Α Ε Κ – ΛΑΡΙΣΑ

Ρεβάνς λοιπόν σήμερα, και δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος που αμφιβάλει για τον στόχο. Με αντίπαλο που δεν τρομάζει καθόλου. Και με μια ΑΕΚ που είναι υπερπλήρης, εντός έδρας,  και με πολύ καλό σκορ από τον πρώτο αγώνα. Καλύτερες συνθήκες δεν πιστεύω οτι υπήρξαν ποτέ.

Η ΑΕΚ ανεξήγητα, μπήκε με σύστημα 3-5-2. Μάλλον, όχι ανεξήγητα. Ο Χιμένεθ θεώρησε πολύ δύσκολο το παιχνίδι, κι είπε να το πάρει επάνω του. Να θωρακίσει την ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο, που δεν ήθελε να περάσει την σέντρα. Φυσικά δεν δικαιώθηκε από τίποτα στο πρώτο μέρος όντας εγκλωβισμένος στην παθητική άμυνα της Λάρισας αλλά και στο δικό του σύστημα.

Στην ουσία μόνο η αριστερή πλευρά της ομάδας ήξερε τι να κάνει. Όλοι οι άλλοι θύμισαν το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Παράλληλο ποδόσφαιρο, συντριπτική ανούσια κατοχή μπάλας, και δυό τελικές τραβηγμένες από τα μαλλιά. Απελπιστικά μόνος ο Χούλτ και ο Μπακασέτας που είχε τον ρόλο του κρυφού σέντερ φορ, χωρίς Γκάλο, Λιβάγια και Αραούχο, είδαμε ένα θλιβερό πρώτο μέρος, που για μια ακόμα φορά, κακοποιήθηκε το ποδόσφαιρο.

Η Λάρισα – με την καταπληκτική φράση στην μπλούζα της – πήρε ξεκούραστα την ισοπαλία, ενώ έψαξε και κάποια αντεπίθεση. Ειδικά εκεί που η ΑΕΚ έδινε μαθήματα τριγώνων μεταξύ των σέντερ μπακ της και του Μπάρκα, κι ειδικά εκεί που δεν ήξερε πώς να βγει γρήγορα από την άμυνα της ή πώς να σπάσει ένα κατενάτσιο. Τα έχουμε πει : Η ομάδα επιθετικά είναι αδούλευτη μεν, αλλά σήμερα δεν υπήρχε και κίνηση των επιθετικών αλλά και της δεξιάς μεριάς. Έτσι πετάχτηκε ένα μεγάλο διάστημα αθλήματος, με την νευρικότητα να μεγαλώνει και με τον Μανόλο να προσπαθήσει να διορθώσει τον εαυτό του.

Στο δεύτερο μέρος λοιπόν, άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 με τους ίδιους παίκτες για κανά πεντάλεπτο. Μετά μπήκε ο Λάζαρος στην θέση του Μπακασέτα και το παιχνίδι πήρε κάποιο ρυθμό. Σε αυτό συνέβαλε και το αναπάντεχο ξεμύτισμα της Λάρισας, η οποία απείλησε σε τουλάχιστον δυό φορές να σκοράρει, αλλά μας έσωσε ο Μπάρκας. Επιτέθηκε και η ΑΕΚ, που έκανε κάποιες τελικές, αλλά ήταν άναρχη κι εκβιαστική. Ουσιαστικό πλάνο δεν υπήρχε.

Λίγο αργότερα, και με την περιοχή του αντιπάλου άδεια, μπήκε κι ο Μασούντ, και τα πράματα έδειχναν πλέον εξόχως ανησυχητικά. Πηγαίναμε σε ροντέο, που όμως σαν θέαμα μας ικανοποιούσε. Η μπάλα ανεβοκατέβαινε, και τα συστήματα άλλαζαν σαν πουκάμισα, με την ΑΕΚ να κάνει γιουρούσια  αφού είχε μπει κι ο Γιακουμάκης, και την Λάρισα να αμύνεται πλέον υπέρ βωμών και εστιών. Με τον αποκλεισμό μας, πολύ κοντά.

