ΜΠΕΝΦΙΚΑ – Α Ε Κ

Έφτασε επιτέλους το τελευταίο παιχνίδι. Επιτέλους αφού αποδείξαμε οτι δεν αξίζαμε να έχουμε περάσει τα σύνορα φέτος. Στην ουσία ξεφτιλίζοντας την πολιτική της ουέφα, που μοιράζει χρήματα για να τα επενδύσεις, να ανέβεις ελαφρώς κάποιο επίπεδο, αλλά και να αναβαθμίσεις το προϊόν της. Όχι για να τα κρατήσεις για άλλους σκοπούς. Ούτε για να το παίζεις φουκαράς κάνοντας τον τουρίστα οτι έκανες εκδρομή για να εξάγεις τον κομπλεξισμό σου. Επιτέλους και για εμάς που δεν θα φάμε άλλες ηθικές σφαλιάρες φέτος. Φυσικά κάποιοι τίποτες δημοσιογράφοι, γράφουν οτι η ανερχόμενη δύναμη της Ευρώπης ( κατά Ουζουνίδη ) συνέλεξε εμπειρίες, αλλά δεν είναι δυνατόν να ασχοληθώ τώρα με μικρονοϊκούς χαρτζηλικωτούς παπαγάλους. Η εμπειρία είναι άχρηστη αν πρόκειται όλη η ομάδα να αλλάξει και φυσικά επίσης άχρηστη αν έχεις καλούς παίκτες.

O Μάνταλος φάνηκε περίτρανα οτι δεν κρίνεται ικανός ούτε για αδιάφορο παιχνίδι. Ο Ουζουνίδης φάνηκε περίτρανα οτι έχει μια ομάδα στον εγκέφαλο του, που δεν θέλει οργανωτή, οπότε σε αυτό το 4-3-3 που κατέβηκε η ομάδα, προξένησε απορίες για το τι να ζητήσει και πώς, μέσα στο γήπεδο. Αυτή ήταν η πρώτη εντύπωση. Σαν να πεταξαμε μια λευκή πετσέτα σε κάποιο εσωτερικό διπλό. Ή να παίζαμε κάποια μαζική άμυνα με αλλαγές του συστήματος και ικανές αντεπιθέσεις βασισμένες σε προσωπικές προσπάθειες.

Η πρώτη εντύπωση ήταν βέβαια αυτή. Τα πράματα στο πρώτο μέρος ήταν ελαφρώς χαρμολύπη. Και για τις δυό ομάδες. Η ΑΕΚ πέρασε δυό φορές την σέντρα χωρίς να απειλήσει, ενώ η Μπενφίκα στην ουσία σφυροκοπούσε αλλά χωρίς σφυρί. Ήταν μάλλον βαριεστημένα τα πράματα, αλλά ν δεχτούμε οτι αυτοσκοπός ήταν να παρθεί ένας βαθμός, ο προπονητής μας μάλλον ήταν ευχαριστημένος, όπως εξ άλλου ήταν και με την όλη μας παρουσία στον θεσμό.

Όμως τα παιδιά έτρεξαν και προσπάθησαν να καλύψουν χώρους. Σάμπως ξέρανε κι αυτά τι σύστημα παόζανε και τι τακτική !! Βλέπανε πίσω να αμύνονται όλοι, βλέπανε τον Τσόσιτς δεκάρι, και βλέπανε και τον Μπάρκα να κάνει την οργάνωση του παιχνιδιού με τα βολέ. Αν σήμερα η ΑΕΚ έπαιζε με ομάδα που ενδιαφερόταν για το αποτέλεσμα, δεν ξέρω πού θα πήγαινε το κοντέρ. Αλλά εδώ μιλάμε για το θέαμα που είδαμε.

Κι ήταν σούπα, αφού μάλλον κι ο αντίπαλος δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Όπως και να το κάνεις, πιο πολύ υποχρεωμένη ήταν η Μπενφίκα να κάνει παιχνίδι. Και μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά κάτι το επικίνδυνο για το τέρμα μας, δεν είδα. Μπορεί να μην είδα κι από εμάς, αλλά κι αυτό λίγο ενδιαφέρει. Ποιός να το κάνει; Ο Πόνσε που δεν μπορεί να κοντρολάρει ή ο άλλος που είναι τανκ, αλλά πολύ φοβάμαι οτι ούτε σε ύλη τεθωρακισμένων τον θέλουν. Διότι μάλλον την μπάλα την ξέρει για τον εαυτό του, κι όχι για ομάδα.

Το δεύτερο μέρος ήταν πιο ενδιαφέρον για κάποιον που θέλει να δει μπάλα. Ο ρυθμός ανέβηκε, η ΑΕΚ ξεμύτισε από το καβούκι της και άνοιξαν κάποιοι χώροι. Οπότε πέρασε παραπάνω από τις δυό φορές του πρώτου μέρους την σέντρα, βοηθούμενη κι από τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής. Που δεν τις είδα για να πάρει κάτι, αλλά πιο πολύ για να δείξει οτι αυτά τα όπλα έχει κι άρα τα βάζει, ανακατεύει την τράπουλα κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Το σύστημα με την είσοδο του Γκάλο, είχε καταλήξει σε 4-2-3-1. Νωρίτερα είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία, ενώ φάγαμε και δυό τελικές κλασσικές. Η μία ήταν το δοκάρι και η άλλη εκεί που ο Μπάρκας είχε τρακάρει με κάποιο μπακ μας, θυμίζοντας το δεύτερο γκολ από τον Άγιαξ.

Οι διαπιστώσεις μας βέβαια ήταν πολύ αρνητικές. Βλέποντας κατ’ αρχάς την διαφορά της δύναμης, της τεχνικής κατάρτισης αλλά και της ομαδικής λειτουργίας, που έδειχνε η Μπενφίκα σε σχέση με εμάς. Εμάς, που στο μεταξύ δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε με τους παίκτες που μπήκαν στο γήπεδο και κύρια με τον αρχηγό, ενώ είχαμε φάει κι άλλες φάσεις από την Μπενφίκα που ήταν απλώς υποφερτή. Κι έδειχνε βέβαια οτι ήταν καλύτερη ομάδα άσχετα αν δεν το έδειχνε το σκορ.

Η ΑΕΚ πρακτικά πελαγοδρομούσε. Δεν είχε την κάθετη πάσα, δεν είχε την ηρεμία στο παιχνίδι της, και πρακτικά δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα όταν την έπαιρνε. Είτε με πρεσάρισμα ψηλά είτε από κάποιο λάθος του αντιπάλου. Λογικό ήταν αυτό. Το κέντρο ήταν γεμάτο ανασταλτικούς, ενώ η επίθεση είχε τον Γιαννώτα, τον Γκάλο και φυσικά τον Πόνσε. Ήταν φανερό οτι οι δυνάμεις ξοδεύονταν για κάποιο βαθμό της τιμής, ενώ φούντωνε κι ένας  εκνευρισμός όταν χάνονταν σιγά σιγά τα μέτρα στο γήπεδο, την ώρα που ο Ουζουνίδης είχε ρίξει το υπερόπλο – συμπάθεια του εγγυητή. Που φυσικά δεν έκανε τίποτα αλλά αντιθέτως σηματοδότησε την συνέχεια.

Όταν τον βλέπεις με ένα αγέρωχο στυλ να θέλει να κάνει μια ντρίμπλα, κι ο άλλος αμυντικός που είναι κατά βάση άτεχνος, του παίρνει την μπάλα και τον σωριάζει κάτω απλά με μια κοντρίτσα ενώ ο δικός μας δεν έχει ούτε προσποίηση, ένας γενικός πανικός επέρχεται. Αυτός φέρνει μια δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γαλανόπουλο, κι ένα φάουλ που σε ρίχνει σε κατάσταση γκροκί. Την ώρα που πλέον τα πάντα έχουν τελειώσει, τρως και μια δοκαράρα, έχοντας χάσει και τον προπονητή σου με κόκκινη κάρτα, δείχνοντας κι αυτός τι πλέον καρτερει από την συνεργασία του με την ΑΕΚ. Πολύ λίγος δυστυχώς. Και το λέω τώρα, μετά από άπειρη στήριξη.

Καιρός όμως να ησυχάσουμε από την μαλακία που μας χάρισε η φετινή ΑΕΚ της Ευρώπης αλλά και της Ελλάδας. Και δεν μιλάω για τους μηδέν βαθμούς. Αυτό δεν με απασχολεί καθόλου. Με απασχολεί οτι διαλύθηκε πατώκορφα ακόμα και στην Ελλάδα, ενώ της χάρισε μαθήματα ήθους ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΙΜΟΕΣ. Που μέχρι τελευταίας στιγμής στάθηκε δίπλα στην ομάδα, ενώ φεύγοντας τώρα της φέρνει κι ένα εκατομμύριο. Κι αυτό δεν εκτιμήθηκε από έναν τυχάρπαστο φραγκοφονιά που μας το παίζει οτι φτειάχνει μουσεία κ οτι κρύβει πολιτισμικό ήθος. Άει στο διάολο με τις κιβωτούς.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

47 Responses to ΜΠΕΝΦΙΚΑ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Εύχομαι η πίκρα να τελειώνει σήμερα το βράδυ και αύριο να μην έχουμε εξίσου άσχημα νέα. (εκδίκαση στην ΟΥΕΦΑ)

  2. Ο/Η akis λέει:

    Τα είπες όλα…Δεν είμαστε για αυτό το επίπεδο, αλλά δεν έχουμε ούτε την εξυπνάδα να καμουφλάρουμε κάπως τις αδυναμίες μας. Μεγαλόστομες δηλώσεις, καλαμπουράκια, απειθαρχία, τρικυμία γενικότερη σε όλα τα επίπεδα. Ο Σιμόες ήρθε αθόρυβα, πρόσφερε πολλά και φεύγει σαν κύριος..Η ομάδα έχασε κομβικούς παίκτες, ενώ και ο προπονητής που πήρε είναι πολύ χειρότερος από τον παλαβιάρη Χιμένεθ, όπως και όλοι οι τωρινοί Έλληνες προπονητές. 6 ήττες σε 6 αγώνες είναι ντροπιαστική επίδοση, ενώ το χειρότερο είναι ότι και οι ήττες που κάναμε μας κολακεύουν βάσει της απόδοσης που είχαμε…

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    Αρνούμαι να τα βάλω με κάποιον παίκτη ή τον λίγο Ουζουνίδη. Απόλυτος και μοναδικός υπεύθυνος είναι ο Μελισσανίδης. Steve, έχεις γράψει ότι υποτιμάει τον κόσμο. Το ίδιο έκανε και ο Τσαουσέσκου…αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως εξελίσσονται τα πράγματα…

    Ναι, είναι μεγάλης αξίας και σημασίας το γήπεδο, άντε, να κάνουμε και μουσείο, αλλά στο τέλος της ημέρας, ΜΠΑΛΑ θελουμε να δούμε, όχι μπαούλα και αντικείμενα με απεριόριστο σεβασμό πάντα στους πρόσφυγες. Ωραία τα ονόματα από τις πόλεις στις θύρες, αλλά προτιμάμε να δούμε ΟΝΟΜΑΤΑ στο γήπεδο! Αν γουστάρω να επισκεφτώ μουσείο, θα πάω για 4η και πλέον φορά σε αυτό της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ!

    Από το Γιόχανσον-Σιμοες στο σημερινό. Από τον σακατεμένο έστω Βαργκας στον Γιαννιωτα.

    ΓΙΑΤΙ; Αν δεν κάνει μεταγραφές ούτε τώρα για να βγει η χρόνια, τα 5-6,000 εισιτήρια δεν θα είναι τίποτα μπροστά στη γιούχα.

    Το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική για τον Μελισσανίδη δεν θα με υποχρεώσει στην κακομοιριλα να τον αποδεχθώ. Αν δεν μπορεί να παρουσιάζει την Α Ε Κ, ας μην υπάρχει η ΑΕΚ! Αυτή η ΑΕΚ, της μιζέριας και της βλαχιάς.

    Πέσαμε στη Γ και είπα αν είναι να μείνουμε στην Α και να ανταγωνίζομαι τον Πανιωνιο, καλύτερα έτσι, προκειμένου να ξαναδώ την ΑΕΚ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΡΕ! Δεν μας ενδιαφέρουν τα μουσεία!!!!

  4. Ο/Η Dimitris A. λέει:

    Πίκρα. Με συνέχεια και συνέπεια. Κατάλληλα προετοιμασμένος, ανέμενα ήττα. Πάνω λοιπόν που αρχίζει μιά αμυδρή ψυχική ανάταση, πιστεύοντας οτι δεν θα χάσουμε, μπαίνει στο 88. Γροθιά. ΟΚ.
    ”Κι αυτό δεν εκτιμήθηκε από έναν τυχάρπαστο φραγκοφονιά που μας το παίζει οτι φτειάχνει μουσεία κ οτι κρύβει πολιτισμικό ήθος. Άει στο διάολο με τις κιβωτούς.” : Respect.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Δεν συμφωνώ απλώς. ΠΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ. Εγώ πάντως να προσθέσω, οτι δεν μου λέει τίποτα το γήπεδο διότι το θεωρώ απλό ντουβάρι, ούτε και κάποιο μουσείο ή εκκλησία. εντάξει καλό είναι να υπάρχει αλλά δεν μπορεί να μεγαλώσει τίποτα. Τρανό παράδειγμα η Ελλάδα που από μόνη της είναι μουσείο.

