…..ΣΕΝΤΡΑ ΕΜΕΙΣ

Αυτό δεν λέγαμε παλιά, όταν παίζαμε με πολύ ισχυρό αντίπαλο; Γκολ εσείς; Σέντρα εμείς. Πού θα πάει, θα βαρεθείτε και θα καθίσετε ήσυχοι. Έτσι θα μπορούμε κι εμείς να γλυτώσουμε την συντριβή.

Είναι ένα σύστημα λοιπόν κι αυτό, για να γλυτώσεις την αγωνιστική συντριβή. Αυτό που δεν μπορείς να γλυτώσεις με τίποτα, είναι η τιμωρία σου από τους απίστευτους τύπους, που εξακολουθούν να πουλάνε αγάπη για την ομάδα τους με τον λάθος τρόπο : τον τζάμπα μάγκα τρόπο, μέσω πλακωμάτων με την αστυνομία καλυπτόμενοι μέσα στην μάζα και στην ανωνυμία του πλήθους.

Αυτοί λοιπόν οι τύποι, που φυσικά βρίσκονται σε όλες τις ομάδες, σε όλα τα κόμματα, και σε όλες τις θρησκείες, αυτοί οι τύποι του κοινού ποινικού δικαίου, αυτοί οι γνήσια αντικοινωνικοί υπάνθρωποι, είναι αυτοί που ορίζουν την μοίρα των ομάδων, και πλέον έχουν την δύναμη να διαμορφώνουν προϋπολογισμούς ομάδων, αλλά και απόδοση τίτλων. Τι ποινές να μπατζετάρεις σαν έξοδα στον προϋπολογισμό ; Τι να σκεφτείς για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης;

Μιλάμε για μία πανούκλα εδώ και δεκαετίες. Και φυσικά μιλάμε για την ουσία. Εγώ δεν ασχολούμαι με την άδικη ή την δίκαια απόφαση της δικαιοσύνης , κατόπιν της έκθεσης της αστυνομίας ή της έκθεσης του παρατηρητή του αγώνα. Θα μπορούσα να τα παρακολουθήσω αυτά, αν κι εκεί είχαμε ξένους επιτετραμένους, όπως έχει συμβεί στην διαιτησία. Δεν κατάλαβα. Χρόνια άκουγα να μην διαμαρτύρομαι για τους διαιτητές και ξαφνικά, βγήκαν όλοι άχρηστοι. Γιατί να μην είναι άχρηστα και τα λοιπά όργανα που συντάσσουν εκθέσεις; Έλληνες δεν είναι;

Εγώ ασχολούμαι με τις ποδοσφαιρικές εταιρείες, τα γήπεδα τους και το προϊόν που λανσάρουν στα γήπεδα, τα οποία δήθεν τα θέλουν και γεμάτα αφού τα λεφτά από τις τηλεοράσεις έχουν πέσει. Τι κάνουν λοιπόν οι ιδιωτικές εταιρείες; Τίποτα. Ή μάλλον κάνουν. Τσιμπούκια στις μειοψηφίες τις αντικοινωνικές. Φασαρία αυτοί και ποινή η δικαιοσύνη; Δηλώσεις για αδικίες οι εταιρείες, κι εφέσεις κατά των ποινών. Καρτερώντας ποιός, θα βαρεθεί πρώτος. Η πανούκλα σου λέει θα φάει τόσο πληθυσμό. Μετά θα σταματήσει.

Και μιλάω πολύ σοβαρά. Κάθονται υποτίθεται σοβαροί κι επιτυχημένοι επιχειρηματίες, και περιμένουν από την πολιτεία. Κάθονται με σταυρωμένα χέρια και συζητάνε ισότιμα με τις πανούκλες, για το πώς δεν θα γίνουν φασαρίες. Κάθονται και περιμένουν την αστυνομία να τους προστατεύσει, την ώρα που οι αστυνομικοί του τμήματος της Ομόνοιας, καταγγέλουν οτι παρά λίγο να τους δολοφονήσουν κάποια πανουκλοειδή σταγονίδια.

