ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα, όπως ήταν πάντα. Στην σκιά των περσινών περιστατικών και την ώρα που μαίνεται ο παρασκηνιακός πόλεμος. Από την μια ο ΠΑΟΚ που υποτίθεται οτι έχει πληρέστατο ρόστερ  για την Ελλάδα – στην Ευρώπη τον είδαμε, έχει κάποιες ελλείψεις -, και από την άλλη, η ανερχόμενη δύναμη στην Ευρώπη, κατά τον Ουζουνίδη. Που εφόσον ισχύει ακόμα η δήλωση του, καλείται να σταθεί ευρωπαϊκά σε μια κλασσική ελληνική έδρα και με διατησία φιλανδική.

Η Τούμπα σήμερα ήταν καταπληκτική. Γεμάτη, με παλμό και μπόλικη φωνή. Σε αυτό λοιπόν το ωραίο γήπεδο, η ΑΕΚ μπήκε με 4-4-2 κατά τα γνωστά, αλλά με εντολή τα πλάγια της μπακ να μην περνάνε τόσο πολύ την γραμμή της σέντρας. Δεν πήγαινε να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση, αλλά δεν πήγαινε και να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής. Ο ΠΑΟΚ μπήκε αναγνωριστικά και σιγά σιγά πήρε την εδαφική υπεροπλία. Κλασσικό δηλαδή ντέρμπυ.

Το πρώτο μέρος λοιπόν, δεν μας έκανε πιο σοφούς αλλά ούτε και μας θάμπωσε με τον ρυθμό του. Η ΑΕΚ με λιγότερη μπάλα στα πόδια της, έβγαλε αρκετές ευκαιρίες – κορυφαία ήταν το δοκάρι του Λιβάγια – αλλά δεν έμελλε να γελάει στο τέλος. Μάλλον πλήρωσε μια υπεροψία, που φάνηκε με κάμποσες φάσεις ανεμελιάς και απροσεξίας. Το έβλεπα στον Σιμόες, το έβλεπα στον Μπακάκη και φυσικά το είδαν όλοι στο τρομερό λάθος του Λαμπρόπουλου, που έφερε την γκολάρα του Πρίγιοβιτς, και τον αντίπαλο μπροστά στο σκορ.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να πούμε οτι ήταν τρομερός. Ήταν όμως πιο σοβαρός. Και μάλλον ήξερε πιο καλά τι περίμενε, έχοντας μακιγιάρει καλά τις αδυναμίες του. Η ΑΕΚ νοιώθει οτι αδικείται από το σκορ, αλλά καλύτερα είναι να κατηγορήσει τον εαυτό της, παρά την πουτάνα την μοίρα. Διότι το ποδόσφαιρο, είναι και εκμετάλλευση λαθών πέραν του οτι χρειάζεται και να σκοράρεις. Επίσης είναι παιχνίδι που καλείσαι να δείξεις κι ένα πλάνο. Που φάνηκε δήθεν, όταν ο αντίπαλος υποχώρησε για να τραβήξει έξω από το καβούκι τους, τους επιθετικογενείς μας παίκτες. Το κακό είναι οτι αν η ΑΕΚ πήρε ένα μέτριο βαθμό στην ανάπτυξη, πήρε πολύ κακό βαθμό στην αμυντική λειτουργία, που υποτίθεται οτι ήταν το όπλο της.

Ίδια ήταν η εικόνα στο δεύτερο μέρος. Δεν άλλαξε κάτι. Η αφέλεια της ΑΕΚ στην αμυντική της συνοχή στο κέντρο συνεχίστηκε, ο ΠΑΟΚ είχε τον παίκτη που μπορούσε να κάνει γκολ, και η ΑΕΚ ήταν αδύνατον να σκοράρει, παρά τις κάποιες σημαντικές ευκαιρίες που είχε, που ήρθαν πιο πολύ από τον φόβο του αντιπάλου, παρά από την επιθετική της δεινότητα. Οπότε φυσιολογικά κύλησε το παιχνίδι, αν και είμαι σίγουρος οτι κάποιοι θα μπερδευτούν, ενώ τα παπαγαλάκια θα μεγαλοποιήσουν τις δηλώσεις του Ουζουνίδη, που τα έκανε μπάχαλο.

Εξηγούμαι. Ο χειρότερος όλων ήταν ο Σιμόες, αλλά βγήκε ο Γαλανόπουλος. Πραγματικά μέτραγα στα πόσα λάθη βγαίνει ο Μάνταλος ή έστω πότε αλλάζει θέση. Τίποτα. Ο Μπακασέτας που έχει σουτ εκτός περιοχής – εξ ου και το δεύτερο δοκάρι – ξεδοντιάστηκε όταν γύρισε στο κέντρο, ενώ ο Μάνταλος παρέμεινε να παριστάνει τον κάποιον. Ο Κλωναρίδης μπήκε την ώρα που ο ΠΑΟΚ έκλεινε την άμυνα του. Και τέλος εξ αρχής, είχε πηδήξει τον Μπακάκη αφήνοντας έξω τον Γκάλο και τρώγοντας όλη την λέζα από την αριστερή πτέρυγα του ΠΑΟΚ.

Ένας ΠΑΟΚ που δεν ήταν κάτι το τρομερό. Μιλάω για τον δικέφαλο του βορρά διότι είναι και η δεύτερη ομάδα μου. Τον περίμενα πιο αποφασιστικό και με σοβαρότερο πλάνο επίθεσης και κατοχής μπάλας. Αυτός απλά περίμενε την εκμετάλλευση των λαθών, που βέβαια τον δικαιώνει στο σημερινό πεντακάθαρο και δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να λύσει τα θέματα του. Διότι κάποια στιγμή, τα δοκάρια θα γίνουν γκολ.

Όμως το παιχνίδι τελείωσε και δεν μας αφήνει καμία πικρία. Μια στενοχώρια ναι, αλλά όταν τα έχουμε πει από εδώ, όταν τα λένε δημοσιογράφοι ανεξάρτητοι, κι όταν μιλάνε και μπαλαδόροι άλλης εποχής για την ομάδα, δεν θα πικραθούμε που μπροστά δεν υπάρχει killer αλλά και στο κέντρο, δεν υπάρχει παίκτης για να κάνει παιχνίδι. Είναι αστείο τα δεκάρια μας, να παίζουν εξτρέμ και η δημιουργία του παιχνιδιού να αναμένεται από δυό κόφτες ή από μακρινές μπαλιές του κεντρικού μας δίδυμου. Αυτό για την ανάπτυξη, διότι αν μιλήσω για αμυντική συνοχή, ειλικρινά πιστεύω οτι το αεροδρόμιο έχει πιο στενούς διαδρόμους. Διάδρομοι που υπήρχαν διότι η επίθεση απλά έπρεπε να είναι δέκα μέτρα πιο πίσω, μπας και βγει πιο ορθολογικό πρεσάρισμα. Ενώ σήμερα φαινόταν αποκομμένη και οι δύο μέσοι σαν να παίζουν εναντίον τεσσάρων.

Δεν χάθηκε όμως τίποτα. Μια ήττα στην Τούμπα είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι φυσιολογική. Αυτό που χάθηκε είναι η ανερχόμενη δύναμη της Ευρώπης, που αν ήταν τέτοια θα πήγαινε καλύτερα στην Σαλονίκη. Όπως θα πήγαινε καλύτερα κι ο οποισδήποτε καταλάβαινε οτι η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα πέρσι, διότι απλά δεν έπαιζε ο Μάνταλος. Οπότε όπως έγραψα προχθές οτι με Μάνταλο δεν πας στην Ευρώπη, λέω και σήμερα οτι ούτε στην Τούμπα πας. Άρα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ – το πανό ήταν γελοίο – και καλή αυτοκριτική στην ομάδα μας. Το μέταλλο πρέπει να το δείχνεις στα ντέρμπυ. Οπότε το πρώτο πείραμα του Ουζουνίδη ήταν αποτυχήμένο εκτός αν κι αυτός περιμένει τον Μπογιέ για να έχει κατοχή στο κέντρο. Τι, δεν παίζει εκεί; Έλα βρε. Τόση μπάλα παραδέχομαι δεν ξέρω.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

66 Responses to ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Πρωταθλητης Koreas λέει:

    Τρεις μόνο λέξεις……βρανιες βρανιες βρανιες….

    Το πιο σημαντικό για έμενα κι αυτό πού με ενόχλησε ηταν το πανό. Κρίμα για τον ΠΑΟΚ…

  2. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ο καθένας θα πει και θα γράψει το μακρύ και το κοντό του, θα θυμηθούν τις μεταγραφές που δεν έγιναν, τη χαμένη σκληράδα και τη refuse to lose νοοτροπία. Ακόμα και στο 2-0 το κοινό φοβόταν και στο δοκάρι του ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥ Μπακασετα, τους κόπηκε το αίμα.

    Η ΑΕΚ σήμερα ήταν μια πολύ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα, στον αγώνα που περίμεναν καιρό, ξεκούραστοι με πλούσιο ρόστερ.

    Στο τέλος, επειδή τα γραπτά μένουν, θα το πάρουμε με 10 βαθμούς διαφορα…

  3. Ο/Η Savvi λέει:

    Ρε γαμωτό έχω σπάσει το κεφάλι μου και όλο μου έρχεται στο μυαλό η Εθνική Ελλάδος με προπονητή τον Παναγούλια…Τι κοινό μπορεί να έχει με την ΑΕΚ;

    Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Η θέση του Ντούσαν αναπληρώθηκε; Άνθρωπο να χαλάει τον ύπνο του και τρέχει στο ξενοδοχείο έχουμε;

    ΥΓ: Ανθρωποφάγος δεν είμαι σίγουρα.

  4. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεν καλησπερα.Σημερα φανηκε η ελλειψη ποιοτητας,λυσεων και δυναμεων.Τα οποια λαθη γνωστα και χιλιοειπωμενα.Οτι και αν πουμε δεν αλλαζει πια κατι,ειδικα οταν η τσεπη ειναι αλλουνου.Απλα το φετινο πλανο ειναι τρελλα ρισκαδορικο.Περιμενω να δω που θα κατσει η μπιλια γιατι ως γνωστον υπαρχουν τα πολλα,τα λιγα αλλα και το τιποτα.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEKLFC : Αυτήν την στιγμή φαντάζει οτι ο γαύρος είναι πρώτο φαβορί.