  6. Ο/Η conpater λέει:

    Εχω εναν ξαδερφο,στα νειατα του ψηφιζε Πασοκ,να τον παρει η ομαδα για κεντρο τωρα με την φυγη Σιμοες?
    Οτι ειδα σημερα το`γραψα στην “χθεσινη” αναρτηση. Απλα να θυμισω,πως ειχα επισημανει την διαφορα AJAX και Μπενφικα με σαφως καλυτερη ομαδα τον πρωτο. Υπομονη,ειμαστε και σε ηλικια που η πιεση βαραει κοκκινα πολυ γρηγορα.Οτι προσθηκες και να γινουν στην ομαδα,παλι δεν στρωνει το πραγμα. Αμα σου φευγουν τρεις και παιρνεις εναν και μετα σου φευγουν δυο και παλι εναν παιρνεις,τι να προλαβεις να καλυψεις σε θεσεις.

  7. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Αυριο θα εχουμε φωτορεπορταζ για τον τεταρτο πυλωνα που “σηκωνεται”. Θα εχουμε νεα απο το βασιλικο αυλαρχειο.
    Ε,ρε πλακες.
    “Δε πα να γαμηθει η ΑΕΚ, σαν θεαμα και σαν οργανωση τμηματος και επισης δε πα να γαμηθουνε και οι μαλακες οπαδοι που ζητανε θεαματα και πορειες.Εγω θα το φτιαξω με τα ξενα τα λεφτα το μαυσωλειο μου. Να χωθω μεσα,σαν ονομα,να μπερδευτω μαζι με τον Ωνασση,τον Χατζιωαννου,τονΜπαρλο,τον Καζατζιδη,να μπερδευτει και ο κοσμος και οι ιστορικοι,οπως γινεται συνηθως,μη ξεχωριζοντας τον ευπατριδη απο αυτον του κοινου ποινικου δικαιου.
    Και να κρυφτω αναμεσα σε αξιους,εγω ο αθλιος και να γραφτει το το ονομα μου δια παντος,οχι .μονο διπλα,αλλα ΠΑΝΩ και απο αυτων.
    Το κολπο επιασε. Τη ζωαρα την καναμε. Και τωρα στα τελειωματα, χτιζουμε το αλλοθι.
    Αφου τα ” Ποσειδωνεια” ξεθωριασαν,τα “κανονια”.βαρανε και οι παραθεριστες του Γκντανσκ κανουν πως δεν με ξερουν πια, μονος και περιφανος, στα αρχιδια μου σας γραφω μικρους και μεγαλους και θα ξημερωβραδιαζομαι στο εργοταξιο των αγιων χωματων και σε δυο χρονακια,τα ξαναλεμε.
    Γιατι ξεχνατε πως ” ο Θεος αγαπαει τον κλεφτη,αγαπαει και τον νοικοκυρη”. Ποσο μαλλον καποιον που ειναι “δυο σε ενα”.
    Κακομοιριδες
    Αve Caesar! Ο μελοθανατος μας χαιρετα.

  8. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    Καλημέρες σε Όλους

    @nnektarios
    κατά την ταπεινή μου άποψη ο μελ έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό. απλά εμείς δεν το ξέραμε.

    για μένα η λύση για να ξαναγίνει η ΑΕΚ, ΑΕΚΑΡΑ είναι η πρόσληψη ένος προπονητή ο οποίος θα έρθει με το επιτελείο του και θα σου φτιάξει ομάδα. ούτε τεχνικοί διευθυντές χρειάζονται, ούτε τμήμα scouting, ούτε ακαδημίες, αυτά είναι δεύτερα.τους κατάλληλους παίκτες για την ομάδα μας θα τους επιλέξει ο προπονητής. για εμένα εκεί είναι όλο το ζουμί.

    ερωτηση1: υπάρχει σοβαρός προπονητής ο οποίος θα δεχτεί να αναλάβει την ΑΕΚ;
    με το μελ πρόεδρο 1000 τα 1000 ΟΧΙ.

    ΟΧΙ γιατί.
    1. μάλλον δε θα είναι αλεπουδιάρης.
    2. σήμερα (εδώ και πολύ καιρό για την ακρίβεια) στην αγορά εργασίας που έχει να κάνει με τους τομείς έντασης γνώσης δεν επιλέγει η εταιρία (εργοδότης) το στέλεχος (εργαζόμενο), αλλά το στέλεχος την εταιρία.

    θεωρείται δεδομένο ότι οι εταιρίες έχουν τα κεφάλαια + έχουν δημιουργήσει ένα ασφαλές κι ευχάριστο περιβάλλον εργασίας + ανταγωνιστικές υποδομές (ΓΗΠΕΔΟ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ, κτλ) + ένα τρελό πακέτο αποδοχών βάση στόχων + έχουν προδιαγράψει τους κοντινούς και μακρινούς στόχους της ομάδας, και καλείται το στέλεχος να έρθει να κολλήσει στην εταιρία.

    φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο είναι και ο χώρος του ποδοσφαίρου. δε σου κάνει εντύπωση οι τόσο πολλοί agents? όλοι ψάχνουν νυχθημερόν το “ταλέντο”. τα ποσά που μοιράζουν οι εταιρίες στους κυνηγούς κεφαλών νομίζεις ότι δίνονται στο βρόντο;

    @steven
    ένα σύγχρονο γήπεδο πέρα από συναισθηματικούς λόγους είναι αναγκαίο και για λόγους ουσίας. δεν μπορείς να είσαι υπολογίσιμη ομάδα χωρίς γήπεδο. ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΟΧΙ ΙΚΑΝΗ

  9. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΥΑΡΙΑ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ:

    Η διαφορά του Αλεπουδιάρη παράγοντα με το σύγχρονο παράγοντα.
    (από σημερινό δημοσίευμα)

    http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/o-aregki-tha-meinei-stin-san-martin-mexri-to-kalokairi/3572736

    Στην Σαν Μαρτίν μέχρι το καλοκαίρι θα παραμείνει ο Αντριάν Αρέγκι, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας όσον αφορά το μέλλον του Αργεντινού χαφ που απασχολεί την ΑΕΚ.

    Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρτο Σάγρα υποστήριξε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα και ο παίκτης θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας του και θα πρέπει και ο ίδιος να δείξει το ανάλογο πρόσωπο.

    «Μερικές μέρες πριν από το παιχνίδι με τη Νιούελς μας είπε ότι είχε μια πρόταση από έναν ευρωπαϊκό σύλλογο και ότι θα ερχόταν πρόταση στη Σαν Μαρτίν. Του απάντησα ότι έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο και ότι εμάς δεν μας ενδιέφερε από οικονομικής άποψης. Προτεραιότητά μας είναι το αθλητικό κομμάτι. Παρά τη συζήτηση που είχαμε, επέμενε ότι θα έφευγε. Για αυτόν τον λόγο ζήτησα από τον δικηγόρο του συλλόγου να εξετάσει κυρώσεις γι’ αυτόν», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν και πρόσθεσε:

    «Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι προτεραιότητα αυτής της διοίκησης είναι ο σύλλογος και όχι η προσωπική κατάσταση κάποιου. Εμείς τηρήσαμε όλες μας τις υποχρεώσεις απέναντί του. Γι’ αυτόν τον λόγο και ο Αρέγι πρέπει να κάνει το ίδιο μέχρι το τέλος του συμβολαίου του».

  10. Ο/Η bandog λέει:

    δυο ταχυτητες κατω μας επαιξαν μπενφικα και μπαγερν και ειδαμε τα αποτελεσματα.
    ο αγιαξ μας επαιξε ως αγιαξ και δεν πηραμε ανασα….

    ειναι κριμα μετα απο ενα πρωταθλημα και μια συμμετοχη στο τσουλου με υπερκερδη , να βγαζουμε μιζερια επειδη μας φαινονται πολλα τα 4 μυρια που ζηταει μια ολλανδικη ομαδα για εναν φορμαρισμενο 24χρονο διεθνη σουηδο.

    υποτιθεται οτι θελουμε να πουλησουμε 10 μυρια τους μπαρκες και γαλανοπουλους οταν δεν θελουμε οι ιδιοι να ξεπερασουμε το μυριο σε αγορες και εχουμε ταραξει την πιατσα στους δανεικους.

    στα @@ μου κανονικα η φετινη πορεια στο τσουλου. ηξερα τι ροστερ εχουμε και τι δυνατοτητες εχει. επαιξε το ρολο της και η μαλακια (λιβαγια) και οι απουσιες και η διοικητικη μιζερια αλλα το να μη στηριζεις την ομαδα μεταγραφικα μετα απο ενα τετοιο επικοινωνιακο και αγωνιστικο στραπατσο , με ξεπερνα!

    οχι αλλη μιζερια ρε τιγρη. ριξε 5-6 ζεστα να ανατρεψεις το κλιμα .απο το φετινο πλεονασμα της ομαδας θα τα βαλεις , οχι απο την τσεπη σου….

    ΥΓ: λιγο εγωισμο ρε…
    να σε κραζουν μεχρι και οι πουθεναδες παοκαρες….
    πως το αντεχεις?

  11. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Mια πρωταθλήτρια ομάδα που αφέθηκε να σαπίσει μέσα σε 4 μήνες. Παγκόσμια πρωτοτυπία..
    Κι άλλοι πρωταθλητές την πατάνε τις επόμενες χρονιές. Άλλοι τα βρίσκουν σκούρα στην Ευρώπη αλλά στη χώρα τους πρωταγωνιστούν με τον αέρα του πρωταθλητή. Άλλοι συνεχίζουν καλά στα Ευρωπαϊκά αλλά αυτό τους στοιχίζει στα εγχώρια πρωταθλήματα.
    Η ΑΕΚ απέτυχε παντού με τον πιο οικτρό τρόπο. Αξιολύπητη εικόνα παικτών και διοίκησης που σε ολα προσπαθεί να βγάλει απο τη μύγα ξίγγι.
    Αντί να πάει ενα κλίκ πιο πάνω ξοδεύοντας έστω το 10% των τεράστιων κερδών της, τα θυσίασε ολα στο βωμό ενός γηπέδου-μαυσωλείου που οσο περνά ο καιρός αμφιβάλλω για την «εκτόξευση» που θα δώσει στην ομάδα μας αφού θα συνεχίσει να το πληρώνει για τα επόμενα 50 χρόνια χωρίς να αποκομίζει σοβαρά έσοδα απο αυτό. Για τα 6 εκατομμύρια που έχουν γραφτεί είναι μισό Europa League (και αν..)
    Δηλαδή αυτή τη στιγμή υπάρχει αγωνιστικός μαρασμός και συρρίκνωση της ομάδας για να χρηματοδοτεί το γήπεδο και προφανώς να πωληθεί πακέτο αργότερα.
    Πολλοί ΑΕΚτζήδες κάνουν μόκο λόγω του γηπέδου αλλά φοβάμαι πως όταν έρθει η ωρα και ολοκληρωθεί αυτό το project η ομάδα θα έχει κλειστεί σε ενα κελί για τα επόμενα χρόνια της, καταδικασμένη σε μια στασιμότητα οικονομική και θα προσδοκά μόνο να βρεθεί κάποιο θύμα που θα μας απαλλάξει απο τον Μελισσανίδη και θα ρίξει σοβαρά λεφτά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
    Λεφτά που δεν πρόκειται να πάρει πίσω βεβαίως, αφού σε ενα τέτοιο γήπεδο χωρίς εμπορικούς χώρους τί θα εκμεταλλευτείς? τις μικρασιατικές χέστρες και τα τσουράπια? ή τα παραδοσιακά κουρεία?
    Ακόμα και μ’αυτό δείχνει πως ψάχνει για κορόιδα. Οτι ακριβώς γίνεται και με τις μεταγραφές.
    Πάμε να πάρουμε παίκτες πληρώνοντας στις ομάδες τους ψίχουλα και γελάνε μαζί μας. Ποιός θα σε πάρει σοβαρά οταν του προτείνεις τα λεφτά που έδωσε ο ίδιος για να πάρει τον βασικό χαφ του?
    Απο την άλλη νομίζουμε πως οι κουτόφραγκοι θα αγοράσουν τα άμπαλα υπερταλέντα Γαλανόπουλους και Μάνταλους πληρώνοντας τα μαλλιά της κεφαλής τους λες και τα εκατομμύρια είναι μαρούλια.
    Κρίσιμη μέρα η σημερινή.
    Απο την ανακοίνωση της ποινής της UEFA θα κριθούν πολλά.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    CHL DAY 6

    Ireland-Dublin. Για 4 μερες μεχρι τη Κυριακη, το ενδιαμεσο δηλαδη απο τη Τριτη. Ενδιαμεσο για το γηπεδο και τα 2 ματς εννοω. Για να γινουν και 2 δουλειες μια προσωπικη και μια σοβαρη επαγγελματικη. Αλλα το εδω ειναι μια αλλη ιστορια που ισως τη πουμε μια αλλη φορα. Πως μια χωρα που ηταν σε ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ κατασταση απο εμας εχει παρει μπρος απο το 2015 και οχι απλα παει σφαιρα αλλα ειναι πρωτη. Την ωρα που εμεις βγαζαμε τον Αλι6 που θα μας εσωνε με ενα νομο και ενα αρθρο και ειμαστε στη χειροτερη θεση της νεωτερης ιστοριας μας. Εχω πλειστακις πει οτι οι ηλιθιοι- που μας εκαναν και κυρηγμα κουνωντας μας το δαχτυλο- που τον ψηφισαν ειναι αμετρητοι. ΕΑΜτζηδες, ΠΑΣΟΚΙΛΕΣ και νυν ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Δε πολυμιλανε βεβαια πλεον αλλα ειναι εδω. Ενωμενο δυνατο. Απλα το ονομα αλλαξε. Η βλακεια ποτε.

