Α Ε Κ – ΣΕΛΤΙΚ

Παιχνίδι αποφασιστικό για την ιστορία και τις τσέπες. Παιχνίδι πολύ πιο δύσκολο από αυτό που ακολουθεί. Τουλάχιστον σε επίπεδο ονομάτων. Παιχνίδι όμως που το παίζεις για δυό αποτελέσματα, άντε κι ένα τρίτο για παράταση. Απέναντι σε μια ομάδα, που και μπάχαλο έγινε προχθές, αλλά και είναι κύρια ομάδα έδρας. Και που σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο βάσει της εικόνας του πρώτου αγώνα.

Αν μέτρησα σωστά, πρέπει καμιά τριανταριά χιλιαδες κόσμος να ξεκίνησε να βλέπει αυτό το 4-4-2 του Ουζουνίδη. Με τους δυό επιθετικούς, να μην είναι στην ίδια ευθεία. Αυτό που είδα σωστά όμως, είναι οτι η ομάδα θα επιχειρούσε κάποιον αιφνιδιασμό για γρήγορο γκολ, και μετά θα έδινε το γήπεδο. Την άτεχνη ομάδα, μπορείς να την κρατήσεις πιο εύκολα μακριά από τα καρέ σου.

Και πράγματι έτσι εξελίχτηκε το πρώτο μέρος. Η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα στο γήπεδο, και σκόραρε ιδανικά πολύ γρήγορα. Με τον Γκάλο, αφού ούτε σέντερ φορ υπήρχε αλλά ούτε και κάποιο εξτρέμ. Φυσικά χρειάστηκε κάποια αδράνεια στην άμυνα του αντιπάλου, στην σέντρα του Χούλτ, αλλά μην ψάχνουμε για λεπτομέρειες. Το σχέδιο του προπονητή είχε ήδη βρει δικαίωση.

Στη συνέχεια, γίνανε τα προφανή. Πλήρης ανοργανωσιά στην στρατηγική ανάπτυξη, και καθολική υπεροχή της Σέλτικ. Ξαναλέω. Αναμενόμενα. Ουδείς αιφνιδιάσθηκε. Ο Άλεφ έδειξε την αρχοντιά και το εκτόπισμα του, η επίθεση αποκόπηκε, και φάνηκε οτι η ομάδα έπαιζε αμυντικά. Καμία σχέση. Η πρώτη γραμμή άμυνας αντιμετώπιζε εύκολα την άτεχνη αντίπαλο, και στην ουσία κινδυνέψαμε μία μόνο φορά, κάπου στο τριακοστό λεπτό. Όλες οι άλλες φάσεις ήταν από αυτές τις κούφιες, που προβληματίζουν μόνο σπουργίτια με χαμηλό πέταγμα.

Φυσικά προβληματίζεσαι με την εικόνα της ΑΕΚ σχετικά με την κατοχή της μπάλας και το πάγωμα του ρυθμού, αλλά αυτήν την στάνη διαθέτουμε και στα κουτουρού πηγαίνουμε σε σχέση με το ρόστερ, που μετράει ήδη τρεις θλάσεις. Όμως υπήρχε αλληλοκάλυψη, αμυντικά στον ζωτικό χώρο δεν είδαμε τίποτα τρομερά επικίνδυνο, και η ουσία του παιχνιδιού είχε προκύψει. Σπρώχνοντας το δεύτερο μέρος, σε αντεπιθέσεις. Τι θα μπορούσε να αλλάξει άλλωστε; Υπήρχε κάποιο μυστικό όπλο στον πάγκο;

Οπότε ό,τι είχαμε προβλέψει, το ξαναείδαμε. Καμία αλλαγή κι ακριβώς το ίδιο σκεπτικό. Όταν λοιπόν βλέπεις κάτι καρμπόν, σημαίνει οτι είναι σχεδιασμένο. Ένα γρήγορο γκολ με τον Λιβάγια, και μετά κοντρολάρισμα του ρυθμού. Η ΑΕΚ όμως εμφανίστηκε καλύτερη, διότι αυτός ο Ρότζερς που πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει για προπονητής της Καλλιθέας, τα έκανε μαντάρα. Άνοιξε τους διαδρόμους κι άλλαξε το σύστημα, και πλέον η ομάδα μας δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Κρατάγαμε την μπάλα, βγάζαμε την αντεπίθεση σε χώρο και σε χρόνο, κι όλα μοιάζανε μαγικά. Ακόμα κι όταν φάγαμε το γκολ ανέλπιστα και κόντρα σε κάθε λογική. Πουθενά δεν πίστευες οτι μπορούμε να αποκλειστούμε, απρά μόνο σε κάποια στραβοκλωτσιά. Κάτι που πήγε να γίνει στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Που θα ήταν χοντρλα άδικο, για τον σχεδιασμό του προπονητή αλλά και το ψυχωμένο παιχνίδι όλης της ομάδας.