Ένας αποκλεισμός, που αν ερχόταν δεν θα ήταν άδικος, θα είχε μάλιστα όνομα και διεύθυνση, αλλά δεν ήρθε, λόγω του Λάζαρου, που έβαλε το γκολ της καριέρας του. Στέλνοντας μας στον τελικό, που μάλλον θα έχουμε ευκολότερο έργο, αφού θα πάμε για κλοπή. Φυσικά χαρούμενοι είμαστε, αλλά μόνο σαν life style. Ποτέ σαν Αεκτζήδες. Η ΑΕΚ ήταν εντελώς ανοργάνωτη και πρόχειρη – σήμερα πρέπει να είδα το χειρότερο παιχνίδι του Σιμόες – και στην κυριολεξία σώθηκε από αυτόν τον τύπο που παριστάνει τον προπονητή. Τα νεύρα μου φτάσανε στον θεό, και δίνω συγχαρητήρια μόνο στον Λάζαρο, που ήταν φυσικά ο πιο πολύτιμος παίκτης, μαζί με τον Μπάρκα που ήταν ο κορυφαίος.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

48 Responses to Α Ε Κ – ΛΑΡΙΣΑ

  1. Ο/Η Koreas λέει:

    Όντως η ομάδα σήμερα σε συνέχεια του παιχνιδιού με τον πλατάνια ηταν απαράδεκτη…….αυτός που παριστάνει τον προπονητή στον πάγκο τι επάγγελμα κάνει τελικά;……ανέλπιστη χαρά στο τέλος , η ομάδα έχει άστρο η ομάδα είναι σφιχτή αλλά δε μπορεί να προσφέρει ποδοσφαιρικό θέαμα……ευελπιστούμε για τον τελικό….

  2. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Εγώ στενοχωριόμουν μόνο για το γυιο μου που θεωρόυσε απαράδεκτο ν’αποκλειστούμε απ’τον γίγαντα , τον Μόρα και τους συμπαίκτες ήρωες του!Το κακό είναι ότι τώρα το βλαστάρι μου θεωρεί δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα σκοράρει μετα το 90.Εγώ έπλενα πιάτα κι αυτός ήταν σίγουρος!!!

  3. Ο/Η Μπίκο λέει:

    Ο τίγρης πρέπει αύριο κιόλας να φωνάξει τον Μπάρκα και τον Λάζαρο και να τους δώσει το λιγότερο απο 50.000 στον καθένα.

    Περάσαμε στον τελικό, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Λάρισσα!!

    ΑΕΚ ΟΛΕ, ΑΕΚ ΟΛΕ………….

  4. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ........ λέει:

    Στηβεν η άποψη σου σχετικά με αυτό πού γράφει το AEK WATCH ποιά είναι; Στο έχει γράψει στο προηγούμενο άρθρο σου ένας φίλος.

  5. Ο/Η Μπίκο λέει:

    Ο Τίγρης πρέπει αύριο κιόλας να καλέσει τον Μπάρκας και τον Λάζαρο και να τους σκάσει από 50.000 στον καθένα.

    Συγχαρητήρια στη Λάρισσα!!!

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…: Η άποψη μου είναι οτι λέει μπαρούφες αφού η τρομολαγνεία πουλάει και αυτή. Δεν υπάρχουν διαρροές από την δικαιοσύνη, μίνιμουμ, και μάξιμουμ δεν υπάρχει ανταπόδειξη στο φύλλο αγώνος. Θες να σου πω και κάτι άλλο; Θες να μην αφιαρεθούν βαθμοί από τον ΠΑΟΚ; Οκ. Το παιχνίδι το έχει πάρει η ΑΕΚ, σαν τον γαύρο. Φτειάξε την βαθμολογία σου λοιπόν.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Θα σου πω. Η ομάδα θα κάθεται πίσω, ο ΠΑΟΚ θα αποσπάσει τις εντυπώσεις, και στο τέλος θα πάρεις το κύπελλο.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης : Είχε δίκιο ο γιός σου και μπράβο του, που μας έκανε όλους να πάμε για πιάτα. Αυτό που έγινε είναι κόντρα στην λογική, και μόνο γι’ αυτό ο Χιμένεθ έπρεπε να είχε απολυθεί. Μιλάμε για καραγκιόζη, για τρία συνεχόμενα παιχνίδια : Τούμπα, Πλατανιά και σήμερα. Έλεος με τον μαλάκα.