    Το καλοκαιρι, πριν το πρωτο ματς, εγραφα τα εξης και ακουγα τα εξ αμαξης, παμε ενα ενα:

    Α) ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ CHL. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ EUROPA. Περσυ με καλύτερο ρόστερ αγκώμαχουσε με τις ριεκες, φέτος ΚΑΙ αποδυναμώθηκε με κατι οικονόμου και κατι απιθανους Μπογε λεει που τραυματιστηκαν καθως σηκωναν τις καλτσες απο το ζορι, ασε που ο τύπος στο πάγκο ειναι level Γκουαρδελλα, να κερδίσει τις Λαμιες και μέχρι εκει.

    Β) Το CHL ΔΕΝ ειναι ζελας να πουλάς παπατζα με 2 δίπλα ολη τη σαιζόν και να το παίζεις προπονηταρας επειδη δε σου μίλαγε κανένας εκει μεσα, που στα καλα εισουν η κοπια του Πεπ, αλλα στα κακα εφταιγε ο αλαφουζος. Προπονητή δε σε κανει η σοβαροφάνεια (δε μιλάμε καν για σοβαρότητα -δεν υπαρχει) ουτε η αξύρισια που το παίζεις και στιλάτος αρχοντοχωριατης απο τον Έβρο, ουτε να σε σπρώχνουν τα 2-3 σάιτ που παίρνουν χαρτζιλίκι απο το κολλητό σου να δικαιολογούν τις αρλούμπες που κανεις, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΣΕ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ.

    Γ) Ποια ειναι η αεκ; Τι ειναι στην Ευρώπη; Εχει κερδίσει ποτε κατι και δε το θυμάμαι; Εχει συμμετασχει καπου εδω και 40 χρονια, εχει παιξει εστω κανα τελικο, εχει κανει κατι? Ανύπαρκτη ειναι, μια ομάδα της πλάκας απο ενα πρωτάθλημα που δεν ασχολείται κανεις.

    Δ) Το σχολιο στο BT Sports τη πρωτη αγωνιστικη: This is THE WORST team I have seen in years, and trust me I‘ve seen A LOT of BAAAD teams. (NN στο ειπα τοτε και στραβωσες. Ειδες που ειχα δικιο? Ακομη και η Πλεζ μια νικη την εκανε)

    Τιποτε δε αλλαξε απο τοτε ισα ισα που εγινες ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ. Νομιζετε οτι διαθετω μαντικες ικανοτητες? Οτι ειμαι κανα τερας ποδοσφαιρου που προβλεπει αποτελεσματα και πορειες? Οχι βεβαια, αλλα γατι να αλλαξει? Θα βελτιωθει αυτος ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΟΣ που εχεις στο παγκο η θα μαθει μπαλλα καποιος Πονσε με καποιον Μπογε? Μιλαω γι αυτους γιατι το Πετρακη το ξερουμε, ενας κουτρουβαλας ηταν-ειναι και θα ειναι. Σε pub χθες- μιας και στο σπιτι εδω δεν εχουμε δορυφορικη- που με τα 1000 ζορια και λογω κονε (η φιλη μου ειναι Irish απο τη πλευρας της μητερας της) τους ψησαμε να δουμε κανα 20λεπτο, το πρωτο. Μεχρι που απηύδησαν οι ανθρωποι και το αλλαξαν και ειδαμε Ajax. Τα ακουσα κιολας.. Μεχρι τοτε η ΑΕΚ περασε μια φορα τη σεντρα οχι ως ομαδα αλλα ως μπαλλα: εκανε ενα ελευθερο ο Μπαρκας. Μιλαω κυριολεκτικα, 20 λεπτα ποδοσφαιριστης της ΑΕΚ με τη μπαλλα ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ! Ειναι τρομερο πραγματικα. Τωρα θα μου πεις γιατι να τη περασει και με ποιον? Με ενα αμπαλλο σεντερ μπακ που τον βαφτισες επιτελικο μεσο η με ενα τυπο που το καλοκαιρι του ελεγες οτι δεν τον υπολογιζεις και του ζηταγες να βρει ομαδα? Σοβαρα μιλαμε τωρα, κατεβηκες με αυτο το πραγμα να παιξεις μπαλλα σε ομιλο CHL? Και τους Μπογε-Πονσηδες? Ειδικα αυτος ο Πονσε ειναι σπανιας ρατσας ΓΙΔΙ. Τετοιο αμπαλλο-κακο-ατεχνο παικτη θελει προσπαθεια για να τον πετυχεις απο την Αργεντινη, η μονη διαφορα που εχει με το Ρομα απο το Πλατανια ειναι ακριβως αυτη: το οτι ειναι απο την Αργεντινη και πρεπει να ‘παιζει’.

    Διελυσες το καλυτερο κεντρο που ειχες εδω και χρονια (και το καλυτερο στην Ελλαδα για 2 σαιζον) για 500-600,000 το χρονο. Τοσα ζηταγαν παραπανω και οι 2. Τον εναν τον εχασες ελευθερο, αν τον πουλαγες π.χ 2-2.5εκκ θα ειχες βγαλει αυτα τα 500-600 για 4 χρονια. Τον αλλον τον χανεις και σαν ανθρωπο οχι μονο σα παικτη. Εχω γραψει πριν 1,5 χρονο για τον Αντρε ειναι ΚΥΡΙΟΣ ειναι σοβαρο παιδι και καλος παικτης. Οπως εχω πει: θα λετε Σιμοες και Γιοχανσον και θα ΚΛΑΙΤΕ, ειδικα οταν βλεπετε τους Μοραν. Ενα σοβαρο επιτελικο θελανε μονο διπλα τους να μοιραζει σωστα τη μπαλλα οχι κανα Μεσι αλλα οχι και Μπουανοταπες και Πετρακηδες και θα ειχες αλλη ομαδα. Αυτα παθαινεις αμα εχεις αυξηση +50εκκ στα εσοδα και κανεις μειωση 600 χιλιαρικα στα εξοδα.

    Προπονητης ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΝΟΣ δεν υπαρχει. Το λεω απο τον Αυγουστο και ακουγα οτι ειμαι εμπαθης. Το εμπεδωσατε τωρα με το ρεκορ 6 στις 6 ηττες και 13 γκολ παθητικο με 2 ενεργητικο? Το εμπεδωσατε με -12 στο πρωταθλημα? Η θελετε και αλλο? Γιατι αμα τον κρατησει εχει και αλλο. Θα πας ΠΙΟ ΚΑΤΩ ειναι σιγουρο. Το εμπεδωσατε που δε μπορει η ομαδα να αλλαξει τριτη πασα? Που μετα το 70’ δεν υπαρχει ανασα? Τι αλλο να κανει ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ για να σας πεισει οτι ειναι για κανα Πανθρακικο? Ο τιμουρ με μια ηττα φαγωθηκε γιατι λεει δεν επαιζε μπαλλα. Ενω τωρα χανεται το τοπι… Ο Gus ετρωγε τα ‘αυτογκολ’ στη Λιβαδεια το ιδιο. Ουτε αυτος επαιζε μπαλλα.. Αυτη η ΓΙΔΑ τι ειδους ασυλια απολαμβανει? Αμα ειχες τον Παρασχο με -12 και 6 στα 6 θα υπηρχε σημερα στη θεση του?

    ΟΚ το πρωταθλημα ειναι μιλημενο να παει στις μπουγατσες. Μπας και κανουμε διψηφιο το ποσοστο μας γιατι τωρα ειναι γυρω στο 8% σε ολη τη Β.Ελλαδα. Το ξερουμε το συμφωνησαμε απο το καλοκαιρι και καναμε πισω και οι δυο. Tωρα πλεον μπορω και να το γραψω επισημα μιας και εχουμε εκλογες και πλεον δε κρυβωνται ουτε αυτοι που το εδωσαν. Ο ενας γιατι τον συνεφερε και ο αλλος γιατι γυρναγε- νομιζε- τη τραπουλα εστω και με χρονοδιακοπτη μιας σαιζον.

    Πρεπει να διαλυσεις την ομαδα γι αυτο το λογο? Τι φοβηθηκες δηλαδη? Τα βαρια συμβολαια των εκκατομυριων που ειχες? Να πω για το Λαζαρο οκ, σωστα εκανες Λαζαρος δεν υπαρχει το λεμε απο τοτε που ηρθε. One season wonder ηταν- εκανε μια χρονια στα τελειωματα και αλλη μια στην αρχη. Αυτη ειναι η πορεια του Λαζαρου 15 χρονια, οποιος ξερει -και οχι βλεπει- μπαλλα το καταλαβε.

    Σοβαρα τωρα πηρες το Γκαμαρα-Οικονομου και τον προπονητη δεκαετιας? Ετσι δε μας εγραφαν εδω μεσα οι αετοματηδες? Το Πονσε? Σοβαρα τωρα το Πονσε? Διαλυθηκε η ομαδα. Οχι μονο δαλυθηκε αλλα και τους 2 που ηθελες να πουλησεις ΔΕΝ μπορεις πλεον. Ο ενας ειναι το γνωστο νουμερο- 2 χρονια φωναζω- που επαιξε 62 ολοκληρα λεπτα και ο αλλος εφαγε 13 γκολ απο μια αμυνα χωνι. Τον εκαψες τον ανθρωπο. Η νομιζεις οτι θα εχεις πολλες ευκαιριες σαν αυτην να τον δειξεις? Ο Τσιγκι και μεγαλωσε ενα χρονο και δεν ειναι για πολλα. Ο μικρος εμεινε μονος του και πελαγοδρομει, χθες αποβληθηκε χωρις λογο. Κοιταει διπλα του και βλεπει καποιον Μοραν.

    Στο παγκο εχεις το ΝΟΥΜΕΡΟ που μιλαγε για την ανερχωμενη δυναμη της Ευρωπης και κοιταγε τη διαφορα τερματων! Πραγματικα δηλαδη ειναι για πολλες φαπες ο τυπος. Ενα ΤΣΙΠΡΑ-ΒΛΑΚΑ ολοιδιο. Που εχει βοηθο το Χριστοφορο, εγινε και Χριστοφορος το ΑΛΒΑΝΑΚΙ Ο ΜΠΛΕΝΤΑΡ. Στελεχωση ομαδας ειναι ο ρουφιανος, ο ανρωπος χωρις λαιμο και ο βασιλομπιλαρος ο μερακλης που οταν δε πινει τον ‘αγιασμο’ τρεχει να τον ψεκασει. Ψεκασμενος σα καποιον αλλο συναιτερο, κυβερνητικο.

    Θες τωρα εσυ με αυτο το team και αυτη την ομαδα να εχεις αποτελεσματα. ΟΚ. Ο Σιμοες φταιει. Τωρα που εφυγε πεταμε. Καλα κρασια..ΘΑ ΛΕΤΕ ΣΙΜΟΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.

    Ξεχαστε τις μεταγραφες. Δεν προκειται να ερθει κανενας σοβαρος παικτης και αυτα τα 4εκκ ειναι ΠΑΠΑΤΖΕΣ του ρουφιανου. Καμμια σχεση ουτε προταση δεν εγινε καν. Ειναι σα τα 4 εκκ που ζηταγε ο Poyet. Θα τη βγαλετε με κανα Πεκχαρτ και κανα λαβρακι. Και πολυ σας ειναι. Που τρεξατε να παρετε και διαρκειας. Κοροιδα (sorry αλλα ειστε αφου μετα απο τοσα χρονια πιστεψατε το Μελισσανιδη). Τα εχουμε πει πριν 3 σαιζον: Fool me once shame on you, fool me twice SHAME ON ME.