Μιας ομάδας που κουράστηκε στο τέλος, και κατέφυγε στον ηρωισμό των αθλητών και στα σφυρίγματα της εξέδρας. Μιας ομάδας που έχασε την συνοχή της μεν, αλλά έβγαλε ψυχικά αποθέματα και φώναξε οτι θέλει κι άλλη ενίσχυση, αν δεχτούμε οτι ενισχύθηκε κάπως με την προσθήκη του Άλεφ αμυντικά, αλλά επιθετικά παραμένει στα πολύ ρηχά νερά.

Όμως ο σκοπός επετεύχθη, κι άρα οφείλουμε να πανηγυρίσουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια. Τα υπογλώσσια στο τέλος σχεδόν τα περιμέναμε, αλλά σε αυτά οφείλουμε και το τωρινό νιρβάνα. Διότι μας έφυγε ένα βάρος από την αγωνία, αλλά μας άνοιξαν και τα μάτια εν όψει ευρωπαικής συνέχειας. Μάτια που οφείλουν να ανοίξουν και οι υπεύθυνοι. Που είδαν τον Άλεφ κορυφαίο, τον Μπακάκη τρομακτικό, το κεντρικό δίδυμο σχεδόν αλάνθαστο, αλλά δεν είδαν πουθενά οργανωτή, πουθενά την προσωπικότητα του κρατήματος της μπάλας, και φυσικά καμία επιθετική σάρισα εντός περιοχής. Αλλά έχουμε καιρό. Όπως και σίγουρη Ευρώπη.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

24 Responses to Α Ε Κ – ΣΕΛΤΙΚ

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Στηβεν,ολα καλα αυτα που λες. Να πω κι εγω πως ειδα τον αγωνα ? Ξαναλεω,τι ειδα στο χορτο,χωρις μα…ξεμα και σου`πα μου`πες ….
    ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ηταν η ομαδα. Σου καθεται το γρηγορο γκολ με τον τροπο που περιεγραψες,και μετα μεχρι το `45 δεν σταυρωσες δευτερη μπαλια, δεν εδιωχνες με μεταβιβαση την μπαλα απο την αμυνα,μπαλα δεν κραταγες στο κεντρο ΚΑΘΟΛΟΥ, και παλι καλα που ειχες απεναντι αυτη την ομαδα…
    Στο β`,παλι κανεις γρηγορα το γκολ,και μετα παλι τα ιδια και χειρωτερα μολις εγινε το 2-1… Ελειπε ο ενας,τραυματιας ο αλλος,δεν πηραμε παιχτη για εκει,για εδω,ανετοιμος ο τριτος….Τα ιδια και τα ιδια χρονια τωρα,καποια στιγμη βαριεσαι και να τα λες….

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Μα γι’ αυτό γράφω έτσι. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Τι να πω; Οτι η παλιά ΑΕΚ θα είχε ρίξει πέντε γκολ στο καφενείο που έπαιζε μπάλα του 1950; Είπα για τον Ρότζερ και την Καλλιθέα.Τι να κάνουμε όμως; Αφού τα πάντα έχουν γίνει παιδικά πλέον.

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Μια ματια σε αθλητικα sites φτανει για να καταλαβεις πολλα…..Νομιζα οτι ειδα αλλον αγωνα.
    Ουτε τρεξιματα ειχε ομαδα,ουτε αντοχες,να μην μιλησω για δημιουργια φασεων. Ενταξει,καναμε δυο ωραια γκολ,που παντα στα γκολ εχει και συμμετοχη κι αντιπαλος με το λαθος του.Νομος ειναι αυτος και δεν θα αλλαξει ΠΟΤΕ.
    Δεν ξερω φιλε μου,σκετη απογοητευση….