  9. Ο/Η conpater λέει:

    Εγω λεω πως ο Τιγρης θα φωναξει τον Λαζαρο και τον Μπαρκα να του δωσουν απο 50 χιλιαρικα λογω διαταραξης ψυχικης γαληνης….

  10. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Συμφωνώ απόλυτα!χα!χα!

  11. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    αμα παρει νταμπλ δεν νομιζω να τον κουνησει κανεις απο την θεση του τον παεγια, θα εχει κανει το επιτευγμα του Τσαικοφσκι υστερα απο 40 χρονια (!)

  12. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Μίας και δεν είδα τίποτα (ούτε κάν το γκολ) και διαβάζω για την παρουσία της ομάδας,οφείλω να συμφωνήσω κι εγώ εκτός από το κωλοφαρδέισον εφέτος, ο Μανολο
    είναι ένας απλός μαλάκας (ούτε με πατέντα μαλάκας αλλιώς όλη την χρονιά κάτι θα είχε δεί κάποιος στην επίθεση)

  13. Ο/Η Κωστης Δ.Θ λέει:

    Δεν γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω τακτικά με μεγάλη ευχαρίστηση. Τα χαιρετίσματα μου από την Κύπρο.
    Σε κάθε δουλεία, απασχόληση, παιγνίδι υπάρχουν κάποιοι συνήθεις τρόποι διαχείρισης επαναλαμβανόμενων διαδικασιών . Έτσι και στο ποδόσφαιρο σε περίπτωση που ο αντίπαλος αμύνεται πίσω από την σέντρα, κατενάτσιο, ταμπούρι, διπλή γραμμή άμυνας,«τοποθέτηση λεωφορείου μπροστά από την εστία»… υπάρχουν κάποιοι στάνταρτ τρόποι επίθεσης. Βασικές μέθοδοι είναι είτε από τα πλάγια είτε με κάθετες πάσες διαμέσου των «εχθρικών» γραμμών.
    Υπάρχει και η περίπτωση τεχνητής υποχώρησης του επιτιθέμενου ώστε να παρασύρει τον αντίπαλο μακριά από τον χώρο άμυνας του, αλλά στην περίπτωση Χιμένεθ μάλλον πρέπει να αποκλειστεί…
    Οπότε εφόσον κάθετη πάσα δεν έχεις κάποιο να την βγάλει, ο Μπακασέτας προσπάθησε κάπως αλλά από την μια δεν το έχει και πολύ αλλά και η κίνηση υποδοχής των Αραούχο, Λιβάγια δεν βοήθησε. Στην περιοχή ο αντίπαλος έχει τρία ψηλά σέντερ μπακ και εμείς ούτε καν σέντερ φορ. Από τα πλάγια εφαρμόστηκε και πάλι η χρήση των καλών μπάκ που έχουμε ως εξτρεμ, που και σέντρα να περνάγανε, οι επιθετικοί μας δεν την υποδέχονταν είτε γιατί ήταν καλά κλεισμένοι είτε γιατί βρίσκονταν τις πλείστες φορές σε λάθος θέση. Επίσης όταν ο αντίπαλος έχει ψηλούς αμυντικούς παίξε κάτω την μπάλα την ριμάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο αυτό το είδαμε σε κάποιες περιπτώσεις αλλά με την είσοδο του Γιακουμάκη ξεκίνησε ο βομβαρδισμός από αέρος, ποίος τους είπε ότι ο σωματώδης επιθετικός παίζει μόνο με το κεφάλι πραγματικά θα ήθελα να το μάθω.
    Οπότε καταλήγουμε με τα νεύρα κλωστές αναμένοντας τον αποκλεισμό της ομάδας μας.
    Αλλά η ποδοσφαιρική Θεά Τύχη έπαιξε τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με προφήτη των Λάζαρο.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς placebo : Καλή η αιχμή, αλλά δεν μίλησα για κωλοφαρδία. Μίλησα για μια ομάδα που έπαιζε μέσα στο τέρμα της για να κάνει κάτι το ιστορικό – άρα κι ανύπαρκτο – και για μια άλλη που είχε το πιο εύκολο έργο : Χωρίς να απειληθεί, να διασπάσει μια κλειστή άμυνα, και να να βάλει γκολ. Άρα μίλησα για κάποιον που ξέρει να αμύνεται, να διασώζει παίκτες ή ανθρώπους, αλλά να μην μπορεί να τους εμπνεύσει. Δεν είναι μαλάκας – άσχετα αν τον ονοματίζω έτσι – αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων, ικανοτήτων κλπ. Φυσικά τέτοιοι θριαμβεύουν στην κοινωνία, οπότε πράγματι δεν ξέρω τι μου γίνεται γεενικώς. Έλα όμως που το θέαμα, δεν είναι κοινωνία, άσχετα αν με αυτό ασχολείται αυτή.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κωστης Δ,Θ. : Το οτι ακόμα θυμόμαστε μπάλα, είναι περίεργο. Το οτι ακόμα έχουμε υπομονή, αξιοπερίεργο. Φυσικά τα πάντα θα σκάσουν συντόμως. Ίσως με τιν πανηγυρισμό στο Βροντάδο, που όλοι ασχολούνται με τις ρουκέτες κι όχι με την ουσία. Απόλυτα κατανοητό για την Ελλάδα και ειδικά τους νεοέλληνες. Ή τους Χριστιανούς κρυφοεβραίους και τανάπαλιν. Ελπίζω οι ιθύνοντες να καταλαβαίνουν οτι ο Λάζαρος ανεστήθη λόγω θεϊκού θαύματος. Δεν το έκανε μόνος του.

