ΑΕΚ – Ξάνθη

Ενα ενδιαφέρον παιχνίδι που το ζητούμενο για την ΑΕΚ ήταν μια αντίδραση μετά τον καταστροφικό Νοέμβριο.
Οχι το θέαμα, μόνο η αντίδραση διότι πολύ απλά δεν πάει άλλο.
Η ομάδα παρατάχθηκε φυσικά χωρίς τους τρείς διωχθέντες με Λιβάια στον πάγκο Μπογέ και Μάνταλο βασικούς και δεξιά τον Κλωναρίδη.
Απο τη μέση και κάτω αναμενόμενοι: Γαλανόπουλος – Άλεφ, Χούλτ – Τσιγκρίνσκι – Οικονόμου – Μπακάκης.
Ευτυχώς για μας η Ξάνθη δεν είναι απο τις ομάδες που κλείνονται στο καβούκι τους και απέναντί μας παρατάχθηκε με αυτοπεποίθηση ίσως απο τα άσχημα αποτελέσματα που είχε η ΑΕΚ στα προηγούμενα παιχνίδια.
Η Ξάνθη λοιπόν πίεσε για να κλέψει μπάλες ή το δικό μας κέντρο δεν κρατούσε μπάλες και δεν έκοβε? Ίσως το πρώτο να ήταν απόροια του δεύτερου.
Παρόλα αυτά ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς με τον Πόνσε ο οποίος απόψε ήταν δραστήριος και έδωσε πολλές μάχες αφού κατέβαινε μέχρι το κέντρο για να κλεψει μπάλα και να την κουβαλήσει μπροστά μιας και δεν είχε σοβαρές βοήθειες απο τους υπόλοιπους παίκτες του κέντρου και της επίθεσης.
Το καλό ήταν οτι απόντος του Λιβάια η ομάδα έδειχνε ενα κλίκ πιο πάνω σε ταχύτητα, και δεν έβλεπες αυτό το μπουρδούκλωμα στον άξονα.
Παρόλα αυτά απο ανάπτυξη λίγα πράγματα.
Μετά το γκολ έβλεπες 10 παίκτες σαν subuteo βιδωμένοι στις θέσεις τους να περιμένουν τον αντίπαλο. Εκτός του Πόνσε δεν πίεζε κανείς απο το κέντρο και μπροστά και όταν η μπάλα έφτανε στα χαφ δεν ήξεραν τι να την κάνουν με συνέπεια να την ξεφορτώνονται όπως-όπως στο διπλανό ή στο τέρμα ή στους σέντερ μπακ.
Καμία κίνηση στο χώρο, κανένας συνδυασμός καμία αξιόλογη ατομική προσπάθεια.

Έβλεπα αυτόν τον αγκαλίτσα τον Μπογέ και αναρωτιόμουν ποιός αθεόφοβος τον βάφτισε “τάνκ”. Ο παίκτης είναι ο ορισμός της τιτίκας, κατηγορία Χαβίτο, Χάρη Παππά κλπ.
Η Ξάνθη μας απείλησε 1-2 φορές απο δικά μας λάθη (κυρίως των Μπακάκη-Οικονόμου).
Ντάξει είπαμε πως δεν βάζουμε παίκτες που θα αποχωρήσουν αλλά αυτό το πράμα με τον Μπακάκη έχει παρατραβήξει. Ώρες ώρες νομίζω πως θα πέσει και θα σκορπίσει στο γήπεδο σαν ξύλινη κούκλα.
Η δε Ξάνθη που μπροστά δεν διαθέτει κάτι το αξιόλογο δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα λάθη μας και πήγαμε στα αποδυτήρια με το σκορ 1-0.
Στο Β’ ημίχρονο η ομάδα μπήκε για συντήρηση και είδαμε την ίδια βαρετή εικόνα.
Όταν μπήκαν στο παιχνίδι ο Λιβάια και ο Αλμπάνης ζωντανέψαμε και χάσαμε 2-3 καλές ευκαιρίες. Ενα δοκάρι, κάτι τετ-α-τετ με αστείες αντιδράσεις απο Αλμπάνη Μάνταλο κλπ. Τους έβλεπα και σκεφτόμουν με τι γκούφηδες έχουμε μπλέξει.
Αλλά είπαμε.. απόψε σημασία είχε μόνο η ουσία και οχι το θέαμα.
Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας τώρα ακόμα περισσότερο λόγω Λιβάια ο οποίος πέτυχε και ενα ωραίο γκολ στο ’90 κλειδώνοντας το παιχνίδι και δίνοντας τέλος στην αγωνία μας, γιατί ΑΕΚ είσαι.. ποτέ δεν ξέρεις αν θα γίνει μια καραμπόλα στο 90-φεύγα και θα ισοφαριστείς απο μια ομάδα η οποία τα προηγούμενα 90 λεπτά ήταν παντελώς ακίνδυνη.
Αν η ομάδα καταφέρει και πάρει τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή, κάπως θα ρολάρει το πράγμα και θα περιμένουμε τις νέες μεταγραφές.
Αμα σκαλώσει πάλι.. λογικά θα έχουμε εξελίξεις σε πολλά μέτωπα.