    ΥΓ Περσυ λεγαμε οτι με τον Ολλανδο η ομαδα αλλαζει τελειως. Απο περσυ το καλοκαιρι το εγραφα που δεν καταφεραμε να τον παρουμε. Ηρθε Ιανουαριο. Η ομαδα εχει αλλαξει πισω ολοκληρωτικα. Ο τυπος εκτος οτι ειναι ΘΗΡΙΟ, παιζει καθαρα, παιζει ηρεμα και αυτη τη στιγμη ειναι με διαφορα το καλυτερο CB στο κοσμο μαζι με τον Κιελινι και τον Γοδιν αλλα ειναι 27ρης οχι 34ρης. Εχει γινει ο φυσικος αρχηγος και η φωνη του Κλοπ μεσα στις 4 γραμμες. Θελουμε αλλον εναν για να ειμαστε ησυχοι απο τις Λοβρενιες.

    Παιρνεις και ενα καλο τερμα επιπεδου CHL και καθαριζεις πισω. Τοσο απλα.
    Απο τη μεση και μπροστα ολα ειναι οκ και ακομη οι μπροστινοι δεν εχουν παρει κανονικες στροφες. Λογω ΠΚ αργησαν, αλλα ηδη ο ΜΟ ξεκινησε.
    Προχθες η φασαρια ηταν απιστευτη. Εχω δει εκατονταδες ματς πλεον, νομιζα οτι με τη Ντορτμουντ ηταν η μεγαλυτερη, εκανα λαθος. Ο υμνος του CHL απο τα μεγαφωνα απλα δεν ακουστηκε ποτε. Το ειχε σκεπασει το YNWA ευκολα. Οι Ιταλοι ειχαν χαζεψει, κοιταγαν σα χαμενοι δεξια αριστερα. Που ηρθαμε, τι ειναι εδω περα? 35 λεπτα αντεξαν και ειναι τυχεροι που δεν εφυγαν με κανα ταληρο στη πλατη.
    Ο Alisson εχει ξεκινησει αποσβεση. Τα διπλα να εκανε παλι θα το επαιρνα δηλωσε ο Γερμανος. ΟΛΟΣΩΣΤΑ. Ο Milner απλα εχει ξεφυγει. ΤΕΛΕΙΩΣ. Κοβει ραβει μαρκαρει τρεχει, προχθες επαιξε αμυντικο χαφ, εδωσε την ασσιστ, μοιραζε μπαλλες και επαιξε και κανα δεκαλεπτο αριστερο μπακ οταν χτυπησε ο ΤΑΑ. Στο ενδιαμεσο- πανω απο 3 φορες- κουρντιζε και την εξεδρα με τα χερια να φωναζει! ΑΠΙΘΑΝΟΣ απλα. 500 συμμετοχες PL τη περασμενη κυριακη. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του old school British Player.
    Αρχιζει και ρολαρει το καταστημα. Καποιοι ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ να φορμαριστουν. Ο Κλοπαρος επιτηδες κρατησε χαμηλα την ομαδα σε στροφες. Θα δουμε ποιος ειχε δικιο. Εχουμε το σιχαμα τη Κυριακη. Τον ΕΚΤΟ που ειναι 15 ποντους πισω, παλι εχασε χθες.
    Αναμενουμε. Οπως αναμενουμε και τον ΟΧ αν και αργει ακομη. Αλλα μας λειπει οπως και ο Lallana. Γυρνανε ομως σιγα σιγα. Επιτελους εχουμε παγκο. Προχθες καθωντουσαν Naby-Fabinho-Sturidge-Shaq.
    Κλεινω με Robbo. Η αλλιως πως με 9εκκ παιρνεις ενα παικτη απο τη Hull και τον κανεις το καλυτερο αριστερο μπακ στο νησι και αρχηγο της Εθνικης Σκωτιας.
    Mε αυτη τη σειρα: Robbo-TAA-Gini-Milner-Mane-Mo-Bobby κοστισαν 120 εκκ.
    Σημερα η αξια τους ειναι 450εκκ.
    Γι αυτο εισαι Κλοπαρος και ασε τους αλλους να ξοδευουν το μισο ΑΕΠ η να ψαχνουν λαβρακια. Φυσικα θες καλους παικτες. Αλλα ακομη περισσοτερο θες ενα ανθρωπο να ξερει τι να τους ζητησει, πως να τους στησει και να κανει το συνολο να τους αφομιωσει κερδιζωντας απο τα χαρακτηριστικα τους αλλα και πως να παρει αποτελεσματα απο τη δουλεια του.
    Θελω Bayern η Ρεαλ στη κληρωση. ΔΕ θελω Γιουβεντους. Οχι επειδη τη φοβαμαι- Liverpool ειμαι και αλλοι με φοβουνται ειδικα μεσα στο Anfield- απλα θα μας σπασουν τα νευρα οι Ιταλοι.
    ΥΓ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ ΜΕΡΤΕΝΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑ? Το ενιωσες με τον VVD? Αιντε ΒΛΑΧΟ πισω στη μπιχλα της Ναπολι που εκανες και το εξυπνο. Προκλητικε ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΕ.

    THIS IS ANFIELD

  13. Ο/Η Κώστας λέει:

    Όσον αφορά την απόδοση της ΑΕΚ, τα γράψατε, είστε και οπαδοί της, με αυτό εννοώ πως την ψυχαναλύετε καλύτερα την κατάσταση.. Εγώ μία μίζερη ομάδα είδα στην ευρώπη, όπως αυτή του ΠΑΟΚ και του ΟΣΦΠ. Όταν σε κερδάει ή κερδίζει μία Βίντι δύο φορές και δεν μπορείς να πάρεις (όταν έπαιξαν) αποτέλεσμα από την 14 ομάδα της Ισπανίας κατανοούμε ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Χ Α Λ Ι Α είναι αυτό που αποκαλούμε ποδόσφαιρο εδώ… Εγώ αλλού θέλω να σταθώ.. πραγματικά τον σιχάθηκα χθες τον Ουζουνίδη εκεί που τον σούταραν εκτός… δηλαδή βρε άνδρα κατσαπλιά έχεις 6/6 κατακέφαλά και ωρύεσαι βρε χάλια άνδρα που θα έπαιρνες έναν πόντο… τι ένα τι παρθένα λέγαμε κάποτε στο σχολείο.. τι καραγκιοζιλίκια έκανε χθες.. άλλοθι βρήκε στον κόρακα ο ανερχόμενος δυνάστης Μαρίνος, ” ο Εβρίτης τεχνικός”… αυτός ούτε αδαμάντινο πάσσαλο δεν μπορεί να στεριώσει για 5 λεπτά.. τηγανίτες φτιάξε μου -θα του πεις- χαλβά θα σου φέρει.. τεχνικός και μαλακίες να περνάει η ώρα.. Καλά αυτός ο Μάνδαλος…. ούτε για τον ΠΑΣ δεν κάνει.. αυτόν έτσι και τον δει η γιαγιά μου θα τον ζητήσει για σκιάχτρο στον κήπο.. (και ναι ΡΕ από δαύτον μια φορά ομορφότερος είμαι..) Όπως προγράψατε… ούτε σε αδιάφορο αγώνα δεν κοτάει ο τζες.. αλλά όταν δημόσια ο πάρεδρος σε αποκαλεί και σε ορίζει σαν την αδυναμία του, αδύναμος θα παρουσιαστείς και εσύ..

  14. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Snitch,

    να πω για τη Λίβερπουλ δύο πράγματα, να μιλήσουμε για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Πρώτα υα ΘΕΤΙΚΑ.

    – Συμφωνώ απόλυτα με το ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ, έχει σχέδιο.
    – Ο VVD είναι μακράν του 2ου ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στον κόσμο.
    – Τρομερά μπακ, ΧΑΦ που τρέχουν, κόβουν, πασάρουν, προωθούν το παιχνίδι.
    – Σοβαρός τερματοφύλακας.
    – Αύρα, ΦΑΝΕΛΑ, αυτό που δεν έχει η ΣΙΤΙ.

    Με προβλημάτισαν:

    – Ο ΚΑΚΟΣ πραγματικά Φιρμίνο.
    – Ο ΜΑΝΕ. Έχουμε δει ΤΖΙΜΗ ΠΑΤΙΚΑ, αλλά τόσες και τέτοιες ευκαιρίες σε ΕΝΑ αγώνα, δεν έχασε ο Αυστραλός.
    – Οι αλλαγές του ΚΛΟΠ. Είναι δυνατόν να βάζεις τον Κεϊτά εκεί δεξιά? Χάθηκε τελείως.
    – Ήταν να βγάλει άλλον αντί του Μίλνερ που είχε χτυπήσει κόκκινα νωρίτερα, δεν έβλεπε? Ο άνθρωπος έγραψε 12χλμ στο 82′.

    ΥΓ. Χθες, κατάλαβα ΓΙΑΤι τον αποκαλούσες ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΝΟ (μιας και είχα απορήσει). Hats Off.

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αδιανοητο τρυπημα και προδοσια απο μελισσανιδη,ολα αυτα για να παρει πρωταθλημα ο τσετσενος,μας διελυσε την ομαδα.

  16. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @Snitch

    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε ενα πρωταθλημα στο οποιο δεν ασχολειται κανεις και δεν υπαρχει ποιοτητα να το συγκρινεις με αλλο οπως πχ το αγγλικο.
    Σε ενα κρατος που δε λειτουργει τιποτα.
    Για να φτασεις σε ενα επιπεδο πρεπει να εχεις και τις καταλληλες υποδομες οπως πχ ακαδημιες προπονητηριο ΓΗΠΕΔΟ κτλ.

    Αναρωτιεμαι εδω και καιρο γιατι ολος αυτος ο μηδενισμος στην ΑΕΚ και οχι μονο απο μεριας σου το κανουν κι αλλοι εδω μεσα!

    υγ απο την περιπτωση του γιοχανσον φαινετε οτι ο Μελ τελικα ειναι και απλας που προτιμησε να χασει και 2-2,5 μυρια!

    υγ.αν ηθελε να κρατησει γιοχανσον και σιμοες θα τους κρατουσε!

  17. Ο/Η Savvi λέει:

    Τα έχετε γράψει ένα εκατομμύριο φορές… και τα έχουμε πει. Η Ευρώπη είναι ένας κουμπαράς που πρέπει να τον σπας κάθε χρόνο για να μπορείς να επιβιώσεις οικονομικά σαν σωμάτιο στην Ελλάδα. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την ΑΕΚ αλλά για όλες τις μεγάλες ομάδες της χώρας. Δεν θα περιμένω κάποια μεταγραφή ή την τιμωρία της UEFA για να πω ότι η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να φυτοζωεί για τα επόμενα χρόνια. Πόσα χρόνια θα είναι αυτά δεν μπορώ να το ξέρω.

  18. Ο/Η Κουλουρατζής Koreas λέει:

    Χαλάλι σου ρε Μαρινάκη……..Τελικά Είσαι Δύναμη

  19. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    καλά όλα αυτά αλλά θα διαφωνήσω σχετικά με το γήπεδο.Το γήπεδο ΔΕΝ είναι απλά τσιμέντα και τούβλα κατ’ εμέ.
    Το γήπεδο είναι το σπίτι μας. Αν προσπαθήσεις να μπεις στο σπίτι μου χωρίς την άδεια μου θα σε δαγκώσω. Θα σου κόψω το λαρύγγι. Αν είχε η ΑΕΚ δικό της γήπεδο θα ήταν σε διαφορετική κατάσταση τώρα. Δεν θα ερχόντουσαν ομαδίτσες της γειτονιάς να σε αμφισβητήσουν όπως γίνεται στο ΟΑΚΑ. Πιθανόν θα κερδίζαμε την Μπενφίκα και την κάθε μεγάλη ομάδα. Δεν είναι σπίτι μας το ΟΑΚΑ, δεν το αγαπάμε αληθινά.
    Θα μου πεις το γήπεδο θα άλλαζε τα μυαλά του Μελισάν ; Θα έχουμε παιχταράδες; θα είμαστε πλήρης σε κάθε γραμμή με σοβαρούς παίχτες όπως ήμασταν κάποτε;
    Στο μυαλό του δεν είμαι όμως φαίνεται καθαρά ότι εκεί έχει ρίξει το βάρος της προσπάθειας του και όχι στο αγωνιστικό κομμάτι που είναι ότι βρέξει ας κατεβάσει.Το πιστεύει κι αυτός ότι πρέπει η ομάδα για να γίνει δυνατή πρέπει να έχει το δικό της σπίτι. Τι είπε ο DIMI ; Ότι οι Ιταλοί προχτές ήταν σαν χαμένοι από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο-σπίτι της Λίβερπουλ και όχι σε κάποιο αντίστοιχο ΟΑΚΑ
    Το είπε και μόνος του ο Μελισάν, το πρωτάθλημα ήρθε χωρίς να το περιμένουμε, υπήρχε σαν πλάνο όταν θα έχουμε γήπεδο. Οπότε, Συμφωνώ μαζί του στο θέμα του γηπέδου, όχι στα αγωνιστικά που συμφωνώ με τα του Στίβεν.
    Βάση αυτών κι από τα φαινόμενα ας μην περιμένουμε τίποτα άλλο να δούμε από αυτά που είδαμε μέχρι τώρα .
    Τουλάχιστον μέχρι να μπούμε στο γήπεδο-σπίτι μας……

  20. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Καλημέρα
    Τους ζήλεψα τους γαύρους χθες. Θα τους ζήλευα ακόμα και αν δεν ερχόταν στο τέλος η νίκη-πρόκριση. Και μελαγχόλησα γιατί τίποτα, προς το παρόν, στη δική μας ομάδα δε δείχνει ότι μπαίνοντας στην Αγιά Σοφιά θα είναι έτοιμη να μας προσφέρει ανάλογες συγκινήσεις.