  16. Ο/Η netrino λέει:

    Τις κλειστες άμυνες τις διασπας με το ανθρωπινο ταλέντο και ειδικότερα με ποδοσφαιριστές που διαθέτουν κλειστη ντριμπλα και εκρηξη. Αν εξαιρέσεις τον Λαζαρο δεν υπάρχει άλλος στο ρόστερ με τετοια προσόντα, αυτο είναι κ το επιθετικό μας μειονέκτημα.Απλό είναι το ποδόσφαιρο,για να έχεις επιθετικό πλεονέκτημα θα πρεπει να περνάς και καποιον αμυντικό.

  17. Ο/Η νικος-αρρωστακι λέει:

    καλημερα σε ολους..
    δεν ειναι γκρινια αυτο,το να προσπαθουμε να επισημανουμε ορισμενα για μανολο..το λεω προκαταβολικα,διοτι σιγουρα καποιοι θα το δουν ετσι..
    το πιο σωστο απο οσα λεει ο στηβεν κατα καιρους ειναι-οχι προς θεου οτι τα υπολοιπα δεν ειναι-το οτι η ομαδα στο δημιουργικο ειναι αδουλευτη εντελως..το οποιο πλανο,εξαντλειται στην ”απορροφηση”του επιθετικου παιχνιδιου του αντιπαλου,στην ”καταστροφη”καθε αντιπαλης προσπαθειας,κι απο εκει και περα στηριζομαστε στις εμπνευσεις των ποιοτικων μας παικτων ανα παιχνιδι..ισως γιαυτο,φετος εχουμε δει εντυπωσιακα γκολ-τελειωματα.φυσικα και η ρεντα μετραει στο ρημαδι,αλλα οπως και να εχει,η ποιοτητα δεν σου απλοποιει το παιχνιδι,αλλα το κανει και πιο..ομορφο..
    η χρονια παει να εξελιχθει σε χρονια-οροσημο απο καθε αποψης..καλο ειναι φυσικα να αναρψτιεσαι,να ψαχνεις,να αναλυεις,αλλα εδω που φτασαμε,δεν γινεται να μην..ξεχαστεις απο τα αρνητικα και να χαμογελας σαν παιδι σε τετοιες καταληξεις..
    ευχομαι αυτη η ρεντα να συνεχιστει λιγο ακομη και να δουμε νταμπλ μετα απο 40 ολοκληρα χρονια..
    ο τελικος θα παει αναμενομενα-οπως ξανα ορθα λεει ο στηβεν…πισω,υπομονη και ”κλεψιμο”του ματς..
    υγ.ο λαζαρος δεν ξερω αν θα πρεπει να θεωρειται κεφαλαιο για του χρονου..παντως για 35-40 λεπτα,ειναι ιδανικος να μπαινει και να αλλαζει ρυθμο,να δινει το κατι παραπανω..αν ειχαμε προπονητη,αυτο θα ηταν ιδανικο σεναριο back up για σχεδιασμους χρονιας..οχι ομως για σχεδιασμο μπετον..

