ΑΕΚ – Μπάγερν

Ήταν ενα παιχνίδι που όλοι πήγαν συνειδητοποιημένοι για το τελικό αποτέλεσμα, και τελικά δεν διαψεύστηκαν.
Δε μπορούσε αυτή η ΑΕΚ να χτυπήσει τη Μπάγερν σε καμιά περιοχή του γηπέδου.
Το ματς δεν προσφέρεται για σοβαρή κριτική παρα μόνο για μια γενική περιγραφή του αγώνα.
Ο Ουζουνίδης ξεκίνησε με την αναμενόμενη 11άδα. Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Χούλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Πόνσε.
Το πρώτο ημίχρονο πέρασε σχετικά ήρεμα. Η Μπάγερν είχε την κατοχή της μπάλας και έπαιζαν με τη σιγουριά του φαβορί.
Ο τρόπος παιχνιδιού τους “έδειχνε” πως αργά η γρήγορα η ΑΕΚ θα κουραζόταν και θα έκανε το λάθος που θα τους έδινε το γκολ.
Αυτό το λάθος δεν ήρθε στο πρώτο ημίχρονο αφού οι παίκτες της ΑΕΚ πίεζαν και έβγαιναν γρήγορα στα μαρκαρίσματα, και η άμυνα όποτε χρειάστηκε καθάρισε 2-3 φάσεις που δημιούργησε ο αντίπαλος.
Στην επίθεση οτι καλό προσπαθήσαμε να κάνουμε το χαλούσαν ο Μάνταλος με το Μπακασέτα οι οποίοι περισσότερο βοηθούσαν αμυντικά παρά επιθετικά με κάτι σούτ στα περιστέρια.
Ο Πόνσε δεν πρέπει να πήρε πάνω απο δυο πάσες, και στη μια που πήρε δημιούργησε την καλύτερη ευκαιρία με δυνατό σούτ ελάχιστα άουτ.
Το 0-0 ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα για τα πρώτα 45 λεπτά.
Στο Β’ ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε συγκεντρωμένη για να μην πάθει οτι έπαθε με τη Μπενφίκα, και μέχρι το ’60 τα πήγε αρκετά καλά.
Όμως μέσα σε 3 λεπτά δέχτηκε 2 γκολ απο φάσεις που ξεκίνησαν απο την πλευρά του Μπακάκη.
Η άμυνα έχασε τα μαρκαρίσματα και σχόλασε το πανηγύρι.
Όταν κλείδωσε το παιχνίδι η Μπάγερν κατέβασε ταχύτητα και έκανε προπόνηση μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Ελπίζω κάτι ανάλογο να δούμε και στη Γερμανία, κάτι σαν αξιοπρεπή ήττα.
Δηλαδή τί να πείς στον Μπακάκη και τον Χούλτ? γιατί έχαναν τον Χάμες ή τον Κίμιχ? Εδω χάνουν κάτι φούφουτους Βιεϊρίνιες και Μάτους που οι δυο μαζί είναι 70 χρονών.
Μετά το δεύτερο γκολ των Γερμανών ο Ουζουνίδης έκανε μαζεμένες τις αλλαγές μήπως κάτι αλλάξει, αλλά δεν..
Εντύπωση μου έκανε που η δεύτερη αλλαγή ήταν ο Μάνταλος, προφανώς επειδή χρειαζόταν άλλον ενα χαφ για να κρατήσει μπάλα.
Και εφόσον ο “φυσικός αρχηγός” δε γουστάρει να γυρίζει πίσω στα χαφ άφησε τη θέση στην 11άδα για να παίξει κάποιος πιο πρόθυμος.
Αξιοσημείωτο γεγονός οτι μόλις φάγαμε το πρώτο γκολ στα καπάκια φάγαμε και το δεύτερο. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να’ναι σύμπτωση.
Η ομάδα τα χάνει μόλις δεχτεί γκολ. Πόσο μάλλον όταν παίζει με πολύ ανώτερο αντίπαλο. Και μέχρι να συνέλθουν έχουν φάει κι άλλο.
Οι αμυντικοί μας βλέπω πως έχουν μεγαλύτερες αποστάσεις ανάμεσά τους, δηλαδή φέτος η ΑΕΚ παίζει πιο απλωμένα στο γήπεδο.
Όμως επειδή δεν διαθέτει την ποιότητα και την ταχύτητα να καλύψει αυτά τα κενά, οι αντίπαλοι παίζουν μπιλιάρδο μέσα στην περιοχή μας.
Λογικό.. αφού το αφεντικό παρήγγειλε στο Μαρίνο να του μαγειρέψει παστίτσιο με τις μελιτζάνες και τα σκόρδα που έφτιαχνε ο Μανόλο σκορδαλιά και που δε μας άρεσε το θέαμα, διότι “ΑΕΚ σημαίνει επίθεση”.
Παστίτσιο θέλατε μάγκες μου. Παστίτσιο με ΜανταλοΜπακασέτες και με Βίκτωρες. Πάλι καλά που η Μπάγερν έχει τα δικά της και δεν ασχολήθηκε τόσο πολύ μαζί μας.
**Οι εχθροί της ΑΕΚ το’καναν πάλι το θαύμα τους ανάβοντας καπνογόνα ενω η ομάδα είναι υπότροπη και κινδυνεύει με τιμωρία έδρας.
Δηλαδή στο μοναδικό παιχνίδι που θα μπορούσαμε να πάρουμε έστω μια τιμητική ισοπαλία (με τον Άγιαξ) είναι πολύ πιθανό η ομάδα να το παίξει κεκλεισμένων?
Μόλις μια εβδομάδα μετά την τιμωρία πάλι εξαιτίας τους?
Τη στιγμή που σε κυνηγάνε με τις μπάντες στην Ελλάδα, τώρα σε έχει στη μπούκα και η UEFA.
Πάμε λοιπόν για το πρώτο κεκλεισμένων για φέτος με αντίπαλο τον Άρη.

