Καλά που δεν πάθαμε και τίποτα

Ο Μαρίνος έπαθε Μανόλο για να γλιτώσει τη συντριβή και τα κατάφερε.
Οι παίκτες υπηρέτησαν σωστά ενα αμυντικό σχήμα που είχαν μάθει από πέρυσι με αποτέλεσμα μια αξιοπρεπή ήττα που δεν δημιουργεί παρενέργειες ενόψει Ατρομήτου.
Έτσι κι αλλιώς απ’τις 31 Αυγούστου το CL πέρασε σε δεύτερη μοίρα (μπορεί και τρίτη).
Πήραμε το μπαγιόκο, το βάλαμε μαξιλάρι (για το γήπεδο βρε πονηροί..) και πάμε όπως είμαστε και ο,τι βγεί.
Μ’αυτή τη λογική δεν αγωνίστηκε ο Μπογέ βασικός για να τον έχει φρέσκο την Κυριακή αφού οι Λιβάγιες και οι Μάνταλοι μυρίζουν μπαγιατίλα (και οχι μόνο).

Ο Άλεφ καλός αλλά στα αριστερά έχασε τη μισή δυναμική του, ο Μπάρκας μας έσωσε απο συντριβή και ο Χούλτ μέχρι στιγμής είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας. Είναι παίκτης του 7, θα σου παίξει για 6-7. Ποτέ λιγότερο. Κλασσικός Σουηδός.
Το μπέναλτ μάλλον χρησίμευσε ως άλλοθι αφού και χωρίς αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να πάρουμε κάτι από ένα παιχνίδι στο οποίο κατεβήκαμε για να χάσουμε με όσο το δυνατόν μικρότερο σκορ.
Πάντως μπορεί να ήταν αυστηρό αλλά το μπέναλτ ήταν κανονικό. Σε παλιότερη περίπτωση για τράβηγμα στο Λαμπρόπουλο φωνάζαμε γιατί δεν είχε καταλογιστεί.
Αρα πώς εκείνο ήταν και το χτεσινό δεν ήταν, τη στιγμή που ο Τσόσιτς είχε προειδοποιηθεί αλλά συνέχισε να τραβάει το Λεβαντόφσκι? άλλο που δεν ήθελε και αυτός φυσικά..
Στο δεύτερο γκολ μαρκάρουν με τα μάτια ο Τσόσιτς με τον Τσιγκρίνσκι ο οποίος δεν θυμίζει πιά ποδοσφαιριστή.

Για το Μάνταλο κάθε αναφορά περιττεύει πλέον. Εφόσον ο προπονητής φοβάται να τον αφήσει πάγκο αν η “αδυναμία” του προέδρου είχε λίγη αξιοπρέπεια θα το ζητούσε μόνος του.
Σκέφτόμουν λοιπόν.. Αφού ο αφεντικός ξέρει τόση μπάλα πώς είναι δυνατόν να ανανέωσε το συμβόλαιο του Τζίζους που το καλοκαίρι του 2019 θα μας χαιρετούσε? Για τις γεμάτες και αξιόπιστες χρονιές που έκανε? Για την σταθερή του απόδοση που δε στρίβει και είναι αλύγιστος λες και κατάπιε μπάρα στριπτιτζάδικου?

Όπως έδωσε μισό εκατομμύριο στον Αλμέιδα που ήρθε να υπογράψει και ζύγιζε 110 κιλά θα μου πεί κάποιος..ή όπως υπέγραψε κάποιον Αστρίτ και κάποιο Μοράν με κλειστό συμβόλαιο 3,5 χρόνων.
Είναι σαφές οτι δε μπορεί να έχει μάτια παντού ο Μελισσανίδης.. τόσο κόσμο πληρώνει για αυτές τις δουλειές.
Δηλαδή τους διευθυντές των εταιρειών του όταν κάνουν στραβές και τον ζημιώνουν τους κρατάει ή τους στέλνει από κει που ήρθαν?

Ενα περίεργο πράμα ρε παιδί μου.. για κάποιες περιπτώσεις τσιγκουνευόμαστε και τα 10 χιλιάρικα ενω σε άλλες τα πετάμε στον κουβά. Στα δυο άκρα, μέση κατάσταση δεν υπάρχει.
Την Κυριακή έχουμε το δεύτερο κεκλεισμένων που έτσι όπως τα κάναμε παίρνει χαρακτήρα τελικού.
Αμα δεν κερδίσουμε θ’αρχίσουν να τρίζουν καρέκλες αφού βγαίνεις και τυπικά εκτός κούρσας πρωταθλήματος.
Οχι πως τώρα με 6 βαθμούς διαφορά είμαστε “μέσα”, αλλά αμα πας στους 8 αντίο ζωή. Και τρένο να πας στη συνέχεια, δεν θα κάνουν οι άλλοι απο 3-4 γκέλες σε μισή σεζόν.
(Ασε που ούτε εσυ θα πας τρένο..)

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.