  18. Ο/Η Savvi λέει:

    @Steven

    Δεν είναι πιο εύκολο να κρατήσεις τον Λάζαρο και να τα βρεις στο οικονομικό σκέλος από τον να δαπανήσεις ένα κάρο λεφτά για να φέρεις εκτός από αριστερό εξτρέμ και δεξί; Αν και δεν το είδα το παιχνίδι το γκολ ήταν υπέροχο.

  19. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    πάλι καλά που περάσαμε, κάναμε μάγκα ξανά αυτή την λούγκρα που το παίζει πρόεδρος. Αυτό με πειράζει πάρα πολύ φυσικά και το ότι δεν καταφέραμε άλλη μια φορά με μια μικρής δυναμικότητας ομάδα να παίξουμε λίγη μπαλίτσα σαν ΑΕΚ.
    Ευτυχώς που πήδησε ο Μπάρκας ψηλά στο κόρνερ λοιπόν , ξεγέλασε τους αμυντικούς, και πήγε η μπάλα στον Λάζαρο και μπήκε το γκολ της πρόκρισης.( Αν το διαβάσει κανείς αυτό θα νομίζει ότι ήταν φάση στην περιοχή μας..κι όμως ήταν στου αντιπάλου.)
    Πάμε τελικό και για νταμπλ και εύχομαι να τα ξεχάσουμε αυτά τα παιχνίδια γρήγορα.
    ΥΓ: Τώρα που ανέβηκαν (;) οι μετοχές του Μανόλη ελπίζω να βρει ομάδα στην Ισπανία ή το Ιράν …

  20. Ο/Η πατρινος λέει:

    Καλημέρα Στήβεν.Το γκολ χθες,πέρα από την πρόκριση είχε και μια επιπλέον αξία.Ότι δεν μπορεί να κατηγορηθεί η ομάδα για συμφωνία εσκεμένης μη εισόδου στον τελικό, όπως πλανιώταν έντονα.
    ΥΓ. Μετά το γκολ βρέθηκα να πανηγυρίζω αγκαλιά με τον άγνωστο διπλανό μου.Τελευταία φορά που έγινε αυτό πάλι, ήταν με τη Δρέσδη,στο τρίτο γκολ που έβαλε ο Σαββίδης.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Φυσικά πρέπει να παίζεις από τα πλάγια και να έχεις και σέντερ φορ.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : Φυσικά πρέπει να τον έχεις για αλλαγή. Οπότε θέλεις δυό εξτρέμ. Το ρόστερ πρέπει να αυξηθεί.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Για το υγ, από το στόμα σου και στου θεού τ’αυτί.

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς πατρινός : Εσκεμμένη μη είσοδος; Μιλάμε για αστεία.

  25. Ο/Η Κώστας λέει:

    Πήγα χθες σε ένα πρακτορείο να παίξω ένα ματσάκι και βρίσκω φίλο ΑΕΚτζή και πετυχαίνω το ματς στα χασομέρια. Εκεί που βλέπαμε τις καθυστερήσεις και μπαίνει το γκολ, αρχίζει τα καντήλια ο δικός μου.. ρε του λέω το μέτρησε, δεν το ακύρωσε, ούτε off side έδωσε, μου λέει -σε αυτό που βλέπω συμφωνείτε όλοι- α΄ντε να διώξεις τον ….. ….. ….. …… κατσαπλιά Μανόλο μετά από Πρωτάθλημα και τουλάχιστον παρουσία στον τελικό κυπέλλου. Του λέω είναι γάτα ο τίγρης, μπορεί να καταλάβει πως έχει να κάνει με …. απροσάρμοστο άτομο, να βρει καμια δικαιολογία το καλοκαίρι και να τον τελειώσει εκεί. Πάντως άντε να τον σουτάρεις μετά από νταμπλ, που έχετε να το πετύχει από τότε που πέθανε ο Στάλιν.