  21. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    ΧΑΡΗΣ
    Οσο καλή έδρα και αν έχεις αμα δεν φτιάξεις ομαδάρα μια χαρά θα σε κερδίζουν και οι φούφουτοι.
    Και η Λάρισα έφτιαξε γήπεδο αλλά δεν είδα να σαρώνει τις κούπες.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Δηλαδή η δικό μας ή ΟΑΚΑ; Αν παίζαμε στο Καραϊσκάκη δεν θα είχαμε τρομερή ατμόσφαιρα; Γιάτί λοιπόν πρέπει το γήπεδο να είναι δικό μας; Μόνο για τα πάγια της εταιρείας και την πώληση της. Τίποτα άλλο. Αν έχεις ομαδάρα, δεν σου χρειάζεται κανένα γήπεδο. Μπορείς να κάνεις ατμόσφαιρα τρομερή σε οποιοδήποτε γήπεδο. Γήπεδο λέω, ‘οχι στάδιο. Επίσης και γήπεδο δικό σου να έχεις, ο οποιοσδήποτε φούφουος μπορεί να σε κερδίσει αν δεν έχεις παίκτες. Φυσικά όταν θα παίζεις με τον φούφουτο, δεν θα έχεις και τον ανάλογο κόσμο.

  23. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σιγά το έπος του γαύρου….!
    με μια νίκη(και αυτή με πέτσινο πέναλτι) και μία ισοπαλία πέρασε….

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕ: Όποιος είναι πραγματικός ποδοσφαιράνθρωπος κι όχι σκατόκαρδος και σκατόμυαλος, πραγματικά ζήλεψε με την καλή έννοια χθες.

  25. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @Στίβεν
    τσιγγάνος δλδ ;
    σε ένα άλλο σύμπαν θα μπορούσε να συμβεί, μιλάμε για Ελλάδα που τα γήπεδα δεν έχουν ούτε τουαλέτες να πας και κατουράει ο κόσμος στην κερκίδα.
    Ποιο γήπεδο θα μπορούσε σε μόνιμη βάση να χρησιμοποιεί η ΑΕΚ χωρίς προβλήματα;
    Σαφώς και πρέπει να έχεις και μια σοβαρή ομάδα, δεν αντιλέγω. Γιατί όμως να μην έχεις ιδιόκτητο γήπεδο, κακό είναι;

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    @NN O ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΝΟΣ ειναι ενας Μπαρουφακης του ποδοσφαιρου.Που εχει ενα Τσιπρα αναλογα απο πανω του να πεταει ατακες και να τον λεει asset. Δηλαδη ενα κατασκευασμα φιλων και γνωστων που τον προβαλανε στα media και τον αποθεωσαν οτι δηθεν κατι εκανε στο ΠΑΟ που –ξαναλεω- πηρε 2 διπλα σε 15 ματς εκτος ολη τη χρονια. Οπως ο Γιανης (ειναι αποψη να εισαι ανορθογραφος) εσκαγε με τα παρδαλα πουκαμισα στα Eurogroup, ελεγε ΟΥΑΟΥ και κουναγε το δαχτυλο στην Ε.Ε με τις μπαρουφες του (εχει μεινει ΕΠΙΚΟ το ομολογο που δε θα εληγε ποτε και τα ΚΟΡΟΙΔΑ που θα το αγοραζαν θα επαιρναν μονο τους τοκους!!!) αλλα τελικα καταφερε να κλεισει τις τραπεζες και να μας φερει με αλλα 200 Δις φεσι μη σου πω παραπανω μιας και οι επιπτωσεις αυτου του ΤΣΙΡΚΟΥ ακομη δεν εχουν φανει σε ενα οριζωντα +10ετιας ουτε μπορεις να υπολογισεις ακομη τις απωλειες που εχεις π.χ απο το Brain Drain, απο τη μειωση της καταναλωσης, απο τη μειωση των μισθων, τωκ καταθεσεων, των διαθεσιμων, απο την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ου ιδιωτικου χρεους (πλεον ΟΛΟΙ οι Ελληνες χρωστανε στην Εφορια-Ταμεια), απο ολη αυτη την ΗΤΤΑ που τρως σα χωρα και θα κρατησει ακομη πολυ. Δεν ειναι μονο ποσα ηδη χαθηκαν ειναι και ποσα χανωνται στο μελλον, μεχρι ΚΑΙ ΑΜΑ γυρισεις πισω στο 2014 μη πουμε στο 2010. Οπως και αυτος ομως εχει καποιον απο πανω του που τον ‘στηριζει’.

    Τα ιδια ελεγε και εκανε και αυτος στην ΑΕΚ. Μια ομαδα χωρις αρχη και τελος, χωρις βρακι να βαλει (ο παγκος σου ειναι ο ….Γιαννιωτας οπως η… Παπακωστα στο ΤΣΥΡΙΖΑ που την περασε αλαγη να παει καλυτερα!) μιλαγε για ανερχωμενη δυναμη. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ που την ειδε και ΚΛΟΠ και ειναι 14 ποντους πισω (ειχε και -2 ο ΖΜΠΑΟΥΚΓ αν δε κανω λαθος) και τον εχει περασει ο Δωνης με τα νιανιαρα. Καταφερε ακριβως τα ιδια, να γινει το ρεζιλι της Ευρωπης και να γελανε και τα πομολα. Τον επιασε δε η ηρωικη εξοδος στο 89’ του τελευταιου ματς για ενα φαουλ και το επαιξε θιγμενος. Εκει θυμηθηκε την ευθιξια του.

    Την ωρα που στο Παναιτωλικο ΤΗ ΚΟΠΑΝΗΣΕ και αφησε τους παικτες μονους τους να ζητανε συγνωμμες στο κοσμο- εστω αυτες. Την ωρα που δηλωνε οτι θα παρουμε 2 παικτες ενδεκαδας και πηρε το μακρυ, δεν ειχε ευθιξια να σηκωθει και να φυγει για να μη γινεται ρεζιλι καθε Κυριακη-Τεταρτη. Οπως εφυγε ο Poyet απο μας μολις το πλανο των 10εκκ στα λογια, γυρισε σε επιστροφη των Κλωναριδηδων στα εργα, η οπως εφυγε ο Σιλβα μολις πηρε χαμπαρι το δουλεμα με τους Μποτιες και τους Ντα Κοστα. Μη θυμηθουμε την ευθιξια του ΣΑΧΛΟΥ τοτε με τον ΟΣΦΠ και το νιονιο. Που βγηκε και ανακοινωσε τη προσληψη μονος του πριν την ΠΑΕ και τον ΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΠΡΙΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝ ΠΟΔΙ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ. Τα ξεχασαμε νομιζεις? Η ξεχασαμε το νιονιο που ελεγε οτι εγω παραιτουμαι αν πουληθει ο Μπακασετας, ο παικτης πουληθηκε στην ΑΕΚ αυτος παραιτηθηκε, αλλα σε 2 μερες ξαναγυρισε. Για τοσο ΜΑΛΑΚΑ μιλαμε. Ασε σου λεω ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ο τυπος.

    Για την ομαδα:
    Ο VVD απλα δεν υπαρχει. Σταθερος, σοβαρος, βραχος κανονικος και προπονητης μεσα στο γηπεδο ΚΑΙ με την Ολλανδια- αν ειδες τα ματς με τους Γερμανους και τους Γαλλους.
    Ο Bobby οντως δεν ειναι στα καλα του. Το καταλαβαινει και ο ιδιος νομιζω το βλεπεις απο τις κινησεις του στο γηπεδο. Κανει και αλλες δουλειες που κανενα 9αρι στο κοσμο (πλην Σουαρεζ και λιγο ο Ματζουκιτς) δε κανει π.χ μαρκαρισμα παντου, υπεραριθμια στα χαφ. Κοιτα οταν αμυνεται η ομαδα που ειναι και τι κανει. Πρεπει ομως να ανεβει επιθετικα αν και δε παει ασχημα εχει 4 γκολ 3 ασσιστ. ΜΠΟΡΕΙ πολυ καλυτερα και στα γκολ αλλα κυρια στη συνεισφορα του στο παιχνιδι επιθετικα.
    Ο Μανε ΕΤΥΧΕ σε ενα ματς και δε του βγηκε τιποτα στα τελειωματα. ΟΚ συμβαινει. Να ξερεις οτι ειναι ΠΟΛΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ τυπος σαν χαρακτηρας ο Sadio. Οχι κακος, απλα μυστηριος ειναι λιγο γεια σου και στη κοσμαρα του. Ειναι δε και ο μονος που ειναι Σενεγαλεζος. Για να ξερεις το Club εχει ειδικο ανθρωπο και ομαδα που κοιταει αυτα τα πραγματα. Αν ερθει π.χ ενας παικτης απο μια χωρα που δεν εχει πολυ σχεση, δεν εχει αλλους ομοεθνεις η ειναι διαφορετικης κουλτουρας κλπ (π.χ καμμια Ιαπωνια η Αφρικανικη) κοιταει να τον στηριξει στη καθημερινη ζωη με διερμηνεα, τον εντασει σε κοινωνικα προγραμματα για να νιωσει καλοδεχουμενος, κοιταει μεχρι και διατροφικες συνηθειες που μπορει να εχει. Ναι ΓΙΝΩΝΤΑΙ αυτα δε σε παρατανε μονο σου και βγαλε ακρη οσο δε κλωτσας το τοπι. Φετος ηταν τεραστια η προσθηκη του Naby και για τους 2, μιας και ειναι απο τη Γουινεα και εχουν ‘δεσει’ αρκετα. Μεχρι περσυ ηταν λιγο lone wolf, με τον ΜΟ εκανε λιγο παρεα (με το ΜΟ κανουν ΟΛΟΙ παρεα ειναι ωραιος τυπας) και ηταν ενα θεμα που απασχολουσε το Κλοπ αρκετα. Γι αυτο τον ειχε πιασει και ο VVD απο κοντα. Παιζουν τεραστιο ρολο αυτα τα θεματα να νιωθει καποιος καλα στη πολη που ζει καθημερινα και στο χωρο που εργαζεται. Εμεις π.χ αν θυμασαι βαζαμε γκαζακια στο σπιτι του σκοκο που ειχε μεσα το νεογεννητο παιδι του…
    Ο Κλοπ γενικα αργει τις αλλαγες. Ειναι κατι που ακουει- πολλες φορες σωστα νομιζω- γκρινια στο γηπεδο. Προχθες η ομαδα στο Β επαιξε παρα πολυ καλα και ορθα δεν ηθελε να τη πειραξει. Τον εχουμε μπροστα μας (σειρα 10 ειμαστε πισω απο το παγκο) και μια μουρμουρα εκει στο 65-70 υπηρχε. ΟΡΘΑ εβαλε δεξια το Κειτα γιατι χτυπησε ο ΤΑΑ και φοβηθηκε τη πλευρα- επρεπε να τη χτισει και το εκανε- μη φαει κατεβασιες. Δεν ειναι να τζογαρεις τετοιες ωρες προκριση στους 16.
    Οντως και εγω πιστευω οτι επρεπε να βγει κανα 10λεπτο πριν ο Milner που τα εδωσε ολα. Ηταν πραγματικα ΑΠΙΘΑΝΟΣ. Απέναντι στη Νάπολι έγινε αλλαγή έχοντας τρέξει τα περισσότερα χιλιόμετρα, στο τρίτο του ματς σε μία εβδομάδα. Έχει κάνει το ίδιο σε σημαντικά ματς στο πρωτάθλημα, όπως για παράδειγμα αυτό με την Τότεναμ, ενώ στο περσινό Champions League έτρεχε 142.6 μέτρα το λεπτό. Στο παιχνίδι με τη Νάπολι έφτασε 81% ποσοστό επιτυχίας στις πάσες, είχε 70 επαφές με τη μπάλα, 25 πάσες στο αντίπαλο τρίτο, δημιούργησε 5 ευκαιρίες, έβγαλε μία ασίστ, είχε δύο σουτ και πέντε κερδισμένα τάκλιν. Καταλαβαινουμε για τι πραγμα μιλαμε? 142 μετρα ΤΟ ΛΕΠΤΟ! Οσα κανει το Μανταλο στο ημιχρονο και αμα, κανει αυτος σε 10 λεπτα.
    Απο την αλλη ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ αυτου του ανθρωπου? Οκ θα κανει και λαθη αλλα… ΣΙΓΟΥΡΑ ξερει καλυτερα απο ολους. Οταν εννοω ΟΛΟΥΣ εννοω ολους τους προπονητες, ασε μας εμας χαβαλεδες ειμαστε. Αυτη τη στιγμη ειναι απλα ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ στο κοσμο μαζι με το Πεπ και μισο κλικ κατω ο Ποτσετινο. Θα δουμε και το Σαρι – ειναι πολυ καλος ειναι GENT αλλα νεος στο νησι. Εκτος νησιου φυσικα Καρλιτο μονο. Καλα τα παει ο Αλεγκρι αλλα θα πρεπει να τον δουμε και εκτος Ιταλιας. Στην Ισπανια ο Βαλβιδας το πολεμαει αλλα ακομη δεν.. ΚΕΦΤΕΔΕΣ και Τσολο ειναι για ταμπουρισταν δεν ασχολουμαι καν. ΜΠΑΛΛΑ θελω να βλεπω οχι κλεφτοκοταδες με πουλμαν.
    Οταν ηρθε πριν 3 χρονια ειχα γραψει απλα αυτο που λενε στο γηπεδο.