  6. Ο/Η ΣΠΥΡΟΣ λέει:

    Δυστηχως ο Ουζουνίδης ως γνήσιος Ελληναρας κουβαλάει τα κομπλεξ και την κακομοιρια που δεν ειχε ο Χιμένεθ.Ειναι φανερο ότι δεν εμπνεει τους παικτες.Μπορει να παιζει πιο ορθολογικα αλλα και η νοοτριπια νικητή και το κυνηγημα της ανατροπης μεχρι το τελος δεν ηταν ασχημα γνωρίσματα περυσι.Σιγουρα πισωγύρισμα η προληψη του και ασχέτως αν τα καταφέρουμε στο τελος γιατι Ελληνικο πρωταθλημα είναι και παιζεις με καφενεία βηματα μπροστα δεν θα κανουμε.Επισης η ομαδα παιζει πολύ πολύ πιο αργα από περυσι και ολοι φαινονται πολύ κουρασμένοι λες και δεν παιζουνε αλλα σκαβουνε,επισης ο Λιβαγια από τοτε που κληθηκε στην Κροατια πολύ κουρασμένος και βαρυς εγινε ,οσο για το παθος το ξεχναμε.Επισης ο Χιμένεθ κοπανιοτανε στον παγκο και κατι παιρναγε στους παικτες ο Ουζουνίδης βαρυς και στεναχωρος…..καλα κρασια τον Αυγουστο

  7. Ο/Η Savvi λέει:

    Με τα συμβόλαια του Γκάλο και του Σιμόες τι γίνεται; Στον Πανιώνιο στο 2-0 μπορούσες να κάνεις ροτεισον ναι ή ου; O Σιμόες έπρεπε να γίνει αλλαγή ναι η ου; Πανιώνιος, Άγιαξ, ΠΑΟΚ. Τον καλόγερο στον πάγκο από τι τον προστατεύεις(έχεις καλύτερο και δεν το ξέρουμε;); Για να παίξει στην Τούμπα χαχαχαχαχα. Τον Τσοσιτς(μήπως έχεις καλύτερο Έλληνα;) γιατί τον εκθέτεις στο Άμστερνταμ; Αλλά μην ξεχνάμε ότι πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά που πήγαν την ομάδα στα αστέρια. Είναι ΗΘΙΚΟ να λες στον κόσμο ότι θα πάρεις 2 παίκτες από το πάνω ράφι και δίνεις παράταση στα διαρκείας; Με το γήπεδο τι γίνεται; Θα ξεκινήσει η υπογειοποίηση;

    ΥΓ: Συγνώμη για τα νεύρα αλλά το παιχνίδι έπρεπε να το είχες πάρει.

  8. Ο/Η akis λέει:

    Όπως δείξανε και οι δύο ομάδες απόψε, μάλλον πρώτο φαβορί είναι ο γαύρος. Που αν έκανε τόσες φάσεις μέσα στην Τούμπα όσες η ΑΕΚ απόψε, θα κέρδιζε, ενώ αν έπαιζε στην έδρα του, κέρδιζε 1-0 και έβλεπε να βγαίνει ο Γαλανόπουλος και να μένει μόνος ο Σιμόες που δε μπορούσε να περπατήσει θα σταμάταγε το κοντέρ στα 4. Κοινώς, και οι δυο δικέφαλοι φαίνονται ψιλοφοβισμένοι, ψιλοάναρχοι, ενώ και οι προπονητές που έχουν είναι της πλάκας. Για εμάς, οκ, αλλάζουμε τη μπάλα καλύτερα φέτος, βγάζουμε τελικές, αλλά πίσω μπάζουμε, ενώ το μάτι δε γυαλίζει όπως πέρσι…Να δώσουμε πάλι συγχαρητήρια στη διοίκηση για την ενίσχυση της ομάδας και να αναμένουμε αύριο να ακούσουμε πόσα κυβικά μπετόν έπεσαν στο γήπεδο..

  9. Ο/Η Ολλανδος λέει:

    Ηταν ενα κλασσικο ντερμπι αναμεσα σε δυο ομαδες που δεν απεχουν πολυ η μια απο την αλλη. Δυστυχως σε αυτα τα ματς αμα σ παει ασχημα εχασες. Και θεωρω οτι η Αεκ εχασε σημερα ΚΑΘΑΡΑ. Προσοχη δεν λεω οτι δεν παλεψε, αλλα ο Παοκ την κερδισε καθαρα. Τα θεματα που διακρινω εγω ειναι 1)το μεταλλο και 2)η αμυντικη λειτουργια που σε σχεση με περυσι δειχνει να ειναι χειροτερη.

    ΥΓ
    Πανω σ αυτο π ειπε ο Στηβεν, να πω μονο οτι οι Γαυροι δεν μιλανε. Μ θυμιζει ΑΕΚ περυσι αυτο

  10. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ειναι υπερβολη να πουμε πως αν ειχαμε σημερα βρανιες αραουχο το αποτελεσμα θα ηταν διαφορετικο;
    Οταν ακομα και αυτην την σχετικα καλη ΑΕΚ την κερδιζει ΠΑΟΚ με καθαρο σκορ,τοτε η ο ΠΑΟΚ ειναι Τσελσυ,η η ΑΕΚ υπολειπεται καιριων μεταγραφων σε θεσεις που “κραυγαζουν” οτι υπαρχει κενο. Χωρις σοβαρο κεντρικο δυδιμο,χωρις κουμανταδορο πασαδορο στο κεντρο και χωρις αποτελεσματικο σε σεντερ φορ (και χωρις εξτρεμ) δεν πας πουθενα εκτος και αν πιστευεις οτι καθε μερα ειναι του Αι Γιαννιου. Η του Αι Δημητρη του πορτοφολα.

    Δεν πειραζει. Προχωραμε,αφου αυτα τα μεταγραφικα κενα θα τα καλυψουν με τις αναλυσεις τους ο “τζοκερ” , ο Κετσε, και οι αλλοι εμισθοι και μη(!) των αεκομηντια.
    Και ελπιζουμε σε καποια σοβαρη(!! Δυο θαυμαστικα εδω) ενισχυση της ομαδας τον Γεναρη.
    Αφου δεν ημπορουσε να φανταστει ο Μελισσανιδης οτι θα περναγε στους ομιλους του CH.L. Αν το γνωριζε εκ των προταιρων οτι θα τσεπωσει +25 μυρια θα ειχε φερει 2-3 παικτες απο το “πανω ραφι”.. Ξερεις, εκεινο στο βαθος,πισω απ τις σερβιετες,απεναντι απ τις σκυλοτροφες.
    Δεν ειναι παντα ολα τα ψωνια σωστα. Δεν ειναι ευκολο.Γιατι ” Κανεις δεν μπορει να γινει LIDL” …Eκτος απο εναν.

  11. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Επεσα κατω απο τα γελια με τον κλωναριδη, οταν με την μπαλα στρωμενη και μονο αντιπαλο τον τερματοφυλακα, επιασε αερα. Αρε μεγιστανα τι μας εκανες να βλεπουμε!!!

  12. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Οι μαλακίες πληρώνονται (άμα είσαι ΑΕΚ)…και με τόκο…και γκαντέμηδες είμαστε, αλλά τέσπα…

    Μία παρατήρηση: Στην 1η μαλακία του λαμπρό άμα ήταν βράνιες ή θα τον είχε προλάβει (μιας και είναι ένα κλικ πιο ταχύς από όλους) ή θα του είχε δώσει το ποδι στο χέρι. Στη 2η μαλακία….απλά θα ήταν εκεί…βέβαια λύσσαξε να φύγει, αλλά όπως λες στήβεν, την τελευταία εβδομάδα (και όχι μόνο) υπάρχει χαλαρότητα.
    Όχι μόνο πίσω, αλλά και μπροστά, γιατί τα τελειώματα δεν ήταν τα πρέποντα.

    Ρε που θα μας κάνουν να πεθυμήσουμε το μανόλο….
    Μία παρατήρηση ακόμα: Ο Πετράκης φέτος προσομοιάζει πεφτούνη….όλο βούτα με το παραμικρό, κάνα γκολ δε βλέπουμε ούτως η άλλως (είπαμε, καπαρώνει θέση δίπλα στα φορ για…3 γκολ το χρόνο, ο Κλωναρίδης ο άμοιρος έχει ήδη βάλει παραπάνω!), στο 2ο γκολ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, καθόταν και κλαιγόταν στο διαιτητή αντί να μαρκάρει ή να κάνει κάνα φάουλ να κόψει την αντεπίθεση. Ένα τάρτζο ρε παιδί μου, κάτι…καθόταν με τα χέρια ψηλά και κλαιγότανε!
    Είναι αυτή εικόνα αρχηγού?
    Για 8ράκι καλούλης είναι, ΓΥΡΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, έχουν βγει τα πνευμόνια του Σιμόες. Ο Γαλανό πηγε καλά για να είμαστε δίκαιοι…

  13. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Εκτός του προβλήματος στην ανάπτυξη φέτος γίναμε και πολύ soft στην άμυνα.
    Δεν τραβάει ο Μπεκενμπάουερ Λαμπρόπουλος. Τσάμπα το μελάνι που χύθηκε για την τρομερή εξέλιξή του.
    Αυτός ο Πόνσε δεν κάνει ούτε για να κουβαλάει το freddo του Αραούχο.
    Είναι που “δεν είχε το εύκολο γκολ” ο Αραούχο ενω αυτός τώρα το έχει.

  14. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Για το “φυσικό ηγέτη” τί να πω.. τα λέμε χρόνια εδω μέσα.
    Η τωρινή ΑΕΚ καθρεφτίζεται στη μάπα του.
    Που την είδε κιόλας το σαπάκι.
    Βουτάει για να πάρει φάουλ και χάνει τη μπάλα και αντί να γυρίσει να μαρκάρει σκυλίσια για να μη βγεί αντεπίθεση σηκώνει τα χέρια στον διαιτητή και γυρίζει περπατώντας την ωρα που μας βάζουν το δεύτερο γκολ. Τον δείχνει το ριπλέι να γυρίζει με το πάσο του και σου’ρχεται να μπείς στην τηλεόραση.
    Είναι φάση που επαναλαμβάνεται συνέχεια φέτος και με άλλους παίκτες, αρα η ομάδα έχει πρόβλημα νοοτροπίας και πειθαρχίας.