  26. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    έρχεται κάποιος Αντωνίου που έχει βοηθό την λούγκρα, στην έδρα σου και τακτικά σου παίρνει τα σώβρακα. Δεν έχεις ακόμη παραιτηθεί. Και ψάχνεις να πάρεις προσφορά από ομάδα της Ισπανίας…. τι να πει κανείς! Ρε τίγρη δεν τον πήρες ακόμη χαμπάρι ή τον κρατάς σαν δικαιολογία σε περίπτωση αποτυχίας;

  27. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ο Ιρανός δείχνει σαν να μετάνιωσε που ήρθε στην ΑΕΚ. Μήπως είναι του δόγματος ”πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη” ;;;;

  28. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven

    Ποια νομίζεις ότι είναι η καλύτερη ενδεκάδα της ΑΕΚ (ποιους 11 θα διάλεγες αν έκανες ένα ταξίδι στον ενωσιτικο χρόνο)

  29. Ο/Η Νικος21 λέει:

    Τι γινεται με την εφεση,γιατι τα εχουν βαλει οι αρδ παοκτζηδες με τον κοντονη,εχει βγει και δεν την δημοσιοποιουν? Πως ειναι το κλιμα στο παρασκηνιο?

  30. Ο/Η Φώτης λέει:

    Στηβεν πάντως το κύπελλο δεν το έχω σίγουρο.
    Προβλέπω τον Ιβάν να τα δίνει όλα για όλα, ανατροπή απόφασης,επιστροφή βαθμών κ την ομάδα μας διαλυμένη ψυχολογικά.
    Όπως έχεις πει κ εσύ, είμαστε σε πόλεμο γκάνγκστερ κ δεν τους νοιαζουν οι ντροπές κ καθώς πρέπει.
    Για αυτό κ ο δικός μας ο Αλεφαντος έχει νεύρα κ τι περνάει κ στην ομάδα.
    Σε αυτή την χώρα περιμένω τα χειρότερα.

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κοreas : Την έχουμε κάνει παλιά την κουβέντα αυτήν, και φυσικά δεν καταλήξαμε κάπου αφού μπερδευτήκαμε με τι σύστημα παίζουμε, και τι ηλικίας είναι ο καθένας. Κάπου εκεί χαθήκαμε, κάνοντας βέβαια τεράστια κουβέντα κι αναλωνώμενοι κιόλας αν πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας και παίκτες που δεν δέθηκαν με την κίτρινη φανέλα, αλλά απλά πέρασαν για κανά χρόνο. Θα επιχειρήσω άρθρο ξανά.

  32. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Φυσικά δεν είναι σίγουρο. Ο Ιβάν πολλά θα κάνει αλλά δεν μας απασχολεί. Αν είχε ομάδα, θα μας είχε ρίξει τρία στην Τούμπα. Τώρα στο ΟΑΚΑ, θα παίξει καλά, θα αποσπάσει τις εντυπώσεις, κι εμείς θα φύγουμε με το κύπελλο.

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Νικος21 : Κανένα παρασκήνιο δεν υπάρχει. Περιμένουμε ήρεμα την απόφαση, που είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αν δεν είναι μεγαλύτερη.

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Περιμένει να ντοπαριστεί στο mundial. Πάντως χθες, βοήθησε με την ψυχραιμία του.

  35. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven

    Όσον αφορά την κορυφαία ενδεκάδα, θα πρότεινα ένα σύστημα 433, και άποψη μου θα ήταν σωστό όταν λέμε κορυφαία να συμπεριλαμβάνονται παίκτες ανεξάρτητου χρόνου συμμετοχής αλλά πάντα κρατώντας υπόψη τα προσόντα τους κατά το χρόνο συμμετοχής, κι όχι πρότερες η μετέπειτα εμφανίσεις ή προσόντα σε αλλες ομάδες.