Μιλάμε για αστείες καταστάσεις. Και γι’ αυτό μιλάω σοβαρά. Διότι το όλο θέμα καταντάει γραφικό. Δηλαδή να μην μπορείς να μετρήσεις τι έξοδα θα κάνεις για σοβαρή περιφρούρηση ενός αγώνα, σε σχέση με πόσα θα πληρώσεις σε πρόστιμα και πόσα θα χάσεις όταν παίξεις τόσες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Να μην μπορείς να κάνεις την λέσχη των οπαδών σου και να καταγράψεις τους πάντες, που θα πάρουν εισιτήριο διαρκείας ή μεμονωμένο. Κλείστε το ρε παιδιά και πουλείστε γιαούρτια. Το έχετε σκεφτεί οτι μπορεί να κονομήσετε παραπάνω;

Φυσικά και δεν το έχετε σκεφτεί, οπότε καλό να είναι να αγοράσετε γιαούρτια και να τα πετάξετε στις μούρες σας. Ή τα έχετε σκεφτεί όλα, κι έχετε επίτηδες υιοθετήει αυτήν την παθητική στάση για την επιβίωση της πανούκλας, διότι δεν θέλετε νορμάλ πελάτες στα γήπεδα. Αλλά, είτε συμβαίνει το ένα, είτε το άλλο, σταματείστε τις δηλώσεις για αδικία των ποινών. Της πουτάνας έγινε και θέλετε να αθωωθείτε; ΟΧΙ ΡΕ. ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΊΤΕ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to …..ΣΕΝΤΡΑ ΕΜΕΙΣ

  1. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Εαν το πρωταθλημα “πρεπει να παει προς βορρα”, η ποινη δεν αλλαζει,αφου βοηθαει προς αυτον τον σκοπο.
    Οχι φυσικα οτι δεν την αξιζει. Καλα να παθουν εκει στην ΠΑΕ,αφου συνεχιζουν να συνευρισκονται με μπαχαλακιδες.Αυτες οι εργολαβιες,εχουν και κοστος.
    Τωρα το ποσο κοντα,η μακρυα ηταν τα επεισοδια και επιρρεασαν η οχι την εξελιξη του αγωνα,αυτα θα τα δει η αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη, που αυτη τη φορα ” θα βγαλει την αποφαση μερα και οχι νυχτα” οπως ειπε αυτος ο μαντης ο Διονυσατος. Πραγμα που σημαινει πως ειναι χλωμη καποια αλλαγη,η οποια θα σηματοδοτουσε μπαραζ μειωσεων ποινων και στη συνεχεια του πρωταθληματος σε αναλογες περιπτωσεις που σιγουρα θα συμβουν και σε αλλα γηπεδα.
    Τελος παντων.
    Υ.Γ. Την “παραιτηση” Κοτζια πως την ειδατε; Ομολογουμενως του επιφυλαχθει καλυτερο τελος απο αυτο του “δημοσιογραφου” Κασογκι, ο οποιος ετεμαχισθει σαν φωκια.
    Ενταξει,δεν ειμεθα μουσουλμανικη χωρα. Ευτυχως ακομα,οι λυσεις που επιβαλονται εδω,εχουν δημοκρατικη και κοινοβουλευτικη επιφαση. Κατι ειναι και αυτο.
    Παρτο πανω σου Αλεξη και ετοιμασου για αλλη μια μεγαλοπρεπη κωλοτουμπα.
    Η συνθηκη θα ολοκληρωθει,οταν θα κλεισει οριστικα και το Mega channel. Δηλαδη του αγιου πουτσου ανημερα.

  2. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    όταν μια κοινωνία, ένα κράτος είναι χτισμένο στην ανομία, στην αναξιοκρατία, στην αδικία και στη διαφθορά θα γεννάει βία στο διηνεκές. Εκεί πάνω δεν είναι παράξενο να ξεπηδούν ρουβίκωνες, επαναστατικοί αγώνες και μπαχαλάκηδες, οι οποίοι συσπειρώνουν αντιδραστικά στοιχεία τα οποία δρουν ακριβώς με τον τρόπο που καυτηριάζουν ίσως γιατί είναι ο μοναδικός που έχουν διδαχθεί, με ανομία αναξιοκρατία, αδικία και διαφθορά. Κατά μάνα κατά κύρη κατά υιο και θυγατέρα έλεγαν κάποτε.