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

15 Responses to ΑΕΚ – Μπάγερν

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το πρωταθλημα εχει τελειωσει για την ΑΕΚ,ο μελισσανιδης μετα τη συμμαχια του σαββιδη με τον μαρινακη,εχασε εντελως την επιρροη στην ΕΠΟ,οταν εγιναν οι εκλογες για τους δικαστες ο δικος μας πηρε μολις 12 ψηφους εναντι 52 των αλλων δυο,γιαυτο δεν ειχα και καμια ελπιδα στην εφεση για μειωση της ποινης.Tα περι CAS ειναι απλα αστεια και γελοια.

    Ισως,ετσι εξηγειται πως δεν εσμπρωξε λεφτα για μεταγραφες,ξερει πως το πρωταθλημα το χει παρει αλλος και ευκολα μαλιστα,7/7 με γαυρο εξω,αεκ μεσα,ρουλη εξω και 5-6 ομαδες στο αρμα του τσετσενου,το πραγμα ειναι φως φαναρι και δεν αντιστρεφεται.

  2. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Παιχνιδι διαδικαστικου χαρακτηρα απο το οποιο η ομαδα μονο εχασε. Δεν κερδισε τιποτα. Εχασε το παιχνιδι, εμεινε στους 0 βαθμους, την ειδε ολος ο κοσμος λογω Μπαγερν να μην κανει φαση, φανηκε οτι κανενας παικτης της δεν πιανει πανω απο 2·3 εκ., η ομαδα παρεδωσε ψυχη και σωμα που θα δυσκολεψει το ματς με τον Αρη. Ο μονος που κερδισε ειναι ο μεγιστανας απο τα εισητηρια.
    ΥΓ1. Μαυρα χαλια η Μπαγερν
    ΥΓ2. Αληθεια, αν φετος με αυτα τα εσοδα αποδυναμωσε την ομαδα, του χρονου που δεν θα τα εχει, τι σκοπευει να κανει; κρισαντους και πλατελα;

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J.Patikas : Κέρδισε μερικά μύρια ακόμα από τον Γαλανόπουλο.