    Δηλαδή ο ριμπο μπορεί να ήταν πσικταρας αλλά τον καιρό που ήταν στην ΑΕΚ δεν ήταν ένας παίκτης εκείνη τη στιγμή ππολλή υψηλής κλάσης.

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Οκ, αλλά πάντα παίζει τι έχει δει ο καθένας. Ας πούμε, δεν έχω δει Νεστορίδη, δεν θα ήταν προσβολή ; Πάντως θα το ξεπεράσω, πηγαίνοντας στα δικά μου χρονικά πλαίσια. Σε κειμενο πάντως.

  37. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Στηβεν θα ειναι λιγο καπως παντως που θα ειμαστε 65 χιλιαδες ανθρωποι στο ΟΑΚΑ την κυριακη να πανηγυρισουμε κατακτηση πρωταθληματος χωρις να ξερουμε ακομη (με την αποφαση για την εφεση να μην βγαινει αυτη την εβδομαδα) σιγουρα αν δεν πανηγυριζουμε τσαμπα 😛

  38. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Καλημέρα σας
    Είμαι εμπαθής (όχι εχθρικός) για τους λόγους μου απέναντι στον Χιμενεθ , αλλά του αναγνωρίζω ότι η τύχη θέλει και πολύ δουλεία για να έρθει (όπως είπε κι αυτός ).
    Σε Αυτή η χρονιά πράγματι έχουν έρθει ονειρικές ανατροπές και έχει δικαιωθεί ο Μανολο , αυτό εννοώ Στηβεν .Άς έρχονται επιτυχίες στην ΑΕΚ κι ας είμαι εγώ ο γκρινιάρης , άλλωστε ακολουθώ προτροπή του Μάνταλου , όποιος δεν γουστάρει σπίτι του .
    (Η κοινωνία.. εε …τι να πώ….τι είναι δίκαιο σε αυτή την ζωή ,θέλω να κολυμπάω αλλά όχι και να σκάω, το πληρώνω βέβαια αλλά είναι από επιλογή).

  39. Ο/Η koreas λέει:

    Καλημέρες Σε Όλους…

    @steven
    εχεις δίκιο…..στο συλλογικο μας υποσυνειδητο υπαρχει αλλη τριαδα στην επίθεση απο νεστοριδη -παπαιωαννου -μαυρο;
    φαντάσου ότι εγώ όπως και αρκετοί αλλοι, δεν έχουμε προλαβει ουτε το νεστοριδη ουτε τον παπαιωαννου και το θεωμα ελαφρως τον θυμαμαι κυρίως από κατι ντερμπι με το γαυρο που τους κερδιζε μονος του.

    αναμενουμε το κειμενο το οποίο λόγω του πρωταθληματος μετα από τόσα πολλά χρόνια ειναι εξ’ ορισμού εορταστικό, και προτείνω να αναρτηθεί σε μονιμη εμφανη θεση στο blog, κατι σαν το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ BLOG…

  40. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Εγώ θα ξεκινήσω από το 1972 και μετά. Δεν μπορώ να μιλήσω για Νεστορίδη κλπ, αφού δεν τους έχω δει.

  41. Ο/Η DNAEK λέει:

    Επειδή επαιξαν και μαζί,επειδή δεν πρόλαβα Νεστορίδη θεωρώ κσλύτερη επιθετική τριπλέτα τους :Θωμάς Μαύρος,Ντούσαν Μπάγιεβιτς,Μιμης Παπαϊωαννου.

  42. Ο/Η Νικος21 λέει:

    Προς στηβεν: Τωρα εσυ λες γνωμη,εκτιμηση η πληροφορια,γιατι καποιες κεραιες αλλα εχουν πιασει,οτι η εισηγηση του σκουτερακια ειναι προς δικαιωση του παοκ,κοντονηδες,φλαμπουραρηδες,τσακαλωτοι ολοι στο κολπο? Tι ζουμε ρε πουστη μου,θα παει 50 χιλιαδες να κανουν φιεστα με τη λεβαδια και θα ανακοινωσουν καμια αποφαση αρκουδια.