    Σχηματίζονται δυο ομάδες κατά την ταπεινή άποψη, από τη μία οι νταβατζήδες (κράτος, επιχειρηματίες, θεσμοί) και από την άλλη οι ψυχανώμαλοι (πάσης φύσης χουλιγκάνοι). Οι μέν κάνουν ανενόχλητοι τις δουλειές τους, οι δε βγάζουν εντελώς ανέξοδα τον άρρωστο ψυχισμό τους.

    Ως κοινωνία όπως ομφαλοσκοπούμε, περιστρεφόμαστε γύρω από τον εαυτό μας ανακυκλώνοντας τα ίδια σπαταλώνοντας τις οποίες δυνάμεις της νεότητας. Μια κατάσταση δράσης-αντίδρασης με σχεδόν τους ίδιους όρους και από τις δύο πλευρές και μοναδικούς χαμένους τους “ισορροπημένους” ανθρώπους που θεωρούν ότι οι ευταξία είναι κατάσταση της φύσης (αστείο πράγμα) η οποία χαρίζεται και οι οποίοι και στο ποδόσφαιρο βρίσκονται ανάμεσα στη Σκύλα και τη Χάρυβδη.

    Όλα αυτά όμως είναι θεωρητικά, επί του πρακτέου, αν και θα στεναχωρηθώ αρκετά, πιστεύω ότι η ομάδα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Αυτό θα ζητούσα ακόμη και για το δικό μου παιδί, γνωρίζοντας ότι ο Αβραάμ ούτε για πλάκα δεν πέρασε από το μυαλό του να θυσιάσει τον Ισαάκ, μιας και στόχος του ήταν να κατσικωθεί γενάρχης των τσοπάνιδων, γενάρχης χωρίς διάδοχο γίνεται; απλά έπρεπε να πείσει τους τσοπάνηδες ότι ο Ισάακ ήρθε από το δικός τους Θεό. Ίσως με την τιμωρία, η οποία πιθανόν καταδικάζει την ομάδα σε ρόλο κομπάρσου στο υπόλοιπο πρωτάθλημα ίσως φέρει τους δικούς μας άρρωστους- προβληματικούς μπαχαλάκηδες (κόσμο και διοίκηση) προ των δικών τους ευθυνών. Λέμε Τώρα που ξέρεις…….Ίσως…

  3. Ο/Η Δυσκολα τα πραματα λέει:

    Oλα γινονται θυσια για το γηπεδο και αυτο κραταει πισω την ομαδα αγωνιστικα,ο μελισσανιδης προσπαθει να κρατησει καθαρη θεση στα οικονομικα,ωστε οταν γινουν τα εγκαινεια του γηπεδου,να εχει ενα μαγαζι γωνια το οποιο θα μπορει να το μοσχοπουλησει αδρα και να παντελονιασει ζεστο χρημα.

    Ειναι ξεκαθαρο πως φετος εχει κανει στην ακρη,εχασε την επο και τους δικαστες,εχασε ενωσεις και δινει χωρο στον ιβαν για να παρει κατσαρολι,εμεις πιθανοτατα θα βολευτουμε με κανενα κυπελο και 3η θεση.

    Ειναι τραγικο λαθος οτι ξεγυμνωθηκε η ομαδα που πηρε το πρωταθλημα,κακη διαχειρηση στις ανανεωσεις με τον σιμοες να εχει χασει την αποδοση του και για αυτο,οταν αιωρειται το συμβολαιο σου γιατι να βαλεις τα ποδια σου στη φωτια?

    Εφερνες ραντογια και ναρσιγκ,κρατουσες βρανιες και ειχες μονο τον αντικαταστατη του αραουχο να βρεις,πχ πονσε.Δεν πιστευω οτι χαθηκε κατι ακομη,αλλα με δεδομενο οτι ο ιβαν εχει πιασμενες καμια 5-6 ομαδες και εχει επισης διατησια,συν οτι περασε απο το γαυρο,δυσκολευει τις ελπιδες για το ριπιτ.