  4. Ο/Η Flevend λέει:

    Η ομάδα δεν παίζει καλά ούτε τώρα ούτε τα προηγουμένα χρόνια..Πάμε λοιπόν ευκαιριακά και ότι προκύψει…Ούτε εμένα αρέσει η κατάσταση…Το ίδιο με τούς τραυματισμούς και την διαχείριση τους παρ’ όλο που αλλάζουν γυμναστές και παρατρεχάμενους…

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Χαιρεται στιβεν.πως τα βλεπεις τα πραγματα στα πλει οφ για τις ομαδες μας;οπψς τα βλεπω εγω εμεις θα χρειαστει ενα μικρο θαυμα.για σας πιστευω θα δυσκολευτειτε περισσοτερο απο οτι με τη σελτικ

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Η Μπενφίκα είναι πράγματι πιο δύσκολη. Ουγγρικό ποδόσφαιρο; Δεν το βλέπω μπροστά μου, χωρίς να κάνω κάποια πρόβλεψη.

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Φερτε γιατρους,οι παικτες τραυματιζονται σαν τα κοτοπουλα.Φερτε παιχταραδες.

  8. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    καλησπερα σε ολους, για πια παλια ΑΕΚ μιλαμε για του Μπαρλου? Περασαν ανεπιστρεπτι αυτες οι εποχες δεν ειναι ουτε 1978 ουτε 1993, με τον κυνισμο και την τυχη φτασαμε οπου φτασαμε.

  9. Ο/Η placebo λέει:

    Φτου κωλοφαρδία σε όλες της διοργανώσης
    μας.
    Το μόνο ελκυστικό γνώρισμα της ομάδας που
    είναι άξιο αναφοράς.
    Όλα κομπλέ καμία ανησυχία .

  10. Ο/Η DNAEK λέει:

    Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από μια ομάδα που χτίζετε πάλι στο πόδι,με παίχτες λαχεία και στοιχήματα.Δεδομένων των απουσιών και τραυμασμών καλά το πήγαν οι “επιζήσαντες”.Με το απαραίτητο πλέον καρδιοχτύπι στο τέλος και σύστημα τα “απόνερα” τακτικής Μανόλο που σωστά επέλεξε ο Ουζουνίδης στοχεύοντας περισσότερο στην ομοιογένεια για να πάρει την πρόκριση.
    Ελπίζω η κατοχύρωση της συμμετοχής σε ομίλους να φέρει δυο- τρείς απαραίτητες προσθήκες στο ρόστερ ώστε να γίνει η αρχή για πιο θεαματική και αποτελεσματική ομάδα που σε βάθος χρόνου να πλησιάσει λίγο έστω την μεγάλη ΑΕΚ του παρελθόντος και γιατί όχι να γίνει εφάμιλλη της και σημείο αναφοράς των νέων ΑΕΚτζήδων.Γιατί για μένα και για όλους πιστεύω που ζήσαμε εκείνη την ΑΕΚ θα είναι πάντα η καλύτερη.

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @conpater

    Φίλε μου τα να δεχτώ όλα αυτά που λες, μιας και είναι η άποψη σου. Το μόνο που δε δέχομαι με τίποτα είναι ότι μας κάθετε. Να σου κάτσει μια να δου κάτσει δυο αλλά να σου κάθεται συνέχεια χλωμό, κάτι άλλο συμβαίνει κι αυτό που συμβαίνει είναι ότι η ΑΕΚ παίζει για τη νίκη ή για την πρόκριση πιο σωστά. Βέβαια αυτό μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους. Περί ορέξεως…

    Ήμουν στο οακα χθες και είδα κορμιά να ππέφτουν. Η ομάδα έκανε πολύ καλό παιχνίδι χωρίς κα κινδυνέψει ιδιαίτερα. Και για να μην ξεχνιόμαστε. Υπάρχει κάποιος σώφρων που υποστήριζε ότι η ΑΕΚ θα αποκλείσει τη Σέλτικ εύκολα;

    Στον όμιλο του champions league θέλω η θέα τύχη να μου φέρει τη Liverpool. Δυο δυνατά παιχνίδια με αυτούς και μια επίσκεψη στο μακρινό λιμάνι της βόρειας Αγγλίας με φτιάχνει αρκετά. Αεκαρα μου…

    Χρόνια καλά σε όλους χριστιανούς και άπιστους…

  12. Ο/Η Πρωταθλητης Koreas λέει:

    Το σχολιο που εχω εξ αφορμής σχολίου του conpater είναι από πρωταθλητής Korea. Δε ξέρω γιατί βγήκε ως ανώνυμος. ..