  15. Ο/Η netrino λέει:

    Σοφτ η φετινή ΑΕΚ,οπως όλες οι ομαδες του Μαρίνου

  16. Ο/Η nnektarios λέει:

    Από που προκύπτει φαβορί ο ΟΣΦΠ; Σε δυο αγωνιστικές θα φάει 4, εδώ θα είμαστε. Πραγματικά όλοι στημένοι να κράξετε σε κάθε στραβή. Τι έγινε; Την φυσική κατάσταση την ξεχάσατε σήμερα; Ο Παοκ δεν ήταν που έχει το πλούσιο ρόστερ με ξεκούραστους; Ποσα γκολ από ΚΟΡΝΕΡ έφαγε η μεταλλική ομάδα του Χιμένεθ πέρυσι; Που ήταν το μέταλλο με την ΤΣΣΚΑ; ΜΙΑ ευκαιρία με Μασούντ στο Καραϊσκάκη του άθλιου ΟΣΦΠ, μια αναμπουμπούλα σε κόρνερ και μια ευκαιρία-γκολ Γιακουμάκη και τρέχαμε στα ξενοδοχεία…11 τελικές, 2 δοκάρια, ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ και πάλι γκρίνια!!! Ποδόσφαιρο είναι, υπάρχει και τύχη…ε, δεν την είχαμε!! Αλλά όχι άλλη απαξίωση! Πέρυσι στην Τούμπα ήταν καλύτερος ο Βρανιες Β ο Λαμπροπουλος; Όσο για το φίλο που έγραψε θα έδινε τα πόδια, θα έπαιρνε και μια ΚΟΚΚΙΝΗ από το 30’ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΗΑΝ Ξ ΒΡΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΡΕ ΣΕΙΣ;;;;

  17. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Αλέξανδρε ήθελα να σπάσω την οθόνη…με έκανε ΕΞΑΛΛΟ ο νέος πεφτούνης. Είναι θέμα πειθαρχίας 1ον να φάει και πάγκο κάνα παιχνιδάκι να χαλαρώσει και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γυρίσει στα χαφ, αφού είναι ένα μέτριο 8ρι (με δυο χιαστούς….) και δεν έχουμε άλλο. Ο άλεφ έχει πολύ καλά στοιχεία, αλλά δεν είναι τακτικά έτοιμος. Έτσι θα επιβληθεί κιόλας στα αποδυτήρια ο ούζου γιατί πολύ φίλοι είναι όλοι μου φαινεται (αμα μπορεί και άμα τον νοιάζει κιόλας). Όπως λέει κι ο ντίμι, κοτζάμ μίλνερ και τον έβαζε αριστερό μπακ και έλεγε κι ευχαριστώ!

    Κρούσματα απειθαρχίας είχαμε και με Λιβάγια και Λόπες, δεν είναι τυχαία αυτά. Έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ, ειδικά η “τσάμπιονς” φουρνιά.

    Αφήνω τα καθαρά παικτικά και τακτικά λαθη στην άκρη, στο κάτω κάτω λυσσάξαμε να γίνει επιθετικότερη η ΑΕΚ, είχαμε αρκετές (για Τούμπα)καθαρές ευκαιρίες σημερα και σίγουρα περισσότερες από τα 2 προηγούμενα παιχνίδια εκεί. Φαίνεται πάντως ότι στη ροή του παιχνιδιού δεν έχει καλή και προσαρμοστική τακτική αντιμετώπιση. Ο μανόλο ήταν το ανάποδο (και ψυχακι κανονικό)…αλλά τους παίκτες τους είχε στο 110% πήρε παραπάνω από το μέγιστο από αυτούς. Με τον Ουζουνίδη βλέπω χαλαρότητα, λίγο πρωταθληματικό μπλαζέ και οι παίκτες, πλην του παιχνιδιού στη Γλασκώβη, μέχρι εδώ περνάνε κάτω από τον πήχη τους (πλην εξαιρέσεων σαν τον…κλώνα και τον oικονομου…και οι 2 απόντες -ουσιαστικά- από την περυσινή φάση, και φυσικά μπάρκα, ο οποίος φεύγει άλλωστε το πολύ το καλοκαίρι). Νομίζω τα σημάδια δεν είναι καλά (έχουμε δει και βελτίωση σε κάποιους τομείς), αλλά αν δεν σπάσουν αυγά ΤΩΡΑ, θα το χάσουμε από Οκτώβρη και Ευρώπη θα μετράμε τάληρα.

  18. Ο/Η bandog λέει:

    η αεκ ηταν καλυτερη του παοκ χωρις να ειναι καλη.
    ηταν και ατυχη επιθετικα οσο ηταν μαλακισμενη αμυντικα…

    ομως οταν οι μισες τελικες σου και οι διπλασιες φασεις σου ειναι μεσα απο την μικρη περιοχη του αντιπαλου και δεν μπορει να κανεις το γκολ , πρεπει να ψαχτεις .

    ο πονσε δεν ξερω τι παικτης μπορει να ειναι αλλα ειναι εμφανες οτι ειναι εκτος ρυθμου ομαδας και απο τη στιγμη που κανεις ευκαιριες αλλα οχι γκολ θα πρεπει να δωσεις περισσοτερες ευκαιριες στον καθαροτερο φορ που εχεις και ας ειναι γιακουμακης.

    ο μανταλος σημερα ηταν τραγικος τακτικα.αλλα ειναι ενας απατεωνας του συγχρονου ποδοσφαιρου επειδη καταφερνει αυτη την ανεπαρκεια του να την κρυβει με 2-3 καλες ενεργειες που ισως βγαλει μεσα στο απιχνιδι.
    θεωρω οτι πρεπει να παιζει πιο πισω , σε ενα ρολο πειθαρχημενου 8αριου και να αφησει τα αρχηγιλικια για καποιον πιο αρχιδατο και σοβαρο.

    το δευτερο γκολ του παοκ ξεκιναει απο αυτον και την φουρτουνικη αντιδραση του στο χασιμο της μπαλας.
    σε κακη μερα και ο λαμπροπουλος που εχασε 2 φορες τον φορ του οσο και ο σιμοες που φωναζει οτι χρειαζεται σερβις και τοι η ομαδα χρειαζοταν ενισχυση στη θεση και ας ηταν σωκρατης τσουκαλας!

    παντως παρα τα μειονεκτηματα της ομαδας, η αισθηση που μου αφησε ο αγωνας ειναι οτι γεννησαν τα κοκορια του κλεφτοκοτεσκου και οτι καναμε δωρο τους 3 ποντους στον παοκ.
    3 ποντους που ορθα μπορουν να θεωρηθουν εντος προγραμματος αλλα δεν παυουν να ειναι 3 ποντοι σε ανταγωνιστη…

    γενικα μετα την περσινη χρονια αποφασια να μην απογοητευομαι και να κανω ταμειο στο τελος.
    ναι , δεν με πειθει ο πονσε αλλα οντας και εμφανως ανετοιμος και εκτος κλιματος εχει βαλει 2 γκολ την ωρα που ο συγκρινομενος μαζι του αραουχο βρηκε διχτυα μετα την 7η αγωνιστικη αν θυμαμαι καλα…

    η λογικη λεει οτι οταν μπουν σε ρυθμο ομαδας οι εξτρεμ , αυτο το 4-4-2 του προπονητη θα δειξει κατι καλυτερο τακτικα και παραγωγικα.
    βεβαια λογικη και αεκ δεν πανε μαζι……

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Την γνώμη σου μπορείς να την λες ελεύθερα. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΠΟΣΑ ΠΗΡΑ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΩ. Μια προειδοποιηση κάνω και τίποτα άλλο. Αλλιώς θα γράφεις σε άλλο site, άστητο. Αυτά που είδαμε τα γράψαμε και για όλο το παρελθόν, που δεν κατάλαβα τι σχέση έχει με το σημερινό παιχνίδι. Σαν να μου λες οτι έχεις κάποια σχέση με την Ακρόπολη.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργης ο γαρατζέος : Δεν θα τρελαθούμε κιόλας. Αν όλα πάνε φυσιολογικά, ο γαύρος θα κερδίσει τον ΠΑΟΚ αρκετά εύκολα, και η προσωρινή πρωτιά θα παιχτεί στο ΟΑΚΑ. Εκεί που θα έχουμε και τα τελικά συμπεράσματα. Φυσικά τέσσερα που λέει ο άλλος, δεν υπάρχουν διότι απλά δεν χρειάζονται για ένα τρίποντο και με ρόστερ περιορισμένο. Αυτά είναι στην φαντασία μόνο εκείνων που βλέπουν εσκεμμένη δολοφονία στον ληστή του κοσμηματοπωλείου. Αν ο γαύρος περάσει λοιπόν από το οακα, όπως και να περάσει, όποιος καταλαβαίνει, τον βλέπει πρώτο φαβορί. Όποιος δεν καταλαβαίνει, ακούει για ανερχόμενη δύναμη στην Ευρώπη. Και τρέχει η Λίβερπουλ να κάνει μεταγραφές για να μην κινδυνέψει από τον Μάνταλο.

  21. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steve: Με παρεξήγησες. Δεν αναφέρθηκα σε εσένα. Στημένοι, είπα γενικά, όχι με την έννοια του ΣΤΗΜΕΝΟΥ, αλλά αυτού που περιμένει στη γωνία να αρχίσει να κατηγορεί τις ΜΗ μεταγραφές π.χ.

    Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δηλαδή εδώ που φιλοξενεις τη γνώμη μου θα σε κατηγορήσω;

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Για ποιά εξτρέμ μιλάς; Τον Αλμπάνη ή τον Μπογιέ; Ο πρώτος είναι πολύ soft, κι ο δεύτερος κανείς δεν ξέρει πού παίζει. Αν παίζει βέβαια, διότι αυτήν την στιγμή πλαγιοκοπεί τα νοσοκομεία. Τα οποία βέβαια δεν τον είδαν όταν πέρναγε ιατρικά, αλλά μετά αποφάσισαν οτι θα είναι εντάξει σε λίγο. Και οι ξένοι γιατί τον έδωσαν; Για να τον κάνουμε εξτρέμ; Εκτός βέβαια αν μιλάμε και για τον Γιαννώτα. Που όμως σήμερα, ήταν καλύτερα να μπει το μπακ και να προσποιηθεί το εξτρέμ. ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ;

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Εντάξει αδερφέ, αλλά είμαι υποχρεωμένος να φέρομαι έτσι διότι έχει γίνει χαμός στο παρελθόν. Στον χώρο αυτόν, που τον έχουμε καθαρίσει πλήρως, δεν υπάρχουν στημένοι στην γωνία. Γκρινιάρηδες υπάρχουν λόγω απαιτήσεων ονόματος ομάδας κι επειδή διαβάζουν οτι ο Μελισσανίδης είναι μεγιαστάνας. Δηλαδή άνθρωποι λογικοί, που πιστεύουν σε οικονομικά θαύματα ή στον τύπο που ανάστησε τον Λάζαρο αλλά δεν κατάλαβαν γιατί η υπόλοιπη αγορά δεν τον άκουσε και ζει ακόμα. Την γνώμη σου, όχι απλά την φιλοξενώ αλλά την έχω ανάγκη, όποια κι αν είναι αυτή. Όμως μιλάμε για ένα παιχνίδι και για τίποτα περισσότερο σαν τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ με το πανό. Άρα όταν μιλάς για τεσσάρα στον γαύρο ή οτι δεν είναι πρώτο φαβορί, σίγουρα αναφέρεσαι σε μένα, που το έγραψα. Θα ήθελα λοιπόν περισσότερα στοιχεία. Τίποτε άλλο.

  24. Ο/Η Κώστας λέει:

    Είδα το δεύτερο ημίχρονο. Τι μπινελικι έριξαν στον ηγέτη Μάνδαλο, φιλοι ΑΕΚτζηδες δε λέγεται. Μάλλον έφταιγε τι μεσοβδόμαδο ματς με τον Αίαντα. Για εμένα πρώτο φαβορί ι ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα, ελςω σχετικής ομοιογένειας. Ο ΟΣΦΠ έφερε πάλι δύο ντουζίνες παίκτες.

  25. Ο/Η conpater λέει:

    Εμενα η ομαδα δεν μου αρεσε.Το λεω κοφτα χωρις σαλτσες. Δεν θα μπω σε ατομικη κριτικη,γιατι λιγο -πολυ αναφερθηκαν παραπανω. Δυο λογια για τον Σιμοες και τον Λιβαγια. Ο πρωτος, ειναι ζητημα χρονου να τα τιναξει. Μονος του,δεν μπορει κανεις ουε στον παραδεισο,ποσο μαλλον αυτος ο παιχτης που συνεχεια τρεχει,μαρκαρει,κοβει προσπαθει να μοιρασει την μπαλα σκεφτομενος δινοντας τη,σε ποσα δευτερα θα τρεκει να την ξανακοψει. Βοηθεια απο πισω του δεν εχει να παρει μια ανασα,ο μονος που μπορει να το κανει αυτο εινα ο Ουκρανος λογω εμεπειριας. Κι οχι μονο ειναι μονος του,αλλα του δινεις και το τελειωτικο χτυπημα βγαζοντας τον παιχτη που ( θεωρητικα) τον βοηθουσε !!!! Παμε στον Λιβαγια,που εχει γινει σαν τον Αμπεμπε Μπικιλα. Τρεχει να γυρισει στο κεντρο,τρεχει απο τα ακρα να μπει στην περιοχη ,τρεχει να εξω απο την περιοχη να ανοιξει χωρους για τον Μανταλο (!!!), τρεχει να κοψει,τρεχει να μαρκαρει,τρεχει γενικως…. Δεν φταει αυτος βεβαια που τρεχει συνεχεια για τρεις και τεσσερις παιχτες,αλλα το συστημα που ακολουθει ο προπονητης αφου ο Μανταλος εχει μπαστακωθει και δεν λεει να το κουνησει απο κει που γουσταρει αυτος να παιζει. Αφου παιχτες για τις θεσεις που χρειαζοσουν ΑΜΕΣΑ δεν πηρες, να ετοιμασει παρ`αυτα ο Δρυιδης τον μαγικο ζωμο γιατι κι ο Σιμοες,κι ο Μπακακης,κι ο Λιβαγια,και ο Μπακασετας θα τον χρειαστουν επειγοντως ,ειδαλλως τους βλεπω για ομαδικη ψυχοθεραπεια σε καμια κορφη του Ολυμπου….

  26. Ο/Η nnektarios λέει:

    @steven: Έτσι όπως το γράφεις, φανηκε άσχημο όπως το έγραψα, χωρίς πρόθεση να φερθώ άσχημα ζητάω συγνώμη.

    Η γνώμη μου περί 4αρας παραμένει ως έχει, μιας και έτυχε να δω τον ΟΣΦΠ σε δυο ματς, με Μπερνλι και Μπέτις και γιατί η ΑΕΚ στην Ελλάδα πάντοτε, είναι ένα κλικ πάνω φέτος επιθετικά σε σχέση με πέρυσι.

    Δεν είναι μακριά το παιχνίδι, μπορεί να με κοροϊδεύετε ως σημείο αναφοράς.

  27. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Οχι και “στημενοι” ρε γιατρε.Ειπαμε.
    Δεν προκειται καν για γκρινια. Ειναι διαφορετικη προσεγγιση.
    Αλλα πλην και συν ειχε η ομαδα περσυ και αλλα φετος. Ενα μονιμο πλην,ειναι η φτωχια (“ελληνοποιηση”καλειται) του ροστερ, το οποιο μπορει περσυ να μη φανηκε τοσο γιατι μπηκε στο πρωτο πλανο η τυχη,αλλα καποια στιγμη πρεπει να δουν εκει.στην ΠΑΕ οτι στα lidl συχνα βρισκεις καλες τιμες,αλλα και ο κινδυνος της διαρροιας ειναι παντα παρων.
    Κενα και ελειψεις υποσημειωνουμε-ο καθεις με οτι βλεπει- και οχι οτι περιμενουμε την ΑΕΚ στη γωνια να χασει για να βγαλουμε τα κομπλεξ μας.
    Αλλωστε δεν το επιτρεπει αυτο και η ηλικια των περισσοτερων εδω καθ οτι δεν ημεθα ευεξαπτα και ανυπομονα παιδαρελια.
    Δεν ειναι πανδηλη η ελλειψη σε τρεις-τεσσερις παικτες του εκατομμυριου;
    Δεν -θα-ειναι αναμενομενο το ντεφορμαρισμα παικτων οπως ο Σιμοες και οσονουπω ο Μπακακης μετα την τρελη και συνεχη περσυνη παρουσια τους;

    Δεν ειναι προφανης η απουσια πειθαρχιας των παικτων; Αποροια της νοοτροπιας αλ Μουρινιο την οποια υιοθετουν ολοι οι μετριοι προπονητες,οι οποιοι ελειψει γνωσεων και προσωπικοτητας,πονταρουν στην αδελφοσυνη,την συμπαθεια και την παρεουλα στα αποδυτηρια,μπας και δεν φανει η ασχετοσυνη τους επι του αντικειμενου;
    Η ΑΕΚ δεν χρειαζεται προπονητη-οικογενειακο ιατρο. Χρειαζεται “λοχαγο”. Πογετ ας πουμε.
    Αλλα ειναι και ο Μελισσανιδης στη μεση. Που δεν μπορει τους ανθρωπους με προσωπιμοτητα (τα ιδια και ο Μπαγεβιτς. Μα καθολου παραξενο που εγιναν κολητοι αυτοι οι δυο. Αγαπανε τον εαυτο τους τοσο που δεν τον εκθετουν σε σοβαρες συγκρισεις.Ουτε σε φωτογραφια. Αν υπαρχει καμια τετοια,θα ειναι απο τις λεγομενες ” αναποφευκτες”.

    Δεν ειναι οφθαλμοφανης η “παρειστικη” ατμοσφαιρα μεταξυ προπονητη(νεοελληνος”) και αρκετων νεοελληνων “που εφεραν το πρωταθλημα” με αποτελεσμα την καμψη των αλλοδαπων;
    Δεν ειναι παραξενο που ενω ο Μαρινος μας προιδεαζε απο οταν υπεγραψε συμβολαιο πως “η ομαδα ειναι σχεδον ετοιμη,μερικες ψιλοπροσθηκες χρειαζεται” οι της ΠΑΕ μας ζαλισαν τα αρχιδια με τις μεταγραφες που “θα ερθουν” ισα για να δωθει και παραταση να τσεπωσουμε παραπανω διαρκειας και κατοπιν “δεν κανουμε μεταγραφες για να τις κανουμε”.
    Δεν ξερει λες ο ιδιος ο Μελισσανιδης πως το διδυμο των σκαουτερς που εχει επιλεξει,δεν ειναι ικανο οχι παικτες να δουν και να κλεισουν, αλλα ουτε να κλεισουν ραντεβου με το ” ΠΕΔΥ” στο1535;
    Δεν ζητησε κανεις σοβαρος να μετατραπουμε σε Μαντσ. Σιτι.
    Δεν απαιτησε κανεις play station επι χορτου;
    Δεν ζητησε κανεις να ξετιναχτει το παγκαρι για να ερθουν μεταγραφες “αεροδρομιου”.
    Αλλα ενταξει.Ελεος με το δισκο στο χερι,με τις υπομονες και τις λεμονιες στις αυλες,ελεος με την συντηρηση της μακομοιριας που ελεω μνημονιων εγινε μοδα και βολικη πρακτικη.
    Ενταξει. Στη βαλκανοελλαδα ζουμε,βλεπουμε παραεξω τι γινεται,εχουμε συναισθηση των αποστασεων και οτι πρεπει να ” παιζουμε” στα κυβικα μας.
    Αλλα αλλο αυτο και αλλο να σου περνανε ντε και καλα τα καθρεφτακια για tablet και τις χαντρες για περλες κανοντας συνεχως λογο για “ψυχες” για “λιονταρισιες καρδιες” για “κιροζινες” και μνημονευοντας ανακουφισμενοι με το σφυρηγμα της ληξης την θεα τυχη. Η οποια εχει κι αλλους να κοιταξει ως γνωστον.