**Ο κ. Νικολαϊδης στο κανάλι του Βρωμοκωλάρωφ. Δεν εχω καθίσει να δω την εκπομπή του γιατί ποτέ δεν τον συμπαθούσα.
Χαζεύοντας τα sites δεξιά και αριστερά κατάλαβα πως ο λόγος που τον πληρώνουν είναι για να ξεπλύνουν αυτά που έκαναν πέρυσι και οδήγησαν στο να τιμωρηθούν και να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Δίνεται έμφαση στο οτι τους το πήρε η ΑΕΚ και οχι ΓΙΑΤΙ το έχασαν οι ίδιοι.
Θέλουν οπωσδήποτε να ξεχάσει ο κόσμος για ποιό λόγο τιμωρήθηκε ο παοκ και παριστάνουν πως ένα κακό ρακούν έφαγε τα χαρτιά του δικαστή και τιμωρήθηκαν με αποτέλεσμα να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ.
Προσπαθούν με εκπομπές και συνεντεύξεις επι συνεντεύξεων να ξεπλύνουν το έγκλημα του Ιβάν όπως επίσης και το ρολό χαρτιού στο κεφάλι του προπονητή του γαύρου στο προηγούμενο παιχνίδι.
Σ’αυτά δεν αναφέρονται καθόλου. Μόνο στο οτι τους αφαιρέθηκαν βαθμούς.
Δεν αναφέρονται στους βαθμούς που τους χαρίστηκαν μεσάνυχτα Σαββάτου. Δεν αναφέρουν πως άνοιξε η τιμωρημένη έδρα με εισιτήρια κομμένα 3-4 μέρες πριν. Πώς ήξεραν οτι θα παίξουν με γεμάτο γήπεδο και τύπωσαν εισιτήρια? (ρητορικό)
Σαν να λέμε πως κάποιος μπήκε φυλακή αλλά ξεχνάμε τι έγκλημα έκανε. Ασχολούμαστε μόνο με την ποινή και οχι με το αδίκημα.
Και ολο αυτό βρήκαν τον καταλληλότερο για να το περάσει στον κόσμο. Τον ισαποστάκια της κακιάς ώρας τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Νικολαϊδη. Την πιο fake προσωπικότητα που έχει περάσει απο τα κοινά της ΑΕΚ.
Που πήγε στο κανάλι αυτών που δαγκωσαν την ΑΕΚ με κάθε τρόπο τα τελευταία χρόνια. Που τη χλευάζουν και τη βρίζουν σε κάθε ευκαιρία. Ακόμα και ο Μάνταλος τους έριξε χυλόπιτα και δεν πήγε καλεσμένος (με εντολή άνωθεν προφανώς..)
Να το κάνει κάνας Σπυρόπουλος που έχει χτυπήσει η κρίση τον κλάδο του και έμεινε άνεργος, να το καταλάβω.

Αλλά να πάει ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και να ξεφτυλίζεται παίρνοντας στημένη συνέντευξη απο τα παικτάκια του παοκ?