  4. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Μπορεί απόψε κάτι να έβγαλε απο τα εισιτήρια αλλά θα το χάσει με τον Άγιαξ αν τιμωρηθούμε κεκλεισμένων.
    Να μη μπορείς να ελέγξεις 10-20 κοκαλωμένους που κουβαλάνε μαζί τους κροτίδες καπνογόνα και μολότοφ μέσα στο γήπεδο..μου φαίνεται απίστευτο ειδικά για τον Μελ.
    Εκτός αν για κάποιο λόγο “δεν θέλεις” να τους ελέγξεις.

  5. Ο/Η bandog λέει:

    επιθετικα ανυπρακτοι και λογικο με παικτες τετοιων χαρακτηριστικων που διαθετουμε στην επιθεση.

    δεχτηκαμε δυο γκολ σε δυο κακες στιγμες της αμνανς που μεχρι εκεινη τη στιγμη πηγαινε πολυ καλα.

    ο μπακακης ηταν αναμενομενο να σκασει σημερα με αντιπαλοςυσ την πελυρα του τους ρομπεν-ραφινια και εχοντας μπροστα του τον πετρακη.

    δε φταιει ομως αυτος που βρεθηκε μονος του στην μερια του ο χουμελς και εκανε την πασα του γκολ.
    μαλλον ευθυνη ο χειροτερος σημερα πετρακης.

    ο γαλανοπουλος ηταν ολα τα λεφτα απο την ομαδα και τον ακολουθησε ο χουλτ . τσιγρκισνκι και λαμπροπουλος επαιξαν γενικα καλα εκτος της φασης κακης συνεργασιας στο γκολ (ο πρωτος τραβιεται να βγαλει οφ σαιντ τον αντιπαλο και ο δευτερος κανει κινηση που τον βαζει στο παιχνιδι).

    γενικα δεν μπορουμε να εχουμε παραπονο απο το πως επαιξε η ομαδα με δεδομενη τη διαφορα δυναμικοτητας , την απουσια του κινητηριου μοχλου στην επιθεση και τις κακες μεταγραφικες επιλογες.

    φιλος παναθηναϊκος που εβλεπε το ματς μου ειπε καποια στιγμη στο ημιχρονο “δε χρειαζοσασταν μεταγραφες. εναν γιοχανσον στα χαφ και εναν αραουχο στην επιθεση να ειχες και φετος και θα το χτυπαγες το ματσακι”

    ελπιζω του χρονου να μη μου λεει ” εναν σιμοες να ειχατε στα χαφ…”

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Παλιομαλακα μελισσανιδη,μας γαμησες την πρωταθληματικη ομαδα,ειμαστε -6 απο τη γυφτοομαδα που ξεκινησε με -2,μας γλεντανε στα δικαστηρια και στην επο,μας γλεντανε με τον μαλακα που εφερες για προπονητη,με τα κουτσα αλογα που εφερες για παικτες.

    Για 2-3 εκ ευρω δεν ενισχυσες το ροστερ,ΗΛΙΘΙΕ,τα παντελονιασες ρε,α ναι,στην αγια σοφια πανε τα λεφτα,ασε βρε τωρα βρε,με κετσπαγιες,μοραις και τωρα ουζουνιδη.

    Τον μπακακη χτες τον κανανε ΠΟΥΤΑΝΑ,ο Σιμοες σερνεται,ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ.

  7. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ανώνυμος
    Καλά μη νομίζεις πως η “πρωταθληματική” με τους Λάζαρους και τους Κονέδες θα έπαιρνε κάτι παραπάνω.
    Η μεγάλη απουσία της χρονιάς είναι ο Αραούχο που ήταν μισή επίθεση μόνος του, και αυτό κάνει μπαμ σε ολα τα παιχνίδια.
    Κατα τα άλλα, τι είχες Τάσο τι είχα πάντα. Και πέρυσι περίπου έτσι παίζαμε αλλά πιο κλειστά αμυντικά.

