, ΤΑ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

  10. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΠΑΤΖΗ.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J. Ptaikas : Για τα άλλα, τα έχουμε πει. Η ΑΕΚ ό,τι κάνει, το κάνει με την άμυνα και το κλέψιμο. Ο Μοράν; Πολύ ψύχραιμος για ψηλό επίπεδο. Αλλά είναι νωρίς ακόμα. Σίγουρα δεν είναι κάτι αντί. Ο Γαλανόπουλος, γιατί δεν έπαιξε σήμερα;

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΑΣΕ ΒΡΕ ΤΩΡΑ ΒΡΕ : Ο Μασούντ είναι αρκετός, αν τον βάλεις σε σωστό σύστημα. Ο άλλος είναι για τα σίγουρα. Σε ένα μήνα, πράγματι θα ξέρουμε τα πάντα. Ειδικά τον Μάιο, θα είμαστε και ασφαλείς. Για τα μπετά, πράγματι ασχολούνται όλα τα μπάζα ( έχουμε και το φουστάνι του γηπέδου ). ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΘΑ ΧΤΙΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. Δεν υπάρχουν επινοήσεις, υπάρχουν απλά εφευρέσεις οτι υπάρχει και δουλεύει, με τον τρόπο του να εκθέτει τις μπαλαδόφατσες. ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΕΜ. Τώρα παρασκηνιακά, ό,τι μπορεί κάνει, αλλά κανείς δεν ξέρει την τελική τιμή και τι έχει συμφωνήσει.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. : ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΚΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ.

  14. Ο/Η Koreas λέει:

    @all

    Μετά τη χθεσινή πίκρα και με κρύο μυαλό πιστεύω ότι η ομάδα δεν έχει σα στόχο φέτος το πρωτάθλημα.

    Λογικά σκεφτόμενος θα περίμενα η ομάδα να θεωρεί παιχνίδι δίχως αύριο το παιχνίδι στη Λάρισα. Σε προτεραιότητα κι από το πρώτο παιχνίδι με το γαύρο στο Καραϊσκάκη, μιας και στα παιχνίδια του κυπέλλου υπάρχει επαναληπτικός. Συνεβει όμως το αντίθετο. Η ομάδα παικτικα έκανε ένα τεράστιο rotation (σχεδόν 5 παίκτες) στο παιχνίδι που ήταν μονόδρομος κι ετοιμάζεται να πάει σε παιχνίδι ζωής και θανάτου στο πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου. Ακόμη ακόμη έγινε και rotation στον τερματοφύλακα γιατί λέει πρέπει να ετοιμαστεί ο μπαρκας για το κύπελλο.

    Επιπρόσθετα πέρα του παικτικου ο υπόλοιπος οργανισμός ΑΕΚ δε έδειξε να παλεύει μέχρις εσχάτων για το παιχνίδι. Νωχελικές κινήσεις , ο καλός στρατιώτης λυμπε κρυμμένος, ο διαιτητής ανενόχλητος να προστατεύει τα δρεπανια σε ένα χαζό 50 – 50. Άραγε ο γουρλης υιός μελισσανιδη ακολούθησε την αποστολή;

    να ξαναναφερουμε ότι ο προπονητής της ομάδας βρίσκεται στη εξέδρα εδώ και κάμποσο καιρό. Προφανώς η αντιμετώπιση από τη δικαιοσύνη είναι κοινή για όλους και πλέον δε γίνονται διευκολύνσεις σε κανένα ( ειρωνικό αυτό). Φαίνεται ότι η ΑΕΚ έχει δημιουργήσει μια νησίδα αξιοκρατίας μέσα στο ελληνικό μπάχαλο που παλεύει για την εφαρμογή της δικαιοσύνης αποκλειστικά και μόνο στα θέματα της. Το πιστεύει κανείς αυτό;

    Δε μπαίνω σε σχολιασμό ποδοσφαιρικών συστημάτων 3-5-2 ή 4-2-3-1 γιατί είμαι παντελώς άσχετος τι σημαίνουν. Ούτε κριτικάρω αν οι αλλαγές που έγιναν ήταν οι πρέπουσες μιας και δε γνωρίσω την ποδοσφαιρική λογική που τις επιβάλλει. Επίσης δε σχολιάζω αν οι χειμερινές προσθήκες που έγιναν ήταν αρκετές.