  4. Ο/Η nnektarios λέει:

    Το κάθε γουρούνι που πετάει τα δακρυγόνα δέκα, δέκα, γιατί να μην τιμωρηθεί; Φταίω εγώ σε κάτι που τρώω δακρυγόνα;

    Η αστυνομία που πληρώνεται και είναι ανίκανη να τηρήσει την τάξη, γιατί δεν τιμωρείται;

    Για ποιο λόγο να αφαιρεθούν βαθμοί=χρήματα από τους εργαζόμενους (παίκτες, προπονητές); Φταίνε σε κάτι;

    Η ΠΑΕ όπως είπε ο Steve, επιλέγει και το πληρώνει. Κρατάει το πέταλο γεμάτο και το υπόλοιπο γήπεδο άδειο. Κάνει λάθος που δεν τους στέλνει στο διάολο και το πληρώνει.

    Αλλά, εδώ, έχουμε να κάνουμε ξεκάθαρα με ΣΤΗΣΙΜΟ, όχι με μια «ευρωπαϊκή» ενέργεια του ελληνικού κράτους ως προς την απονομή δικαιοσύνης.

    Τιμωρήθηκε λοιπόν ξανά η αδύναμη ΑΕΚ. Δεν είναι κακό κάθε τόσο, να της υπενθυμίζει η «Ελλάδα» ότι την βλέπει ως «τουρκική» ομάδα….

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Η ανακοινωση της ΠΑΕ,μετα και την-αναμενομενη-διατηρηση της ποινης,μονο γελια προκαλει,ασε που μοιαζει “ανακουφιστικη”. Σαν να τους εφυγε ενα βαρος βρε αδερφε.
    Ειδικα αυτο το :”… απομονωνουμε οσους θελουν το κακο της ομαδας μας…αρχης γενομενης απο τα δυο επομενα παιχνιδια με Απολλωνα και Μπαγερν” ειναι ολα τα λεφτα.
    Μονο “ευχαριστω” δεν ειπαν.
    Δεδομενου και του πανδυσκολου-απο καθε αποψη-προγραμματος για τον μηνα Νοεμβριο,μας βλεπω σε αποσταση “ασφαλειας” απο τον Σαβιδη.
    Ο οποιος θα πρεπει να μην πιαστει στα χερια με τον ετερο και οψιμο καπαδοκη,τον Μαρινακη,ωστε να μην επαληθευτει το ρηθεν του προφητη Βικτωρα :”…αυτοι οι δυο θα τα “σπασουν” πριν ερθουν τα καλαντα”.

    Αληθεια,εχετε μετρησει ποσες φορες εχουν αλλαξει αγκαλιες και ποσες φορες οι κοιλιες των εχουν αλλαξει “ταιρι” απο την εναρξη της περιφημης “τροικας της καθαρσης” εναντια στον Βαγγελα; Εχουν γινει ολων των ειδων οι επιλογες και ολοι οι συσχετισμοι. Το μονο που μενει- αν δεν κανω λαθος- ειναι να δουμε και τους τεσσερις, Μαρινακη,Μελισσανιδη,Σαβιδη,Αλαφουζο, αγκαλιασμενους,για το καλο του ποδοσφαιρου και για την καθαρση,φορωντας μενταγιον με την φωτογραφια του Κοκκαλη,με ενωμενες τις κοιλουμπες τους, να δειχνουν με τα μεσαια τους δαχτυλα προς την παραληρουσα και παλλουσα απο κοσμο ξεδρα, λεγοντας ως ρωμαικη τετραρχια: “ave malaka. Οι μελλονυμφοι σε χαιρετουν”.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Η ευθύνη είναι της εταιρείας, κι αυτή τιμωρήθηκε. Εσύ μπορείς να διεκδικήσεις τα χρήματα σου από την εταιρεία. Οι εργαζόμενοι θα αμειφθούν κανονικά. To bonus τίτλου ή θέσης, τα εισπράττει η εταιρεία. Αν θέλει, τους τα μοιράζει αφού λόγω δικής της ευθύνης, οι παίκτες δεν πέτυχαν.
    Η αστυνομία; Άρχισες τα ανέκδοτα; Αυτοί δεν κατάγγειλαν οτι πήγαν να τους σκοτώσουν; Σε ποιόν το κατάγγειλαν; Μόνο εμείς ξέρουμε οτι η αστυνομία είναι ανίκανη; Στην εταιρεία, δεν το ξέρουν;
    Αδύναμη η ΑΕΚ με Μελισσανίδη; Ποιόν θέλεις επικεφαλής; Τον Καρλομάγνο;
    ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΣΙΜΟ. ΑΥΣΤΗΡΉ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ. Τέλος, επειδή σε θεωρώ σοβαρό σχολιαστή, ευρωπαϊκή ενέργεια και ελληνικό κράτος, δεν συνάδουν.