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Δεκτά τα πάντα. Ουδείς σε κοροϊδεύει, ελπίζουμε να δικαιωθείς στην τεσσάρα, κι αυτό θέλουμε. Άσε με όμως να σου πω κάτι. Είδες τον ΟΣΦΠ με αυτές τις ομάδες. Δεν σημαίνει τιποτα για το μεταξύ μας παιχνίδι. Μην παρασύρεσαι. Το παραπάνω επιθετικό κλικ ( ήθελα νάξερα ποιόν βλέπεις αντιΑραούχο ) έχει το κακό του παρακάτω κλικ αμυντικά, ελπίζω να το βλέπεις. Όμως και τεσσάρα να μην έρθει, αλλά μια απλή νίκη, θα στην πιστώσουμε.

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και Πούπουλα : Όσο μεγαλώνεις, καλό είναι να καταλαβαίνεις οτι η μεγαλη πίστη σε κάτι, είναι μια μαλακία και μισή. Εκτός αν φοβάσαι οτι πλην του θεού στην δευτέρα παρουσία, σε περιμένει κι ο Μελισσανίδης την Τρίτη να σε ρωτήσει τι έγραψες. Ξέρεις πολύ καλά οτι δώδεκα θεοί δεν υπήρχαν. Κάποιοι δώδεκα που γαμούαν κι έδερναν φτειάξανε τον μύθο των θεών. Κι έχει πλάκα που η Λιάννη, ναι αυτήν που πληρώναμε να πηδάει ο Αντρέας, πιστευει τους δώδεκα αλλά δεν τους βλέπει σαν μυθολογία. Σε λίγο δεν θα ξέρουμε πού ανάβουμε κερί, μήπως παρεξηγηθεί ο παραδιπλανός. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!

  30. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steve: Καλημέρα. Είδα μία πολύ κακή ομάδα αμυντικά, συνολικά, δεν θέλω να γεμίσω το χώρο εδώ με ανάλυση για τον ΟΣΦΠ, απλά επειδή διάβαζα διθυράμβους, την πρώτη φορά που τον είδα εκτός με την Μπέρνλι δεν πίστευα αυτά που έβλεπα. Πραγματικά ήταν για 5-6 γκολ. Στο παιχνίδι με την Μπέτις ΧΩΡΙΣ 8 παίκτες, ξανά, λίγα πράγματα και στο πιο δύσκολο του πρωταθλήματος με Αστέρα στην έδρα του, νίκη στο 90+, πολύ δύσκολα.

    Για τη δική μας επιθετική λειτουργία λοιπόν. Δεν ενοώ ΤΟΝ επιθετικό, μιλάω συνολικά. Το είδαμε και στις 4 πρώτες αγωνιστικές, παράγουμε περισσότερες ευκαιρίες από πέρυσι. Έχω καψούρα με τον Αραούχο, αλλά ο Πόνσε μια χαρά τα πάει στο ξεκίνημα. Έχει 2 γκολ (και τα 2 απέναντι σε μικρούς και μάλιστα το 1ο), κρατάει και κατεβάζει θαυμάσια τη μπάλα με το στήθος, όσο και να τον σπρώχνουν και τη μοιράζει σωστά. Είναι κινητικός και κινείται σωστά στην περιοχή, για την ακρίβεια την γεμίζει περισσότερο από τον Αραούχο. Χθες, στο κόρνερ, ενήργησε εξαιρετικά ως σέντερ-φορ, δεν νομίζω ότι πήρε άλλη φορά την μπάλα για να εκτελέσει.

    Όσο για το κακό παρακάτω κλικ, πέρυσι ο ΠΑΣ μας είχε κάνει γιο-γιο αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ, μη μιλήσω για Τρίπολη. Σε αυτά που έχουμ εδει μέχρι στιγμής, οι μικρές ομάδες στο ΟΑΚΑ δεν κάνουν υποψία φάσης, μία έκανε ο Αστέρας μετά από τραγικό λάθος του Χουλτ και 2 χθες, από 2 λάθη. Συν την κεφαλιά στο κόρνερ. ΑΜΥΝΤΙΚΑ πάντα, δεν έχουμε δεχθεί γκολ από ΚΟΡΝΕΡ, ενώ πέρυσι με αποκορύφωμα το ματσ ε τη ΡΙΕΚΑ, έπαιζαν βόλλεϋ στην περιοχή μας. Μου αρέσει ο Βράνιες, έχει ταχυδύναμη, αλλά πέρυσι στην Τούμπα, ο Λαμπρόπουλος ήταν καλύτερος και αυτός με το σωτήριο τάκλιν. Πέρυσι, είχαμε ΤΣΙΓΚΡΙ-ΛΑΜΠΡΟ με ΤΣΣΚΑ και έκαναν υγιεινό περίπατο, φέτος οι ΟΙΚΟ-ΛΑΜΠΡΟ σε συνόδευσαν στον UCL. Αισθάνθηκες χθες απειλή, ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ?

    Ναι, στο Β’ στον ΑΓΙΑΞ δεν υπήρχε αμυντική λειτουργία, αλλά εγώ δεν μιλάω για ΑΕΚ της Ευρώπης, μιας και σε αυτό το επίπεδο, δεν ανήκουμε φέτος.

  31. Ο/Η Savvi λέει:

    Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

    @nnektarios

    Φίλε μου έχω δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια των ανταγωνιστών στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Εκτός από το δεύτερο παιχνίδι με την Μπερλιν που ο γαύρος θα μπορούσε να αποκλειστεί εύκολα αν είχε φάει ένα γρήγορο γκολ σε όλα τα παιχνίδια του είναι πάρα μα πάρα πολύ καλός για μια ομάδα με 18 καινούριους παίκτες. Δηλαδή η Μπέτις έχει τεράστια διαφορά από τον Αγιαξ; Έχει καλό προπονητή, έχει βάθος και παίζει μεσοεπιθετικά καλό ποδόσφαιρο. Στα CB είναι πανηγύρι αλλά για Ελλάδα μια χαρά θα την βγάλει. Τον ΠΑΟΚ τον είδες χθες. Μια κανονική ΑΕΚ θα τον είχε φιλοδωρήσει με ένα ντόρτι απλόχερα. Ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα περάσει από Καραϊσκάκης (αν περάσει γίνεται αυτόματα το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα). Ο γαύρος μπορεί να σου κάνει διπλό στο ΟΑΚΑ και δεν θα είναι έκπληξη. Σε αυτό το σενάριο τι γίνεται; Εγώ σου λέω πρωτάθλημα στον Πειραιά. Εκτός από τους 3 έχω παρακολουθήσει και τις υπόλοιπες ομάδες λόγο ΕΡΤ. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι κάποια από αυτές θα κόψει βαθμούς από τους 3; Εγώ σου λέω ότι καμία δεν είναι σε θέση να το κάνει. Άρα το επιχείρημα ότι είναι 4 αγωνιστική και ότι το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει(και έχουμε περιθώριο να κάνουμε μια προγραμματισμένη ήττα στην Τούμπα) πάει περίπατο μαζί με τους 3 βαθμούς. Ερωτηματικό ο ΑΡΗΣ αν και είναι καλός, ο ΠΑΟ με τα προβλήματα και τα πιτσιρίκια και λόγο βάρους φανέλας θα κόψει το θέμα είναι από ποιους. Που καταλήγουμε αδερφέ; Ότι το πρωτάθλημα θα παιχτεί στα ντέρμπι με ξένους διαιτητές. Στην ΑΕΚ λένε ότι δεν πανικοβάλλονται και ότι γνωρίζουν πως απαιτητέ βελτίωση σε κάποιους τομείς χαχαχα. Μακάρι να μην βλέπω καλά και να επιβεβαιωθείς. Εγώ θα βγω και θα σου πω ότι είμαι ρόμπα τελεία και παύλα.

    ΥΓ: Με Μάνταλο δεν ασχολούμαι καν.

  32. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Savvi: Καλησπέρα φίλε μου. Όλοι την ΑΕΚ αγαπάμε, δεν είναι θέμα (τελικά) ποιος από εμάς θα δικαιωθεί και ποιος θα γίνει ρόμπα. Δεν ξέρω να σου πω για τα υπόλοιπα παιχνίδια του ΟΣΦΠ, αλλά η Μπέτις δεν είναι Άγιαξ, σε κανένα επίπεδο. Η νοοτροπία της έτσι και αλλιώς είναι μικρής ομάδας, δεν είναι καν Σεβίλλη. Η άμυνά του είναι για γέλια και τα δύο ΦΟΡ μαζί, ένα Ανσαριφάρντ δεν κάνουν. Έκλεισες τον Φορτούνη? Για μένα πάντα, τέλος.

    Τώρα για χθες, τι ενοείς κανονική ΑΕΚ? Η περσινή ήταν μία κανονική ΑΕΚ δηλαδή? Όχι, ερωτεύσιμη ναι, αλλά όχι η ΑΕΚ που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε, παραγωγική ποδοσφαιρικά. Φέτος, προσπαθεί. Δεν το έχει κατακτήσει φυσικά, αλλά μέχρι τώρα στην ΕΛΛΑΔΑ (και μόνο) βλέπουμε αρκετά καλύτερη ομάδα παραγωγικά σε σχέση με πέρυσι. Τον ΠΑΟΚ, τον έκανε και η ΑΕΚ να φαίνεται μέτριος. Δεν περίεμενε σε καμία περίπτωση μία ομάδα που θα πάει πάνω και στα ΟΚΤΩ (8) πρώτα λεπτά, θα κάνει 3 σουτ και θα εκτελέσει 3 κόρνερ.