    Θα μπορούσα να πω πολλά αλλά ου εκ των πολλών το ευ…

    Όπως και να έχει εγώ έλαβα το μήνυμα. Παλεύουμε τα παιχνίδια με τους γαύρους για το ποδοσφαιρικο γόητρο μας ( και πιθανόν για το άμεσο συμφέρον κάποιου άλλου δικέφαλου ) . Τώρα αν υπάρξει και κάποιο όφελος για την ομάδα ( κατόπιν κάποιας συμφωνίας ) αυτό θα είναι μόνο προς το συμφέρον της διοίκησης μας. Και μπορεί όντως η επιχειρηματική λογική να είναι στεγνή αλλά σωστή , μπορεί και το ποδοσφαιρικό μας γόητρο να σώζεται στα παιχνίδια με το γαύρο αλλά οι ενωσιτικες ψυχές μας και η αξιοπρέπεια μας θα έχουν υποστεί μια τεράστια ζημιά.

    Στο τέλος τέλος θα αποδεχτεί ότι και ο Τωρινός πρόεδρος είναι κι αυτός αναλώσιμος και δεν έχει τελικά τα ΑΡΧΙΔΙΑ να ηγηθεί μιας καινούριας ένδοξης πορείας του συλλόγου μας, μιας και ίσως επιτύχει στα πρακτικά πράγματα άλλα θα έχει αποκοπεί από τις άξιες και την υπερηφανια που πρέσβευε αυτή η ομάδα.

    Θα μου πει κάποιος ότι όλα ξεχνιούνται , ποιος θα θυμάται σε 5 χρόνια αν η ομάδα φυσαει; και θα έχει δίκιο , η λήθη είναι ο σύμμαχος του. Όλοι όμως ίσως χαιρόμαστε την ομάδα τότε , αυτός όμως θα παραμένει ο σαλτιπαγκος από τη β Πειραιά κι όχι ο αυτοκράτορας των Ελλήνων της ανατολής…

  15. Ο/Η Tελειωσαμε λέει:

    10 εκ ευρω εσοδα απο την ευρωπη φετο,που πηγαν τα λεφτα κωθτακη μου?

    1.Παντελονιασμα
    2.Ντεμεκ κουμπαρα αγια σοφια
    3.Μπαλωμα τρυπας ισολογισμου προηγουμενης χρονιας

    Τη ζημια στην εκανε ο κουγιας,αυτος που φερεται να ειχες πλακωσει στο εστιατοριο κυριε Μελιτζανιδη.

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Είναι πολύ λογικό να απογοητεύεσαι και να φέρνεις τα πάνω κάτω. Ούτε όμως ήμασταν ομαδάρα, αλλά ούτε είμαστε και για πέταμα. Ο Μανόλο τα έκανε μαντάρα χθες και όλη η ουσία είναι αυτή. Όταν από τον άξονα δεν μπορείς, πηγαίνεις από τα πλάγια με σέντερ φορ πιο πολύ ώρα μέσα. Μπορεί φυσικά κι αυτό να μην βγει, αλλά τουλάχιστον λες οτι έκανες τα δέοντα. Το rotation δεν ήταν κακό, πράγματι το αμυντικό χαφ δεν χρειαζόταν, αλλά ο Μοράν είναι πολύ μαλθακός και επίσης δεν υπήρχαν εξτρέμ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ο τίτλος θα κριθεί στα ντέρμπυ καθαρά.

  17. Ο/Η netrino λέει:

    Κλειστές άμυνες χωρίς ακραίους δεν ανοίγεις,οι καλοί ακραίοι στοιχίζουν όμως.Αυτοί είναι η ουσία, δεν εχουμε ρόστερ να αντιμετωπίσει ομάδες που παιζουν ταμπούρι αφου δεν μπορούμε να δωσουμε πλάτος στο γήπεδο.Παντως αν μου έλεγαν πριν το Γενάρη πωςενω η ομαδα ειχε δυο σοβαρές απώλειες θα αγόραζε εναν 35χρονο από τον Πανιώνιο και καποιον από τα αζήτητα της Ισπανίας θα έβαζα τα γέλια.Μεχρι στιγμής εχουν φύγει φυγει 3(Τριστανσον,Πατίτο,Βινι)έχουν τραυματιστεί 3(Μανταλος.Γιακομπ,Τσοσιτς) και εχουν έρθει 2.Βγαλε συμπερασμα.