  7. Ο/Η akis λέει:

    To ωραίο είναι ότι θα πάμε λέει στο cas να δικαιωθούμε….Λογικά θα τους πούμε ότι στην Ελλάδα είναι έθιμο να πετάμε μολότοφ, που δεν είναι κάτι βίαιο, αλλά μια απλή ρίψη..Και ότι δεν τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τα ίδια στην Τούμπα, οπότε να μας επιστρέψουν τους βαθμούς για να μην αισθανόμαστε αδικημένοι…Μιλάμε για γελοιότητες…Τα σημάδια στην ΠΑΕ πολλά..Και πέρσι έγιναν τα ίδια, στο αντίστοιχο παιχνίδι, αλλά τη γλυτώσαμε..Και στο Βόλο έγινε χαμός, και στον άλλον τελικό πέρσι, αλλά το μόνο που κάναμε σαν ΠΑΕ ήταν να διαβάζουμε κάτι εκθέσεις του Δημάτου επιπέδου πρώτης δημοτικού, στις οποίες δεν έλεγε ούτε κουβέντα για τα παλικάρια που κάνουν επαναστατική γυμναστική, αλλά κάτι γενικότητες του τύπου αποτύχαμε να προστατέψουμε τον κόσμο μας( ανατριχιάσαμε…). Κατά τα άλλα, αυτά τα περί ισονομίας είναι επίσης αστεία. Στην ΠΑΕ πρέπει να ξέρουν ότι όπως είναι δύσκολο να ψάχνεις παρθένα σε μπουρδέλο, έτσι και είναι δύσκολο να έχεις ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας μη λένε άλλες παπαριές και ας κοιτάξουν να μαζέψουν το πέταλο που έιναι μια μεικτή τζαμπατζήδων και μπαχαλάκηδων που συχνάζει εκεί για να τις παίξει με τα ΜΑΤ…Στο κάτω κάτω, θα λένε και τους άλλους πλέον χάρτινους, και θα μπορούν να λένε ότι δεν υπάρχει λόγος να πάρουν παίκτες σε τέτοιο περιβάλλον αδικίας, τί άλλο να ζητήσουν???

  8. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @akis & πίσσα και πούπουλα

    Φιλοι μου πως προκύπτει με βάση τη λογική ότι η παε δε θέλει το πρωτάθλημα;…. Ειδικά ο μελισσαν σου φαίνεται για τύπος που χαρίζει; (και ανακούφιστηκαν κιόλας για ποιο λόγο;…… Η ομάδα πρέπει να μπει ακόμη πιο δυνατά για το πρωτάθλημα. Όπως πέρσι λέγαμε ότι πας στην Τούμπα κάνεις διπλό και περνεις το πρωτάθλημα. Έτσι και φέτος διπλό στο καραισκακη και φύγαμε για τίτλο. Μπορείς; αν δε μπορείς δεν αξίζεις να λέγεται αεκ. Για εμένα Η τιμωρία δεν είναι δικαιολογία για την μη κατάκτηση του τίτλου.

  9. Ο/Η conpater λέει:

    Η φωτοβολιδα ευθειας βολης ειναι πταισμα μπροστα στο “φιλικο” Χουλιγκαν – Ματ…
    Να μεινει η ποινη ως εχει,λεω εγω, για να υπαρχει προηγουμενο για μελλοντικες αποφασεις. Οπως βεβαια ανοιξε “προηγουμενο” και το 80αρι και 1 αγωνιστικη σε Πασχαλακη και Φουρτουνη. Με βαση αυτες τις ποινες,απο δω και περα οποιος πει κατι παραπανω π.χ για την γιαγια και τον παππου θα τρωει ακομα ενα 80αρι και παει λεγοντας.Αν καποιος ,αρχισει και κατεβαζει ολο το σοι,αλα Στοιτσκοφ, θα μετρανε προσωπα και θα κανουν λογαριασμο.
    Τωρα,ειναι αδικη,ειναι δικαιη η ποινη της ΑΕΚ δεν το ξερω. Απο που να πιασεις σημειο αναφορας ? Σαμπως η πρωτη φορα ειναι ? Στα Γιαννενα περσι δεν τα γαμησανε ολα οι Παοκτζηδες για να μπουν στο γηπεδο? Και μαλιστα εκει εμποδισαν και την ομαλη διεξαγωγη του αγωνα ( sic)….
    Για αυτο λεω,να μεινει η ποινη,και να δουμε την δικαιοσυνη στο μελλον σε αντιστοιχη κατασταση .