  8. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Καλημέρα Σε Όλους…

    γιατί έχω την εντύπωση ότι η ομάδα με τρεις-τέσσερις σοβαρές προσθήκες μπορεί να παίξει οποιοδήποτε παιχνίδι; (και κυρίως προσθήκες στα χαφ και μπροστά.)

    χθες χύσαμε πολύ ιδρώτα, οι παίκτες έδωσαν ότι είχε ο καθένας, αλλά δυστυχώς έχουμε χτυπητές ελλείψεις σε παικταράδες. τα δε γκολ που τρώμε είναι για άλλη μια φορά φτηνά, στενάχωρα.

    οι βαυαροί αν και πεσμένοι (από ότι λένε) έδειξαν χθες να θέλουν να μας πατήσουν, και να πετύχουν μια εμφατική νίκη. δε ξέρω οι γερμανοί στα άλλα εκτός έδρας παιχνίδια τους, αλλά χθες είχαν κάνει πολλή μεγάλη κινητοποίηση. δεν άφησαν σε κανένα σημείο το παιχνίδι, και βρήκαν απέναντί τους μια αεκ πολύ αθλητική και τρεχαλατσίδική. Βέβαια η ομάδα μας δυστυχώς δεν έχει την ποιότητα που χρειάζεται το champions league από τη μέση και μπροστά.

    στο γήπεδο πραγματικά πολλή ωραία κι ευχάριστη ατμόσφαιρα.

  9. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ λέει:

    Μας εχετε ζαλισει τον ερωτα με τον αραουχο ποσα γκολ εχει βαλει φετος με την λας παλμας και ο γιοχανσον περσι σε ποσα παιχνίδια επαιξε

  10. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    ΚΩΣΤΑΣ
    Στη Λας Πάλμας ο Αραούχο τώρα ξεκίνησε να παίζει επειδή ήταν τραυματίας, αλλά αυτό δε βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει με την ΑΕΚ.
    Η αλήθεια είναι πως Αραούχο θα λέμε και θα κλαίμε διότι εκτός απο τα 13-14 γκολ που έβαλε πέρυσι είχε δώσει και 7-8 ασίστ, και ο τρόπος που πίεζε τις αντίπαλες άμυνες φέτος δεν υπάρχει απο κανέναν. Όλη η ομάδα απο τη μέση και μπροστά μαρκάρει με τα μάτια.
    Εδώ κάνατε θεό τον Πόνσε επειδή έβαλε με το γόνατο 2 γκολ απο μισό μέτρο και το Μπογέ που ακόμα δεν μπορεί να βγάλει πάνω απο 20 λεπτά.

  11. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Για εμένα ο παίκτης που έχει ίσως μια ποδοσφαιρική αξία είναι ο χουλτ. Μιλάμε για αξία με βάση την αρτιμελεια, την αντοχή σε υψηλούς ρυθμούς, την πραγματική απόδοση. Δε γνωρίζω το παιχνίδι των πωλήσεων με manager παικτών κτλ αλλά γιατί ο μπαρκας, ή ο γαλανοπουλος, η ο αλεφ, ή ο μπακασετας έχουν ποδοσφαιρική αξία. Γιατί κάποιος να δαπάνησει χρήματα για να τους αγοράσει;
    Μόνο ο χουλτ είναι αξιόπιστος κι αυτός γύρω στα 2 με 3 εκατομμύρια.
    Τώρα αν οι αγοραπωλησιες παικτών είναι ένα εμπορικό γαιτανακι αυτό είναι κάτι άλλο. Δε νομίζω να υπάρχει παίκτης ρετσος, ή σαμαρης ή φεισα ή

  12. Ο/Η νικος-αρρωστακι λέει:

    πιο ευκολα θα παρει λεφτα ο πολυχρονεμενος απο χουλτ και γαλανοπουλο,παρα απο μπαρκα..βεβαια θελει να τον μοσχοπουλησει οσο νωριτερα μπορει,αλλα οι αλλοι δυο στα ματς του σεντονιου τραβανε περισσοτερο τα βλεμματα..
    απο τη στιγμη που αυτο το συνολο εχασε οσους εχασε,δεν αναπληρωσε και τωρα προσπαθει σαν πεπιεσμενο χαρτονι να φανει,ειναι λογικο να βλεπουμε στον ομιλο οσα βλεπουμε..φτηνα γκολ πισω και ελαχιστες φασεις μπροστα..
    δυστυχως,το χειροτερο δεν ειναι οτι φετος δεν εχουμε ποιοτητα..ειναι οτι η ”μαγια”για να μπορεσεις να παρουσιασεις συνολο αξιολογο,οταν με το καλο μπουμε αγια σοφια,απουσιαζει παντελως..αν αναλογιστουμε ποσους δανεικους εχουμε-που λογικα με τα ποσα που θα ζητηθουν,δεν θα μεινουν-και ποσους εχουμε στο ραφι για πωληση,το ροστερ που θα μεινει,θελει χρημα για να θεωρειται ικανο για μεγαλα πραγματα…

  13. Ο/Η Πισσα και πουπουλα λέει:

    Παλι καλα. Ωραιοτατο σκορ και αξιοπρεπεστατο. Δεν ειναι και στα καλα της η Μπαγερν αυτην την εποχη,ευτυχως.
    Τι θα γινοταν αν πεφταμε με την Ντορτμουντ; Ισα με 6 θα εγραφε το κοντερ.
    Εχει αποφυγει τα βαρια-εξευτελιστικα σκορ η αρμαδα του Μαρινου,ο οποιος εχει δεξι χερι τον Λυμπεροπουλο και οι δυο μαζι απολογουνται στον Μελισσανιδη. Ο οποιος καλοβλεπει την νεαρη φουρνια του βαζελου,με τον χαμηλο μεσο ορο ηλικιας και την υψηλη μεταπωλητικη αξια.

    Ο οποιος Μελισσανιδης δεν δινει ευρω παραπανω-διαβαζω- απο 450 χιλιαρικα για ανανεωση του Σιμοες. Πολλα ειναι για τον φετινο Σιμοες. Στη θεση του θα υπεγραφα. Γιατι αν τυχει και τραυματιστει,πραγμα καθολου απιθανο,τον βλεπω να υπογραφει με 50 χιλιαρικα σαν τον Λοπεζ και αλλους στο παρελθον “για να μεινουν για παντα στην οικογενεια της ΑΕΚ,η οποια ανταμοιβει τα παιδια της”.

    Το βαρος εχει πεσει φετος 100% στο γηπεδο-μαυσωλειο. Εχει παρατηθει η επιβλεψη της ομαδας εσω και εξω αγωνιστικα. ” κοψτε το λαιμο σας,σκοτωθειτε να το παρετε το κωλοπρωταθλημα,εγω μπηκα ομιλους,παντελονιασα το maximum που θα μπορουσα. Βαλτε και ξενους διαιτητες,βαλτε και var, παρτε και την επο,παρτε και τον Φλαμπουραρη μαζι με τον Τσακαλωτο,παρτε και την Τροια,παρτε και την Τριπολιτσα. Στα παπαρια μου”.

    Καποιοι-μεσα και εγω- εχουν ενστασεις για το εξαιρετικα περιορισμενο μπατζετ και αρα ροστερ. Για τον περιορισμενο προπονητη,για τον περιορισμενο τεχνικο διευθυντη,για την γενικα φτωχομπινεδιαρικη πολιτικη λιτοτητας-σε σχεση με τα υψηλα και ως ενα σημειο απροσδοκιτα εσοδα,ενος “εγγυητη”, ο οποιος ανακαλυψε ως αλλος Σοιμπλε, πως ” ζουσαμε παραπανω απο τις δυνατοτητες μας” και χρειαζομαστε το κρεβατι του Προκρουστη.
    Βλεπεις δεν ειναι η “ΕΝΙΚ” μπροστα τωρα ωστε να σκορπαει τα λεφτα των αλλων. Τωρα ανακαλυψε την συνετη και χρηστη διαχειριση,ο τυπος που ζηταγε ενα δις δραχμες το χρονο για να παριστανει τον μανατζερ της ΠΑΕ και να φερνει τους “Τουμπακοβιτς”. Τωρα, εχουμε αυτοσυντηρηση και ενα γηπεδο να χτισουμε-τε.