    Πικραθήκαμε, ναι και από αγάπη μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τα κακώς κείμενα, όπως θα κάναμε το ΙΔΙΟ από την αντίθετη αν κερδίζαμε. Θα ξεχνούσαμε πόσο κακοί ήταν οι Σιμόες-Μπακάκης-Μάνταλος(στο Β΄, για να είμαι δίκαιος), τις τραγικές αλλαγές του Ουζουνίδη κλπ.

    Δεν βλέπω τους υπόλοιπους καν, έβαλα cosmote tv και έχω λιώσει στην Premier League, εστιάζοντας στην Liverpool, παρακινούμενος από τον Snitch και τον ευχαριστώ, μιας και άρχισα να την ερωτεύομαι.

  33. Ο/Η Πρωταθλητης Koreas λέει:

    Καλή εβδομάδα σε όλους

    @steven
    Κι εγώ όταν πικραίνομαι χάνω τη ψυχραιμία μου και γίνομαι πιο ακραίος από όσο πρέπει. Πέρυσι στην ισοπαλία της Λάρισας ξέφυγα από την πίκρα μου γιατην ομάδα, και με επεπανέφερεες. Νομίζω ότι χθες στα σχόλια σου ξεφυγες λίγο.

    Η ομάδα θα βγάλει αντίδραση. Ο γαύρος δεν περνάει από το ΟΟΑΚΑ. Θα το δεις…

    Ο κλέφτης όταν είναι αδερφή ή ππρεζόνι ή οροθετικος αυτομάτως δεν είναι κλέφτης;

    Η βαλλιανατενα τι ακριβώς λειτούργημα κάνει;…..με αλλά λόγια ως τι μίλα και μας δίνει πληροφοριες, ως ντεντέκτιβ , ως ειδήμων, ως κάποιος που μιλάει με τις ψυχές , ως τι;

  34. Ο/Η Astadiala21r λέει:

    Εγω ειδα το γκολ του 33χρονου σκοκο χτες απεναντι στη μποκα και θυμαμαι οτι εμεις εδω τον κραζαμε οτι διαλεγει παιχνιδια και δεν παιζει μπαλα.

    Το βαρος εχει πεσει στην κατασκευη του γηπεδου,ο μελισσανιδης 5 χρονια ομαδα δεν εχει φτιαξει και ουτε θα φτιαξει μεχρι να γινουν εγκαινια στην αγια σοφια.Το οτι πηραμε το πρωταθλημα και παιζουμε τσ.λου ειναι και απο συγκυριες.

    1η ξεφτιλα,αφησανε την ομαδα χωρις παικτες περυσι το γεναρη,φερανε κατι κουτσα αλογα,μοραν και σια με αποτελεσμα να σκασει το ροστερ απο μαη μηνα,2η ξεφτιλα,φυγανε προπονητης και βασικοι παικτες,δεν αντικατασταθηκε κανεις τους με ισαξιους,φερανε κουτσα αλογα και δεν πηρανε χαφ,εξτρεμ κλπ.3η ξεφτιλα,2 χαμενοι τελικοι κυπελου και παλι ηττα χτες απο τον λουτσεσκου,που δικαιως μπορει να βγαζει γλωσσα πλεον.

    Κυριε μελισσανιδη,που εχετε γινει σαν τον μπρουτοταυρο σε κιλα,και η γυφτια εχει τα ορια της,10 μυρια μαρκετ πουλ περυσι,20 πλας φετος συν μαρκετ πουλ,ημαρτον.

  35. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πρωταθλητης Koreas
    Προσπαθούν να φτιάξουν έναν νέο “ήρωα” μιας και πάλιωσαν οι άλλοι.
    Ομως σήμερα βγήκε το πόρισμα των ιατροδικαστών (μάλιστα ο ένας εκ των τριών διορισμένος απο την οικογένεια του σχωρεμένου) και ανακοίνωσαν πως ο θάνατος δεν προήλθε απο τα κλωτσίδια ούτε απο τα σπασμένα γυαλιά.
    Τους χάλασαν το αφήγημα οι “φασίστες νοικοκυραίοι” ιατροδικαστές.
    Ο δε Βαλλιανάτος όπου “πουτάνα ολα” κι αυτός μέσα για ευνόητους λόγους.
    Είναι μεγάλο το πελατολόγιο και εκλεκτό

  36. Ο/Η Δεν αγωνίστηκε πολύ και δεν μπορεί να κριθεί. λέει:

    @nnektarios : ” Έχω καψούρα με τον Αραούχο, αλλά ο Πόνσε μια χαρά τα πάει στο ξεκίνημα (…) Είναι κινητικός και κινείται σωστά στην περιοχή, για την ακρίβεια την γεμίζει περισσότερο από τον Αραούχο. ”

    Δεν σε ειρωνεύομαι, απλά αυτό το ”o Πόνσε γεμίζει την περιοχή περισσότερο από τον Αραούχο” ήταν κα-τα-πλη-κτι-κό. ” Έκτακτο” που λέγανε και οι παλίοτερες γενιες. Ταυτόχρονα σήμανε ότι ήρθε η ώρα για έμενα να κλείσει το κεφάλαιο ΠΑΟΚ –ΑΕΚ 2-0. Όσο διάβασα διάβασα, όσο συζήτησα συζήτησα, όσο το έκαψα το έκαψα. Πάμε παρακάτω.

  37. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Τώρα που η stoiximan έγινε θυγατρική του οπαπ ο χάπιας θα τα στείλει τα λεφτά πίσω ή θα τα παίρνει;

    Πάντως και στο βήμα και στα νέα στα χρήματα του οπαπ δε λέει όχι…

  38. Ο/Η Savvi λέει:

    @nnektarios

    Φυσικά όλοι ΑΕΚ ήμαστε όπως δεν τίθεται θέμα για το ποιος θα δικαιωθεί. Ο κάθε ένας έχει την γνώμη του και είναι υπεύθυνος για το τι γράφει όπως και εγώ. Ο Άγιαξ σαν φανέλα ιστορία τρόπαια δεν συγκρίνεται με την Μπέτις. Δες όμως με ποιους ανταγωνίζεται στο πρωτάθλημα του ο Αίαντας σε σχέση με τους Ισπανούς. Η σύγκριση μου είναι καθαρά ποδοσφαιρικά. Λέω με πολύ απλά λόγια ότι δεν απέχουν μεταξύ τους όσο απέχει η ΑΕΚ. Σεβίλλη δεν είναι αλλά για να πάρουν εισιτήριο για το ουεφα τυχαίους δεν τους λες.

    Με ρωτάς τι εννοώ κανονική ΑΕΚ. Κανονική ΑΕΚ ήταν την δεκαετία του 90 που ξεκίνησα να την παρακολουθώ Φανατικά, ήταν τότε που στην Φιλαδέλφεια χαιρετούσες τους γαύρους με το σύνθημα ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Κανονική ΑΕΚ ήταν η ΑΕΚ του 2003 η ΑΕΚ του Ριβάλντο. Η ΑΕΚ η περσινή στα 4 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ του Κιέβου όλο και κάποιες ΑΕΚ θα ξεχνάω περάσαν τα χρόνια και εικόνες αρχίζουν να ξεθωριάζουν. Κανονική ΑΕΚ θα είναι όταν οι παίκτες σου δεν θα βαφτίζονται εξτρεμ, χαφ κτλ κατά το δοκούν.

    Μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ αφού εισπράξαμε τα 3 ακούω σπορ FM και παίρνει τηλ ένας νεαρός φίλαθλος της ΑΕΚ από το εξωτερικό είκοσι χρονών και λέει το εξής: Ότι εγώ πανηγύρισα πρώτη φορά πρωτάθλημα πέρυσι και προσπάθησε να δικαιολογήσει την εμφάνιση της ΑΕΚ. Άποψή μου, και πολύ καλά έκανε. Σε άρθρο του ο Steven το καλοκαίρι έγινε αναφορά στους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα. Στα σχόλια εκτός από τους θρύλους της ομάδας έγινε και αναφορά από κάποιον φίλο ή φίλους(δεν μπήκα στον κόπο να αναζητήσω το άρθρο και τα σχόλια.) σε κάποια «σαπάκια» του στιλ Κρισάντους κτλ (ωραίος χαβαλές) ένα από αυτά τα ονόματα ήταν και αυτό του Ματιάσεβιτς. Ε αυτοί σου τον έφεραν ξανά για να σου κάνει μεταγραφές(Στεπάνοβιτς προπονητή χθες χαχαχαχαχ να κάνουμε και λίγο χαβά)!!! Πως θα κάνεις οπαδούς όταν δεν έχεις να τους δώσεις κάτι; Ένα ίνδαλμα μια ομάδα που να προσφέρει όμορφο ποδόσφαιρο.

    Για να τα λέμε όλα όμως αναγνωρίζω και την προσπάθεια που γίνεται από όλα τα τμήματα της ΑΕΚ και από τους δημοσιογράφους για να αναστήσουν το σκήνωμα της. Ας πάρουμε πχ τα social media δες τους subscribers και τους followers σε σχέση με τον οσφπ και τον ΠΑΟΚ και όχι του ΠΑΟ ο οποίος βαδίζει σε αχαρτογράφητα νερά όπως έκανε και η ΑΕΚ πριν από μερικά χρόνια. Τα νούμερα μπορεί να μην είναι αξιόπιστα αλλά σου δίνουν μια εικόνα και φέρνουν και λεφτά είτε άμεσα είτε έμμεσα.

    Συνήθως δεν διαβάζω σχόλια στο youtube έτυχε σε ένα βίντεο που ανέβασε το ΑΕΚ TV να ρίξω μια ματιά. Που λες ένας συνοπαδός ρωτάει: που μπορώ να βρω την μαύρη ζακέτα της ΑΕΚ αυτή με την οποία μπαίνει μέσα στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα. Ξέρεις τι εισέπραξε ως απάντηση; Μια μεγαλοπρεπή βρισιά και να πάει στην μπουτίκ της ΑΕΚ!!! Δες τα σχόλια στο twitter για να καταλάβεις. Συγνώμη αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας. Ένα βήμα εμπρός και δύο πίσω.