  13. Ο/Η Savvi λέει:

    Θα συμφωνήσω με conpater ότι η ομάδα ήταν να «ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ». Από εκεί και πέρα θα ήθελα να δώσω μια διαφορετική οπτική και πως την είδα εγώ.

    Η ομάδα ακόμα δεν είναι έτοιμη 100% και αυτό φαίνεται. Πολλοί τραυματισμοί και ακόμα δεν ξεκινήσαμε!!! Εκεί στην ΑΕΚ πρέπει να ψακτούν λίγο γιατί η χρονιά θα είναι μεγάλη και πιο απαιτητική από πέρσι. Οι μεταγραφές ήρθαν αργά και ο Μαρίνος το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Το καλό με αυτό είναι ότι προσπαθεί να κτίσει πάνω σε αυτό που βρήκε και όχι να κτίσει γκρεμίζοντας. Ο Πόνσε είναι πολύ καλό φορ αλλά για να ενσωματωθεί και να αποδώσει θέλει ένα τρίμηνο(όταν θα παίξει θα δούμε έναν εντυπωσιακό Λιβάγια), ο Αλέφ από ότι φαίνεται θέλει προπονήσεις και κάποια παιχνίδια για να ενσωματωθεί πλήρως στο πλάνο παιγνιδιού του προπονητή και να γνωρίσει την νέα του ομάδα. Τέλος μια από τις καλύτερες μεταγραφές μας φέτος αν όχι η καλύτερη ο Μπογιέ θέλει τουλάχιστόν δύο μήνες για να αποδώσει. Αν μας βγει αυτός ο παίκτης θα παραμιλάνε τα τσιμέντα σε Τούμπα και Καραϊσκάκης. Α μη ξεχνάμε και τον Αλμπάνη ο οποίος εκτιμώ ότι θα παίξει αλλά και αυτός θέλει χρόνο και από ότι κατάλαβα ο προπονητής θα τους ενσωματώσει όλους σταδιακά. Τι να κάνουμε ο προπονητής πρέπει να έχει παίκτες για δουλέψει και αυτή την στιγμή ο Μαρίνος δεν τους έχει ή μάλλον τους έχει εν δυνάμει.

    Οι πρώτες 7 αγωνιστικές θα είναι πάρα πολύ δύσκολες αν καταφέρουμε σιγά σιγά να βρούμε ρυθμό. Εκτιμώ ότι στον δεύτερο γύρο θα δούμε άλλη ΑΕΚ και θα τρίβουμε τα μάτια μας. Είμαι αρκετά αισιόδοξος.

    Η Βίντι δεν είναι εύκολος αντίπαλος και η ΑΕΚ θα πρέπει να ιδρώσει αρκετά για να τα καταφέρει. Είναι καθαρά στο χέρι μας και αν κρίνω από τις δηλώσεις του Μαρίνου(είναι νέος, φιλόδοξος, εργατικός, θέλει να πετύχει και πάνω από όλα φαίνεται ότι αγαπάει την δουλεία του) η ΑΕΚ το ξέρει πολύ καλά.

    Όπως και να το κάνουμε πρώτο φαβορί για τον τίτλο πάντα είναι η πρωταθλήτρια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είναι μια έτοιμη ομάδα η οποία παράγει και όμορφο ποδόσφαιρο και έχει και τις αδυναμίες του. Η ομάδας μας από την άλλη είναι δομημένη εντελώς διαφορετικά. Ερωτηματικό αποτελεί ο γαύρος.

    Άντε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να ευχηθούμε και επίσημα καλή χρονιά.

    ΥΓ. Ένα από τα ατού της νέας ΑΕΚ έναντι των ανταγωνιστών το οποίο δεν θυμάμαι να έχω ξανά δει στην ομάδα είναι η επιλογή παικτών που μπορούν αν παίξουν σε 2 η 3 διαφορετικές θέσεις.