    IN KLOPP WE TRUST.

    Ο Πεπ προχθες το ειπε αλλιως:
    Pep Guardiola: “I love to read, but I don’t read,” he said. “I start to read and then I start to think ‘Liverpool and Jurgen Klopp’ and I cannot focus!

    @ SPYROS
    Δεν εκανα πουθενα συγκριση. Εκανα αναφορα στην ομαδα μου. Αλλα αντε πες και εκανα συγκριση. Με ποιον θα ηθελες να συγκριθεις? Με το Αιγυπτιακο πρωταθλημα? Με το Σλοβενικο? Η με το Ρουμανικο? Εσυ δηλαδη στη ζωη σου τι κοιτας? Το χειροτερο η να γινεις καλυτερος? Απο το καλυτερο θα κοιταξεις να δεις τι μπορεις να ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ. Δεν ειπα να φτιαξεις- ειναι δυσκολο για Ελληνα – αλλα να αντιγραψεις που ειναι απλο. Συμφωνω με το επιπεδο αλλα θα κανω την εξης ερωτηση: H ΑΕΚ του Μπαρλου, η ΑΕΚ των early 1990’s ακομη και η ΑΕΚ του Φερερ (εστω για 1,5 χρονo) η αν θες και του Σαντος με τους αναλογους τσουρουκες τι υποδομες ειχε? Τους Θρακομακεδονες μηπως? Που εβρεχε και δε μπορουσες να πας με αυτοκινητο απο τη λασπη και η ομαδα δεν εκανε καν προπονηση? Η τη ΝΦ? Επειδη με το χρονο ωραιοποιουνται καποια πραγματα θυμασαι μηπως για τι ΑΧΟΥΡΙ μιλαμε για τη ΝΦ? Ενα μπουρδελο σκετο με ΚΑΚΙΣΤΟ αγωνιστικο χωρο μεσα στη λακουβα και στα μπαλωματα και κερκιδες που δε μπορουσες καλα καλα να κατσεις, κακοσχεδιασμενο με προσθηκες (σκεπαστη) με τσιγκινα σκεπαστρα (18) κλπ κλπ. ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ αλλα αυτο ηταν, ενα γηπεδο σα τη Λεωφορο μονο μεγαλυτερο, ενα κτισμα παλιο με τεραστια προβληματα και για τους παικτες (απειρες οι φορες που ουτε ντους δεν ειχε) και για το κοσμο χωρις προσβαση χωρις σταθμευση χωρις τιποτα.
    Δεν υπαρχει μηδενισμος. Μηδεν μονο ο Μελ η ΑΕΚ και ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΝΟΣ καταφεραν να παρουν φετος στην Ευρωπη και στην Ελλαδα. 14 ποντους στη κεφαλα σου εριξε ο Πελκας που χθες τον εκανε γιογιο η Μπατε-σκυλοι με 0-3 στο ημιχρονο και η Βιντι 2 φορες. Οταν βλεπεις μια ομαδα να παιζει CHL με επιτελικο μεσο ενα αποτυχημενο σεντερ μπακ και 20 λεπτα να μη περναει τη σεντρα τι θες να γραψουμε δηλαδη? Ποσο καλα παμε η τι ελπιδες εχουμε για το μελλον? Βλεπεις εσυ κατι ελπιδοφορο που δεν το βλεπω εγω? Βλεπεις προπονητη, ομαδα, ομοιογενεια, συστηματα, αντοχη, εναλλακτικο πλανο? Βλεπεις καμμια βελτιωση ομαδικα η εστω ατομικα σε καποιον?

    Το θεμα δεν ειναι τι θελει ο καθενας μονο, αλλα και πως επιδιωκει να το παρει. Οταν προσβαλλεις τον αλλον με τις δηλωσεις σου (εγω γουσταρω το Μανταλο γι αυτο του τα χωνω αρα εσας τους αλλους σας βλεπω ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ) η με τις πραξεις σου (παρε τοσα και αμα γουσταρεις- ΑΡΑ αφου εχω κανει τη δηλωση κραταω οποιον θελω- ΕΣΕΝΑ ΕΜΜΕΣΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΩ η αλλιως στα παπαρια μου αν κατσεις) την ωρα που εχει δωσει 3-4 χρονια και τη ψυχη του στη δουλεια του, χωρις να ειναι ΚΑΝ στη χωρα του αλλα ξενος, ερχεται η στιγμη που σου λεει και αυτος αντε και γαμ… μαλακα που θα με εκβιασεις κιολας. Σιγα τη Μπαρτσελονα που θα χασω τον εργοδοτη-περιβαλλον-ομαδα και δε θα βρω καλυτερα. Και ο Σιμοες και ο Γιοχανσον, δεν ειναι Μπουσκτες και Gerrard αλλα συμβολαια των 700-800 χιλιαδων μπορουν να βρουν και βρηκαν. Δεν ειναι και κανα τρομερο ποσο ουτε ειναι κακοι παικτες. Ο αλλος ειναι διεθνης με τη Σουηδια ελεος δηλαδη τα 700 χιλιαρικα που μπορει να δινει στο Μανταλο το ταγαρι, αλλα του δειχνουν πολλα για το Γιακομπ.
    Τι θα πει αν ηθελε? Τι παιζουμε εδω το αν θα φτιαξει ο Κωστακης με τη Μαρια στη 5η δημοτικου? Γιατι εκει πανε τα θελω. Και εγω θελω να παρω αυριο μια Ferrari. Αν εχω τα +200 στη τσεπη και παω στο Γιαννη και του πω: τα εχω μεν, αλλα σου δινω 15 δε, θα μου πει ναι οκ περνα μπροστα στην εκθεση εχω ενα ωραιο Fiat 500 φουλ εξτρα μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου. Kαι αυτο Ιταλικο ειναι απο F αρχιζει. Οπως ο Τσοσιτς που παιζει πλεον δεκαρι! Και αυτος μπαλλα παιζει αρα οκ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
    Παλι καλα να λεμε γιατι στο επομενο μπορει να δουμε Τσιντωτα σεντερ φορ. ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΝΟΣ ειναι αυτος ποτε δε ξερεις.

    Το καθε ΓΙΔΙ πονσε μπογιε κλπ δε το μηδενιζω εγω. Το κανει μονος του. Παιρνεις ενα ξενο παικτη (και τον πληρωνεις τριπλα και βαλε) για να σου κανει τη διαφορα. Τι διαφορα σου εκανε ο Πονσε? Τα 6-7 γκολ? Μα ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ παιξει βασικος ολα τα ματς στην ΑΕΚ CF θα στα βαλει αυτα τα 6-7-10 γκολ. Ο Γιαννακης ο Σουαρες απο τον ΟΦΗ στα εβαλε. ΑΕΚ εισαι δε θα βαλει ο βασικος σου επιθετικος 10-12 γκολ σε μια σαιζον? Ποιος θα τελιωσει τις 5-10 φασεις ανα ματς, ποιος θα τα βαλει το αμυντικο χαφ? Ο Μπογε τι παραπανω σου εδωσε απο τον Ανακογλου δηλαδη 5 μηνες? Που κανει τριπλες στον εαυτο του λες και παιζουμε αλανα 8Χ8? Ο Λιβαδιας τι σου εδωσε 5 μηνες? 62 λεπτα, ενα πεναλτυ κατα και 2 κοκκινες που τον χανεις ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ του χρονου? Για το Γκαλο η ακομη για το Τσιγκι που παιζει 2 και 10 καθεται γιατι δε λεμε τιποτα?

    @ Χαρη. Ολες οι ομαδες εχουν δικα τους σπιτια. Απλα το Anfield ειναι με διαφορα η πιο καυτη εδρα που υπαρχει στην Ευρωπη. Οι εξεδρες ειναι πολυ κοντα, η ακουστικη ειναι εκπληκτικη, εχουμε παει πρωι που ειναι αδειο και μιλας κανονικα και ακουγεσαι στα 30 μετρα. Μεσα ΣΤΟΝ χαμο ακουμε τις οδηγιες του Κλοπ πεντακαθαρα. Ειδικα οταν η ομαδα επιτιθεται στο KOP ο αντιπαλος δε μπορει να σταθει απο ολο αυτο το πραγμα, πεφτει τρελλο μπιζαρισμα. Καλη η εδρα αλλα θες και ομαδα με προπονητη. Γιατι αμα μπεις οπως εισαι τωρα στη ΝΦ τι γιαννης τι γιαννακης. Αμα βαλεις δηλαδη το ροστερ και το ΣΑΧΛΑ της ΑΕΚ να βαλουν τις φανελλες της Liverpool ποσα λες να γραψει το κοντερ μεθαυριο απο τη καθε Τσελσυ-Αρσεναλ-Σιτυ? Το KOP θα τους σωσει η το βαρος της φανελας? Δεν ειδες πως χασαμε ΤΣΑΜΠΑ το τελικο απο αυτο το ΖΩΟΝ το Καριους? Ενας παικτης σου εκανε ολη τη ζημια. ΕΝΑΣ. Εμεις εχουμε 25 κουρουτες.

    Επειδη παικτες σοβαροι δε κοβω να ερχωνται- μονο απο σποντα στους 50 θα σου βγει ενας Σιμοες- ας παρουμε τουλαχιστον προπονητη τυπου Gus ΜΠΑΣ και τους ξυπνησει Αυτο γουσταρα στον Ουρουγουανο δεν εκανε κατι τρομερο, απλα λογικα πραγματα, κυνικα πολλες φορες αλλα επαιρνε το 110% απο ολους, ειχε τσαγανο, συμμετειχε σε ολα. Οχι σα το μαλακα που μου σκαει με το γιλεκο και κοιταει αφ υψηλου λες και παμε για τσαι. Εχει κανει αψογη δουλεια βλεπεις ολη την εβδομαδα και απλα καθεται και απολαμβανει τα πεπραγμενα το ΤΥΡΙ.

    Αν παρατηρησεις συνηθως οταν υπαρχει δυσκολο ματς (και αν υπαρχει επιλογη) ΠΑΝΤΑ η ομαδα διαλεγει στο Β’ να επιτεθει στο KOP. O Τουχελ εφαγε 3 σε 30 λεπτα, η ρομα 5 στο ημιχρονο, η Σιτυ 3 σε 24 λεπτα.

    Ρωτα και τον Αντωνακη το κηπουρο που πηρε το καπελακι του και εφυγε. Ακομη ΣΒΟΥΡΙΖΟΥΝ τα αυτια του απο το τουβλο του Stevie.

  27. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @Παρατηρητής
    Ο Πυλαδάκης το έφτιαξε και του ανήκει ακόμη. Εκεί έγινε άλλη ιστορία.
    Ποιόν συναντούσε συχνά για συμβουλές για να την γλυτώσει ο Πυλαδάκης στο BALUX, ξέρεις; τι θέση έχει αυτός σήμερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο; Αν μπορούσα να γράψω το όνομα του θα πάθεις πλάκα…
    Δεν είχε το ειδικό βάρος ο Πυλαδάκης να κάνει την Λάρισα μεγάλη ομάδα. Κοίτα τον Σπανό….Στην έδρα της Χαλκηδώνας πόσες φορές κέρδισες άνετα;

  28. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Φρανσον,Πετερσον,Ντιεγκ κλπ πανε περιπατο λεει η “Ωρα για σανο” και “φτου και απ την αρχη επανασχεδιασμος(!!) και χασιμο χρονου” οπως λεει.”μεταγραφικο αδιεξοδο” (!!). Λεει. “Εξεταζονται αλλοι(!!) παικτες με νεα δεδομενα(!!).
    Ποια ειναι αυτα δεν ξερουμε. Ισως κανεις απο τους προηγουμενους δεν καταφερε να ερθει σε συμφωνια με τον large εγγυητη. Και πως να ερθουν σε συμφωνια,αφου δυσκολα θα βρεθει παικτης που να πληρωνει για να παιζει.
    Εστω και αν μιλαμε για την ΑΕΚ. Ισως αν ριξει τις απαιτησεις του ο Μελισσανιδης και δεχθει εστω να παιζουν οι παικτες αφιλοκερδως,κατι μπορει να γινει.