    Αφου το κολπο με το ζητιανοξυλο των μετοχων της “δικεφαλος” δεν επιασε και ο κοσμος δεν “τσιμπισε” να εισφερει τον οβολο του για το γηπεδο,θα το πληρωσει δια της διαιτας.
    “Αφου δεν δινετε λεφτα για το γηπεδο,θα τα βρω μονος μου και βγαλτε τον σκασμο”.
    Σωστος ο ” Μitsuko”.
    Ενταξει. Τι να γινει. Δεν αλλαζει ο ανθρωπος. Πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι,λενε.

    Ειναι αλλο πραγμα ο ανθρωπος που προσπαθει και τελικα καταφερνει να απομακρυνθει απο τη φτωχια,γινομενος πλουσιος περιουσιακά,και αλλο ο πραγμα ο μανιακος που βλεπει το φαντασμα της πεινας να τον κυνηγα παντου και τραβωντας συνεχως με μανια κουπι, με τοση λυσσα,τελικα απομακρυνομενος απο τις ακτες τις φτωχιας,χωρις να το καταλαβει,εχει πλησιασει επικινδυνα στην απεναντι οχθη της κακομοιριας. Δηλαδη απλα κανει κυκλους στη λιμνη της γυφτιας.
    Τελος παντων. Αντε,καλο Σαββατοκυριακο σε ολους.

  14. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δεν θέλεις να δώσεις 800 στο Σιμόες γιατί δεν είναι για τόσα. Απολύτως λογικό.
    Τα 400-450 (που μαζί με τα πριμ θα πάνε πάνω απο 500) είναι μια χαρά συμβόλαιο για τον συγκεκριμένο παίκτη (και νομίζω πως γενικότερα δεν θα του δώσει κανείς τόσα λεφτά).
    Όμως η ΑΕΚ έχει ανάγκη απο παίκτες με τέτοια συμβόλαια. Δηλαδή επιπέδου Λιβάια και πάνω.
    Με 300 και 400 χιλιάρικα μόνο Σιμόες θα βρίσκεις και πάλι καλά να λέμε που έπιασε και αυτός. Οι 9 στους 10 θα σου βγαίνουν Αστρίτ και ΞεΜοράν και θα κλαίς τα λεφτά σου. Αρα ποιό είναι το κέρδος της ομάδας? Ούτε οικονομικό ούτε αγωνιστικό.
    Η ΑΕΚ κάθε χρόνο πέφτει “θύμα” της λογικής “ακριβός στα πίτουρα φθηνός στο αλεύρι”. Πετάμε λεφτά σε σαπάκια χωρίς μεταπωλητική αξία και τους έχουμε να κάθονται μέχρι να τελειώσουν τα συμβόλαιά τους.
    Δηλαδή με τα λεφτά των Αστρίτ+Μοράν δεν έβρισκες χάφαρο με 700χιλιάρικα το χρόνο? φυσικά έβρισκες, αλλά ήθελες φθηνούς και προτίμησες 2 σαπάκια με 300 χιλιάρικα ο καθένας και τώρα τους έχεις να κάνουν ζωάρα και η ομάδα είναι τρύπα στο κέντρο.
    Δε γίνεται κάθε χρόνο να πέφτεις απο την Ακρόπολη και να βρίσκεις πορτοφόλι.

  15. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημερα.Συμφωνω οτι τα 800 που ζηταει ειναι πολλα.Δεν ξερω αν τα 450 που δινουμε ειναι λιγα η πολλα.Απλα η διαφορα που εχουν ειναι σχεδον ιδοα με τα προστιμα που εχουμε φαει για τα κανογονα.60 με γαυρο 80 με μπενφικα και πανω απο 100 θα φαμε για μπαγιερν.Θελω να πω οτι τα προστιμα ειναι σχεδον μια μεταγραφη η ενα καλυτερο συμβολαιο,μαζι με τα δυο κεκλεισμενων.