  14. Ο/Η Κώστας λέει:

    Προς @Ανώνυμος Πιστεύω και προσεύχομαι εις τους Rob Halford, Bruce Dickinson και Quorthon. Για να ξέρω δηλαδή… πού κατατάσσομαι εις τους χριστιανούς υμών ή εις τους απίστους/βαρβάρους; Χρόνια πολλά Μ Ο Ν Ο σε όλους, όσοι ακούνε Heavy/Thrash/Black/Death/Speed/Doom (old school) METAL!!

    Υ.Γ. Είμαι κομπλεξικός (ίσως και παρθένος)
    Υ.Γ.2 Είμαι κριός.

  15. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    ….Κάποτε να φτιαχτεί…ίσως…και αν…μα και…όταν…μια ”ομάς”,που να πλησιάζει την ”τότε” ομαδάρα…

    Σωστά…Η ελπίς αποθνήσκει τελευταία…

    Χαίρε αδελφέ…Καλή σαιζόν να έχουμε.

  16. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    H εμφάνιση της ομάδας ήταν η αναμενόμενη.
    Οι απουσίες πολλές (οι συνήθεις ύποπτοι βεβαίως), και ήταν μόλις το 2ο επίσημο παιχνίδι για φέτος. Απο πού να βρίσκαμε ρυθμό ? απο 2,5 φιλικά παιχνίδια που παίξαμε?
    Και πάλι καλά να λέμε. Οι άλλοι είχαν ρυθμό και έμοιαζαν με παλαιστές. Όλοι 2 μέτρα και γομάρια. Αλλά τσουρουκάδες.
    Ένας Χούλτ τους έκανε ανω-κάτω.
    Λέμε πως δεν κρατούσε μπάλα το κέντρο. Ποιός να κρατήσει? ο Σιμόες ή ο Μπακασέτας που παίζει με τον κώλο? Κρατιέται η μπάλα με το τούρλωμα? μόνο αμα παίζεις με καμιά Κέρκυρα και πάλι δεν είναι σίγουρο.
    Περάσαμε με την αξία μας. Ούτε κωλοφαρδία ούτε τίποτα.
    Η ομάδα κατέβηκε με ρεαλιστικό σχέδιο γνωρίζοντας πλέον τον αντίπαλο, προσαρμόστηκε στα δεδομένα της εποχής και πέρασε δίκαια.
    Ο προπονητής δεν ζήτησε παραπάνω πράγματα απ’όσα μπορούσαν να κάνουν οι εναπομείναντες τη δεδομένη στιγμή.
    Τα υπόλοιπα θα τα δούμε σιγά σιγά με τις επιστροφές των τραυματιώνε.
    Σήμερα όπως μας βλέπω θέλουμε τουλάχιστον 1 εξτρέμ, 1 8άρι, 1 φορ και έναν αντι-Σιμόες. Το τελευταίο δεν το λεω εγω αλλα το ζητά ο προπονητής.
    Και όλως περιέργως ο υποτιθέμενος αντι-Σιμόες που υπάρχει διαθέσιμος (δηλαδή ο Γαλανόπουλος) έχει βγεί τελείως απο το κάδρο, λες και δεν υπάρχει στο ρόστερ.
    Εκτός αν ψήνεται καμιά πώληση και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.
    Μόλις τώρα έγραψαν για πρόταση απο Ιταλική ομάδα για τον Λιβάια, η οποία λέει απορρίφθηκε απο την ΑΕΚ.
    Πάντως αν ισχύει η ρήτρα των 10μυρίων που γράφτηκε παλιότερα, είναι εύκολο ποσό για Ιταλικές ομάδες.