    Θα μου πεις ” ετσι δουλεια δεν γινεται”. Αμα εινα να παιζουν δωρεαν και οι παικτες,τοτε παει,το κλεισαμε το μαγαζι. Σωστο.
    Αλλα ας λαβουμε υπ οψην μας και τις τρεχουσες συνθηκες.
    Ενα αρχιδι πηρε Απο τον Γιοχανσον. Μισο αρχιδι θα παρει απο τον Σιμοες. Επισης ενα αρχιδι θα παρει απο τον Μπαρκα,οπως ενα αρχιδι και μισο θα παρει απο τον Λιβαγια. Τι μενει; Οι καλοι και τα νυχια,οπως θα ελεγε και ο Κωνστανταρας.
    Οποτε,οπως καταλαβαινετε,δεν μας παιρνει να πληρωνουμε παικτες. Ειναι σαν να πληρωνει ο θιασαρχης τους θεατες. Το εχετε ξανακουσει;

    Θα μου πεις παλι ” μα υπαρχουν και τα -απροσμενα θα ελεγα- λεφτα απο το C.L. Ε,και…; Δεν καταλαβα δηλαδη. Αμα δεν τα κρατησει να τα φυλαξει για λογαριασμο της εταιριας ο εγγυητης,τοτε ποιος; Το εχει ξανακανει αλλωστε,παλαιοτερα. Ο μητσος ειναι σαν να εχεις τα λεφτα σου στην τραπεζα. Τι λεω,ποια τραπεζα; Δεν βλεπετε τι γινεται με δαυτες; Ακομα καλυτερα. Μιλαμε για το Ford Knox. Ουδεν φοβος.

    Ελπιζουμε στο χρονο που απομενει ως να εκπνευσει η καταληκτικη ημερομηνια των χειμερινβ μεταγραφων,να βρεθουν επιτελους τα καταλληλα εργαλεια για την ισχυροποιηση της ταβερνας. Νεα παιδια,με ορεξη για δουλεια,με κεφι και εμφανισημα,ας δωσουν τα βιογραφικα τους στα πρωην γραφεια του πρωην μεγιστανα και νυν μεγαλοεγγυητη του ονειρου τών ΑΕΚτζιδων.

    Πλακα-πλακα,δεν μας αδειαζεις τη γωνια ανθρωπε μου. Εκανες οτι εκανες,μπραβο,σε δοξαζουν οι “ογλου” και οι λογης-λογης γλυφτες της αυλης,σε ευχαριστουμε και εμεις απο μερια μας,αλλα νισαφι.

    Τραβακει στο εργοταξιο στα αγια χωματα,φορα και ενα κρανος πορτοκαλι και κανε τον εργολαβο.Μεινε και σε ενα κοντεινερ μεσα και μη σε ξαναδουμε δημοσιως. Αρκετα. Μας κουρασες. Μας ζαλισες τον ερωτα. Μας επριξες τα αρχιδια. Μας τα εκανες μπαλονια. Κατσε εκει να κουβαλας κανενα καδρονι,καμια σανιδα,θα σου κανει καλο αλλωστε.θα ριξεις και την πατσοκοιλια που εφτιαξες απο την πολυ δουλεια.
    Αντε πια. Βρυκολακα. Vintage παραγοντα με τις νεκροκασελες.
    Τραβα κρυψου στα φουστανια της Αρβελερ μη και σε βρει κανενας εισαγγελεας και ασε την ομαδα να βρει το δρομο της.
    Κανε χωρο στον Κοζωνη στο τελος- τελος. (αληθεια,εκεινη η κερασια στον κηπο του,πως να ειναι αραγε; Ευχομαι να την ποτιζει)

  29. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    ΧΑΡΗΣ
    Αν και το νόημα της απάντησής μου ήταν άλλο, ας δώσω κάποια παραδείγματα ακόμα:
    Ο παοκ με δικό του γήπεδο και καυτή έδρα πόσα πρωταθλήματα σήκωσε? Ο Άρης πόσα πρωταθλήματα σήκωσε?
    Σε δικά τους γήπεδα δεν παίζουν?
    Θέλω να πω πως είναι καλό να έχεις το γήπεδό σου αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό.
    Ακόμα και όταν η ΑΕΚ μπεί να παίξει στην Αγιά Σοφιά αν η ομάδα είναι στα επίπεδα της σημερινής θα κλάψουμε πολλές φορές.
    Κάπου τα έχουμε μπερδέψει με την έννοια του γηπέδου και έχουμε κρεμάσει τις ελπίδες μας εκεί.. πως όταν τελειώσει το γήπεδο η ΑΕΚ θα γίνει άτρωτη.
    Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ταυτόχρονα με το γήπεδο να ετοιμάζεται και η ομάδα που θα παίζει σ’αυτό.
    Εγω βλέπω μια πρεμούρα να τελειώσει το γήπεδο και το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Ασφαλώς και πρέπει να έχεις γήπεδο. Όμως το πρόβλημα της ΑΕΚ, δεν είναι το γήπεδο. Αυτό είναι το πρόβλημα του Μελισσανίδη, και χρησιμοποιεί την ΑΕΚ σαν κολυμπήθρα του Σιλοάμ. Σκέψου οτι με αυτό έχει άλλοθι έναντι της πραγματικής προσφοράς της ΑΕΚ, που είναι παραγωγή θεάματος και όχι μαλακιών επιπέδου μουσείων. Εκτός αν προειδοποιεί οτι σε λίγο καιρό η ΑΕΚ θα είναι σαν τους νεκρούς πρόσφυγες.

  31. Ο/Η conpater λέει:

    Με οτιδηποτε εχει σχεση με Ολυμπιακο πεταω καντηλες.Κοκκινο δεν φοραω ουτε με πιστολι στον κροταφο.Το ιδιο κι ο γιος μου με μια διαφορα,την φανελα του Gerrard. Ομως εχθες.παρ`ολο που η Μιλαν ηταν χειρωτερη κι απο οταν επαιξε με εμας,πηρε αξια την προκριση.Επαιζε χωρις σεντερ-φορ,αλλα ειχε καλη αναπτυξη κι εκανε τελικες. Ωραια ατμοσφαιρα στο λυομενο. Και τελικα ειχα δικιο το καλοκαιρι που ελεγα πως ο ταβερνιαρης ξερει μπαλα. Εχει κανει παικτη τον Σισε,εχει εναν Καμαρα που ειναι ολο το κεντρο,με λιγα λογια οι γαυροι παιζουν καλη μπαλα. Δεν υπαρχουν μυστικα μπροστα σε 30000 κοσμο. Απλα, εχει γρηγορα μπακ,γρηγορα χαφ,που ξερουν και μπαλα. Ο μονος που δεν τρεχει ειναι ο Φουρτουνης,κατορθωσε ομως ο ταβερνιαρης να τον κανει να φαινεται απο τους καλυτερους στο χορτο εχοντας εναν Ποντενσε και τον Καμαρα πιο πισω να του ανοιγουν χωρους. Σε τελικη αναλυση ,αυτα θελεις απο εναν προπονητη σε μια ομαδα,που εχει φροντισει και η διοικηση να σου παρει και καποιους παιχτες

  32. Ο/Η Κουλουρα τζης koreas λέει:

    @steven

    Θα μπορούσα να ρωτήσω την άποψή σου για τους οργάνωμενους οπαδους της ομάδας μας; η original υφίσταται; έχει ηγετική ομάδα; ο χατζηχρηστος υπάρχει;

    Είχα γνωρίσει, τη χρονιά που τα έσπασε ο σωβρακακιας με του οργάνωμενους στις Βρυξέλλες μια παρέα μορφωμενων παιδιών από τη νέα Ερυθραία μου φαίνεται πολύ οργανωμενων από τα σπλαχνα της original και μου είχαν φανεί πολύ εντάξει τύποι. Έχει μείνει ίχνος από τις παλιές καλές παρέες της original πλέον;

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κουλουρα τζης koreas : Η original φυσικά και υφίσταται αλλά με άλλη μορφή. Κάτι σαν την συνύπαρξη παλιού πασοκ και δημαρ. Πάμε παρακάτω.
    Ο Χατζηχρήστος αν υπάρχει; Φυσικά και υπάρχει σαν άνθρωπος και φυσικά έχει μετακομίσει από την οδό Λασκάρεως στην Αγία Παρασκευή. Πάντα οι αγώνες δικαιώνονται ειδικά όταν είναι απο αγνή αγάπη. Μάλιστα λίαν προσφάτως, τα έχει ξαναβρεί με τον εγγυητή.
    Τα βρήκε διότι ο εγγυητής τον χρειάζεται όπως χρειαζόταν η Αμερική τους δικτάτορες στην Αραβία. Κι ο εγγυητής δεν μπορεί να φτειάξει κεντρικό σύνδεσμο διότι χρειάζεται και την βοήθεια στο μέλλον, αν δηλαδή χρειαστεί κάποια ακραία έκφανση της αγάπης για κάποιον σκοπό. Κι ως γνωστόν, η αγάπη δεν μπαίνει σε καλούπια.
    Τώρα για την Ερυθραία και τις παλιές παρέες δεν ξέρω. Υποθέτω οτι έχεις κάποια πληροφόρηση, ελπίζω όχι σαν του ταχυδρομείου. Οι παρέες υπάρχουν και πάντα ψάχνουν χαρτζιλίκια. Εντάξει τύποι είναι φυσικά, οπως και όλοι οι συνδικαλιστές όταν τους τα χώνουν. κι εγώ δεν έχω κάποιο παράπονο, ήταν πάντα νορμάλ αρκεί να υπήρχε η βενζίνη.

  34. Ο/Η Κουλουρα-τζης koreas λέει:

    @steven

    Είσαι Θεός. Δε σου ξεφεύγει τίποτα.
    Σωστά υποθέτεις, έχω πληροφόρηση ότι η παλιό παρέα των μορφωμενων καλών παιδιών της Ερυθραίας ( μάλλον Ερυθραίας μπορεί να θυμάμαι λάθος) επαναδραστηριοποιουνται. Τα καλοπαιδα δε ξέρω αν έμεναν στη λασκαρεως με το χατζηχρηστο όμως ήτανε τακιμια. Στις Βρυξέλλες τους γνώρισα στο εστιατόριο ενός ξάδερφου μου όπου ξημερωβραδιαζονταν. Βλέπεις είχαν έρθει για το μεταπτυχιακό τους στη βοτανολογια. Μην βιαστείς να αναρωτηθείς αν έχουν βότανα στο Βέλγιο, κι εκεί η Μεσσηνία στέλνει πράγμα. Από την άλλη τώρα αυτοί πρέπει να είναι πάνω από 50 που να δραστηριοποιηθουν στα καπη της original? Τελικά όντως υπάρχει πρόβλημα υπογεννητικοτητας.

    Πάντως από την απάντηση σου κάτι σαν τη συνύπαρξη παλιού ΠΑΣΟΚ με δημαρ καταλαβαίνω το αντίθετο ότι original δεν υφίσταται, εκτός κι αν θεωρηθεί ο Φώτης κουβελης άξιος έκφραστης του σφριγους και της δύναμης των ελληνικών ενοπλων δυνάμεων.

    Φυσιξε έρωτας βοριας δηλαδή μεταξύ πανισχυρου εγγυητη και χατζηχρηστου. Ωραία πράγματα. Και ο Ντούσαν το ξέρει; πως πάει δηλαδή, από εδώ η γυναίκα μου κι από εκεί το αίσθημα μου;

  35. Ο/Η Κουλουρα-τζης koreas λέει:

    Ξέχασα να γράψω το σημαντικότερο, η πληροφόρηση είναι δυστυχώς σαν του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  36. Ο/Η akis λέει:

    @steven και koreas
    Να συμπληρώσουμε ότι η original πλέον είναι πολυφυλετική και πολυτασική, με διευρυμένες παροχές υπηρεσιών. Δεν το ήξερα ότι ο Μίμης ο Χατζηχρήστος τα ξαναβρήκε με τον εγγυητή. Έγινε προ ή μετά μολότοφ? Αν και δε νομίζω ότι πλέον ο λόγος του περνάει καθόλου στη νέα original, αλλάξανε οι εποχές…
    Κατά τα άλλα, μεταγραφές μάλλον θα κάνουμε αν μας δανείσει καμιά ομάδα κάποιον, ο προπονητής λέει και κάνει ότι μπορεί προκειμένου να απολυθεί, αλλά σιγά μην του κάνουν τέτοια χάρη, και ακόμα δεν έχουμε νεότερα για πιθανή τιμωρία από την UEFA. Από κύκλους της ομάδας ακούγεται ότι δεν ανησυχούν, άρα δε μας βλέπω καλά…Επιπλέον, προσθέσαμε άλλο ένα ευρωπαικό παράσημο, αφού φάγαμε πρόστιμο για υπερκοστολόγιση εισιτηρίων, σα να είμαστε καμιά Ξάνθη που βάζει τα εισιτήρια 40 ευρώ όταν πάιζει με τους μεγάλους….Και αργεί και πολύ να τελειώσει η χρονιά….