  43. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μου το έστειλαν πρίν λίγο.
    η αποφαση ειναι η εξης: κρινει ΣΥΝυπαιτια την ΑΕΚ, ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ -10 ομως ουτε αυτη ουτε ο παοκ, κατοχυρωνεται το παιχνιδι υπερ του παοκ, τρωει -3 για το οπλο και -2 για του χρονου. Επομενως η βαθμολογια μενει ως εχει! Η ΑΕΚ 2 βαθμους μπροστα απο τον παοκ. Η αποφαση υπαρχει πιθανοτητα να βγει σε λιγες ωρες γιατι ειναι ηδη στην ΕΠΟ..

  44. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το διαβασα και γω αυτο το σεναριο,θεωρω οτι ειναι αρκετα τραβηγμενο,η μονη περιπτωση ειναι να τα ριξουν ολα στον κομινη οτι ηταν υπο πιεση της στιγμης,αρα να τον βγαλουν αναξιοπιστο,αρα να ακυρωσει το ΦΑ ο σκουτερακιας

    Απο δευτερα πιστευω θα εχουμε την αποφαση η οποια ομως αν ειναι καμια τρελη του στυλ να συνεχιστει το παιχνιδι με 1-0 και να σβηστουν τα -3,τοτε ο γραμμενος την εχει ασχημα με γκρεξιτ στη συναντηση με ιφαντινο.

  45. Ο/Η karaban21 λέει:

    προς ανωνυμος.
    χεστηκε ο γραμμενος τι θα πει ο ιφαντινο αφου ακουει μονο τον Ρώσο. δεν τον ενδιαφέρει τιποτα οσο το ταγμενο στον πιστόλα. ο Σκουτερης αν την κάνει ισως δεν χρειαστεί να ξαναβγάλει μεροκάματο.
    εννοείται σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν μιλούσε ουτε η θυρα 4, στο ελλαντα όμως στοίχημα δε βαζω.

  46. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    Ανωνυμε απο που κ ως που μενει ως εχει η βαθμολογια με αυτο το σεναριο ? Απο το +8 παει στο +2 ..
    Περιμενω την αποφαση απο ουεφα για αποβολη του παοκ απο την ευρωπη..θα την πανηγυρισω πιο πολυ κ απο το πρωταθλημα..αντε με τους κωλογαυρους του βορρα που μπλεξαμε..

  47. Ο/Η conpater λέει:

    Η τελευταια πληροφορια που εχω ειναι προχθεσινοβραδυνη. Σε καποιους χτυπανε τα τηλεφωνα και φευγουν ταυτοχρονα τα ψιλα και χοντρα.Μιλαω για κυβερνητικους και μη (αλλα πολιτικους). Εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους. Γενικος γραμματεας υπουργειου (φιλος απο παλια),μιλαει στο κινητο.Χτυπαει το αλλο κινητο,απο Θεσ/κη μερια ,φιλος του πολιτικος απο ΝΔ, ΠΑΟΚτζης . Αρχιζουν τα καντηλια αμφοτεροι,τα κινητα “καινε”, μετα απο τρια λεπτα κλεινουν ,ξεχνωντας ο δικος μου οτι το αλλο ειναι ανοιχτο ,και αρχιζουν αλλα γαλλικα και καντηλια με ολιγον αστικη ευγενεια . Συμπερασμα, εχουν γινει ολοι κωλος μουνι γαρυφαλλο με ολους. Το κερασακι ηταν αυτο που μου ειπε στο τελος. ” Τι ηθελε ο δικος σου και στραβωσε? Καλα δεν ειχαμε την ησυχια μας ? Δεν μιλαει-δεν μιλαει,αλλα ενα τηλεφωνο πηρε την περασμενη βδομαδα στον νονο και τρεχουμε και δεν φτανουμε.Μαλακα,μεχρι και στον υπνο μου τον ειδα….”.

  48. Ο/Η Εδω στα φιλαδελφεια λέει:

    Ρε η ταμπακιερα πια ειναι,πηρε βαλιτσα ο σκουτερης η δεν πηρε,πηρε βαλιτσα ο πλατανιας,θα παρει βαλιτσα η κερκυρα? Ο αλλος ειναι ικανος να ταξει 1,6 δις για ενα πρωταθλημα.

    Αντε Αεκαρες μου,με το καλο το βραδυ να σπασουμε καταρα και διψα 24 ετων.