  17. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Για τους τραυματισμούς τίποτα δε μου έκανε εντύπωση. Και πέρυσι τέτοια εποχή είχες εξω Τσιγκρίνσκι, για κανα μήνα το Λόπεζ, απο τον Οκτώβριο και μετά τον Τσόσιτς αφού στο ενδιάμεσο είχε και κάποιους μικροτραυματισμούς.
    Τα συνηθισμένα σαπάκια δηλαδή.
    Τόσο αντέχουν αυτοί. Τόσο αντέχει πλέον και ο Μάνταλος με 2 χιαστούς σε 3 χρόνια και μεγάλο διάστημα απουσίας απο τα γήπεδα.
    Ο Τσόσιτς γύρισε απο τις διακοπές υπέρβαρος και είναι θέμα χρόνου να τραυματιστεί ξανά.
    Αρα ποιός φταίει? ο γυμναστής και οι σκληρές προπονήσεις?
    Οχι βέβαια.. φταίει αυτός που ανανέωσε τον Τσιγκρίνσκι μέχρι να περπατά με Π και στηρίζεται στο Λόπεζ και τον Τσόσιτς για βασικούρες.
    Αυτοί οι παίκτες ποτέ δεν ήταν βασικούρες στις προηγούμενες ομάδες τους. Αμα παίξουν πάνω απο 15 παιχνίδια το χρόνο κλατάρουν.
    Και τώρα η ΑΕΚ περιμένει πως θα βγάζουν 30-40 παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς?
    Αμα άντεχαν δε θα τους άφηναν ελεύθερους οι προηγούμενες ομάδες.
    4-5 συμμετοχές το χρόνο έκαναν, ήταν οι ρεπατζήδες των ρεζερβών.
    Οσο για τον Μπογέ δεν ξέρω κατα πόσο κουβαλούσε το πρόβλημα των κοιλιακών και μας έπιασε κώτσους, αλλά είναι γεγονός πως την πατήσαμε.
    Τί να το κάνω που είναι παικταράς αμα είναι να τον δω τα Χριστούγεννα..
    Η ΑΕΚ πρέπει να πάρει αντικαταστάτη άμεσα.

  18. Ο/Η bandog λέει:

    μου αρεσει η γκρινια γιατι φερνει γουρι.

    η ομαδα δεν εχει ηγετη στο χορταρι και φανηκε απο το αγχος και την ελλειψη ψυχραιμιας ακομη κα στο 2-0.

    θα περασουμε τους ουγγρους , θα τσεπωσουμε καμια 30αρια μυρια , θα μπουμε του χρονου στο γηπεδο μας και σιγα σιγα θα δουμε αυτο που ολοι επιθυμουμε και ζουσαμε πριν χρονια.

    μην ειστε ανυπομνοι. ειπαμε οτι η αεκ ειναι η ελλαδα.
    απο το 2010 στο μηνμονιο , που θα παει ,σε λιγο θα βγουμε στις αγορες….

    και εχουμε το πλεονεκτημα οτι εχουεμ τιγρη στο τιμονι και οχι τσιπρα 😉

  19. Ο/Η conpater λέει:

    Για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα.Το σχολιο μου εχει να κανει με την επαναληψη εδω και χρονια του ιδιου εργου. Παντα αργουν οι μεταγραφες να γινουν,παντα στα πρωτα παιχνιδια θα εχουμε ελλειψεις,θα εχουμε τραυματισμους παιχτων,η ομαδα δεν εχει δεσει λες και ειναι σιροπι…. Λες και ειμαστε απο τις ομαδες που καθε χρονο παμε στην Ευρωπη μεχρι τον Απριλη τουλαχιστον,οποτε φορτσαρεις απο Νοεμβριο και μετα. Αυτα λεω και τιποτα αλλο. Επειδη ξερεις οτι χανεις τον Αραουχο και δεν ψαχνεις για κατι αλλο.Επειδη ξερεις οτι θελεις χαφ και εξτρεμ και κοιτας την θαλασσα μηπως δεις την γοργονα… Και φυσικα,δεν κατηγορω κανεναν Ουζουνιδη.Δεν κανει αυτος τις μεταγραφες,απλα δειχνει μια ανεκτικοτητα. Εδω και χρονια βλεπετε εσεις τιποτα αλλο που δεν βλεπω εγω? Για να ξερουμε τι λεμε και τι γραφουμε. Ο Λιβαγια δεν ειναι φορ,και τον βαζεις εκει γιατι δεν καλυψες το κενο του Αραουχο.Ο Μανταλος ειναι τραυματιας και μετα απο χιαστους κανενας παιχτης δεν ειναι οπως ηταν,το κενο το καλυψες? Πηρες τον Οικονομου για αντι-Τσιγκρινσκι,το παιδι τα πηγε περιφημα αλλα το`ριξες στα ζαρια και σου κατσε. Που λοιπον ειμαι γκρινιαρης και παραλογος?