Αυτούς που πέρυσι αντί να τα βάλουν με το αφεντικό που τους έκαψε τα έβαλαν με την ΆΕΚ φωνάζοντας τους παίκτες μας κλέφτες?
Εκφράζω την αλληλεγγύη και τη συμπάθειά μου σε όλους τους ΑΕΚτζήδες για τον τυφλό έρωτα που τρέφουν για τον Άγιο Ντέμη (βοήθειά μας) και σε όσους τον υπερασπίζονται και τον αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία.
Οι καημένοι είναι σαν τον φρεσκο-χωρισμένο μπάκουρα που ελπίζει σε επανασύνδεση με την (πρώην) σύζυγο και κάθε πρωϊ που ξυπνάει τη βλέπει με άλλους γκόμενους.

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to ΑΕΚ – Ξάνθη

  1. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ο Κονε του απαντησε μια χαρα.
    “Αυτα που λεει ο Βιερινια με προσβαλλουν,γιατι λεει τους παικτες της ΑΕΚ κλεφτες.Ξερω οτι κοιμηθηκα με διαφορα 5 βαθμους και ξυπνησα με διαφορα2.Κοιμιθικα με παιχνιδι κεκλεισμενων και πηγα σε παιχνιδι sold out.Ειναι απλο ο προεδρος τους εκανε λαθος τιμωρηθηκαν οπως επρεπε και εχασαν το πρωταθλημα”
    Αλλα ο Ντεμης να επειμενει ότι οι τρεις βαθμοι πρεπει να παιζονται στο γηπεδο,ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ……………………………………………………………Λεει ο Κονε ότι ετσι θα πρεπει να γινονται 80 αγωνιστικες το χρονο.
    Α ρε ντεμη ποσο πιο χαμηλα για το μεροκαματο?
    Σβηνεις μονοκοντυλιά τα τοσα χρονια.Καλα λεει ο snitch ότι εισαι το μεγαλυτερο λαμογιο που περασε αο την ΑΕΚ
    Κονε και μονο για την αντιδραση του σημερα δειχνει ότι αξιζε να είναι στην ομαδα.

  2. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Καλησπερα και απο δω 😀
    Αφενως μεταγραφες μην περιμενεις αντε κανα δυο σαπακια απο τα πανερια ετσι για να πουμε οτι καναμε κατι και να σερνεται το κουφαρι μεχρι τον Μαιο και αφετερου ο Εφημερος Χαρης πρωην ποδοσφαιριστης νυν εικοσαυρος του Χαιβαν ειναι ενα ακομη νουμερο στην σειρα αποτυχημενων και ανεπαρκων παραγοντων μετα τον μεγαλο Λουκα Μπαρλο, που οδηγησαν την ΑΕΚ να εχει μολις πεντε πρωταθληματα σε 40 χρονια και συνεβαλαν σε μια παραλιγο πεσαδα στην Δ και μια και καλη στην Γ.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ο Παρατηρητής : ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ, κι όχι μόνο εγώ, ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΕΚ. Ειναι σαν να λέει κάποιος οτι επειδή ο Μπετόβεν ήταν καλός μουσικός, οτι ήταν και καλός άνθρωπος.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Ιβαν κανει δυο διαφημισεις με μια χορηγια. Η μια λεγεται Σουρωτη και η αλλη- η μικροτερη-Μακεδονια Παλλας.Οταν λοιπον χορηγεις τη Λιγκα με Χ ευρω, αυτα τα Χ ευρω μοιραζωνται στις ομαδες της Λιγκας. Αρα η ΑΕΚ παιρνει λεφτα απο τον Ιβαν. Τοσο απλα. Αν δε κανω λαθος η χορηγια μονο της Σουρωτης ειναι 5εκκ/διετια, αρα το ποσο δεν ειναι καθολου κακο ακομη και αν ειναι ισοποσα μοιρασμενο – που με τιποτα δεν ειναι παει με μεγεθος ομαδας. 5εκκ δια 16 μας κανει ενα ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ 312 χιλιαρικακια η σε νουμερα Μελ ενα βαρυ συμβολαιο. Λογικα η ΑΕΚ παιρνει πανω απο 500 χιλιαρικα απο τον Ιβαν αν σκεφτουμε οτι πηρε και τη κουπα. Ο Ιβαν οχι μονο ΕΔΩΣΕ με το κουμπουρι το τιτλο αλλα και μεσω χορηγιας εδωσε και Bonus στην ΑΕΚ ως πρωταθλητρια. Τον Αντρε το πληρωνε ο Ιβαν ενα χρονο και βαλε!