  37. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κουλουρα-τζης koreas : Δεν είναι ίδια η πληροφόρηση διότι αυτήν την έχω κι εγώ. Βλέπεις παίζει και η Πατησίων και οι Πειρατές και μερικά άλλα. Τα παρακολουθώ στενά αφού ακόμα και στα 50 plus, μπορεί να έχουμε το διαμέρισμα αλλά θέλουμε και την συντήρηση του ειδικά αν δεν βγαίνει κι ο Ενφια. Οπότε όσο χρήσιμος είναι ο μαλάκας που έφαγα δυο βενζινάδικα στην πόκα και κάθεται στον πάγκο, άλλο τόσο χρήσιμος είναι και ο Δημάτος του ντεμοτεχνείου ( αναρωτιέμαι για την ευαισθησία όλων των ηλίθιων για τον Νικολαίδη το λαμόγιο που πήρε εκπομπή στον Ιβάν κι όχι για τον τύπο που το παίζει επικοινωνία κι υποστήριζε το λαμόγιο ) κι άλλο τόσο χρήσιμη η προσπάθεια του χατζημούσια μπας και κρατήσει τα στίφη των ηλίθιων που δήθεν αγαπάνε την ΑΕΚ. Αυτό δεν θα είναι μισθός αλλά χαρτζηλίκι, κάτι σαν Ματιάσεβιτς. Του τάζουν; Ακούει ο βλάκας. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ. ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗς ΤΡΙΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΑΝΕΛΑ ΘΑ ΑΝΕΒΩ. Οπότε τώρα στον επαγγελματισμό της Ευρώπης, λογικά εξαφανίστηκε και φτειάχνει μουσεία. Τι άλλο μπορεί να φτειάξει; Φυσικά εξαφανίστηκε και στην ερασιτεχνική Ελλάδα. Αλλά αυτό είναι μια πολύ μικρή λεπτομέρεια στα θετικά που βρήκε στο champions league, ο πολύπειρος Ουζουνίδης που έχει φάει την Ευρώπη με το κουτάλι. Δεν μας είπε ακόμα τα θετικά ή έστω τα αρνητικά από την συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα.

  38. Ο/Η Κουλουρα-τζης koreas λέει:

    @steven

    Όπου 2 βενζιναδικα ο βασιλομπιλαρος;

    Για το μελ μη χαλιεσαι ( το λέω σε εσένα να το ακούω εγω). Τα παιδικά χρόνια μεγάλος μπουσουλας για τον άνθρωπο φίλε μου. Ότι και να κάνουμε εκεί γύρναμε όλοι μας.

    Ps. Άσχετο, κάποιο κείμενο για το “αδύνατο” ωραίο φύλο δεν είχες γράψει στο φιλαθλο; πιστεύω πως ναι, γιατί δεν το ανεβάζεις;

  39. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ.... λέει:

    Τα πατησια πλεον δεν ερχονται στην 15 μετα τα επεισοδια με τον αγιαξ. Αντιθετα εχουν ερθει ατομα απο την Ν.ερυθραια και κανουν κερκιδα.

  40. Ο/Η nnektarios λέει:

    Επειδή έχω περάσει από το δωματιάκι 1991-96, περίοδο κατά την οποία ως ρομαντικός νέος έτρεχα ένα από τα μαγαζιά του Μίμη, λέω να πω μία ατάκα, την κορυφαία ίσως από τις καλές του Μελισσανίδη.

    Όταν τον ΠΟΥΛΗΣΕ στις εκλογές της ερασιτεχνικής, σχέδιο που δούλευε με συνέπεια ο ΧΧ…ο εγγυητής που λέτε εδώ, τον πήρε τηλέφωνο και του είπε…

    ”Θα σου κόψω τα @@ με τριαντάφυλλο”…απλά ΕΠΟΣ!

  41. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Δεν διαφωνώ, και προπονητή(προπάντων) και παίχτες θέλουμε. Ομάδα .
    Αν δεν κάνω λάθος κάποτε ο Μελ δήλωσε ότι καλοί παίχτες θα έρθουν στην Αγιά Σοφιά…Λέτε να το έχει δει κάπως έτσι; Φάτε Ουζουνίδη και Κλωναρίδη στα μούτρα και όταν τελειώσει το γήπεδο βλέπουμε.
    Ελπίζω να μην γίνει η ομάδα μουσείο Στίβεν και να το εννοεί..

  42. Ο/Η Κουλουρα-τζης koreas λέει:

    Αφιερωμένο σε όλους εμάς τους πρώην ή νυν ρομαντικός λοιπον:

    m.youtube.com/watch?v=0LRbTj7Paf8

    Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει, ποσό σε αγαπώ πόσο σε αγαπώ

  43. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Δυστυχώς το γήπεδο χρησιμοποιείται ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ εξού σε κάθε ήττα αποτυχία και νέα βίντεο στα φιλικά 365 ένωση 1924 κλπ .
    Πάντως είναι μια προσπάθεια που δεν θα πρέπει να απαξιωθεί, ειδικά όπως ξεκίνησε και με τι συνθήκες…

  44. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αν η σφιχτη πολιτικη της ΑΕΚ ειναι τοσο μεγαλο προβλημα πως εφτιαξε ομαδα που σαρωσε τη τελευταια διετια? Αυτο αναρωτιεται ενας εικοσαρικακιας- ετσι του λεω τους ΄δημοσιογραφους΄ της ΑΕΚ.

    Μεγαλε ακου να μαθαινεις τα βασικα:

    1) Τη τελευταια διετια η ΑΕΚ δε σαρωσε τιποτα απολυτως. Ενα πρωταθλημα της εδωσε ο Ιβαν και τα ΟΡΚ με τις βλακειες τους που ηταν πιο μιλημενο και απο αυτα που επαιρνε ο πολυνικιτς με τους Παπουτσεληδες. Το οτι ΟΡΘΑ τιμωρηθηκε ο ΖΜΠΑΟΥΓΚ με τις βλακειες που εκανε δε το λες σαρωμα αλλα απονομη. Γιατι αν επαιζαν τα ματς κανονικα ακομη και με Χ στο μεταξυ μας το επαιρνε ο ΖΜΠΟΥΓΚ.

    2) Εκτος του πρωταθληματος αυτου, η ΑΕΚ εχασε ΔΥΟ κυπελλα και στο προηγουμενο πρωταθλημα του 2016-2017 ‘σαρωσε’ βγαινωντας στο παρα ενα ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΗ με -14 και μολις ενα ποντο πανω απο το πεμπτο νιονιο. Ας ειναι καλα ο Μελ που οντως ‘σαρωσε’ οπως ξερει παρασκηνιακα τις τελευταιες αγωνιστικες σε κατι Πλατανιαδες μπας και στριψει η ομαδα και μπει play-ωχ. 11 ισοπαλιες και 5 ηττες σε 30 ματς δε το λες ‘σαρωμα’ αλλα ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ.Εκτος ανα εισαι ο ΠΑΣ η ο νιονιος σε δυναμικη.

    3) Οι παικτες που εχεις στη φωτο για τους οποιους ΤΑΧΑ ΜΟΥ ξηλωθηκε η ΑΕΚ ειναι οι εξης:

    Γιοχανσον-250 χιλιαρικα αγορα.

    Αραουχο-500 χιλιαρικα ο δανεισμος αφηστε το ΣΩΤΟ για τα εκκ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩΣΕ. 500 και την εφορια πληρωσε η ΑΕΚ. 700 ηρθαν απο το συμβολαιο του Ουγκο που γλυτωσε (500+εφορια) και απο τα 400 αναλογα του Ντιντακ. Γι αυτο αλλωστε και ηρθε ΑΦΟΥ εφυγαν οι αλλοι 2 και αφου προκριθηκε στους ομιλους και οχι πριν

    Λιβαδιας- 250 χιλιαρικα και την εφορια ο δανεισμος. Το ΙΔΙΟ ΣΩΤΟ που πουλατε με τα εκκ του Αραουχο ΑΚΡΙΒΩΣ.

    Βρανιες- ΔΩΡΕΑΝ αγορα. 3,2 πωληση.

    Λαζαρος- ΔΩΡΕΑΝ.

    Απο ολους αυτους που η ΑΕΚ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ξηλωθηκε αμα κανουμε τη προσθεση εδωσες κατι παραπανω απο 2εκκ (μαζι με τα τρεχωντα της χρονιας) και πηρες απο τις αποχωρησεις 1,1 και αλλα 3,2 απο το Βρανιες συνολο 4,3εκκ ευρω.

    Με λιγα λογια απο τη πολιτικη του ‘σαρωματος’ η ΑΕΚ ΕΒΓΑΛΕ και κανα 2αρι εκκ ευρω ΚΕΡΔΟΣ. Ας μη βαλουμε ολα τα αλλα εσοδα που σου εφεραν ως ομαδα και περσυ στο Europa κανα 10ρικο αλλα και φετος με +25.

    Οποτε καλο το ΣΑΝΟ ρε τεραστιε αλλα ΕΛΕΟΣ πλεον που απο εκει που μας χρωσταγανε μας ζητανε και τη κοτα.
    ΕΛΕΟΣ που θα μας βγαλετε και ανοιχτοχερη το Μελλισανιδη!

    Ειπαμε να λεμε και καμμια μαλακια αλλα εσεις οπως πατε θα περασετε και το λαοπροβλητο που εσωσε λεει- ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ!!! τη Μακεδονια. Δεν ηξερα οτι η Ελλαδα και η Μακεδονια ηθελε σωσιμο. Το μαθαμε και αυτο. Μου θυμισε εδω τους δικους μου που επι αιωνες ειχαν σωσει την Ινδια, τη Αυστραλια το Καναδα τη Ν.Αφρικη (αυτη τη σωνανε παρεα με Ολλανδους και Γερμανους) και γενικα οπου ειναι Commonwealth δηλαδη πανω απο το 1/3 του πλανητη.

    ΥΓ Κυριοι η ΑΕΚ ειναι ΠΑΕ. Το Π σημαινει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ. Δηλαδη ΠΑΙΚΤΕΣ που παιζουν μπαλλα. Καλο το γηπεδο, ΜΕΓΙΣΤΟΣ ο Μελ για οτι κανει (προς ιδιωτικο οφελος-τα εχουμε πει) ειναι ο ΜΟΝΟΣ που θα μπορουσε να το κανει πραγματικοτητα.
    Αλλα αμα ειναι μετα απο τοσες φαπες για να ξεχνιωμαστε να τη πουμε ΓΑΕ, να τελειωνουμε. Γηπεδικη Ανωνυμη Εταιρεια δηλαδη. Οποτε καθε φορα που θα πεφτει καμμια κολωνα, θα μπαινει καμμια κερκιδα να κανουμε και την αναλογη φιεστα οπως οταν σηκωνουμε κανα κιουπι. Και στα ματς να κατεβαζουμε μπετατζηδες-ηλεκτρολογους και σοβατζηδες. Οχι οτι θα δουμε και καμμια διαφορα απο τους Πονσηδες…

  45. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    ο Τσαταλης ειναι ανερχομενο αστερι snitch, βεβαια δεν εχει ονομα που τελειωνει και σε ογλου οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσει να συναγωνιστει τον αιωνιο επαγγελματια αεκτζη

  46. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Οι μεγάλες ομάδες δεν καταλαβαίνουν από έδρες. Η City πέρυσι εντός-εκτός είχε 16-2-1 νίκες, ισοπαλίες, ήττες. Στατιστικά σχεδόν όλες οι ομάδες συγκεντρώνουν περισσότερους βαθμούς εντός έδρας. Εμείς πέρυσι είχαμε 13-1-1 εντός. Αν η ίδια ομάδα έπαιζε στην Αγιά Σοφιά θα είχε καλύτερα αποτελέσματα και θα βλέπαμε καλύτερο θέαμα; Αμφιβάλλω. Η λειτουργία του γηπέδου μαζί με τα υπόλοιπα έσοδα ελπίζουμε να δώσει στην ομάδα μια μίνιμουμ οικονομική αυτάρκεια ώστε να ανεξαρτητοποιηθεί από την «γενναιοδωρία» του εκάστοτε μεγαλοεπιχειρηματία και να μην κινδυνεύσει ξανά με το φάσμα μιας οικονομικής κρίσης. Θα αναβαθμίσει ποιοτικά όχι την ομάδα αλλά τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τον θεατή-πελάτη. Εύκολη πρόσβαση και αποχώρηση από το γήπεδο, μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας, άνετη παρακολούθηση του αγώνα με προστασία από τη βροχή κτλ. Θα φέρει συγχρόνως έναν ενθουσιασμό αλλά και δικαιολογημένες ή μη προσδοκίες για αγωνιστικές επιτυχίες. Ας φροντίσουν λοιπόν οι υπεύθυνοι να παρουσιάσουν μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών. Γιατί το μόνο που βλέπουμε για την ώρα είναι ανικανότητα και χάσιμο πολύτιμου χρόνου.