  20. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    ενα ενδεχομενο ειναι οτι περιμενουνε το κλειδωμα της εισοδου στους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ για να κινηθουνε στους οποιους μεταγραφικους στοχους , απο οσους εχουνε βγει προς τα εξω παντως μονο εκεινος ο Σαντρο Ραμιρεθ και ο Νταρβιν Ματσις ψιλοκατι λεγανε, ολοι οι αλλοι ητανε σαπακια, αιωνια ταλεντα και προβληματικες περιπτωσεις, δηλαδη ποδοσφαιρικα αποφαγια

  21. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Θλάση και ο Αλμπάνης. Ούτε πάγκο δε θα έχει στους προκριματικούς.
    Θα κοιτάζει για αλλαγή και θα βλέπει μόνο το Γιακουμάκη το Μοράν και τον Τσόσιτς στον πάγκο.
    Κάτι έγινε λάθος και οι παίκτες πέφτουν κάτω με θλάσεις και τραβήγματα ο ένας μετά τον άλλον.
    Εκτός απο τους συνήθεις υπόπτους τώρα βλέπουμε να τραυματίζονται και οι υπόλοιποι, και μάλιστα στις προπονήσεις. Το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καν για να πείς πως είναι καταπονημένοι.
    Παίκτης που δεν είναι βασικός και δεν έπαιξε ούτε 20 λεπτά σε επισημο παιχνίδι πρόλαβε και τραυματίστηκε στην προπόνηση.

  22. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Στο ερώτημα του conpater που εγώ είμαι γκρινιαρης; να απαντήσω εγώ για κάπου που ήμουν εγώ γκρινιαρης.

    Υπόθεση γκουσταβο πογιετ.

    Όπου πάει φεύγει με κλωτσιές. Ίσως όχι για λόγους καθαρά ποδοσφαιρικόυς αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Θυμάμαι πόσο γκρινιαζαμε με τη διοίκηση και το Ντούσαν κυρίως όταν την ίδια συμπεριφορά την έδειξε και στην ομάδα μας. Μπετις, κάπου στην Κίνα, Μπορντό έρχονται να αναδείξουν ότι το πέρασμα του πογιετ από την αεκ ήταν στο ίδιο έργο θεατές για τον προβληματικό ουραγουανο…

  23. Ο/Η conpater λέει:

    @Πρωταθλητης Κοreas.
    Φιλε,το οτι δεν εκατσε σε αυτες τις ομαδες ο Πογιετ,δεν παει να πει οτι δεν εκανε για την Αεκ. Ιδιοτροπος,περιεργος,με γυαλαδα στο ματι,συμφωνοι,το ειχε το πακετο… Εγω αναφερομαι κυριως στην χρονια “παθηση” της ομαδας,ποτε να μην ειμαστε ετοιμοι εστω και κατα 80% στην αρχη της σαιζον. Παντα θα ψαχναμε τον παιχτη που θα κανει την διαφορα,και καταληγαμε σαν τους παρτιζανους να ψαχνουμε στα βουνα της Γιουγκοσλαβιας για παιχτη…Ακολουθεις μια πολιτικη σφιχτη,αλλα οταν εχεις τρανταχτα κενα στην βασικη ενδεκαδα,παιρνεις παιχτες ετοιμους να παιξουν. Σου δινεται η ευκαιρια να κονομησεις χοντρα στο CL,αλλα πρεπει κι εσυ σαν ομαδα να κανεις μια σχετικη υπερβαση για να πας να χτυπησεις αυτο το πακετο,που μετα απο πολλα χρονια σε βγαζει απο την μιζερια .Αυτο λεω και τιποτα παραπανω.

  24. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Επίσης όσο πιο ειλικρινής είναι κάποιος ,επίσης είναι προβληματικό .
    Ειδικά όταν ο τρόπος όπου λέγεται η αλήθεια είναι οξύς .
    Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα …που δεν ξέρει να πουλάει το επαγγελματικό του πρόσωπο,όποιο κι εάν είναι αυτό .
    Προτιμότερη η ιδιοσυστασία του Πογιέτ ,από χαρακτήρες τύπου Ντούσαν .
    Άς είναι όμως , και οί δύο απαξιωμένοι σε μερίδες κόσμου .