    Φυσικα κοντο δε δειχνει εδω, αλλα αν οντως ειπε οτι ειπε δε το εκανε για καμμια ΑΕΚ. Και για να τελειωνει το παραμυθι της αγαπης, ο κοντος πηρε παραπανω λεφτα για να ερθει στην ΑΕΚ τοτε. Ο Τροχανας εδινε παραπανω στο παικτη και λιγοτερα στον Αλαμανο με το Σωκ να κανει το αναποδο. Επισης- και εδω κλεινω το θεμα- ο κοντος οταν τη κοπανησε για τη Αθλετικο ηταν ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ τη τριτη χρονια του συμβολαιου κατα Μακη. Ο οποιος Μακης μπορει να ηταν οτι ηταν, αλλα ηταν και ντομπρος. Επισης πληρωνε και σακουλατα- αρα ηξερε ο αλλος οτι δε μπορει νομικα να τον κυνηγησει με τα μαυρα. Οποτε ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ για ενα χρονο που δεν επαιξε- ο ΑΕΚΑΡΑΣ- πηγε στην Ισπανια και δε τολμαγε να γυρισει ουτε για διακοπες ΣΚ. Τωρα γι αυτα που διαβασα, δεν τον επιασε καμμια δικαιοσυνη μη πεφτετε ΠΑΛΙ στη παγιδα του. Απλα το παει απ εξω απ εξω για τους βαθμους για να καλυψει το κολο του το 2008 με τη Καλαμαρια. Που ηταν μιλημενο με το θειο. Αντε μη τα γραφουμε δημοσια αυτα, τα εχουμε πει αναλυτικα με το Stevie κατ ιδιαν. Το πρωταθλημα το εδωσε η ΑΕΚ και ποτε δε εμφανιστηκε σε καμμια δικη. ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ.

    Η καλυτερη τιμωρια του ειναι αυτο που του ειπε το Georgi Savvidi πριν 1,5 χρονο: «Χρειάζεται πραγματικό ταλέντο για να καταλήξεις από Πρωταθλητής Ευρώπης και πρόεδρος ενός μεγάλου συλλόγου, υπάλληλος του μήνα. Μπράβο»

    Mετα απο αυτο ο κοντος απλα ετρεξε να παρει το μεροκαματο απο αυτον που τον ξεφτιλιζει δημοσια.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ. Τιποτε παραπανω τιποτε λιγοτερο.

    Αυτο που ειδαμε ομως χθες ηταν ενα απο τα καλυτερα ματς εδω και καιρο. Arsenal-Tottenham 4-2. Πρωτα 1-0 μετα 1-2 ημιχρονο και μετα 2-2 με τελικο 4-2. Ματσαρα πανω κατω η μπαλλα 6 γκολ και πρωτη φορα ειδα το Emirates εδρα. Δηλαδη φωνες, παλμος, τραγουδια κλπ. Με το Βενγκερ ειχε γινει εκκλησια το γηπεδο, ειναι που ειναι φλωροι οι Gunners. Ως ουδετερος στη πολυθρονα μου το απολαυσα αν και θα ηθελα το Χ ως Liverpool. Χαλαλι τους ομως, τρομερη μπαλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    Εμεινα εκει μιας και δε προλαβαινα να γυρισω σπιτι να δω το δικο μας ματς. Αλλωστε μπορουμε να μεινουμε μεχρι και 5 ωρες μετα το ματς αν θελουμε. Το γκολ μας +40 χρονια δε το εχω ξαναδει σε κανενα γηπεδο. Τη μπαλλα δηλαδη να περπαταει πανω στο οριζοντιο με γκελακια και να βαζει ο Divock αυτο που εβαλε στο 96’. Βεβαια πιο πριν χασαμε και 3-4 καλες και δε δοθηκε αν οχι το πρωτο αλλα το χερι σιγουρα στο 85’ πεναλτυ. Αλλα τετοιο γκολ δεν εχω ξαναδει. Οπως δεν εχω ξαναδει το Κλοπ να τρεχει τοσο γρηγορα σε πανηγυρισμο. Εφτασε στον Alisson πριν τους παικτες!!!