  10. Ο/Η nnektarios λέει:

    @steven

    Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Συμφωνώ με ότι γράφεις. Η ΠΙΚΡΑ για κάτι που βλάπτει μια αγάπη, σε κάνει να ψάχνεις δικαιολογίες.

  11. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς πρωταθλητης koreas: Οπως το πηρε πρωιμα η ΑΕΚ,ετσι θα το παρει(δωσουν)με καθυστερηση ενος χρονου ο ΠΑΟΚ.
    Αλλωστε κανεις δεν ξερει αν αυτη η κωλοσυμφωνια με τα Σκοπια θα ευοδωθει και αν εχει νοημα το “χρυσο χαπι” του πρωταθληματος,στους Μακεδονομαχους οπαδους. Αν οχι,never mind,υπαρχει και ο γαυρος. Ασε που χτιζουμε και μια νεα Τουμπα αμα λαχει που κανει για πεντε κουπες. Εχει να παει το ρεπορταζ των μαυροασπρων “ΠΑΟΚ365” για τα εργα και τις μακετες,που θα παει συννεφο.

    Πρωταθληματα;
    Μη σπρωχνεστε. Ολοι θα παρετε.
    Οχι οπως παλια,με τον μοναχοφαι Κοκκαλη,τον οποιο εσπρωχνε το μοναχοφαικο ΠΑΣΟΚ.
    Στις μερες μας,τα πραγματα εχουν ολιγον αλλαξει. Δεν υπαρχουν μονοκρατοριες πολιτικες και αρα ειναι εξισου δυσκολο να θεμελιωθει και καποια ποδοσφαιρικη.
    Οποτε θα πηγαινουμε “εναλλαξ”. Μια ” παρτουζα αναγκης” με αναγκαστικες λυκοφιλιες,βραχυβιες φυσικα.
    Δεν ειπα ποτε οτι “ο Μελισσανιδης δεν το θελει”. Λεω απλα οτι ανετα ο -καθε- Μελισσανιδης μπορει να αφησει να περασει το πιατο το φαι απο μπροστα του,οταν ξερει,η υπολογιζει σε διπλη μελλοντικη μεριδα και μαλιστα δωρεαν.
    Το περσινο πιατο,απλα ξεφυγε απο την προσοχη του Σαβιδη,αφου ο βλαξ δεν επιασε καλα τα μαχαιροπιρουνα και εφυγε απο μπρος του. Καθ οτι το τραπεζι ειναι πλεον περιστρεφομενο. Και το πολιτικο. Οποιος ειναι καπατσος,τρωει,ακομα και πριν χτυπησει το κουδουνι. Οποιος ειναι ραθυμος,η και υπερσιγουρος για τα δοντια του,παιζει να μεινει στη διαιτα,μεχρια ερθει και οταν ερθει η σειρα του. Αν δεν σπρωχτει στην ακρη απο καποιον αλλον οψιμο πειναλα-μεγιστανα,τον οποιον θα αναγκαστει στο μελλον να κατονομασει ως ” απατεωνα” και κατοπιν,πριν αλεκτωρ λαλισει τρεις, συστρατευτει μαζι του,ωστε να πολεμισουν καποιον αλλον πειναλα με κοτερο…και παε λεγοντας αδερφε.
    Αμην.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Εγώ πάλι, γιατί βλέπω μια επανάληψη μιας παλιάς ιστορίας; Ας πούμε το πρώτο πρωτάθλημα του Μπάγιεβιτς και να μην υπάρχουν τίτλοι για μια διετία, άσχετα με την ποιότητα της μπάλας. Και μετά να έρχεται η τριετία μπάλας και τίτλων. Ρε λες να μην τα καταλαβαίνω καλά; Μπορεί. Τότε ήταν η τιμωρία για την Ευρώπη, και μπροστά η αλογοτροφή. Τότε πήρε μπρος και το λαθρεμπόριο. Σήμερα, δεν ξέρω τι μπορεί να μπρος, αλλά σίγουρα οι λαθρομετανάστες είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να αγγίζει και τον Δημάτο. Δουλεύει το παιδί, δεν μπορεί η ευαισθησία του να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο. Δεν του φτάνουν οι ώρες της πίπας. Όπως και του αγαπητού Κώστα, που όπως είπαμε, ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ SITE. Ο αγαπητός που με διέψευδε για τον Σιμόες. Αλλά σήμερα, μάλλον ανέκρουσε πρύμναν, κι αν ο Σιμόες υπογράψει, θάναι σαν να έφυγε με την θέληση του από το site του Σαββίδη. Μπορελί λοιπόν οι Κυριακές του, να μην είθναι τόσο ωραίες πλέον, αφού η μπάλα παιζεται στην ευελπίδων. ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