  18. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Και διπλο στο καραισκακη να παρεις παλι στο -1 θα εισαι, ασε που παλι θα πας να πεταξεις βαθμους με κανα χωριο εκει που ο γαυρος και η μπουγατσα δεν χανουνε πλεον βαθμους ουτε με αιτηση….

  19. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα ντέρμπι εφόσον πάρεις τα υπόλοιπα παιχνίδια με τους μικρομεσαίους. Θα τα πάρεις όμως?

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ο Παρατηρητής : Στο ΟΑΚΑ είναι όλοι, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Πάντα με την κοινή λογική.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Θα χάσουν αγαπητέ.

  22. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Εντάξει ρε παιδιά, ψυχραιμία.Περιμέναμε τη γκέλα με τον διακεκριμένο ποινικολόγο για να διαπιστώσουμε ότι έχουμε μέτρια ομάδα και μέτριο προπονητή;

    Είναι γνωστά αυτά και χιλιοειπωμένα εδώ μέσα.
    Όπως και ότι η διοίκηση έχει συγκεκριμένο οικονομικό πλάνο και σε όποιον αρέσει.
    Που ίσως ούτε του εγγυητή αρέσει αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

    Αυτό πάντως με τον Κλωναριδη έχει καταντήσει αηδία.
    Αφού είναι γνωστό σε όλους ότι το μοναδικό πλεονέκτημα που έχει το παλληκάρι είναι ότι τρέχει σαν​ κατσίκι.Αρα η πιθανότητα να προσφέρει κάτι είναι μόνο άμα βρει χώρους για να τρέξει.Να πετάξει τη μπάλα μπροστά και να παραβγεί στο τρέξιμο με τον αντίπαλο αμυντικό κι ότι ήθελε προκύψει…

    Η πρώτη μαλακία του Μανόλο χθες ήταν αυτή και η δεύτερη ότι βάζει σέντερ φορ στο 89’…
    Είναι κάτι επιλογές που σκέφτεσαι,”είναι τόσο ανεπαρκής ώρες ώρες,ή εκτελεί περίεργες εντολές…”
    Το κωλοδάχτυλο στη λεωφόρο δείχνει ανεπάρκεια.
    Από την άλλη έχουμε και τις γνωστές “επιχειρηματικές” αλλαξοκωλιές…
    Τέλος πάντων,του πιστώνεται το καλό κλίμα στην ομάδα,αν το χάσει κι αυτό θα αναγκαστεί ο Τίγρης να βάλει πάλι βαθιά το χέρι στη τσέπη για να φέρει προπονητή.

    Την Τετάρτη αναμένεται η απόδοση της ομάδας να είναι πολύ καλύτερη…

  23. Ο/Η conpater λέει:

    Τον Ολυμπιακο να νικαμε και ολα τα αλλα να πα να γαμηθουνε….θα μπορουσε να ηταν το νεο μοτο,γιατι το “ερχομαστε” ειναι πλεον tres banal…..

  24. Ο/Η stelathen λέει:

    με τις δηλωσεις του χιμενεθ , οτι προφυλασσει παιχτες για τον αγωνα με το γαυρο, νομιζω οτι φοβαται τον κωλο του.

    σκοπος να βγαλει τους 3 αγωνες με το γαυρο με οσο το δυνατον καλυτερα αποτελεσματα ή να αποφυγει καποια μεγαλη ηττα.

    ετσι αλλωστε δεν κερδισε και περσι το νεο του συμβολαιο?

    και αναφορικα με την διοικηση φυσικα και θα ηθελε το πρωταθλημα, αλλα με το υπαρχον ροστερ. αν το χασει βεβαια δεν θα πεθανει κιολας.