    Επισης ειδα λιγες φασεις στο Ιντερνετ της ΑΕΚ. Μια μου εμεινε. Εκει που παει αυτος ο Πονσε να κανει κοντρολ με το καλαμι- ως συνηθως- και η μπαλλα φευγει 5 μετρα αριστερα.. Ρε τι ΓΙΔΙ ειναι αυτος? ΧΑΧΑΧΑ. Μαρκο χαλαρωσε ρε ΤΑΡΑΜΑ με το υφακι που ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ σου στρωθηκε στο γκολ. Χαλαρωσε ρε ΗΛΙΘΙΕ που επαιξες 62 λεπτα σε 6+2 (γιατι θα φας αλλα 2 τιμωρια στη καλυτερη, μη σου πω αλλα 3) ματς Ευρωπης και ακομη δε σε εχουν πεταξει εξω με τις κλωτσιες. Πληρωνεσαι και παιζεις απο τα 720 λεπτα τα 62, το 9% δηλαδη. Γιατι το υπολοιπο 91% κανεις το μαγκα που κλωτσαει σα το μουλαρι. ΒΛΑΚΑ.

    Αλλα ειπαμε: Ο ΣΙΜΟΕΣ ΦΤΑΕΙ για ολα.

    Ρε θα λετε Σιμοες και θα κλαιτε. Οπως κλαιτε που λετε Γιοχανσον. Αλλα δε το λετε ακομη προς τα εξω γιατι εισαστε large. Τοσο large εκει στο -12 που 1 μηνα δε κανατε νικη και στα ντερμπυ πηρατε 2 χηναρια ολα και ολα. Τοσο large που ως κοτες δε τολμαει κανεις να πει στο αφεντικο τι μαλακια εκανε. ΔΙΠΛΗ κιολας μιας και η μια δεν ηταν αρκετη. Θα τη καταλαβεις ομως μολις εχεις κανα ζορικο ματς και κατεβεις με τους Αλεφ. ΗΔΗ πρωτη γευση με το Ajax πηρες ποσο να τρεξει ο Γαλανο? Ουτε με βαλε δε κοβει το κεντρο. Κοβει για να πουμε και κανα ποδοσφαιρικο δεν ειναι μονο να αναχαιτιζεις τις κατεβασιες του αντιπαλου. Ειναι να φρεναρεις το ρυθμο του- τα back pass τα λεγωμενα που τοσο κατηγορουν οσοι δε σκαμπαζουν- ειναι να δινεις σιγουρια στα στοπερ οτι δε θα δουν τα γιουρουσια του αντιπαλου ξαφνικα μπροστα τους. Ειναι οτι σπανε την αναλογια των επιθετικων-αμυντικων οταν αμυνεσαι και δε σε βαζουν στη μεση. Δειτε το Καντε της Τσελσυ, τον Widnaldum σε μας, η να το παμε πια πανω τον Μπουσκετς σημερα η τον Μασερανο παλιοτερα. Απαιτησε ποτε κανενας απο τον Μπουσκετς να κανει καθετες και να βγαζει τρυπες? Η τον εδιωξαν επειδη δε το εκανε? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. Ειχαν Τσαβι-Ινιεστα-Ρακιτιτς. Πηραν Κουτινιο γι αυτο το λογο. Και ο Μπουσκετς εχει απο τα ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ συμβολαια στη Μπαρτσα. Οπως ειχε και ο Ζηκος στην ΑΕΚ.

    Υψηλες εννοιες αυτες ξερω. Ειδικα για ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΝΟΥΣ. Η εγγυητες που ‘κραταμε οποιον θελουμε’. Αρκει να μη ζητησει πανω απο 500, συμπληρωνω εγω.

    Sent from my iPhone.

  5. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    A better tomorrow
    Δεν ξέρω τίποτα, εγω περιμένω στην ΠΑΕ να διορθώσουν τα λάθη τους.
    Έτσι δεν είπαν? “τα ξέρουμε και θα τα διορθώσουμε” 😛

  6. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Αυτο το “τα ξερουμε και θα τα διορθωσουμε” το εχω ακουσει ουτε και εγω δεν ξερω ποσες φορες και ενα περιεργο πραγμα καταληγει “δεν βρηκαμε αυτο που θελαμε και δεν θα παρουμε παικτες απλα για να παρουμε” 😀

  7. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Απο αφηγήματα άλλο τίποτα.