  13. Ο/Η nnektarios λέει:

    Το σενάριο του Steve, έχει λογική, το ζήτημα είναι η μπάλα και οι τίτλοι θα έρθουν με τον Ουζουνίδη? Μέχρι στιγμής το πρόσημο είναι θετικό, αλλά, θα προτιμούσα ένα καλύτερο, ξένο, προπονητή με την είσοδο στο νέο γήπεδο.

    Εκεί που διαφωνώ, είναι στο ότι η μπάλα παίζεται πλέον στην ευελπίδων. Η μπάλα τώρα παίζεται από την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (σημ. δες και πώς μεθοδεύεται η αλλαγή έδρας της Παναχαϊκής απέναντι στον ΟΣΦΠ). Ήξερα ότι ελέγχουμε τον αστυνομικό διευθυντή στο ΟΑΚΑ, αλλά, χωρίς(;) να πάρει χαμπάρι ο Μελισσανίδης την πάτησε εκεί που δεν το περίμενε. Αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε τόσο αρπαγμένος μετά το τέλος του αγώνα?

    Βαρέθηκα να ακούω για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, το σίγουρο, το χρωστούμενο. Είμαστε στο -6, έχουμε ακόμα 24 αγωνιστικές. Ναι, γνωρίζω για τα παραρτήματα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο, ούτε τις διαιτησίες που είχε ο ΟΣΦΠ.
    Σίγουρα, η απόδοση δεν είναι καλή, αλλά, αν κάποιος έχει λεφτά ΓΙΑΤΙ δεν τα βάζει στον ΠΑΟΚ?

    Έπαιξαν νωρίς (πάλι βιάστηκαν κατά τη γνώμη μου) ένα πολύ ισχυρό τους ΧΑΡΤΙ…αλλά η παρτίδα δεν έχει τελειώσει…

  14. Ο/Η akis λέει:

    Προς Πρωταθλητής Κορέας
    Δεν είπα ότι δεν το θέλει, αλλά δε δείχνει να το έχει και πρώτη προτεραιότητα. Φέτος είμαστε της λογικής ότι κάτσει, επί του αγωνιστικού κομματιού πάντα. Οπότε και μια δικαιολογία περί μη ισονομίας δε θα κάτσει και άσχημα. Συν ότι μπορεί σαν διοίκηση να δίνουμε αντιπαροχές…
    Προς Steven
    Νομίζω την επόμενη χρονιά μετά το πρωτάθλημα του 89 παίξαμε υπέροχο ποδόσφαιρο. Πηγαίναμε αήττητοι κάπου 15-16 αγωνιστικές, αλλά στο τέλος σαν να πατήσαμε φρένο, ίσως ήταν όντως τότε το θέμα με την τιμωρία. Την επόμενη χρονιά ο Γιδόπουλος δεν είχε μία, οι παίκτες απλήρωτοι, άλλους τους διώχνανε κι από τα σπίτια που μένανε επειδή δεν πλήρωνε η ΠΑΕ τα ενοίκια, ο βάζελος μας είχε βάλει 4 και αν δε σταμάταγε θα πήγαινε στα 14, ο προπονητής μίλαγε με το Βουλινό να ανέβει Τούμπα, ένα χάος δηλαδή. Μετά ήρθε ο Γενεράκης που τα τακτοποίησε και πήρε και καλούς παίκτες, πήραμε κούπα, το καλοκαίρι πάλι δεν υπήρχε μία, ώσπου μπήκε το δίδυμο Καρρά-Μελισσανίδη. Θέλω να πω με όλα αυτά ότι τότε η διετία χωρίς τίτλο δημιουργήθηκε καθαρά από συνθήκες αδυναμίας της ομάδας, ενώ τώρα φαίνεται απλά σαν να έχουμε άλλες προτεραιότητες και απλά έχουμε μια ομάδα για να διεκπεραιώνει τα τυπικά…