    Δεν είμαι άνθρωπος που θα πετάξει «πέτρες» αλλά εγώ στην περίπτωση μου το ποτήρι της ΑΕΚ το βλέπω μισό άδειο. Συγνώμη αλλά η ίδια η ΑΕΚ μου έδωσε το δικαίωμα.

    @Πρωταθλητης Koreas

    Μακάρι πρωταθλητή μου να επιβεβαιωθείς. Θα μου επιτρέψεις να σημειώσω το πρόγραμμα. Πανιώνιος, Άγιαξ, ΠΑΟΚ και να συμπληρώσω ΟΦΗ, Μπενφίκα, γαύρος με έναν Σιμόες τέζα από την 4 αγωνιστική. Μπορεί να κάνει το θαύμα του σήμερα ο Πανιώνιος. Θα δείξει, όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

  39. Ο/Η Stelathen λέει:

    Εχω μια εντυπωση πως φετος δεν θα σταυρωσουμε νικη σε ντερμπυ αλλα θα παιρνουμε πιο ευκολατα υπόλοιπα παιχνιδια. Αναλογικα πάντα μιλάω.

    -Η ηττα σε αυτό το σημειο ειναι λιγοτερο επώδυνη αποτομα ερχοταν τελευταιες αγωνιστικες.

    -γνωρίζει κανείς αν οντως στην ιδιοκτησία του stoiximan ηταν αμεσα ‘ή έμμεσα ο μαρινακης, και αν σημαινει κατι στις σχεσεις του με τον μελ, η εξαγορα ποσοστου απο οπαπ.

  40. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ λέει:

    προς ολους τους αραουχοφιλους ποσα γκολ εχει σκοραρει ο αραουχο στην β ισπανιας σε 6 αγωνες

  41. Ο/Η ΣΠΥΡΟΣ λέει:

    Αρχισανε και τα <>……..

  42. Ο/Η akis λέει:

    Ωραίο το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη απόψε..Και το πιο ωραίο θα είναι αυτό της Κυριακής στο Φάληρο, που θα συναντηθούν τα 2 νέα φιλαράκια όπως λέγεται δεξιά και αριστερά…

  43. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Καλησπέρα
    Κριμα ρε Δημητρη τα σχολια και οι συζητήσεις για την στοιχηματικη αγορα,που καναμε πριν αρκετο καιρο,τα μαθηματα γεωγραφιας της Καραιβικης κλπ.Ο ΟΠΑΠ μπαινει με ένα ποσοστο κοντα στο 40% στην Στοιχημαν.
    Ειπαμε οι δουλειες ειανι limitless και ότι υπαρχουν μονο κοινα συμφεροντα και τιποτα λιγοτερο η περισσοτερο

  44. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @savvi

    Φιλε μου καλέ αν ο Σίμοες δεν ν μπορεί να κάτσει σπίτι του. Παίζεις με οφη σε ένα γήπεδο ποδοσφαιρικό και ζεστό, με benfica τη μεγαλύτερη ομάδα της πατρίδας σου και θα σε δει η μισή Πορτογαλία κι ύστερα παιχνίδι με το γαυρο για να περάσεις κορυφή, κι είσαι κουρασμένος; δεν το δέχομαι. Γενικά στη ζωή μου τα περί κούρασης δεν τα δέχομαι.

    Επίσης δε δέχομαι και κάποιον που σου λέει δεν έχω χρόνο. Όσοι μου τα εχουν πει και τα δύο συνήθως ήταν είτε αργοσχολοι είτε τεμπέληδες.

    @steven
    Τη φαγητό μαγειρεύουν? Βλέπω να πηγαίνει και καλά ανταγωνιστικο το πρωτάθλημα μέχρι την άνοιξη. Έχεις άποψη;

  45. Ο/Η conpater λέει:

    Ερωτηση,υπηρχε περιπτωση ο Φιλανδος εποπτης να ακυρωνε το γκολ του Πανιωνιου σημερα ? Να το πω κι αλλιως,θα ειχε ακυρωθει το γκολ αν υπηρχε VAR ?
    Απο εγκυρες πηγες εμαθα πως παραγγελθηκαν απο την ΠΑΕ, ειδικες φορητες ,παναλαφρες συσκευες οξυγονου ,δυο τον αριθμο, οι οποιες θα φοριονται καθ`ολη την διαρκεια του αγωνα ,για τον Σιμοες και τον Λιβαγια. Εμαθα επισης,πως αμφοτεροι δηλωθηκαν απο την ΠΑΕ, για τον ημιμαραθωνιο των 10km, στους επομενους αγωνες στην Αθηνα.

  46. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Ποιοι να μαγειρεύουν αδερφέ; Μιλάμε για άσχετους με το μαγείρεμα, δηλαδή την οργάνωση που υποθέτω οτι υπονοείς. Κάτι αγρίμια είναι όλοι τους, που την μια είναι εχθεροί, την άλλη είναι σε ύφεση λυκόφιλοι, μετά γίνονται συνεταίροι, μετά σκοτώνονται σαν τις κατίνες, και μετά προχωράνε σε ένα κανονικό νταβατζηλίκι. Δες Σκαι ας πούμε, που εκθέτει ορδές δημοσιογράφων. Πού είναι η κόντρα με τον Μαρινάκη; Τι να μαγειρέψουν; Όλοι τους είναι του κοινού ποινικού δικαίου κι απλά ελέγχουν την δικαιοσύνη και κάθονται απ’ έξω και παριστάνουν τους πετυχημένους.

  47. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Φυσιολογικά έπεσε το ύψος του μπαξισιού προς τους βΈλληνες διαιτητές. Οπότε κι αυτοί, παίρνουν την εκδίκηση τους. Από εμάς θα ευνοηθείτε όλοι, και διαλέχτε ποιούς θέλετε. Βγάλτε τα μάτια σας στα ντέρμπυ με τους ξένους. Είναι μια γελοία ιστορία στην Ελλάδα. Κοίτα τι έγινε σήμερα στο Αγρίνιο. ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ. Μπήκε δάχτυλος και από 4 λεπτά καθυστέρηση, παίξανε 12. Σου λέω οτι γίνεται χαμός στο παρασκήνιο.

  48. Ο/Η conpater λέει:

    Σε πληροφορω πως εγινε της πουτανας. Πεντε ατομα,μετα την ληξη,επαιρναν τηλεφωνο τον ιδιο αριθμο.Τρεις κιτρινοι και δυο μπλε. Ειναι να καθεσαι να τους χαζευεις τους τυπους. Οι φωνες των γηπεδουχων ακουγονταν μεχρι την Παραβολα. Μου ειπε αυτοπτης μαρτυρας ,κολλητος μου,πως σε καποια στιγμη ολοι ελεγαν ακριβως τα ιδια και αναρωτιοντουσαν τι στα αρχιδια εγινε…. Βλεπω οι διαιτητες να κανουν συλλογο και να διεκδικουν ισα δικαιωματα με τους ξενους στο ελληνικο πρωταθλημα !!

  49. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Στίβεν καλημέρα
    κατά την εκτίμηση σου πότε θα γυρίσουμε στην πραγματικότητα από την περιήγηση μας στους αιθέρες; Θα είναι ομαλή ή ανώμαλη η προσγείωση λες ;;

  50. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Παρά τα αστέρια, δεν βλέπω κάποια προσγείωση. Πάλι σήμερα έκανε δηλώσεις.

  51. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Αφου ο Ζουζουνιδης σιγουρευτηκε οτι θα παρουμε πρωταθλημα σιγουρευτηκα και εγω τωρα, επισης πως σχολιαζουμε μια μερα που στην καλη της μερα χανει 2-0 και μια αλλη που στην κακη της μερα την κερδιζει? ΜΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ, οτι και να λεει ο καθε Δηματος

  52. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Πίσσα και πούπουλα: Για μία ακόμα φορά, παίρνω πίσω το ”στημένοι”, λάθος. Συγνώμη που παρέλειψα να απαντήσω στα πολύ ωραία και αναλυτικά που έγραψες.

    – Ναι, είναι εμφανής η έλλειψη 2, αν όχι 3-4, παικτών του εκ.
    – Απουσία πειθαρχίας. Πέραν του θλιβερού, διπλού, περιστατικού με τη Βίντι, βλέπεις κάτι άλλο? Θυμάσαι πέρυσι που βριζόντουσαν ακόμα και μεταξύ τους, Βράνιες-Τσόσιτς-Ανέστης? Αυτή ήταν η πειθαρχία Χιμένεθ ή τα περιστατικά στις προπονήσεις?
    – ΠΟΓΕΤ, μιας και είναι της ”μόδας” ο Ουζουνίδης και η ελληνική κακομοιριά. Θυμάσαι το 2-3 στον Πανθρακικό και τον τρόπο που πανηγύριζε(ΕΛΕΟΣ)? Τι να ΝΙΩΣΕΙ από ΑΕΚ ο (κάθε) Πογέτ? Αν μπορούσες να φέρεις τον ΜΠΡΕΝΤΑΝ ΡΟΤΖΕΡΣ μάλιστα, αλλά, εδώ γελάμε.
    – Κάμψη αλλοδαπού, μόνο στον Σιμόες βλέπω. Λιβάια, Λόπεζ, Χούλτ μια χαρά έχουν ξεκινήσει. Δεν βλέπω που τους αδικεί υπέρ των Ελλήνων.

    Για τα υπόλοιπα, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ! Πρέπει επιτέλους να γίνει ένα πλάνο, να οργανωθεί σωστά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Να βρει αντίστοιχα ικανούς όπως ο Λυσάνδρου, στις ”ποδοσφαιρικές” θέσεις.