  8. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    ναι που δεν πολυπιανουνε κιολας. πεντε εξι χιλιαδες ητανε στο γηπεδο χτες,εκτος αν εχουνε την ΑΕΚ για τετοιο ταβανι ολο το παρεακι διοικηση και δημοσιογραφοι

  9. Ο/Η bandog λέει:

    αγχωτικη εμφανιση γιατι δεν επιτρεποταν αλλη γκελα . δυστυχως η ομαδα εχει χασει τη φρεσκαδα που μας εδειχνε στην αρχη της σεζον οτι μαλλον θα βλεπαμε.
    τα ποδια πολυ βαρια πλεον και λογικο με την πιεση και την μουρμουρα του τελευταιου μηνα.

    δεν ξερω πως μπορει να αντιστραφει αυτο.
    θεωρητικα με 2-3 μεταγραφες παικτων με ορεξη και ηγετικα χαρακτηριστια αλλα που να τους βρεις γεναρη και με τα φραγκοδιφραγκα που θετεις ως μπατζετ…

    απο τις μεταγραφες τελικα μονο ο οικονομου μας βγηκε.
    ο πονσε φιλοτιμος αλλα λιγος επιθετικα.
    ο μπογιε ξερει μπαλα αλλα δειχνει να μην μπορει να ξεπερασει το προβλημα.
    ο αλμπανης , υγεια να εχει το παιδι να τον δουμε αν θα ανταποκριθει στην πορεια.
    ο αλεφ καλος τεχνιτης αλλα κακιστος τακτικα και εξαιρετικα αργος για την ηλικια του.

    διαφωνω με τον παραγκωνισμο των τριων που δεν ανανεωνουν.
    ποιος δαιμονιος νους σκεφτηκε να τους θεσει εκτος ομαδας ενω υπηρχαν 2 ακομη ματς ευρωπης (θεωρητικα η προκριση στο ουεφα) και ενας μηνας μεχρι τις πρωτες μεταγραφες και την εναρξη του δευτερου γυρου?????

    μακαρι να αλλαζε κατι τελευταια στιγμη και να εμενε ο σιμοες αλλα απ οσο δειχνει και αυτος κυνηγαει ενα μεγαλο συμβολαιο στα 30φευγα του.
    αλλα σοβαρα τωρα , ποιο καταρ ρε σιμοες?
    ουτε ο ινιεστα στα 40 του δεν καταδεχτηκε να παει εκει και πηγε στην ιαπωνια που την μυριζουν λιγο περισσοτερο και τρεχουν οσο στην αγγλια!

    βλεποντας τον τσιγκρινσκι να ματωνει την πεμπτη και να σκιζεται και εχθες, δεν καταλαβαινω με ποια λογικη ζητα ο λαμπροπουλος περισσοτερα…
    ας παει να τα παρει στο γαυρο….

    πετρακης τραγικος και εχθες. μακαρι να αληθευουν οι φημες οτι θελει να φυγει!
    και δεν ειναι μονο η αγωνιστικη του εμφανιση αλλα και η τηλεοπτικη.
    του κανει ζουμ η καμερα και βλεπεις μια δυστυχια προσωποποιημενη. μια διασταυρωση γδυνολαιμας κοτας με φρεντι κρουγκερ.δεν μπορεις αν εχιες αρχηγο-ηγετη εναν παικτη που δεν μπορει να μπει αφισσα σε παιδικο δωματιο…..

    ο λιβαγια , εστω και μια δοση τυχης, τους εκανε πουτανα στο γκολ και δειχνει οτι ειναι η ποιοτικοτερη μοναδα του ροστερ.
    αν ηταν καλα στα μυαλα του , θα ειχε μεινει στην ιντερ αλλα προφανως και αυτος εχει τα προβλημα με το θυμικο του …
    παντως προς τιμην του δεν πανηγυρισε το γκολ και το εξηγησε και αργοτερα δημοσια.
    “πως να πανηγυρισω ενα γκολ οταν επι ενα μηνα σερνομαι?”

  10. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    ητανε η original ομως που ειναι εδω μαζι σου!