  15. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @steven

    Εγώ πάντως ακόμη διαισθανομαι ότι πάλι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Δε ξέρω γιατί, αλλά νοιώθω ρε steven, ότι και τους δύο άλλους τους έχει για την πλάκα του. καθαρά διαισθηση.

    @akis
    Αν ο μελ δεν έχει προτεραιότητα το πρωτάθλημα που οδηγεί στους χρυσοφορους, τότε τι έχει προτεραιότητα. Μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε το σοβρακακια (ντεμακο) πρόεδρο. Αντιπαροχη για ποιο πράγμα; για το γήπεδο που έχει ήδη τελειώσει ή για να λιανει τις αντιδράσεις για την συμφωνία των πρεσπων; Συγγνώμη εσύ βλέπεις τίποτα αντιδράσεις; ή για τον οπαπ ο οποίος εξαγοράζει και χρηματοδοτεί τους πάντες; 50 Εκκ. Το χρόνο διαφημιστική δαπάνη λέει. (η φανερη η επίσημη εννοείται)
    Ο τύπος έχει βάλει το νερό στο αυλάκι, νομίζω ότι αν χρειαστεί καμία τσαπια σε κανένα σημείο που υπερχείλιζει το νερό θα τη ριξει. Εύκολο είναι.

    @nnektarios

    Γιατί ο ουζουνιδης τι έχει;
    Ο ξένος προπονητής θα έρθει όταν πρέπει. Κάθε πράγμα στον καιρό του.
    Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι ο μελ έφυγε με νεύρα από το οακα μετά το παιχνίδι με το γαυρο. Όπως επιβεβαιωνω ότι έξω από το οακα γινόταν της πόπης στο ημίχρονο.

  16. Ο/Η Κώστας λέει:

    Εντωμεταξύ αυτές οι ηρωικά πένθιμες δηλώσεις τύπου “Προκάτ Απόφαση”, αναμενόμενο στήσιμο πρέπει να διδάσκονται την πρώτη ημέρα στην πρώτη τάξη της οπαδικής δημοσιογραφίας. Και καλά όλοι θέλουν την ισονομία αρκεί να ξεκινήσει από όλους τους άλλους και να παραμένει μακρυά από εμάς. Μόνον εάν τσούξουν οι τσέπες των ποδοσφαιρικών εταιριών για τα καλά, για τα πολύ καλά όμως στο Γιουνανιστάν, ίσως, ίσως γράφω ίσως το πάρουν απόφαση και “κλαδέψουν” τον κακό οπαδικό κόσμο. Τον ζημιογόνο. Τόσες τούμπες που έχουν κάνει όλοι αυτοί, (οι οπαδογράφοι) έχουν αποκτήσει ανοσία στην έλλειψη του αίσθηματος της αιδούς, εάν ποτέ είχαν κανα δράμι πάνω τους. Μόνο με οποιαδήποτε μορφή οικονομικού πολέμου θα διορθωθούν, αλλά είναι τέτοια η διαπλοκή εδώ και το σανό που μοιράζεται με την μπάλα, οπότε το κόβω πολύ δύσκολο να γίνεται. Εκτός εάν έρθει στα πράγματα μία αριστερή κυβέρνχαχαχαχα

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ανοίγει τον ασκό του Αιόλου η απόφαση αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Δεν το αποκλείω.