    @Δεν αγωνίστηκε πολύ και δεν μπορεί να κριθεί: Κανένα πρόβλημα, δεν το εκλαμβάνω ως ειρωνία αλλά ως διαφωνία. Ο Πόνσε λοιπόν σε 4 αγωνιστικές (η ομάδα σκόραρε στις 3) στο πρωτάθλημα σκόραρε 2 γκολ, μέσα στην περιοχή, πολύ σωστά τοποθετημένος. Στην Τούμπα μία φορά ήρθε σε επαφή με τη μπάλα εντός περιοχής και ήταν εκεί, νικώντας στον αέρα μία δυνατή ομάδα σε αυτόν τον τομέα. Αν ήσουν στο γήπεδο με τον ΠΑΣ, ίσως πρόσεξες πώς κατέβασε τη μπάλα εν κινήσει από βολέ τερματοφύλακα, πώς προχώρησε με μέτωπο στο τέρμα και σούταρε ωραία εκτός περιοχής. Φάση που έδειξε και τη ”μπάλα που ξέρει”. Ο οργανισμός ΑΕΚ τα τελευταία 3-4 χρόνια δείχνει ότι ΑΝΕΒΑΖΕΙ τους παίκτες, μην αναφέρω παραδείγματα, τα ξέρεις, ας περιμένουμε να δούμε την πορεία του Πόνσε.

  53. Ο/Η Πρωταθλητης Koreas λέει:

    @conpater

    Monsieur που την ξέρετε εσείς την παραβολα ;

  54. Ο/Η Πρωταθλητης Koreas λέει:

    Να σε περνάει πριονοκορδέλα ο χαπιας για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια μέσα στο σπίτι σου στη νέα Σμύρνη κι εσύ να μη βγάζεις ούτε ανακοίνωση.

    Ε ρε βαλλιανατενα που σας χρειάζεται…

  55. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : Με τον καινούργιο αθλητικό νόμο, έχουν ποινικοποιηθεί οι ανακοινώσεις. Πολύ δύσκολα θα δεις ανακοινώσεις φέτος.

  56. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @steven

    Σε ευχαριστώ steven, δεν το ήξερα.

    Να σε ρωτήσω την άποψή σου για 2 θέματα.

    Η υπογιοποιηση σε σχέση με την Αγία Σοφία ξέρεις σε τη στάδιο βρίσκεται;

    Ποια η γνώμη σου για τον Χρήστο χωμενιδη;

  57. Ο/Η Savvi λέει:

    @Steven

    Σαν σενάριο: μεταγραφή Σιμόες στον ΠΑΟΚ πως σου φαίνεται; Ρεαλιστικό;

  58. Ο/Η conpater λέει:

    Και την Παραβολα.και την Παντανασα,και την Ποταμουλα…Και τις Φυτειες.Εχει ευφορα εδαφη εκει πανω.Αλλα και την πολη,υπαρχουν ισχυροι δεσμοι με το Βραχωρι και τα περιξ….

  59. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : Σαν χαρακτήρα, δεν του το έχω. Όλα γίνονται φυσικά, αλλά κάτι δεν με κάνει να το πιστέψω. Επίσης δεν τον βλέπω σαν κερκόπορτα. Είναι γενικά πεσμένος. Φυσικά το θέμα του είναι πολύ δύσκολο για την ΑΕΚ, όπως τα έχουμε πει. Η οικονομική διαφορά είναι χαώδης.

  60. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πρωταθλητής Koreas : H υπογειοποίηση δεν ξέρω πού βρίσκεται σε σχέση με τα χρονοπλάνα. Όμως αυτή δεν αφορά το γήπεδο. Είναι σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα, τα έργα να δουλεύουν ημιτελώς. Αν σου πω ιστορίες με το γήπεδο του Πανιώνιου, θα αρχίσεις να κλαις. Για τον Χωμενίδη, έχω καλή άποψη σαν αυτοσαρκασμό και ιδιότυπο χιούμορ, αλλά δεν με καλύπτει πλέον σε αυτήν την ηλικία.

  61. Ο/Η conpater λέει:

    Εγω λεω πως καποια στιγμη,θα πρεπει να αμοιβονται καποιοι παιχτες που εχουν φτυσει αιμα στο χορταρι.Μπορει τρελα λεφτα να μην παιζουν στην ΑΕΚ,αλλα το παραπανω πρεπει να το δωσει. Αντε και δεν τα βρισκεις με τον Σιμοες,ποσο ετοιμος εισαι σαν εταιρια να τον αναπληρωσεις ? Εκτος κι αν εχεις κατα νου,να καλυψεις την θεση βαφτιζοντας αντι-Σιμοες καποιον αλλον που ηδη ειναι στην ομαδα.Η να φερεις καποιο “κελεπουρι” απο τιποτα Τρικαλα π.χ ,και να το παιζουν ολοκληρο μηνα οι “αεκοφρονες” ,λες και εφερε τον Νταβιτς.

  62. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς nnektarios: Δεν αναφερομαι τοσο σε πειθαρχικα παραπτωματα,αλλα στην εν γενει συμπεριφορα πολλων παικτων εντος αγωνιστικου χωρου. Νευρα,διαμαρτυριες,καρτες και θεατρινισμοι. Μια μικρη μπουρδελοποιηση δηλαδη.
    Οσο για τον Μπρενταν Ροτζερς,φανταζομαι απλα αστειευεσαι. Αυτος ειναι ταμαμ για πρωταγωνιστης στο σικουελ του “Avatar”.
    Η ΑΕΚ αποδυναμωθηκε σαν ροστερ σε σχεση με περσυ. Δες ποιοι εφυγαν και ποιοι ηρθαν. Αυτο φυσικα δεν αιρει τις οποιες πιθανοτητες εχει η ομαδα(η ΠΑΕ καλυτερα) για να βρεθει πρωτη ξανα στο τελος του πρωταθληματος με την μεθοδο ” Πατουλιδου”. Ολα ειναι πιθανα.
    Ηδη απο την πρωτη αγωνιστικη η διαιτησια εχει επανελθει στην γνωστη της κατασταση,αφου περσυ ηταν μια “καλη χρονια” ( ενεκα της οψιμης “εξυγειανσης” δηλαδη της στασιμαρας,οπως οταν μια πουτανα αλλαζει στεκι) αλλα φετος εχουμε να δουμε “παπαδες”.
    Το οτι καποιος μπορει απο το λιγοτερο να παραγει το περισσοτερο,δεν με αφορα προσωπικα. Αυτο εχει ενα ενδιαφερον σε εμπορικο και επιχειρηματικο επιπεδο. Εγω (/και καθε φιλος της ΑΕΚ φανταζομαι) δεν με απασχολει ποσους λαγους βγαζει απο το τρυπιο του καπελο ο Μελισσανιδης,ουτε αν καταφερνει να πουλα τα φυκια για κορδελες. Αυτο που βλεπω στο γηπεδο ως ποδοσφαιροφιλος εχει σημασια(για να μη πω ως ” πελατης” και παρεξηγηθω αν και δεν ειναι λαθος). Τα οποια προιοντα εντος αγωνιστικου χωρου υπολειπονται των διαφημισεων και των υποσχεσεων,αλλα κυριως των εσοδων.
    Παμε να τη βγαλουμε με φασολαδα παλι. Ουτε καν με λιγη ρεγγα διπλα. Η μερικες ελιτσες. Τιποτα. Σκετη και απο το ψυγειο.

  63. Ο/Η nnektarios λέει:

    @savvi, @steven: Η διαφορά με τον Σιμόες είναι χαώδης, ισχύει, αλλά πρόταση από τον ΠΑΟΚ δεν έχει. Έχω ακούσει για 1.5εκ. από ΟΣΦΠ.

  64. Ο/Η Savvi λέει:

    Εδώ πάνω ψιθυρίζεται κάτι για Ιανουάριο που παραπέμπει αυτόματα καλοκαίρι. Μεταξύ μας μπορεί να είναι ένας απλός urban legend(Αστικός μύθος).

  65. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Πίσσα και Πούπουλα: Καλησπέρα!

    Συγνώμη αυτά (Νευρα,διαμαρτυριες,καρτες και θεατρινισμοι) τα βλέπεις φέτος? Άλλη εικονα έχουμε. Περιγράφεις την περσινή ομάδα σε πολλά παιχνίδια.

    Διαφωνώ απόλυτα στο θέμα της αποδυνάμωσης. Λάζαρος (στο πρωτάθλημα), 7 γκολ – 1 ασίστ, τα 3 με πέναλτυ, 2 με τον ΟΣΦΠ (κανένα όμως το νικητηριο). Σε όλο το Β’ γύρο, ήταν εκτός πρωταθλήματος. Είχαμε λοιπόν αυτό το ένα ΕΞΤΡΕΜ πέρυσι. Να δούμε πώς θα εξελιχθεί και θα κλεισει η χρονιά φέτος με τα 3 (θεωρητικά) ΕΞΤΡΕΜ που ήρθαν. Ο Βράνιες είναι απώλεια. Αραούχο – Πόνσε. Έχουμε τη γνώμη μας όλοι, στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ο ΑΛΕΦ αντί του Κονέ όμως, είναι πολύ καλύτερος. Ο Γιόχανσον δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο πρωτάθλημα πέρυσι. Έφυγε δυστυχώς νωρίς.

    Για τη διαιτησία. Πέρυσι δεν πήρε ο ΟΣΦΠ σφυρίγματα? Επειδή φώναζε ο Σάββας? Ο ΠΑΟΚ ότι έπαιρνε πέρυσι, παίρνει και φέτος. Στην Τούμπα μια χαρά διαιτησία είχαμε.

    Για τον Μελισσανίδη και το μπάτζετ, συμφωνώ απόλυτα. Ήταν τραγικός ο σχεδιασμός και ο τρόπος που έκλεισε τις μεταγραφές τις τελευταίες μέρες. Είχα βγάλει βόλτα τα παιδιά μου και ήμουν με ένα κινητό στο χέρι, περιμένοντας κάτι…τρομερή απογοήτευση.

    Απλά, δεν καταλαβαίνω αυτή την απαισιοδοξία, ας περιμένουμε 2 αγωνιστικές ακόμα. Μπορεί να ‘’τελειώσουμε’’ και να ξεκινήσουμε τις διαμαρτυρίες για όλα τα κακώς κείμενα. Φαντάζομαι τι θα λέγαμε αν είχαμε αποκλειστεί από την Σέλτικ…αποκάλυψη…

  66. Ο/Η Πρωταθλητης Koreas λέει:

    @conpaterφ

    Ευφορα χωράφια ε;…….δε σε πιάνω, πάει κάπου αλλά λέω όχι δεν μπορεί να είναι αυτό…..εννοείται ότι η γειτονιά μας είναι ωραία…