  11. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    bandog
    Kάτι τέτοια “ρατσιστικά” λεω στους φίλους μου για το Μάνταλο και γελάνε.
    Τους λεω πως εμένα προσωπικά με προσβάλλει να έχει η ΑΕΚ μια τέτοια φάτσα για “φυσικό αρχηγό” και να βγαίνει στην TV σε συνεντεύξεις στο site της ΠΑΕ κλπ.
    Και να ήταν καμιά παικτάρα πάει στο διάολο.
    Εντελώς αντιτουριστικός μέσα-εξω, εντός και εκτός γηπέδου.
    Το ποδόσφαιρο είναι και μάρκετινγκ.. τί να κάνουμε τώρα

  12. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    ακόμη κι έτσι με την λογική του ”ταβάνι 500” στην Αργεντινή ή στην Βραζιλία στην Β κατηγορία τους λέω εγώ, τι είναι πιο πιθανό να υπάρχει ή όχι κάποιος παίχτης να μπορεί να παίξει σε Ελληνική ομάδα πρωταθλητισμού;
    εκατοντάδες λέω εγώ. από αυτούς ένας να κάνει παιχνίδι, να κατεβάζει την μπάλα και να την δίνει σωστά σε συμπαίχτη του, να κρατάει την μπάλα όταν πρέπει δεν υπάρχει;
    φυσικά στους τόσους εκατοντάδες που είναι θα υπάρχει και θα κοστίζει και στα πλαίσια που έχεις θέσει σαν ΑΕΚ.
    υπάρχει περίπτωση να έρθει μόνος του; όχι φυσικά πρέπει να τον βρεις όπως κάνουν οι Πορτογάλοι οι Ισπανοί οι Βέλγοι οι Ολλανδοι. όπως έκανε ο Αστέρας Τρίπολης που έφερε μια καλή φουρνιά. Τι κάνουν οι Λυμπερόπουλος ο Ματιάσεβιτς και ο κάθε ένας που έχουν μαζευτεί στην ομάδα;
    και αν δεν μπορούν να βρουν κάποιον στην Αργεντινή να βρουν στην Ελλάδα, στην Αφρική στην Συρία στην Ινδία.
    και αν δεν έχουν κάποια μέθοδο ψαξίματος να αντιγράψουν κάποια από μια σοβαρή Ευρωπαϊκή ομάδα. τι στο διάολο κάνουν όλη μέρα; τάβλι;
    η πλάκα είναι ότι φτιάχνουμε και ΑΕΚ Β λες και το ρόστερ της πρώτης ομάδας έφτασε στα επίπεδα πληρότητας σε κάθε θέση οπότε να διοχετεύει παίχτες στην Β σαν προθάλαμο. Στο μεταξύ οι παίχτες του Ζήκου με το ζόρι θα παίζανε στην Γ ….
    τον Κονέ τον άκουσα να κάνει άνοιγμα προς την ΑΕΚ. βλέπω να είναι υποψήφιος για μεταγραφή ξανά.
    για τον Νικολαίδη τι να πω, τέτοια ψεύτικη και γλοιώδη φάτσα που έχει όταν βγαίνει στην τηλεόραση με κάνει να θέλω να ξεράσω. φανέλα του δεν είχα ποτέ όμως είχα κάποια συμπάθεια προς αυτόν ως παίχτη και αργότερα στην αρχική του προσπάθεια ως πρόεδρο. μετά άρχισε η κατηφόρα του που βλέπω να μην έχει πάτο…
    σοβαρά τώρα, θα δώσουμε 1εκ για τον Οικονόμου; και 1.8 για τον Αλεφ;

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Χθες το απογευμα οταν ο Obameyoung εκανε το 4-2 καποιος πεταξε μια μπανανα στο γηπεδο- λογω μαυρου χρωματος.
    Ομολογω οτι δε καταλαβαμε τιποτε απο εκει που ειμαστε αν και εχουμε ‘ πιατο’ ολο το γηπεδο.
    Μολις τελειωσε το ματς οι υπευθυνοι ασφαλειας εψαξαν τις καμερες και βρηκαν ποιος ειναι.Επισης αλλοι 3 πιαστηκαν για αλλα παραπτωματα συμπεριφορας.

    Σημερα το πρωι η Metropolitan Police συνελαβε και τους 4.
    Απαγγελθηκαν κατηγοριες και ηδη βγηκαν στις 18 και 31 (ναι δουλευουν παραμονη Πρωτοχρονιας τα δικαστηρια..) οπου αναμενεται να πεσει ΚΑΜΠΑΝΑ σοβαρη.

    ΗΔΗ στον εναν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΔΙΑ ΒΙΟΥ η εισοδος στο γηπεδο απο τη Totenham.

    https://www.bbc.com/sport/football/46422171

    Γατακια Αγγλοι… εδω ο Δηματος μια βδομαδα ψαχνει τον μολοτοφακια που η φατσα του κανει βολτες στο ιντερνετ. Μηνες-χρονια ψαχνουν τους μπαχαλακηδες που μαχαιρωνουν καινε σπανε μπροστα στα ματια τους 30 μετρα απο εκει που καθωνται.

    ΜΙΛΑΤΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ειπε ο Stevie.

    Εγω θα το παω παρακατω: ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να πραξετε- περαν της ανικανοτητας- γιατι ΚΑΙ τους ξερετε ΚΑΙ τους χαρτζηλικωνετε ΚΑΙ τους θελετε.
    Γι αυτο αλλωστε μας διωξατε εμας τους χαζους και πλεον τις 3 φορες που ειδα την ομαδα φετος απο τη Ρ1 μονο ΤΣΑΜΠΑ και ΜΟΝΟ με προσκληση. Και πλεον ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΑ οταν και αν μου κανει κεφι.

    Λεφτα στην ΑΕΚ να κινδυνευει η ζωη μου και να πληρωνω κεκλεισμενων δεν εχει πλεον εδω και 2 σαιζον. ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΓΩ NADA, για κανενα Μελισανιδη. Sorry αλλα μονο κοροιδια ειναι να δινεις λεφτα στην ΑΕΚ πλεον. Για να σε καινε να σε πετανε εξω να σε ντουμανιαζουν στους μπαφους και να πληρωνεις για να καθεται διπλα σου ο πεφτω δε πεφτω απ[ο τη πρεζα επειδη μπουκαρα με το ετσι γουσταρω.

    Ολα τα αλλα ειναι εξαερισμοι, απο διαφορες τρυπες, ιδιας βαρυτητας.

    Have a nice evening λεμε εδω. Καληνυχτα ΑΕΚ λεμε στην Ελλαδα

  14. Ο/Η Κώστας λέει:

    Είναι πραγματικά αξιέπαινο, το αυτονόητο δηλαδή, με τον απολίτιστο της Tottenham. Eίχε κάποτε έναν ακροδεξιό πυρήνα η Tottenham όπου μαζί με τους Headhunters της Chelsea μπορεί να σφάζωνταν στα γήπεδα, αλλά όταν ήταν ώρα και ευκαιρία για “δουλειές” τα έβρισκαν. Έναν αιώνα μετά, όπου ο αγαθός και τίμιος – ο με το σταυρό στο χερί- κύριος Ρομάν τους “μονιμοποίησε” στην Premier τους ψιλο-εξαφάνισε. Για ένα πιο κοινωνικό προφίλ. Εδώ κάποτε κάτι καρέκλες τις είχε πάρει ο στρατηγός άνεμος, ποιόν να πιάσει ο Δημάτος και οι κάθε Δημάτοι… Αυτούς ξέρουν, αυτούς εμπιστεύονται.. Τους καφρίλιον… και μετά το πιο τραγικό…. να ακούς νέους να καυχάζουν “ρε μαλάκα, όταν σας την πέσαμε εκεί σας στείλαμε νοσοκομείο”… “τι λες ρε φλώρε, δε θυμάσαι μάλλον πως μαχαιρώσαμε κανα δυο δικούς σας”…

  15. Ο/Η byron λέει:

    ΝΤΕΜΗ ΠΓ.

  16. Ο/Η DNAEK λέει:

    Τι έκπληξη!!!!!!!
    Ελληνοκύπριος ο μπανανόφλουδας.

  17. Ο/Η νικος-αρρωστακι λέει:

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΕΡΟΥΚΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ…